כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,960 דיונים בפורום זה
-
ממה שראיתי הכרטיס מבוסס על ליבת הR300 ולא יכיל שום דבר אחר שישפר את ביצועיו אז למה הוא כרטיס מסך מקצועי? ולמה הוא עולה פי 2? ממה שראיתי רק הדרייברים שלו הופכים אותו למקצועי....הנקודה שלי פה אומרת שכמו שכל דבר אפשר להשיג באינטרנט קרוב לוודאי שיהיה אפשר להשיג את הדרייברים האלה(כאילו מהאתר של ATI)אז משהו לא נראה לי הגיוני שכל אחד עם כרטיס RADEON9700 יוכל להתקין את הדרייברים של FIREGL ושיהיה לו כרטיס מקצועי....
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם איזה כרטיס מסך עדיף לגרפיקה ותלת מימד ( לא למשחקים) תוכנות בשימוש - פוטושופ, אילוסטרייטור, 3DMAX, אוטוקאד, REVIT , אפטראפקט. ati firegl v7700 או quadro fx 3700 אין צורך להתייחס למחיר את שניהם אני יכול להשיג בסביבות 1300 ש"ח תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה מהשניים עדיף? האם שווה להשקיע את ההפרש של ה 200 שח בשביל ה 1800? תודה
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
לפני כ8 חודשים ATi הודיעה על פרוייקט חדש בשם Gemini(תאומים), בהתחלה חשבו שמדובר על לוחות CF חדשים, אולם כפי שנראה עכשיו מדובר בליבות כפולות. הליבות הראשונות במפת הדרכים יהיו בקופיגרציית On Chip שבשונה מOn Die מדובר של שני ליבות נפרדות על PCB אחד(בדומה לזכרון הCache של הR500 או מעבדי הpM של אינטל.). כלומר לא מדובר בכרטיס דואלי שהOEM יוצר, אלא על ליבות כפולות בחבילה אחת. http://www.hkepc.com/bbs/blog.php?tid=560196
-
- 11 תגובות
- 991 צפיות
-
-
לפני כמה ימים קניתי אותו 512mb תומך agp הוצאתי את הכרטיס הקודם והכנסתי את החדש אבל כשאני מדליק את המחשב המסך לא מקבל שום אות. הכרטיס הגיע עם כבל חשמל כזה שמתחבר אליו אז נסיתי גם לחבר אותו אבל כלום לא פועל עדיין כשאני מחזיר את הכרטיס הישן אז הכל פועל בסדר. עזרה לא תזיק... תודה
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
-
שלום לכרטיס הנ"ל חיברתי מסך LCD רגיל וביציאה השניה חיברתי כבל DVI HDMI למגבר שמעביר אותו ביציאה של SVIDEO לסוני טרינטרון לצערי אין לי תמונה למרות שכרטיס המסך מזהה את דגם המגבר מה עלי לשנות בהגדרת הכרטיס שתעבור תמונה למגבר והאם בכרטיס זה יש חיבור לכרטיס קול כדי שאודיו+וידאו יעברו דרך HDMI של כרטיס המסך תודה
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
רציתי שתגידו לי מה דעתכם על הכרטיס הזה הוא טוב? ATI HD 3870 512 MB אני יודע שיש יותר טובים ממנו אבל הציעו לי אותו במחיר טוב ורציתי שתגידו לי מה דעתכם עליו? שיריץ לי משחקים על גרפיקה טובה שנתיים-אולי שלוש
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
משתמשים יקרים, לאחרונה יש ריבוי המלצות בפורום זה לכרטיסי המסך מהסדרה החדשה של ATI. יש דווחים כי מריחת המשחה הטרמית אצל היצרנים בעייתית, וכי החלפתה תשפר משמעותית את ביצועי הקרור של הכרטיס. שימו לב כי: 1) החלפת המשחה דורשת את פרוק גוף הקרור והרכבתו מחדש, מה שדורש נסיון ולא תמיד פשוט כפי שזה נראה או כפי שחלק מהמשתמשים המנוסים בפורום מציגים. זהירות - אתם עלולים לגרום לנזק לא הפיך לכרטיס. 2) די קל לזהות התעסקות עם גוף הקרור של הכרטיס. קחו בחשבון שאתם עלולים לאבד את האחריות. [br]פורסם בתאריך: 10.07.2008 בשעה 15:02:58 שימו לב כי אפשר לפתור את בעית ההתחממות בעזרת פרופילים ב CCC: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=345269.0
