כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
אוקיי התקנתי את הxp מההתחלה עכשיו רציתי לשנות את הורטיקל סיינס אז אני נכנס לקונטרול פאנל וזה ג'יפורס 7600 GT ובצד שם בהגדרות יש לי רק 2- Lunch Page Control Panel Use Interface וכל השאר פשוט לא מופיעים.. למה זה? (הורדתי דרייבר והתקנתי יכול להיות שהוא לא טוב? כי שפוט לא ידעתי מה להוריד מהאתר של ניוידיה אז עשיתי שם חיפוש ג'יפורס 7600 ג'יטי דרייבר וזה מצא לי משהו הורדתי והתקנתי..
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך שהוא Dual DVI אני הולך לחבר אליו שני מסכי 19 (LCD) של חברת Eizo מדגם - FlexScan 1910S אני צריך כרטיס חזק ושל חברה אמינה. האם יש כרטיס שהוא בעל יחס "תמורה -מחיר" טוב עד 2000 ש"ח או שהכרטיסים בעלי חיבור Dual DVI יקרים יותר והכרטיסים הטובים הם מעל ל- 2000 ש"ח תודה למי שיעזור לי לעשות סדר בסלט תודה ירון
-
- 5 תגובות
- 580 צפיות
-
-
יש לי מסך של VS דגם VP191B ושמתי לב שאין לי אפשרות לגשת ל2 אפשרויות בתפריט המסך (2 האופציות החסומות מסומנות באדום) למישהו יש מושג למה? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
של ATI או של Hercules? תודה, יונתן.
-
המחשב שלי מחובר בDVI למסך LG FLATRON 19 ברזולוציה 1280*1024 שהיא הגבוהה ביותר שנוחה לעבודה במסך. אני מנסה במקביל לחבר את המחשב לטלוויזיה SAMSUNG ''40 FULL HD בחיבור HDMI (עם מתאם מיציאת הDVI) אבל ללא הצלחה. הבעיה (נראה לי) שברזולוציה של המסך הרגיל - הטלוויזיה שלי לא פועלת טוב ואם אני מעלה רזולוציה (1920*1080) המסך שלי לא מתפקד. התוכנה של קטליסט לא מאפשרת במצב CLONE להגדיר שתי רזולוציות שונות לשני המסכים. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
מידי פעם כשאני נכנס להגדרות של הכרטיס מסך פתאום נשמע צליל כזה כמו שמחברים\מנתקים משהו לUSB למישהו יש מושג מזה ולמה זה קורה?
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
יש לי לוח של איפוקס הדגם רשום בחתימה... ואני לא יודע איפה זה בביוס כי אני לא רואה את זה!! מה שמופעל אצלי זה רק ה-FAST WRITE ויש את זה בביוס אבל את זה אין בביוס!
-
שלום.. זה אח של YOTEP.., היום חיברתי את הרדיאון 9500 פרו.. עכשיו הדבר היחידי שעשיתי זה להתקין את הדרייברים שקיבלתי איתו.. יש בו TV OUT ואני רואה בטלויזיה אותו אבל לא חד ממש.. רציתי לדעת מה לעשות בקשר אליו.. אז אם אתם יכולים בבקשה להביא כל מיני הורדות בשבילו.. דרייברים חדשים, הדיירקטס X החדש, וכל מיני דברים.., תודה מראש!!
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
קראתי פה שאפשר לפתוח צינורות ולעשות אובקלוק נניח ל-6200 שעולה 400 שקל בערך ולהגיע לרמה של 6600GT... אז לא שווה פשוט לקנות 6200 ולעשות את זה? למה לבזבז 1000+ על 6600GT אם אפשר לקנות "כזה" ב-400.... שאלה השניה היא למה החברות לא מונעות את האפשרויות של אוברקלוק ופתיחת צינורות...זה דופק אותם לא?
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
האם זה אפשרי לחבר טלוויזית LCD התלויה על הקיר עם המחשב, כך שהאיכות תיהיה כמו על צג מחשב רגיל? תודה
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
-
לא מצאתי שום סקירה שכוללת את שתיהם ביחד אז מי יותר חזק?
