עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by asmy999,

יש לי כרטיס מסך gt9500 כאשר הוא מחובר דרך יציאת הVGA אין בעיות, כאשר אני מחובר דרך יציאת ה DVI ויש עומס הכי קטן על הכרטיס (לדוגמא פתחתי את הממשק של nvidia ומופיע שם אייקון מסתובב) התצוגה מחשיכה לכמה שניות וחוזרת , ושוב מחשיכה וחוזרת וחוזר חלילה. התצוגה אינה מהבהבת אלא מופיעה ונכבית לסירוגין. זמן הכיבוי של התצוגה משתנה בהתאם לגרפיקה, אם היא כבדה, ההפסקות יהיו לזמן ממושך יותר. מישהו מכיר את הבעיה? יש לה פתרון? תודה מראש, אסף

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  2. Started by altatrifoti,

יש לי כרטיס מסך 480 gtx עכשיו אני רוצה לדעת אם אפשר להוסיף לו עוד כרטיס מסך של חברת ati הלוח אם שיש לי זה GIGABYTE ASSASIN G1 KILLER 1366 X58

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  3. Started by boludo,

שלום לכולם אני מחפש קטעי וידאו של 3d לשימוש ב AVID, קבצי מאט או 3D בעלי רקע מופרד ל KEY חינם כמובן תודה

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  4. Started by ofer_mat,

היי יש לוח אם של ABIT P35 עם 8800GT יש לי LCD בחדר שנה LCD במחשב אני רוצה גם לחבר את המסך LCD שבסלון בלי כל פעם לנתק ולחבר יציאות מה גם שכל הLCD לא אותה רזולוציה רציתי לקנות כרטיס מסך נוסף כי יש לי אפשרות כזאת על הלוח היא אמנם לא X16 אלה X4 PCEEXPRES אי אפשר לעסות CROSFIRE אן SLI בכרטיסים אבל אני גם לא צירך אני צריך רק לחבר עוד כרטיס כדי לראות עוד מסך TV משהו ממש כזה דבר? איזה כרטיס אתם ממליצים להוסיף?

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  5. Started by enter,

eVGA 6800GS CO 256MB AGP SUPERCLOCKED או CONNECT3D Radeon X850 Pro 256MB GDDRIII + DVI + VIVO אותו מחיר תודה.

• 6 תגובות
    • 544 צפיות
  6. Started by J0n1,

השגתי את הכרטיס הישן הזה ואני רואה שיש לו גם S VIDEO וגם RCA אז רציתי לדעת האם הRCA היא כניסה המאפשרת חיבור מצלמות או PS2 לדוגמא... תודה

7. Started by PlzHelp,

יש לי אותו בבית קניתי ב 200 שקל מחבר.. היה שווה את המחיר ? ואיך הכרטיס הזה מבחינת ביצועים ? תודה

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  8. Started by roniem,

אני צריך המלצות לכרטיס מסך שתומך ב tv out כרגע אני משתמש בכרטיס ON BOARD אני לא צריך כרטיס חזק במיוחד מפני שהשימושים שלי הם אופיס ואינטרנט. לוח האם שלי הוא asus p4533-mx 512 מגה זיכרון סלרון 2.4 agp x4 תודה רבה

• 6 תגובות
    • 544 צפיות
  9. Started by BoRiS.K,

הדרייברים האלו הם בישביל משקפי תלת מימד הם חייבים להיות באותו גרסה עם הדרייברים של הכרטיס מסך היה בדרייברים הישנים אבל היו כמה משחקים שזה לא עבד טוב כמו דום ועוד כמה מישהו יודע אם אמור לצאת ומתי או לפחות איך אני יכול לברר את זה...

