עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. היי, איך כרטיס המסך הבא: INNOVISION PCI-EX 2.0 GeForce GTX260 880 ש"ח האם Gainward עדיף (1,000 ש"ח) ?

• 5 תגובות
    • 582 צפיות
  2. Started by גל פרידמן,

לבחור שלא משחק המון ובעיקר משתמש באינטרנט ואופיס 19 אינץ LCD תקציב עד 2500 ש"ח

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  3. Started by tamiravigan,

מה לקנות? או 8800GTS320 של ג'יגהבייט או 2900PRO של ספיר או חברה אחרת.. אני מתכוון מבחינת אמינות וביצועים. לטווח הרחוק! הוא ישמש אותי לפות כשנתיים אני לא גיימר כבד אבל אני לא רוצה בחות הכרטיסים הנ"ל אז מי באמת עדיף? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  4. ..בתמונה כאילו כמה קווים כחולים מרצדים.., אני יודע שזה מוזר, קצת קשה לתאר יש לי ספק כוח 300 של אנטק אטלון 64 3000 שני hd שני כוננים אופטיים איך אפשר לדעת אם הספק מספיק?, או שזה בכלל משהו אחר אני משתמש בגרסה האחרונה שיש באתר של ati תודה, HaimTS

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  5. Started by SAOD,

כרגע נראה כדרייבר הטוב ביותר שיצא לאחר כל הכשלונות האחרונים, (לפחות בשבילי)

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  6. Started by ravx,

שלום לכולם, מקווה שזה אכן הפורום המתאים לפרסום השאלה הבאה : עד היום עבדתי על מחשב P4 3GHZ, 1GB RAM, GFORCE6800 256MB בתוכנת הגרפיקה Solid edge. בגלל שמודלים גדולים לא נעו באופן חלק קניתי כרטיס QUADRO FX3400 256MB 256BIT על מנת לשפר את התנועה של החלקים. אך אחרי שהתקנתי את הכרטיס כולל הדריברים האחרונים לא הבחנתי בשום שינוי בתנועה של המודלים אותם אני מזיז ( שאינם כבדים יותר מידי). אם יש למישהו מושג אם ניתן להגדיר את הכרטיס בצורה מסויימת שיעבוד טוב יותר ? בכל הבנצ'מקרים הוא נחשב ל MEDIUM/HIGHEND לתוכנה הזו, ואני לא מתעסק במודולים כבדים יותר מידי, פשוט נראה לי משהו לא תקין בהגדרות, אם למישהו יש מושג אשמח לעזרה... תודה.

7. Started by trxman,

שנה טובה ומתוקה לכם הכרטיס (leadtek 66gt extrm) הוא בן שנתיים , לא מזמן ניקיתי אותו.. לאחרונה שמתי לב לבעיית ארטיפקטים לאחר זמן מה של משחק, פתחתי את המארז ואכן רוב הארטיפקטים נעלמו אז לכן חששתי שזו בעיית התחממות... הפעלתי AtiTool לבדיקת ארטיפקטים ....אומנם עשיתי בדיקה לכמה דקות וזה לא מצא בעיות , אך הכרטיס הגיע ל83 מעלות, זה בסדר? במנוחה הכרטיס על 45-50. בהמשך אני כבר אעשה בדיקה לשעה ונראה אם יש בעייה בכרטיס עצמו תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  8. Started by bar21,

שלום! רכשתי את הלוח ASUS M2A-VM HDMI עם מעבד Athlon X2 4000+Amd וזיכרון של 1 גיגה PQI TURBO DDR2 667 כמו כן יש לי ויסטה ULTIMATE עכשיו ,לאחר משחקים רבים:עידכון BIOS עידכון CATALYST וכו' המחשב עדיין אינו מדורג ב3.0 ב:Desktop performance for windows aero ע"מ שאוכל להנות מהAERO של ויסטה. האם ניתן לעשות עוד משהו(עליי לציין שלאחר כל העידכונים הSUBSCORE 2.9 ) האם הכרטיס הנ"ל בכלל תומך בAERO ושאלה אחרונה:האם יכול להיות שבגלל הMEMORY SHARING שהכרטיס לוקח מהזיכרון (128 MB) זה משפיע וכל אשר עליי לעשות זה להוסיף עוד סטיק? אודה לתשובה מהירה.

