כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
מה יותר עדיף x1950xtx or g8800 GTS 320 MB דרך הגב על דרייקס 10 לא מעניין אותי כי אני יודע שהיצא מישחק עם דירקס 10 ה320 8800 יזוז כמו עגלה ודרך הגב אני יכול עם הכרטיסים אלה לעריץ את כול המישחקים על High?
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום, רכשתי כרטיס מסך GIGABYTE GeForce 8600gt אך כאשר אני מנסה להתקין את הדרייברים של הכרטיס אני מקבל הודעה ש"גישה נדחתה" ושההתקן אינו זמין. אני מצליח להתקין רק "מתאם גרפי VGA רגיל". הורדתי את הדרייברים האחרונים מהאתר של gigabyte + רשום שהכרטיס נתמך ב-vista. מה ניתן לעשות? [br]פורסם בתאריך: 15.02.2008 בשעה 20:42:16 פורסם בטעות בפורום הנ"ל,אפשר למחוק את ההודעה מכאן? הודעה פורסמה בפורום הרלוונטי.
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
-
כמו שכתבתי, אני צריך מסך 17" לא דק, אבל שטוח חשוב לי שהוא יהיה איכותי, גם מבחינת תצוגה וגם מהבחינה הבריאותית (עיניים צורבות וכו') אין לי מושג לגבי המחירים של המסכים האלו תציעו לי משהו טוב, ואם מישהו יוכל לתת לי קצת מידע על פי מה שופטים מסך ומה מצדיק את המחיר, אני אודה לו מאוד
-
- 7 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה להחליף למסך דק ויש לי כמה שאלות: 1.מסך של איזה חברה מומלץ לקנייה? 2.למישו יש מסך מומלץ? 3.הציעו לי BENQ או AOC ב1500 ש"ח או MAG ו-LG ב1700 ש"ח,האם השם מצדיק את הפרש? אני מדבר על גודל של 17 אינ'צ ~תודה~ רבה רבה.
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
מחפש את הכרטיס הכי חדש שעדיין תומך בטכנולוגיה הזאת. לא צריך להיות חזק במיוחד, רק שיספיק "להריץ" משחקים לא משנה הגדרות נמוכות/בינוניות. הכרטיס הוא תחליף ל-radeon9800pro (כן אני יודע.. טכנולוגיה עתיקה) שהיה לי.
-
- 4 תגובות
- 543 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייד של פוג'יטסו פנטיום 3 433 MHZ ואני רוצה לחבר אותו לטלוויזיה או לדיוידי כדי לראות סרטים על המסך הביתי. ניסיתי לחבר אותו בעזרת חיבור פי סי אי אבל לא מופיעה לי תמונה על המסך, הסאונד עובד מצויין (אני מחבר אותו ישירות לטלוויזיה עם כבל נפרד) אך אין תצוגה. הכרטיס מסך שלי הוא און בורד. מחכה בקוצר רוח לתשובה עיניינית ואודה מאוד למי שיוסיף מדריך מפורט לחיבור זה מההתחלה עד לצפייה עצמה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
במחשב של אבא שלי (פנטיום 3 800MHZ WIN98) שמתי מסך LCD של DAEWOO LM17A עכשיו המסך עולה ונכבה לאחר מספר שניות, הרמקולים שבו עובדים (יש לציין שגם שהתצוגה נכבית הם ממשיכים לנגן)וכמו כן בדקתי שכל ההגדרות תקינות, המחשב עצמו ממשיך לעבוד וכשאני מדליק אותו (את המסך)עם כפתור הPOWER הוא נדלק שוב לכמה שניות ואז נכבה שוב . גם במסך של הBIOS הוא נכבה לאחר כמה שניות. יש למישהו רעיון מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
http://www.thetechlounge.com/article/273/ATI+Radeon+X1800+GTO+256MB/
-
- 4 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אני לא מוצא את הדריבר 8.8 מהאתר של ATI רק את ה- 8.9 שמותקן אצלי ויש לי איתו המון תקיעות בזמן מישחקים אני מחפש את ה-8.8 ולא מוצא אותו ה-8.8 יותר יציב מבחינתי
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
כותרת.. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום לכולם, חדש כאן בפורום, כרגע מחזיק כרטיס מסך GEFORCE FX5200 128MB. יש לי מעבד P4 2.8 וזיכרון 768 DDR. במחשב יציאת AGPX8, ייתכן ויוחלף בעתיד. בכל מקרה אני צריך כרטיס מסך שיביא לי פריימים וביצועים טובים לתוכנות סימולציה (בעיקר Microsoft flight simulator כמובן... ), ואני מעוניין להחליף את הכרטיס שלי. מעוניין לקנות כרטיס AGP כרגע, ובמקרה הכי גרוע אם אני אחליף מחשב אני אעביר אותו למחשב אחר שיש בו יציאת AGP ולא יוחלף בתקופה הקרובה רחוקה.. התקציב עד 700 ש"ח. מצאתי את 1600PRO, ואת 1650 (רגיל , לא PRO). איזה יביא לי ביצועים טובים יותר? כמו כן ההצעות הזולות שמצאתי הן של חברת GeCube, עד כמה אמינה החברה הזאת? נ.ב. שכחתי לציין שהכרטיסים 512 מגה זיכרון. (אני בכלל אצליח לנצל א…
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
היי, אני לא מצליח למצוא מידע על מהירויות זיכרון, ליבה ואפיקי זיכרון של ה5700 או ה5700le , מישהו יכול להגיד לי מי מבין השלושה הוא הכי טוב ומה ההבדלים בינהם?
