עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Guy950,

יש לי מחשב די ישן עם 512 ראם ולוח אם מעפן, אני צריך צריך כרטיס מסך עד 500 ש"ח (יש אפשרות לחרוג) ושהוא יהיה טוב למשחקים (לא למשחקים כבדים) ולחיי היום יום. אינטרנט, מסנג'ר, סרטים וכו'. אגב, חובה חובה שיהיה לו את החיבור הכחול למסך. תודה. http://img409.imageshack.us/img409/3074/123gp6.jpg זאת תמונה של הפרטים של הלוח אם שלי, אם יש צורך.

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  2. Started by No buddy,

שלום לכולם, קניתי את הכרטיס xfx 6600gt 128mb ורציתי לדעת עח ה-AA ו-AF. איך משתמשים בזה? למה זה עוזר? חיפשתי דיונים בנוגע לזה ולא ממש הצלחתי למצוא...

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  3. Started by Toledo87,

מה עדיף לקנות כרטיס מסך של redon או כרטיס מסך של Gforce ב- 1000 שח (גמיש). או שמה עליי לחכות מעט כדי שירדו המחירים או שבכלל עדיף להזמין כרטיס מסך טוב כמו ה- gforce880 מאה"ב?

• 7 תגובות
    • 564 צפיות
  4. Started by Idanp,

אני מחפש כרטיס מסך חדש שיחליף את ה4870 שלי שמתחיל כבר לקרטע במשחקים חדשים התקציב באיזור ה1200-1300 המערכת : amd phenom 945 עובד על 3.3 hec 500w 4gb רזולצייה 1920X1080

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  5. Started by idodos,

הייתי רוצה לדעת האם המסך טוב , רואים איכותי ולא עושה לכם שום בעיות! תודה.

6. Started by J0n1,

השגתי את הכרטיס הישן הזה ואני רואה שיש לו גם S VIDEO וגם RCA אז רציתי לדעת האם הRCA היא כניסה המאפשרת חיבור מצלמות או PS2 לדוגמא... תודה

7. Started by roniem,

אני צריך המלצות לכרטיס מסך שתומך ב tv out כרגע אני משתמש בכרטיס ON BOARD אני לא צריך כרטיס חזק במיוחד מפני שהשימושים שלי הם אופיס ואינטרנט. לוח האם שלי הוא asus p4533-mx 512 מגה זיכרון סלרון 2.4 agp x4 תודה רבה

• 6 תגובות
    • 564 צפיות
  8. Started by cerfus,

אני קונה מחשב חדש AMD 3800X2 ב KSP. מה הכרטיס הכי טוב שהם מוכרים בטווח שעד 600 ש"ח. אני לא משחק יותר מדי, אבל מחפש את הכי טוב שאפשר בתקציב הזה. ה- ASUS EN7300GT Silent 256MB, TV, DVI, PCI-E? ב- 590 ש"ח שווה? או שעדיף כבר לחסוך 100 ש"ח ולקנות ?EN7300GS 256MB, Max 512MB, TV, DVI, PCI-E? ב- 470 ש"ח, אם הם בערך באותה רמה. כל הצעה תתקבל בברכה.

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  9. Started by R.R,

באיזה כרטיס מסך אתם משתמשים?

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  10. טוב אז ככה, זה כרטיס מסך דגם FX5200 128MB ויש לו יציאת D-SUB (הכחולה הזאת) יציאת S-VIDEO ובנוסף יש לו גם יציאת VIDEO (העיגול הצהוב הזה). האם העיגול הצהוב הזה הוא בעצם VIVO- וידאו אין ? חפישתי בכל הרשת אחרי הכרטיס הזה ולא מצאתי שום אזכור אליו, הוא כנראה של חברת gainward כי במספר הסידורי רשום בהתחלה GW. אם מישהו צריך עוד פרטים, הכרטיס הוא בצבע אדום ויש לו גם קירור פסיבי בצבע אדום, יש לו יציאת חשמל למאוורר, חיבור AGP מן הסתם, הכרטיס עצמו הו צר ולא כמו הרחבים האלה שיש היום. אני מדגיש שאין לו יציאת DVI ובמקום זה בחרו להוסיף לו חיבור VIDEO... אשמח לקבל מענה לשאלות שלי..... תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  11. נניח פתאום הדלקתי את המחשב אך הוא לא עלה טוב לא יודע למה.... המסך נכבה אחרי כמה שניות ושעשיתי ריסטרט הכל עבד טוב מאוד רק הייתה הוראה שהייתה תקלה בדרייבר... הכל עובד כמו שצריך בכל אופן! אני צריך לדאוג למשהו? אני אציין שיש לי כרטיס 9700 פרו, ודרייברים הכי חדשים של ATI 4.5 אם אני לא טועה!