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
connect3d ati hd 4890 twinturbo pro 1g good for overclock? and its better then vapor x? a http://www.skypc.co.il/pl_product~C3D-HD4890-1GD5E-HDMI-AC~8~0.htm
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
שלום לכולם קראתי דגם זה, תומך ב- DirectX 11, מגיע עם קונפיגורצית זיכרון של 512MB (במחיר שצוין) וגם עם תכונת ה- Eyefinity שמאפשרת לפרוש תמונה על פני שישה מסכי מחוברים דרך יציאת DisplayPort. הכוונה היא לאותה תמונה ב 6 המסכים,או לתמונה שונה? תודה רבה שי
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני קונה כרטיס מסך חדש ומתלבט בין שניים: GIGABYTE GeForce GTX 275 1792MB DDR3 PCI-E GV-N275SO-18I לבין GIGABYTE Radeon HD 5850 1GB DDR5 PCI-E GV-R585D5-1GD-B שניהם פחות או יותר אותו מחיר (בערך 20 שקל הפרש) - לא משמעותי. מי לדעתכם מבין השניים כדאי יותר לרכוש? למי מהם יש ביצועים טובים יותר? בהנחה ואני לא מתכוון לרכוש בעתיד כרטיס נוסף ולחבר בניהם ב CrossFireX או SLI (למרות שמאוד הייתי רוצה... ;D) תודה רבה
-
- 26 תגובות
- 3k צפיות
-
-
will ati 5870 run crysis on ultra high and all settings max?
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
האים ניתן לשלב ATI HD 6850 עים dedicated Physx Nvida 9600GT ואים כן איזה ספק יספיק בשבילם ? Intel I3 530 Gigabyte P55 UD3L Gigabyte 9600GT 512 4G DDR3 1333MH WD 360G SATA2 ספק Huntkey V-power 550W
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות X1300 של ATI חדש באריזת OEM עם אחריות לשנה ב- $9.99 כולל משלוח דרך חנות מסודרת ואמינה. אני יודע שזה זול מאוד, אבל האם זה שווה את הכסף או שעדיף להשקיע קצת יותר ולקנות משהו חזק יותר. (או אולי אפילו לוח אם עם מאיץ מובנה). זה אמור להיות מורכב בתוך HTPC תקציבי ביותר להזרמת סרטים מ- NETFLIX לטלוויזיה ואולי גם קצת לגלישה, יוטיוב, אימייל ושטויות כאלה. שווה?
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
הכרטיס יהיה מבוסס על ה R630 ויוכל להיות מאובזר ב זיכרון מסוג GDDR 4 . הכרטיס שמוצג פו הוא בעל DDR-3 ,ה GDDR-4 בנתיים נורא יקר ולכן הכרטיסים הנל כנראה יהיו מסופקים אם DDR 3 . התוצאות של הכרטיס במבחנים היו שווים ל 1950 PRO , ל 7950GT , ל8600GTS ויותר . הכרטיסים אם ה GDDR 4 כבר קימיים כיום אבל בתור אבי תיפוס לבינתיים ,מגיע אם 256 MB זיכרון ,יש אפשרות גם שיהיה גרסה של 512 . בעל יכולת חיבור CROSSFIRE . לפי הנתונים אז צריכת החשמל של הכרטיס לא עולה על 80 , והציפ מיוצר בטכנולוגיה של 65 NM . הנה כמה תמונות : כנראה יהיה כרטיס משתלם ביותר .........נקווה שמחירו יעמוד על לא יותר מי 1000 שח ואז ה 8600 GTS של נוידה יוכל חרא חח .
