עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. הכרטיס הוא : GEFORCE FX 5600 256MB אני מבקש לדעת מה החברה שהכי משתלם לקנות ממנה את הכרטיס המסוים הזה . גם מבחינת מחיר וגם מבחינת הביצועים . בברכה , שחף

2. Started by Crash5,

אני מתעניין ברכישת המסך Samsung SyncMaster 730B רציתי לשמוע את חוות דעתכם על המסך, חסרונות מול יתרונות. כמו כן, האם יש מסך אחר בטווח המחירים של המסך הנ"ל ששווה לבדוק גם? נ.ב. האם יש איזה שהוא הבדל בין עבודה עם חיבור אנאלוגי או בעבודה עם חיבור DVI?

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  3. Started by Mr Gadget,

האם למישהו יש את הכרטיס של החברה הנ"ל? במיוחד ה 7800GT עם קירור של זלמן אני מתכנן לעשות OC לכרטיס הזה ורוצה לדעת האם הוא יספק את הדרישות הגבוהות כמובן עם קירור לזיכרונות...

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  4. Started by RGod,

ATI Radeon HD 2600XT vs Nvidia GeForce 8600 GTS קיצר שני הכרטיסים הללו לפי הביקורות לא מספקים את הביצועים שהם אכן היו אמורים לתת , וה 2600XT עם פרמטרים יותר טובים משל ה 8600GTS ובכל זאת מפסיד לו בכמעט כל הבנצאמרקים (מה יהיה-חח ) הנה הקישור תהנו : http://www.techspot.com/review/66-radeon-hd-2600xt-vs-geforce-8600gts/

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  5. פרמטתי את המחשב ופתאום כל פעם כשאני מעלה את הווינדוס אני מקבל את האזהרה הבאה : יש לי 6600gt agp gigabyte vivo 128 mb ולא נראה לי שיש לי sli ולוח אם של אסוס p4p800 e deluxe תודה בכל אופן.

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  6. Started by ranuch,

נאמר ויש לי כרטיס מסך שיש בו רק יציאת DVI בלי היציאה הרגילה של המסכים היותר ישנים אפשר לחבר מתאם והכל יעבוד כמו שצריך? - פשוט יש לי מסך LCD בלי יציאת DVI (כן אני יודע חרא של דבר בלהבלה) ואני מתכוון לקנות עכשיו מחשב בינתיים בלי להחליף תמסף הקטע שהכרטיס שאני רוצה אין לו כבר תיציאה הישנה יעבוד?

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  7. שלום לכם צריך מדריך לפתיחת צינורות בכרטיס מסך X800 GTO SAPPHIRE R480

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  8. לאחר שלא נצפה שום דגם חדש או מרוענן שעושה שימוש בכרטיסי המותג, ברשת סבורים כי NVIDIA החליטה לחסל את הסדרה הצנועה ששימשה בתור חיזוק לליבות הגראפיות המובנותלכתבה

9. אני רוצה לקנות כרטיס מסך.. לפי מה שבדקתי אני צריך PCI-E x1 (די נדיר).. לא משהו יקר מידי.. 300 ש"ח בערך, אפשר גם מחירים יותר גבוהים אם נדרש. שיהיה טוב למשחקים כמו: 6 need for speed carbon, pro evolition succer ודברים דומים.. ואם אפשר.. לציין גם חנות תודה מראש

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  10. Started by Artemis Entreri,

חיפשתי באתר בית שלהם ולא מצאתי, מישהו יודע מי היבואן ?

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  11. Started by 11iceman11,

שלום, רכשתי כרטיס מסך GIGABYTE GeForce 8600gt אך כאשר אני מנסה להתקין את הדרייברים של הכרטיס אני מקבל הודעה ש"גישה נדחתה" ושההתקן אינו זמין. אני מצליח להתקין רק "מתאם גרפי VGA רגיל". הורדתי את הדרייברים האחרונים מהאתר של gigabyte + רשום שהכרטיס נתמך ב-vista. מה ניתן לעשות? [br]פורסם בתאריך: 15.02.2008 בשעה 20:42:16 פורסם בטעות בפורום הנ"ל,אפשר למחוק את ההודעה מכאן? הודעה פורסמה בפורום הרלוונטי.

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  12. Started by יניב קופר,

http://www.skypc.co.il/pl_product~LV385~8~0.htm מה אתם אומרים טעות של החנות

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  13. Started by PuMbA,

אני רוצה לראות במחשב טלויזיה אני מחפש כרטיס טלויזיה כדי לראות טלויזיה ולחבר ממיר של הוט אליו ואם אפשר גם לחבר אליו מגבר או רמקולים או שכבר למחשב הם יתחברו אני רוצה כרטיס של חברה טובה לא אכפת לי אם הוא יהיה חיצוני או פנימי ודרך אגב בלוח אם שיש לי יש סוג של חיבור לטלויזיה נראה לי אני לא בטוח אם מישהו יכול להסביר לי על החיבורים שיש בו הלוח נמצא בחתימה שלי תודה לכולם על העזרה בכוונה לא רשמתי סכום תציאו לי ואני יבדוק לגבי כל אחד תודה .....

