עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by shakedunay,

שלום חברה, לפני שנה קניתי כרטיס מסך asus geforce 3 ti 200 מאקסלנט ולכן היה לי עליו רק שנה אחריות(רמאים) לאחרונה המחשב התחיל לעשות בעיות ושלחתי אותו לאקסלנט שיתקנו לי(בתשלום) הם אמרו לי שהכרטיס שהיה לי נהרס והם מציעים לי במקומו כרטיס asus geforce fx 5200 בתופסת מחיר של 30 דולר. לפי מה שהבנתי הכרטיס הזה הוא הכי זול מסידרת הfx האם ההצעה שמציעים לי הוגנת או שדופקים אותי? האם הכרטיס הזה חזק יותר ממה שהיה לי?

• 5 תגובות
    • 818 צפיות
  2. Started by Gohan,

השאלה בכותרת , פשוט אני יכול לקבל 1 ב150 שקל , שווה? אני צריך אותו רק בשביל הtvout אבל אני גם רוצה לדעת בקשר לביצועים תודה.

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  3. Started by Moo,

למישהו יצא לראות את הכרטיס הזה? http://www.bfgtech.com/5700u_redux.html כמה BIT הכרטיס הזה ? הוא שווה 1300 שקל? (יחסית הרבה) פרטים: >> GPU NVIDIA® GeForce FX 5700 Ultra >> Bus Type AGP >> Memory 128MB DDR >> Core Clock 475MHz >> Memory Clock 900MHz (effective) >> RAMDAC Dual 400MHz >> API Support Microsoft® DirectX® 9.0, OpenGL for Microsoft® Windows® >> Connectors VGA, DVI, S-Video out >> 356 million vertices/sec. >> 14.4GB/sec. memory bandwidth

• 9 תגובות
    • 831 צפיות
  4. Started by razcoren666,

אני מחפש כרטיס טלויזיה בסכום של בערך 350 ש"ח, ראיתי באתר של חנות שיש הרבה כרטיסים בסכום הזה. השאלה שלי היא אילו דברים חשוב לשים לב שקונים כרטיס כזה: כמות זיכרון/מהירות/צי'פ/אביזרים?

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  5. Started by nirre,

אשמח אם משהו יוכל לספק לי מידע השוואתי בין מסכים שטוחים lcd לבין מסכי crt. מה היתרונות של lcd? אשמח לקבל url's של מאמרים

• 4 תגובות
    • 854 צפיות
  6. Started by Sma1,

שלום לכולם, לפני יומיים רכשתי כרטיס מסך חדש : Radeon 9600pro של CLUB 3D, (הערות לגבי איכות הכרטיס עצמו יתקבלו בברכה . המחיר, דרך אגב, 850 ש"ח, מקווה שעשיתי עסקה משתלמת ). בקיצור ולעניין, התקנתי Catalyst 3.10 ובאחד הטאבים ישנה אופציה להגדיר את אפיק ה AGP. בכל פעם שאני מנסה להעביר ל X8, המחשב מבקש לבצע איתחול כשלאחריו הגדרות ה AGP חוזרות ל OFF. אני משתמש במחשב P4 2.4HT עם MoBo: Intel 865G אשר אמור לתמוך ב AGP X8. בתודה מראש... נ.ב. יש טעם להתקין OMEGA?

• 6 תגובות
    • 729 צפיות
  7. אהלן חברים, לפני כיום הורדתי דריבר ששמתי עליו המלצות רבות בשם Thunderbird Ultra , אשר אמור לספק את הפתרון האידילי לכרטיסי ה gForce 1,2,3,4 mx של נבידיה. הדרייבר עד כה עובד מצויין ואני מרוצה, אבל הבעיה היחידה, שהרזצולוציה הכי נמוכה הפכה ל 1024 * 768 , מה שגורם לכך שבמשחקים, אני לא יכול לשחק ברזולוציות נמוכות יותר כגון 800 * 600, שיקנו לי הרבה יותר Fps, ולא רק שאז לא היה לי הרבה, עכשיו ברזולוציות כאלה הכרטיס שלי בקושי מחזיק, כמו כן זה גם שינה לי את ה Refresh Rate של המסך ל 100, ללא אפשרות לשינוי של Refresh Rate אחר. אני יודה מאוד מאוד, למי שידריך אותי איך להחזיר את הרזולוציות הנמוכות יותר גם כן, מבלי להתקין דריבר חדש - DrowNz

