עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. א.מתי הכרטיסים יגיעו לישראל והאם כל הסדרה תגיעה?(כולל ה-7200 וה-7600) ב.האם ה-7200 יהיה חזק יותר מה-6600GT? ג.מה יהיה בערך המחירים של ה-7200 וה-7600? אני יודע שכל התשובות יהיו בגדר הערכה בלבד...

2. ATI OmegaDrivers 2.5.97 - 4.12 Beta http://www.megagames.com/news/html/software/atiomegadrivers2597-412beta.shtml

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  3. יש לי כרטיס 4850 איך אני מכוון טמפרטורה של 6500 צבעים מעלות

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  4. Started by hela898,

שלום לכולם, אני חבר חדש ואני מתלבט בין 256MB 256BIT x800gt Power color ל6600GT 128MB 128BIT INNOVISION. האם הX800 עדיף עליו, ואם כן האם ההפרשים בביצועים שלהם מהותיים? כי הX800 יקר יותר ובמידה וההפרשים לא מהותיים אקנה את 6600 הזול יותר. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  5. Started by N N C,

רכשתי אתמול דיוידי וחיברתי אותו לטלויזיה בכבל scart (כי כרגע אין לי מערכת קולנוע ביתי... בקרוב...) העניין הוא שהכבל הזה נועל לי הטלויזיה על התחנה של הדיוידי ברגע שהוא דולק, עכשיו אני יודע שניתן לבטל את הפונקציה הזאת על ידי הסרת פין מסויים בכבל... מישהו יודע איזה פין צריך להסיר ?

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  6. מעבד 2.8 סוקט 478 זיכרון 1 גיגה לוח אם asus p4p800 se להלן רישמת המשחקים far cry Sims 2 Doom 3 HALO Quake 4 Call of Cthulhu Call of Juarez Call of Duty 1 Call of Duty 2 F.E.A.R. Ship Simulator 2006 Collectors Edition Dreamfall: The Longest Journey

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  7. דילמה עם עוד כרטיס ה כרטיס שעמדתי ליקונת הוא Leadtek WinFast GeForce 6600GT 128MB Retail AGP שעולה 1080 ופיתאום ראיתי ?xfx 6800LE 128MB TV, DVI? שעולה 980 מה כדי לכחת?@ מה יותר חזק? =\\ תושה לכם שוב

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  8. אני צריך כרטיס שבטוח נתמך ע"י אוויד ויעמוד ברינדורים יחסית כבדים תודה.

9. האם 7990gt יכול להריץ משחקים על ה 2007WFP ברזולוציה טבעית?

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  10. Started by Raul,

http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1740&catcode=76 ??? ??? ??? ???

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  11. Started by smeagol,

היי לאחרונה גייסתי מספיק כסף לקנייה של מסך מחשב איכותי 19" שאני חם על הרעיון כבר די הרבה זמן אבל אז נאמר לי שמסך LCD פחות מדויק בצבעים ויש הבדל בין מסכים וכו, זה כבר לא העניין בכל אופן. החלטתי לקנות מסך 19"crt אבל אני לא משוכנע מה באמת טוב בשבילי וזה לא ממש בעייה של כסף . הסתכלתי בכל מיני ביקורות אל מסכים ולכל אחד יש עמדה משלו ואני מאוד מבולבל. אני מתעסק אגב בתלת מימד photoshop וכדומה אשמח לשמוע תגובות

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  12. Started by esharone,

היי האם אפשר לעבוד עם שני מסכים כשבכל מסך פועל יישום אחר? אני רוצה שבמסך אחד ייפעל ה אקספלורר או כל דבר אחר ובמסך השני המדיה סנטר יש לי כרטיס מסך 7600GT שמחוברים אליו שני המסכים אחד ב vga ואחד ב dvi

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  13. אני יודע שזה מעצבן שמישהו בא ושואל, אבל אני כבר לא בתחום יותר משנה, ואני ממש כבר לא בקיא בכרטיסים החדשים. הכרטיס אמור להחליף את ה-6800GT שקניתי בזמנו שהיה אחד המדהימים ועלה לי אז 2000 שקל...(!!!!). תודה.

14. אהלן, יש לי מחשב אחד וכרטיס מסך אחד (ati radeon 128Mb 9250), אני מריץ MEDIA CENTER בשם MEDIA PORTAL. אני רוצה שבאופן קבוע הוא ירוץ במצב מסך מלא בEXTENDED DISPLAY. כרגע אני רק מצליח להזיז את החלון ל EXTENDED וברגע שאני מעביר אותו למסך מלא, הוא קופץ למסך הראשי. קראתי קצת והבנתי שזו לא בעיה אלא חוסר FEATURE במספר כרטיסים. החלטתי לשדרג את הכרטיס, יש שני כרטיסים שתפסו את תשומת ליבי, אחד זה ATI X1650 512MB והשני קצת יותר יקר הוא256MB ATI HD2600. איך אני יכול לדעת אם אחד מהם תומך באופציה הזו? יש לי לוח אם של EPOX, 8KDA3J. תודה.

