עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם, ברשותי מחשב נייח לא חדש, עם לוח אם GA-K8NS-939. לאחר כמה הודעות בווינדוס על בעיה עם מאיץ ה-AGP, המחשב התחיל לקפוא בעת העלאת הווינדוס. הבנתי שאני צריך כרטיס מסך חדש, שאלתי היא איזה כרטיס מסך אני צריך מבחינת מאפיינים על מנת שיתאים ללוח האם? אני מעוניין בכרטיס מסך PCI למקרה והתקלה היא לא בהכרח בכרטיס המסך אלא בסלוט של - ה-AGP. האם יש לי אפשרות בלוח זה להתקין כרטיס שהוא PCI EXPRESS? תודה מראש, צחי

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  2. Started by pazer005,

מה מקליט באיכות הטובה ביותר או יותר נכון, מציג תמונה טובה יותר? VIVO על X1950XTX או כרטיס טלוויזיה?

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  3. Started by crabrocket,

לא מזמן רכשתי את הכרטיס אני די מרוצה ממנו עד עכשיו, אבל יש לי שתי שאלות אם תוכלו בבקשה לענות לי: 1. הכרטיס הגיע עם כבל שמחבר בין הכרטיס לספק, הכרטיס עובד גם אם לא מחברים אותו לספק. ולכן השאלה שלי האם זה משנה אם הוא מחובר לספק או לא ובכלל אם זה משפיע על הביצועים? 2. עשיתי לכרטיס בדיקה ב 3dmark05 והתוצאה שקיבלתי ברזולוציה של 1024X768 היא 3897 , האם זה ציון סביר/טוב/מצוין לכרטיס ברמה כזאת? תודה רבה לעונים...

• 5 תגובות
    • 566 צפיות
  4. Started by MemoreXx,

שלום ברצוני לדעת האם זה אפשרי לפתוח צינורות לכרטיס הנ"ל? והאם דרך תוכנת RivaTuner? כי שם לא מצאתי, אם תוכלו טיפה להדריך אותי... והאם זה אפשרי בכלל תודה רבה.

5. קניתי כרטיס מסך gigabyte ardeon 9550 128mb עם 64bit ככה רשום על הקופסה קניתי מksp עכשיו אני רוצה לדעת עם לשנות משהו במאפיניים ואין לי מושג מה לעשות ואיך כשקניתי את הכרטיס התקנתי את הדרברים והתחלתי לשחק

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  6. Started by Snoopy2006,

שלום, לאחר שהתייאשתי מכל הקומבינטורים שמנסים למכור מסכי מחשב משומשים במחירים מוגזמים החלטתי לנסות את מזלי בקניית מסך חדש. איזה מסך 17 CRT מומלץ לקנות היום מבין אלה שעדיין נמכרים בשוק ? חושב לי שקצב הרענון יהיה גבוה ככל האפשר (אני עובד ב-768 1024 בדר"כ) ואם אפשר שגודל פיקסל יהיה נמוך ככל האפשר. תודה

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  7. http://zap.co.il/model.asp?model_id=372593 בעיקרון התקציב שלי הוא 2000-2200 אבל המסך הזה נראה לי ממש ממש טוב אז מקסימום אני אקריץ מאיפשהו עוד 500 ש"ח אם יש משו אחר יותר טוב או באותה רמה אבל בתקציב שלי אני אשמח לראות. המסך הוא Samsung 930BF

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  8. Started by redead,

אני מתכנן בעתיד הקרוב לרכוש אחד מכרטיסי ה8600 כנראה ורצתי רק לברר משהו שנראה לי לא הגיוני.. כבר היום בכל משחק שאני מתקין הדרישות המומלצות הם שלכרטיס מסך יהיה יותר מ128 מגה זיכרון , השאלה היא למה לקנות כרטיס מסך חדש מסדרת ה8600 ולקנות אותו עם פחות מ256 מגה? נראה לי פשוט צעד ממש לא הגיוני בהתחשב בדרישות המשחקים..

