כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
למסכי LCD בעלי כניסת DVI וכניסה אנלוגית האם אפשר לחבר 2 מחשבים אחד לאנלוגי ואחד לדיגיטלי ולברור בינייהם דרך המסך?
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אני ממש קצר בכסף ומחר כבר אני הולך לקבל ספק חדש ואני אקנה כרטיס מסך חדש המפרט שלי נכון לעכשיו הוא: Pentium D 2.8GHZ@3.8 2GB DDR2 667 P31-S3L והספק יהיה TT 500W TR2 מדובר פה בGSO עם 384MB אני הולך לשחק משחקים כמו GTA IV NFS Undercover COD 5 כל מיני כאלה החדשים עכשיו אני לא מצפה להגדרות הכי הכי גבוהות אבל האם הGSO עם איזה OC יעשה בשבילי ת'עבודה או שכדי באמת להנות כמה שאני יכול עדיף לקחת ת'9600GT? המטרה היא לשחק עם חלק מהפילטרים ועל 1680X1050 והאם ייתכן צוואר בקבוק לאחד מהכרטיסים האלה מהמעבד המיושן שלי? תודה!
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
כרגע יש אותו רק עם 128 מגה זכרון , אבל האם יהיה הבדל בביצועים עם 256MB , נ.ב האם יהיה הבדל בין החברות , משנה מאיזה יצרנית לקנות ?
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אני יכול להבין שהסטנדרטים של איכות משתנים עם הזמן, אבל כשאומרים שרזולוציה של 1600*1200 עם קצב ריענון של 85HZ(!!!) זה "עלוב", את זה אני לא יכול לקבל, ועוד שהמסך בא מחברה טובה. למה לעזעזל אתם צריכים רזולוציות של 2000*1500?? הרי 75% ממשתמשי המחשב בעולם לא יכולים אפילו להפעיל UT2003 ב-1280*1024 (שזה רזולוציה עם חדות מצויינת), בלי שזה יקרטע, ואפילו בשביל סרטי WMV9, רזולוציה 1600*1200 זה מספיק בהחלט! ואני לא מכיר הרבה משחקים שמאפשרים מצב של מעל 1600*1200, ולא מכיר משחקים שעובדים חלק מעל הרזולוציה הזאת בהגדרות גבוהות, אפילו עם כרטיסי HI END. כך שתפסיקו להיות בררניים כאלה בקשר למסכים, כי אתם סתם מבזבזים כסף וגורמים למשתמשים שלא מבינים בחומרה לבזבז כסף .
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
אני ירצה בעתיד כמובן לבצע O.C לכרטיס ולפני כן אני רוצה לבדוק מה הטמפר' הנוכחית של הכרטיס ומה לאחר פתיחת הצינורות ( לשלב ההתחלה ). בעזרת איזה תוכנה ניתן לבדוק זאת ?
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה ימים מסך דק של חברת יונדאי דגם q17 זה מסך טוב? שמעתם עליו בכלל???
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
שלום לכולם, כמו שרוב בעלי הATI יודעים רצוי וכדאי לעדכן דרייברים כל חודש, הבעיה שהעסק נורא מעצבן, קודם יש למחוק את הקודם להפעיל מחדש את המחשב ורק אז להתקין את הדרייבר הבא ושוב להפעיל מחדש, נשמע כאילו אני מעט מתעצל אך התהליך לוקח לפעמים גם 20 ומעצבן לעשות אותו כל חודש, שאלתי היא האם אפשר להתקין דרייבר חדש על ישן? או האם יש תוכנה שיכולה להאיץ את העסק?
