כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,956 דיונים בפורום זה
-
בדיון הזה אני מבקש שתשימו רק את הכרטיסים הכי שווים מבחינה כספית ומבחינת הביצועים שלהם לגיימר הממוצע ובכלל. לגיימר הממוצע לדעתי הכרטיסים הבאים הכי כדאיים: NVIDIA Geforce FX5900XT ב1200 ש"ח 8) או ATI Radeon 9600XT ב1100 ש"ח או ATI Radeon 9800SE בקצת יותר מ-1100 ש"ח וכמעט משתווה בביצועים ל9600XT ואין בו תלוש ל-HL2. לגיימר שכל מה שמעניין אותו בחיים שלו זה משחקים משחקים משחקים ועוד משחקים הכרטיסים הבאים לדעתי שווים: ATI Radeon 9800PRO ב-2200 ש"ח 8) זה לא ממש משתלם אבל לגיימרים כבדים במיוחד זה כדאי הרבה יותר מהרדיאון 9800 XT כי הוא עולה 1000 ש"ח יותר והבדל הביצועים המזערי בינהם בהחלט לא שווה את זה!!!
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-
-
קניתי מצלמת וידאו עם חיבור של FIREWIRE אני חייב כרטיס וידאו בשביל לחבר אותה למחשב מישהו יודע להמליץ לי על כרטיס וידאו סביר שעושה את העבודה ??? לא משהו יקר...... איפה קונים ?? אם מישהו מוכר במקרה אז שיצור איתי קשר בפרטי
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
קראתי על הבעיה בxp ו2k שלאחר שמשחקים במשחקים הrefresh rate יורד ל60 , ואני יודע שקיימת תוכנה שמתקנת את זה או שמפקחת על הrefresh rate בנפרד . אפשר את השם שלה או לינק ? תודה .
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
מה יותר טוב Radeon 9800 128 MB DDR(רגיל) או Sparkle Geforce FX 5900 128MB DDR DVI שנהם אותו מחיר 1600 פחות או יותר
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
עד כמה משמעותי ההבדל בין המסכים, בהנחה שאני עובד רק ב 1024x768@85hz ? האם הם זהים חוץ מקצבי הרענון? התנסיתי בעבודה עם ה-F700P, אבל אני רוצה לדעת אם אני אוכל לחסוך את ההפרש במחיר (200 ש"ח)
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יותר טוב מבין שתי אלה, אני צריך את הכרטיס מסך למטרת משחקים בלבד ולא מעבר לזה ATI Radon 9200 128MB DDR + TvOut GeForce FX-5200 128MB + TV OUT AGPx8 תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך GForce 2 64mb GTS ויש לו יציאות וכניסות של וידאו. מישהו מכיר את הכרטיס הזה ויודע איזה הגדרות/דרייברים/וכו' צריך לספק כדי שהכרטיס אכן יתפקד ויוציא וידאו? ניסיתי להיעזר בתמיכה של asus אבל אין שם עם מי לדבר. אני בעיקר רוצה ללמוד על חיבור המחשב לטלוויזיה כך שאפשר יהיה לצפות בטלוויזיה בסרטים מהמחשב ולצפות דרך מסך המחשב בטלוויזיה. התוכלו להיות לי לעזר?
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אז ככה במחשב הנייד יש לי Readon 9000 mobile וכשאני אני מחבר את זה לטלויזיה אז התמונה קופאת בטלויזיה ובמחשב לא. וגם כשאני מפעיל סרטים אז רואים את הסרט רק במחשב בטלויזיה רואים מסך שחור. אני יודע ששאלו שאלה דומה בפורום עשיתי חיפוש אבל מה שמצאתי ההסברים היו למחשב רגיל ולא נייד ולכרטיסים של NVIDIA תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
geforce fx 5950u בביקורת אצל tweak town: http://www.tweaktown.com/document.php?dType=review&dId=599 ומהצד השני sapphire 9800xt אצל hothardware: http://www.hothardware.com/hh_files/S&V/sapphire_9800xt.shtml
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אני מתלבט בין אם לקנות geforce fx 5200 לבין radeon 9200 , שניהם בעלי 128 מגה. שאלה נוספת היא, מה משמעות התוספת se ומה זה אומר על הכרטיס? ואם כבר לקנות אז איזו חברות עדיפות בשני המוצרים? ואצל איזו חברה יציאת ה-tv-out יותר טובה?