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים האחד ישן מאוד, השני קצתץ פחות ישן ומשום מה בפחות ישן הצתוגה נראית פחות טוב וזה אומר: הטקסט נראה מטושטש באופן מאוד עדין, אבל מה שהכי מוזר זה כשאני נכנס לYNET ואז בעמוד ראשי תמיד יש איזה כותרת למעלה (לא משהו שקשור ספציפית לווינט, אלא איזה כותרת שקשורה לכתבה, פשוט משום אני נתקל בזה בעיקר שמה)למעלה. מתחת לכותרת קצת כתובים להם דברים בקשר לכתבה והטקסט של זה נראה מוזר - הטקסט לא ממש שחור ,זה כאילו עושים לטקסט מן מסגרת עדינה בפוטושפ וזה נראה כזה קצת ירוק קצת לאדע מה, כיאלו הוא לא החלטי עם הצבע שלו מצטער על הנוסח הדפוק פשטו מאוד קשה להגדיר את זה המסך שאני משתמש בו זה סמסונג 931C ובדקתי אם זה משתנה כשמחברים בDVI או VGA ואין שום הבדל הצעות?
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
DVI לא חובה. מסך מיועד לשימושים משרדיים בלבד, ככה שלא צריך זמן תגובה נמוך במיוחד, אלא איכות תמונה סבבה. תודה
-
- 4 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקשרתי ל pandas ושם אין במלאי, וראיתי מישהו פה שרשם שבנועה אין גם במלאי. מישהו יודע אם באמת בנועה נגמר המלאי? אם כן, יש חנות אחרת שמוכרת את הכרטיס הזה? אם לא, האם כדאי לחכות שבועיים עד שיהיה במלאי או לקנות את ה 4850? נ.ב: שמעתי שיורידים המחירים של 4870, מתי זה יהיה? זה יהיה גם בארץ? שווה לחכות? (כרגע אני בלי כ.מסך). תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
שלוםם אני מחפש כרטיס עריכה שיהיה אפשר להקליט בעזרתו מקלטות וידאו למחשב כלומר לחבר את הוידאו למחשב רצוי שיהיה איכותי ועד 450-500 שקל תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
בטעות שמתי מגנט ליד המסך ועכשיו יש לו בצד כזה סגול ובאמצע ירוק יש משהו לעשות או שאפשר לקרוא קדיש?
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת האם המסך טוב , רואים איכותי ולא עושה לכם שום בעיות! תודה.
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
יש לי קריעות תמונה ולאגים בפאר קריי 2 עברתי על המדריך בסטיקי ועדיין לא עוזר .. מה ההמלצות ? מפרט בצד
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
מה הכרטיס הכי טוב שאני יכול לקנות ושלא יהיה צוואר בקבוק למחשב בעל לוח Mainboard : Dell 0C7195 מעבד Intel Pentium 4 520J @ 2800 MHz זכרון 2X2GB DDR2 kingston 800mhz המטרה היא צפייה בסרטי HD וקצת משחקים
-
- 6 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הכרטיס Leadtek 6800GT ורציתי לדעת, איזה דרייברים מומלצים בשבילו והיכן ניתן להורידם. תודה.
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
צץ לי בעיה חדשה בתצוגה במסך [ מקווה שז מתאים לפורום הזה ] הפומנטים בווינדוס השתנו לי לצורה מכוערת מאוד אני בדרך כלל מישתמש בתצוגה של ווינדוס קלאסיק וגם התמונה במסך כשמפעילים תוכנה במחשב התמונה נהיית מטושטשט עד כדי כך שלא ניתן לקרוא מה שכתוב גם הפונטים באינטרנט השתנו ניסיתי לפתור את הבעיה על ידי התקנת java וגם זה לא עזר בבקשה תעזרו לי מהר אני מתחיל לאבד את כושר הריאה שלי בגלל זה ותודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אני מתלבט ה6800 הוא אי גי פי וה6600 הוא פי סי אי אקספרס בבקשה תגידו לי מה יותר שווה ומהיר תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
קראתי את הביקורת של ה 4850,אני די חדש בעניינים,וקצת הלכתי לאיבוד.. אני רוצה לקנות כרטיס חדש(אני בונה מחשב)ואם הבנתי נכון(לא בטוח בכלל) הביצועים שבדקו לגבי משחק כמו הקרייסס לא היו טובים יותר מה9800gtx, רשמו שם שבהגדרות הרזולוציה הגבוהות הוא לא סיפק את הסחורה..אני רק אציין שאני לא מתכנן לשים מערך כרטיסים ולהגיע לכאלה רמות,ודבר נוסף גם אם ההמלצה כן ללכת על ה 4850,האם ספק של 500w מספיק...? אשמח לקבל תשובה...
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-