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  8. Started by kobin,

שלום לחברי הפורום הגיע הזמן לשדרג קצת את כרטיס הוידאו שלי (riva tnt 32... לא נעים...) כלומר הוא בסך הכל בסדר (אני לא מריץ פה משחקים כבדים), אבל כשאני רוצה קצת לראות סרטים אז הוא לא בדיוק עומד בקצב כמו כן אין לו יציאת TV OUT, ולאחר ששאלתי כרטיס GEFORCE MX 200 הכי פשוט מחבר, וחיברתי את המחשב לטלויזיה ולמגבר שבסלון, אז הבנתי שסרטים צריך לראות בטלויזיה - נקודה! עוד תחביב שלי, זה כל נושא הוידאו (ברשותי מצלמת וידאו דיגיטלית, עם חיבור FIREWIRE - הכל שם עובד מצויין) ולכן אני מעוניין גם באפשרות של VIDEO IN (אין לי צורך בכרטיס טלויזיה, כיוון שאני מחובר ל-YES. כמו כן יש לי מלאי של קלטות וידאו VHS שאני מעוניין להמיר ל-VCD) קראתי ביקורות על תכונות ה-וידאו אין ו-אאוט של כרטיסים מבוססי …

• 6 תגובות
    • 805 צפיות
  9. Started by honore,

אהלן חבר'ה , ;D ;D קחו ביקורת יפה על ה Aopen5900xt http://www.guru3d.com/article/Videocards/112/1 לדעתי (כמו לדעת רבים) הכרטיס המשתלם ביותר היום שימו לב שהכרטיס מגיע באוברקלוק לרמה של כמעט 5900U . מישהו יודע האם כבר יש אותו בארץ? ;D

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  10. אני רוצה להעביר קלטות וידאו למחשב: פנטיום ארבע עם מספיק DDRAM כרטיס מסך-RADEON בעתיד אני רוצה להוסיף גם פיירוויר (לא יודע עם המידע הזה יעזור לכם....) מישהו מכיר כרטיס טוב? (אני לא רוצה לראות טלוויזיה דרך המחשב אבל אם תהיה התכונה הזאת זה לא יזיק...)

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  11. Started by kikkler,

אני יודע ששאלת המסך X בתקציב Y נשאלה עשרות פעמים - בכל זאת לא ראיתי שום התייחסות למסך שהזכרתי. בנוסף, עוד כמה אופציות: Mitsubishi 19 Diamond Plus 93SB 19" Viewsonic P95F+ Flat Monitor למרבה הצער סמסונג 959 לא יגיע לחנויות בחודש וחצי הקרובים

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  12. Started by razcoren666,

יש לי מחשב ישן, עם כ.מסך של Asus V8170 , ומסך ישן של Proview שמתחיל להיתכהות. כאשר אני משנה את הבהירות דרך Display-Settings-Advanced-Color Correction התצוגה מסתדרת אבל כאשר המחשב מתאתחל הוא לא שומר את ההגדרות, כיצד אפשר להפוך את ההגדרות הללו לברירת מחדל???

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. אני מתלבט בין השניים: SAPPHIRE 9600XT 128 mb DDR TV OUT DVI SAPPHIRE 9600XT 256 mb DDR TV OUT DVI דרך אגב,שמתי לב שהרדאון 9600 פרו עולה אותו הבדר. האם הוא באותה הרמה כמו ה-XT או שיש הבדלים מורגשים?

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  14. SAPPHIRE 9600XT 256 mb DDR TV OUT DVI - Retail או ALBATRON GeForce FX5900XTV 128MB שניהם עולים אותו דבר (1215 שקל). מה עדיף מבין שניהם? אפשר גם בבקשה הסבר מה עדיף על מה ולמה? אני לא ממש מבין בכל הקטע הזה.. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  15. Started by levihaim,

הי, אין לי כניסת svideo בטלויזיה, אז אני מבין שאני צריך ממיר ל-rca. איפה ניתן לקנות ? כמה זה אמור לעלות ? תודה

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  16. Started by wheedle,

אז ככה.............. התקנתי gtu ושיניתי את הגדרות הכרטיס מאז לא עובדים מישחקים ב-opengl ו direct3d רק ב-software אפילו שפירמתטי את נמחשב אז המסקנה שהגעתי אליה היא שכנראה ה - gforce tweak utility קיקל לי את ההגדרות בתוך ה - bios של הgforce ואני צריך עזרה בלהחזיר אותו למצבו הקודם כי אין לי מושג איך משנים את ה - bios אני צריך לפחות תכנה כלשהי ................... מוכן לקבל תגובה מכל מי שמבין בזה באמת!!! בתודה מראש... wheedle