-
- 12 תגובות
- 978 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני המסכים האלה ולא מצליח להחליט מי יותר טוב LG L1710B או Samsung SyncMaster 171s
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
קיבלתי שילשום מחשב חדש עם Sapphire Radeon 9800 , התקנתי ווינדוס ודריברים 3.10 ומשום מה בכל מקום שאני מסתכל זה מזהה את הכרטיס מסך כ 9800P !! (אני מתכוון בווינדוס עצמו, הדרייבר של ATI, ב AIDA32 וב 3Dmark 2003 ...) לעומת זאת ב AIDA זה מראה לי: Graphics Processor Properties Video Adapter ATI Radeon 9800 Pro (R350) 0 GPU Code Name R350 PCI Device 1002 / 4E48 Transistors 117 million Process Technology 0.15u Bus Type AGP Memory Size 128 MB GPU Clock 324 MHz RAMDAC Clock 400 MHz Pixel Pipelines 8 TMU Per Pipeline 1 Vertex Shaders 4 (v2.0)0 Pixel Shaders 1 (v2.0)0 DirectX Hardware Support DirectX v9.0 Pixel Fillrate 2592 MPixel/s Texel Fillrate 2592 MTexel/s Memory Bus Propert…
-
- 9 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין במסך טוב במחיר עד 2000 שח. לפי מה שקראתי בפורומים שונים חשבתי על samsung 959NF או LG F900P. מה אתם ממליצים? אני מעוניין גם שיהיה ניתן לחבר את המסך ל 2 מחשבים, האם צריך לקנות חלק בנפרד או מסך מיוחד לזה? מה ידוע לגבי זה? (מחירים, סוגים, ...) תודה somebody
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
מה קורה? שמעו, יש לי את כרטיס מסך משולב עם כרטיס טלויזיה של הרקולס [ראדאון 9800מוחלש עם אומגה הוא הפך לפרו] ויש לי טלויזיה בחדר... אני שמתי מפצל פשוט בחיבור של הכבלים ופיצלתו את החיבור אחד לטלויזיה ואחד למחשב... עכשיו, כשאני מדליק את המחשב ואת הטלויזיה [בלי שהטלויזיה במחשב תיהיה פועלת] האיכות בכמה ערוצים בטלויזיה הרגילה יורדת... יש ערוצים שמרגישים ויש כאלה שלא... ניסיתי להזיז את המפל קצת וזה קצת עוזר אבל אחרי זה זה חוזר פחות או יותר... מה אפשר לעשות? לקנות מפצל איכותי אם הממהיר הזה[או איך שקוראים למפצל הזה שהוא עושה את הטלויזיה יותר איכותית ומהירה... בעקרון לכול מי שיש ממיר של מתב מחברים לו את זה זה כזה קופסא ממתכת שמפצלת את החיבורים... וזה עושה עוד משהו נראה לי ממהיר את …
-
- 5 תגובות
- 738 צפיות
-
-
הציעו לי לקנות את המסך הבא (משומש) http://www.sony-cp.com/en/products/archive/e200/ds-e200.pdf האם המסך נחשב לאחד טוב או שעדיף לחפש משהו אחר? תודה
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אני לא ממש מבין בנושא אז רציתי לדעת איך יתבטא ההבדל בין מסכי ה-19" היקרים שעולים כ-2000 ליותר זולים שעולים 1200 - 1500 ש"ח. לדוגמא ניקח את הדגמים של סמסונג: 959NF ו 955DF אתם יכולים להסביר לי מה כל כך יותר טוב בראשון ששווה 500-700 ש"ח יותר?
