עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. היי, תכננתי לשדרג את הכרטיס מסך הנוכחי שלי ל Gigabyte GeForce 8800GT 512MB ואני חושב שאני צריך גם לשדרג את הPSU אני מקווה שכולם יודעים של-8800GT יש שקע PCIe שצריך לחבר אליו כבל PCIe מהPSU עכשיו השאלה שלי האם אני חייב לחבר כבל PCIe מהPSU ל8800GT או לא??? אם אני צריך לחבר כמה Watts וAmps אני צריך שיהיה לי (שמעתי משהו כמו 500-600 Watts ו12V rail/s at 22-26 Amps אבל אני לא בטוח...) בכל מקרה הPSU שלי עכשיו: LC-B500E - 500Watts ו-12V rail at 18Amps 1. האם אני חייב לחבר כבל PCIe מהPSU אל ה8800GT??? 2.האם אני צריך לשדרג את הPSU הנוכחי שלי בכדי לקבל בצועים גבוהים ב8800GT???

• 5 תגובות
    • 598 צפיות
  2. היי, למפרט עם מעבד אינטל E6550 ( אם יש צורך ביותר פירוט תגידו ), יש צורך לקנות כרטיס מסך DX10 כמו ה-8400GT או 8500GT? השאלה היא לא בנוגע למשחקים או עריכה, רק לדברים בסיסיים כמו צפייה בסרטים/סדרות באיכות HDMI. שאלה נוספת, ה-7800GT עדיף יותר מה-8500GT למשחקים, נכון?? תודה מראש, יובל!

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  3. שלום, האם הכרטיס מסך שמוכרים שם הוא עם Memory bandwith של 64 או 128 ביט? תודה. הוא עולה אגב רק 430 שקל אם זה אומר לכם משהו...

4. Started by michael.oks,

שלום איזה כרטיס מסך אתם מציעים, עד 400 שקל

• 7 תגובות
    • 598 צפיות
  5. שלום לכולם. יש לי טלווזית אלסידי חדשה,ואני רוצה לעשות שהיא תעבוד ברזולוציה הכי טובה. הבעיה היא שאני לא מבין בהגדרות, מה הן אומרות. א תוכלו להגיד לי על איזה מספר לשים כל דבר? מה שיש זה: ניגודיות: מ 1 עד 30, מה לשים? tint, מ0 עד 12, מה לשים? sharpness, מ0 עד 7, כנ"ל תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  6. Started by m-o-r,

‏8600GT 256MB GDDR3, Silent-Pipe II, HDTV, 2xDVI, PCI-E‎ Model GV-NX86T256D Chipset NVIDIA GeForce 8600GT Memory 256MB Memory Bus 128 bit Memory Type DDRIII 16Mx32 PCB Form ATX Bus Type PCI-E Bus Speed x16 D-SUB Y (By Adapter) TV-OUT Yes DVI Port Y (DVI-I) VIVO No Multi View Yes איך זה? תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  7. Started by gtf,

שאלתי מקודם פה בפורום איזה מבין המסכים יותר משתלם למשחקים: 1) LG LCD 19 L1970HR 2) Samsung 19 LCD SyncMaster 930B התשובה שניתנה לי היא של LG LCD 19 L1970HR יש נתונים חדישים משל המסך שני של סמסונג והוא יותר משתלם לקנייה. עכשיו איך זה שהמחירים שלהם בערך אותו הדבר??

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  8. Started by B0o!,

שלומלומות לכולם! בחוכמתי הגדולה אצתי רצתי וקניתי כרטיס מסך קקי זה עם המערכת החדשה שלי! עכשיו, אני יודע שה TC בעצם משלים זיכרון ע"י זיכרון פיזי, ועליו יש רק 64 מ"ב. האם יש דרך לחסום את הגישה שלו או להגביל אותה ? כך שלא יגע בכלל או קצת פחות בזיכרון הפיזי? אם כן כיצד, איפה, איך מה מי מו..... תודה מראש! נ.ב אם יש דרך מה שאני רוצה לעשות זה להגביל אותו ל128 זיכרון ואז הוא יקח רק 64 מ"ב ולא 192 מ"ב..... אופס הייתי בטוח שאני בפורום של תצוגה וגרפיקה .. סליחה :XX איזה שהוא מנהל יכול להעביר... ?

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  9. Started by Pitzinyelo,

יש לי פנטיום 4 1.8 ואני רוצה לשים את הכרטיס הנ"ל עם ספק של 300 וואט.

