כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
כמו שכתבתי, אני צריך מסך 17" לא דק, אבל שטוח חשוב לי שהוא יהיה איכותי, גם מבחינת תצוגה וגם מהבחינה הבריאותית (עיניים צורבות וכו') אין לי מושג לגבי המחירים של המסכים האלו תציעו לי משהו טוב, ואם מישהו יוכל לתת לי קצת מידע על פי מה שופטים מסך ומה מצדיק את המחיר, אני אודה לו מאוד
-
- 7 תגובות
- 563 צפיות
-
-
יש הבדל בין X1900XT של PowerColor לבין X1900XT של Sapphire בבקשה אני צריך תגובה מהירה ואז אני יזמין
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
למשל יש לי את הנייד הזה של HP http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c00788848&lc=en&cc=us&dlc=en&product=3308872&rule=45867〈=en הבנתי שהכרטיס לא מובנה (אפשר להוציא אותו הוא לא ON BOARD) זה אפשרי?
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות כרטיס מסך כמו שרואים בכותרת ואני צריך עזרה ואני קונה אותו מארה"ב פרטים על תקציב : 200$ - 330$ מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס? : גיימינג\ כרטיס ל-SLI או CrossFireX\ כרטיס לעריכה\ כרטיס לעבודה משרדית. - אם בחרת בגיימינג, באילו משחקים תשחק? crysis, cod, battlefield... - אם בחרת בעריכה, באילו תוכנות תשתמש? sony vegas, photoshop האם תהיו מעוניינים לבצע OC לכרטיס המסך? כן הייתי מעוניין לבצע OC מפרט המחשב: מעבד: (QuadCore AMD Phenom II X4 945, 3000 MHz (15 x 200 לוח אם: (Foxconn H-RS780-uATX (Aloe כרטיס מסך נוכחי: (ATI Radeon HD 5450 512mb(x2 מארז: mid-size ATX (זה במחשב http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/d...=4160015#N1354 ) ספק כוח: seasonic ATX 12v 620W איזה…
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אם אני קונה כרטיס מסך ממעמד הביניים, נאמר x1600 של radeon כדאי להשקיע ביותר מ256 מגהבייט זיכרון או שלא תהיה לזה השפעה וזאת סתם זריקת כסף?
-
- 5 תגובות
- 563 צפיות
-
-
למסכי LCD בעלי כניסת DVI וכניסה אנלוגית האם אפשר לחבר 2 מחשבים אחד לאנלוגי ואחד לדיגיטלי ולברור בינייהם דרך המסך?
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
GEFORCE FX 5200 128MB + DVI + TV GEFORCE FX5700LE 256MB + DVI+ TV 128BIT איזה?
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
ערב טוב, הורדתי דריבר 4.8 של אומגה. לאחר ההתקנה המחשב בקושי זז..מחקתי אותו. הורדתי דרייבר 3.8 (כמו שהיה במקור) מהפורום והוא עושה בעיות. הוא מודיע שהאדפטר של ה-AGP לא מחובר ולכן , הוא לא מסוגל להמשיך בהתקנה. אחי (איש מחשבים..) , לא יודע מה הבעיה - בדקנו והכל מחובר.. מה עושים? (את הדרייבר המקורי אין לי - כי שכחו לתת לי אותו! אם לא תיהיה ברירה , אסע לקחת את הדיסק).
-
- 5 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות כרטיס לסוקט PCIe השימוש שלי הוא אינטרנט תוכנות ומישחקים אם כי אני לא פריק של משחקים,אני רוצה משהו טוב ולא יקר מידי
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום שלום חיפשתי באתר ובפורומים ורוב מה שאני קורא על כרטיסי מסך נוגע למשחקים, אני מחפש משהו אחר אז אולי תוכלו לעזור.. איזה כרטיס הייתם ממליצים (ואם יש כוח אז, גם למה) לעבודה גרפית, בעיקר דו מימדית (פרינט, פוטושופ, אילוסטרייטור (וקטורים) וכו') אך שיתאים גם - אבל עם פחות דגש, לעבודת וידאו. אם זה עריכה או אפטר אפקטס .. המחשב עצמו אגב מיושן (פנטיום 4-400, ASUS P4P800SE) אבל במקרה הצורך אשדרג גם את המסביב אם זה מעבד\זיכרון או לוח אם , בהתאם לצורך. ללא הגבלת תקציב תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
קיווינו לקבל הרבה יותר פרטים אודות דגמי ה-Arc Alchemist המבטיחים במסגרת CES 2022 - אך נראה כי חלק מהמידע המשמעותי מגיע דווקא מחברת אייסר, שעשויה להיות הראשונה להציע מחשב עם הטכנולוגיה הזו בתוכולכתבה
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
- 1 follower
-
-
ליבות העיבוד בדור הבא של מפתחת השבבים הירוקה עשויות להיות הגדולות ביותר בשטחן מאז ומעולם, ללא חלוקה פנימית למספר שבבים נפרדים - ועם כמות טרנזיסטורים גדולה כמעט פי 3 מליבת ה-Ampere המתקדמת ביותרלכתבה
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב לכולכם! אני משתמש חדש בפורום זה ויש לי בעית התלבטות קטנה! טוב אז ככה, בזמן הקרוב אני מתכוון לקנות כרטיס מסך חדש למחשב (לפעם הראשונה אחרי שקניתי את המחשב לפני כשנה וחצי) עדיין לא בחרתי כרטיס מסויים אבל בגלל שאני לאא ממש גיימר גדול אני לא מתכוון לבזבז כסף על כרטיס חזק ויקר. בדקתי כמה כרטיסים ברשת שתומכים בחיבור מסוג AGP 8X ללוח האם. לוח האם שהגיע עם המחשב הוא מסוג ASUS P4R800-VM ויש לו יציאת AGP. ולמרות שאני לא ממש אוהב לחטט בחומרה במחשב רציתי לפתוח ולבדוק מה קורה עם לוח האם כדי לראות איך אני אתקין את כרטיס המסך שאקנה. הבעיה היחידה זה שבלוח אם זה של ASUS יש כבר כרטיס מסך מסוג IGP (INTEGRATED GRAPHICS PROCESSOR) - זה בעצם ATI RADEON 9100 IGP , למרות שאני לא ממש יודע…
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
לחבר שלי יש את הכרטיס והוא רוצה לעשות SLI ... יש מאיפה להשיג את זה עדין? אפשר גם יד שניה וזה....
