עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם אני צריך לקנות לאחי כרטיס מסך למערכת עריכה של AVID EXPRESS PRO. ישנם כמה דגמים שמתאימים אבל הדגם הזול ביותר הוא NVidia QuadroFX 500 AGP 8X . מבחינת חיבור הכרטיס מתאים (AGP, אין מה לדאוג) השאלה היא האם יש כמה חברות שמיצרות את הכרטיס הזה או רק חברת PNY ? והאם אתם מכירים את החברה או שמעתים תגובות רעות / טובות עליה ? תודה על כל התגובות מראש .

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  2. איך הוא? שמעתי שעם דרייברים מיוחדים אפשר להפוך אותו ל9800פרו... איך זה נעשה<?

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  3. Started by shay-h,

רציתי לדעת האם אפשרי לחבר שתי מסכים במקביל ... שאחד ביציאה הרגילה של הכרטיס מסך ואחד ביציאת DVI ??

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  4. Started by שלמה הדג,

שלום, יש לי את הכרטיס Leadtek 6800GT ורציתי לדעת, איזה דרייברים מומלצים בשבילו והיכן ניתן להורידם. תודה.

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  5. יש לי כרטיס מסך של נייד לא משנה כרגע איזה עם UP TO של 1535 RAM עכשיו אם נגיד אני יקח כרטיס זהה עם 512 ram יעודי האם הזכרון שנלכך מהמחשב הוא זהה למהירות ולאיכות של הזיכרון היעודי בכרטיס מסך ועוד שאלה אם יש לי כרטיס מסך שיכול לקחת מהזיכרון של המחשב RAM זה משנה אם יש לי זיכרון במחשב של 800 או של 667?

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  6. או שעדיין אף אחד לא עלה על זה...

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  7. Started by PCguy,

איזה כרטיס עד 500 שח ל AGP? היעוד הוא משחקים כמו FAR CRY -N4S MOSTWANTED -FIFA וכו... כרגע יש לי R9550\256MB\128BIT אם יש מצב אז אני מוכן להחלפה עם 9800 או 9600XT כמובן שאני אוסיף ת'הפרש

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  8. Started by hagay,

יש לי כרטיס מסך radeon 9800 pro של gigabyte וראיתי עכשיו באתר שלהם שיצא עדכון ביוס.. ורציתי לדעת האם כדאי לי לעדכן .. ? אני ירגיש משהו שונה? כי יש לי בעיה עם הכרטיס הזה .. יש לי גם לוח אם של gigabyte סוג 8sq-800 ultra ומה שקורה זה שאני מפעיל את ה dual ddr ואני מנסה לשחק במשחקים או בכלליות כל דבר תלת מימדי המסך מחשב שלי היה נכבה ועכשיו עם הדריברים החדשים אני רואה שאני מפעיל משהו תלת מימדי אני מקבל הודעת שגיאה של ה vpu recover.. ושאני מכבה את הdual ddr הכל עובד בסדר.. מישהו יודע מה קורה?

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  9. Started by yariv1,

אני תיכף קונה מחשב חדש בתקציב מוגבל שכולל power color redeon 9550 ומארז של compucase 6a19 עם ספק של HEC 300 w , אני מתכנן עוד שנה וחצי פלוס מינוס להחליף לכרטיס מסך ב-800 - 900 ש"ח , האם ספק הכוח הנ"ל יעבוד טוב עם כרטיס כזה בעתיד ? ,או לקחת כבר עכשיו ספק יותר חזק ? תודה

