כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
עידכון כרטיס מסך NVUDUA יצר לי תקייה עם 32MB של קבצים. C:\NVIDIA\Win2KXP\84.21 אפשר למחוק אותה?
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
היי יש לי כאמור GF4 TI4200 וניסיתי כל דרייבר אפשרי ואני לא מצליח להריץ משחקים...ולא ממש חדשים ואפילו משחקים שרצו בקלילות עם הGF3 שהיה לי לפני... ניסיתי לריץ את GTA3,WARCRAFT3 ואת GENERALS וכולם מציגים לי את אותה השגיאה שמשהו לא טוב בדיירקט איקס או בדרייברים של הכרטיס מסך....אז התקנתי דיירקט איקס 9...ועדיין אותה שגיאה, הורדתי דרייברים עדכניים מניבדיה ועדיין אותה בעיה...השתמשתי בדרייברים שבדיסק המצורף לכרטיס מסך...עדיין אותה בעיה... אני כבר אובד עיצות. הכרטיס הוא של גיינווארד אם זה משנה עם 128 MB וAGPX8 למרות שהלוח שלי תומך עד 4. יש לי מחשב פנטיום 4 1.6A עם 256 RDRAM וXP בעברית. אם צריך עוד פרטים אני אשמח לתת. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
צריך בנצים לכרטיס הנ"ל... וכמה הוא צריך להוציא בערך ב 3DMARK05. תודה :-)
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום לפני כ 8 חודשים רכשתי מאיביי כרטיס מסך של pny 6800 gt לאפיק agp*8 בכרטיס מותקן mv 5 silencer אני מאוד מרוצה מהכרטיס,אך הבעייה שלי שנראה לי שהוא חם מדיי במנוחה הוא מציג טמפרטורה של 60 מעלות..... ובעבר הוא היה על 52-54 הוצאתי את הכרטיס וניקיתי עד כמה שיכולתי את האבק כי אי אפשר להגיע לכל המקומות מבלי לפתוח את הברגים של הגוף קירור שיושב עליו. שאלתי היא האם כדאי לקחת למעבדה שיפתחו וירעננו משחה טרמית וינקו הכל? כי זה לא נראה לי הגיוני שעם קירור מפלצתי שכזה הוא מגיע ל 60 מעלות במנוחה. אג הכרטיס ללא אוברקלוק ושמתי בעזרת ריבה טיונר את המאורר ל 100 אחוז.... שאלתי היא מה אתם ממליצים?להשאיר ככה?האם זה סביר 60 מעלות לכרטיס כזה עם קירור כזה?או ללכת לחנות שיחליפו משחה טרמית? וינקו…
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
-
ברצוני לקנות את אחד המסכים האלו :710TM ,710M,710N כולם דגמי 17" של סמסונג. כולם במסגרת המחיר. מה ההבדלים הייחודיים בינהם... חוץ מהעובדה שהTM בא עם רמקולים מובנים , הרמקולים לא משחקים אצלי תפקיד כיוון שגם כך לא אשתמש בהם... אשחמ לקבל את המלצתכם..
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
-
לא לכעוס אני אשאל גם בפורום השכן
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
-
חשבתי על המסך הזה: ViewSonic ?VX924 19'' LCD DVI 3ms? מחיר 2490 זה המפרט שלו: ?Model? ?VX924? ? LCD Panel? ? Type: 19" color TFT Active Matrix SXGA LCD ? ? Display Area: 14.8" horizontal x 11.9" vertical x 19.0" diagonal ? ? Optimum Resolution: 1280x1024 ? ? Contrast Ratio: 550:1 (typ) ? ? Viewing Angle: 160° horizontal, 160° vertical @ contrast ratio > 5 ? ? Response Time: 3ms gray-to-gray (avg.); 5ms white-black-white (typ) ? ? Brightness: 270 cd/m2 (typ) ? ? Light Source: Long life, 40,000 hrs. (typ) ? ? Panel Surface: Anti-glare ? ? INPUT SIGNAL? ? Video: RGB analog (75 ohms, 0.7 Vp-p); DVI-D (TMDS, 100 ohms) ? ? Sync: H/V separated (TTL), composite, sync-on-gre…
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום לכולם! שלשום קניתי מדפסת משולבת וגיליתי שיש תוכנה בשם ABBYY אשר יכולה לסרוק טקסט ולהפוך אותו לפורמט WORD ללא שגיאות... הבעיה היא שהתוכנה לא נתמכת בשפה העיברית-כלומר אי אפשר לסרוק בעיברית האם מישהוא מכיר תוכנה כל שהיא שעושה את העבודה בעיברית? תודה יוסי
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
אני מחפש מסך LCD 17 בסביבות ה-2 אלף.... ואני לא מבין בזה כלום!!! מישהו יכול לעזור לי למצוא מסך טוב?
