עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שאלה מוזרה קצת .. יש לי כרטיס מסך geforce 5700 ומסך HITACHI CM615 ,זה מה שרשום על המסך ..זה מסך ישן יש לי אותו כמה שנים ואני עוד קניתי אותו ממישהו אם לא הבנתם את השאלה שלי בנושא אז אני יסביר יותר טוב אז ככה:המחשב שלי רועש יותר מדי ולדעתי המסך משפיע עליו יותר מדי ..כי זה יחסית כרטיס מסך טוב והמסך ישן .. אם אתם שואלים למה הגעתי לזה אז יש כמה סיבות: 1.יש לאחי אותו מחשב כמו שלי אבל לו יש מסך חדש ומצויין והמחשב שלו ממש לא מרעיש ככה. 2.שאני זז עם הגלגלת של העכבר אז הרעשים גוברים כזה . ------------------- בקיצור יש מצב שמה שאני אומר נכון ? מחכה לתשובות מכולם גם מהמומחים

• 5 תגובות
    • 577 צפיות
  2. אני יכול לבטל אותם נהדרייבר ואז להפעיל אותם רק במשחקים שאני רוצה וכמה שאני רוצה או שהם חייבים מהדרייבר

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  3. Started by ajl,

המחשב שלי מחובר לשני מסכים ע"י DVI ובנוסף מחובר לטלויזיה LCD ע"י מחבר (כבל יחיד שבקצהו קופסה ובה 3 יציאות RCA ו s-video ) בקיצור המחבר הזה כנראה נדפק כי אני לא יכול לראות בטלויזיה (בדקתי עם מחבר דומה מהשכן וזה עובד) השאלה היא איפה אני יכול לקנות מחבר כזה? או האם אני יכול להחליף את זה במסגרת האחריות (אני חושב שיש על הכרטיס 3 שנות אחריות) ועברה כבר שנה או יותר, לא בטוח.

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  4. Started by AmL1,

ראיתי את הסטיקי וגם שלחתי הודעה למנהל הוא פשוט לא ענה לי ואני רוצה מחר ללכת לקנות מחשב... השאלה היא כזאת יש את הכרטיס של גיג'הבייט-גירסא רגילה ב1440 עם שלוש שנות אחריות http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=523 ויש את פליט עם OC גם ב1440 עם שנתיים אחריות http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3668 השאלה היא מה לקחת ועד כמה שנת האחריות הזאת חשובה... תודה רבה לעונים

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  5. הייתי שמח אם מישהו היה יכול להסביר לי מה משמעות כל ההגדרות הגרפיות השונות בגוטיק 3 (1.12). המשחק רץ לי בלי בעיה על הגדרות "בינוניות" וקצת מקרטע על הגדרות "גבוהות" ואני רוצה לכוון למשהו באמצע אבל אני לא בטוח מה כל דבר עושה ומה הכי משפיע על הביצועים. המחשב שלי: AMD Athlon 64 X2 4600 1GB DDR2 677 Gigabyte Geforce 7900GS ציון 3DMark06: 4715 תודה .

• 7 תגובות
    • 577 צפיות
  6. Started by shimon17,

אז מי שכבר הבין שקניתי שבוע שעבר את ה6600gt של msi החזרתי אותו וקיבלתי את הכסף, סיפור ארוך... קיבלתי כרטיס משומש והם עשו לי בעיות בקיצור אל תקנו מ-***** אני ימנע מלקלל אותם כאן בפורום... עכשיו , יש לי תקציב של 900 שקל ולא יותר! אם אפשר אז פחות ואני מתלבט בין ה-6800 שלpov לבין 6600GT אחרשל חברה שאתם ממליצים לי... מי מבין השניים עדיף? ואם זה ה6600GT אז תמליצו לי על חברה תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  7. רציתי לדעת אם יש הבדל גדול בין שני סוגים כרטיסים המסך האלו, אמרו לא שההבדל הוא בעצם רק באפשרות הכיון שלהם... אמרו לי שאפשר להאיץ את הרמה של הGS לרמה של הGT ושה- GTבא פשוט ברמה גבוהה מתמדת... ד"א הGS הוא 256MB... תודה מראש לעוזרים!!!

8. Started by v_nimrod,

למי יש אותו פה והיה לו איזה בעיה עם המאוורר? וכמה הטמפ' הקבועה למי שיש את הכרטיס?

