עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Raul,

http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1740&catcode=76 ??? ??? ??? ???

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  2. Started by Aviko,

שיהיה ממש טוב עם קירור סטוק אבל שיהיה... רק עד 1000 שקל! תודה...

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  3. Started by gggil,

אני מעוניין לקנות את הכרטיס מסך 3650 DDR3 אבל בארץ זה קצת יקר. חיפשתי בחנויות כמו EBAY או TIGERDIRECT וכאלה באינטרנט והמחיר של הכרטיס הוא בסביבות ה100$ (350 שקל מקסימום) כשבארץ המחיר עומד על 130$ (450 ש"ח הגרסא הלא מומהרת). והמכס דורש איזה חצי מהמחיר אם זה מעל 200$ אז אין בעיה במכס. אז מה עדיף לקנות? בארץ את הגרסא המוהרת שעולה בערך 480-470 שקל או לחפש באינטרנט? כי בחנויות באינטרנט לא מצאתי את הגרסא המומהרת. תודה מראש, גיל

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  4. Started by royorlev,

יש לי 2 כרטיסי מסך: ATI Rage 128 Nvidia Riva TNT2m64 (שכתוב עליו גם vanta) איזה משניהם עדיף? יותר טוב? יותר מהיר? יותר מומלץ? תודה מראש, רועי.

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  5. שלום חברים, אני צריך עזרתכם בעזרה ברכישת כרטיס עריכה/לכידה וידאו. הכרטיס הוא לצורך הקלטה מקלטות וידאו ומהממיר. אני צריך כרטיס שיקליט באיכות תמונה טובה ושיקליט על סטריאו. המפרט שלי: intel core 2 CPU 6300 1.86GHz, 6GB RAM אשמח מכם לכיוון והכוונה בנושא.

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  6. Started by imperious,

קניתי מחשב חדש לפני כמה זמן ויש משחקים שעולים מפוקסלים במקצת וראיתי את המשחקים במחשבים שונים ורק אצלי עולה ככה מפוקסל המערכת שלי היא : E8400 EP43-DS3 4GB 500GB ATI RADEON HD4890 אני משתמש במסך 22" SAMSUNG T220P על רזולוציה 1920 על 1200 ולא אמורה להיות תצוגה לא יפה . המשחקים שעולים ככה הם GRID וNFS UNDERCOVER וגם בNFS יש לי נפילות של FPS מה שבכלל לא אמור להיות וגם לא בניד פור ספיד הורדתי את הדרייברים הכי חדשים ועדיין התצוגה לא מי יודע מה אז אני רוצה עזרה בלהגדיר את הכרטיס מסך עד היום היה לי NVIDIA ואני לא כל כך מתמצא בRADEON תודה לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  7. Started by yotam360,

אני מחליף רכיבים למחשב הישן שלי ויש לו כרטיס מסך MX440 AGP והלוח החדש שלו לא תומך AGP. אז לכן אני צריך כרטיס מסך עד 300 ש"ח PCI-E, שנועד להריץ משחקים מאוד חלשים לא באיכות גבוהה בכלל.

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  8. שלום לכולם , למיטב ידיעתי הדגם אמור להגיע עם 1GB זיכרון, בפועל אחרי התקנת דריברים הוא מזהה את הכרטיס כמו שמופיע ב ScreenShot. וגם במשחק GTA IV הוא מזוהה עם 500 MB . אז מה הולך פה ? יש בעיה בדרייברים הוא שיש משהו שאני לא מבין ? תודה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  9. Started by GanJaval,

אני צריך דרייבר הככי חדש של invidia לכרטיס מסך 6600 gt

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  10. יש מקומות ששולחים לארץ ? במחיר עד כ 320 ש"ח כולל משלוח

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  11. Started by MOFRA,

nVIDIA GeForce FX6200 128MB Gigabyte או ATI Radeon X9250 128MB Gigabyte

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  12. Started by Jules Winnfield,

יש לי כרטיס חדש של HD4850 הקודם שלי היה 7600GT והתוכנות זיהו אותו יופי, יכול להיות שהתוכנות לא תומכות בATI?

