עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by yyy123,

זה המפרט שלי gtx 750 ti 2gb 12gb ddr3 ram i5 6400 ושמתי, במשחק outlast על ההגדרות הכי גבוהות very high ואני מקבל 62FPS ויש מקומות במשחק ספציפיים שאני מקבל,50 ומשהו או 40 ומשהו FPS. למה זה ככה? ובאתר can you run it בדקתי והכל סומן לי בירוק ב-v ירוק.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by RusTy7,

שימושים: After Effects CS6 Premiere CS6 Photoshop CS6 Illustrator CS6 BattleField 3 כל יתר המשחקים הכבדים יציאות שאני צריך: 2 X DVI 1 X HDMI מפרט המחשב: i7 2600K @ 4.1Ghz Gigabyte Z68X-UD3P-B3 4x4GB DDR3 1666 ספק כח Antec 520 (ככל הנראה ישודרג, כי יש לי גם 7 הארד דיסקים ו 2 כוננים) 3 מסכים: DVI - Philips 22" 228C (1920x1080) Full HD DVI - Philips 22" 228C (1920x1080) Full HD HDMI - Philips PFL558007k (1920x1080) Full HD הכרטיס שנראה לי הכי משתלם הוא: Nvidia GeForce 680GTX 4GB GDDR5 EVGA http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8705 לא בקיא ומתמצא כל כך בחומרה הנוכחית, אשמח לעצות והכוונה. תודה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שניהם גרסת הגיימינג של gigabyte , אני מעוניין ביד שנייה במחיר נוח יותר ונתקלתי בשניהם באותו מחיר. המחשב למטרה עיקרית של גיימינג על הצד הטוב ביותר שניתן עם הכרטיס , על 1920X1080 60hz. מה כדאי ולמה?

• 15 תגובות
    • 3.3k צפיות
  4. טוב כעיקרון ברוב המשחקים עם הכ.מסך אני מרוצה עד הגג, אין מה לדבר הוא מריץ חלק והכל רק יש בעיה במשחק FEAR COMBAT. משום מה אצל רוב האנשים רואים יפה אפילו לחבר שלי שיש X800GTO רואה יותר יפה ממני במשחק ובדקתי את זה. הטקסטורה אצלי דיי מכוערת אפשר להגיד ואני עובד על הגרפיקה האוטמתית שהמשחק נותן. אני רואה ת'גרפיקה במשחק בGAMESPOT לדוגמה ואני רואה שאצלי רואים ממש מכוער, המחשב שלי צריך להריץ ת'משחק על HIGH ולראות יפה לא ? אז למה רואים כל כך מגעיל =\ אני יכול לעלות לכם תמונה יותר מאוחר. כעיקרון זה SUX =\ + יש לי בעיה עם הFRPAS במשחק, הוא תמיד מראה לי שיש לי על 1 FPS לא משנה באיזה מצב אפילו שמתי על LOW וזה הראה לי על 1FPS. יש מצב שזה בעיה עם הX64? אני כבר לא יודע מה לעשות =\ עד…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by SixKiller,

זהו הכרטיס שברשותי... :\ ומאז שהוא קיים הוא העלה יפה מאוד כל משחק שיש חוץ מ2 משחקים... Pro Evolutions Soccer3 and International Soccer3 ושניהם שייכים לחברה- Konami ובשתי המשחקים בכל המחשבים שיש הדרייברים 52.16 מהבהבים זתומרת שלא עובד אצל כולם זה ככה אז התקנתי דרייברים מהדיסק... וזה עובד טוב... עכשיו השאלה שלי היא אם הכרטיס מסך שלי לא מסוגל להעלות את המשחקים האלה... הבעיות שהוא עושה זה איטיות כל כמה שניות וזה עובד חלק אך ורק על רזולוציה 640x480 16Bit(בעעעע!!!!!) וזה מכוער רצח... בקיצור אני לא ממש חושב שזה בעיה של כרטיס מסך כי ... כל המשחקים עובדים חלק ממש כולם... מקווה שתעזרו תודה...

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  6. Started by TRYS22,

יש לי HD5770 ואני שוקל להוסיף עו אחד למערך CF השאלה שלי היא האים אני יקבל שיפור מספיק יחסית להשקעה או שעדיף לשדרג לכרטיס יחיד חזק יותר הלאה בסדרת 5XXX , אני עובד על לוח אם P6T SE ומעבד I7 920 אז בהתחשב בלוח אם מה יהיה יותר עדיף? ועוד שאלה בננושא במידה ואני מוסיף עוד HD5770 אני יודע שרק כרטיס זהה ייתמך אך האם הגרסא שלו חייבת להיות זהה למשל לי יש של SAPHIRE HEATPIPE FAN אני יכול להביא 5770 של אסוס HIS או כל גרסא אחרת?