-
יש לי AMD 3800X2 האם המעבד מספיק בשביל 8800GTS 640? וכמה משמעותי המעבר מ320 ל640? כרגע יש לי 7900GT שנדפק כשבוע לאחר שנגמרה האחריות.... אני והמזל שלי.
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
היי חבר'ה, יש לי את המחשב הבא: * לוח אם P5B *E6600 @ 2.4Ghz * Geforce 7950GT 512Mb * 2GBRam 800Mhz * 450W Corsairתאכלס, היו תכנונים ממזמן לשדרג, לא יצא, התגייסתי, 3 שנים אני במערה מבחינת טכנולוגיה - אני לא מבין פאקינג כלום.אני מתכוון בעתיד לקנות מחשב רציני, אבל לעכשיו - אני רוצה לשדרג את המחשב הנוכחי, בשביל להריץ את כל המשחקים שפספסתי ב3 שנים האחרונות. (BF:BC2 לדוגמא, שרץ קקה) תמליצו לי על כ. מסך טוב, שפשוט יחזיק לי בצורה סבבה את המשחקים של היום, ובצורה טובה מאוד את המשחקים של ה3-4 שנים האחרונות. אני צריך גם להוסיף עוד 2 ג'יגה למחשב, נכון? אם כן, איזה? אני כבר לא מבין בזה, בכלל \= אני אפילו מוכן להחליף את ה2 שיש לי, ב4 GB חדש לחלוטין מסדרה חדשה, גם ככה ה…
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
האם כרטיס ה-RTX 4080 12GB הנעלם יגיע אלינו עם שכבת צבע חדשה בעוד פחות מחודשיים? זו השמועה העדכנית שמסתובבת לה ברחבי הרשתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, כיום יש לי מחשב עם מעבד AMD 3500+, ג'יגה ראם, וכרטיס מסך 7600GT. אני שוקל לשדרג את הכרטיס מסך ל8800GT, ורציתי לדעת האם לא יווצר צוואר בקבוק בהתחשב בשאר המרכיבים שמיושנים יותר. האם זו רכישה מומלצת כשמסתכלים על המפרט. דבר שני, נהרס לי הספק כוח ולכן אני צריך לדעת איזה ספק כוח צריך בשביל כרטיס מסך כזה?
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
איך התוצאות האלו למערכת שלי... 3DMARK SCORE:3462 SM2 SCORE:1481 HDR/SM3 SCORE:1239 CPU SCORE:1543 איך התוצאות האלו למערכת שלי..והאם ניתן לשפר תוצאות אלו..למשל ע"י החלפת זכרון (שאני מתכנן לרכוש בזמן הקרוב)..חשוב לציין שהמערכת היא ללא OC אף לא קטן ביותר.
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
ניסיתי הכל אבל אני לא מצליח לראות סרטונים ביוטיוב בפליקס ובשאר האתרים. ניסיתי JAVA , FLASH PLAYER, מלא קודקים, NET FRAME WORK , אבל שום דבר לא עזר אני רואה מסך שחור , האם אתם תוכלו לעזור לי ?
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
תראו ראיתי כמה מסכים של סמסונג 753DF, 757DFX, ושניהם אינם שטוחים לחלוטין, לעומת הLG Flatron שראיתי אצל כמה חברים. רק מסקרנות, ה793MB/FD שטוח מבפנים כמו הפלאטרונים? עריכה: הבנתי שהוא לא..
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעונין לרכוש מחשב חדש בקרוב ועלו לי כמה שאלות תוך כדי תכנון המפרט, 1.האם-DirectX 10 כבר יצא? 2.האם-DirectX 10 הוא ל-Windos Vista בלבד או שהוא מתאים גם ל-XP? זהו זה הכל בנתיים עם יהיה לי עוד שאלות אני יערוך או ישאל עוד . למה אני שואל? פשוט אני רוצה לדעת אם אני צריך את-Vista לDirectX 10 או שאפשר גם ב-XP כי אני מתכוון גם לקנות מערכת הפעלה חדשה אז אם אני צריך את Vista אני צריך להכניס למפרט עוד קצת RAM (יותר נכון להכפיל מ2GB ל 4GB מכיון שאני מכיר הרבה אנשים שיש להם Vista וזה רץ להם טוב רק אחרי ששינו לא 4GB RAM. כן אני יודע שחפרתי בכל מקרה... תודה מראש לכל מי שיעזור, עמנואל.