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  9. Started by dandy,

מישהו יודע מתי, אם בכלל אמורים להגיע GECUBE PCI-EX RADEON HD2900PRO 512MB ל TMS? היה מלאי מוגבל שלא יחזור? למה יש הבדל של כמעט 200 שקל בין הGECUBE ל Sapphire ? ביצועים שונים או שזה רק בגלל השם? למרות שאם אני קונה ב TMS אז אין את ה GECUBE והמחיר של Sapphire יותר גבוה מה 8800GTS עדיין כדאי לי 2900 פרו? ומישהו יכול להסביר לי למה אתם מתכוונים כשאתם אומרים שהפירלטרים של ה2900 גרועים? איך זה משפיע על המשחק? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 582 צפיות
  10. Inno3D GeForce FX5500 או nvidia Gforce2 Ti ?

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  11. Started by crabrocket,

שמעתי שהכרטיס הזה אמור להגיע לארץ ל agp. א. האם שווה לחכות לו או לקנות x800gto? ב. מתי בדיוק הוא יגיע? ג. וברמה של איזה כרטיס הוא יהיה?

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  12. Started by azaz,

טוב קודם זה המפרט שלי Cpu 3.20ghz מעבד ספק כח 500 1גיגה זיכרון לוח אם של גיגהבייט מסך LCD 19 של LG הרזולוציה המקסימלית היא 1280 1024 איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לי לקנות עד 500 שקל שיתאים גם למחשב ולמסך?

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  13. Started by AVI.S.T,

בו נגיד יש לי לוח עם PCI16 ואני רוצה לשים כרטיס של AGP8 אני יכול או שאין אפשרות לכזה דבר

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  14. Started by KermitShor,

אני צריך השוואה של 3dmark או כל תוכנה אחרת שבודקת ביצועים לא משנה איזה שנה\ גרסה בין שני כרטיסי מסך MSI geforce 7300 256mb Msi Gforce 6600 256mb אני רוצה לדעת איזה ציונים הם קיבלו אני פשוט לא מצליח למצוא את זה באתר שלהם.. תודה אתה המפרט של כ"א מהכרטיסים אני יודע: של MSI הכרטיסים ד"א.. geforce 7300gs: CineFx 4.0, 64bit, 256 mb, 4 pipelines Geforce nx6600:, CineFx 3.0, 1280bit, 256mb, 8pipelines

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  15. Started by timac,

ככה אז יש לי 1600-1700 שקל להשקיע בכרטיס מסך.. חשבתי ללכת על ה 1950xt שעולה 1600 בKSP אבל אז ראיתי שעומד לצאת ה8800 320 מגה בעוד חודש. מה אתם אומרים כדאי לקנות עכשיו או לחכות ולקנות את ה8800?? לא להסתכל על הפרט שבצד כי אני קונה מחשב חדש שיתאים לכרטיסים הנ''ל

• 6 תגובות
    • 582 צפיות
  16. Started by AtR,

YOYO יש לי R9800PRO כרטיס שאני מאוד מאוד נהנה ממנו אז החלטתי היום להריץ ת'תוכנת בנצ'מארק המפורסמת הזו והתוצאה שלי הייתה 6400 האם זה טוב לכרטיס שלי?

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  17. היצרנית גייסה מעבד וכרטיס מסך מהארסנל הנייד המודרני של AMD בכדי ליצור אלטרנטיבה לחלק מדגמי ה-NUC המחוזקים של אינטללכתבה

18. Started by menashe,

שלום לכולם, אני מעוניין לדעת יתרונות וחסרונות של הכרטסי מסך האלה, ובס"כ מי מהם יותר טוב? אני מתלבט בינהם....דרך אגב שניהם עולים לי אותו דבר, בערך 250$ מחול! ATI RADEON X1950PRO EXTREME 512MB GDDR3 / 256 bit PCI-EXPRESS DUAL DVI / VIVO / HDTV(OEM - POWERED BY ATI) מול EVGA 320-P2-N811-AR GeForce 8800GTS 320MB 320-bit GDDR3 PCI Express x16 HDCP Video Card פה יש קישורים לאתרים שהם נמצאים http://www.mwave.com/mwave/skusearch.hmx?SCriteria=AA52580 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814130082 תודה רבה לכל העונים

