עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Born2Kill,

קיים תוכנה שנגיד אתה עושה OC לכרטיס מסך ואתה רוצה שהמחשב יעשה Reset לכרטיס מסך מתי שהוא ייגיע ל-70C נניח.... זאת אומרת שהוא לא יוכל לעבור את ה-70?

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  2. אהלן, רציתי להתעייץ אתכם בקשר לקרור לכרטיס מסך שאני רוצה לשים על הכרטיס X1950XT.. חשבתי על שתי גופי קרור zalman vf900 Arctic Cooling Accelero X2 הכרטיס שלי בזמן האחרון מציג טמפ' במנוחה משהו בין 50-56 מעלות וקרו לי מקרים שמהסך התכבה והציג נקודות צהובות מוזרות מה שגרם לי לחשוב על החלפת גוף הקרור... מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  3. רציתי לדעת אם אפשר לחבר מתאם שהופך מ DVI ל HDMI בכטיסי מסך של NVIDIA ..... שמעביר גם קול!!!...ראיתי שיש כזה ל RADEON

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  4. Started by gandolf,

על איזה כרטיס אתם ממליצים לי לקנות בתקציב של 500 שקל לעריכת וידיאו באיכות טובה עד טובה מאוד.

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  5. שלום קיבלתי טלויזיה חדשה/ישנה לחדר אז כמובן ישר חשבתי על TV-Out הממיר של ג'יגהבייט שעליו מדובר (מהכרטיס מסך) הוא זה: http://www.gigabyte.com.tw/FileList/Acc ... _hdtv2.jpg (יש לו SVIDEO IN ו-SVIDEO OUT, שאר הדברים זה ל-HDTV) והטלויזיה תומכת בחיבור SCART בכל מקרה השאלה איזה כבל אני צריך ושאר הערות יתקבלו בברכה תודה מראש, לירן.

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  6. המפרט שלי: AMD 4200*2 Toledo(512KB*2 Cache) 2.2GHz (s939) Asus A8N-SLI Deluxe Kingston 512*2 + OCZ 1GB*2 400Mhz CL3 Asus 6600gt WD 160GB. Seagate 320GB Pioneer 212BK Hec 6AG1 + 400TRT Dell 2007WFP למטרת משחקים על רזולוציות רחבות. לא מצויין תקציב, מכיוון שטרם החלטתי אם לקנות כרטיס מסך עכשיו, לחכות לירידת מחירים או לדור הבא. ההחלטה תלויה בתשובה לשאלה שבכותרת. תודה.

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  7. חברים יש לי שאלה בקשר לכרטיס מסך הנ"ל. תראו אני אמור לקנות לדודים שלי מפרט ואני ממש לא יודע איזה כרטיס לבחור מצד אחד אם אני לוקח 7600 GS זה חורג לי יותר מדי אבל מצד שני יש ב 200 ש"ח פחות את X800GT שאני לא מכיר כל כך... כך שיעזור לי מאוד אם תאמרו לי איזה כרטיס משתלם לקנות ב 600-700 ש"ח בלי לחרוג שקל כי זה לא כסף שלי כך שלא נעים והם בורים ממש הם לא מוכנים להקשיב אז תודה מראש.... דרך אגב ה X800 GT 128 MBששמתי עליו עין עולה 609 ש"ח של SAPHIRE מחנות באשדוד איפה שאני גר...

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  8. שלום, אני רוצה לברר לחבר שלי על כרטיסים מסך למחשב שלו. יש לו העדפה ל-Ati בסביבות ה-1800 (אפשר לחרוג טיפה - 2000). אשמח לקבל המלצות, אדם

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  9. אני בעבודה וגם בבית עובד על מסך אחד ... השאלה שלי אם משהו עובד עם שני מסכים ומרגיש שזה פתרון מעולה ... אני מתכנת ...כמעט ולא משחק . אני שוקל הרבה זמן להוסיף מסך נוסף בבית . האם למשהו יש את אותו השיקול ...

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  10. Started by מר שאלה 2007,

כדי שהוא יהיה DDR3 הוא צריך להיות יותר מי 1000MHZ? או שזה סוג של זיכרון בפני עצמו? ואם כן יותר מי 1K MHZ אז אם נגיד לוקחים כרטיס בDDR2 ועושים לו OC ל1000MHZ+ אז הוא DDR3? כמובן אם השאלה הרישונה לא נכונה שאלה זו נפסלת ואין צורך לענות....

11. שהמשימה גומרת להיטען מופיעה לי הודעה של VPU RECOVER -בפעמים הקודמות שזה קרה זה חזר אח"כ להיות רגיל, עכשיו זה הפסיק...אני מנסה לחשוב מה הסיבה של זה..זה לא קרה לי בבנצ'ים או במשחקים אחרים(גם לא גוטיק 3). רק ב COH... אולי להפעיל את המאווררים למקסימום ב RIVA TUNER?

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  12. Started by Goadzilla,

מישהו פה יכול לתת פירוט מה ההבדל ומה כל אחד מסמן WSXGA WSXGA+ USXGA וכו'... קראתי את המאמר האחרון על מסכי הLCD ולא היה מצוין שם

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  13. Started by ColWar,

יש לי כרטיס NVIDIA GeForce FX 5200 ואני מעוניין לדעת אם הוא מיוצר עם צינורות לא פתוחים, ואם כן - איך מומלץ לי לפתוח אותם? בתודה מראש, Coldwar!