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
עד לפני בערך חצי שנה ATI נחשבה בעלת היציאה לטלויזיה האיכותית ביותר גם היום זה כך? או שיש לnVIDIA תשובה?
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
2 מגנטים היו ליד המסך שלי ומאז נשאר כתם במרכז המסך בערך,כתם לא רציני אבל מעצבן מאוד,איך אפשר לסדר?
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם הגיוני שעם מחשב: Core2Duo E6600, 2GB RAM ו 7900GT 256MB יש לי בשלבים מסויימים 20-25FPS שהורסים את הפעולה (רוב הזמן יש לי FPS סביר, אבל אני לא יכול לתת ממוצע כי זה בין 50 ל-110 בערך) החלקה של המשחק במשחקים הנ"ל. בקונפיגורציה הזאת: רזולוציה 1366X768 Antialiasing X2 ASAA Anisotropic X2 Shader - Medium Model - Medium Texture - Medium Vertical Sync - Disabled אם מישהו יודע או שיש לו כרטיס מסך זהה ויכול לבדוק. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני רוצה כבר להחליף את הכרטיס הישן שלי (FX5200 :) בכרטיס ברמה של ג'יפורס 6600 פחות או יותר, עם טווח תקציב נמוך מאוד בינתיים של עד 400 שקל. מצאתי את הכרטיסים הבאים במחירים לא רעים בכלל: 6600 256MB http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=378927 6600 128MB http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=379498 (עדיפות אליו). 6500 128/256MB - 260 ו 320 בהתאמה. וסדרה 7 שהבנתי שעדיף לוותר עליה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=410880 אני רוצה לדעת על מה אתם ממליצים (כמובן שזה לא חייב להיות ג'יפורס) מבחינת תמורה למחיר, הביצועים לא צריכים להיות בשמיים בשביל סימולטורי נהיגה שמצטיינים בפיזיקה מורכבת וגרפיקה סבירה ומעלה. ושאלה נוספת: האם ההבדל בין 128MB ל 256 הוא רציני? נ.…
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני קיבלתי המלצה לכ"מ 4850 radeon ב1027 שקל 2X יש למישהו רעיון יותר טוב בתקציב הזה ? ובקשר לספק ולמארז יש לי מספיק חזקים .
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני חושב לקנות את הכרטיס הבא איך החברה משהו מכיר ?? http://www.compusa.com/products/product_info.asp?pfp=BROWSE&N=200105+15&Ne=500000&product_code=343352&Pn=GeForce_8800_GTX_Video_Card
-
- 6 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר ל9600XT שלי 2 מסכים, אחד ביציאת הVGA ואחד ביציאת הDVI אבל לא ששניהם יראו את אותה התמונה כל הזמן אלא שיהיה מן "שולחן עבודה רחב". שאוכל לפתוח 2 דפי אינטרנט שונים (אחד על כל מסך) בו זמנית וכו'... הכרטיס שלי תומך באופציה הזאת? אם לא, איזה כרטיס לא יקרע לי את הכיס, יתן לי בערך את אותה הרמה במשחקים ויש לו את האופציה של ריבוי המסכים שציינתי קודם? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב P4 2.66GHZ עם 640MB זיכרון. החלק החלש שלו זה כרטיס מסך ישן יחסית שאני רוצה להחליף GEFORCE4 64MB. השימוש העיקרי הוא צפיה בסרטים (מקרן) איזה כרטיס מסך ממומלץ לזה עד 1000ש"ח? תודה רבה גיא
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
מסך 17 אינץ' PHILIPS דק LCD דגם 170B5CS כסוף כולל רמקולים רזולוציה: 1280X1024 גודל נקודה: 0.264 זמן תגובה: 16ms קונטרסט: 1:450 כניסה DVI דיגיטלית וכניסה אנלוגית 3 שנים אחריות עזבו מחיר איך המסך טוב?
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שי לי כמה שאלות לגביי הכרטיס.. אתם יודעים מתי אמור לרדת המחירים שלו. כי שמעתי שהולך לצאת טכנולוגיה חדשה בקרוס והמחיר של הכרטיס הולך לרדת... וזה גם נכון שיקבלו HL 2 איתו?
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
חבר מתעניין לגבי כרטיס בסכום סמלי לאפיק AGP יש בכלל 7300gt\7600gs ל AGP? אם כן אז אפשר קישור לחנות? תודה
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-