עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מעבד E6300 CORE 2 DUO לוח ASUS 965 צ'יפסט אינטל ג'יגה זיכרון(512*2) DDR2 667 PQI. כרטיס מסך ati sapphire X1950 512mb. 160GB SATA2 חברת SEGATE. צורב דיוידי NEC וספק 500W של HEC. האם הכרטיס "יותר מדי טוב" יחסית למעבד או שאקבל תמורה מלאה בביצועים שלו במשחקים וכד'?

2. Started by Yoav,

לאחי ככל הנראה נדפק כרטיס המסך, ואני זקוק להמלצה לטוב ביותר.. עד כמה שאני מבין, 8600GT ו-HD2600XT הטובים ביותר בטווח המחירים הזה, והביצועים דומים - מי לוקח? הכרטיס ככל הנראה יקנה בנועה מחשבים (שם המחשב יכנס למעבדה כנראה). המפרט הוא אטלון 3500+ (חד ליבה!) עם ג'יגה ראם. עד כה היה מותקן על המחשב 6600GT שסיפק את צרכיו, המשחקים שיורצו עליו קלים יחסית.(פיפ"א, RPG כאלה ואחרים, CS:S וכו').

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  3. Started by The_Wolf,

שלום לכם , אני מתלבט לגבי קנית כרטיס מסך. כרגע אני מוכן להשקיע כ 500-600 ש"ח. מה הכרטיס הטוב ביותר שאפשר להשיג במחיר כזה? כרגע אני בהתלבטות של X700(ראיתי של שפיר עם 512 מגה) מול GF7300 מול רדאון 1300 של גיגהבייט עם 256 מגה ...יש עוד מתחרים בטווח מחירים הזה? אשמח להמלצותיכם , תודה.

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  4. Started by ozba77,

איזה כרטיס מהבאים עדיף לקנות אני לא משחק הרבה שניהם במחיר של כ-200 שקל תודה

• 8 תגובות
    • 598 צפיות
  5. שלום לכולם, החלטתי לרכוש את הכרטיס הנ"ל על סמך כמה מבחנים שראיתי וגם המדריך בפורום עזר לי להגיע להחלטה הזו. הסוגייה היא כזו: הבנתי שהכרטיס שאני רוצה לקנות מגיע ב2 גרסאות, אחת עם 128MB GDDR3 השניה עם 256MB DDR2 בסך הכל אני מחפש איכות תצוגה גבוהה בווינדוס שאני בטוח ש2 הגרסאות יתנו לי ומבחינת משחקים אני משחק UT99, זאת אומרת שכאן אין בעיה.. ואני ירצה לשחק מדי פעם איזה NFL NHL NBA 2006 וגם איזה NFS MW לא חובה על פול גרפיקס עם פול אפקטס. סך הכל אני גם חייל שלומד אז אין לי הרבה זמן לשחק. אודה לכם על תשובה תודה רבה. ישנה גרסא של ספיר ב750 שקל בערך~ או של פליט גרסא גולדן עם מאוורר שקט, ב650~ איזה מהם כדאי לקחת? את השקט יותר לא?? באותה נשימה, גם ראיתי X800TO 128MB DDR3 ב700 שקל!!…

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  6. Started by mishiago,

שלום חברים, אני זקוק לדרייבר של VOODOO MONSTER 3DFX 6MB 128BIT . כרטיס ישן מאוד אך זה מה שיש לקרוב משפחה. התקנתי לו ווינדוס 2000 אך עדיין לא זוהה הכרטיס מסך ע"י מערכת ההפעלה. יש לי דרייבר של ווינדוס 95 בלבד(הדרייבר המקורי) ומין הסתם הוא לא מתאים. אני מוכרח שתעזרו לי במציאת דרייבר לכרטיס זה. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  7. Started by TPack,

שלום לכולם לפני כמה ימים קניתי את ה8800GT של Club3D ולמרות שהוא מריץ משחקים כמו Crysis מצויין על רזולוציה 1024*768 אחרי חצי שעה בערך המשחק נתקע (קרה לי כמה פעמים) ואין אפשרות לעשות שום דבר חוץ מריסט. איך אני יכול לאתר מה גורם לקריסה? הדרייבר כמובן מעודכן.. ורציתי לדעת האם אני צריך להתקין DirectX10 תודה עריכה: המפרט: Intel Pentium DualCore 2.8GHz D820 Asus P5LD2-VM Corsair 450W 2GB RAM OCZ CL4 667Mhz

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  8. Started by RobiNooB,

5.8 יש שינוי ? שיפור בביצועים \ FPS ?

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  9. Started by idoleff,

שלום, אני קונה עכשיו מחשב חדש ואני מתלבט בין שתי אפשריות לכרטיס מסך... GeForce 6600 עם SLI או GeForce 6800 בלי SLI... במחשב הישן אני יכול לשים או את הGeForce FX5500 או את הReadon 9200SE... מה אתם ממליצים לשים בכל אחד מהמחשבים?