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  10. Started by yariv12,

שלום המחשב שלי חזר מתיקון של לוח M. אז הטנכאי שם לי מעבד חדש לוח M חדש. קיצר היה לי Ati Radeon 9250. והטנכאי אמר שהוא לא תואם למעבד ולוח M. אז הוא שם לי לוח M מותאם עם כרטיס מסך קיצר השם של הכרטיס מסך הוא: SiS 651_661FX_741_760_760GX_M661FX_M661MX_M741_M760_M7 60GX (SiS 661FX Rev 01) ולפחות בכרטיס הקודם יורו ומחקים אחרים פעלו לי עכשיו לו סעמק... מזה הכרטיס הזה? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  11. Started by moshen1169,

1.קראתי את הביקורת בפורום בין ה260 ל4870 ואני עדיין מבולבל מה לקחת מביניהם מבחינת עלות תועלת .אני מתכוונן לשחק במשחקים כבדים כמו far cry על רזולוציות של 1920על 1200 קול אוף דוטי החדש שאמור לצאת? 2.פאר קריי 2 ו call of duty החדש שיצא בקרוב יתמכו בקודה ופיזיק איקס של nvidia?

12. Started by g1zey,

החלטתי לשדרג טיפ טיפה את המחשב כי אני משחק בעיקר CS:S & ET , ואני לא מתכנן לשחק בכל המשחקים החדשים שיוצאים , אז החלטתי לשדרג את המחשב שלי כדי שאני אוכל לשחק במשחקים האלה בצורה טובה . כרגע זה המפרט : Intel petnium IV 2.4 Gigabyte 8SQ800 FX 5200 1G kingston Generic 450W רציתי לשאול איזה כרטיס AGP הכי משתלם לקנות באיזור ה500 ש"ח.

• 5 תגובות
    • 544 צפיות
  13. יש לי בעיה עם משחקים שאני לא יכול לראות את המקשים בתפריט אני רואה ריבועים וסימנים מוזרים איפה שאמור להיות המקשים של המשחק[לא משנה אם לא הבנתם אני מצרף תמונות שמי תמונה של קריסס אבל אותו דבר עם אחרים] הורדתי תדריבר הכי חדש מהאתר של נוידיה ועדיין לא טוב אז למי שיש רעיו שיגיד לי אני מצרף תמונה של ההגדרות של הכרטיס מסך שלי גם תראו שהכותרת רשומה הפוך

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  14. הסיפור הוא כזה, ה1900XT 512MB החליט לפני כמה שבועות להתקלקל ולהראות ארטיפקטים מוזרים. הכרטיס נשלח למעבדה של נעה מחשבים שם נקנה לפני שנה , ואחרי אבחון הוצעה לי ההצעה הבאה: להוסיף 100 שקלים ולקבל את ה1900XTX, או להוסיף בסביבות ה400 שקלים בשביל ה8600GTS, או להוסיף 1000 שקלים בשביל ה8800 320MB. רציתי לשאול אתכם כל המבינים הרבה יותר ממני בעניין, האם כדאי להשקיע עוד 1000 שח אחרי שנה שקניתי ב2400 את הXT1900?? והאם ה8600 בכלל משתווה ברמה ל1900XT חוץ מהתמיכה בגירסת הDX???

• 4 תגובות
    • 544 צפיות
  15. Started by nore0,

אפשר קצת מידע עליו כמה הוא יעלה וכו' ?

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  16. Started by nir_varon,

אני חייב לבחור מסך! פשוט אני מתלבט כבר כמה זמן ונורא קשה לי להחליט... המסכים שאני מתלבט הם: samsong 710TM LG 1730s samsong 710n nu QL-711V אני יודע את האיכויות של כל אחד וגם את המחירים.. מה שאני צריך זה כמובן עזרה לבחור מה יהיה לי הכי טוב... המסך ישמש בעיקר למשחקים ולסרטים.. איזה מסך יביא לי את השילוב הכי טוב מבחינתי (מחיר + איכות)?