• 9 תגובות
    • 582 צפיות
  19. Started by MegaStorm18,

כרטיס ה ge force 3 ti שבק חיים והטכנאי היגיע ואמר לי שהכרטיס הכי מתקדם שהוא יכול לשים לי במחשב זה 5500 fx בגלל שהוא אמר שהתושבת של המחשב שלי ישנה ואני לא מבין הלוח אם ישן? הרי יש לי AGP 8 וכל זה. amd 2600 xp 512 ram וכל זה עכשיו השאלה שלי היא כזאת לאחר שקיבלתי את העובדה שיהיה לי בזמן הקרוב - רחוק 5500fx האם הכרטיס הזה שווה משהו , אני מתכוון איפה הוא ברשימה של הכרטיס מסך ומה המקביל שלו של ראידון יש ביקורת עליו איפה שהוא? תודה רבה

20. Started by Tomer75,

מה אתם אומרים? משום מה הקירור שעל כרטיס ה- INNOVISION נראה לי דיי מאעפן לעומת הכרטיס של GIGABYTE, אבל ההפרש במחיר הוא דיי ניכר. http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=7047&CatCode=124 http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1988

21. אז ככה קניתי כרטיס טלוויזיה חיברתי אותו למחשב ומשם לYES והתקנתי MCE (ultimate אז הכל טוב אני רואה YES במחשב רואים טוב אבל עכשיו אני רוצה לשדר לטלוויזיה הכוונה שאני אראה סרט במחשב שיראו אותו גם בטלוויזיה(זה הבנתי שהכרטיס TV אינו יכול לאפשר) אז אני מחפש כרטיס מסך AGP שיתמוך כנראה בVIVO זה הכי טוב נכון? מכיוון שTV-OUT אינו איכותי בקיצור אני צריך המלצה טובה תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  22. מה הרזולוציה שיראו בה הכי טוב בעיקר סרטים

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  23. שלום אנשים. אני לאט לאט בונה בסיס הבנה שיוכל לעזור לי להבין טוב יותר את עולם כרטיסי המסך והגרפיקה. כפי שסמתם לב רוב הנושאים שאני פותח הם הסברים שאני עושה על פן קטן בעולם כרטיסי המסך. עד עכשיו אני מנסה לרכוש את הידע הזה,אבל לפני שאני בטוח לגבי משהוא אני תמיד שואל אנשים פה מהפורום אם זה נכון או לא. אז הפעם אני כתבתי לא הסבר אחד אלא כמה הסברים קטנים (ולפי דעתי לא רעים, יכול להיות שאני טועה) על כל מיני טכנולוגיות שקיימות בכרטיסי המסך העכשווים. אז אני צריך שתגידו לי אם זה נכון או לא. ש:מה זה vertices? ת: vertex היא נקודה בסביבה תלת-ממדית המרכיבה כל עצם בסביבה תלת-ממדית.הקודקוד מכיל קורדינציות כמו: x, y, ו-z. כאשר מחברים ביחד שלושה קודקודים ומעלה נוצר מה שניקרא פוליגון, אשר יכו…

• 5 תגובות
    • 582 צפיות
  24. Started by Krazy-Hawk,

שלום, איזה מסך כדאי לקנות בסביבות ה-700 שקל? איך אלה של מאג ה770 וה 786 ? MAG CRT 17" - 770FS e-View series MAG CRT 17" - 786PFs - PF series - SILVER תודה.

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  25. יש לי ספק 300W של FSP, ויש לי הצעה לקנות X800GT AGP במחיר זול (220 שקל). 1. האם הספק יכול איכשהו להחזיק את הכרטיס הזה? שאר המפרט מופיע בצד, עם תוספת ג'יגה זכרון. 2. האם המחיר טוב? אם לא, מהו הכרטיס המקסימלי שאני יכול לשים עם 300W FSP? תודה

• 4 תגובות
    • 582 צפיות

דיונים חדשים בפורומים