עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by JSK,

שלום, אני עומד לרכוש מחר מחשב ולגבי כרטיס המסך אני לא בטוח. יש את ה Sapphire X1900GT שעולה 1400, והוא כמובן נכנס לתקציב שלי (בערך), ויש את ה Connect3D X1900XT שעולה 1650 ובשבילו אני צריך למתוח את התקציב. (שינהם בגרסת ה 256MB) עכשיו השאלות הם: 1. האם ל GT באמת יש בעית התחממות? 2. בכמה הXT טוב יותר מה GT (באחוזים)? 3. כמה כל אחד יחזיק לי משחקים על Mid-High ללא OC? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  2. האם כרטיס מסך יגרום לבעיות ? הוא שהוא חלק יציב שיחזיק כמו שנתיים ללא בעיות (ללא OC)

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  3. Started by TheSlidead,

היי, יש לי כרטיס מסך של ATI X1650Pro, אני יכול להשיג כרטיס מסך Gainward 7600GT PCI-e 256mb והשאלה שלי היא, מה עדיף מבין שניהם? והאם יש דרך לחבר את שניהן ומה זה יתן לי? תודה

• 6 תגובות
    • 594 צפיות
  4. Started by netanel,

שלום רב, יש לי מסך של MAG ואין לי את הדרייבר שלו איך אני אוכל להוריד את הדרייבר של כרטיס מסך? אם יש אתר להורדה אנא תנו לי את האתר בכדי שאוכל להוריד את הדרייבר נראה לי שהדגם הוא 770FS תודה מראש נתנאל!

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  5. Started by Le0n,

יש לי AMD 2600 לוח אם GA-7 512 MB עכשיו יש לי את האקס800 פרו אני יודע שהמערכת שלי לא תנצל את הכרטיס עד הסוף. אני רוצה לדעת באיזה מידה זה יורגש לי במשחקים וזה ואם זה בכלל קריטי.. מה אני יכול לעשות כדיי לנצל אותו יותר??? אוברקלוק למעבד??????

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  6. Started by zakko,

שלום לכולם, רציתי לקנות לי כרטיס מסך חדש וטוב, עכשיו אני די מבולבל מכל השפע... יש לי עכשיו את הכרטיס NVIDIA GeForce 9500GT ורציתי כרטיס קודם כל עם אוורור כי הוא ממש מתחמם לי עם ההיטסינק, וגם אני לא ממש יודע מה טוב אני עובד על C# וקצת משחקים כמו SKYRIM מישהו יכול בבקשה לתת לי רקע על כרטיסי המסך, איזה חברות יש, איך בודקים צריכת חשמל ומה זה אומר, מה אומר אם כרטיס טוב או לא וכל מיני דברים כלליים על הכרטיסים תודה

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  7. RADEON X850XT DVI 256MB PCI-E כי בקי אס פי רשום רק את זה אני רוצה לדעת עם זה ddr 3 או לא יודע מה עם אפשר יותר פרטים עליו תודה!

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  8. שלום Gigabyte הוציאה לאחרונה כרטיס 7600GT 128MB מוזל בכ- 40$ מ- ה- 7600GT 256MB גם הוא מגיע כמובן עם DDR3 וכל הנתונים הרגילים של ה- GPU אני מתלבט בינו לבין ה- 7600GS הרגיל שלהם ? אני מתכנן לשחק משחקים חדשים אך רזולוציות ו- High detail לא ממש משנים לי מה אתם אומרים ?

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  9. Started by crazydiamond,

איזה כרטיס מסך לפי דעתכם חזק יותר: ATI radeon 7000 64mb sdr או geforce 4 mx 440 se 64mb ddr ה ATI הוא של SAPPHIRE והג'יפורס הוא של INNO3D

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  10. Started by alphadog,

לאחרונה התקלקל לי הכרטיס מסך ואני רוצה לקנות חדש אבל הבעיה שאני לא הכי מבין מכרטיסי מסך אשמח אם תמליצו לי על כרטיסי מסך שהמחיר שלהם הוא עד 500 שקל עד עכשיו היה לי radeon 9500pro 128mb יש לי פנטיום 4 2.66mgh

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  11. ברשותי GeForce 7600Gt לאחרונה שיחקתי ב C&C3 שעד לפני שבוע עבד מצוין , ובזמן האחרון המשחק היה נופל והווינדוס היה משנה רזולוציה צבעים וכו', ורשם שיש בעיה עם הדרייברים. נכנסתי לאתר של נוידיה והורדתי את הדריברים האחרונים. נראה שהכל עובד מצוין עד עכשיו, נכנסתי למשחק שיחקתי שוב ושוב המשחק נפל. אבל לאחר זמן ממושך יותר. והפעם המסך נכבה לגמרי ומסרב להראות מה הולך עם המחשב, המוזיקה עצמה ממשיכה. האם הבעיה במשחק, או שמה בכ. מסך - התחממות אוליי?

12. Started by itaim,

איזה כרטיס נותן הכי הרבה ביצועים בתקציב של 700 שקל?? (נ.ב גם פיצ'רים יכול להיות נחמד) ועוד שאלה איזה כרטיס יותר טוב? R9600np vs GF4TI4200 הבנתי של GF אין תמיכה של דיירקטX9 אז הוא פחות טוב... איזה עוד כרטיס משתווה בביצועים ל9600 ובאותו מחיר? ואם אני קונה R9600 איזה חברה עדיף? פיק או ספיר??