13. Started by graeme,

תראו את התמונה הזו - http://graphics.tomshardware.com/graphic/20041222/images/image009.gif זה סקר יחיסית מאוד מאוד אמין... זה אומר שעדיף לי ללכת על GFORCE או על RADEON (לגיימינג) ? אם יש לכם מקורות שונים של השוואה אני אשמח... מה אתם אומרים על ה- Gforce 6600 (לפי סי אי אקספרס) ?

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  14. המפרט מופיע בחתימה. אני מאוד מעוניין לשדרג את כרטיס המסך שלי. אין לי תקציב לעשות מעבר לPCI-E ואני לא מעוניין כרגע. כמובן שזה יהיה הכרטיס האחרון למערכת הזו. יש שתי רמות של כרטיסים: הראשונה היה בסביבות ה400-450 שקלים: המועמדים הם: GeForce 7600GS HD 2600PRO 600/800 X1650PRO X800GTO את ה7600GS ובנוסף X800GT אני יכול לרכוש כמשומש ב250~. הרמה השנייה (שצורכת יותר חשמל, וממה שבדקתי הם כמעט שווים בהבחינה הזו) היא ב550-600 שקלים ובה שני כרטיסים: GeForce 7600GT HD 2600XT 800/1400 אני לא גיימר, אני אוהב לשחק משחקי כדורגל כמו PRO וFIFA, משחקי NFS למינהם, מדי פעם יריות כמו FAR CRY וזהו. עד עכשיו ה9550 דיי סיפק אותי, אבל אני רוצה להתקדם. ועכשיו לבעיה: הספק. הספקו 300W, חברת FSP, הגיע כח…

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  15. Started by skuki1,

אהלן! אני קונה מחשב בתקציב נמוך יחסית, ובגלל שאני עושה פוטושופ פלאש וקצת משחקים (פיפא, נבא בעיקר) אני מנסה להשיג את הכרטיס מסך הכי טוב שאפשר. איזה כרטיס מסך לקחת בין הבאים: ?X300-SE PCI-E 128MB +TV, DVI? ?RADEON 9550 256MB TV, DVI? ?GF FX5500 256MB, TV, DVI? ? 6200 Max 256MB TurboCache, PCI-E (BULK)? ?XFX FX5500 256MB TV, DVI 128bit? אני יודע שחלק זה PCIE וחלק זה AGP, אני אקח לוח אם כאשר אני אדע איזה כרטיס מסך אני לוקח.. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  16. Started by UchihaItachi,

יש לי דרייבר של ה512 MB זיגרון עכשיו החליפו לי ל1024 זה אותו דרייבר או אחר?

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  17. Started by omri44,

התקציב שלי הוא 550 ש"ח וזה המפרט שלי: e6300 2 gb ram והלוח שלי תומך pci-e x16. אה והספק שלי 400W של ezcool

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  18. יש לי כרטיס מסך ATI READON X800XL 256 ומעבד AMD 64 3200+ יש לי בעיות עם הכרטיס מסך (גם בדיקות של3DMARK03 נמוכות...) ולכן החלטתי למחוק את כל הדרייבירים שנמצאים לי על המחשב (שקשורים לכרטיס מסך) ולהתקין את הדרייברים החדשים שיש כדי לשפר את ביצועי הכרטיס מסך.. נמצאים לי על המחשב כרגע שני דרייבירים: 1- CCC 5.4 2 OMEGA 2.6.12 אתם בבקשה יכולים להביא לי את הדרייבירים החדשים ביותר כדי שאני אתקין מחדש ... נראה לי שזה יעזור הרבה.. וגם חשוב ביותר .. תגידו לי את סדר ההתקנה... קודם מתקינים את הCCC 5.4 או את הדרייבירם של אומגה? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 581 צפיות
  19. Started by הקוסמת מארץ עוץ,

