עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by gshhar,

מה אומר ה-D3 הזה? האם זו גירסה מוחלשת? בכמה? האם זה משתלם או שכדאי להוסיך ולקנות ללא ה-D3 הזה?

• 9 תגובות
    • 668 צפיות
  2. Started by darkman,

מחפש מסך לעבודה כללית במחשב(FLAT) בתקציב של 750

• 6 תגובות
    • 820 צפיות
  3. Started by dlivneh,

הרבה פנו אליי בעניין המסך הזה שרכשתי וקבלתי לאחרונה. אני מאוד מרוצה ואם למשהו יש שאלות על המסך (בחירת העורך אצל טום). אני מוכן לענות.

• 8 תגובות
    • 874 צפיות
  4. כאשר אני משחק CALL OF DUTY או WAKEBOARDIN UNLEASHED המחשב עושה לי פתאום RESET למה?

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  5. Started by LRa,

כבר שאלתי לפני חודש אבל לא קיבלתי תשובה ברורה ואני הולך לקנות את המסך השבוע ככה שאני צריך להחליט. שוב מחיר גג 4200 ש"ח ושתהיה אפשרות לשחק בצורה טובה. תודה רבה

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by guy25,

אני מקווה שמישהו יכול לעזור לי... החלפתי כרטיס מסך לפני יומיים... הכרטיס הישן Geforce 4 ti4400 הכרטיס החדש geforce fx 5900 v9950TD לשני הכרטיסים כניסות זהות ואני השתמשתי ומשתמש באותו גרסת דרייבר 53.03... הכל מצוין בכרטיס החדש,אפילו איכות התמונה על גבי הטלויזיה השתפרה בהרבה...והיא היתה גם בישן מצויינת. הבעיה שפתאום ב nview אין לי את האופציה של "שכפול מדויק" וזה מקשה עלי מאד בכל מה שקשור לצפיה בסרטים...יש לי אופציה רק לקבל תמונה או על גבי המחשב או על גבי הטלויזיה,אבל לא על שניהם ביחד...וזה אותו גרסת דרייבר...מוזר מאד. עשיתי התקנה מחדש לדרייבר ניסיתי להחליף סוגי כבלים (s-video ל s-video)( RCA ל s-video) וכלום לא עזר...מה בדיוק הבעיה? מישהו יכול לתת פתרון מעשי?? תודה מר…

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  7. 9500 pro vs. 9600 xt?

8. Started by matanyaniv,

אני מאוד מתלבט בין אם לקנות LCD או CRT אני צריך את המסך בעיקר למשחקים ולצפיה בסרטים... איזה מסך יתן לי תצוגה טובה יותר?(בלי קשר למחיר)

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  9. Started by Duckman_911,

שלום לכולם. ברשותי כרטיס Radeon 9800 pro של הרקולס. ואני מעוניין להשתמש ב-TV OUT שלו, אולם נתקלתי בבעיות. אני משתמש ב-Catalyst 3.10, וזה יותר הרבה בעיות עם זה, משום מה. דבר ראשון - כשאני עובר לטלויזיה, הוא עובר לרזולוציה 1024x768, משום מה הוא מזהה את זה כרזולוציה הנתמכת של הטלויזיה ואי אפשר לשנות את זה בהגדרות של ה-displays בדרייברים של ATI. וזה כבר לא טוב - שכן הטלויזיה הדפוקה בחדר שלי יכולה להציג רק 800x600, ומה שקורה זה שאני רואה רק חלק מהמסך ונאלץ לשות scroll כדי לראות את השאר.. הדרך היחידה שמצאתי לעקוף את זה זה להוריד את הרזולוציה של הדסקטופ שלי ל-800x600, ואז להעביר לטלוויזיה.. אבל מה ההגיון בזה? זה מטרד, ואח"כ צריך להחזיר את זה עוד... - אגב, לפני הרדאון הזה …

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  10. Started by Dready,

אני מעוניין לקנות ממשהו 9700 powercolor's np במחיר פצצתי, שאלתי היא אם יש אפשרות לעשות סופטמוד, או שצריך להחליף ביוס? תודה.

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  11. מה כדאי? מה עדיףףף?

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  12. Started by eliko789,

יש לי כרטיס מסך גיפורס4 440 ולצערי אינני מצליח לראות כלום בטלויזיה אני משתמש בתוכנת TVTOOLS 5.9 ויש לי כבלים עם יציאת סופר וידאו .ואודיו אני רואה בטלויזיה רק שאני מתאחל את המחשב ,לאחר מכן מסך שחור בלבד. יש לי וינדוס 98 אודה לכם אם תעזרו לי בנושא

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  13. דרך אגב הכרטיס הוא של HERCULES, אז עדיף להוריד מהאתר שלהם? ואיזה גרסה בדיוק הכי יציבה והכי מומלצת? תודה לכל העוזרים!

