כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, ברשותי המערכת הבאה: מעבד :AMD Athlon 64 X2 6400 זכרונות: 4GB CL4 4 4 12 1GB*4 לוח אם:GA-M59SLI-S4 איזה כרטיס יותר חזק שורה תחתונה ה9800 GTX+ או HD4850 OC EDITION שבא אוברקלוק מהחברה??
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
ביגלל שקניתי לא מזמן 7300GT ולא הביאו לי כלום איתו מישהו יכול להגיד לי מה היה אמור לבוא אים ה הכרטיס מסך? תודה לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות lcd 17" השימושים יהיו קריאה וצפייה בסרטים. יש המלצות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אני מתלבט האם לקנות את ה- 9800 פרו אך ישנם לפי מה שראיתי הבדלים במחירים שנעים בין 1350-1550 ש"ח בערך . רציתי לדעת מהי מהירות הזיכרון והליבה שאמורים להיות בכרטיס כזה עם 256bit ? ראיתי כאן בפורום שניתן לרכוש 9800PRO 256BIT ב - 1350 ש"ח של ספיר ב- comp il אם אני לא טועה ? האם הכרטיס מומלץ ? האם ישנו איזה הבדל בינו לבין אותו כרטיס שנמכר לדוגמה בזיגזג ? אודה לתגובות .
-
לאחרונה התצוגה במחשב שלי נהייתה ממש כהה והדבר מתבטא יותר בעת צפיה בסרטים. אי אפשר פשוט לראות כלום. ניסיתי לשחק בהגדרות של בהירות וקונטרסט אבל זה לא עוזר אז חשבתי שיכול להיות המסך נדפק (CRT) אז הבאתי מסך אחר ועדיין רואים כהה. עידכנתי דרייברים לכרטיס מסך והתקנתי גירסה אחרונה של DIVX והבעיה עדיין לא נפתרת. איזה עוד דברים אני יכול לעשות כדי לבדוק שזו לא בעיית חומרה ואם אכן זה בגדר תוכנה מה אפשר עוד לעשות ? תודה מראש , עדי.
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום אני עובד עם כרטיס 8600gt ומסך LG1900J בזמן שאני משחק ב-PES2008 או NBA 07, מופיע פס מרצד באמצע המסך ??? מה עלי לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
ALBATRON PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL אחריות: שלוש שנים. האם שווה את ה1672 ש"ח
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך MSI NX 8600GTS 256MB -יש לו יציאת Svideo ובטלויזיה יש רק כניסות RCA-קניתי כבל שמצד אחד בעל יציאת RCA ומצד שני בעל יציאת SVIDEO , הגדרתי בעזרת התוכנה של NVIDIA שהמחשב ישדר גם לטלויזיה-וזה לא עובד.(במסך הטלויזיה תמונה כחולה-לא מקבל שידור) יש לכם מושג מה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
יש מתאמי dvi-בננה או vga-בננה (או לSCRAT) ? אני רוצה לחבר את המסך לממיר של יס, אפשרי בכלל?
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
דרכו הגדרתי פילטרים ועכשיו הוא נעלם לי ואני לא מצליח להחזיר אותו, מישהו יכול לעזור לי?[br]פורסם בתאריך: 25.09.2007 בשעה 23:18:52 אני מתכוון לסימן של הדרייבר של NVIDIA בשורת המשימות ליד השעון.. אף אחד לא מבין למה אני מתכוון או שאף אחד לא יודע איך?בבקשה זה דחוף
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
היי אני מחפש מסך LCD 17 אינטש' יש מלא מסכים זולים ב 1200 ראיתי ואפילו 1100 אבל השאלה אילו מהם באמת משתלמים קראתי את המדריך למסכי ה LCD אך אינני יודע עדיין אילו מהמסכים הזולים יהיה טוב בשבילי . מישהו יכול בבקשה להמליץ על מסך סביר בקטגוריה הזאתי בתקציב הנ"ל ?
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אי אפשר למצוא את הידיים והרגליים מרוב סטיקים. הם תופסים חצי מהעמוד ורובם הגדול חוזר על עצמו עם כפילויות. למשל - שני סטיקים בקשר לחוקי הפורום, עוד שניים בנוגע לביקורות על כרטיסי מסך, שלושה על תקלות טכניות שונות. בשביל מה זה טוב? סתם מפריע לאנשים להתעדכן בת'רדים חדשים. לדעתי כדאי לסנן את הנושאים החשובים באמת ולרכז אותם למקסימום שניים-שלושה סטיקים שיבלטו לעין. מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אם אני מחבר כבל s-video מהמחשב לDVD והDVD מחובר לטלוויזיה. האם אני יכול לראות סרטים מהמחשב בטמבלוויזיה? אין לי חיבור S-video בטלוויזיות :\
-
- 6 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם. יצאה גרסא 6.3 של הקטליסט - הדרייברים של ATI - התקנתי ולא ראיתי שום שיפור משמעותי אם בכלל.