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  15. שלום לכולם, יש לי בעיה חמורה שהתגלתה כאשר פירמטתי את המחשב. יש ברשותי גרסאת DVD מקורית וקנויה של פרקי תחרות הUFC, פרקים באיכות גבוהה מאוד. במערכת ההפעלה הקודמת, הסרטים עבדו באיכות של 100 אחוז. עכשיו, לא משנה על איזה נגן אני מפעיל, האיכות ירדה, בכ20 אחוז... אני משתמש באותו הקודאק של K-LITE, כל שזאת כנראה לא הבעיה. אשמח לחוות דעת מקצועיות, תודה רבה, דניאל.

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  16. Started by Myt0s,

חבר טוב שלי קנה את ה-GeForceFX 5950 Ultra 256MB של Asus רציתי לדעת מה דעתכם על כרטיס המסך..... אהה וגם איך הוא ביחס לRadeon 9800 pro כי זה מה שאני קונה ואני והוא כל הזמן מתוכחים מי יותר טוב........... (תענו לי על השאלות בלי שום שום שום יחס למחירים....כי הוא קנה את הכרטיס הנ"ל בחו"ל) תודה

• 6 תגובות
    • 598 צפיות
  17. Started by itaybar,

הם יריצו לי משחקים כמו black and white 2 F.E.A.R GTA3 ומשחקים כאלו שדורשים גרפיקה גבוהה בלי בעיות?

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  18. Started by PsyDream,

שמעו אני הולך לקנות מחשב בערך עוד חודש ולי הייתה התלבטות בין כרטיסי המסך: geforce 7600gt extreame לבין radeon x1900gt ששניהם עולים סביבות 1200 עכשיו דיברתי עם חבר מהפורום והוא אמר לי שאמרו לו פה שעומד לצאת עוד כחודש כרטיס מסך בשם x1650xt ושהוא יותר חזק מה-7900gt עכשיו מה שרציתי לדעת איזה כרטיס מסך מומלץ לקנות בעוד כחודש + אני מוכן לקנות בכ-1200+ (תלוי אם זה באמת משהו שווה ומיוחד).... תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  19. Started by guy_b,

כרגע קיבלתי כרטיס 8800GTX שני ואני רוצה לחבר אותו. יש שני חיבורי גשר SLI האם צריך לחבר את השניים או רק 1 ?

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  20. שלום... אני בודק את הטמפ לכרטיס מסך במחשב החדש (בחתימה) עכשיו ... אני משתמש בתוכנה ATITOOL במנוחה הכרטיס על 47 ובמאמץ הוא על 77 !!!!!! זה עצום יחסית למחשב חדש ! והוא SAHPPIRE שהכרטיסים שלהם (לפי מה שאני יודע) הם דיי קרירים... מה אתם אומרים על הטמפ?

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  21. Started by atg73,

מישהו יודע איך הוא יריץ משחקים כמו סדרת total war לדורותיה, או call of duty מהי המקבילה שלו בכרטיסי מסך הנייחים של נבידיה ו-ati?

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  22. מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל ומה כדאי? יש הבדל של 200 ש"ח בין שני הכרטיסים אני מחפש כרטיס TV למחשב נייד שאני אוכל לחבר אותו לממיר, גם רעיונות אחרים יתקבלו בברכה!! תודה.

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  23. Started by amiraa,

שלום. אני מחפש כרטיס מסך טוב למשחקים והתקציב הוא עד 550 שקל... תודה מראש לעוזרים

24. Started by alons,

הי, אני עומד לרכוש כרטיס מסך 7900GT וקצת מפחידים אותי עם בעית הHDR והAA של NVIDIA (לא עובדים ביחד). האם זו באמת בעיה והאם כגיימר כבד עדיף לי ללכת על המקבילה של ATI ?

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  25. Started by yossi_s1,

יש לי כרטיס X1950PRO בין חודשיים+- ולאחרונה מופיעות לי בעיות בצבעים שלא היו פעם.. מבחינים בבעיה במיוחד בצבע השחור.. כמו כן התקנתי גירסאות שונות של דריברים ונסיתי הגדרות מסויימות אבל לא עזר.. צירפתי תמונות, תגידו מה אתם חושבים [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 598 צפיות

דיונים חדשים בפורומים