10. קניתי את הכרטיס : HD 4670 של ASUS לפי המלצתכם. הסתכלתי באתר של היצרן וממה שראיתי ה GPU CLOCK אמור להיות על 750 וה MEMORY CLOCK על 2000 . כשאני פותח את CCC , אני רואה שיש לי GPU 750MHZ כמו שצריך אבל 1004 MEMORY CLOCK ... יש לכם מושג ממה נובעת הבעיה? תודה על העזרה. מפרט: הנה קישור ללוח אם : http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1802 2 גיגה DDR2 3GHZ PENTIUM 4 HD 4670

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  11. Started by guyezra,

שלום לכולם, יש לי מחשב P4 2.66GHZ עם 640MB זיכרון. החלק החלש שלו זה כרטיס מסך ישן יחסית שאני רוצה להחליף GEFORCE4 64MB. השימוש העיקרי הוא צפיה בסרטים (מקרן) איזה כרטיס מסך ממומלץ לזה עד 1000ש"ח? תודה רבה גיא

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  12. טוב הכרטיס טלווזיה עובד אני רואה תוכניות טלווזיה דרך הממיר של yes הכל עובד יפה איכות טובה מאוד והכי חשוב שאני יכול להקליט עכשיו אני רוצה אותו שהוא ישמש להקלטה מהמחשב שלי.. זאת אומרת שנגיד אני נכנס למחשב שלי שיראו את השולחן עבודה ואת העכבר זז עם מישהו מכיר מדריכים קצרים כאלה שמסברים מה לעשות כדי לעשות את..... לסדר את.... (יש מדריכים לפוטושופ שמסברים איך עושים מלא דברים למה להיכנס וכאלה) זה מה שאני רוצה איך אני עושה את זה? הרבה מאוד עשו את זה ואני לא יודע עם אפשר עזרה תודה רבה

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  13. Started by Froze,

היי אני מעונין לרכוש כרטיס מסך חדש, העיקר למשחקים שיהיה טוב ויחזיק לשנים הבאות. התקציב הוא בסביבות ה500 ש"ח אשמח לשמוע הצעות. בנוסף יש לי שאלה, אני ממש לא מתמצא בתחום ורציתי לשעת אם יש אפשרות לחבר שני מסכים בחיבור זהה לאותו המחשב. כיום יש לי כניסה אחת בחלקו העליון של המחשב (ולידה עוד כניסה רחבה יותר למסך) ובחלק התחתון עוד כניסה למסך ושוב, לידה כניסה למסך נוסף רחבה יותר. אני מקווה שהסברתי את עצמי נכון, האם יש אפשרות לחבר שני מסכים למחשב? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  14. Started by ovadia10,

עוד שאלה לגבי מערך HD4850CF...מה שכתוב בGPU-Z זה על ליבה אחת? הכוונה כתוב לי ב memory bandwidth : 71 GB/S זה לשני הליבות 71? או 142 לשני הליבות?

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  15. http://www.sapphiretech.com/en/productfiles/143image2.jpg http://www.sapphiretech.com/en/productfiles/143image3.jpg למקור: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=91973 מי שרוצה לעשות אוברקלוק רציני יש לו סופסוף כרטיס עם קירור מתאים

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  16. Started by tamiravigan,

מה לקנות? או 8800GTS320 של ג'יגהבייט או 2900PRO של ספיר או חברה אחרת.. אני מתכוון מבחינת אמינות וביצועים. לטווח הרחוק! הוא ישמש אותי לפות כשנתיים אני לא גיימר כבד אבל אני לא רוצה בחות הכרטיסים הנ"ל אז מי באמת עדיף? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  17. יש לי ספק ג'נרי 500 וואט,האם הספק יוכל להחזיק אותו טוב ויש לי מעבד pentium d 820 2.8ghz האם הוא יהווה לו צוואר בקבוק

• 7 תגובות
    • 598 צפיות
  18. Started by MODY69,

שלום. היום פתרתי את בעיית ספק הכח שלי והכרטיס עובד בלי הודעות שגיאה ובתדרי הסטוק שלו. אבל... נתקלתי בבעיה קטנה... הכרטיס מקבל 6600 ב- 3dmark05.... הוא אמור לקבל סביבות ה- 7700. בדקתי את המתחים והם בסדר גמור ב- 3.3, 5 וה12.... המפרט שלי הוא prescott 3GHz 2*512 samsung 400MHz 915 WD 120GB 7200RPM 7800GTX 256MB DDR3 הכרטיס נמצא בדיוק בתדרים שהוא צריך להיות והתקנתי את הדריברים האחרונים. כמו כן, עשיתי אוברקלוק ל- 470 לליבה (במקום 430) וקיבלתי את אותה התוצאה בדיוק, 6600 +-. אני חושד שהמעבד שלי מגביל אותי... מה אתם חושבים בעניין? יש דרך כלשהי לפתור את הבעייה?