• 5 תגובות
    • 566 צפיות
  9. Started by dorish,

שלום יש לי יצאת כבלים (מתב) ליד המחשב ואני רוצה לחבר את זה למחשב כדי שהמחשב הייה הממיר שלי והמחשב מחובר למקרן וככה לצפופת בתוכניות אז מה אני צריך ואים זה כיד כי ככה אני מפסיד חלק מהערוצים כי זה לא ממיר דיגיטלי של החברה וגם אני רוצה להעביר סרטים מהמצלמת ויאדיו שלי למחשב אבל באיות הכיד טובה שאפשר אז מה אתם ממליצים? כבר ניסיתי להעביר דרך הכרטיס מסך שהוא GF TI 4200 אבל אני לא מורצה מהאיכות. תודה.

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  10. Started by boludo,

שלום לכולם אני מחפש קטעי וידאו של 3d לשימוש ב AVID, קבצי מאט או 3D בעלי רקע מופרד ל KEY חינם כמובן תודה

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  11. Started by menybo2,

שלום יש לי כרטיס מסך של RADON ויש לו יצאת TV רציתי לשאול איך אני רואה tv ואם איזה תוכנה אני משתמש? בתודה מראש!

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  12. 2400 ש"ח ATI X1800XL 256MB כרטיס מסך חדש מבוסס ליבה X1800XL 256 מ"ב זיכרון DDR III במהירות 256 ביט 16 צינורות עיבוד Hydravision 3 500MHz Core 1000 MHz Memory DirectX® 9.0c Support and OpenGL Support או ASUS Extreme N7800GT/2DHTV 2450 ש"ח כרטיס מסך חזק בתושבת PCI-EXPRESS 256MB, DUAL DVI, TVOUT,HDTV VIVO 3 שנות אחריות אין לי ממש מידע על ASUS (צורת קירור וכו') אז מה כדאי יותר....?

13. CONNECT3D Radeon® X1900 XT 512MB GDDRIII with DVI-I VIVO+Arctic-Cooling Accelero X2 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5682 או SAPPHIRE RADEON X1900XT 512MB VIVO PCI-E http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4758 חייב דעה...אני לא יודע מה לעשות....

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  14. קניתי את הכרטיס : HD 4670 של ASUS לפי המלצתכם. הסתכלתי באתר של היצרן וממה שראיתי ה GPU CLOCK אמור להיות על 750 וה MEMORY CLOCK על 2000 . כשאני פותח את CCC , אני רואה שיש לי GPU 750MHZ כמו שצריך אבל 1004 MEMORY CLOCK ... יש לכם מושג ממה נובעת הבעיה? תודה על העזרה. מפרט: הנה קישור ללוח אם : http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1802 2 גיגה DDR2 3GHZ PENTIUM 4 HD 4670

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  15. Started by liordavid,

אני לא מצליח להפעיל 2 מסכים ב- Dual View במצב Multiple GPU. למרות שב- 8800GTS/X1900XT הצלחתי ... יש למישהו פיתרון גם Multiple GPU וגם Dual View ?

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  16. Started by pp12,

העם הכרטיס מסך 1900xpro הוא כרטיס מסך חזק? העם הוא יפעיל לי את קרבון ואת crysis על ההגדרות הכי גבוהות?

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  17. Started by Pac Pac Chick,

שלום לפורום גרפיקה, רציתי לומר לכם תודה על כל העזרה הרבה שנתתם לי בחיפושי אחרי כרטיס מסך. האנשים פה הם מקצועיים ויודעים על מה הם מדברים (בניגוד לכמעט כל מקום אחר), והפורום הזה הוא הפורום העברי הטוב ביותר שראיתי. יישר כח! עריכה: למי שרוצה לדעת, אני קניתי BFG Geforce 6800 GT (לא ממש אכפת לי מהבאג של הDVD כי סרטים אני מנגן בפלייסטיישן/טלוויזיה)

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  18. Started by mega1234,

יש כזה או שפשוט להשאיר אותו על 75HZ ?

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  19. התכנים שהיקלטתי לפורמט דיגיטלי האם יש כרטיס שעושה זאת? האם מישהו ממליץ על כרטיס מסויים? (לא סכום גבוה .העלתי לבני שהתגייס לגבעתי את ההקצבה החודשית) זהו תודה

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  20. הבעיה מוכרת לי ,אבל לא מצאתי פיתרון לזה. חיברתי את המחשב לטלויזיה ואני רואה את כל מה שקורה בוינדוס אבל כאשר אני מנסה לראות סרטים רואים מסך שחור בלי הסרט עצמו. יש לי רדאון 9700 פרו ודרייברים הכי חדשים! בבקשה עזרה,תודה!

