עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך הזה אבל אני מפחד שזה לא יהיה מתאים למחשב שלי המפרט:מעבד:2.8 intel core i5 quad לוח:Gigabyte GAP55UD3L ספק כח:zalman zm600 st 600w זיכרון:kingston ddr3 2gb כרטיס מסך:sapphire HD 5850 2048mb תודה מראש על העזרה

2. ראיתי מחשב סבבה שאני רוצה לקנות בעיקר למשחקים, הבעיה שלי שאני לא בטוח לגבי הכרטיס מסך NVIDIA GeForce GTX 650 2 GB (HDMI, DVI) המלצות הערות ביקורות יתקבלו בברכה תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  3. או שיש משהו באותו מחיר יותר טוב? כי אני רוצה בערך כרטיס עד 1000 שקל.. memory 2 giga... intel conroe e6300 160 giga.. לוח אם משהו שך ASUS לא זוכר.. משחק ברזולוציה של 1024 על 768 מסך 19 אינץ'.. ורוצה לדעת גם אם הכרטיס הזה טוב..? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4526 אם לא אז מה כן..? תודה מראש

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by nitsanroz,

איזה וורסיה הכי כדאי? מבחינת סוג וגודל זיכרון.. איזה יצרן?

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  5. המפרט שלי : opteron 170 @ 2.4Ghz 3gb DDR 160Gb 460 watt thermaltake 7900gt 256mb lcd 19' BenQ FP93GX אני רוצה להריץ far cry 2 ו red alert 3 בעיקר.... שניהם עובדים טוב על הגדרות בינוניות אבל אני רוצה לשחק על גבוה. תודה

• 8 תגובות
    • 826 צפיות
  6. שלום! המפרט שלי: מעבד כפול של אינטל דגם 6420 2.13 לוח אם של ג'יגבייט 965PDS3 REV 3.3 2 ג'יגה זיכרוןו ספק כוח של אנרמקס ליברטי 400 אני רוצה לקנות כרטיס מסך של ATI דגם 4850 בעל זכרון 512 האם יתאים למפרט שלי(ספק כוח)? ראיתי שיש מלא חברות יש חברה עדיפה לקניית הכרטיס מסך? כמה ביט צריך להיות לכרטיס שאקנה? תודה רבה ליאור

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by OvD,

טוב ראיתי כמה אתרים טובים הצליחו "להפוך" את הכרטיס ל66/66GT בקיצור היתפעלתי מהכרטיס ורציתי לנסות את מזלי =] אני מחפש אותו בגירסה טובה של חבר איכותית במחיר של 350-+ תודה

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by feel,

נדלקתי על זה GIGABYTE 6600 256MB DDR 128 BIT TV/DVI BULK PCI-EXPRESS דגם: GV-NX66256DP מחיר בחנות: ¤700.00 TURBOFORCE PCI-EXPRESS 256 מגה זיכרון 128 ביט TVOUT/DVI BULK 3 שנות אחריות http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2391 בגלל קירור פסיבי ( אני חייב שקט ! ) לא מוכן לשלם יותר מ-700ש''ח ( לא גיימר רציני ) האם בחירה שלי טובה ?

• 11 תגובות
    • 668 צפיות
  9. אני רוצה לקנות את הכרטיס אבל לא רוצה להדפק. אני זוכר שקראתי בפורום שהכרטיס הזה הוא עם קירור לא טוב, מה נסגר עם זה? חוץ מזה יש עוד משהו שאני צריך לדעת בקשר לכרטיס? תודה.

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by nesber,

אני רוצה לרכוש את ה6800 הרגיל. הבעיה היא שכמו תמיד בארץ יש בעיות עם סחורות והדבר היחיד שתמיד זמין בכל מקום זה ג'יגה בייט. אין לי בעיה עם החברה הזאת, רק שהכרטיס הספציפי הזה בא עם קירור פאסיבי ללא מאוורר- ואני ממש לא אוהב גימיקים למיניהם ולא סומך על הקירור הזה כשמדובר בכרטיס שפולט כל כך הרבה חום. חוץ מזה יש לי מארז עם שני מאווררים בלבד, ככה שאין מצב שאני קונה את זה. ראיתי שפנדה יש לידטק(אפילו במלאי לשם שינוי...) אבל אני גר באזור המרכז ולא רוצה לנסוע לקיסריה במקרה של תקלה. בKSP יש של PINE ב1800 שקל בלבד אבל זה רק שנה אחריות(אחרי שנה אני גם ככה מוכר את הכרטיס אבל יהיה לי קשה למכור בלי אחריות) כמו כן של MSI אני לא קונה כי KSP אומרים שהם מצאו בו פגם והזהירו אותי לא לקנות אותו..…

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  11. Started by Nitrous90,

שלום. רציתי לדעת האם המעבד שלי יהיה צוור בקבוק לכרטיס מסך שאני הולך לקנות וכמה זה יפגע בביצועים. תודה.