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  9. Started by SEangel,

חוו דעתכם על הכרטיס הזה http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?came=10&g_id=9309360 לכאורה, עפ"י מה שמוצג שם, יש לו רזולוציות לא רעות. האם הוא מגיע לאיכות של הופוג 150? (באיזה צ'יפ משתמש ההופוג?) אני כלל לא זקוק לטיונר (הקלטה רק מוידאו, מצלמה אנלוגית ומהממיר)

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  10. שבוע טוב,אני מעוניין לקנות מסך 22'' רחב של סמסונג. איזה דגם של הgforce 8800 הכי יתאים,באיזה אני יפיק את המקס' ? אני מתכוון כמובן ל 320/640 מגה וכו' תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 577 צפיות
  11. Started by lmlm,

INQ מדווח ש R600 ידחה לשנה הבאה כנראה, וזה נותן עוד יתרון זמן ל G80 אם ישוחרר בזמן שמצפים לו. http://theinq.com/default.aspx?article=34373 :-X

12. הדלפה עסיסית מתיימרת לאשר לנו הרבה פרטים אודות תתי הדגמי השונים הצפויים בדור כרטיסי המסך המלא הראשון מבית אינטל - הן בשוק הנייד והן בשוק הנייחלכתבה

13. Started by X-It,

מה כל כך טוב ב SLI?,כי קניתי לוח אם עם SLI ויש לי כרטיס מסך אחד,מה זה נותן?,כאילו לחבר שני כרטיסי מסך ואז הכוח יהיה כפול?

• 5 תגובות
    • 577 צפיות
  14. .... אני מפעיל פילטרים בדרייבר - ATI (כל הפילטרים ) תודה .

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  15. Started by ColWar,

יש לי כרטיס NVIDIA GeForce FX 5200 ואני מעוניין לדעת אם הוא מיוצר עם צינורות לא פתוחים, ואם כן - איך מומלץ לי לפתוח אותם? בתודה מראש, Coldwar!

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  16. שלום, שמעתי על הכרטיסים של XGI ואולי אני טועה אבל לפי המעט דיבורים עלייהם, XGI יהיו מתחרים חזקים ל ATI ו NVIDIA ? מאיפה הם צצו ? ומתי הכרטיסים שלהם יגיעו לארץ אם בכלל ? למי שיש אינפורמציה על החברה והכרטיסים שלה בבקשה שיפנה אותי . תודה . (עשיתי חיפוש .. לא מצאתי .)

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  17. Started by mx-3,

שלום, כשמחברים את ה5850 למחשב, צריך לחבר לו גם מתח חיצוני, נכון? בכרטיס מאחורה, יש 2 חיבורים של מתח חיצוני. צריך לחבר את שניהם? אחד מהם? או בכלל לא? תודה

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  18. Started by MORHAZAN,

שלום לכולם יש ברשותי שני מסכי lcd אחד של המחשב ואחד טלויזיה אני רוצה לחבר את שניהם במקביל ויש לי כרטיס מסך מובנה ובנוסף כרטיס מסך ג'י פורס 4 איך אני יכול לחבר את שניהם ביחד ?..(יש לי גם כרטיס טלויזיה אם זה עוזר)

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  19. Started by hal,

היי, יש לי radeon 9600xt התקנתי ati catalist 6.x מעודכן להיום-ברגע שאני רוצה לפתוח את ati catalist מופיעה הודעה CLI ומבקשת לסגור את הכטליסט, מה לעשות בבקשה? תודה.

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  20. Started by mr hankey,

ברשותי כרטיס מסוג 9800 פרו של sapphire ואני רוצה לדעת אם אני יכול להפוך אותו ל-xt?

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  21. Started by Make_Party,

יש לי לוח אם Asus P5S800-VM (3 PCI, 1 AGP, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) לצערי עכשיו אני רוצה ליקנות כרטיס מסך חדש אבל הלוח שלי לא תומך בה PCI-E כדי לי ליקנות לוח חדש? הוא שעדיף לי ליקנות כרטיס של AGP יש לי תקציב של 3000שקל ואם להחליף לוח אז איזה לוח וכרטיס מסך אתם ממליצים? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 576 צפיות
  22. אז ככה, לאח שלי יש fx5700 של abit (שעבר ממני ;D) אז ככה, יש אצלו בעייה עם הriva tuner שהיא כזאת, פשוט אין לה אפשרויות כמו פתיחת צינורות ואפשרות של אוברקלוק [attachment deleted by admin]

23. שלום לכולם, קניתי מחשב חדש תוכלו ליראות פה את המפרט: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=402931.new#new ורציתי להגדיר בGTA IV את כל הדברים על הכי גבוהה שיש... תיראו מה זה כתב לי: http://img149.imageshack.us/img149/4561/aaaaaaaaaaaaaaa.jpg יכול להיות שהכרטיס שלי מוגבל בGTA?\= או שיש דרך אחרת שאני אשמח לישמוע אליה... (ואני מקווה שזה קשור לפורום הזה).

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  24. Started by msa90,

שאלה.. מישהו יודע בערך מתי תהיה ירידת מחירים של ה 8800GTS ? אני מדבר חודש לא שיגידו לי מתי שיצא הכרטיסים החדשים אלא זמן מדויק??

דיונים חדשים בפורומים