• 7 תגובות
    • 784 צפיות
  14. איזה כרטיס טלויזיה הוא עם איכות הVIDEO IN הכי טובה, יש לו שלט (לא חובה אבל מאוד מאוד רצוי) ובכעם הכי טוב- עד 500 שקלים, רצוי פחות. ועוד משהו, יש לי מסך LCD Benq fp767 ושמעתי שמסכי מחשב תומכים בPRO SCAN, גם LCD? או שאני לא אוכל לראות דברים בPRO SCAN על המחשב? תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  15. Started by Aner,

?

• 11 תגובות
    • 958 צפיות
  16. Started by razcoren666,

את האמת כבר לגמרי השתגעתי בשבוע האחרון מאז שהחלטתי לקנות מחשב וסגרתי כבר את כל הפינות, כמעט, אני עכשיו מתלבט בין שני כרטיסי מסך: Albatron 5900XTV וה Club 3D 9800SE המחירים כמעט זהים, רק שעל ה club3d לא שמעתי כמעט כלום, אבל הציפ אמור להיות טוב יותר, מה אתם חושבים???

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. באיזה רזולוציות ה-SP2 עובד לאיזה כרטיס מסך משתווה הכרטיס מסך שלו?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by SMSM,

שלום לכולם ! יש לי מסך LCD ויש לי עליו 2 כתמים קטנים קטנים - שאני יודע בוודאות שזה לכלוך ולא איזה פיקסל מת .... למרות שהם לא מפריעים כל כך - רציתי לדעת מבעלי ניסיון כאן - איך הם מנקים את המסך שלהם , אם בכלל ?!

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  19. Started by ktm,

יש לי בעיה גדולה וגם אחרי כל הבירורים שעשיתי אני עדין לו מצליח לבחור את כרטיס המסך הכי טוב............. כי יש לי שורה של כרטיסי מסך ואני לא יודע את מי לבחור אז מי שבאמת מבין שיכתוב לי איזה כרטיס מסך הכי טוב מבין כולם והכי שווה מבחינת מחיר ובנדל? Gigacube Radeon 9600XT D3 256MB-1058 Hercules 3D Prophet 9600XT-1240 SAPPHIRE 9600XT 128 mb DDR TV OUT DVI-1095 SAPPHIRE 9600XT 256 mb DDR TV OUT DVI -1205

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by ביז'ו המוס,

הגעתי ל4028 עם readon 9600 tx ;D עם OC ל core 540 וmemory 702 נראה אולי אני יצליח למתוח עוד קצת את הכרטיס שלי (הוא של SAPPHIRE עם קירור לא משהו) בכל מקרה זה גם מעוד טוב ;D ;D ;D

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by parker,

שהלכתי לאתר של sapphire ראיתי שבמפרט של ה9800xt מציינים שבבאנדל יש את הקופון של HL2 אבל בבאנדל של ה9600xt לא כתוב, רציתי לשאול מישהו שקנה את הכרטיס אם הוא קיבל את הקופון

22. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_90&products_id=613 Radeon 8500LE אני חושב שהוא לא כזה רע... צריך להגיע לרמה של 9000PRO.... או אפילו TI4200... הלא כן? זה כרטיס מעולה ועולה רק 380שקל!

• 14 תגובות
    • 958 צפיות
  23. Started by LinKinG,

זה הדגם שלו 17''V.M. Pro1413 FLAT ל IIYAMA? מה אתם אומרים עליו שווה?

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  24. לאחרונה רכשתי את הסמסונג 959 nf , לאחר שחיברתי אותו למחשב הבחנתי בשתי קווים דקים המופיעים בשליש התחתון של המסך ובשליש העליון , מהחנות אמרו לי שזה ככה בכל המסכים עם השפורפרת של המסכים הללו ושאני מוזמן לבוא אליהם לבדוק . האם החנות דוברת אמת ? האם הקווים אמורים להיות שם ? .

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by e-r-a-n,

טוב העניין הוא כזה.. יש לי את הוידאו שציינתי בכותרת, וביום שבת אני צריך להקליט איזה סרט.. עכשיו אין לי ממש מושג איך אני מקליט איתו מהטלויזיה כי בחיים לא התעסקתי עם זה............ אם מישהו יכול להדריך אותי...אני אודה לו.. ניסיתי פשוט לשים את הקלטת (עם הריבוע לא שבור) בוידאו, להפעיל אותו לשים סתם ערוץ 2 לנסות, וללחוץ על REC אבל זה לא ממש עושה משהו.. אני בכלל אמור להשאיר אותו או להוציא? אני לא בטוח בנושא הזה גם כן....

• 3 תגובות
    • 719 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.