עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Access Denied,

יש לי שאלה בשביל חבר, שמחפש כרטיס מסך חדש למחשב יחסית טוב (פנטיום 4 2.4C) התקציב שלו הוא בדיוק 850 (אל תתחכמו ותתנו יותר, אם הוא יוסיף עוד מאה...), פשוט 850 הכרטיס מסך הכי טוב במחיר הזה (עדיף כבר עם המשלוח למרות שלא חייב), תודה!

• 10 תגובות
    • 999 צפיות
  2. Started by asichen,

היי אחים שלי !!! לפני כמה חודשים קניתי מחשב עם gforce v4 440mx 128mb וחשבתי שזה כרטיס טוב........(אני טיפש...) אני רוצה לקנות כרטיס חדש בקרוב בתקציב של עד 1600 ש"ח... אני רוצה שהכרטיס יתמוך לי מצויין במישחקים ליותר זמן ממה שמה שיש לי עכשיו תמך... עזרו לי בקשה.... תמליצו לי על כרטיס

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by elad-k1,

רידון או גיפורס fx בבקשה אני מעונין לקנות בערך ב 1600 כאילו רידאון 9800 רגיל מה עדיף בבקשה

• 7 תגובות
    • 662 צפיות
  4. שלום... אז ככה, המסך הנ"ל Intergraph 21sd95 - ב- 100 דולר. חיפשתי בגוגל ולא מצאתי כמעט ביקורות\תגובות עליו. מישהו אולי יכול לשפוך לי עליו קצת מידע? בנוסף מסך MAG 810FD 19 אינץ' - ב- 100 דולר גם. אז ככה, מה עדיף? יש לי כרטיס טלוויזיה במחשב ככה שהגודל כן קובע... אבל אולי יש לכם משהו מעניין להגיד... תודה!

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by War-Hammer,

החלטתי היום (אחרי שבועיים שה HTPC שלי היה מוכן) לקחת את הנושא לידיים ולהפעיל את הכל שיהיה מוכן לסרטים. מפרט ה HTPC : Pentium 3 600mhz 256k Mother board - MSI N1996 192mb of SDRAM 133mhz WD 2.4gb (soon will be replaced)5400RPM Voodoo 3 3000 16mb TV-Out Intel lan card 10/100 350W Generic PSU DVD - LG 16X win 2000 ומארז שוכב של IBM שעומד לעבור המון המון מודינג, קודם כל שהכל יעבוד לי טוב (תמונות יהיו...) עד כאן הכל נחמד... התקנתי את הדרייבר האחרון לכרטיס מסך מהאתר www.voodoofiles.com קניתי כבל של S-Video (אני לא בטוח שככה קוראים לזה אבל זה מה שיוצא מהכרטיס מסך) אל 21 פינים שמתחבר לטלוויזיה. הכבל אמור להיות איכותי, מוזהב וכל זה, ורואים שהוא איכות (גם המחיר - 180…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by ron533,

בכרטיסי NVIDIA או יותר נכון בדרייברים שלהם יש אפשרות לעשות שיפור צבע כללי ע"י שימוש בתכונה שנקראית digital vibrance. פעם הייתה תוכנה חיצונית שעושה את זה בשם NVMAX, והיום ניתן לעשות את זה דרך הדרייבר בתכונה color correction ואז בוחרים את רמת תיקון הצבע בכפתור אחד - דבר שמכניס חיים ועושר של צבעים למשחקים וללוח העבודה בכלל. אני מתכוון לקנות כרטיס של ATI ועד עכשיו לא ראיתי תכונה כזו שם והמשחקים נראים יותר "דהויים" לעומת כטיסי Nvidia עם התכונה הזו. זה חשוב לי מאד לדעת אם יש דבר דומה או תוכנה חיצונית שעוזרת, כי זה יתרון לא קטן לטובת Nvidia... תודה

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  7. Started by bman,

יש לי כרטיס טלויזיה AVERVT ואיתו אני מצליח ללכוד וידאו באיכות נאה ביותר ממיר הכבלים ללא בעיות מאוחדות של וידאו ואודיו . לאחרונה ראיתי מספר המלצות על WinTV pvr-250 . השאלה היא אם כדאי לי להשקיע בכרטיס כרטיס הזה או פשוט להשאר עם AVERTV ??? האם איכות מ - WINTV תהיה גבוה מזו של AVERTV ??? ??? ??? bman

