כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
לאחר האכזבה הכללית מהשקת ה-Radeon RX 6500 XT, נקווה כי הדגמים הבאים בדור ה-RDNA 2 יוכלו לספק לנו קצת נחתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום שמי יאיר אני חדש בפורום שלכם ורציתי לשאול אם משהוא יודע איפה אפשר לקנות מסך TFT LCD בגודל שבין 8-11 אינץ' בסכום כמה שיותר נמוך לא משנה החברה ברזלוציה מינימלית שמשתווה לרזלוציה של טלוויזיה כלומר 640X480 פיקסל שמשתמשת במקור מתח של 12V אני לא מתכוון להשתמש איתה לחיבור למחשב אני מעוניין להשתמש בה לחיבור לדיסקמן מקריא VCD בתור טלוויזיה ניידת בצבא אני צריך שתהיה לה כניסה RCA VIDEO או RGB או אפילו אני יסתדר אם כל יציאה אחרת. אני מקווה להשתלב פה ואני מאד יודה לעוזר בתודה מראש יאיר.
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אני צריך לדעת עם הכרטיס הזה מפעיל משחקים כמו half life ,scarface (כי קונים לי אותו אז אני רוצה לדעת איך הכרטיס ). תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אני פותח את הדיון כי בדיון ה"סטיקי" בכותרת זה מאוד לא מסודר ואי אפשר למצוא שם כלום. השאלה היא: קראתי שאפשר להפוך את הליבה ל 9800 או משהו כזה, מישהו יכול לאמת את האמירה? איך אני עושה את זה?
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
תראו יש לי תקציב ואני שואל האם שווה לחרוג את התקציב בשביל הכרטיס הספציפי שאני אראה לכם פה. SAPPHIRE ATI RADEON X1950PRO ULTIMATE 256MB DDR3 DUAL DVI PCI-E http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1202&category_id=2932ab02ea4da9374b275476c04d56d7 SAPPHIRE X1950XT ATI RADEON X1950XT 256MB DDR3 DVI VIVO PCI-E http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=484&category_id=2932ab02ea4da9374b275476c04d56d7& אוקיי האם הכרטיס הספציפי הזה של החברה שפיר כי כל חברה אחרת עולה 1200 1300 שזה נראה מחשיד בעיני האם שווה להשקיע את 150 שקל יותר בשבילו. תראו אני בעיקרון הייתי נעול על ה X1950PRO אבל אחרי שראיתי תהבדל מחירים הקטן הזה, לא שווה פשוט א…
-
- 5 תגובות
- 579 צפיות
-
-
הי לכולם : אני הולך לקנות מסך LCD במכירה פומבית (כי אין לי כסף לקנייה בחנות )... אבל אני לא מצליח לבחור בין 2 דגמים : HYUNDAI L70S PHILIPS 170B5CS [url=http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=6857224&type=2&product=1&= אנא תעזרו לי כי הראש כבר נדפק לי.... ??? ??? ??? ???
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שאני OC למהירות מעבד מ575 ל650 שאני מריץ משחקים הם נתקעים לכמה שניות ואז מופיע הודעה של ATI שהוחזר ההגדרות למצב הרגיל בגלל שהכרטיס מסך לא הגיב , שמתי 4 מאוורים הטמפרטורה לא עולה יותר מ70 מעלות והוא עדיין נתקע , אולי הוא צריך יותר מתח חשמלי? סך הכל זה לא יותר מדי אובר קלוק אני קורא באינטרנט אנשים שמגיעים בקלות ל700 פלוס...
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
ערב טוב, הורדתי דריבר 4.8 של אומגה. לאחר ההתקנה המחשב בקושי זז..מחקתי אותו. הורדתי דרייבר 3.8 (כמו שהיה במקור) מהפורום והוא עושה בעיות. הוא מודיע שהאדפטר של ה-AGP לא מחובר ולכן , הוא לא מסוגל להמשיך בהתקנה. אחי (איש מחשבים..) , לא יודע מה הבעיה - בדקנו והכל מחובר.. מה עושים? (את הדרייבר המקורי אין לי - כי שכחו לתת לי אותו! אם לא תיהיה ברירה , אסע לקחת את הדיסק).