• 7 תגובות
    • 691 צפיות
  12. שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך HD5850 וראיתי שכתוב שהוא צריך ספק של 500W הספק שיש לי הוא MODU82+ II 425W הבנתי שהספק שלי הוא די חזק ומתקרב בנתונים לספק 500W אחר השאלה שלי היא אם הספק שיש לי מספיק חזק בשביל להחזיק את הכרטיס HD5850 ? שאר המפרט שלי רשום בצד תודה ערכתי את הכותרת

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by Loki,

החלטתי לקנות 7600GT אבל ראיתי הבדלי מחירים גדולים מאוד (100-150 ש"ח) בין החברות השונות (Leadtek, GIgabyte וכו') איזו חברה הכי עדיפה מבחינת כמות לאיכות? שמתי לב שלevga יש מהירויות יותר גבוהות (ואני לא מדבר על הsuperclocked)... עד כמה זה משנה? תודה.

• 25 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by bluz,

א. http://zap.co.il/models.asp?sog=&keyword=7600GT למה השני יותר זול, מה ההבדל? ב. יש לי מה לעשות עם כרטיס ישן? RADEON X700 SE? יכול להיות לו שימוש בתור כרטיס מסך שני, או שהוא לא מספיק טוב בשביל "לעזור" לראשון? ג. יש דרישות מפרט מסויימות לכרטיס, חוץ מחיבורי PCI-E? ד. כדאי לי בכלל לקנות עכשיו 7600GT? אם אני כבר קונה כרטיס יותר טוב, כדאי לי לעלות לדרגה עוד יותר גבוהה?

• 12 תגובות
    • 669 צפיות
  15. Started by jacko_il,

אני מת לשדרג כרטיס מסך (עקב בעיה חמורה - OBLIVION דורש והרבה..) אבל אני בהתלבטות - אני שונא לקנות משהו ולגלות שאחרי חודש המחיר שלו צנח.. השאלה אם עומדת לצאת איזה סדרה חדשה של שבבים (או סיבה אחרת) בעתיד הקרוב שתוזיל את המחירים של המוצרים הקיימים בשוק..(כי 1900 שקל זה סיפור לא זול בשבילי).. ועוד משהו - ראיתי שאפשר למצוא 7600GT בהחל מ 1200 ש"ח +-.. אני יודע שיש לו רק 12 צינורות עיבוד בניגוד ל 20 של ה 7800GT.. אבל מצד שני מהירות הליבה והזכרונות שלו גבוהים ממנו בהרבה!! השאלה היא איך הם בהשוואה?? האם ה 7600GT מצליח להתקרב לאחיו הגדול בביצועים עם "חוסר" של 8 צינורות ?? תודה לכולם. נ.ב - אם יש למישהו המלצה שווה אחרת (נגיד מבית ATI) אשמח לשמוע.. ואם מישהו רוצה למכור את ה 7800GT/76…

• 8 תגובות
    • 762 צפיות
  16. Started by u_o,

התקציב שלי הוא 1600 שקל אפשר להתגמש קצת אם יש ממש הבדלים אני רוצה להפעיל משחקים כמו קרייסיס חלק על מה אתם ממליצים ? אני קונה מKSP דרך אגב

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  17. יש לי מארז HEC 6A19B +2 מאווררים 120 MM - האם יספיק לכרטיס ? תודה !

• 5 תגובות
    • 586 צפיות
  18. אוקיי אחרי מלא מחשבות החלטתי לקנות את הכרטיס מסך 9600GT שבמחינת ביצועים ומחיר לדעתי הכי משתלם ובכל מקרה בעוד כפחות משנה אני בצבא כך שזה לא משנה לי מה ייקרה בעוד כשנתיים, אני קונה גם את הכרטיס בחו"ל במחירים של 170-200$. עכשיו אני צריך לדעת אם המחשב שלי ישתמש במלוא העוצמה של הכרטיס ואם אני יכול לחבר אותו ללוח אם שלי. הנה המפרט: מעבד: CPU Type DualCore AMD Athlon 64 X2, 2400 MHz (12 x 200) 4600+ לוח אם: Motherboard Name Asus M2N-E (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x4, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) זכרון: Kingston System Memory 2048 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM)