7. שמתי voodoo 5 5500 64mb על מחשב עם ווינדוס אקס פי, בפעולות של דיירקט איקס 7 ש DXDIAG מבצע הוא עובד יפה אבל באותו רגע שאני מנסה להפעיל כל משחק אחר הוא עובד בדיירקט איקס שמונה שמובנה בתוך האקס פי, גם אם אני מנסה לשחק קאונטר סטרייק הוא קורס, למרות שקאונטר סטרייק זה DirectX 7. בקיצור, הכרטיס לא תומך לי בדיירקט איקס 8 אפילו כשאני מנסה להפעיל משחקים שלא דורשים דיירקט איקס 8 מה עושים? הדרייבר הכי מעודכן הורד מהאתר www.voodoofiles.com האם יש אפשרות להסיר את דירק איקס 8 מהאקס פי ולהתקין דיירקט איקס 7 ? אולי אפשרות אחרת ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by lior46,

איזה מהם עדיף ? ההבדל במחירים הוא 35 שקל

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  9. היי, יש לי מחשב שני בסלון שמטרתו היא בעיקר מולטימדיה (מדי פעם אני עובד שם או משחק משחקים קלים, אבל המטרה העיקרית היא מוזיקה וסרטים). בכרטיס מסך שיש לי בו הוא מאוד ישן אבל בעיקרון מספיק לי, הבעיה היא שמסיבה לא ברורה הS-VIDEO לא עובד (תוקע את המחשב לפעמים, בשאר פשוט לא מראה כלום בטלויזיה), הבעיה כנראה בכרטיס מסך. החלטתי בסוף לזרוק קצת כסף על העניין במקום להמשיך לנסות לעקוף את הבעיה. איזה כרטיס מסך מומלץ לצורך העניין? החיבור הו כמובן PCI-E, הלוח אם הוא P5KPL-CM של ASUS... אם ישתלם יותר להחליף ללוח אם חדש עם כרטיס מסך מובנה זאת בהחלט אופציה. רעש - לא מאוד עקרוני (אבל אני לא רוצה טורבינה בסלון). נצילות חשמל - זה יהיה נחמד. אחר - אופציה לחבר לשני מסכים ולטלויזיה (לא בהכרח ביחד…

10. Started by g_s,

תמיד שאני נכנס למשחקים קצב הרענון שלי נופל ל60 מישהו יכול לעזור לי?

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  11. Started by alons,

הי, קניתי מחשב חדש עם מעבד קונרו E6300 וכרטיס מסך 7900GT EXT . ה 3DMARK2006 הרגיל רץ בסדר, אבל הבנץ' של הCPU מקרטע לחלוטין, כמעט לא זז. הגיוני? האם זה מעיד על בעיה? תודה

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  12. Started by yaron11,

שלום יש לי מסך VIEWSONIC - VP171B LCD אני רוצה לעשות לו כיול. איפה אני משיג תוכנת כיול או תמונות עם הסברים, אני יודע איך לכוון את ההגדרות של המסך מלוח בהקרה ומהתפריט של המסך אבל זה לא מספיק מפני שקשה לדייק ואין לי בסיס שעלפיו אני יכול לעמת את הצבעים והבהירות של המסך . תודה לכל מי שיעזור 8)

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. המדובר בלוח אם GIGABYTE GA7-VM400M אשר עפ"י הפרסום מוכלל בו כרטיס GeFORCE 4 MX-440 128MB זכרון המחשב הינו MB DDR 256 האם נמשמעות היא שהמחשב יעבוד לאט יותר? האם רכישת כרטיס מסך אחר או תוספת זיכרון הנה הפתרון? אני יודע שאלות של מתחיל תודה

• 6 תגובות
    • 700 צפיות
  14. Started by NOVA,

עקב עליבותו של הלוח שלי (Onboard Anything) נותרו בפני שתי אפשרויות: 1. לקנות כרטיס PCI. 2. לקנות לוח אם חדש ולאחר מכן, כרטיס (שנראית נחותה, אך אינה אפשרות פסולה לחלוטין). לכן, אני זקוק למעט יעוץ בנוגע לכרטיס PCI. א. מהם החסרונות בכרטיסי PCI לעומת כרטיסים מן המניין? ב. האם יש יתרונות לכרטיס PCI? ג. מהם הכרטיסים המומלצים (עדיף בתקציב של עד טווח ה-600 ש"ח)? תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 938 צפיות
  15. קראתי על הבעיה בxp ו2k שלאחר שמשחקים במשחקים הrefresh rate יורד ל60 , ואני יודע שקיימת תוכנה שמתקנת את זה או שמפקחת על הrefresh rate בנפרד . אפשר את השם שלה או לינק ? תודה .

