עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by gameplan,

בסביבות ה 200+ מה כדאי? ASUS EN7300TC256-275 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6179 ASUS/gigabyte RX550 128MB PCI-E -280 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6507 ASUS GEFORCE N6200 128MB PCI-E- 270 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6251 MSI GEFORCE 6600 256MB PCI-E http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7412 זה כרטיס זמני לחודשיים שלושה חשוב שיהיה משמעותית יותר טוב מ fx5200 וזהו מה לקחת מאלה שלמעלה? או משהו אחר בכלל? כל דבר יותר זול יתקבל בברכה

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  2. המפרט שלי מצורף. כרגע הכרטיס מסך שלי מהווה צוואר בקבוק למחשב שקניתי ואני מחפש כרטיס מסך טוב בהתחשב בנתוני המחשב שלי ד"א יש לי מסך 17" מישהו יכול להמליץ לי ?? או אולי כדאי לי לחכות קצת וכבר לקנות גם מסך תודה

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  3. Started by Idan-h,

אני מתלבט אם לקנות LCD עם DVI שיעלה לי בסביבות ה2800, ובנוסף לכך אני צריך לקנות כרטיס עם חיבור DVI, FX5200 עולה 350, כלומר יצא לי 3150 לכל הפחות, או לקנות מסך איכותי LCD בלי DVI, כמו הסוני S73, שעולה 2500 בערך עם 16MS, כי יש לי GF4MX בלי חיבור DVI. ממש השיפור של הDVI משמעותי או שזה לא כזה קריטי? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  4. Started by frank053,

שלום. קודם כל רציתי להגיד לכם תודה על עזרתכם. בהמלצתכם קניתי כרטיס מסך, הוספתי 1GB RAM, והחלפתי ספק כח. כל הכבוד ותמשיכו ככה. יש לי עוד שאלה: הספק כח שהזמנתי עדיין לא הגיע FSP 400W ATX 12V Version 2.0 - http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4015 אבל כרטיס המסך כבר כן! (7800GS XFX EXTREME EDITION). האם אני יכול לחבר את הכרטיס מסך לספק שישן שלי? זה לא יכול להרוס אותו?

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  5. Started by bar21,

שלום! רכשתי את הלוח ASUS M2A-VM HDMI עם מעבד Athlon X2 4000+Amd וזיכרון של 1 גיגה PQI TURBO DDR2 667 כמו כן יש לי ויסטה ULTIMATE עכשיו ,לאחר משחקים רבים:עידכון BIOS עידכון CATALYST וכו' המחשב עדיין אינו מדורג ב3.0 ב:Desktop performance for windows aero ע"מ שאוכל להנות מהAERO של ויסטה. האם ניתן לעשות עוד משהו(עליי לציין שלאחר כל העידכונים הSUBSCORE 2.9 ) האם הכרטיס הנ"ל בכלל תומך בAERO ושאלה אחרונה:האם יכול להיות שבגלל הMEMORY SHARING שהכרטיס לוקח מהזיכרון (128 MB) זה משפיע וכל אשר עליי לעשות זה להוסיף עוד סטיק? אודה לתשובה מהירה.

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  6. Started by 2FAST4U,

הבאתי את הכרטיס של Sapphire ‏HD 4870 1GB Toxic GDDR5 קניתי אותו מksp היום איך הכרטיס הזה? http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ashdod1

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  7. Started by motir,

היי, אני מסתכל באתר של זיגזג ורואה שני כרטיסים: 9200: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_90&products_id=1657 9550: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_90&products_id=2398 לפי מה שקראתי בסטיקי כאן בפורום ה-9550 אמור להיות יותר טוב. ההבדל במחירים ביניהם הוא פחות מ-40 ש"ח! רציתי לשאול עד כמה ההבדל בביצועים משמעותי, והאם אני לא טועה ומסתכל כאן על כרטיס לא טוב או משהו כזה... (בגלל ההבדל הזניח במחיר). תודה מוטי

• 5 תגובות
    • 595 צפיות
  8. Started by nivrob123,

מה יותר טוב או מה יותר כדאי Palit Radeon HD 4870 Sonic 512Mb DDR3 PCI-e או PowerColor HD 4870 512MB GDDR5 PCI-E

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  9. היי לפני כשנה קניתי כרטיס RADEON 9700 של ATI ומאז נחתי על זרי הדפנה ולא התעניינתי בתחום. עכשיו פתאום התעוררתי וראיתי שהמון דברים זזו והשתנו (אני קונה רק כרטיסים מבוססי ATI). האם מישהו יוכל לעשות לי קצת סדר ? מה משמעות כל הגרסאות של ה RADEON 9800 (מה זה PRO, XT, SE וכ"ו ? מי מהם הכי טוב ומי הכי גרוע ?) ? האם יש הבדל משמעותי בין הכרטיס שיש לי לבין הכרטיסים האלו ? זה לא שאני הולך לשדרג מחר בבוקר, אבל שנדע... תודה

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  10. תודה

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  11. ואיפה אפשר לקנות אותו?

