עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש ברשותי מחשב נייד של פוג'יטסו פנטיום 3 433 MHZ ואני רוצה לחבר אותו לטלוויזיה או לדיוידי כדי לראות סרטים על המסך הביתי. ניסיתי לחבר אותו בעזרת חיבור פי סי אי אבל לא מופיעה לי תמונה על המסך, הסאונד עובד מצויין (אני מחבר אותו ישירות לטלוויזיה עם כבל נפרד) אך אין תצוגה. הכרטיס מסך שלי הוא און בורד. מחכה בקוצר רוח לתשובה עיניינית ואודה מאוד למי שיוסיף מדריך מפורט לחיבור זה מההתחלה עד לצפייה עצמה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  2. Started by Crash5,

אני מתעניין ברכישת המסך Samsung SyncMaster 730B רציתי לשמוע את חוות דעתכם על המסך, חסרונות מול יתרונות. כמו כן, האם יש מסך אחר בטווח המחירים של המסך הנ"ל ששווה לבדוק גם? נ.ב. האם יש איזה שהוא הבדל בין עבודה עם חיבור אנאלוגי או בעבודה עם חיבור DVI?

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  3. יש לי כרטיס קול של CREATIVE דגם LIVE! PLATINIUM עם פאנל קדמי. דרך הפאנל אני מכניס את האודיו של הממיר YES באמצעות שני RCA, ורציתי לתת פקודה ש PVR יקח את הסאונד משם. היציאה נקראת auxiliary 2. אני לא מצליח. הדרך היחידה שאני מצליח להקליט עם סאונד היא אם אני מכניס את הסאונד ישירות לכרטיס טלויזיה. אך אני לא יכול לוותר על שני ה RCAים. האם אני מפספס משהו? האם יש דרך להפנות את ה PVR שיקח סאונד מהכרטיס קול שלי? ברור לי שאם אשים כבל מה LINE OUT בכרטיס קול ל PVR, הכל יהיה בסדר, אבל ה LINE OUT כבר הולך אצלי למערכת (רמקולים). יש רעיון? אני משתמש ב WINTV2000 להקלטה. האם אולי כדאי לנסות תוכנה אחרת? אם כן, תנו שם וארכוש אותה. אני לא מצליח להפנות את התוכנה שתיקח קול מה auxiliary 2. כשאני …

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  4. ריצתי לדעת מה אתם אומרים על הכרטיס הזה האם הוא שווה 485 ש"ח? אני פשוט מחפש את הכרטיס הכי טוב שניתן להשיג ל PCI-E גג עד 500 ש"ח.

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  5. Started by ranuch,

נאמר ויש לי כרטיס מסך שיש בו רק יציאת DVI בלי היציאה הרגילה של המסכים היותר ישנים אפשר לחבר מתאם והכל יעבוד כמו שצריך? - פשוט יש לי מסך LCD בלי יציאת DVI (כן אני יודע חרא של דבר בלהבלה) ואני מתכוון לקנות עכשיו מחשב בינתיים בלי להחליף תמסף הקטע שהכרטיס שאני רוצה אין לו כבר תיציאה הישנה יעבוד?

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  6. Started by oev israel,

כשיש בלוח האם כרטיס מסך + כרטיס מסך נפרד המאפשר לחבר 2 מסכים, האם זה אומר שאפשר לחבר 3 מסכים, או שהכרטיס מסך על לוח האם מנוטרל?

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  7. Started by 6600GT,

שאני OC למהירות מעבד מ575 ל650 שאני מריץ משחקים הם נתקעים לכמה שניות ואז מופיע הודעה של ATI שהוחזר ההגדרות למצב הרגיל בגלל שהכרטיס מסך לא הגיב , שמתי 4 מאוורים הטמפרטורה לא עולה יותר מ70 מעלות והוא עדיין נתקע , אולי הוא צריך יותר מתח חשמלי? סך הכל זה לא יותר מדי אובר קלוק אני קורא באינטרנט אנשים שמגיעים בקלות ל700 פלוס...

