עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by asinnn,

מאיפה אני מוריד דריבר למסך G75F-3 תודה אני לא מוצא דריבר...

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  2. אמנם נערך באוגוסט אך עדיין בעל התייחסות כי אלו הכרטיסים הנמכרים יותר כיום בשוק הAGP http://www.trustedreviews.com/graphics/review/2006/08/31/AGP-Graphics-Card-Group-Test/p1

• 28 תגובות
    • 11.3k צפיות
  3. Started by qpalzm,

ביקורת לX1300P: http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?id=1723&cid=3&pg=1

• 103 תגובות
    • 9.3k צפיות
  4. Started by alord,

שלום הכרטיסים הם: b]כרטיס מסך: Palit 8800GT G92 Sonic 512MB DDR3 Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1267 כרטיס מסך: Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 Zalman Cooling Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1245 b]כרטיס מסך: Innovision 8800GT G92 512MB I-Chill Overclocked Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1369 כרטיס מסך: Asus 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1290 כרטיס מסך: Palit 8800GT G92 [glow=red,2,300]1GB[/glow] Super Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1337 מה דעתכם מי יותר טוב? אמור לעבוד על 4 ליבות,לוח p35 ds3L זכרון 2G ומבחינתי שיתאים לOC....

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by darkman,

אז ככה אני מתכוון להוציא 1000 שקל על כרטיס מסך ואני מתכוון לחרוש טוב טוב לפני שאני מוציא ת 1000 שקל האילו אז ככה אני גולש ביחסית הרבה אתרים להשוות מחירים ואני לא מבין איפה 3 שנים אחריות?! מה קרה לזה@$^%?$^(אשמח אם כמה נקבל מכמה חנויות הסבר קטן.) למה מגיע לי רק שנה אחת למה?! עכשיו ההתלבטות הכי גדולה שלי זה האם לקנות כרטיס אם שנה אחת של אחריות? אני לא יודע אם זה משתלם? כי אם אחרי 366 ימים הוא יחלט להתפגר הלכו 1000 שקל? הכרטיסים שיש על הכוונת הם GF 5900/R9800 עכשיו כל האילו עם המחירים הטובים הם רק שנה אחריות ואני לא יודע האם זה שווה קניה אני זקוק ליעוץ והאם הגירסה הזאת שווה קניה https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_89&products_id=2244

• 13 תגובות
    • 849 צפיות
  6. שלום לאחרונה הוחלף לי כרטיס המסך במחשב, ונאמר לי כי את הכרטיס מסך שלי הפסיקו לייצר ולכן נתנו לי אחד אחר על המחשב שלי היה Nvidia 6600NX עם 256MB ועכשיו הם הכניסו לי למחשב כרטיס מסך אחר Nvidia 6600GF 256MB! איזה מהם הוא יותר טוב, או שהם באמת דומים כמו שהחנות טוענת??? תודה רבה על העזרה

• 7 תגובות
    • 602 צפיות
  7. Started by susuFOX,

הייתכן?! Radeon 9500Pro 128mb DDR של Gigabyte??? (הכותרת המקורית שונתה בשביל ליצור יותר יחס להודעה... סליחה...) אז ככה חבר'ה מצאתי Radeon 9500Pro 128mb DDR ב 850 שקל (ביבוא מיוחד) סבבה לי אבל יש רק בעייה אחת... זה של Gigabyte, החברה עצמה זה לא בעייה אלא העובדה שבאתר הייצרן של Gigabyte לא מדובר בכלל על הדגם הזה!!! (יש רק רדאון 9500 רגיל). החנות היא חנות אמינה ויש לי גם קבלה שאומרת שהרדאון אמור להיות Radeon Pro 9500 128mb של Gigabyte... חתומה על-ידי בעל החנות. האם יכול להיות שרימו אותי שאנ יקבל בעצם רדאון 9500 עם ביוס שעשו לו פלאש???.... האם אפשרי שפשוט באתר של Gigabyte לא כתוב על הדגם הספציפי הזה מכיוון שהם מנסים למכור יותר רדאון 9700???.... רק להבהרה הדגם עצמו קיים, תחת ל…