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  10. זה הכרטיס שיש לי http://usa.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=1336&l1=2&l2=8&l3=0 כרגע מותקן לי הדרייבר האחרון ששוחרר לפני מספר ימים וה - CATALYST לא מותקן במקומו התקנתי את ATI TOOL 1.2.6.955 כשאני מסתכל על ההגדרות הנוכחיות של הכרטיס ( כרגע ללא OC ) ה - GPU נמצא על 499.5 וה - MEM על 594 כששניהם נמוכים משמעותית מהגדרות הבסיס,מצד שני הביצועים נראים סביר,לדוגמה ב - 3DMARK06 התוצאה היא 6010 ( המערכת עצמה אבל לא הכרטיס ב - OC 3.52 ),הטמפרטורה של הכרטיס במנוחה היא סביב ה - 40 מעלות אבל כשאני מריץ את 3D06 היא קופצת לאיזור ה - 80 מעלות. שלוש שאלות : 1. בנוגע להגדרות הכרטיס ( שנמוכות ממה שצריך להיות ) האם לשנות או להשאיר ואיך זה ישפיע על הטמפרטורה ? 2. ב…

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  11. Started by TheGame,

שלום לכם : יש לי התלבטות בין שני כרטיסי מסך ואני צריך שתעזרו לי להחליט הראשון הוא : ‏8800GTS 320MB Superclocked GDDR3, HDTV ,2xDVI, PCI-E‎ והוא עולה : 1620 ש"ח השני הוא : Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail והוא עולה : 1499 ש"ח עכשיו תראו אני יגיד לכם את האמת אני כבר החלטתי ב95% ללכת על השני ...אני רק צריך שתאשרו ותעזרו לי להחליט קראתי גם פה את הדיון על ה-8800GT .. וראיתי את הביצועים והבנתי שה-8800GT אוכל את ה-8800GTS ... פשוט עולה עליו והמחיר שלו ממש אטרקטיבי ושווה ... אני לא מבין למה עשו אותו יותר זול מה-8800GTS אם הוא בהרבה יותר טוב ממנו ?? ה-8800GT הוא חזק למשחקים ? ממש חזק ? ? ? יותר חזר מה-8800GTS נכון ? ומה בנוגע לטמפ' של ה-8800GT …

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  12. בכדי להקליט תוכניות מחפש תוכנה שמאפשרת כיווץ ל DIVX תודה הכרטיס הינו ST LAB ןהתוכנה המצורפת אינה מאפשרת כיווץ DIVX גם התוכנה INTERVIDEO WINDVR אינה מאפשרת כיווץ בפורמט זה 2)מה זה PAL-B תודה

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  13. Started by Adielion,

קודם כל יש ברשותי agpX8 והייתי רוצה לנצל אותו עד שאני אחליף מע'. מצאתי את הכרטיס הזה ורציתי לשאול כמה שאלות.http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4315 הכרטיס ניתן לפתיחת 4 הצינורות הנוספים ,ומה האחוזים שהם יפתחו? במטרה להפוך אותו לX850XTPE הליבה שלו לפי מה שהבנתי היא R480 אז אם אני מוסיף לו סיילנסר 5 הליבה יכולה למשוך עוד OCמעבר לXTPE ? הוא משתלם מבחינת מחיר, השאלה היא אם הוא נמצא במלאי? תודה

• 8 תגובות
    • 561 צפיות
  14. Started by joe2010,

רציתי של LEADTEK אבל אמרו לי שחסר כרגע או משהו מוזר כזה והציעו לי לקחת או של GIGABYTE או של MSI. MSI יותר זול מכולם. השאלה אם הוא טוב או שיעשה בעיות ? מה אתם אומרים ? תודה

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  15. Started by massinvallus,

מיועד למערכת למשחקים, לא משנה לי אם CRT או LCD- צריך להיות המסך הכי טוב בתקציב. תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  16. דיווח באתר TweakTown טוען כי קשיים בחומרה ובקושחה עשויים לסבך את דרכו של כרטיס המסך האימתני החדש אל החנויותלכתבה

17. Started by mani007,

גרסאת ה256 מבית ספיר מגה נמכרת כבר 1250 שח http://noacomp.co.il/product.asp?productid=3957

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  18. הכרטיס הוא "Leadtek WinFast PX6600 GT Extreme PCIe GeForce 6600GT SLI 128MB אני לא יודע מה המשמעות של ה-EXTREME כי אין הבדל מחיר משמעותי....אז אם מישהו יודע שיגיד מה ההבדל! ואם יש 6600GT של חברה אחרת שהוא יותר מומלץ?!

