עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Access Denied,

האם הכרטיס גי-פורס 5900XT של albatron במחיר של 1230 ש"ח, שווה לקנייה יותר מהרדאון 9800 נון-פרו, למחשב חדש??? הרדאון עולה בסביבות ה-450 ש"ח יותר... http://www.albatron.com.tw/english/it/vga/specification.asp?pro_id=86

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  2. קניתי Club3D Radeon 9600 Pro, 128 MB DDR, TV-Out, DVI וחברים שלי אומרים לי שזה כרטיס על הפנים - הם אומרים שהכרטיס הזה חלש יותר מהמקבילים שלו (SHAPHIR ATI GYGABYTE POWERCOLOR GYGACUBE) אז רציתי לדעת אם יש איזשהו שינוי בין הכרטיסים המקבילים לבין הכטיס שלי ??? אמרו לי גם כי 3D CLUB מאיטים את הזכרונות ואת המעבד ! אז רציתי לדעת אם זה נכון .. תודה לכל העוזרים ???.

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  3. Started by waizman,

בהמשך למסע ההתעללות שהמחשב(ים) שלי עובר(ים), ראיתי שיש לי על מחשב אחד (על כרטיס מסך שלו ליתר דיוק) מקום לכל מיני חלקים ושאר ג'יפה שהיו אמורים להיות על הכרטיס אבל מה שיש זה רק הכנות בשבילם על ה PCB. אחת מההכנות האלה היא יציאת DVI ו TVOUT, עכשיו מה שחשבתי עליו זה לרצוח כרטיס מסך מעפן ולקחת לו ת'חיבור של היציאה ולהלחים אותה לכרטיס וודו 4 4500 השווה שבערך שלי ;D תיאורטית, זה יעבוד? מעשית, זה אפשרי? הכרטיס בנוי מכמה שכבות או שאפשר חופשי לחורר ולהלחים לו ת'צורה כי זה שכבה אחת? מוצ'ו גרסייאס 8)

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  4. Started by ccc,

אפשר לשים?

• 4 תגובות
    • 844 צפיות
  5. Started by noy165,

אני לפני רכישת מסך , אחי המליץ לי על המסך הזה : SAMSUNG LCD 17 - 172T DIGITAL MONITOR אני באמת לא יודע ולא מבין גדול בנושא , אבל יכול להיות אחד מהחברי באתר יש לא מסך כזה והוא יכול להמליץ לטוב או ההפך אני מודה לכל העונים תודה

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  6. הסתכלתי על השוואת הענק של טום, אבל לא הצלחתי להגיע להחלטה (מה גם שהמחירים שונים...)

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 806 צפיות
  8. Started by LRa,

אני מעוניין במסך LCD 19" שיאפשר גם לשחק בצורה טובה, עם יציאת DVI ומחיר של 4500 גג. תודה

• 13 תגובות
    • 974 צפיות
  9. Started by sella,

יש לי 2 כרטיסי מסך 1. inno3d mx 200 64 mb agp 2. geforce mx 440 64mb agp של palit מה יותר עדיף לי להרכיב למחשב ?????

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  10. Started by The-Devil,

יש בחנות שני מוצרים שהם באותו המחיר ויש לי התלבטות קשה איזה מהם לקנות האם זה יהיה Sapphire Atlantis Radeon 9600XT 128MB DDR DVI Retail Video Card או Gigacube Radeon 9600XT D3 256MB DDR Retail Video Card ההבדל שאני רואה הוא בזיכרון אבל משום מה המחיר אותו דבר מה ה-Catch ??? אם תוכלו גם לפרט אני אודה לכם מאוד...

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  11. Started by oren,

איזו חברה עדיפה יותר? המחיר הוא 260 ש"ח לכל אחד מהם ואני מתלבט בין החברות. תודה.

• 6 תגובות
    • 760 צפיות
  12. Started by TimoTy,

אמרו לי שאת הכרטיס-ATI Radeon 9800SE 128MB 128bit DH DVI OEM אני לא אוכל להפוך ל-PRO מישהו יכול להגיד לי אם אני יכול או לא ובבקשה להסביר לי למה ....... כי אני עגלה תודה!

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  13. שלום לכולם יש ברשותי ריידון 9800 פרו 128 מגה בייט של הרקולס נכנסתי בביוס להגדרות של הכרטיס וראיתי אפשרות של Aperture size ואצלי היה מסומן 64 mb והיה ניתן לשנות את זה עד ל- 256 מה זה בדיוק ?? ??? ובתודה מראש !

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  14. Started by shnord,

יש לי מסך LCD (של מאג,די טוב, ואני מאוד מרוצה ממנו), ורציתי לדעת כמה דברים: מדוע אסור לגעת בשטח המסך? מה זה עושה למסך? ואיך אפשר לנקות את שטח המסך?