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  13. שלום שאלה שעלתה בעקבות כתבה באתר http://hwzone.co.il/news/133113 כמה מסכים ניתן לחבר לכרטיס 5750 יש לו 4 יציאות שני DVI, HDMן, DP, לפי מה שהבנתי כרגע ניתן לחבר 3 מסכים שונים. בכתבה כתוב כי יצא כרטיס 5870 עם 6 יציאות DP שניתן יהיה לחבר לו 6 מסכים שונים כך שטכנית אפשרי לחבר לכל יציאה מסך. השאלה האם בעקבות עדכון תוכנה יהיה ניתן לחבר 4 מסכים לכרטיס 5750? תודה

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  14. Started by חן מ,

היי תראו עוד מעט אבא שלי הולך לקבל מהעבודה שלו מעבד פנרין יעני סידרה E8XXXXX.עכשיו רציתי לשאול,במחשב החדש שיהיה בנויי טוב יהיה הכרטיס מסך הנוכחי שיש לי עכשיו 76GS.והשאלה שלי היא:האם הכרטיס מסך הזה עם מעבד טוב ומערכת מחשב טובה בכללי יסחוב משחקים גם כבדים על הגדרות של מדיום?נגיד משחקים כגון קרייסיס או כל מיני משחקים כבדים שהולכים לצאת עכשיו תודה

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  15. Started by roy_bono,

Sapphire HD2900Pro 1GB DDR4 Vivo HDMI Retail Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail BFG 8800GT G92 OC 512MB DDR3 DualDVI Retail תרשמו את הבחירה שלכם לגביי הכרטיסי מסך האלה

16. Started by tamirushb,

איך אני אמור לבדוק את הטמפ' של הכרטיס.?? לאחרונה יש לי בעיה כאשר אני מאמץ את הכרטיס (נכנס למשחק וכו') אז המחשב נעצר לרגע ואז כל מיני צבעים במסך משתגעים ואז המחשב נתקע ולאחר מכן עושה ריסט.. לדעתי הכרטיס מתחמם אבל אני לא יודע איך לבדוק טמפ' וגם אם אני אבדוק ואראה שאכן הכרטיס רותח ואפשר להכין עליו חביתה - מה אני עושה אחר כך?

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  17. צריך את העידכון האחרון של הכרטיס מסך ATI READON X800XL 256 אם יש לו את כמה עידכונים איך נאי אדע לקחת את מה שהכי מתאים? תודה ... 2יי 2יי...

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  18. יש לי בעייה בקאטליסטים החל מה6.3 נראה לי (וזה להרבה אנשים לא רק לי שיש להם כרטיס מעפן כמו שלי radeon 9500 pro 128mb) שהagp write תמיד על off בSMARTGART ולא משנה מה עושים...השאלה שלי האם זה גורם לירידה בביצועים? (הfast writes agp read וכל השאר עלon רק הagp write על off)

19. בעיה בראייית סרטים בגלל הכרטיס מסך. כשאני מוחק את הדריבר של הכרטיס מסך אני יכול לראות סרטים ושאני מתקין אותו אני לא יכול לראות אבל אני יכול לשמוע. ניסיתי למחוק את הדריבר הישן ולהוריד דריבר חדש וגם זה לא עבד .עזרה בבקשה!! ??? ???

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  20. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

6600GT with 3dmark04beta result http://discuss.futuremark.com/forum/showflat.pl?Cat=&Board=techdisplayadapters&Number=4243268&page=0&view=collapsed&sb=5&o=0&fpart=1 פה המבחן!! בדף שלישי תראו למטה תוצאה של הכרטסיס http://www.d-cross.com/show_article.asp?ARTICLE_ID=56&ARTICLE_DETAIL_ID=161&gpoint=1 אם זה אמיתי אז אני חושב כל מי שיש לו 9800פרו\5900אולטרה ומטה אכל אותה כמוני :lol:

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  21. Started by X-It,

אני צריך את הכרטיס הכי חזק שאני יכול לקבל ב1200 שקל ותכללו חנות... תודה רבה...

22. יש לי כמה שאלות : 1) האם זה משנה באמת איזה חברה המסך לגבי האיכות תמונה וכל השאר? 2)מה עוזר לי חיבור DVI האם הוא יותר טוב? 3)בבקשה תנו המלצות ונתונים שאני צריך לברר במיוחד לפני הקניה? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  23. Started by timac,

שלום קיבלתי מחשב חדש AMD 5000 2 GIGA 8800 GTS 320 קודם כל איך התוצאה 8000 ב MARK06 ?? דבר שני איך אפשר לעבור לתצוגה רגילה קלאסית אני לא מצליח..? דבר אחרון האם 56 מעלות מנוחה זה בסדר לכרטיס הזה? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  24. http://tms.co.il/product/5936 הבנתי שהוא מגיע עם קירור של צלעות מתכת ועוד מאורר שמורכב עליו http://tms.co.il/product/6255

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  25. שלום לכולם, יש לי מחשב די ישן, פנטיום 4 2.8Ghz, עם כרטיס מסך די מחורבן Ati Radeon 9600. מכיוון שאני משתמש במחשב למטרת משחקים, המחשב הזה כבר לא ממש מחזיק מעמד. מכיוון שאני לא מתכוון לקנות מחשב חדש, חשבתי להחליף את הכרטיס מסך שלי למשהו יותר יעיל על מנת להאריך את חיי המחשב שלי. יש בלוח אם שלי יציאה AGP 8x. השאלה שלי היא כפולה: א. האם יש בכלל טעם לעשות את זה? כלומר, האם שדרוג הכרטיס מסך שלי ישפר באופן מספיק רציני את היכולות של המחשב, או שהמחשב הזה במצב שלו מוגבל מדי להתמודד עם כרטיס מסך חדש? ב. אם יש טעם לעשות את זה, על איזה כרטיס הייתם ממליצים לצורך הזה? תודה!

• 3 תגובות
    • 594 צפיות

דיונים חדשים בפורומים