• 33 תגובות
    • 3.6k צפיות
  8. Started by YARONGT,

תגידו האם הכרטיס מסך הזה מתאים לרינדור מכוניות ובנינים וכל מה שקשור לרינדור אמיתי במיוחד GigaByte ATI Radeon 5850 תגובות

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  9. Started by sheff2k2,

התקלקל לי כרטיס המסך(היה לי HD 7770 AMD), אז קניתי בחיפזון את הכרטיס הכי זול שהיה במלאי, Nvidia GT 730 של גי'גהבייט. להפתעתי הרבה, למרות שמדובר בכרטיס שחדש בשנים רבות מהכרטיס הקודם(שאמנם היה יקר יותר) - יש בעיה של "לאג" מסוים באנימציה בדפדפנים: כשגוררים למטה ולמעלה, זה פשוט לא חלק. הכרטיס בכל זאת עולה 335 ש"ח, וכמובן שאני מאד מאוכזב מזה. מה שאני רוצה לברר מכם, זה האם התנהגות כזו היא "נורמלית", או שאולי ייתכן פגם כלשהו? כמובן שהסרתי את הדרייברים הקודמים של AMD והתקנתי את האחרון של נבידיה. יש לי ווינדוס 7 ומחשב core i5 מלפני 7 שנים. למרות שהמחשב ישן, התופעה הזאת לא הייתה קיימת עם הכרטיס הקודם, חוץ מבאתרים כבדים מאד.

10. Started by demonshlomo,

לפעמים שאני משחק משחקים המחשב נתקע ואני מחוייב לעשות ריסטארט.... אני בOC להכל אבל זה קרה גם כשלא היה OC! WTF?

• 8 תגובות
    • 775 צפיות
  11. Started by InFecT[0]r,

האם אפשר לחבר טלוויזה LCD בחיבור DVI ונגיד להכנס לביוס או לדוס או ביכלל לראות את הטעינה של הוויינדוס?

• 4 תגובות
    • 525 צפיות
  12. היי אנשים! אני חייב את עזרתכם...אני מקווה שפתחתי את הטראד במקום הנכון. אתמול "שיחקתי" קצת עם הדרייבר של הכרטיס מסך, ניסיתי להתקין את 10.1 אחרי שהיה לי 9.12, אחרי שהתקנתי וכשביצעתי EXTEND לחיבור הטלויזיה - המחשב ריסט, לאחר מכן עשיתי ניקוי לדרייבר ע"י הסרה וDRIVER SWEEPER מSAFE MODE והתקנתי את ה9.12 שוב, עכשיו כשביצעתי EXTEND שוב ריסט...לפעמים זה קורה ולפעמים לא... בדקתי את הזיכרון בלילה והיו לי 4 PASSים , כמו כן המערכת עבדה כל היום בBLEND בפריים ללא כל תקלה. צירפתי צילום של האנליזה מWIN DBG + צילום של הEVENT VIEWER מה עושים??? המון תודה מראש. אגב, אני בדיוק בהתלבטות אם להתקין WINDOWS 7, אם יש סיכוי שזה יפתור לי את הבעיה אנא אמרו לי. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  13. Started by Mr.Pepo,

שלום יש לי מסך יחסית ישן של מאג 17 אינץ' אני רוצה לדעת איזה קצב ריענון הוא מומלץ כדי לא להסב נזק לעיניים שלי הקצב ריענון עכשיו הוא על 70 הרץ איזה קצב הכי מומלץ?

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by ilay22,

יש דרך לכפות ריפרש רייט ואנטי-אליאסינג (בגבול יכולת המסך והכרטיס מסך) דרך הקאטאליסט, על משחקים שלא מנצלים את המקסימום? ב DOOM 3 הריפרש רייט ב 1280-1024 הוא רק 60 (כשאפשר 75) ואני מקבל כאב ראש ועיניים אחרי 3 דקות...