היי, מקווה שזה אכן הפורום הנכון. יש לי מחשב כמעט בן 4, שעדיין רץ כמו מלך. יש לי כרטיס מסך ג'יפורס 7300 LE, הבעיה היא בחיבורים: אם מחברים את המסך מאחורה ליציאת כרטיס המסך, אני מקבלת הודעה "נו סיגנל". רק כאשר מחברים את המסך לכרטיס המובנה בלוח האם אפשר להשתמש בו. בדקתי בביוס שהמחשב אכן מוגדר להשתמש בג'יפורס ולא במובנה, אבל הבעיה לא נפתרה. הסיבה שזה מפריע לי, היא שלעיתים קרובות אני צופה בסרט/סדרה כלשהי, יש לאג מסויים (לרוב רק התמונה, הקול ממשיך כרגיל) ושומעים שהמחשב ממש מתאמץ.אני רוצה לבדוק אם הבעיה הזו תיפתר במידה והמחשב ישתמש סוף סוף בג'יפורס. אגב, בדקתי שהכרטיס יושב טוב בסלוט שלו. מה ניתן לעשות? תודה.

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  20. אני מחפש זוג כרטיסים SLI חזקים ובתקציב זלא נושק לשמיים, יש דבר כזה?

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  21. Started by meninred,

אז ככה... סוף סוף אחרי חודש אני מקבל לי את ה9800פרו החדש מבית ספהייר... מתקין לי פאר קריי ....(משחק ע-נ-ק!!!) מתחיל לשחק ואז הדבר המעצבן קורה.... המסך נראה כאילו הוא נכבה... אבל כותב שהפאוור סאייבינג עובד ושהסמך ייסגר בעוד מספר שניות... אני מתחיל להילחץ.... ולאחר שניה-שניה וחצי אני מתעצבן!!!! שוב ושוב אני מנסה ואותו דבר קורה.... ניסיתי לשנות הגדרות של המסך(לא של הכרטיס) ולא עבד.... עם מישהוא יודע אולי איך אני יכול לתקן/להפסיק את הדבר המעצבן הזה?!!?!? תודה...

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  22. Started by bad-sector,

משום מה אני לא מצליח לקבל תמונה ב AV.... ניסיתי הכל - לחבר לעשות RESET... אין פשוט כלום - מה יכולה להיות הסיבה?

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  23. Started by Lol10k,

אני מחפש אחד שיחבר לי את הTV והPS2 למחשב. לא צריך שלט וחיבור של כבלים הכי זול שיש ד.א יש בעיות בזולים? איכות? זה מתאים? http://www.digitalcenter.co.il/Product.asp?Pid=5478&Cat2Cat1ID=7020&Cat2ID=9725&aff=Zap〈=he# מזה החיבור השחור?

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  24. בבקשה: http://www.techspot.com/review/52-asus-radeon-hd-2900xt/ תהנו!!! ואל תשכחו, זה רק משתפר מכל דריוור לדריוור! (כמו שאתם רואים הכתבה נעשתה עם דרייור חדש, אבל מאז הכתבה יצאו עוד הרבה דריוורים ששיפרו את הכרטיס!!!

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  25. Started by danvis,

אהלן כולם! היום קיבלתי את ה-CF של 4850 שלי ויש לי כמה שאלות. א. יש סה"כ 4 יציאות DVI כמו שאתם בטח יודעים, חיברתי את המחבר של D-sub ל -DVI והכנסתי לאחד היציאות (בחרתי באופן אקראי) - צריך להיות איזשהי יציאה ספיציפית שאליה אני צריך לחבר? או שזה בסדר אם אני מחבר לכל אחד מה-4? ב. בכל מקרה, המסך לא מכיר את החיבור כ-DVI ורושם שאני עדיין מחובר עם Dsub. מדובר במסך מסוג BENQ. ג. בנוגע ל-CF עצמו. איך אני יכול לדעת שהוא באמת עובד? כי ב-CCC ה-BOX של ה-CF מסומנת בוי. אבל ב-3Dmark06 הוא רושם לי False בקטע של Linked Display Adapters. תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 581 צפיות

דיונים חדשים בפורומים