• 7 תגובות
    • 598 צפיות
  19. Started by yaadhadar,

אני רוצה להתחיל לעבוד עם DVI אבל לא מצליח למצוא בCATALYST איפה לאפשר את החיבור הזה. כ. מסך X800 GTO 256MB , ו CATALYST 6.2 האחרונה שפורסמה בדף הראשי. תודה

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  20. לאחר כל השאלות.... היחס למחיר... היחס לצרכים... הDX10 שכנראה בדרך... וכל ההשערות שעלו פה.... קניתי 7600GT של leadtek היום עם המחשב החדש.. הכרטיס מצטרף לחבורה טובה...!!!

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  21. זה הכרטיס שיש לי http://usa.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=1336&l1=2&l2=8&l3=0 כרגע מותקן לי הדרייבר האחרון ששוחרר לפני מספר ימים וה - CATALYST לא מותקן במקומו התקנתי את ATI TOOL 1.2.6.955 כשאני מסתכל על ההגדרות הנוכחיות של הכרטיס ( כרגע ללא OC ) ה - GPU נמצא על 499.5 וה - MEM על 594 כששניהם נמוכים משמעותית מהגדרות הבסיס,מצד שני הביצועים נראים סביר,לדוגמה ב - 3DMARK06 התוצאה היא 6010 ( המערכת עצמה אבל לא הכרטיס ב - OC 3.52 ),הטמפרטורה של הכרטיס במנוחה היא סביב ה - 40 מעלות אבל כשאני מריץ את 3D06 היא קופצת לאיזור ה - 80 מעלות. שלוש שאלות : 1. בנוגע להגדרות הכרטיס ( שנמוכות ממה שצריך להיות ) האם לשנות או להשאיר ואיך זה ישפיע על הטמפרטורה ? 2. ב…

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  22. שמתי לב שיש כרטיסי מסך המבוססים על טכנולוגיית 7800gt אבל לא הבנתי דבר אחד. הרבה חברות עושות כרטיסי מסך ולוחות אם די זהים על אותה טכנולוגיה. נגיד כרטיסי מסך 7800gt של msi עולה 4000 שקל ושל gygabite עולה 2000 שקל. למראת שהם די זהים שניהם geforce 7800gt אז לא הבנתי בעצם מה פשר הדבר. זתאומרת אני מבין כשמדבר על שני חברות שאחת מהם טובה ומוקרת והשנייה בכלל לא והכטיס התקלקל אחרי שנה אבל במקרה שיש כזה הבדל מחירים בין חברות טובות כמו msi asus gygabite אני לא ממש מבין. אז בעצם מה אתם מציאים לי לקנות? asus msi או gygabite? מה ההיתרונות ומה החסרונות?

• 6 תגובות
    • 598 צפיות
  23. יש הבדל בין ה8600Gt 256MB לבין ה512 MB ? או שזה רק גימיק ואין הבדל

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  24. נתקלתי בחנות ליד ביתי שמוכרת כרטיסים של החברה הנ"ל , ורציתי לדעת אם מישהו שמע עליה , יודע משהו , האם היא חברת קבר ? היא מייצרת כרטיסים של Ati ,נדמה לי .....

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  25. Started by AmorphisM,

התוכנה שבאה עם המאיץ - TRIXX - הפסיקה אחרי שעשיתי OC, להראות טמפ' נכונה. הטמפ' בעצם תקועה כל הזמן על 36.8! יכול להיות שהסנסור נשרף/נדפק? חשבתי שהם אמורים לעמוד בטמפ' גבוהות ביותר. אני לא מצליח למצוא תוכנות אחרות שמראות טמפ' של GPU (אוורסט לא נותנת משום מה). מה אני עושה?! ??? אני חושש לבצע OC במצב כזה.

• 0 תגובות
    • 598 צפיות

דיונים חדשים בפורומים