עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Access Denied,

משהו מכיר מסך 15" LCD עם רזולוציה מקסימלית של 1024*1280 חוץ מהמסך הזה: FP567 של benq?? ???

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  2. היי, האם יתכן שהרזולוציה תשתנה (ירדה ל 800) לאחר חיבור למסך טלויזיה? הרזולוציה בחיבור למסך מחשב היתה 1024. תודה, שלומי

3. Started by avirokach,

אני משתמש ב- WIN XP בזמן האחרון קורה שאחרי שנכנסים למשתמש מסויים ממסך הכניסה הגדרות המסך חוזרים לברירת מחדל כלומר רזולוציה 800X600 ו-4 BIT איכות צבע. אין תבנית מסויימת לבעיה ואני לא מפעיל תוכניות או משחקים שמשנים את הרזולוציה. הורדתי דרייברים מעודכנים לכרטיס מסך אבל זה לא פתר את הבעיה. מה זה יכול להיות? איך אני יכול לדעת אם זו תקלה בכרטיס מסך?

4. Started by ShaY-MoR,

אהלן חברים... יש לי את הכרטיס מסך שצייניתי והוא מחובר למסך 26' בחיבור HDMI כרגע הרזולוציה שלי היא 720P האם הרזולוציה מספיקה או שאפשר ועדיף להיות על רזולוציה אחרת? והאם זה שאני מחובר עם מתאם פוגם באיכות התמונה? האם שווה לרכוש קבל ב90 שקל וזהו? עוד משהו מעצבן זה שבHDMI התמונות נראות תלת מימדיות ומוזר כזה ולא חלק כמו בVGA מצד שני איכות השידור (יש לי כרטיס טלויזיה) פשוט מעולה וגם כל האפקטים של המדיה סנטר והסרטים ...רואים מדהים. אבל רק איך שרואים את התמונות מבאס אותי רצח ולא נראה לי שאפשר לסדר את זה כי אני יוצא מנק' הנחה שזה קשור לHDMI. תודה רבה לעוזרים יום טוב(:

5. Started by narlat1,

שלוםםםםם קניתי עכשיו מחשב טוב עם 7800GT ואני עם מסך NEC ACCUSYNC 72VM ''17 קודם כל, אני רוצה בבקשה חוות דעת על המסך... עכשיו..אני יודע שהמסך מגביל את הכרטיס מסך בגלל הרזולוציה...יש לי בסלון טלויזיה 30'' LCD של GRUNDIG ותהיתי אם אני אחבר מדי פעם את המחשב סתם בשביל חווית משחק, אז תהיה לי רזולוציה גבוהה יותר מהמסך מחשב?כאילו המסך לא יגביל את הכרטיס מסך?? :s05:

• 12 תגובות
    • 958 צפיות
  6. Started by Pitzinyelo,

אני עובד תמיד ברזולוציה של 800 על 600 והתמונות שבהם אני משתמש לרקע הן באותה רזולוציה. אם אני אשתמש ברקעים של רזולוציה גבוהה יותר- אבל אשאר עם ה 800*600 שלי- האם משמעות הדבר היא שאיכות התמונה תהיה טובה יותר, או שזה פשוט יגלוש מהמסך ולא ייכנס?

• 2 תגובות
    • 485 צפיות
  7. שלום כולם, יש לי כרטיס מסך GeForce 315, ומחוברים אליו שני מסכים באופן קבוע: 1. מסך LCD די ישן samsung syncmaster 171s שמחובר ב- VGA 2. מסך טלוויזיה 32" LCD של LG (לא זוכר את הדגם, אבל לא משמעותי). כמובן שאני משתמש בטלוויזיה רק כשאני רואה סרטים, וכד'... בשאר הזמן, מסך המחשב מתפקד כמסך הראשי. הבעיה היא שכשאר אני סוגר את המחשב ופותח אותו לאחר מכן, הרזולוציה משתנה לבד, וכל פעם אני צריך לשנות מחדש! פתאום סמלים ענקיים... למישהו יש רעיון מה צריך לעשות? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by vale,