• 4 תגובות
    • 528 צפיות
  8. Started by og27,

שלום לכולם בדיוק קיבלתי את המחשב החדש, התקנתי את כל הדרייברים כולל הכרטיס מסך. לאחר שהרצתי 2 משחקים והכרטיס התנהג מוזר החלטתי לבדוק פרטים ב EVEREST: GPU VRM 68 GPU Ambient 48 אלו טמפ' נורמאליות כשאני יצאתי משעה משחק? ועוד משהו מוזר: GPU Clock 500 MHz (original: 500 MHz) Pixel Pipelines 16 Vertex Shaders 8 (v3.0 Pixel Shaders 48 (v3.0) Effective Clock 1188 MHz בנתוני הכרטיס כתוב מהירות שעון 575 ולא 500, כתוב 36 PIPELINES וכתוב מהירות זכרונות 1200 ולא 1188... מה קורה פה? בעיה בתוכנה או בעיה בכרטיס\הגדרות?? ??? דוגמא לסיבה שגרמה לי לחשוד במשהו: כשאני מריץ OBLIVION הוא מזהה אוטומטי ULTRA HIGH ורץ חלק מאד גם בחוץ (גרפיקה יותר דורשת). לעומת זאת, כשהתקנתי למש…

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  9. יש לי מסך של VS דגם VP191B ושמתי לב שאין לי אפשרות לגשת ל2 אפשרויות בתפריט המסך (2 האופציות החסומות מסומנות באדום) למישהו יש מושג למה? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  10. אני יכול לבטל אותם נהדרייבר ואז להפעיל אותם רק במשחקים שאני רוצה וכמה שאני רוצה או שהם חייבים מהדרייבר

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  11. יש לי לוח גיגהבייט K8N51GMF-9 עם כרטיס 6100 מובנה באתרי ביקורות ראיתי שהתוצאה צריכה להיות מעל 1200 אני קיבלתי רק בסביבות ה1050 סגרתי את כל התוכנות שברקע והכל וביצעתי כמה פעמים את הבדיקה מה יכולה להיות הסיבה לכך? באתרים הבדיקות נעשו עם מעבד יותר חזק ו1 GB זיכרון.. לי יש רק 512 זיכרון ומעבד וניס 3000.. זה יכול להוות סיבה להבדל כזה גדול בתוצאות? ואם לא אז מה כן הסיבה יכולה להיות?

• 4 תגובות
    • 528 צפיות
  12. Started by dragon772,

השאלה בכותרת.

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  13. שלום, הזמנתי לוח אם של אינטל עם G965 chipset הכולל את ה- GMA X3000 החדש של אינטל באתר של אינטל מפורט שהוא עובד ב- 128 bit, שיתוף זכרון של עד 384MB, ומדיע עד 12.8GB/s כמובן כולל את התכונות החדשות של R500 של ATI ו- G70 של Nvidia איפה אפשר לראות השוואת ביצועים שלו מול כרטיסים גרפים אחרים מבוססי ATI ו- nVidia ? הזמנתי גם 7300GT. האם מיותר ?

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  14. Started by First Squad,

אחרי ההתקנה של הדריוור הוא עדיין לא מוצא את הכרטיס (9800P) מישהו ניתקל בבעיה הזאת או שאולי אתם יודעים איך לפתור אותה?

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  15. Started by yuval1101,

חברים יקרים שלום! ברצוני לרכוש מסך 19 LCD ואני מנסה לדעת הבדלים בין SYNC MASTER 913 לבין 930 או אם כדאי לרכוש את 930FB המהיר יותר. לעזרתכם אודה. יובל.

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  16. שלום לכולם , ברשותי מסך 19 של VIEWSONIC מדגם VP191-S שקניתי לפני כמה חודשים. נתחיל בזה שאני מאוד מאוכזב מהמעבר ל LCD אחרי שנים של הנאה עם CRT של SONY TRINITRON שכבר הזדקן אחרי 5 שנים. מה שמטריד אותי במיוחד הוא דבר מאוד מעניין ששמתי לב אליו לאחרונה , בדקתי שני מסכים 17" אחד סמסונג 730B השני VA712 של VS שני המסכים לכל הדעות גם זולים וגם נחשבים מבחינת נתונים פחות איכותיים מהמסך שלי ובשניהם לפי 200 בדיקות שעשיתי רואים טוב יותר וחד יותר. הכוונה שלי היא בעיקר בעבודה עם אינטרנט , מסמכים וקריאת טקסט. במשחקים ההבדל לא מורגש. אפשר לראות את ההבדל במדוייק כאשר מסתכלים על סרגל הכלים והאייקונים ב SYSTEM TRAY . בשני המסכים של ה-17 אינטש ראו הרבה יותר טוב מאשר במסך שלי. אצלי גודל הנקוד…

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  17. Started by Adielion,

קודם כל יש ברשותי agpX8 והייתי רוצה לנצל אותו עד שאני אחליף מע'. מצאתי את הכרטיס הזה ורציתי לשאול כמה שאלות.http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4315 הכרטיס ניתן לפתיחת 4 הצינורות הנוספים ,ומה האחוזים שהם יפתחו? במטרה להפוך אותו לX850XTPE הליבה שלו לפי מה שהבנתי היא R480 אז אם אני מוסיף לו סיילנסר 5 הליבה יכולה למשוך עוד OCמעבר לXTPE ? הוא משתלם מבחינת מחיר, השאלה היא אם הוא נמצא במלאי? תודה