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  19. Started by marvje,

טוב החלטתי להחליף את העגלה שיש לי (מפרט בחתימה) ולקנות סוף סוף כרטיס חדש.. אבל אמרו לי שיש לכרטיסי ATi הרבה בעיות כמו VPU RECOVER או קריסות עם מסכים כחולים ועדיף ללכת על כרטיס מבוסס nVidia (כמו6600) (וגם עוד אמרו שהכרטיסים של ATi לא תומכים טוב ב OpenGL [בעיקר המשחק שאני משחק,ET שהוא עובד על OGL). אם אני אקנה את הכרטיס הזה (או את 6600), המחשב שלי ינצל אותו ? נ.ב. ה GF 6600 (לא GT) הוא יותר טוב מ 9600XT ? נ.ב.2 התקציב שלי זה עד 750 שקל :[

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Domovoi,

היי אני רוצה לקנות את הכרטיס הזה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4175 גודל מסך:19 inch LCD עכשיו אני לא יודע אם הכרטיס מתאים למערכת שיש ברשותי . amd3800x2 2GB ram m2n-e enermax liberty 400W יספיק? x1800xt יעבוד? או צריך לשדרג משהו?

• 6 תגובות
    • 658 צפיות
  21. Started by LorienElite,

היי, אני מעוניין לקנות את הכרטיס הזה. כי לפי מה שהבנתי הוא בנוי יותר טוב מהכרטיסים הקודמים. והוא תומך בDIRECTX 11 וצריכת החשמל שלו יותר טובה.. ( לעומת הסדרות הישנות יותר של ATI כמו ה4000 וכו' ) עכשיו האם יש הבדל בין החברות? כי אני רואה הבדלי מחירים של 200-100 שקל. וזה דיי מסקרן אותי. למשל חברות כמו HIS,POWERCOLOR לעומת GIGABYTE וSAPPHIRE... אני צריך לדעת גם האם הכרטיס הזה יגרום לצוואר בקבוק ויתאים למפרט שאני אפרסם כמו כן אני צריך המלצה לספק כח זול ככל האפשר שיעשה את העבודה בצורה טוב. ויחזיק כמובן גם את שאר המפרט. הנה המפרט : מעבד : intel pentium dual core e6300 לוח אם : gigabyte GA-EP43-UD3L זכרונות : G.Skill F2-6400CL4D-4GBPI-B דיסק קשיח : Seagate Barracuda 7200.12 500GB…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by DimRah,

היי, אני רוצה לקנות בקרוב מסך Dell 24" 2408WFP Wide Ultrasharp, האם יהיו לי בעיות עם כ.מסך GeForce 9600GT 512MB GDDR3 ברזולוציות גבוהות? אני גיימר ורציתי לדעת אם כ.המסך יחנק לי מהרזו' הגבוהות? תודה!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by j0ni,

יש לי לוח אם של היצרן gigabyte Technology co וקוראים לו FH67A-D3-B3 האם הלוח אם יעבוד אם יש לי את הכרטיס מסך הזה האם שווה לקנות כרטיס מסך אחר טוב יותר בעוד 200 שקל יותר https://www.amazon.com/GIGABYTE-DisplayPort-Windforce-Gv-N166TGAMING-OC-6GD/dp/B07NJPKRMZ תודה לעונים!!

24. Started by yg1996,

שמעו אני רוצה לקנות את ה GT 9800 אבל אני לא בטוח שהוא מתאים.... אשמח אם תעזרו צירפתי קובץ עם פירטי המחשב אם הוא מתאים אז איך אני מחבר אותו למחשב? ואם הוא לא מתאים אז איזה כרטיס יתאים לי? אני בעיקרון צריך אותו למשחקי מחשב כמו (combat arms/ AVA) תודה לעוזרים!!! [attachment deleted by admin]

• 43 תגובות
    • 6.9k צפיות
  25. Started by b-52,

שלום אני חדש בפורום ואני רוצה להגיד שזה אחלה אתר עכשיו השאלות יש לי מעבד p4 2.0 ואת הלוח אם הזה http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-8SRX.htm עריכה: יש לי 512 ddr ורציתי לדעת אם המעבד והלוח אם ינצלו את הכרטיס כמו שצריך תודה מראש ....

• 1 תגובה
    • 561 צפיות

דיונים חדשים בפורומים