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  15. Started by Vatos-Locos,

תמונה מצורפת, השאלה היא, מה ההבדל בניהם הכרטיס לא באוברקלוקינג! NVIDIA NV18 GF4 MX440-X8 נ.ב - המעבד הגראפי עובד ב250 מגהרץ, הזכרונות כמו שאתם רואים בתמונה זה דיי מוזר כי עד כמה שהבנתי בכרטיסי "NVIDIA NV18 GF4 MX440-X8" המעבד הגראפי צריך לעבוד על 275 והזכרונות נדמה לי... 400 או 500 (לא זוכר) ניסיתי בRIVA TURNER לעשות עובדקלוק למעבד הגראפי מ250 ל 300 ואת הזכרונות להעלות מ 333 ל 400 ומה שקיבלתי זה: 1. כרטיס דפוק, שעושה שטויות באמצע עבודה חלשה באינטרנט פתאום מופיעים "פאקים" על המסך, שהכרטיס לא ממש חם ולא הזכרונות 2. ה"Real Clock" ב AIDA32 הראה 400, והEFFECTIVE הראה 800... אז מה בעצם האפקטיב הזה, למה הוא כפול מהריל כל הזמן הלכתי לחבר שלי יש שלו FX5200 והREAL היה המקורי לפני ה…

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  16. Started by urielka,

איזה כרטיס עד 1300 ש"ח כדי לקנות עם אפשרות לאובר קולקינג?

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  17. Started by mironm,

לכרטיס מסך הבא ולמה תנמקו בבקשה עכשיו הבאנדל לא מעניין אותי בגרוש וגם אוברקלוקיגנ לא מעניין אותי כי אני לא אעשה בחיים. הכרטיס שאני מעונין לקנות הוא: Radeon 9600 xt 128 mb תודה

• 9 תגובות
    • 804 צפיות
  18. Started by Sake,

שלום,אני צריך עזרה...זה כבר פעם עשירית שזה קורה..לפעמים משום מקום מתחילים לרוץ אצלי על המסך קווים מוזרים כאלה שגם משנים צבעים לפעמים..וזה קורה כשהמחשב לא עושה כלום..כאילו לא שאני משחק וזה קורה..פשוט לדוגמה אני משאיר את המחשב פתוח..והולך וכשאני חוזר אני רואה את הקווים האלה..אני עוד פעם חוזר זה לא תמיד..אז אני רוצה לשאול אותכם אולי נתקלתם בבעיה זו..האם זה הכרטיס?ברשותי radeon 9700 שהוא כבר 3/4 חודשים אצלי...אז יש רעיונות? :-\

19. Started by LRa,

בהתחלה חשבתי לקנות prophetview 920 dvi אבל, גם בגלל שרק לפנדה יש והשירות שם גרוע וה"delay" עצום בדרך כלל וגם בגלל שעד עכשיו עבדתי עם 19" חשבתי ללכת על 18" LCD. אני מחפש מסך באיכות גבוהה, שאפשר יהיה לשחק משחקים, יציאת DVI וכמובן שמהחיר לא יהיה אסטרונומי. תודה

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  20. Started by shnord,

משהו יודע איפה אפשר להשיג כרטיס voodoo במחיר סביר? אני צריך אותו כי אני צריך למכור את הוודו הישן שלי, ואם לא יהיה לי וודו אז אני לא אוכל להמשך לתכנת את המשחק שלי(שמבוסס על הAPI של וודו- GLIDE). תודה מראש

21. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.hardware-tweaker.de/HTML/Home_4/Sonstiges_1/Berichte_Teil1/Daytona_Part1/daytona_part1.html זה דסר שלא ידעתי אליו

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  22. Started by korn666,

אני צריך דריברים של OGL ללינוקס לא ידעתי איפה לרשום את זה בלינוקס או פה וראיתי שפה יותר פעיל וזה מתיחס לפורום אז רשמתי פה ;D

23. Started by matanyaniv,

אני מתכוון לקנות מסך חדש והתקציב הוא 1000 שקל(-+)... המליצו לי מאוד על המאג 796 FD2 (הוא מציג נתונים טובים וגם בא בצבע שחור\כסף דבר שיתאים לי לשאר המחשב מאוד), האם הוא מסך טוב? אצל חבר שלי למשל ראיתי מאג(דגם שונה), שהזכוכית שלו שטוחה אבל בפנים התמונה מעוגלת. האם המאג שאני מתכוון לקנות שטוח גם מבפנים?

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  24. Started by ZXY1,

שלום אני חושב לקנות מסך LG F700P או LG F900P עשיתי חיפוש פה בפורום 50% בעד 50% נגד ההמלצות אם ישנות אולי יש שינוי בעמדה בהמלצות החדשות כי ברוב המפרטים המומלצים לקניה אתם שמים את LG F700P אני רוצה המלצה ממי שמבין בזה אם כדאי לקנות LG אם לא. איזה מסך במקום LG כדאי לקנות? למסך "17 עד 1500 ש"ח למסך "19 עד 2000 ש"ח חשבתי ללכת על LG כי הוא היחיד בלי פסים על המסך תודה

25. Started by NOVA,

עקב עליבותו של הלוח שלי (Onboard Anything) נותרו בפני שתי אפשרויות: 1. לקנות כרטיס PCI. 2. לקנות לוח אם חדש ולאחר מכן, כרטיס (שנראית נחותה, אך אינה אפשרות פסולה לחלוטין). לכן, אני זקוק למעט יעוץ בנוגע לכרטיס PCI. א. מהם החסרונות בכרטיסי PCI לעומת כרטיסים מן המניין? ב. האם יש יתרונות לכרטיס PCI? ג. מהם הכרטיסים המומלצים (עדיף בתקציב של עד טווח ה-600 ש"ח)? תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 928 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.