כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
שאלה.. מישהו יודע בערך מתי תהיה ירידת מחירים של ה 8800GTS ? אני מדבר חודש לא שיגידו לי מתי שיצא הכרטיסים החדשים אלא זמן מדויק??
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
טוב אז ככה, קניתי לפני חודש (קצת פחות) מסך מKSP ופתאום גיליתי שנשרף לי pixels נראה לי (אני משוכנע ב 99%). LCD מסוג VIEW SONIC 17' רציתי לדעת האם יש תוכנה שיכולה לגלות זאת? ורציתי לשאול לגבי האחריות? אני יודע שאין אחריות על pixels אחד שנשרף אבל האם אפשר להוציא מ KSP מסך חדש? ואם כן איך? ואם לא אז מה עושים? קראתי בחוזה שעד 10 pixels זה לא באחריות , אפשר לשרוף בכוונה את ה pixels ים ולקבל אולי מסך חדש? עזרתכם בבקשה , זה כל כך מעצבן ה pixels הזה. מה לעשות?!?
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
מה המצב אני מחפש כרטיס טלוזיה טוב שישמש אותי לצפיה וגם ללכידה וגם אני יחליף מחשב עוד כמה חודשים אז שיתאים גם למחשב החדש תודה מראש!!
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני מעוניין לקנות גם מסך... למשחקים... שיהיה לו זמן תגובה טוב 17 אינצ' ועד 2000 שקל תודה.... חחח דרך אגב איזה פרצוף מגניב
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
שלום. השאלה שלי היא, האם אני יכול לחבר לאפיק PCI-E x8, כרטיס מסך שהוא מתאים ל-PCI-E X16?. שאלה נוספת, האם אלו הם הדגמים הקיימים ל-PCI-E?: 1X 4X 8X 16X (מצטער שההודעה לא כתובה בצורה כל כך נוכה) תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
יש לציין שכאשר אני מפעיל משחק "כבד" המהירות נשארת אותו דבר ואלו כאשר אני רק פותח ATITOOL המהירות קופצת למה שצריך. כרטיס של ספייר. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום חברים אחותי רוצה לקנות מסך דק תקציב עד 1000 ש"ח אם מישהו מכיר מסך כזה אז בבקשה....הדרישות הם 17 אינצ' ו-8 ms אם אפשר..תודה
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
האם כדאי לחכות עוד מספר חודשים ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט איזה כרטיס מסך לקנות. התקציב שלי הוא 880 שקל, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על כרטיס המסך הטוב ביותר במסגרת תקציב זה שישמש בעיקר למשחקים. תודה
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום, איפה ניתן לראות/לבחון/להתרשם ממסכי LCD בארץ ? מדובר במסכים 2405FPW של Dell, דגם S2410W של Eizo ו-VP231wb של Viewsonic, שלא ממש הצלחתי למצוא אותם בכל חנות מוכנים להדגמה תודה
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
לא מצאתי שום סקירה שכוללת את שתיהם ביחד אז מי יותר חזק?
-
ריצתי לדעת מה אתם אומרים על הכרטיס הזה האם הוא שווה 485 ש"ח? אני פשוט מחפש את הכרטיס הכי טוב שניתן להשיג ל PCI-E גג עד 500 ש"ח.
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
הייתי שם פעמיים אבל לא כל כך שמתי לב לחנות מחשבים (המבחר של האלכוהול שטף לי את הפניםםם חח) יש שם איפה לקנות כרטיס מסך?
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס 8800GTS 320mb.. של eVga הנתונים שהוא בא מהמפעל הם: core clock:513mhz memory clock: 792mhz עם קירור סטוק, במנוחה, הכרטיס נמצא על (לפי אוורסט): gpu: 55 gpu diode:65 gpu ambient: 55 gpu memory: 55 אני רוצה לעשות אוברקלוק רק למהירות הליבה.. (בלי לעלות לזיכרון) כמה אני אוכל להעלות כדי שישאר בטוח בלי סכנות? לפי דתעכם כמובן תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
שלום לכם אני רוצה לדעת האם בכרטיסים כמו: Sparkle 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail יש גם חיבור DVI וגם את החיבור הישן למסך (הכחול הזה..)??? משום שאני רוצה לחבר חיבור אחד לטלויזיה LVD וDVI למסך מחשב.. בנוסף אשמח אם תצרפו תמונה של החיבורים הנמצאים על הכרטיס עצמו - ניסיתי בגוגל לא מצאתי..... תודה
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
מציעים לי אחד משני הכרטיסים הבאים . מה עדיף ????? Geforce FX6200 256MB TURBO Cache BULK ATI RADEON X300SE 256 mb PCIEX HYPER MEMORY צירפתי את מיפרט המחשב המלא
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
פרמטתי את המחשב ופתאום כל פעם כשאני מעלה את הווינדוס אני מקבל את האזהרה הבאה : יש לי 6600gt agp gigabyte vivo 128 mb ולא נראה לי שיש לי sli ולוח אם של אסוס p4p800 e deluxe תודה בכל אופן.
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
היי שאלתי היא כזו בכל פעם שאני מנסה לסנכרן בין הטלוויזיה למחשב , כצג שני כמובן, מסך המחשב שלי הופך שחור , אין צג בטלוויזיה , ואני מצליחה להפוך מצב רק אחרי שאני עולה ב- safe mode ועושה system retore. מספר נתונים: מחשב חדש מערכת הפעלה ויסטה אולטימייט המצב של מחשב ומסך tv עבד בעבר ופתאום השתבש התקנתי דרייבר מחדש , לא עוזר המחשב כן מזהה את הtv אשמח לכל עצה אפשרית
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
ניסיתי השבוע לקנות את המסך הנ"ל אבל אין אותו בשום חנות,(כולם אמרו שיכול להיות שיהי אותו באמצע ינואר) מי שמכיר חנות שכן יש אותו או מסך אחר באותו רמה אני אשמח לשמוע תודה רבה לכולם
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
חבר של אחי דיבר איתי בקשר לכרטיס מסך ATI RADEON HD3870 הוא ביקש ממני לדעת מה יותר טוב ולא יכולתי לענות לן כיוון שאני לא מבין בזה כמוכם(אתם בשוק הזה הרבה זמן),מבין שתי החברות האלה מי יותר טוב מבחינת נתונים והכל? SAPPHIRE - http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=198&grp=3 GIGABYTE - http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2709 תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
-
רק רציתי לדעת לפני שאני יבצע ניסוי האם אפשר להשתמש בשלושה מסכים שונים על ידי חיבור אחד בטלווזיה אחד בחיבור אחד ואחד בחיבור השני. יש לי geforce 6600
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
אני מחפש זוג כרטיסים SLI חזקים ובתקציב זלא נושק לשמיים, יש דבר כזה?
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
היי! רציתי לשאול את חברי הפורום על הכרטיס הנ"ל: http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2200278 אני מעוניין בכרטיס איכותי שאני אוכל לשמור סרטים מהטלוויזיה למחשב ברזולוציה גבוהה. שאלה נוספת היא, איך הכרטיס הזה ביחס (מפרט טכני - לא שם של חברה) לכרטיס של Leadtek שעשו עליו כתבה כאן באתר לפני יומיים? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש כרטיס מסך חדש עם VIVO שעושה CAPTURE טוב. שמחירו בסביבות 500 ש"ח קיבלתי הצעת מחיר על SAPPHIRE ATI 9250 אשמח לשמוע את דעתכם לגביי כרטיס זה ולגביי כרטיסים נוספים אורי
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-