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  21. Started by bg1987,

לאחרונה הכ.מסך שלי מקרטע אז אני רוצה להחליף (7600GT של LEADTEK), אני נוסע לאמריקה ביולי, ולפי מה שהבנתי יוצאים כ. מסך חדשים באמצע יוני. השאלה שלי, האם כדאי להמתין לכרטיסים חדשים, או שהם לא יהיו קפיצת מדרגה משמעותית בהשוואה לכרטיסים כיום? התקציב שלי הוא באיזור ה1500 ש"ח (לכרטיס גיימינג). מידע על המחשב שלי: מעבד: DualCore AMD Athlon 64 X2 3800+ זיכרון: 2GB Crucial Balistix 800mhz לוח אם: Gigabyte GA-M51GM-S2G (AM2, PCI-E X16) ספק: גנרי 450W התקציב הוא לכרטיס בלבד, אני יודע שאני צריך לקנות גם ספק חדש אבל זה לא מתנגש לי עם התקציב של הכרטיס (אשמח לשמוע המלצות לספק)

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  22. Started by ita123,

שלום לכולם אני רוצה לשדרג את כרטיס המסך שלי HD 3650 לכרטיס מסך שיוכל להריץ לי משחקים כמו FAR CRY 2 ו CRYSIS בצורה טובה כי הכרטיס הנוכחי קצת מקרטע. כרגע אני משחק ברזולציה של 1024/1280,אבל מדי פעם גם ב 32' LCD ברזולוציות גבוהות יותר. ההתלבטות שלי היא בין הכרטיסים הבאים : אפשרות ראשונה - http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1141 מבחינת המחיר הוא הכי זול שמצאתי לכרטיס הזה והאפשרויות השניות - http://www.skypc.co.il/pl_product~44013~8~0.htm או - http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1310 אם יש כרטיסים אחרים שעדיפים על הכרטיסים האלו באותו טווח מחירים פלוס מינוס אשמח לקבל עזרה ותגובות.

23. ..בתמונה כאילו כמה קווים כחולים מרצדים.., אני יודע שזה מוזר, קצת קשה לתאר יש לי ספק כוח 300 של אנטק אטלון 64 3000 שני hd שני כוננים אופטיים איך אפשר לדעת אם הספק מספיק?, או שזה בכלל משהו אחר אני משתמש בגרסה האחרונה שיש באתר של ati תודה, HaimTS

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  24. שלום רב לפני בערך 10 חודשים קניתי את המחשב שלי ובחודשים האחורנים שאני משחק במשחקים כבדים כמו Hitman BM\ cod2\AOE 3 אני כל הזמן רואה ארטיפקטים מטורפים ! אני לא יודע בדיוק מה לעשות הכרטיס שלי במנוחה על 54 מעלות...לא נראה לי שזה נורמלי \: יש לזה פתרון והאם אתם ממליצים לקנות קירור ? ואם אני מרכיב קירור שקניתי על הכרטיס אז האחריות מבוטלת ? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 566 צפיות
  25. Started by X-TeNDeR,

שלום לכולכם, המחשב שלי הוא פנטיום 3 933 והלוח הוא אינטל 815. קניתי כרטיס מסך רדאון 9500 פרו. הכרטיס אינו עובד טוב כי כשאני מפעיל את המחשב המסך נדלק ואני רואה את המסך הראשון של פרטי המחשב כולו בנקודות זזות כאלו כמו שלג... המחשב עצמו עובד וההארדיסקים עולים אבל אני תקוע בתמונה של הביוס עם מלא הפרעות ונקודות צבעוניות כאלו... בנוסף אין צליל ביפ בכלל. מיותר להוסיף שככה אי אפשר להשתמש במחשב. לפי מיטב הבנתי יש שלוש סיבות אפשריות למצב הזה: 1. הכרטיס שרוף! 2. הספק שלי חלש מידי (יש לכרטיס חיבור משלו לחשמל וכנראה שהוא צורך הרבה). 3. הלוח (815EEA) ישן מאוד ולכן אינו תומך בכרטיס כזה, מבחינת AGP שאינו תואם או כל מיני סיבות נוספות. אנשים, החלפתי את הכרטיס שהיה לי על הכרטיס הזה ולכן אני ת…

• 3 תגובות
    • 566 צפיות

דיונים חדשים בפורומים