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  8. Started by megastorm,

האם זה הגיוני שהמחשב שלי קיבל 890 ניקוד?? המפרט שלי הוא 1000 AMD RAM 448 3d card : G force 3 TI 200 אאחרי אוברקלוק.. והתוצאה שקיבלתי היא 890 האם זה הגיוני? הבדיקה עוד נערכה ברזולוציה של 800 על 600 אני לא מבין זה נמוך מאוד .. האם זה הגיוני?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. אם אני יחבר כרטיס מסך + מסך חדש בנוסף לכרטיס מסך ולמסך שיש לי כבר, האם אני יוכל לעבוד עם שני מסכים שונים על שני דברים שונים? כאילו, כל מסך יציג חלון אחר מהתצוגה? (אולי בעזרת תוכנה מסוימת) תודה רבה, נדב

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  10. Started by dvirl,

שלום לכל המומחים אני מעונין לשדרג את יכולות המחשב שלי על מנת להתמודד עם משחקים חדשים כיון יש לי פנטיום 3 1000 512 זיכרון RAM ולוח אם ASUS CUSL2 שתומך רק ב - AGP4 אני מתלבט בין GIGABYTE RADEON 9200 128M לבין GIGABYTE RADEON 9200SE 128 ברור לי שה - SE פחות טוב אך האם בהתחשב בלוח שברשותי זה לא מספיק ? דרך אגב אם יש לכם המלצה על כרטיס אחר היא תתקבל בברכה בתודה מראש

• 7 תגובות
    • 672 צפיות
  11. אני מתכנן לקנות בקרוב מסך 19" חדש... לפי הביקורות פה אני אלך על ה-959nf או ה- p95f+, שעל שניהם ראיתי רק ביקורות חיוביות. השאלה היא האם באמת אני צריך להוציא כ"כ הרבה כסף על מסך, כשיש לי אפשרות במחיר שלהם (1800-1900 ש"ח) לקנות מסך 19" זול (MAG\CTX) ולשדרג את הכרטיס מסך למשהו יותר טוב בעודף שיישאר? בעבודה שלי בבית אני משתמש ביתי ממוצע. אני משתמש במחשב בעיקר לאינטרנט, משחקים וקצת גרפיקה. אני לא מתכוון לעבוד על רזולוציה גבוהה יותר מ-1280*1024... איזה יתרונות יש למשתמש כמוני במסכים היקרים האלה, לעומת מסכים של 1200-1300 ש"ח? האם לא עדיף לשדרג גם כרטיס מסך באותו הסכום?

• 5 תגובות
    • 745 צפיות
  12. תמליצו על חברות ועל מסכין LCD בפרט והבנתי שמסכי 15 אינץ' בLCD מקבילים ל 17 אינץ' בCRT ככה שנראה לי שאני ילך על על 15 ואני צריך מסך בסביבות ה1500-2000

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. ראיתי אותם בtechtv היום ושם הם עולים 3000 שקלים האחד כולל שלט וכאשר המסך עצמו הוא בפורמט 16:9 והוא 17 אינץ. הרעיון עצמו הוא מדליק בטירוף כי במקום לקנות טלביזיה קטנה לחדר ומסך אתה קונה את שניהם ביחד כאשר מצורף להם שלט והכנה מלאה לכבלים(בארצות הברית). אני לא יודע אם מוכירם אותם בישראל וכמה הם עולים יש לכם מושג?. ומישהו יכול להגיד לי האם dell עדין קיימת בישראל והאם יש לה אתר שמעודכן לישראל?. תודה.