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
המערכת שלי : E6300 1.8MHZ 2GB RAM 667MHZ ולוח אם של אסוס יש לי כרטיס מסך מאוד ישן ואני רוצה לקנות אחד, שמעתי המלצות על 4850 HD של ATI... התקציב שלי הוא בסביבות ה900 שקל לא יותר... אני קונה מחנות TMS בקריות כי היא ממש ליד ראיתי באתר שלהם את הכרטיס הזה http://tms.co.il/product/5851 המחיר קצת מדאיג אותי כי כל החברים שלו מעל 900שקל... איך הוא ? האם המאורר שלו רועש והוא מתחמם מהר ? המארז שלי גם ככה כמו תנור (לא משהו רציני אבל) ויש את הכוסון הזה http://tms.co.il/product/5780 איזה עיצוב יפה ויש אחד של GIGABYTE באותו מחיר הקירור חשוב לי, אני לא מעוניין בOC.. אני פשוט פוחד שהכרטיס יידפק לי אז איזה מהם מומלץ ? נא להתייחס לכרטיסים האלו בלבד... תודה מראש !!!!
-
- 5 תגובות
- 579 צפיות
-
-
כשאני מנסה לחבר TV in לכרטיס התמונה שמתקבלת על המסך קופצת. בעיה נוספת היא שכאשר לא מחובר כלום הכרטיס עדין מראה כאילו הוא מקבל אות מסוים ולא מסך כחול (שמראה שוהא לא מקבל אות). האם הבעיה קרתה למישהו והוא יודע איך לפתור אותה? האם הבעיה היא של הגדרות / הכרטיס עצמו?
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
תקציב: 2000ש"ח או 550 דולר מעבד: q9450 2.6gz לוח אם: GA-G41MT-S2P ג'יגבייט כרטיס מסך נוכחי: gtx260 ספק: Thermaltake 600W Thoughpower 140mm 52A/12V יש לי מסך 26 אינץ אני הרזולוציה היא 1900*1080 אני עוד חצי שנה משדרג למחשב חדש אבל אני רוצה להנות ממשחקים אני יודע שהמעבד חלש אבל יש אפשרות לעשות לו OC ולקנות כרטיס חזק עד שאני יחליף את המחשב ואני יעשה מערך יש לי גם אופציה לקנות מחול מה אתם אומרים על הhd 7970 החדש אם OC למעבד יהיה צוואר בקבוק? אהה ודרך אגב יש לי 4G ראם DDR3 ואני משדרג ל 8 תודה רבה לכולם.
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
יש במקרן יציאת Sוידאו, וגם במחשב, אפשר לחבר אותם בכבל Sוידאו? יש הבדל באיכות מVGA? מה ההבדל מכבל VGA? תודהה!
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
לפני מספר ימים המסך לא הראה לי תמונה רק הבהוב חיברתי את המחשב ל3 מסכים אחרים ובכולם רואים מצוין הכל נורמלי חשבתי שזה המסך הלכתי לחנות ובחנות המסך עבד הבאתי אפילו את המחשב וזה עבד עם המחשב שלי גם חזרתי הבייתה ניסיתי שוב והמסך לא נדלק שוב רק הבהב חיברתי את המסך אצלי אפילו למחשב אחר של שכן וגם לא נדלק יש לציין שהמסך לפעמים נדלק אחרי מספר דקות ומראה תמונה אך שאני לוחץ על הכפתור כיבוי ומכבה אותו ומדליק אותו מחדש שוב לא נדלק רק הבהוב חזרתי שוב לחנות ושוב זה עובד שם אני התייאשתי אולי תוכלו לעזור לי
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-