היי, יש לי מסך 22' ורציתי לדעת מהי הרזולוציה שתרוץ הכי טוב ותפיק הכי הרבה מ-GTX-260 ובו בזמן לא תכביד עליו יותר מדי(אני יודע שה-GTX280 למשל מתאים לרזולוציות טבעיות של מסכי 28-'30') יהיה נחמד אם תוכלו לתת קישור לטבלה שמראה רזולוציות שמתאימות לכל כרטיס ועוד דבר, שאלתי בפורום אוברקלוקינג וקירור אבל לא ממש ענו לי שם אז אני אנסה פה(שאלה בקשר לקירור כרטיס מסך): "שלום, אני מקווה שזהו הפורום הנכון כי לנושא השאלה אין קשר לאוברקלוק אבל הוא קשור לקירור. אני מתכוון להוסיף כרטיס מסך מסוג GTX260 ובנוסף לו אני גם מחליף את הספק לENERMAX PRO 625W, ורציתי לדעת אם יש צורך בהוספת מאוורר או גוף קירור בנוסף, כדי למנוע עבודה בטמפרטורות גבוהות(או שדי בפתרונות הקירור שקיימות כבר על גבי הכרטיס עצמ…

• 30 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. יש לי win98 ויום אחד החליף רזולוציה ל480*640 ללא יכולת לשנות זאת ובנוסף מאפשר רק שני צבעים ו16 צבעים, בדקתי את המתאם הגרפי בלוח הבקרה וכתוב שהוא vga pci גרסה 4. מה עושים..נואשת לעזרה.

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  10. Started by jungle-man,

עברתי על 2 הביקורות החדשות של האתר על ה660TI ובכלל על הביקורות האחרונות שנעשו לכרטיסי מסך ומשום מה הכרטיסים לא נבחנים על 1920X1080 , הרזולוציה שסביר להניח מתאימה להרבה יותר משתמשים. מה הסיבה? והאם ההפרש בביצועים לכרטיס יהיה יחסית זהה בין 1920X1200 ו1920X1080?

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  11. קניתי אתמול מסך 19 סמסונג 959. הוא מסוגל להיות ב1600X1200 ב85 רפרש רייטס אבל כבר ב1280X1024 אני מרגיש שפשוט הטקסטים באינטרנט קטנים. הם ניתנים לקריאה, אבל הם פשוט לא נוחים. אני לא יודע... אולי זה בגלל מסך הפורוויו 15 המרצד ב800X600, אולי אני סתם עצלן ... אבל כרגע ירדתי ל1152X864 איך זה אצלכם ?\ מה אתם חושבים ?

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. שלום לכולם!:] יש לי שאלה בקשר לרזולציות וה - FPS. אם למשל, יש לי מסך תומך עד הזרולוציה 1200x1024 60hrtz. אני שם על רזולוציה יותר נמוכה, ככה שיהיה 85 hrtz. כאשר אני משחק במשחק כלשהו ואני שם אותו על הרזלוציה הכי גבוהה, זאת אומרת שהמשחק ייעבוד על 60 הרטץ בלבד וכך גם יהיה ה - FPS? כי ידוע לי שלפי קצב ההרטצים, כך גם ה - FPS, אלא אם כן אפשר לבטל את ההגבלה. תודה רבה!:]

• 7 תגובות
    • 792 צפיות
  13. שלום לכולם, לאחרונה רכשתי טלוויזית LCD 42 אינץ' של פיליפס. FULL HD. הטלוויזיה מחוברת ישירות למחשב בכבל HDMI. (המחשב מכיל 2 כרטיסי מסך מסוג EVGA GTX470 בתצורת SLI) מכיוון שהרזולוציה ה"מומלצת" של הטלוויזיה הינה: 1920X1080 נוצרות כמה בעיות. 1. במידה ואני מגדיר את הרזולוציה הנ"ל כרזולוציה של המחשב - התמונה "יוצאת" מגבולות הטלויזיה. (כאילו הרזולוציה גדולה מדיי למסך) 2. העכבר (LOGITECH G7) נע לאט יותר על גבי המסך 3. במידה ואני מחבר מסך מחשב ליציאה אחרת מכרטיס המסך - אפשרות "עיצוב" המסך באפשרויות של הדרייבר נעלמת ומופיעה רק אם אני מגדיר את הרזולוציה תחת אזור ה- PC ולא ה- HDMI. אשמח לשמוע חוות דעת, עצות וכדומה על איך אני גורם לטלויזיה 42 אינץ' FULL HD לתפקד כמסך מחשב לכל ד…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by adig,