• 7 תגובות
    • 692 צפיות
  14. Started by mironm,

אוקי חיפשתי באינטרנט כרטיס מסך חדש לקנות כי שלי בוא נגיד קצת ישן(g force 2 mx 32 mb). עכשיו מצאתי 3 כרטיסי מסך שהמחירים שלהם בערך שווים הבדלים של כמה עשרות שקלים והבעיה היא שאני לא יודע איזה כדאי לי לקנות. אשמח לדעת איזה אתם הייתם מעדיפים ולמה(אמינות ביצועים וכו) אוקי עכשיו הכרטיסים הם: 1.RADEON 9600XT TV,DVI 128MB Sapphir 2.RADEON 9600XT TV,DVI 128MB Ati 3.Gigacube Radeon 9600XT D3 256MB תודה

• 37 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by Dready,

http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1033435245.htm או http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1538350457.htm או משהו אחר בסביבות המחירים

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  16. Started by cousinIT,

מה יותר חזק? ואיזה כרטיס בכלל כדאי לקנות ב600 שקל? בלי להתחשב בDIRECTX

• 7 תגובות
    • 726 צפיות
  17. Started by bullman,

יש לי GAINWARD 5200 128MB והוא נותן בבנצ'מרקים ציונים מאוד עלובים כשבדקתי בAIDA32 ועוד תוכנות מתברר שהוא עובד במהירות ליבה של 250 וזכרון של 279 . אם אני לא טועה הזכרון צריך להיות 400 לא? אני ממש צריך עזרה בלהבין מה קורה פה

• 5 תגובות
    • 631 צפיות
  18. Started by MiD,

איזה כרטיס מסך אפשר לקנות ב-500 ש"ח? אני לא רוצה איזה MX 440 או FX5200 או ATI9200. ראיתי ב-KSP (פריטים מוזלים) GeForce 4 Ti4200 64Mb Chaintech ב-470 ש"ח! כשהתקשרתי הם אמרו שהם כבר לא מוכרים כזה (חבל! דווקא כרטיס טוב) אז יש לכם הצעות למשהו טוב, בלי חריגה מהתקציב, ואם כן - איפה?

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  19. Started by Oprapc,

אז ככה הנה הדרישות שלי מהמסך: 1200*1600 רזולוציה מקסימלית ושתפעל ב-85HZ לפחות 160HZ מקסימלי לא כל כך חשוב לי אבל שיהיה פחות מ-0.25 DOT INCH אני מצאתי שאחד ממסכי הPROVIEW 17" שתומך שתומך בנ"ל עול 720 ש"ח אבל הוא לא משהו.

20. Started by MoRtZkInG,

החלק של הדרייורים לא הכי מעודכן, והשאלה למנהלים היא האם יש תכנון לעדכן את זה, כי זה חומר טוב למשתמשים מתחילים

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  21. Started by Vatos-Locos,

מה ההיתרון שלהם מול ה MX400 .. ראיתי בהרבה אתרי יצרני כרטיסי מסך, שדווקא לא מזמן (בחודש האחרון) התחילו להכניס את ה MX4000.. כמו SPARKLE ו- ALBATRON

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. עד היום השתמשתי בכרטיס של pinnacle ללכידת וידאו באיכות 240 * 360 בערך אך איכות זאת גרועה כשאני צופה בוידאו המוקלט במסך מלא ביציאת tvout השתמשתי בזאת של כרטיס המסך geforce4 mx440 אך גם זאת מאוד לא איכותית. הקלטתי מצגת על קלטת וידאו והאיכות די גרועה. בקיצור: החומרה שברשותי גרועה ולא מתאימה למשימות שאני משתמשת בה. אני מחפשת כרטיס וידאו בעל 2 התכונות הנ"ל אבל שיהיה לא יקר כ"כ (עד 700 ש"ח) יש כרטיס כזה???

• 9 תגובות
    • 643 צפיות
  23. Started by The UnKnown,

שאלה לגבי הדרייברים והקונטרול פאנל של כרטיסי ATI מה בא קודם?

• 7 תגובות
    • 832 צפיות
  24. Started by itayze,

i've been thinkinig about moving from my old mag 17inch screen , to a new 19inch monitor . my budget will be around 1600-1900 nis i want it to be a good screen , but i don't need a perfect monitor , just want that will look good on 85-90 fresh rate i already looked at some stores and 19" IIyama Vision Master Pro 455 Flatscreen High Brightness Diamondtron M2 Monitor 19" Viewsonic P90F Flat Monitor both look good and were made by good companies . sorry about the english . and also i'm sorry if i won't be able to respone quickly .

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by mp281111,

שלום לכולם אני רוצה להיתיעץ עם חברה שיש להם מסך LCD והם משחקים כבדים אני מעוניין לקנות מסך LCD ואמרו לי שלמשחקים רצינים הוא לא מומלץ האם זה נכון? תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 549 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.