כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה התצוגה במחשב שלי נהייתה ממש כהה והדבר מתבטא יותר בעת צפיה בסרטים. אי אפשר פשוט לראות כלום. ניסיתי לשחק בהגדרות של בהירות וקונטרסט אבל זה לא עוזר אז חשבתי שיכול להיות המסך נדפק (CRT) אז הבאתי מסך אחר ועדיין רואים כהה. עידכנתי דרייברים לכרטיס מסך והתקנתי גירסה אחרונה של DIVX והבעיה עדיין לא נפתרת. איזה עוד דברים אני יכול לעשות כדי לבדוק שזו לא בעיית חומרה ואם אכן זה בגדר תוכנה מה אפשר עוד לעשות ? תודה מראש , עדי.
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
-
אין לי TV עם חיבור HDMI. יש לי מחשב עם כ.מסך 9800GTX+ אין לי בעיה להוסיף כרטיס או מתאם משהו יודע איפה אני קונה מתאם או דרך לשדר סרטים מהמחשב לTV תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
הדלפת טוויטר קצרה ותכליתית גורמת לנו לפצוח בחישובים אודות השיפור הצפוי של דגם הדגל הבא ביחס ל-RTX 4090 העכשווילכתבה
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי בספק כבל של PCI-E מהליברטי 400W ויש לי מולקוס את מה לחבר ? מהספק או מהמולקוס?.. תודה
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אני משתגע אני לא יודע מה יותר טוב ומקווה שתוכלו לעזור לי תודה
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
היי (: אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה ואין לי שמץ של מושג בכרטיסים האלה P: רציתי לדעת מה חשוב שיהייה בכרטיס טוב, ואיזה כרטיס כדאי לי לקנות... התקציב שלי זה 300-400 (כמה שיותר זול, מבורך הצרכים שלי זה להקליט תוכניות טלוויזיה, ולהקליט ממצלמות וידאו (דרך S-video וכבל סאונד), ולהקליט מהפלייסטישן 2, ושיהייה באיכות כמה שיותר טובה, שלט לא חובה. רציתי לדעת גם אם זה אפשרי לחבר ממיר אחד גם לטלוויזיה, וגם לכרטיס טלוויזיה (איזשהו מפצל...) או שאני יצטרך כל פעם לחבר את החיבור של הכבלים למקום אחר? תודה מראש, אביב (:
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
טוב, ברור ש_כדאי_ להחליף...השאלה אם שווה לשלם על זה 510 שקל. מה אתם אומרים? כדאי? קצת דואג לכסף...יש אולי איזה בנצ'מרק שמראה כמה פריימים כל אחד מוציא על אותו מחשב? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אני צריך המלצות לכרטיס מסך שתומך ב tv out כרגע אני משתמש בכרטיס ON BOARD אני לא צריך כרטיס חזק במיוחד מפני שהשימושים שלי הם אופיס ואינטרנט. לוח האם שלי הוא asus p4533-mx 512 מגה זיכרון סלרון 2.4 agp x4 תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 593 צפיות
-
-
צץ לי בעיה חדשה בתצוגה במסך [ מקווה שז מתאים לפורום הזה ] הפומנטים בווינדוס השתנו לי לצורה מכוערת מאוד אני בדרך כלל מישתמש בתצוגה של ווינדוס קלאסיק וגם התמונה במסך כשמפעילים תוכנה במחשב התמונה נהיית מטושטשט עד כדי כך שלא ניתן לקרוא מה שכתוב גם הפונטים באינטרנט השתנו ניסיתי לפתור את הבעיה על ידי התקנת java וגם זה לא עזר בבקשה תעזרו לי מהר אני מתחיל לאבד את כושר הריאה שלי בגלל זה ותודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
זה המחשב שיש לי: PD 2.8 1gb ram ולוח אם http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=CONROE945G-DVI והספק 500W אני צריך שתמליצו לי על הכרטיס הכי טוב שאפשר למצוא בתקציב של 350 ש"ח בלי לחרוג יותר מידי כי באמת אין לי יותר מזה עכשיו. אני חשבתי על הכרטיס הזה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1328 או זה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1325 מה אתם אומרים? ואם אתם יכולים בבקשה רק מחנויות שבאזור המרכז. תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
טוב קיבלתי את המחשב החדש(לפי ההמלצות שראיתי פה בפורום) ויש לי כמה שאלות קצת על המפרט: ABIT nforce2 nf7sl gigabyte radeon 9800 pro נתחיל בכרטיס מסך, הכרטיס הקודם שלי היה של אנוידיה ככה שאני לא כל כך יודע להתעסק עם הדרייברים של ATI, אבל ניסיתי להסתכל קצת במאפיינים וראיתי שהוא מזהה אותו רק כ AGP X4 כאשר הכרטיס תומך ב X8, ניסיתי לשנות וזה חוזר חזרה אשמח אם תסבירו לי גם פה מה קרה ועוד בקשר לכ.מסך צירפתי תמונה גם של תוצאת הAquamark שהורדתי מפה, תגידו לי איך היא לכרטיס מסך הנ"ל ועוד שאלה על ההארדיסק(WD 80gb SATA( מחולק לשני מחיצות, אחת FAT32 אחת NTFS, זה בסדר ככה? ועוד בקשה אחרונה, אם זה לא מוגזם אנ י אשמח שמישהו עם הכ.מסך הזה או מישהו שמבין יוכל להסביר לי קצת באופן יותר.…
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
לפני כשנה וחודשיים קניתי כרטיס מסך מסוג X1900GT. לצערי לאט לאט הוא התחיל לעשות בעיות ורק עכשיו כשהשתחחררתי קלטתי שהוא פשוט נדפק נגמרי ויש לו ארטיפקטס. התקשרתי לחנות (KSP) ואמרו לי "כתוב בחשבונית" הסברתי לבחור הנחמד שאני מחזיק את הכרטיס מסך ולא כתוב שום דבר בקשר לתקופת אחריות של הכרטיס. אז הוא ענה "אז זה שנה" ניסיתי לשאול אותו ממי ניתן להשיג תשובה ברורה. והוא ענה שהוא התשובה הברורה. אז איך אני באמת מברר?
