עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Ac-Boy,

שלום אם אפשר באנצ'מארקים ___ VS ___ או גם יחידים יהיו בסדר גמור טוב קודם כל: 7600GT VS 8600GT 7600GT VS 8600GTS 9250 AGP VS 6600LE =] תודה

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  2. Started by pain_killer12,

איזו גירסה של דרייבר של נוידיה אתם ממליצים שתהיה יציבה ואמינה בלי בעיות ל6600GT? גירסת 32 ביט כמובן. תודה מראש.

3. Started by danidin1313,

יש לי מחשב בינוני בביצועים. המפרט הוא כך: מעבד:e6400 ספק:300w ראם 2 ג'יגה ולוח אם:msi g31 (עכשיו. אני יודע שיש הרבה מה לצחוק על המפרט) אבל אני מבקש שתישארו עניינים ונסו לעזור לי. (אני רוצה כבר מחר בבוקר לקנות כרטיס מסך) יש לי תקציב או ל: Zotac GeForce 9600GT 512mb או ל:ati Radeon HD4670 512MB DDR3 מה אתם ממליצים ספציפית? האם המחשב שלי תומך ב:ddr3 או בכלל הספק לא יצליח לתחזק אחד משני הכרטיסי מסך האלו? נסו לעזור לי תודה.

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  4. החברה הטאיוואנית מאמצת את שבבי Tiger Lake המעודכנים וכרטיסי המסך הניידים המובילים מ-NVIDIA תחת מעטפת מתכתית ששומרת על פרופיל נמוך לכתבה

5. Started by coorva,

שלום רב יש לי כרטיס מסך geforce 4 mx 440 64mb , ושמתי לב שבמשחקים רואים טוב יותר דווקא עם דרייבר ישן יחסית, כמו 52.16 לעומת דרייבר חדש כמו 61.76. האם יש איזה אתר מקצועי שממליץ איזה דרייבר הכי מוצלח לכרטיס המסך הזה באופן ספציפי?

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  6. Started by o9009,

קניתי מסך של סמסונג ניגודיות 2000 2 מילי שניה רענון בקיצור כל סרט שאני שם {חוץ מדיוידי } הצבע נמרח מה יכולה להיות הבעיה ? ;D

• 8 תגובות
    • 549 צפיות
  7. Started by most,

http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6897&CatCode= מה אתם אומרים על התמורה של הכרטיס מסך? לכמה זמן הוא יחזיק לי? הוא מספיק טוב בשביל להפעיל משחקים חזקים נורמלי(לא על דרישות גבוהות מדי)? האם הכסף מצדיק את הכרטיס?? תודה למשיבים

• 10 תגובות
    • 549 צפיות
  8. Started by NI4NI,

כולם מדברים על זמני התגובה של מסכי LCD (כי הם בעייתיים בנושא), אבל האם מישהו יודע מה זמני התגובה הממוצעים של מסך CRT רגיל ? חשבתי על זה כי הרי כיום יש מסכי LCD עם זמנים של 12MS ובטח מתישהו יורידו את זה עוד יותר. אבל כמה כבר אפשר להוריד ? ואולי הזמנים האלו כבר שווים או אפילו פחותים מאלו של מסך CRT ממוצע ?

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  9. Started by ROTEMan,

הסתדרתי יום נעים,רותם.

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  10. Started by DJPOWER,

חיברתי אותו לטלויזיה ורואים שחור לבן בטלויזיה... בלי דרייבר רואים צבעוני איך אני מסדר את זה? אני רוצה לראות סרטים תודה יונתן

• 4 תגובות
    • 549 צפיות
  11. Connect3d Radeon HD4850 512MB DDR3 AC Cooler PCIe לפי מה שהבנתי בא עם קירור או משהו לכרטיס -או- Club3d Radeon HD4850 OC Edition 512MB DDR3 PCIe שזה כמו שאתם רואים OC EDITION שוב , למחשב שמתוכנן בו OC. צריך להביא מפרט , או שזה מספיק מידע?

• 4 תגובות
    • 549 צפיות
  12. היה בסדר אחרי שכיביתי את המחשב זה פשוט נעלם(כבר פעם שנייה) והפרופילים לא עובדם אני לא יודע מה לעשות... בבקשה עזרה...