• 7 תגובות
    • 721 צפיות
  15. Started by zombie,

לאחר שהחלפתי את ה8800GTX שלי ב4870x2 שמתי בfar cry 2 dx10 ואני מקבל מין ריצוד מהיר ועדין כזה וצליל חשמלי מהכרטיס מסך.... :s05:

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  16. Started by אסף ב,

שלום בזמן האחרון כל פעם שאני נכנס למשחק כלשהו.. אחרי מספר דקות שאני משחק המסך מתחיל להתחרבש (הכל נמרח כזה בצבעים מוזרים)... לפעמים זה נשאר ככה גם אחרי שאני יוצא מהמשחק ולפעממים זה פשוט רושם שהמשחק נתקע.. זה קרה גם אחרי שהתקנתי וינדוס חדש.. מישהו אולי מכיר את הבעיה? תודה

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by IdobI,

שלום רב, רכשתי לפני כחודש מסך LCD של LG מדגם L1710B ואני מאוד מרוצה ממנו, אך אני חווה תופעה שאשמח לדעת אם היא רגילה במסכי LCD: בזמן גלילה של המסך ישנה רמה מסויימת (ומעצבנת) של ריצוד של האובייקטים על המסך (טקסט, תמונות...). זו תופעה שונה ממריחה שמאפיינת Ghosting. למסך שרכשתי יש זמן תגובה טוב של 16ms ולכן התפלאתי. אשמח לשמוע ממשתמשים נוספים שברשותם מסכי LCD ובפרט מבעלי המסך הר"מ אם הם חווים את אותה התופעה. הרבה תודה מראש!

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. הסיפור מתחיל בכך שמשום מה כל פעם שאני לוחץ על X או EXIT בתוכנת ה-VTUNER היא לא שומרת את ההגדרות של המאוורר (Turbo/Normal/Energy). פניתי ל-GygaByte והם ייעצו לי להוריד את VTUNER ששיש באתר שלהם, הגרסה שמותקנת אצלי על המחשב זהה לזו שהם הפנו אותי אליה אבל בכל זאת החלטתי להסיר את הגרסה שלי ולהתקין את הגרסה שיש באתר שלהם. לאחר ההסרה קופץ חלון שמייעץ לאתחל את המחשב מחדש, ברוב טיפשותי במקום לאתחל מחדש ניסיתי לנתקין את הגרסה שלהם אך כמובן שבחלון ההתקנה קבלתי הודעת שגיאה מה שגרם לכך שנאלצתי לאתחל מחדש ורק אחר כך להתקין את VTUNER מחדש וכמו שצריך. הבעיה שלי עם VTNER לא נפתרה אבל משום מה צצה לה בעיה חדשה, מרגע הפעלת המחשב ועד המצב שבו חלונות XP נטען בכל מעבר מחלון לחלון יש פליקר לבן מ…

• 7 תגובות
    • 737 צפיות
  19. Started by zombie,

נתרכז רגע בGrid ו Far Cry 2 בגריד המים המחוגים במכונית והחלונות של המבנים מרצדים ומהבהבים...וכל פעם שאני פותח את התפריט יש נפילת Fps לפעמים גם האבק\עשן מרצד וגורם לנפילות Fps וכשרק נפתח מירוץ אז בשניות הראשונות אני שם לב שכל המסך מרצד קצת וזה נרגע מהר מאוד... בFat cry2 יש ריצוד מהיר של כל המסך רק כשאני על DX10 המפרט רשום בצד... הדרייברים מעודכנים...לא פועלים פילטרים בCCC מה אני אמור לעשות?