שלום, יש לי כרטיס מסך x800gt ואני רוצה לשדרג את המסך שלי למסך lcd wide. הרזולוציה של המסך היא 1680*1050 ורציתי לוודא שהכרטיס שלי תומך בה. כאשר אני מסתכל על הרזולוציות הנתמכות ב display setting אני לא מוצא את הרזולוציה הזו (גם כשאני מסתכל על כל הרזולוציות הנתמכות ולא רק על אלה שמתאימות למסך שלי) למרות שאני מוצא שם גם רזולוציות הרבה יותר גבוהות וגם רזולוציות ב aspects (יחסי רוחב גובה) שונים. האם 1680*1050 היא רזולוציה נתמכת ע"י הכרטיס? תודה

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  15. האם זה נכון שמשחק שמשוחק ברזולוציה של 1024X1280 (לדוגמה) ייראה טוב יותר על מסך של 17 אינץ' מאשר על מסך של 19 אינץ'? ב-CRT.

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  16. אני מסתבך עם העניין הזה כבר עם כמה מחשבים ומחפש תשובה קונקרטית. כאשר מדובר על מחשב עם כרטיס מסך בעל שני ממשקים, נגיד VGA ו DVI או שתי יציאות DVI, אפשר להשתמש באחת משתי תצורות ריבוי צגים: 1. Clone בה הרזולוציה בשני המסכים תהיה זהה, מה שאומר שאם המסך של המחשב מחובר ב 1024*768 אז זו גם הרזולוציה שתהיה על פלאזמה של 42" ולכן לא יראו בה כמעט כלום. 2. Extended Desktop בה אפשר לקבוע רזולוציה שונה לכל מסך אבל בתצורה הזו צריך "לגרור חלונות" למסך המשני שזו לדעתי אופציה לא שימושית ולא פרקטית. האם יש חומרה כלשהי בימינו בעלת שני ממשקים דיגיטליים (DVI או HDMI) שאפשר לקבוע להם רזולוציות שונות? כלומר לחבר למחשב אחד מסך מחשב רגיל ובנוסף גם מסך גדול בחיבור דיגיטלי ולהראות בכל אחד רזולוציה ש…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. אני מנסיה למצוא את האמצע (הראיה שלי לא משהו) שגם אני יראה טוב וגם יהיה מספיק מקום שימוש בדסקטופ 1024 קטן מאוד בקושי אני יכול לקרוא טקסט 800 על 600 מצויין לקריאה בשבילי , אך אין מקום מרחב בדסקטופ בגלל הגודל (אגב לא הזכרתי אני מסך 19 אינ'צ) רציתי לשאול אז ....אם רזולוציית 920 על 720 פרופורציונלית ??? כי אני מרגיש לפעמים שדברים (אובייקטים במשחקים) קצת מכווץ ממה שאיך זה אמור להיראות ...על 800 על 600 או 1024 השאלה שלי אם אני רק מדמיין או שאילו באמת התופעות ברזולוציות "ביניים" כמו 920 על 720 ..... ? תודה.