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  13. Started by Red-men,

שלום לכם ברשותי נמצא כרטיס מסך nvidia geForce 400 mx ''חדש'' בלי הקופסה אני יושע שהכרטיס מסך לא מפעיל משחקים ברמה גדולה אך מועיל כל המעוניין לפנות אלי כאן או באימייל roey.mail@gmail.com המחיר הנתון הוא 350-320 בתודה

• 4 תגובות
    • 549 צפיות
  14. אחים שלי יש לי תקציב של 1000 שקל בערך 1200ד אולי קצת יותר ואני רוצה כרטיס מסך שכל המשחקים החדשים שיצאו ויצאו יפעלו לי באיכות יפה.. אז אם תוכלו להמליץ לי אני אשמח תודה אחים!

• 4 תגובות
    • 549 צפיות
  15. Started by ozba77,

שלום, יש לי מחשב P4 2.4GHZ עם כ. מסך FX5200 הייתי רוצה להחליף את הכ. מסך למשהו נורמלי כדי שיוכל להריץ משחקים כמו שצריך המליצו לי על 2 כרטיסים 7600GT או X1950PRO מה דעתכם ? האם ספק גנרי יחזיק את הכרטיסים הנ"ל? תודה

• 4 תגובות
    • 549 צפיות
  16. ההשוואות בין lcd ל-crt בפורומים שביקרתי הם מלפני יותר משנה, ככה שקשה להבין מהם מה עדיף היום. המליצו לי על LG flatron f900b שהוא 19". אני אתפשר על "lcd 17 אם האיכות והמחיר כמעט זהים (יש לי לפטופ והעומס על העיניים נמוך בהרבה מב-crt). אשמח לשמוע המלצות.

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  17. Started by yuval1101,

חברים יקרים שלום! ברצוני לרכוש מסך 19 LCD ואני מנסה לדעת הבדלים בין SYNC MASTER 913 לבין 930 או אם כדאי לרכוש את 930FB המהיר יותר. לעזרתכם אודה. יובל.

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  18. היי, השאלה בכותרת. תודה רבה מאוד מראש .

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  19. Started by g1zey,

טוב אז יש לי מחשב סביר Intel pentium 4 2.4 Ghz Gigabyte 8SQ800 Kingstone 1 giga ram GeForce FX 5200 בזמן האחרון התחלתי לשחק קצת CS:S ועל ההגדרות הכי נמוכות ברזולוציית 800x600 אני מקבל בין 30-60 אפ פי אס רציתי לשאול , אם אני אקנה כרטיס מסך ( לדוגמא PNY 6600GT AGP 128MB ) זה יעזור בצורה משמעותית מאוד , או שעיקר הבעיה היא בסי פי יו ? תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  20. Started by boss,

בצעתי לבחן כרטיס מסך אחרי כמה דקות נתקע ומופיע הודעה שגיאה מה בעיה? אני כבר עשיתי לעדכן דרייבר ATI 6.4 כרטיס מסך ati x1600pro 256mb AGP בבקשה עזרה אני לא מוצא בעיות מחשב [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  21. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

יש לי לוח של איפוקס הדגם רשום בחתימה... ואני לא יודע איפה זה בביוס כי אני לא רואה את זה!! מה שמופעל אצלי זה רק ה-FAST WRITE ויש את זה בביוס אבל את זה אין בביוס!

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  22. כרטיס שיכול לקלוט,וללכוד טלוויזה באיכות טובה,וכמובן במחיר טוב. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  23. הכרטיס מסך במחשב הישן שלי התקלקל ואני מחפש כרטיס חדש שיחליך אותו. יש slot של AGP בלבד והמחשב משמש רק לגלישה באינטרנט וצפייה בסרטים, אז אני לא צריך האצה תלת מימדית וכאלה.. הכרטיס האחרון שהיה לי שם (ATI RADEON 9800, אני חושב) נשרף מהתחממות יתר, אפילו שלא עשיתי כלום. יש למישהו המלצה על כרטיס אמין? עדיף עם יציאות vga ו- dvi ושיוכל להראות רזולציות של מסכי 19-22 אינץ . תודה.

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  24. מערך SLI של 8800 או QUADRO FX4600 http://www.leadtek.com.tw/eng/workstation_graphics/specification.asp?pronameid=335&lineid=2&act=2 שניהם נכנסים בתקציב מבחינת עלות אז זה לא שיקול

• 5 תגובות
    • 549 צפיות
  25. Started by natan805,

מי יכול לדרג לי איזה חלק יותר חזק מימה 6800xt ddr3 256 bit 128mb או 6600gt 128 bit 128 mb או 7600gs ddr3 256 bit 128 mb שלושתם כמעט באותו מחיר

• 2 תגובות
    • 549 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.