• 10 תגובות
    • 841 צפיות
  20. שלום רב אם זה הפורום הלא נכון אנא העבירו אותו בכל מקרה, בשעה טובה קנינו טלוויזיה 32 של LG אבל, כאשר אני מחבר את המחשב הנייד שלי דרך יצירת הS-VIDEO (חמישה פינים) שלו לRCA הרגיל (כמובן דרך מתאם), אני מקבל ריצודים אני חייב לומר כשהייתי מחבר ככה לטלוויזיה רגילה זה לא היה קורה אשמח לעזרה תודה

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  21. Started by Zinger777,

היי, היו לי שני מסכים בעבודה בגדלי 17" ו 19". הכל היה בסדר ואז המנהל קנה מסך FHD 24" S24C650 והחלפתי אותו במקום ה19". ז"א שעכשיו אני עובד עם 17" ו24". מאז שחיברתי את המסך החדש מדיי כמה זמן במסך של ה17" יש ריצודים שחורים שמאוד מפריעים לעבודה. למסך שעובד ב17" יש רזולוציה טבעית 1024 * 1280 ואיתה אני עובד. אני חושד שהמסך הקטן תקין והבעיה נמצאת בכרטיס המסך - geforce 210 ישן עם 512MB זיכרון. לוח האם שבמחשב הינו Intel DZ77SL-50K. אם לא צריך כרטיס מסך חדש אז אני מבקש לדעת איך אפשר לתקן את הבעיה. אם צריך כרטיס מסך חדש אז אני מבקש המלצות לכרטיס שמתאים ללוח האם שנתון ושיתמוך בשני מסכי FHD (בשביל העתיד). המסכים מיועדים לתכנות. בגלל שזה דרך העבודה אז ניתן לקנות רק דרך חנות מסוימת ופה …

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by glassmoon,

האם זה הגיל של המסך בן 4 השנים או שזה נובע מבעיית חום/קרינה או משהו כזה? תודה רבה מראש

• 5 תגובות
    • 844 צפיות
  23. Started by FatherBoard,

כשאני משחק בטוני הוק 3, אז המסך כאילו נחתך לשתיים (כאילו החצי העליון כבר השתנה ולמטה ישלו דיליי) ומרצד. יש לי מסך TFT אז אני לא יכול לעלות את הרפרש רייט יותר מדיי. הכרטיס הוא ג'יפורס 4 טי4200 128MB של לידטק.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by RAPTOR22il,

שבוע טוב לכולם, התקנתי כרטיס מסך נוסף לאחרונה בCrossFire. הכרטיסים הם 4870 מתוצרת Sapphire. שניהם עם 512 מגה. הכרטיס החדש מצוייד בקירור שונה, אבל הכרטיס הוא אותו כרטיס. הבעיה היא, בהרבה משחקים אני נתקל בריצודים או הבהובים בטקסטורות, למישהו יש רעיון?? המפרט שלי: Intel Q9450 Asus Rampage formula 4GB DDR2 Corsair DHX Antec Quattro 1000W Antec P182

• 10 תגובות
    • 886 צפיות
  25. Started by guylederer0,

אהלן התחילו לי ריצודים מאד מוזרים על גבי המסך ... ניסיתי להתקין דריבר חדש ( בטא ) חזרתי לדריבר ישן ושום דבר לא עוזר וזה מחמיר מרגע לרגע ( אני מאד חושש שזה הספק ) הכרטיס הוא HD6870 עם הדריבר הכי חדש ( לא בטא ) ללא OC לא למעבד ולא לכרטיס מסך שאר המפרט שלי נמצא כאן בצד ימין ליד השם שלי ... מה שכן ששמתי לב ברגע שאני מוחק את הדריבר או מריץ ב SAFE MODE הריצודים נפסקים לגמרי ! עשיתי אפילו כמה בדיקות מאמץ גם למעבד וגם לכרטיס ולא קיבלתי לא שגיאה ולא שום דבר חשוד ... אני אובד עצות זה ממש מחמיר מרגע לרגע ... אני יעלה סירטון של הבעיה אם תרצו ... מקווה לפתור את זה מהר ! תודה לעוזרים גיא - - - תגובה אוחדה: - - - תיקון ... כנראה הבעיה תוקנה ... כנראה הייתה התנגשות ב MSI AFTERBURNER …

דיונים חדשים בפורומים