עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. איזה חברה ואיזה דגם כדאי לקנות? והאם הוא יכנס למארז של THERMALTAKE SWING WINDOW יש בערך 26 סמ אורך לפי מה שמדדתי והאם LIBERTY 400 יחזיק אותו? תודה

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  2. Started by t-mac1,

לנעול... בטעות לא שמתי לב שיש פורום מיוחד ל LCD, העברתי את ההודעה...

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  3. Started by ariel7766,

מישהו המליץ לי עליהם ואמרו לי שהג'יגהבייט בעיקר טוב אני רוצה של 8MS ו- 17 אינץ' תאמרו לי אם הם חברות טובות,אמינות,איכותיות כי אני צריך מסך למשחקים ורק מאחת החברות האלה ?

4. Started by sigald,

הי, אני מתכוון לקנות מסך בקרוב ורציתי לשאול האם זה נכון שלF900P יש עיוותים טרפזיים בקצוות המסך שלא ניתן לפתור על ידי כיוונון המסך? רציתי גם לשאול עם השירות של היבואן של סמסונג הוא באמת גרוע כמו ששמעתי. תודה.

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  5. Started by Dan4,

http://www.zipzoomfly.com/jsp/ProductDetail.jsp?ProductCode=239032 כי לפי הנתונים שלו הוא מצויין ? איך איכות התמונה שלו? הנתונים שלו: קונטסט 1:700 בהירות 300 זמן תגובה 8мс

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  6. Started by 114508534,

איך המסכים השטוחים שלהם?

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  7. Started by leon02,

hey all, I'm looking to get 100 fps stable at anytime at CS 1.6, and when I mean anytime I mean 10+ models on screen and a couple of smokes grenades too. I know that 1.6 engine is very old and everything, but with my current system I'm aint getting that. my current specs: p4 3.0GHz 512 dual ddram 400mhz radeon 9500 softmoded to 9700 with that I get 100 fps, but when seeing 5+ models on screen it drops. I have about 600-700 nis. I was thinking about a GeForce 6200A or a 5500... cuz nVidia cards perform better at 1.6 engine... any suggestions ?

8. Started by NIR-T,

היי, הורדתי היום את הדרייברים החדשים CATALYST 3.8 לRADEON 9500PRO שלי.... וכל פעם שאני עושה ריסטרט למחשב ההגדרות של הרזולוציה והקצב ריענון מתאפסות!!!! זה יורד כאילו להכי נמוך.... (800X600@60MHZ) למהה???? תודה רבה רבה רבה מראש, ניר.

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  9. בהתחלה ראיתי שזה כרטיס של מטרוקס אז קצת התלהבתי כי ממה שאני יודע למטרוקס יש כרטיסים מקצועיים. חיפשתי בגוגל את מה שהיה כתוב על הכרטיס ומתברר שזה הכרטיס הנ"ל. עדיין לא חיברתי אותו כי הLCD שלי מחובר בDVI ואני לא ממש מוצא את חיבור הD-sub שלו. מישהו יכול לתת לי קצת פרטים על הכרטיס? זה כרטיס טלוויזיה? תודה.

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  10. Started by hai555,

שלום רב יש לי לוח אם Gigabyte X79-UD3 מחשב i7 4930k 6 ליבות רציתי לשאול האם יש כרטיס מסך טוב לעריכה ב 4K בפרימייר אני לא משתמש באפטר אפקט וכו עריכה של פריימים פשוטה עם תיקוני צבע . אבל חשוב לי שלא יתקע והיה רינדור סביר . מה מומלץ בתקציב של עד כ 500 ש"ח . תודה אני רוצה לקנות חיבור חיצוני גם כי אין לי מספיק מקום בסלוטים במחשב כדוגמת זה PCI-E 1x to 16x Riser Card Computer Mining Video Card Extension Board PCI-E | eBay האם זה פיתרון טוב ? תודה

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  11. סוף סוף הגיע כבל 6 הפינים מנועה מחשבים (שאגב מגיע להם צל"ש על זה, הם הביאו משהו שלא בא בבאנדל). ברוב טמטומי שמתי אותו על מצב שינה, אז המצב שינה לא הצליח לשחזר את הווינדוס ונאלצתי לרסטרט אותו (נראה לי לגיטימי). אחרי זה המחשב עלה, נפתח לי ה"אשף חומרה שזוהתה" - כמובן שלא התקדמתי בזה. שמתי את דיסק הדרייברים והתקנתי הכל.. ביקש ריסט עשיתי ריסט. אחרי הריסט המחשב עלה על 640*480 ואז חזר ל800*600. כשהעברתי ל1024*768, המחשב הציג את הטקסט במין טשטוש. זה דיי ברור, אבל לא כמו מקודם. חשבתי שאולי זו בעיית דרייברים, אז הורדתי מATI את הדרייבר המעודכן והתקנתי. אפשר לומר שכאן התחילו הבעיות, הוא ביקש ריסט ועשיתי - ואז המחשב לא עולה (אחרי הצגת טעינת הWIN). אחרי עוד ריסט זה ביקש ממני סיי…