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  10. Started by shaharor3,

יש לי מחשב לא כזה ישן.. 3-4 שנים. מפרט: מעבד- intel core 2 due, E4500. GB 1 כרטיס ראם. directX 9.0 כרטיס מסך- nvidia GeForce 7300 LE (זיכרון 512MB) ספק כוח 300W אם זה עוזר.. בעיה שלי היא במשחקים כמו- PES 2010, call of duty modern warfare 2, prototype... הם עולים לי על המחשב אבל ברגע שאני מתחיל לשחק הם זזים בתקיעות / קפיצות. רציתי לדעת האם הבעיה היא בכרטיס מסך? במעבד? בזכרון הראם? או בעיה אחרת. אשמח לעזרה שחר.

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  11. ההבטחה לפרטים נוספים במהלך חודש ינואר התמוססה, וכעת לאף אחד מחוץ למפתחת השבבים לא ממש ברור מה הסטטוס של כרטיס הגיימינג המפלצתילכתבה

12. Started by OuTsIDe,

ראיתי מחשב טוב והיה כתוב את זהIntel Graphics X3000 ולמה הוא מישתווה לאלה של GEFORCE(למי שלא הבין הכרטיס משולב בלוח אם)

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  13. אני קונה כניראה את המסך P2350 כי אין את ה2209WA כניראה אני לא גיימר אלא רק משחק משחקים פה ושם הרזולוציה של המסך היא 1920X1080 הכרטיס HD4850 512MB יעשה לי בעיות בגלל הזיכרון הנמוך? שמעתי שאפשר להוסיף לו זיכרון מהזיכרון של המערכת זה נכון? ראיתי את זה פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=440518.0

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  14. Started by avigtr,

שלום חברים... אני רוצה לקנות אץ ה 7600gt אבל פורסמו שלושה דגמים עם הבדל במחיר..: ASUS Silent 7600 GT 256MB GDDR3 - PCX - Retail Gigabyte 7600 GT SilentPipe II 256MB DDR - PCX - BULK LEADTEK - PX7600 GT Extreme 256MB DDR3 - PCX - Retail כולם לפי מחיר מהנמוך לגבוה...(ומה זה ה retail הזה...!!!!) לא אכפת לי לשלם רק רוצה לדעת אם יש משמעות לביצועים...(המפרט שלי בחתימה).. תודה רבה.. אבי

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  15. Started by יניב קופר,

http://www.skypc.co.il/pl_product~LV385~8~0.htm מה אתם אומרים טעות של החנות

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  16. אני קונה השבוע מחשב פשוט עד 1500 שח אני מעונין להוסיף לו כרטיס מסך חיצוני HDMI כדי לחבר את המחשב לLCD שיש לי בחדר על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים?

17. Started by kobibo,

לי יש ATI ורציתי לדעת מה ההבדל בין הדרייברים של ATI לאלו של Omega ? מה עדיף ?

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  18. שלום יש לי RADEON 9800 PRO ויש לי את ה ATI Catalyst Control Center ואני עושה CLONE למסך ואז את הסרט רואים או רק בטלויזיה או רק במחשב (אפשר לשנות את ע"י SWAP DISPLAY MAPPING איך אני עושה שאני אראה את הסרט גם במחשב וגם בטלויזיה? ועוד משהו קטן..אני רואה את השולחן עבודה בטלויזיה אבל הוא לא נכנס במסך, אני לא רואה את הצדדים של המסך נגיד את השעון של הXP ואת הצד השמאלי של תפריט הSTART

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  19. אם כן, אפשר קישור למדריך שמסביר איך עושים את זה?

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  20. שלום לכולם יש לי במחשב השני שלי כרטיס רדאון 9200 עם 64 מ"ב 128 ביט, ואולי יציעו לי החלפה תמורת גיפורס 4 4800 SE תוצרת אסוס - עם VIVO כנראה כמובן שאני יודע שה 4800 חזק יותר אך האם יש איזהשהיא סיבה לא לקחת אותו? בסה"כ הרדאון עושה עבודה בסדר במחשב שלו ורוב המשחקים שאני מריץ עליו הם משחקי DX8.1. לי אין בכלל ניסיון עם סדרת GF4TI ואני אחד שמעדיף ATI אך בגלל שמציעים לי כרטיס חזק יותר אמרתי ננסה. מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  21. לאחר האכזבה הכללית מהשקת ה-Radeon RX 6500 XT, נקווה כי הדגמים הבאים בדור ה-RDNA 2 יוכלו לספק לנו קצת נחתלכתבה

22. Started by yogevmalachy,

שלום! יש כל כך הבדל ביניהם?? כי ה 9800 עולה פי שתיים מ 9600 בבקשה עזרה דחופה אני רוצה להחליט מה לקנות תודה רבה....

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  23. Started by 87alon,

האם משהו יודע אם לעורך סרטים חשוב כרטיס מסך טוב לצורך עריכות והמרות של סרטים או שלזה כל התפקיד הוא לזכרון והמעבד תודה מראש אם תחכימו אותי בזה

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  24. כשאני פותח משחק כלשהו שאגב עבד לי פעם זה עושה מסך שחור ואז מופיע הסמל של ה"NO SIGNAL" וכתוב משהו שזה לא עובד כי זה לא בטווח של ההרץ של המחשק או משהו בסגנון. מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  25. שום agp aperature או שום דבר אחר שאפשר לשנות בו כמות של זיכרון הלוח שלי הוא gigabyte GA-8SQ800 איפה זה נמצא שם? תודה

דיונים חדשים בפורומים