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  17. Started by ktm,

רציתי לשאול מי שיודע איזה מסך יותר טוב ושווה מבחינת הכל מחיר ואיכות? 17" Hyundai ImageQuest Q17 DVI USB LCD Monitor + Speakers שהוא עולה 2600 ש"ח או 17" AOC LM720 LCD Monitor + Speakers שהוא עולה 2140ש"ח

18. תראו תמיד שהייתי מדליק את המחשב או שעושים ריסט אז רשום כזה לפני שהסריקה של הרם עולה את הכרטיס מסך נכון !? אז תמיד היה רשום לי GeForce 4 440 MX 64 MB וכ"ו... עכשיו בחודשים האחרונים אחרי הפירמוט שעשיתי.. (ככה נראה שזה בגלל זה) רשום לי NV17 VGA BIOS ואז סתם רשום גרסא וכל זה.. לא רשום לי את הכרטיס מסך שלי !! מה יכולה להיות הבעיה.. נראה לי שבגלל זה הביצועים שלו חרא !!

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  19. Started by dannydr,

רציתי עזרה בקניית הכרטיס מסך החדש שלי.. התקציב שלי הוא כ800 ש"ח ורציתי כרטיס שיחזיק הרבה זמן ויהיה ניתן לעשות OC בצורה טובה איתו. יש לי AMD 2000 על לוח של ASUS AGP עד כפולה של 8 תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by עומרי,

אתם לא תאמינו איזה מבואס אני קנו לי כרטיס מסך אתמול הכול טוב היום בבוקר אמא שלי מחליטה לנקות את המסך שלי ומה אני רואה מתי שיש במשחקים מסך שהמחשב לא משתמש בו או שהוא שחור מופיעות נקודות אדומות כאלו למישהוא יש פתרון? ועם לא לדעתכם אחריות תקפה על זה?

• 6 תגובות
    • 814 צפיות
  21. Started by matanyaniv,

אני מחפש לחבר כרטיס מסך עד 700 שקל. איזה כרטיס יתאים לתקציב?

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  22. מה עדיף??? 5900XT- עולה 1230 9700NP- עולה 900 9500NP L-SHAPED MEMORIES- עולה 750 זה לחבר שלי... מה עדיף בשביל הוא לא מתכנן לחסוך כסף יעני זאת לא הבעיה אבל נגיד עם איזה סופטמוד לריידונים הם יכולים להגיע רחוק? ו9700NP אחרי סופט מוד יותר טוב מה5900XT? ועוד אחרי OC זה יכול ליהיות משהו חזק לא? אז על מה אתם ממליצים..? נ.ב איזה בחור מת"א פשוט קיבל אותם במתנה אז הוא מוכר לי בזול (וזה מישהו שאני יכול לסמוך עליו)

• 10 תגובות
    • 822 צפיות
  23. Started by razcoren666,

החלטתי לקנות כרטיס של FX5900 בעלות של בערך 1200 ש"ח, כמה משקל בסך הכל יש לחברה המייצרת את הכרטיס? ואילו חברות נחשבות לחברות טובות ואמינות?

• 5 תגובות
    • 614 צפיות
  24. Started by Dark_Phantom,

http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/xgi-volari.html תופעת הפרליה חוזרת שוב......הרבה הייפ(או שלא) על עוד כרטיס כושל.....

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  25. Started by אוריפ,

שלום! יש לי בעיה ממש גדולה: המחשב ריסט את עצמו, והוא לא מוכן להכנס לווינדוס. מה זאת אומרת? הוא מעלה את הכל בסדר עד העמוד שהווינדוז אומר שהוא טוען את עצמו, הוא מסיים ואז כתוב על המסך INPUT SIGNAL ERROR והוא אומר שהREFRESH RATE הוא 250. עכשיו אני יודע שזה אמור להיות על סביבות ה80! איך זה הגיע למצב הזה? האמת שזה לא משנה, העיקר איך פותרים את הבעיה (תזכרו, אין דרך להכנס לווינדוז). כרטיס מסך חלופי יעזור, או כל רעיון יתקבל בברכה! בבקשה תעזרו, זה מאוד חשוב!

• 12 תגובות
    • 927 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.