-
- 5 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום ברצוני לדעת האם זה אפשרי לפתוח צינורות לכרטיס הנ"ל? והאם דרך תוכנת RivaTuner? כי שם לא מצאתי, אם תוכלו טיפה להדריך אותי... והאם זה אפשרי בכלל תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
אני ירצה בעתיד כמובן לבצע O.C לכרטיס ולפני כן אני רוצה לבדוק מה הטמפר' הנוכחית של הכרטיס ומה לאחר פתיחת הצינורות ( לשלב ההתחלה ). בעזרת איזה תוכנה ניתן לבדוק זאת ?
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
היי, אני לא מצליח למצוא מידע על מהירויות זיכרון, ליבה ואפיקי זיכרון של ה5700 או ה5700le , מישהו יכול להגיד לי מי מבין השלושה הוא הכי טוב ומה ההבדלים בינהם?
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום , איזה מבין 3 הכרטיסים עדיף אני מתכוון כרטיס רגיל לא X2 HD4870 של : ספאייר ג'יגהבייט אסוס בתודה ויום טוב
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
הייתי בטוח שאני נמצא בכללי , סליחה העברתי את ההודעה לפורום כללי :]
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
מה מומלץ- להסיר דרייבר ישן כרטיס מסך ואז להתקין החדש, או להתקין ללא הסרה? האם להתקין דרך מנהל ההתקנים או להפעיל את קובץ ההתקנה שהורדתי
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
היה ברשותי כרטיס מסך של חברת ELSA GF 3 רגיל, מאוד מאוד הייתי מרוצה ממנו אך זמנו הגיע והוא נשרף, כעת עלי לבחור חדש ואני לא בטוח באיזה, אני אומנם לא גיימר מושבע אך עדיין נהנה לשחק במשחקים כמו GTA VICE CITY, NFSU2, HL2, וכו'.... אני כרגע מתלבט בין ה 9600XT ל 5900XT, השאלה איך הם בהשוואה ל GF3 הקודם שהיה לי, והאם הם מתאימים למערכת שלי? AMD XP 1700 512 DDR 200 GB או האם יש הצעות אחרות לכרטיס מסך אני אשמח לשמוע?
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
יש לי כרטיס geforce nvidia 5500 fx מעודכן אני רואה בטלויזיה דרכו ולא דרך TVTOOL כאשר אני רוצה לצפות בטלויזיה בסרט אז אני חייב לשים את הטלויזיה כ"התקן ראשי", אחרת לא אראה את הסרט. (אם לא היה סרט אז רואים בטלויזיה מה שאני רואה בצג המחשב). כאשר ה-TV זה ה"ראשי" אינני רואה כלום על צג המחשב חוץ מאת הסרט עצמו פרוש על כל המסך. ואילו המחשב "באמת" הוא רק על צג הטלויזיה (ושמה לא תמיד יש סרט, ולא תמיד הוא פרוש). איך אני פותר את הבעייה? אני רוצה לראות משהו, לפחות את העכבר, גם על צג המחשב.
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
יש לי מסך של FLATRON 17 אינץ, דק . עכשיו השאלה שלי על איזה מהכרטיסי מסך ללכת: HD3850 - 512MB או HD3850 256MB . בבקשה תענו דחוף אני עוד רוצה ללכת לקנות את הכרטיס היום
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
שלום לכולם אני בקרוב קונה מחשב חדש בתקציב של 8K וחשבתי לשים רדאון X1900XT ואז פתאום עלה לי הראיון למה לא לעשות סלי של 2 נוידיה GT7900 או CF של 2 1600 (אם יש דבר כזה) אז שאלתי היא מה עדיף מערך של שני כרטיסים או כרטיס אחד ממש חזק? עמית
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי איזה סוגי כרטיסים יש(PCI E PCI X )סתם דוגמה מה זה אומר כל הסוגים האלו ומה נחשב היום ומה ממומלץ הפסיי אקספרס משהו כזה תודה?