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
נראה לי שיש סוג כזה מה הוא ? וכמה הוא עולה
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
ככל שאני חוקר יותר את עניין ה 8800GT אני מבולבל יותר איך יכול להיות היצע כזה של אותו כרטיס עם מהירויות שעון שונות בכל אחד? לדוגמא ה PALIT שהבנתי שזה בעצם ה EXPERTVISION (עדיין לא הבנתי מה העניין כאן, זה חברת בת או משהו כזה?) מגיע במהירות של 650MHZ. לעומתו ה gigabyte במהירות 700 ונדמה לי שכמוהו גם ה ASUS. מה בעצם המהירות הטבעית של ה 8800GT? ממה שקראתי זה בכלל 600MHZ. אז מה, כולם מומהרים באיזושהיא צורה? אז מה העיניין כאן? רכיבים יותר טובים? האם אפשר להמהיר את כולם עד לאותו סף? כי בסך הכל כולם מיוצרים לפי אותו reference. אופיר
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
בעיקרון אני צריך כרטיס מסך דומה להנ"ל משום ששלי נשרף ולכן אני דיי משותק כרגע :'( לא צריך אחד חזק במיוחד, אבל עדיף שיוכל להריץ MW2 לפחות... הבעיה היא הספק 300W שיש לי במחשב אז צריך כרטיס שיתאים לבעיה הזו תודה. עריכה: ראיתי באתר יד2 8500GT אבל תהיתי אם אפשר ללכת קצת יותר רחוק עם 8600/9500... או יותר
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
בכדי להקליט תוכניות מחפש תוכנה שמאפשרת כיווץ ל DIVX תודה הכרטיס הינו ST LAB ןהתוכנה המצורפת אינה מאפשרת כיווץ DIVX גם התוכנה INTERVIDEO WINDVR אינה מאפשרת כיווץ בפורמט זה 2)מה זה PAL-B תודה
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אז ככה... פרמטתי את המחשב והתקנתי את הדרייברים הנחוצים, אך זה מגביל לי את אופציות הרזולוציה. ראו תמונה כאן מיותר לציין שלפני הפרמוט היה לי אופציות יותר גבוהות של רזולוציות. ויש לי מסך של 32 אינץ' וזהו הכרטיס מסך שלי intel® G33 express chipset Family תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
מה יותר טוב ?(רדאון 9600 פרו של שפיר)
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
תודה רבה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 593 צפיות
-
-
ברצוני לקנות את ה6600gt של לידטק ולפי מה שקראתי באתר צריך אורור אוו ספק,ומכיוון שאיני מבין בזה דבר החלטתי לשאול את המקצוענים. לידיעתכם יש לי מחשב p-4 3.0ghz 64bit חדש,האם צריך משהו מהדברים שציינתי למעלה או שמספיק רק כרטיס מסך??
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אהלן, ברצוני לחבר את המסך מחשב הישן לממיר של הוט או של יס. http://www.maxxtro.co.il/product.asp?productid=452 עכשיו יש לי את המפצל של ה RGB (ירוק כחול אדום ל קומפ) האם זה יעבוד ? למישהו יש מושג ? תודה
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
בסוף לא קבלו את הכרטיס אשראי שלי אז אני מושך את הכסף עכשיו רציתי לדעת כמה משתלם עכשיו לקנות כרטיס חשבתי לקנות 8800GTS אבל עוד כמה זמן יוצאים כרטיסים כדי לי לחכות?
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
ראיתי שבקיי אס פי לא קיים ה6800gs אלא ה6800xt רציתי לדעת מה ההבדל בינהם? ועוד דבר קטן האם 6800gs נכון לשנה וחצי הקרובה יהיה מסוגל להריץ משחקים על רמה גראפית גבוהה? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב והכרטיס מסך שהמליצו לי עליו הוא Gainward ATI Radeon HD4850 512MB DDR5 PCIe. קראתי באחד האתרים שהחסרון שלו הוא שהוא מתחממם יותר מידיי. האם זה נכון? האם יש חסרונות נוספים לכרטיס מסך?
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-