עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. ראיתי שגרסאת הSILENT של הכרטיס הנ"ל עלה זול יותר מזו שאיננה, מדוע זה?

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  2. Started by roei88,

שלום אני קונה מחשב חדש ואני צריך מסך שטוח 17/19 בתקציב גג 1100 (אני יודע לא הרבה אבל זה מה שנשאר לי..)

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  3. Started by redead,

בקרוב אני יקבל כנראה מסך T240 שיתווסף לבנתיים למפרט שיש לי שרשום כאן... השאלה אם אפילו בנתיים עד שאני ישדרג את המערכת אני יוציא את המקסימום מהמסך הזה או שלמשל הכרטיס מסך לא יצליח להקרין HD כמו שצריך? תודה..

4. אז ככה, לאח שלי יש fx5700 של abit (שעבר ממני ;D) אז ככה, יש אצלו בעייה עם הriva tuner שהיא כזאת, פשוט אין לה אפשרויות כמו פתיחת צינורות ואפשרות של אוברקלוק [attachment deleted by admin]

5. שלום לכולם, קניתי מחשב חדש תוכלו ליראות פה את המפרט: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=402931.new#new ורציתי להגדיר בGTA IV את כל הדברים על הכי גבוהה שיש... תיראו מה זה כתב לי: http://img149.imageshack.us/img149/4561/aaaaaaaaaaaaaaa.jpg יכול להיות שהכרטיס שלי מוגבל בGTA?\= או שיש דרך אחרת שאני אשמח לישמוע אליה... (ואני מקווה שזה קשור לפורום הזה).

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  6. Started by ArielN,

זה אמור להיות ככה..? אמורים להיות שם 2 אותו הדבר?

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  7. http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=265

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  8. Started by wooda,

הPower Color? או הLeadtek? שניהם באותו המחיר.

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  9. סוף סוף הגיע כבל 6 הפינים מנועה מחשבים (שאגב מגיע להם צל"ש על זה, הם הביאו משהו שלא בא בבאנדל). ברוב טמטומי שמתי אותו על מצב שינה, אז המצב שינה לא הצליח לשחזר את הווינדוס ונאלצתי לרסטרט אותו (נראה לי לגיטימי). אחרי זה המחשב עלה, נפתח לי ה"אשף חומרה שזוהתה" - כמובן שלא התקדמתי בזה. שמתי את דיסק הדרייברים והתקנתי הכל.. ביקש ריסט עשיתי ריסט. אחרי הריסט המחשב עלה על 640*480 ואז חזר ל800*600. כשהעברתי ל1024*768, המחשב הציג את הטקסט במין טשטוש. זה דיי ברור, אבל לא כמו מקודם. חשבתי שאולי זו בעיית דרייברים, אז הורדתי מATI את הדרייבר המעודכן והתקנתי. אפשר לומר שכאן התחילו הבעיות, הוא ביקש ריסט ועשיתי - ואז המחשב לא עולה (אחרי הצגת טעינת הWIN). אחרי עוד ריסט זה ביקש ממני סיי…

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  10. ריצתי לדעת מה אתם אומרים על הכרטיס הזה האם הוא שווה 485 ש"ח? אני פשוט מחפש את הכרטיס הכי טוב שניתן להשיג ל PCI-E גג עד 500 ש"ח.

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  11. Started by shlomibandit,

אפשר המלצות על מסך 19 שטוח למשחקים ולסרטים ולעבודה כוללת? אני לא רוצה משהו עולמייי.. משהו סביר שאני יהנה ממנו. חשוב לי שהוא יהיה 19 בגלל שאני רואה הרבה סרטים וחשוב לי הגודל של המסך.. חשבתי על המסך של מאג הוא עולה בקי אס פי 890.. תגובות בבקשה..

12. הכרטיס מיועד למחשב קולנוע בייתי לחיבור עבור טלויזיה LCD 32 טנקס [move][/move]

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  13. דחוף חברה 1. מה למשל ההבדל כבר בFPS במשחקים (גדול/קטן/קטנטן) בין ASUS GEFORCE 8800GT 512MB PCI-E שעולה לי שם 1415 שקל לבין BFG GeForce 8800GT OC 512MB PCI-e 2.0 שעולה 1390 אם ההבדל קטנטן אז אני אקח את האסוס כי אני רוצה שהכרטיס יהיה כמה שיותר קר (מה שגם יאפשר לי להנמיך את אחוז פעילות הקירור וככה יהיה יותר שקט) 2. מה ההבדל בטמפ' בין הכרטיסים בערך? (אל תמליצאו לי על פליט ודברים אחרים, אני גר בחיפה אז אני קונה בנעה ומשתלם לי לפי שיקולי שלי לקנות אחד מהכרטיסים שלמעלה) צריך תשובה מהירה ועצות או משו.. ואם אני פועל בכלל נכון.. (אני רוצה שקט!! -> ואין תקציב לקנות קירור)

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  14. Started by JHONLEV,

ניסיתי הכל אבל אני לא מצליח לראות סרטונים ביוטיוב בפליקס ובשאר האתרים. ניסיתי JAVA , FLASH PLAYER, מלא קודקים, NET FRAME WORK , אבל שום דבר לא עזר אני רואה מסך שחור , האם אתם תוכלו לעזור לי ?