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
לכרטיס 6800GS איזה דרייברים הכי מומלצים? יש המון סוגי דרייברים לכרטיסים האלו.... [חוץ מהרישמיים]
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות את 8800GTS החדש (מבוסס G92) ולפי המחיר בארץ (כ-2000 שקלים) אני חושב ששווה יותר לקנות אותו בארה"ב או משהו בדולרים יש למישהו מושג כמה זה עולה בדולרים??? תודה למי שיתן תגובה
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אני קונה רדיאון 9600PRO 256MB ובמהלך חיפושי ברשת ראיתי שכרטיס אחד עולה 715 שקל ואחר 800 או 900 ואז שמתי לב שכתוב בדגם של הכרטיס RETAIL אז רציתי לשאול מה אומרת המילה הזו ??????????? http://glob-net.com/product_info.php?produ...5d0812b330e2c67 הנה הפרשי המחירים תגידו לי מה טוב: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=17593&gsid=10-4 תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אהלן אנשים יקרים אני מעונין שיתיעצו לי לגבי כרטיס מסך כל שהוא שתומך בדרטיקס 9 ועם כל התוספות עד מחיר 600 שקל כרגע יש לי fx5200 ואני מאוד מאוכזב
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
שלום רב לאחר רכישת מחשב - ללא מסך - הגיע זמן קניית המסך. אני גרפיקאית וצלמת מקצועים הזקוקה למסך באיכות טובה - אך אינני יודעת כמעט כלום לגבי המושגים של המסכים ולכן אשמח לעצותיכם. האם עדיף CRT או LCD? מכיון שחשובה לי מהירות ואיכות צבע -מה מומלץ? האם זה נכון שעדיף מסך של APPLE? ואם כן האם הוא יכול להתחבר גם לPC רגיל? ואין לי מושג מה סדר גודל של מחיר..... ממש אודה על עזרתכם.
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש וראיתי שהמליצו על הגי פורס 7600GT אז נכנסתי לזאפ וחיפשתי שם את הכרטיס מצאתי אותו ועוד כרטיס מוזר ה7600GS ולא הבנתי בכלל מה ההבדל בין שניהם הביצועים או משהו כזה הקירור אז בבקשהאם מישהו יכול לעזור לי להבין מה שונה זה הייה אדיר . וגם ראיתי שיש באותו עמוד את ה7660GS שהיה רשום לפניו PX ושהוא במחיר הרבה יותר נמוך מה7600GS הרגיל ולא הבנתי מה השוני גם בזה זה טעות או משהו כזה מה במה זה שונה אחד מהשני ואני טיודע לכם מאוד אם מישהו יוכל להבעיר לי מה השנוי בין שניהם ואם מישהו יכול בבקשה להגיד לי מה זה יציאת TV OUT בכרטיס מסך כי ראיתי שיש את זה בגי פורס 6600 ולא רשום ב7600GT אז בבקשה תעזרו לי בזה גם ותסבירו לי במה יציאת TV OUT עוזרת בכלל?
-
- 5 תגובות
- 582 צפיות
-
-
-
היי חברה מה שלומכם? רציתי לדעת מה אתם אומרים על הכרטיס מסך הזה: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814143043 BFG Tech Geforce 7800GTX 256MB וגם לגבי המכיר שלו.... ואם אתם יכולים לקשר אותי לביקורות עליו... או אתרים לקניה במכירים יותר טובים (בארץ או בחו"ל) רב תודות!
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
יש לי 7900 GT ולא מזמן החלפתי מסך. הרזולוציות של המסך הם: 1680*1050 עכשיו ברוב המשחקים ברזולוציה הזו הכרטיס עושה בעיות. או שהמחשק זז לאט מאוד הוא שהוא מחסיר דברים. הבעייה בכרטיס נכון?
-
- 5 תגובות
- 582 צפיות
-
-
כשאני נכנס לקטגוריה AA בCCC אני רואה שבגרסה האחרונה יש אפשרות של FILTER ויש שם כל מיני אפשרויות אני שואל מה ההבדלים כי אני לא באמת רואה הבדלים בהדגמה שלהם תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום אני משחק במשחקים שדורשים גראפיקה גבוהה כמו cs ואני רוצה להריץ את המשחק על האיכיות גראפיות הכי גבוהות. השאלה שלי היא אם הכרטיסי מסך Geforce 7600GT ו-Geforce 7900GS יכולים לספק לי את האיכיות גראפיות האלה ואם כן אז איזה מהם יכול לספק לי איכות יותר טובה? תודה רבה מראש
-
- 7 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום למומחים. כמו רבים לפני, גם אני מעוניין לרכוש מסך LCD חדש. אין לי מושג בכל המבחר שקיים מי נגד מי ולמה. המסך שאני מחפש הוא בעל התכונות הבאות: - 17" - ניתן לצפייה מאונכת (PIVOT) - גודל נקודה נמוך ככל האפשר - זמן תגובה נמוך (12MS?) - קונטרסט גבוה (1:700?) - DVI - ממש לא חייב רמקולים (כולם תמיד מתלוננים שהרמקולים במסכי LCD הם זבל, זה נכון?) - בהירות טובה - איכותי ואמין המחיר משחק תפקיד משני... העיקר שיהיה killer screen למשחקים, סרטים וכו' תודה!!!
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-