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  12. Started by ydob,

מיהי היבואנית בארץ של כרטיסי מסך תוצרת ASUS? בתודה YDOB

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  13. ריצתי לדעת מה אתם אומרים על הכרטיס הזה האם הוא שווה 485 ש"ח? אני פשוט מחפש את הכרטיס הכי טוב שניתן להשיג ל PCI-E גג עד 500 ש"ח.

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  14. Started by Pini Mizrahi,

מה ההבדל בין שתי היצרניות האלה? האם יש הבדל בכלל בכרטיסים, או שזה רק שמות שונים לאותו המוצר? גם המחירים דיי דומים תודה

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  15. Started by mishiago,

שלום חברים, אני זקוק לדרייבר של VOODOO MONSTER 3DFX 6MB 128BIT . כרטיס ישן מאוד אך זה מה שיש לקרוב משפחה. התקנתי לו ווינדוס 2000 אך עדיין לא זוהה הכרטיס מסך ע"י מערכת ההפעלה. יש לי דרייבר של ווינדוס 95 בלבד(הדרייבר המקורי) ומין הסתם הוא לא מתאים. אני מוכרח שתעזרו לי במציאת דרייבר לכרטיס זה. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  16. הסתבכתי עם האתר שלהם יותר מידי הורדות ואני לא מבין בזה! http://www.leadtek.com/eng/tv_tuner/overview.asp?lineid=6&pronameid=93 תודה מראש לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  17. שלום לכם צריך מדריך לפתיחת צינורות בכרטיס מסך X800 GTO SAPPHIRE R480

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  18. אני מנסה להתקין דרייבר לכ. מסך חדש (9600GT) שחיברתי למחשב. הורדתי את הגרסא המתאימה (64 ביט) מהאתר של NVIDIA והרצתי את ההתקנה. ההתקנה מפסיקה באמצע ולא מתקינה שום דבר. יש למישהו פיתרון? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  19. לאחר שלא נצפה שום דגם חדש או מרוענן שעושה שימוש בכרטיסי המותג, ברשת סבורים כי NVIDIA החליטה לחסל את הסדרה הצנועה ששימשה בתור חיזוק לליבות הגראפיות המובנותלכתבה

20. ההבטחה לפרטים נוספים במהלך חודש ינואר התמוססה, וכעת לאף אחד מחוץ למפתחת השבבים לא ממש ברור מה הסטטוס של כרטיס הגיימינג המפלצתילכתבה

21. Started by nore0,

ראיתי שהכרטיס יצא ל-PCI האם תצא גירסת AGP ?

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  22. Started by STRENGTH,

אני שומע פה מהרבה אנשים ש 793MB טוב יותר מ MAG FD2 אבל ב KSP אמרו לי ש FD2 זה המסך הכי טוב שיש להם :-X אבל 793MB עולה 830 ו FD2 1200 איך זה יכול להיות? איזה מסך טוב יותר סופית.

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  23. Started by Tomerm,

לאחר קריאה ומס' שאלות בפורום בנושא לקנית כרטיס מסך חדש, בשעה טובה מוצלחת (ובמסגרת התקציב הנכון) קניתי R9600 pro ulta שעובד יופי. אז תודה רבה על התמיכה והתשובות המקצועיות. תומר

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  24. האם יש לי תוכנות רוגלה או SPY המזיקים למחשב שלי? כאן כל התהליכים שלי : http://img192.exs.cx/my.php?loc=img192ℑ=13zx.png תודה 2יי

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  25. אני רוצה לקנות כרטיס וידיאו לשם הקלטת סרטים מהמצלמה והפיכתם לסרטי די וי די. על אילו דברים אני אמור להסתכל כשאני קונה את הכרטיס האם יש משהו מיוחד מה המחירים כיום בשוק של כרטיס טוב למתחיל בתחום ושעומד סכום של 500 שקל? אשמח לקבל כול מידע אפשרי בנושא הכרטיסים המוצאים בשוק במחיר הנ"ל. בתודה מראש ברדק לשעבר הינשוף האפור

• 0 תגובות
    • 577 צפיות

דיונים חדשים בפורומים