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  17. Started by Adielion,

קודם כל יש ברשותי agpX8 והייתי רוצה לנצל אותו עד שאני אחליף מע'. מצאתי את הכרטיס הזה ורציתי לשאול כמה שאלות.http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4315 הכרטיס ניתן לפתיחת 4 הצינורות הנוספים ,ומה האחוזים שהם יפתחו? במטרה להפוך אותו לX850XTPE הליבה שלו לפי מה שהבנתי היא R480 אז אם אני מוסיף לו סיילנסר 5 הליבה יכולה למשוך עוד OCמעבר לXTPE ? הוא משתלם מבחינת מחיר, השאלה היא אם הוא נמצא במלאי? תודה

• 8 תגובות
    • 544 צפיות
  18. Started by rikus,

http://www.firingsquad.com/hardware/geforce_8800_gtx_gts_amd_cpu_scaling/page2.asp סתם חשבתי על זה למרות שאין לי כסף לשדרג, אבל זה בטוח יותר שווה לי שיש לי רק S939 ואני אצטרך שידרוג של הזכרונות+לוח אם+מעבד.

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  19. Started by YinnoN,

האם שווה לקחת מפרט amd 2500 512 ram 6800 רגיל לא gt לא ultra ... או a64 3 512 msi 9800 pro ? זאת אומרת השאלה היא האם ההפרש של ה600 ש"J שווה את זהב והורדת המעבד ? הכרטיס הזה חזק הוא שווה בכלל משהו ? תודה

• 4 תגובות
    • 544 צפיות
  20. שלום אני מקווה שזה המקו אם לא תעבירו ישלי כרטיס מסך NX6600GT MSI רציתי תדרייבר הכי חדשש שיש לוו אםאפשר בבקשה תנו לי לינקק תודה רבה רבה

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  21. Started by C991Now,

1.לטווח הרחוק שווה לקחת 4870 על 4850 ? 2.האם בעתיד, שמחשקים יצאו יהיה מצב שה4850 לא יסחב ואילו 4870 כן? [ על מסך 19" 3.האם זה משתלם לקנות ת 4870 ולא 4850 לטוח הרחוק? [ או שעדיף לקנות אח"כ כ.מ חדש] *המסך הוא 19",אבל תזכרו שזה לטוח הרחוק בעיקר...

22. הכרטיס הוא "Leadtek WinFast PX6600 GT Extreme PCIe GeForce 6600GT SLI 128MB אני לא יודע מה המשמעות של ה-EXTREME כי אין הבדל מחיר משמעותי....אז אם מישהו יודע שיגיד מה ההבדל! ואם יש 6600GT של חברה אחרת שהוא יותר מומלץ?!

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  23. שלום,(מצטער שפתחתי נושא חדש ולא בדביק...כי כתבתי ולא ועונים) אני מחפש מסך lcd בסיביבות ה 1900~ או פחות 17 אינץ עם רמת נגודיות של 1:700 או מעל עם אפשרות לתליה על הקיר עדיף pivot ועם זמן תגובה של 8 ms או פחות עם חיבורי dvi חובה!!! ושיהיה איכותי בכללי במשחקים או בסרטים ותנו גם דגמי 19 אינץ מומלצים עם אותם מאפיינים שלמעלה (אפשר לחרוג מהתקציב...) עכשיו....אני פוחד מפקסלים שרופים...אני יודע שיש תוכנות שאפשר איתם לבדוק ואני יכול להשיג אותם..ואפשר לבדוק בחנות...אבל השאלה היא האם הם יכולים להשרף גם תוך כדי שימוש ואם כן אז באיזה מצבים האם זה לעיתים תכופות או לא..?? בתודה עידו נ.ב. יש לי כרטיס מסך gforce 7900 gt עם 2 חיבורי dvi

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  24. למשל 4870 אני מאמין שיעלה שם בסביבות 800 שקל אם לא פחות... {כבר בEGG זה עולה 200$} ומבחינת אחריות... ניראה לי שכדאי לקחת סיכון... מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  25. Started by keypod,

אני חשבתי לתומי שככל שסוג הכרטיס (9200, 9600, 9800, X300) וכו גבוה יותר, כך גם הכרטיס חדש יותר וחזק יותר. שמתי לב שכרטיסי X600 עולים בערך כמו 9600XT כלומר גם פחות מ - 9800 מה הקטע?

• 1 תגובה
    • 544 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.