• 8 תגובות
    • 528 צפיות
  18. Started by ברק2000,

איפה אני יכול לקנות כרטיסי מסך משומשים? ממקום אמין שיש בו כרטיסים משומשים במצב טוב

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  19. אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ותוספת להארד דיסק והמליצו לי על הפורום הזה. אני מחפש משהו בסביבות ה160-200 GB מבחינת הארד-דיסק, וכרטיס מסך משהו מאחת מהסדרות הבאות נראה לי: ATI X1900 series ATI X1800 series ATI X1600 series ATI X1300 series ATI Radeon 9800 series NVIDIA GeForce 7800 series NVIDIA GeForce 6800 series NVIDIA GeForce 6600 series אבל אני ממש לא סגור על זה.. אני צריך כרטיס שיפעיל את כל המשחקים החדשים בשנה הקרובה לפחות (שלי כבר לא הצליח לגרום לOblivion השמן לזוז). ואני צריך כרטיס לAGP. סוקט 478 של אינטל. אם תוכלו להמליץ לי על כרטיסים ולתת לי מחירים שלהם במקומות זולים (אני חושב שהטווח שלי הוא עד מקסימוווםםם 1500 ש"ח אבל אני גמיש אז תגידו מה שיש לכם..). אגב…

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  20. אכן, לא שם מקורי במיוחד. מבחני ביצועים פנימיים של NVIDIA שדלפו, מראים על 100000 נקודות ב3D MARK, הודות לטכנולוגיה חדשה, הנקראת קומבינזציה מתקדמת. אין פרטים נוספים כרגע. סתם, משעמם לי, אחד באפריל. וויפי.

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  21. Started by ran_meir,

אני רוצה כבר להחליף את הכרטיס הישן שלי (FX5200 :) בכרטיס ברמה של ג'יפורס 6600 פחות או יותר, עם טווח תקציב נמוך מאוד בינתיים של עד 400 שקל. מצאתי את הכרטיסים הבאים במחירים לא רעים בכלל: 6600 256MB http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=378927 6600 128MB http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=379498 (עדיפות אליו). 6500 128/256MB - 260 ו 320 בהתאמה. וסדרה 7 שהבנתי שעדיף לוותר עליה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=410880 אני רוצה לדעת על מה אתם ממליצים (כמובן שזה לא חייב להיות ג'יפורס) מבחינת תמורה למחיר, הביצועים לא צריכים להיות בשמיים בשביל סימולטורי נהיגה שמצטיינים בפיזיקה מורכבת וגרפיקה סבירה ומעלה. ושאלה נוספת: האם ההבדל בין 128MB ל 256 הוא רציני? נ.…

• 4 תגובות
    • 528 צפיות
  22. Started by lipa,

http://www.thetechlounge.com/article/273/ATI+Radeon+X1800+GTO+256MB/

• 4 תגובות
    • 528 צפיות
  23. Started by SEangel,

חוו דעתכם על הכרטיס הזה http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?came=10&g_id=9309360 לכאורה, עפ"י מה שמוצג שם, יש לו רזולוציות לא רעות. האם הוא מגיע לאיכות של הופוג 150? (באיזה צ'יפ משתמש ההופוג?) אני כלל לא זקוק לטיונר (הקלטה רק מוידאו, מצלמה אנלוגית ומהממיר)

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  24. חשבתי על 7600GT כמו שקראתי כאן בתגובות שלכם לאנשים ששאלו שהמלצתם עליו בטווח מחירים הזה. יש לי זיכרון 1 ג'יגה עם מעבד 2.93 עם אובר ל3.86 intel 516 האם המעבד והזיכרון שלי יוכלו לעמוד בדרישות של הכרטיס מסך מבחינת ביצועים? תודה לכם... דרך אגב איך אני רושם את המפרט מחשב שלי בצד? פשוט ניסיתי למצוא ולא מצאתי. תודה לכם.

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  25. אני יודע בזמן האחרון שיגעתי אותכם קצת אבל ראיתי שהביצועים של שניהם דומים תחליטו אתם: Pine XFX nVIDIA GeForce 7900GT 256RAM או Sapphir Radeon X1950XT 256RAM תודה

• 3 תגובות
    • 528 צפיות

דיונים חדשים בפורומים