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  14. Started by orental5,

שלום יש לי בעיה עם הכרטיס הנ"ל אני מנסה לראות Live TV ב vista media center אבל התמונה שאני מקבל מקרטעת, המסך הופך לירוק אני לא חושב שהבעיה היא בביצועים להלן מפרט המחשב מעבד 6750 זיכרון 4 GB 667 דיסק 7200 sata 2 כרטיס מסך ati 2600 pro מחובר למסך LG42PX4RV עם כבל DVI To HDMI

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  15. Started by 6600GT,

שאני OC למהירות מעבד מ575 ל650 שאני מריץ משחקים הם נתקעים לכמה שניות ואז מופיע הודעה של ATI שהוחזר ההגדרות למצב הרגיל בגלל שהכרטיס מסך לא הגיב , שמתי 4 מאוורים הטמפרטורה לא עולה יותר מ70 מעלות והוא עדיין נתקע , אולי הוא צריך יותר מתח חשמלי? סך הכל זה לא יותר מדי אובר קלוק אני קורא באינטרנט אנשים שמגיעים בקלות ל700 פלוס...

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  16. Started by מדבראפי,

רשום במאמר : ה-9800GTX יגיע עם לא פחות מ-128 מעבדי זרימה מאוחדים (Unified stream processor), 1. מה ההבדל בין מאבדי זרימה רגילים למאבדי זרימה מאוחדים ? 2. ומה ההבדל בין מאבדי זרימה של 3870X2 ? http://hwzone.co.il/news/1204710546/90899/ 3. מה יתן לי DX 10.1 לעומת 10 ? ציטוט : את תדר הזיכרון בחרה החברה לעלות בצורה דרסטית, ולכן ה-9800GTX מגיע לתדר ליבה אפקטיבי של לא פחות מ-2.2 ג'יגה-הרץ, 4. מה יתן לי תדר הזיכרון ? שהעלו אותו בצורה דרסטית ? איך אני ירגיש בהבדל ? 5. לא מובן מה רשום במאמר מצד אחד העלו את תדר הזיכרון ל-2.2 ולאחר מכן רשמתם שתדר ליבה הגיע ל- 2.2 ? עד כמה שאני יודע תדר ליבה וזיכרון 2 דברים שונים לא ?

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  17. Started by nishma2,

שלום שלום חיפשתי באתר ובפורומים ורוב מה שאני קורא על כרטיסי מסך נוגע למשחקים, אני מחפש משהו אחר אז אולי תוכלו לעזור.. איזה כרטיס הייתם ממליצים (ואם יש כוח אז, גם למה) לעבודה גרפית, בעיקר דו מימדית (פרינט, פוטושופ, אילוסטרייטור (וקטורים) וכו') אך שיתאים גם - אבל עם פחות דגש, לעבודת וידאו. אם זה עריכה או אפטר אפקטס .. המחשב עצמו אגב מיושן (פנטיום 4-400, ASUS P4P800SE) אבל במקרה הצורך אשדרג גם את המסביב אם זה מעבד\זיכרון או לוח אם , בהתאם לצורך. ללא הגבלת תקציב תודה רבה

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  18. עם הזהירות המתבקשת לנוכח התפשטות וריאנטים חדשים של הקורונה - נראה כי תערוכת הטכנולוגיה הגדולה בעולם בדרך לקאמבק הגדול שלה בתחילת השנה החדשהלכתבה

19. Started by danielzy,

שלום. היתי רוצה לדעת אם קיים אתר המביא מידע על כרטיסי מסך עתדיים שיצאו בחצי שנה, שנה הקרובה ? תודה.

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  20. Started by XybeR,

יש מתאמי dvi-בננה או vga-בננה (או לSCRAT) ? אני רוצה לחבר את המסך לממיר של יס, אפשרי בכלל?

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  21. אם אני מחבר כבל s-video מהמחשב לDVD והDVD מחובר לטלוויזיה. האם אני יכול לראות סרטים מהמחשב בטמבלוויזיה? אין לי חיבור S-video בטלוויזיות :\

• 6 תגובות
    • 568 צפיות
  22. Started by altatrifoti,

יש לי כרטיס מסך 480 gtx עכשיו אני רוצה לדעת אם אפשר להוסיף לו עוד כרטיס מסך של חברת ati הלוח אם שיש לי זה GIGABYTE ASSASIN G1 KILLER 1366 X58

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  23. Started by deyan,

שלום, בעצם אני בחרתי כבר כרטיס מסך, רק רציתי לוודא שבחרתי נכון מבחינת תקציב. הכרטיס שבחרתי: http://www.skypc.co.il/pl_product~NCX1950PRO-256~8~0.htm הנה שאר הרכיבים של המפרט: מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box לוח אם GIGABYTE GA-965P-DS3 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 תודה ואני פתוח להצעות, רק שישאר בתקציב.

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  24. Started by SEangel,

עד לפני בערך חצי שנה ATI נחשבה בעלת היציאה לטלויזיה האיכותית ביותר גם היום זה כך? או שיש לnVIDIA תשובה?

25. Started by timac,

בטעות שמתי מגנט ליד המסך ועכשיו יש לו בצד כזה סגול ובאמצע ירוק יש משהו לעשות או שאפשר לקרוא קדיש?

• 2 תגובות
    • 568 צפיות

דיונים חדשים בפורומים