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  14. שלום, שמעתי על הכרטיסים של XGI ואולי אני טועה אבל לפי המעט דיבורים עלייהם, XGI יהיו מתחרים חזקים ל ATI ו NVIDIA ? מאיפה הם צצו ? ומתי הכרטיסים שלהם יגיעו לארץ אם בכלל ? למי שיש אינפורמציה על החברה והכרטיסים שלה בבקשה שיפנה אותי . תודה . (עשיתי חיפוש .. לא מצאתי .)

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  15. ראיתי שגרסאת הSILENT של הכרטיס הנ"ל עלה זול יותר מזו שאיננה, מדוע זה?

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  16. Started by silky,

שאלה פשוטה, מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  17. חיברתי את המחשב לטלויזיה באמצעות כבל s-video רגיל. רואים בטלויזיה את המחשב מצוין, אבל בשחור לבן. חיפשתי בתוכנה של הכרטיס מסך אם יש איפה לשנות את ההגדרות כדי שזה יהיה בצבע ולא מצאתי. מישהו יודע מה הבעיה ואיך אוכל לפתור אותה? הכרטיס מסך הוא geforce 6800 (דרך אגב, תודה למי שעזר לי להחליט איזה כרטיס מסך לקנות, כמו שאתם רואים קניתי בסוף את ה6800 והוא כרטיס מעולה ואני מאוד מרוצה ממנו!)

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  18. חברה מישהו אולי יודע לענות על השאלה האם יהיה ניתן לשלב בין כרטיסי הCF של היום כגון ה1900XT עם כרטיסי העתיד תומכי הDX10 של ATI שגם יהיו במערך של CF????

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  19. Started by nevodavid,

ככה לא מזמן העברתי את המחשב למקום אחר בבית, במחשב יש כרטיס BIOSTAR 8800GTS 320MB לאחר שחיברתי את המחשב, כשהדלקתי אותו גילית מן צליל חזק ביותר כמו של מסגרייה... זה מן צליל אם אתם מכירים שלא כל אחד יכול לשמוע... ורואים במסך הכל כזה חרטוטים מרוח כזה.... עכשיו השאלה שלי היא כזאת, האם זה בעיה שאני יכול לסדר? השאלה השנייה, אם לא האחריות תקפה על זה? לדעתכם יש עוד את הכרטיס הזה במלאי? או שיחליפו לי בדגם יותר חדש? בתודה, נבו.

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  20. Started by NOCSM,

שלום רב, ברצוני לקנות כרטיס TV אך יש מספר שאלות מטרידות שאני חייב תשובות עליהן. אז בואו נתחיל 1. כעיקרון ברצוני לקנות כרטיס מסך בכ500 ש"ח... האם זה יספיק לי למשהו טוב או שאני סתם מבזבז את זמני? 2. כרגע המחשב שלי פשוט עגלה, מעבד amd 1200 256 ram (לא יודע אם זה קשור אבל גם כרטיס המסך לא משו) קיצור לא מי יודע מה... השאלה! האם הוא ישרוד את הכרטיס? אני מתכוון שאם הפעולה היחידה שהוא יעשה תהיה רק להקליט וזהו אז האם ההקלטה תהיה טובה? או שהיא תתקע כל שנייה ויהיו מלא סיבוכים...? 3. קראתי את הביקורת על "טלוויזיה במחשב - Leadtek Winfast PVR2000" ( נ.ב. ביקורת מעולה!) וכתוב שגם שם לפעמים התמונה נתקעת (ואתם ניסיתם על מחשב טוב) אז מה יהיה אצלי? או שזה רק בשידור? הכוונה אם …

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  21. Started by londont,

אהלן חברים, אני תוהה אם לקנות מסך עם כניסת DVI או לא... ללוח אם שלי יהיו יציאות DVI וגם RGB רגיל... יש הבדל בכלל בין האיכויות של שני החיבורים? זה שווה את ה-300-400 שקל הפרש? תחזרו בקשה. תודה.

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  22. Started by eitanb3,

האם יש מאמר\אתר שעושה השוואות\סיקורים על מסכים של מחשבים ניידים? תודה.

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  23. Started by NIR-T,

היי, הורדתי היום את הדרייברים החדשים CATALYST 3.8 לRADEON 9500PRO שלי.... וכל פעם שאני עושה ריסטרט למחשב ההגדרות של הרזולוציה והקצב ריענון מתאפסות!!!! זה יורד כאילו להכי נמוך.... (800X600@60MHZ) למהה???? תודה רבה רבה רבה מראש, ניר.

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  24. Started by lior46,

מה יכולה להיות הבעיה? אם התוצאות שהוא מציג בתוכנות הבנצ'מרקים הם על הפנים לדוגמה 7000 ב 3d mark 2001 הדרייברים שהתקנתי הם הכי חדשים. המעבד הוא 3000MHZ 1 ג'יגה זכרון

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  25. Started by TheShadow,

את התוכנה הכי טובה... יש כזאות? ריבה טיונר 1.5 זה טוף לATIz ?

• 1 תגובה
    • 596 צפיות

דיונים חדשים בפורומים