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אני מצטער אם זה לא המקום, אבל זה המקום שנראה לי הכי מתאים לשאלה שלי. יש לי טלויזיה, שלפני כמה שנים הפעילה משחקי PS1 אמריקאים ואירופאים בלי ריצודים ועם צבעים מלאים. כשאני שם משחקים אמריקאים של גיים קיוב יש המון ריצודים, ואי אפשר לשחק (כמו הרצת 3Dmark אחרי אוברקלוק כבד מידי לכרטיס מסך). היתי בטוח שהטלויזיה היא מולטיסיסטם אבל אחרי זה אני לא ממש בטוח שהיא יכולה להריץ משחקים אמריקאים ??? למישהו יש רעיון איך אפשר לסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום רב!!! ברצוני לרכוש כרטיס מסך radeon 9600 pro אך יש לי מעבד pentium 3. האם אראה שיפור רציני בביצועי המחשב במשחקים. האם כדאי? בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 984 צפיות
-
-
יש לי כרטיס geforce 4 mx400 128 mb ושאני ניכנס למשחק ואפילו מכוון את הרזולוציה למה שיש לי שטפאית אני רואה תמיד למעלה פס שחור וכול המשחק מופיע בערך ס"מ למעטה יותר.... מה לעשות.... (אל תאמרו לי להחליף כרטיס מסך ....בקשה..... )
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך חדש (FIC ATI RADEON 9600 Pro) אתמול בערב כשהדלקתי את המחשב מהשנייה שהמחשב הודלק עד השנייה שווינדוס עלה היו לי מלא שיבובשים בתצוגה כולל תמונה לא ברורה ופסים לבנים לאורך המסך ששיבשו את התצוגה. לאחר שחיברתי את הכ.מסך הישן הבעיה נפתרה. מישהו מכם נתקל בבעיה? יודע מה הפתרון? תודה. חשוב לציין שאין שום בעיות בסביבת ווינדוס, משחקים וישומים אחרים.
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
עשיתי את כל מה שצריך אבל המסך בטלויזיה נשאר כחול מה אני יכול לעשות?
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אני חשבתי לחבר לכרטיס עריכת וידיאו כבל יציאת וידיאו מהממיר ולקודד את זה במחשב עכשיו השאלה שלי איך אני עושה את שמעתי שיש אנשים שעושים את זה בעזרת כרטיס טלוויזיה ויש כאלה בעזרת כרטיס עריכת וידיאו אז אני צריך המלצה לכרטיס או טלויזיה או עריכת וידיאו שאני אוכל להקליט איתו למחשב. התקציב שלי נע בין 1000 ל 2000 תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
נכנסתי למאפיינים(Start-run-dxdiag) ועכשיו שם מתחת ללשונית Display רשום לי למטה שגיאה: The file ati2dvag.dll is not digitally signed, which means that it has not been tested by Microsoft's Windows Hardware Quality Labs (WHQL). You may be able to get a WHQL logo'd driver from the hardware manufacturer. לא הבנתי איך אני מסדר אותה... מזה ה hardware manufacturer הזה?
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הכרטיס מסך הזה : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_664&products_id=5081 הוא יעשה לי את העבודה בהצגה טובה של משחקים והוא יחזקי הרבה זמן מעמד ?? לא כמו ה mx שיש משחקים שכבר לא תומכים בו ולפני 4 חודשים רק קניתי אותו.... ואך תמליחו לי אל משהו יקר יותר בקשה.... תאמרו אם הו טוב ויחזיק הרבה זמן מעמד כתומך טוב מאוד במשחקים...
-
- 5 תגובות
- 659 צפיות
-
-
יש לי כרטיס 9600XT, ובמאפיינים (בווינדווז, בAIDA וכו') הוא מדווח שתדר הDAC הוא 400MHZ, מה זה אומר הרי הליבה היא במהירות 500MHZ והזכרונות במהירות 300MHZ-DDR ??
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-