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  16. Started by Leopardo,

129 דולר... שווה? או שיש פה איזשהו טריק? אם כן , אז איך אפשר להביא מוצר בארהב? צריך לארגן איזה קרוב משפחה?

• 7 תגובות
    • 658 צפיות
  17. Started by or2077,

הנה תמונה מאוורסט הכרטיס הוא 7300GS אני כנראה הולך להחליף ל8600, גם לו יש מעלות מטורפות כאלו? ומה אני עושה כדי שהכרטיס שלי לא ילך עד שאני אחליף? דרך אגב זה בלי מאמץ (עם הגרוטאה שלי אולי גם פיירפוקס זה משהו כבד....)

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by matgam,

שלום אני חדש פה בפורום, אבל יצא לי להכנס לאתר לא מעט בחצי שנה האחרונה, רק עכשיו היה לי כוח להרשם... אז ככה, אני מחפש כרטיס מסך למחשב שלי בטווח המחירים 700-800 ש"ח, לחריץ AGP, הבנתי שפחות מזה לא מומלץ. כמובן שהמטרה של כרטיס המסך היא למשחקי מחשב, לא מפלצתיים מדי, ולא על הגדרות מירביות, אבל שאני אוכל לשחק, נגיד, אובליביון בהגדרות סבירות ושירוץ חלק. עכשיו, אני רוצה לדעת אם זה בכלל כדאי להשקיע כמות כזו, ואם המחשב שלי יחזיק מעמד. זה המפרט שלי: SiSoftware Sandra Processor Model : mobile AMD Athlon XP-M 2800+ Speed : 2.13GHz Model Number : 2800 (estimated) Performance Rating : PR3093 (estimated) Cores per Processor : 1 Unit(s) Threads per Core : 1 Unit(s) Type : Mobile Internal D…

• 6 תגובות
    • 663 צפיות
  19. מאיזה חברה הכי משתלם לקנות? והאם צריך קירור לכרטיס מסך הזה?

• 3 תגובות
    • 514 צפיות
  20. אם כן למה זה למשל טוב??

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. האם כרטיס מסך כמו HD4850 מספיק לעריכת ודיאו בסיסית ? או שזה יותר תפקיד של מעבד? במקרה זה הוא Q9400

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  22. הזמנתי מפה : http://www.1pc.co.il/product_info.php?products_id=5786 לא הצלחתי להבין מה הדגם 9600 או 8800 ? יש אולי שני סוגים מהכרטיס הזה ? כי בחלק מהמקומות רשום 880GS ובחלק 9600GSO.

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  23. Started by mpdxd1,

שלום אז ככה יש לי לוח אם MA770-UD3 ואני מעוניין לרכוש כרטיס מסך, כי התאפשר לי, אז אני רוצה לשאול איזה כרטיס אתם ממליצים ללוח אם. עד 600 שקל, חשבתי על 650 GTX( לא הTI), מה אתם אומרים?

• 13 תגובות
    • 980 צפיות
  24. ברשותי כרטיס Asus 7750 http://www.asus.com/Graphics_Cards/HD77501GD5V2/ ולוח אם Gigabyte hd4 באתר של אסוס כתוב שלכרטיס יכולת Crossfire אם אני יחבר עוד כרטיס ללא החיבור יהיה עדיין התאמה ביניהם?

• 6 תגובות
    • 917 צפיות
  25. אני מתכוון לרכוש מחשב חדש..... Core 2 Duo E6600 P5B DE Or Quad6 המחשב ישמש בעיקר לעבודה גראפית ורינדור כבד ולכן יכיל Nvidia Quadro FX3500 , הבעיה היא שלכרטיס הזה אין שום יכולת אפילו לא בסיסית במשחקים. ולכן אני ארצה להוסיף לו כרטיס שמיועד למשחקים....... אז...... זה אפשרי ?? : אני לא מדבר על עבודה במקביל (אני מבין שזה לא אפשרי) אבל אני מדבר על להעביר את חיבור המסך מכרטיס אחד לשני בלי בעיות (כמובן לעשות ריסט אם צריך). יש לי מסך עם שתי כניסות DVI & RGB ככה שאני רק צריך ללחוץ על כפתור הSource במסך כדי לעבור בין הכרטיסים. בקיצור האם הדבר אפשרי ?? אילו בעיות יכולות להתעורר ?? האם בלוח שבמפרט שלי יש אפשרות לחבר שני כרטיסים בשתי חיבורי pci-e ??

• 15 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.