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר ל9600XT שלי 2 מסכים, אחד ביציאת הVGA ואחד ביציאת הDVI אבל לא ששניהם יראו את אותה התמונה כל הזמן אלא שיהיה מן "שולחן עבודה רחב". שאוכל לפתוח 2 דפי אינטרנט שונים (אחד על כל מסך) בו זמנית וכו'... הכרטיס שלי תומך באופציה הזאת? אם לא, איזה כרטיס לא יקרע לי את הכיס, יתן לי בערך את אותה הרמה במשחקים ויש לו את האופציה של ריבוי המסכים שציינתי קודם? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אהלן, זה בערך התקציב שיש לי לכרטיס מסך. עכשיו המחשב יכלול מעבד INTEL E5200 ספק 300W של HEC לוח אם G31 של Gigabyte . עכשיו במסגרת התקציב הכרטיסים העיקריים שנכנסים הם 9800GT, 9600GT ו HD4670 רציתי לשאול מה עדיף? אני לא מחפש פה תועלת עבור מחיר כי נכון שה 4670 יותר זול אבל אם ה 9800 ייתן ביצועים טובים יותר אז אני מוכן להוסיף את ה 200-230 שקל האלה. המסך שיחובר למחשב יהיה מסך 19 אינץ'. כמו כן אשמח אם תמליצו גם על גרסה ספציפית הכוונה לזיכרון בכרטיסים האלה כי יש גם 512 וגם 1024..
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום כולם, אני מחפש כרטיס\התקן לכידת וידאו באיכות סבירה (שיידע לשמור לפחות 30 פריים לשניה, באיכות וצבע טובים) במחיר שלא יעלה על 300 שקלים. יש כאלה דברים בארץ ? מישהו שמע ? מישהו ראה ?
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה יצא לי להתעניין בדגמי ומחירי כרטיסי מסך למחשבי משחקים. ראיתי שבעוד שרוב החברות מוכרות למשל את כרטיס ATI HD4850 512MB GDDR3 בסביבות המחיר 700 ש"ח (ממוצע - תלוי איזה חברה), חברת Power Color מוכרת את כרטיס זה עם זכרון 512MB GDDR5 ב550 ש"ח בלבד. איך זה ייתכן? האם יש פה קאץ'? רק אני חשדן בגלל זה והאם יש לחשדנות הזו סיבה? אגב, תופעה דומה לזו קוראת גם עם הרבה כרטיסים אחרים. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
החלטתי לקנות מסך LCD 17 אינץ' לבית. בעקרון יש שניי דגמים שאני מתלבט בינהם: 1.?TFT 17'' 721S 8MS +PIVOT? המחיר שלו:1590 ש"ח 2.?TFT 17'' 730B 8MS +DVI? מחיר שלו :1670 ש"ח אני שמח אם תוכלו להמליץ לי אחד מהם+נימוק. אם זה עוזר במשהו אז אני גיימר,לא כבד אבל משחק מדיי פעם. ואגב עדיף לחבר ל LCD כניסה אנלוגית או DVI(במידה וקיימת)? תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום,אז ככה.. המפרט שלי זה ככה: מעבד- פנטיום 4- 90NM 530 1MLGA775 אינטל 3 גיגה הרץ.. לוח- MSI LGA775 915P COMBO-FR ATX זכרונות-גיגה...מהירות 533 של כרוסאייר..DDR2 כרטיס מסך- ATI X300 דיסק קשיח-160 גיגה ספק- כרגע בשלבי קניה..הספק יהיה מעל ל-400W . עכשיו השאלה שלי היא כזאת.. אני רוצה לקנות כרטיס מסך...משהו טוב...עכשיו נגיד אני רוצה את זה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=989 לא בטוח את הכרטיס הזה..סתם נתתי דוגמא..אני מדבר על כרטיסים מהסוג הזה.. האם זה יעבוד על הלוח שלי כהלכה? תודה לעוזרים. אם זה יעבוד..אני רוצה הצעה לכרטיס מסך עד 700 ש"ח.
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-