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  12. Started by dragon772,

איזה דרייבר הכי חדש ל gto של ספייר נכנסתי לאתר שלהם ויש שם ל windiws xp איזה 7 דרייברים לכרטיס הנ"ל אז איזה להוריד? קישור: http://www.sapphiretech.com/us/support/drivers_viewlist.php

• 8 תגובות
    • 564 צפיות
  13. שלום, אשמח לקבל את עזרתכם. אני מרכיב מחשב שלא ישמש כלל למשחקים, אבל כן יתחבר לטלויזיה פשוטה ולכן יש צורך ביציאת sVideo. מישהו מכיר כרטיס מסך פשוט מאוד וזול עם יציאת sVideo? מישהו מכיר לוח אם עם כרטיס מסך מוכלל פשוט מאוד וזול עם יציאת sVideo? תודה

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  14. יש לי כרטיס קול של CREATIVE דגם LIVE! PLATINIUM עם פאנל קדמי. דרך הפאנל אני מכניס את האודיו של הממיר YES באמצעות שני RCA, ורציתי לתת פקודה ש PVR יקח את הסאונד משם. היציאה נקראת auxiliary 2. אני לא מצליח. הדרך היחידה שאני מצליח להקליט עם סאונד היא אם אני מכניס את הסאונד ישירות לכרטיס טלויזיה. אך אני לא יכול לוותר על שני ה RCAים. האם אני מפספס משהו? האם יש דרך להפנות את ה PVR שיקח סאונד מהכרטיס קול שלי? ברור לי שאם אשים כבל מה LINE OUT בכרטיס קול ל PVR, הכל יהיה בסדר, אבל ה LINE OUT כבר הולך אצלי למערכת (רמקולים). יש רעיון? אני משתמש ב WINTV2000 להקלטה. האם אולי כדאי לנסות תוכנה אחרת? אם כן, תנו שם וארכוש אותה. אני לא מצליח להפנות את התוכנה שתיקח קול מה auxiliary 2. כשאני …

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  15. Started by Lancer,

החלטתי לקנות מסך LCD 17 אינץ' לבית. בעקרון יש שניי דגמים שאני מתלבט בינהם: 1.?TFT 17'' 721S 8MS +PIVOT? המחיר שלו:1590 ש"ח 2.?TFT 17'' 730B 8MS +DVI? מחיר שלו :1670 ש"ח אני שמח אם תוכלו להמליץ לי אחד מהם+נימוק. אם זה עוזר במשהו אז אני גיימר,לא כבד אבל משחק מדיי פעם. ואגב עדיף לחבר ל LCD כניסה אנלוגית או DVI(במידה וקיימת)? תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  16. Started by Warped,

לצערי אין לי PCIe במחשב, ולכן אני אני מוגבל לחיבור AGP. כרגע הכרטיס הכי חזק שמצאתי בארץ הוא Radeon x1950 Pro 512mb. מצאתי אותו בגרסה של Sapphire ובגרסה של HIS. האם הHIS שווה את התוספת של ה200 ש"ח? ואם יש לכם עוד כרטיסים להציע אני אשמח לשמוע. נ.ב. חשוב לי שיהיה TV-OUT. קישורים למוצרים: http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1559&category_id=2932ab02ea4da9374b275476c04d56d7& http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1733&category_id=ab82c934ae519bf6d3808252f935057c&

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  17. Started by ROTEMan,

שלום לכם. יש לי כמה שאלות אז מיספרתי שיהיה נוח 1) מה עדיף pci-e או AGP אם זה בכלל משנה. 2)האם כמות הזיכרון של הכרטיס מסך מעידה על איכותו? 3)ומה אני עושה עכשיו כשאני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ויש לי crt ואני רואה שכל היציאות של הכרטיסי מסך זה של dvi.., הבנתי שיש מתאם האם הוא פוגע באיכות? תודה מראש , רותם.

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  18. Started by eli20,

עד היום היה לי ג'יפורס 4, והחלפתי אותו לradeon. האם אני צריך לפרמט את המחשב כדי שהמחשב יפעל כראוי? תודה לעוזרים, אלי

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  19. Started by tamiravigan,

מה לקנות? או 8800GTS320 של ג'יגהבייט או 2900PRO של ספיר או חברה אחרת.. אני מתכוון מבחינת אמינות וביצועים. לטווח הרחוק! הוא ישמש אותי לפות כשנתיים אני לא גיימר כבד אבל אני לא רוצה בחות הכרטיסים הנ"ל אז מי באמת עדיף? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  20. יש לי מפרט : leadtek px8800 gts tdh, cpu - intel e6750 2.66 dualcore, ocz 2 GB, screen : samsung syncmaster 226bw כאשר אני מריץ משחקים או צופה בסרטים יש מן הפרעות במרכז המסך והסרט או האנימציה לא מוצגים בצורה חלקה. האם יש לכך פתרון כיצד אני בודק היכן הבעיה ? תודה על העזרה

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  21. Started by Vladgi,

נראה לי שיש פה איזו בעיה הרי המסך הוא 12ms וכאשר אני מזיז דף אינטרנט למעלה ולמטה אני מרגיש מה השהיות כאלו והתמונה מן נחתכת...ולדוגמה כאשר אני מזיז בווינדוס חלון על חלון יש מן בעיה כזו של חוסר רענון המסך...הוספתי תמונה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  22. Started by avi.hagit,

Geforce 7 7300TC תודה

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  23. Started by Shaq Diesel,

מישהו כאן אולי יודע איפה אני מוצא את המסך הזה חיפשתי בהמון חנויות ולאף אחד אין אותו יותר. מישהו אולי מכיר איזה חנות שיש לה אותו. אני מחפש מסך נורמלי כבר כמה זמן ועד שמצאתי אחד כזה אין אותו(זה תמיד קורה רק לי). או אולי מישהו יכול להמליץ על מסך 19 איכותי עד 2000 ש"ח אפשר יותר אבל לא יותר מידי. תודה

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  24. עוד עדות חיה לבלאגן בעולם השבבים מטעם המחנה הירוק?לכתבה

25. Started by A-X-P,

איזה כרטיס יותר טוב: GF FX5700 128MB OR GF4 Ti4600 128MB ביצועים האמת די דומים אולי האף איקס קצת יותר טוב אבל לא בהרבה נכון?

• 2 תגובות
    • 564 צפיות

דיונים חדשים בפורומים