• 7 תגובות
    • 540 צפיות
  18. שלום יש לי מחשב שמחובר בHDMI למסך 42אינץ על המחשב מותקן WIN7 ולאחר כל כיבוי רזולוציית המסך משתנה מה ניתן וצריך לעשות על מנת לפתור את הבעיה (כל הדריברים מעודכנים לפי WIN UPDATE תודה רבה

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  19. Started by Dan4,

האם ניתן לשנות אותה נגיד במשחקים בשביל לקבל איכות תמונה טובה יותר? כלומר יהיה הפרש ביצועים בין 6600GT ו X800XL על מסך LCD VP171B2 של ויוסוניק ברזולוציות שונות במשחקים כמו HL2,GTA SA,DOOM3,NBA 2005,FAR CRY,UT 2004 תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 743 צפיות
  20. ברשותי מסך של LG דגם l226wtq וכרטיס של ATI דגם 4830 לאחר התקנה נקייה של Windows XP SP2 ושל הדרייבר העדכני ביותר למסך ולכרטיס שלי (9-5_xp32_dd_ccc_wdm_enu.exe) המחשב מתעקש שלא לעלות מ 640X480! הדרך היחידה בה הצלחתי לקבל את הרזולוצייה המירבית למסך ולכרטיס שלי (1680X1050) היא על ידי שינוי ההגדרה דרך Catalyst Control Center לצערי, ההגדרה לא נשמרת לאחר איתחול ויש לעלות מחדש את CCC כדי לסדר את המצב עד הפעם הבאה מישהו נתקל?

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  21. Started by RayZ,

היי. יש לי כיום מחשב חדש,אבל לפני היה לי מחשב Celeron D 2.8Ghz עם 256MB זיכרון, והחלק העיקרי כרטיס מסך Geforce 4mx 400 128mb עכשיו,היום חיברתי את המחשב (בתענה שיהיה לי שתי מחשבים) הוספתי עוד 64MB זיכרון. (סטיק שהיה לי). העלתי על המחשב הזה משחק. עכשיו,בחרתי על רזולצייה גבוהה (630X480) עכשיו.. הוא מפעיל את המשחק די מהר. (כמעט,לפעמים זה מאט.. טוב,זה סלרון. סלרון לא מתאים למשחקים..) אבל מה,האיכות של התמונה גרועה וממש לא כיף לשחק. ברזולציות קטנות יותר יש איכות תמונה מעולה. אבל מה,זה לא מהר כמו ברזולציה הקודמת. שמעתי שזה קשור לכרטיסי מסך, אני לא מבין בזה כל כך.. אז באתי להתייעץ!

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  22. שלום. לוח אם ASUS - M4N68T-M V2 כאשר הגרפיקה מגיעה מ: NVIDIA Geforce 7025/nForce 630a מובנה. המחשב מחובר באמצעות כבל VGA [אין יציאת HDMI מלוח האם. רק VGA]. הבעיה: המסך שלי הוא 1920x1200, ומשום מה - למרות התקנת הדרייברים המקוריים, ולאחר מכן העדכניים ביותר - אין זיהוי של רזלוציית המסך! הרזלוציה המקסימלית שניתנת לי היא 1600x1200. אני אובד עצות אשמח לשמוע את דעתכם תודה!

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  23. זה סתם רק צבע ? או שיש הבדלים . מסקרן אותי לדעת דברים שאני לא יודע אותם

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  24. ראידון 9700 פרו או 9600 xt עם איזה כרטיס אפשר להגיע ליבצועים טובים יותר ולמה

• 17 תגובות
    • 947 צפיות
  25. Started by גלאון,

יש לי כרטיס 7900 מסוג GT של ניבידיה, ויש לו שתי יציאות דיגיטליות (לבנות). אחת מהן בשימוש והיא מחוברת למסך. בנוסף, יש לי יציאה אנלוגית (כחולה) מלוח האם, אני רוצה לחבר את היציאה האנלוגית הכחולה לטלוויזיה, חיברתי בעזרת כבל מתאים את לוח האם לטלוויזיה בנוסף לחיבור הדיגיטלי הקיים בין כרטיס המסך למסך. בטלוויזיקה הוא מזהה SOURCE בשם PC אך אני לא יודע איך להגדיר למשחב להוציא לשם מידע. ניסיתי דרך הדרייבר של ניבידה, אך הוא מזהה רק מסך אחד כי רק אחד מחובר לכרטיס המסך. איך אני מייצא מידע מלוח אם לטלוויזיה? איך מגדירים? בתודה רבה מראש, גל.

דיונים חדשים בפורומים