• 7 תגובות
    • 595 צפיות
  12. Started by gambitaw,

*

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  13. עם אפשר גם את כול האבזרים הנחוצים לATI תודה

14. המותג החדש שיהווה את חודש החנית של היצרנית הטאיוואנית יספק תדרי פעולה מרשימים במיוחד - שעומדים בקו אחד עם הדגמים המשוכללים ביותר בדור ה-RTX 3000 עד כהלכתבה

15. שלום אנשים. אני לאט לאט בונה בסיס הבנה שיוכל לעזור לי להבין טוב יותר את עולם כרטיסי המסך והגרפיקה. כפי שסמתם לב רוב הנושאים שאני פותח הם הסברים שאני עושה על פן קטן בעולם כרטיסי המסך. עד עכשיו אני מנסה לרכוש את הידע הזה,אבל לפני שאני בטוח לגבי משהוא אני תמיד שואל אנשים פה מהפורום אם זה נכון או לא. אז הפעם אני כתבתי לא הסבר אחד אלא כמה הסברים קטנים (ולפי דעתי לא רעים, יכול להיות שאני טועה) על כל מיני טכנולוגיות שקיימות בכרטיסי המסך העכשווים. אז אני צריך שתגידו לי אם זה נכון או לא. ש:מה זה vertices? ת: vertex היא נקודה בסביבה תלת-ממדית המרכיבה כל עצם בסביבה תלת-ממדית.הקודקוד מכיל קורדינציות כמו: x, y, ו-z. כאשר מחברים ביחד שלושה קודקודים ומעלה נוצר מה שניקרא פוליגון, אשר יכו…

• 5 תגובות
    • 595 צפיות
  16. Started by NIRAN,

היום הסתכלתי מקרוב על המסך ואז ראיתי מן קו דק שחוצה אותו ובדקתי שזה לא הרקע אלא המסך עצמו מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  17. שלום.. בימי הקיץ החמים האלה הכרטיס שלי במנוחה על 57-58 מעלות, לא טמפ' מזהירה אבל הבלגתי.. אתמול בליתי לי כמעט שעתיים וחצי ב- Medal Of Honor Pacific Assault וכשיצאתי שמתי לב שהטמ' עלתה ל 69-70 מעלות.. וזה קצת הדאיג אותי.. בכל זאת כרטיס ששילמתי עליו 1800 שקל (עזבו שלא שילמתי מע"מ והיו לי הנחות מוסיימות), גם 1800 שקל זה הרבה. עד כמה להיות מודאג מהטמפ' האלה? מה גם שאני מעוניין לראות מה יהיה בחורף (אם תהיה ירידה של טמפ' בכרטיס או שהטמפ' תישאר זהה..)

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  18. Started by idani1983,

איך אני יכול לדעת אם הכרטיס מסך שלי מקבל מספיק מתח? תודה

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  19. יש לי כרטיס וידיאו עובד מצוין.. עכשיו אני מחפש תוכנה להקלטה בפורמט dvix תודה

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  20. Started by Hitman_47,

יש לי כרטיס שאני רוצה לשפץ GeForce FX 5200 256 MEMORY עכשיו יש לי הרבה גופי קירור של מעבדים ישנים פנטים אחד וכל זה איך אני יכול להצמיד אותם לזיכרונות בצורה טובה יש דבק טרמי או דבק קירור או משהו בסיגנון תודה לכל העוזרים ..

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  21. Started by yuraxp,

איך זה יתכן ש ה TI 4200 עם 64 זיכרון טוב יותר מה 128?,באתר של CHAINTECH רשום ש: 512 MHz Memory Clock (64MB 444 MHz Memory Clock (128MB) 8.1 GB/sec memory bandwidth (64MB) 7.1 GB/sec memory bandwidth (128MB) אז עדיף לקנות את הגירסא של 64 ?

22. Started by n0stredamus,

או קי אז ככה החלטתי להפוך את המחשב שלי למעין מרכז מדיה שכזה ומשחקים כשיש לי זמן מאחר שכל הפעילות השוטפת עברה לנייד מאחר שכך צריך לשדרג את הכרטיס מסך. אז אני מתלבט בין אחד ה geforce7800gs מהייצרנים השונים ... או Radeon x1600pro שניהם אני יכול לקנות באותו מחיר (נמצא בימים הקרובים בארה"ב) כ300 ירוקים פלוס טקס 8.3אחוז או לחילופין אני חושב בכלל על אול אין וונדר שעולה קצת יותר המחשב יהיה מחובר מקסימום לממיר כבלים .. ככה שגם הרדאון או הג"יפורס ייתנו לי את האפשרות של צפייה במחשב .... נכון ? הכרטיס מסך הנוכחי שלי הוא TI4200 עם VIVO ו128 מגה ... מה אתם אומרים ?

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  23. שלום לכולם רציתי לבדוק טמפ' של המחשב עם הEVEREST (כדי להשוות עם הSPEEDPAN) ונוכחתי לדעת שהמהירות המעבד של הכרטיס היא רק 275MHz !!!! יכול להיות הדבר ? או שאני לא מסתכל או מבין נכון ... וגם מהירות הזיכרונות למעלה רשום 400MHz למטה רשום 525MHz ?!? השתגעתי או שזו התוכנה ? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  24. חברים יקרים, יש לי בעייה - הרזולוציה במסך משתנה לאחר ביקור באתר מסוים למשל קאזה. פתאום האתר תופס רק שני שליש מהמסך והכיתוב קטן. מדובר במחשב דל לטיטיוד 600. יש לציין שאין שום שינוי בהגדרות המסך!! הדבר היה מסתדר מאליו אחרי כיבוי והעלאת האקספלורר מחדש, אך עכשיו העיניין נשאר קבוע. מה לעשות? תודה על עזרתכם המהירה. עופר

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  25. אני מחפש כרטיס מסך טוב שעולה בסביבות ה300 שקלים... מצאתי 2 שאני מתלבט ביניהם: זה שעולה 338 כולל משלוח או זה שעולה 384 כולל משלוח בבקשה תעזרו לי לבחור, ואם יש לכם עוד דברים להציע בסביבות ה300 שקל (אפילו יד שנייה) בבקשה תמליצו לי...

• 4 תגובות
    • 595 צפיות

דיונים חדשים בפורומים