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום רב לכולכם! אני משתמש חדש בפורום זה ויש לי בעית התלבטות קטנה! טוב אז ככה, בזמן הקרוב אני מתכוון לקנות כרטיס מסך חדש למחשב (לפעם הראשונה אחרי שקניתי את המחשב לפני כשנה וחצי) עדיין לא בחרתי כרטיס מסויים אבל בגלל שאני לאא ממש גיימר גדול אני לא מתכוון לבזבז כסף על כרטיס חזק ויקר. בדקתי כמה כרטיסים ברשת שתומכים בחיבור מסוג AGP 8X ללוח האם. לוח האם שהגיע עם המחשב הוא מסוג ASUS P4R800-VM ויש לו יציאת AGP. ולמרות שאני לא ממש אוהב לחטט בחומרה במחשב רציתי לפתוח ולבדוק מה קורה עם לוח האם כדי לראות איך אני אתקין את כרטיס המסך שאקנה. הבעיה היחידה זה שבלוח אם זה של ASUS יש כבר כרטיס מסך מסוג IGP (INTEGRATED GRAPHICS PROCESSOR) - זה בעצם ATI RADEON 9100 IGP , למרות שאני לא ממש יודע…
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-
-
קיבלתי את הכרטיס החדש שלי היום מדגם: inno3D GeForce 9600GT 512MB DDR3 OC PCI-E האים הוא עים OC באמת? אני מעלה דו"ח מה-EVEREST מישהו יכול לענות לי? לוח-האם שלי הוא: GIGABYTE M61-SME-S2 והוא תומך רק ב-PCI-E X8 האים יש לזה השפעה על ה-OC של כרטיס המסך? Field Value Graphics Processor Properties Video Adapter nVIDIA GeForce 9600 GT (p545) BIOS Version 62.94.11.00.04 GPU Code Name G94GT PCI Device 10DE-0622 / 10DE-0545 (Rev A1) Transistors 505 million Process Technology 65 nm Die Size 238 mm2 Bus Type PCI Express 1.0 x16 @ x8 Memory Size 512 MB GPU Clock (Geometric Domain) 700 MHz (original: 700 MHz) GPU Clock (Shader Domain) 1600 MHz (original: 1625 MHz) RAMDAC Clock 400 MHz P…
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
עד לפני בערך חצי שנה ATI נחשבה בעלת היציאה לטלויזיה האיכותית ביותר גם היום זה כך? או שיש לnVIDIA תשובה?
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
שלום, כשאני מחבר את ה- Laptop לטלוויזיה (גם רגילה וגם פלזמה) ומפעיל סרט רואים באיכות לא טובה (כנראה בגלל עיניין הרזולוציה - רואים קווים כאלה לרוחב המסך). הבנתי שזה המצב שאין מה לעשות... אז חיפשתי קצת וראיתי שקיימים מכשירים שמתאמים מכבל רשת (Ethernet \RJ-45) ליציאת וידאו (RCA) כמו זה - http://www.hauppauge.com/html/mediamvp_datasheet.htm (אגב, המכשיר הספציפי הזה לא טוב מהסיבה שהוא לא מנגן הרבה סוגי קבצים). מכשיר כזה יכול לעזור לאיכות הצפייה בטלוויזיה? או אולי הבעיה היא בחיבר הטלוויזיה למחשב נייד במקום לחבר ל- PC רגיל ? בגדול, יש לי פלזמה שלידה יש נקודה של כבר רשת. ורחוק מהם יש מחשב רגיל. בנוסף, יש ברשותי גם מחשב נייד. ל-2 המחשבים יש יציאת וידאו. איך אני מצליח לצפות בסרטים…
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
קראתי את הסיקור מהאתר לגבי מסכים 19" של סמסונג ו LG. Samsung 932b אמנם נצח בגדול אבל בחיפוש תגובות נוספות מצאתי בזאפ ביקורת בדיוק בנושאים שאותם שיבח כותב המאמר - . "הילות לבנות" בתחתית ובראש התצוגה, חוסר אחידות בצבע, קשה לראות טקסט בצורה ברורה. מישהו יודע מה באמת קורה שם? יש מסכים אחרים מומלצים? בתור משתמשת יום יומית, חשוב לי מסך נוח עם צבעים אחידים וריצוד נמוך. תודה
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
אני קיבלתי המלצה לכ"מ 4850 radeon ב1027 שקל 2X יש למישהו רעיון יותר טוב בתקציב הזה ? ובקשר לספק ולמארז יש לי מספיק חזקים .
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-
-
האם הוא טוב למשחקים? תודה *אני חושב להביא אותו מארצות הברית הנה לינק: http://www.newegg.com/app/viewproductdesc.asp?description=24-005-028&DEPA=1 האם יש מסך יותר טוב ממנו באותו מחיר? עוד כמה מסכים: Hyundai ImageQuest Q17 LG Electronics L1710S תודה
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
מסך 17 אינץ' PHILIPS דק LCD דגם 170B5CS כסוף כולל רמקולים רזולוציה: 1280X1024 גודל נקודה: 0.264 זמן תגובה: 16ms קונטרסט: 1:450 כניסה DVI דיגיטלית וכניסה אנלוגית 3 שנים אחריות עזבו מחיר איך המסך טוב?
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שי לי כמה שאלות לגביי הכרטיס.. אתם יודעים מתי אמור לרדת המחירים שלו. כי שמעתי שהולך לצאת טכנולוגיה חדשה בקרוס והמחיר של הכרטיס הולך לרדת... וזה גם נכון שיקבלו HL 2 איתו?