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  19. טוב אז איזו חברה הכי כדאי לקנות תתחשבו גם במחיר.... אם תספקו לי גם הסברים למה אז זה יהיה נחמד Club3D Radeon 9600XT 128MB 128bit TV/DVI Video Card 959.07 ¤ Gigabyte Radeon 9600XT 128Mb Retail 950.00 ¤ PowerColor Radeon 9600XT128 Bit 128 Mb DDR Video Card 911.71 ¤ Sapphire Atlantis Radeon 9600XT 128MB DDR DVI Retail Video Card 964.65 והאם הכרטיס הזה יכול להריץ משחקים חדשים אך לא כבדים כל כך חלק? וכמה זמן יעבור בערך עד שכבר האיכות שלו במשחקים חדשים תהיה בלתי נסבלת?

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  20. אני מחפש דרייבר עדכני לכרטיס מסך מדגם radeon igp 340 למערכת הפעלה xp . בבקשה להביא לי קידור לדף ההורדה. תודה.

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  21. היייי לפניי כמה ימים שסתם בדקתי קירור בכרטיס אז פתאום ניהיה קצר ממשהו ועכשיו זה לא עובד כלום מסך שחור שאני מדליק ת'מחשב אבל שאני מעביר לתקע של הכרטיס המובנה בלוח אם אז זה עובד.... וגם שניסיתי לחבר ת'כרטיס הקודם שהיה לי גם לא עבד ומקודם הוא עבד לי במחשב הזה...... מה לעשות מה קרה מה נשרף החריץ או המערכת לא רוצה להפעיל אותו.......

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  22. שלום,(מצטער שפתחתי נושא חדש ולא בדביק...כי כתבתי ולא ועונים) אני מחפש מסך lcd בסיביבות ה 1900~ או פחות 17 אינץ עם רמת נגודיות של 1:700 או מעל עם אפשרות לתליה על הקיר עדיף pivot ועם זמן תגובה של 8 ms או פחות עם חיבורי dvi חובה!!! ושיהיה איכותי בכללי במשחקים או בסרטים ותנו גם דגמי 19 אינץ מומלצים עם אותם מאפיינים שלמעלה (אפשר לחרוג מהתקציב...) עכשיו....אני פוחד מפקסלים שרופים...אני יודע שיש תוכנות שאפשר איתם לבדוק ואני יכול להשיג אותם..ואפשר לבדוק בחנות...אבל השאלה היא האם הם יכולים להשרף גם תוך כדי שימוש ואם כן אז באיזה מצבים האם זה לעיתים תכופות או לא..?? בתודה עידו נ.ב. יש לי כרטיס מסך gforce 7900 gt עם 2 חיבורי dvi

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  23. Started by yoni321,

אם יש כרטיס שהוא מתחמם יותר מדי או שעומד לקרוא איזשהו נזק הכרטיס מסך (X800XL ) מכבה את עצמו אוטמטית או שהוא נשרף או נהרס. האם יש איזשהו מנגון שבא להגן על הכרטיס לפני שקורה משהו והוא מתכבה על מנת להגן עליו.

24. Started by itayizra,

בקשר לכרטיס ATI 1950X PRO אני רוצה לשחק GTA IV .. זה יצליח להריץ את המשחק? ואם כן על כמה.. את שאר המחשב אפשר לראות במפרט בצד.. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  25. Started by X_Dror,

http://www.megagames.com/news/html/hardware/samsung512gddr3ships.shtml בהחלט מעניין מתי נראה כרטיסים עם זכרונות כאלה... טוב כנראה שבדור הבא.

• 2 תגובות
    • 561 צפיות

דיונים חדשים בפורומים