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  15. הדור החדש שלה מתקרב במהירות, וכמו במקרה של המעבדים גם כרטיסי המסך הקיימים של מפתחת השבבים האדומה צריכים להיעלם מהמדפים במהירות על מנת לחסוך לה בעיות וכאבי ראשלכתבה

16. שלום לכם אני רוצה לדעת האם בכרטיסים כמו: Sparkle 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail יש גם חיבור DVI וגם את החיבור הישן למסך (הכחול הזה..)??? משום שאני רוצה לחבר חיבור אחד לטלויזיה LVD וDVI למסך מחשב.. בנוסף אשמח אם תצרפו תמונה של החיבורים הנמצאים על הכרטיס עצמו - ניסיתי בגוגל לא מצאתי..... תודה

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  17. Started by Idan-h,

תראו ראיתי כמה מסכים של סמסונג 753DF, 757DFX, ושניהם אינם שטוחים לחלוטין, לעומת הLG Flatron שראיתי אצל כמה חברים. רק מסקרנות, ה793MB/FD שטוח מבפנים כמו הפלאטרונים? עריכה: הבנתי שהוא לא..

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  18. שלום לכולם יש לי כרטיס מסך 9800GT .... עכשיו הכרטיס דפוק. יש אחריות 3 שנים. לפני חודש שלחתי אותו שיחליפו או יתקנו... הם "תיקנו" ... עכשיו אותה תקלה חזרה על עצמה ואמרו לי שיש בעיה להביא לי כרטיס מסך חדש מאותו דגם כי לא מייצרים אותם יותר. אני בזמנו שילמתי עליו 900 שקל ... עכשיו אני רוצה לדעת מה מהכרטיסים של NVIDIA משתווה ל9800GT שהוא כרטיס מצויין שהפעיל לי כל משחק על ההכי גבוה. GTX460 ניראה לי בסדר.. מה אתם חושבים?? אני רוצה לבוא להגיד להם שלא יהיהו הפתעות

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  19. פרמטתי את המחשב ופתאום כל פעם כשאני מעלה את הווינדוס אני מקבל את האזהרה הבאה : יש לי 6600gt agp gigabyte vivo 128 mb ולא נראה לי שיש לי sli ולוח אם של אסוס p4p800 e deluxe תודה בכל אופן.

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  20. בAGP זה ה4PIN הרגיל מהספק?

21. Started by יניב קופר,

http://www.skypc.co.il/pl_product~LV385~8~0.htm מה אתם אומרים טעות של החנות

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  22. Started by kobibo,

לי יש ATI ורציתי לדעת מה ההבדל בין הדרייברים של ATI לאלו של Omega ? מה עדיף ?

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  23. מה ההבדל בין גיפורס 6 6600 רגיל לבין 6600LE?

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  24. שלום, הזמנתי לוח אם של אינטל עם G965 chipset הכולל את ה- GMA X3000 החדש של אינטל באתר של אינטל מפורט שהוא עובד ב- 128 bit, שיתוף זכרון של עד 384MB, ומדיע עד 12.8GB/s כמובן כולל את התכונות החדשות של R500 של ATI ו- G70 של Nvidia איפה אפשר לראות השוואת ביצועים שלו מול כרטיסים גרפים אחרים מבוססי ATI ו- nVidia ? הזמנתי גם 7300GT. האם מיותר ?

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  25. שלום לכולם יש לי במחשב השני שלי כרטיס רדאון 9200 עם 64 מ"ב 128 ביט, ואולי יציעו לי החלפה תמורת גיפורס 4 4800 SE תוצרת אסוס - עם VIVO כנראה כמובן שאני יודע שה 4800 חזק יותר אך האם יש איזהשהיא סיבה לא לקחת אותו? בסה"כ הרדאון עושה עבודה בסדר במחשב שלו ורוב המשחקים שאני מריץ עליו הם משחקי DX8.1. לי אין בכלל ניסיון עם סדרת GF4TI ואני אחד שמעדיף ATI אך בגלל שמציעים לי כרטיס חזק יותר אמרתי ננסה. מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 562 צפיות

דיונים חדשים בפורומים