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
נניח פתאום הדלקתי את המחשב אך הוא לא עלה טוב לא יודע למה.... המסך נכבה אחרי כמה שניות ושעשיתי ריסטרט הכל עבד טוב מאוד רק הייתה הוראה שהייתה תקלה בדרייבר... הכל עובד כמו שצריך בכל אופן! אני צריך לדאוג למשהו? אני אציין שיש לי כרטיס 9700 פרו, ודרייברים הכי חדשים של ATI 4.5 אם אני לא טועה!
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
מה זה פתיחת צינורות? על איזה צינורות מדובר? מה זה עושה? מה הסיכונים בזה? האם אפשר לפתוח צינורות ל-radeon 9600xt ???
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
לאחרונה הזמנתי מחשב מPANDAS, והיום התקשרו להודיע לי כי נגמר להם בסטוק הכרטיס המסך שרציתי - Asus Radeon X1950pro... מכיוון שאני רוצה מחר דבר ראשון בבוקר לעשות זה להתקשר ולהגיד להם את הכרטיס החלופי שאני רוצה, אני זקוק לתשובה מהירה לגבי החברה העדיפה לכרטיס מסוג זה... PANDAS מציעים באתרם כרטיס של GeCube או של Sapphire, מה לדעתכם עדיף ? ועוד שאלה, האם אתם חושבים שכדאי להוסיף כ200 שקלים ולקנות את גרסת ה510mb של GeCube או שזה לא יעזור לי בכלל, גם לא בתור התחשבות בעתיד ? תודה רבה לעונים!
-
- 8 תגובות
- 547 צפיות
-
-
השימוש העיקרי שלו יהיה משחקים, לא בטירוף דווקא ויזואליציות בווינאמפ וכו'... חשוב TV OUT באיכות גבוהה לא מעוניין באוברקלוקינג תודה מראש, נירטי
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
-
שלום לכולכם, המחשב שלי הוא פנטיום 3 933 והלוח הוא אינטל 815. קניתי כרטיס מסך רדאון 9500 פרו. הכרטיס אינו עובד טוב כי כשאני מפעיל את המחשב המסך נדלק ואני רואה את המסך הראשון של פרטי המחשב כולו בנקודות זזות כאלו כמו שלג... המחשב עצמו עובד וההארדיסקים עולים אבל אני תקוע בתמונה של הביוס עם מלא הפרעות ונקודות צבעוניות כאלו... בנוסף אין צליל ביפ בכלל. מיותר להוסיף שככה אי אפשר להשתמש במחשב. לפי מיטב הבנתי יש שלוש סיבות אפשריות למצב הזה: 1. הכרטיס שרוף! 2. הספק שלי חלש מידי (יש לכרטיס חיבור משלו לחשמל וכנראה שהוא צורך הרבה). 3. הלוח (815EEA) ישן מאוד ולכן אינו תומך בכרטיס כזה, מבחינת AGP שאינו תואם או כל מיני סיבות נוספות. אנשים, החלפתי את הכרטיס שהיה לי על הכרטיס הזה ולכן אני ת…
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אני צריך למצוא מסך lcd טוב בתקציב הזה. לא משנה 17 או 15. צריך שיראו מדויק וברור. בעיקר לעבודה בווינדוס,אינטרנט ומידי פעם משחקים.... אני יכול להביא את המסך הזה ב-1700 ש"ח. MAG LCD MS576 http://www.lamco.com.ph/index.asp?pgid=380 נראה לי די חמוד,קונטרסט 1:400 וזמן תגובה 16ms שזה לא רע בכלל. שוווווה???? ועוד שאלה,יש איזה קשר בין מסך lcd לבין ה-fps במשחק? מה יעני אם המסך לא משהו אז המשחק יעבוד לאט? מוזר... מה הכוונה?
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
בסוף לא קבלו את הכרטיס אשראי שלי אז אני מושך את הכסף עכשיו רציתי לדעת כמה משתלם עכשיו לקנות כרטיס חשבתי לקנות 8800GTS אבל עוד כמה זמן יוצאים כרטיסים כדי לי לחכות?
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
הכרטיס יושב על לוח האם: Asus M2NPV-VM + GeForce 6150 Socket AM2 Motherboard האם אוכל לחבר אליו מסך "ישן" ללא כניסה דיגיטלית? אגב, איך נקראת היציאה הסטנדרטית הזאת? תודה!
-
- 9 תגובות
- 547 צפיות
-