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום, בעצם אני בחרתי כבר כרטיס מסך, רק רציתי לוודא שבחרתי נכון מבחינת תקציב. הכרטיס שבחרתי: http://www.skypc.co.il/pl_product~NCX1950PRO-256~8~0.htm הנה שאר הרכיבים של המפרט: מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box לוח אם GIGABYTE GA-965P-DS3 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 תודה ואני פתוח להצעות, רק שישאר בתקציב.
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום חברים הבעיה שלי כזו עד יום ראשון המחשב שלי היה מחובר לטלויזיה והכל עבד מעולה יום ראשון התחברנו לHOT והטכנאי המוכשר שלהם ניתק לי את המחשב מהטלויזיה וחיבר את הממיר . הבעיה היא שאני לא יכול עכשיו להגדיר את התצוגה זה מראה לי על מסך הטלויזיה את המחשב אבל התצוגה היא לא תואמת לגודל המסך ,התמונה רחבה ולא כולה נכנסת כמו כן אני לא רואה את שולחן העבודה אלא רק את הרקע הכרטיס הוא GFORCE MX440 אני מעוניין לדעת כיצד אני מגדיר את זה בהגדרות תצוגה , ניסיתי לשחק עם הרזלוציה אבל זה עדיין לא מסתדר
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
האם XP מכיר אותם? או שסגרו את הייצר שלהם וזהו?
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
שאלתי מקודם פה בפורום איזה מבין המסכים יותר משתלם למשחקים: 1) LG LCD 19 L1970HR 2) Samsung 19 LCD SyncMaster 930B התשובה שניתנה לי היא של LG LCD 19 L1970HR יש נתונים חדישים משל המסך שני של סמסונג והוא יותר משתלם לקנייה. עכשיו איך זה שהמחירים שלהם בערך אותו הדבר??
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי איזה סוגי כרטיסים יש(PCI E PCI X )סתם דוגמה מה זה אומר כל הסוגים האלו ומה נחשב היום ומה ממומלץ הפסיי אקספרס משהו כזה תודה?
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי כרטיס מסך מסוג : Nvidia MX440 64Mb הבעיה היא כאשר אני מדליק את המחשב - אני רואה את כל האיתחולים אפילו את הבדיקות של המערכת (Windows XP) וכאשר הוא צריך להראות את המסך פתיחה (שולחן העבודה) - המסך כבה והנורית שלו מהבהבת כאילו לא מחובר / לא משודר כלום. מה שחשבתי הוא שהמאוורר של הכרטיס או נתקע או שהלך, פתחתי את המחשב וראיתי שהמאוורר שבור, החלפתי אותו במאוורר אחר (מאוורר של מעבד סלרון) ועדין לא עזר - המחשב מסרב לעלות - לא רואים על המסך כלום אבל הכונן הקשיח עדיין "חושב" וככל הנראה הוא ממשיך להעלות, אבל בלי התצוגה. אם מישהו נתקל בבעיה דומה ו/או יודע איך לפתורה אודה מאוד על עזרתכם, תודה מראש, BigT.
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אני רוצה כבר להחליף את הכרטיס הישן שלי (FX5200 :) בכרטיס ברמה של ג'יפורס 6600 פחות או יותר, עם טווח תקציב נמוך מאוד בינתיים של עד 400 שקל. מצאתי את הכרטיסים הבאים במחירים לא רעים בכלל: 6600 256MB http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=378927 6600 128MB http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=379498 (עדיפות אליו). 6500 128/256MB - 260 ו 320 בהתאמה. וסדרה 7 שהבנתי שעדיף לוותר עליה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=410880 אני רוצה לדעת על מה אתם ממליצים (כמובן שזה לא חייב להיות ג'יפורס) מבחינת תמורה למחיר, הביצועים לא צריכים להיות בשמיים בשביל סימולטורי נהיגה שמצטיינים בפיזיקה מורכבת וגרפיקה סבירה ומעלה. ושאלה נוספת: האם ההבדל בין 128MB ל 256 הוא רציני? נ.…
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם אפשרי לחבר שתי מסכים במקביל ... שאחד ביציאה הרגילה של הכרטיס מסך ואחד ביציאת DVI ??
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
-
שלום כלום ותודה ! יש ברשותי מסך F900P שעבד איתי כמעט שנתיים עכשיו אני חושב, קמתי בבוקר ופתאום ראיתי שבמקום לראות את המסך היני רואה פשוט סגול ירוק וכו, כאילו צבעים מגנטיים, ניסיתי להריץ את ה MENU אבל גם הוא מוסתר, אבל איכשהו הצלחתי לעשות DEGUSS ועדיין יש את הדברים האלה, מה לעשות? אהה ובדקתי חשמל וכבלים, לא זה
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מחשב רגיל , ויש לי מחשב נייד ישן נורא נורא ובקיצר המסך של המחשב הנייד נורא איכותי ויפה רואים בו פיצוץ אז השאלה שלי ככה אני יכול לחבר תמחשב שלי הרגיל למחשב הנייד שיראו תמחשב הרגיל במסך של הנייד ודרך אגב יש לנייד חיבור למסך רגיל כמו כולם תודה רבה גיל
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-