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שניהם כרטיסים צנועים יחסית עם חיבור AGP ללוח אם. מי מביניהם טוב או מומלץ יותר? ATI HD3450 (512MB DDR2, 600 MHz) GeForce 7600GT (256MB DDR2, 560MHz) שניהם תומכי HD, לכן אנא התיחסו לביצועיהם בכל הקשור למשחקים. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
I am specifically targeting owners of a single HD3870, preferably overclocked. If you are running crossfire, please either disable crossfire for the testing or post your results with and without crossfire enabled. Please post a screenshot of your 3DMark06 score with the latest version of GPU-Z open and visible in the screenshot. Get the latest version of GPU-Z here: http://www.techpowerup.com/downloads/SysInfo/GPU-Z/ Please make sure you are running the latest drivers, which as of this post, are the 7.11 "hotfix" drivers. These may be obtained here: http://support.ati.com/ics/support/d...estionID=30533 Please note that even though it is called a "hotfix" by ATI, it is act…
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
קניתי אתמול כרטיס HD4550 של גיגהבייט, חיברתי לרסיבר Denon 2307, התקנתי את הדרייבים, העברתי בהגדרות שכרטיס קול ברירת מחדל זה הHDMI, המחשב מציג כאילו הוא מוציא קול והכל בסדר אבל נאדה, לא שומע כלום. ההגדרות ברסיבר תקינות לחלוטין. בבדיקה מול מכשיר אחר בHDMI כדוגמאת הDVD שלי אין שום בעיה. מה לעשות??? הורדתי דרייבים מחדש (אני עובד עם Windows 7 RC1 והורדתי דרייבים למערכת זאת), כמו כן הורדתי דרייבים עדכניים של realtek R2.25. ועדיין אין פיתרון. תודה רבה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש בקרוב, במחשב הישן שלי יש לי כרטיס שאני קורא לו "שועל ותיק" : Nvidia 8600 GT 512 mb ויש לי התלבטות בין 2 כרטיס מסך: Nvidia 250 GTS 1 GB או ATI Radeon HD 4770 512 MB אני אובד עצות.. כל אחד אומר לי משהו אחר.. תודה לעוזרים! ;D
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת אם תיהיה גרסא של ה 4850 עם DDR5 ? אם כן משהו יודע מתי יוצא ומה יהיה ההפרש במחיר ובביצועים ? תודה רבה לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
היי, אני הולך לרכוש את הכרטיסה הזה בימים הקרובים: http://www.skypc.co.il/pl_product~C3D-HD4850-512D3E-HDMI~8~0.htm הנה הספק שיש לי : http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=2179 הוא מספיק חזק לסחוב את הכרטיס? ושאלה אחרונה,אם מציעים לי בחנות, להחליף לו את הקירור (ל4850) יש טעם? החשש שלי שהוא לא ידפוק לי את שאר הרכיבים במחשב כי הבנתי שהוא עלול להתחמם.אציין למעבד שלי יש קירור של ארקטיק קולינג.בקיצור יש טעם לשפר את הקירור? אני לא מתכוון לעשות לו OC או דברים אחרים בעיקר לשחק וכנראה שגם זה בלי לטחון לו את הצורה במשחקים הכי כבדים..
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
היי חברה, אני מעוניין להחליף את ה- Gigabyte 9800GTX שלי ב- ATI HD4870. שמתי לב שיש המון בעיות עם הדרייברים של Nvidia בויסטה. כל הפורומים מוצפים בזה. החלטתי להחליף אבל אני לא יודע איזה דגם הכי מומלץ. אני יודע שיש דגם עם קירור פסיבי אבל האם הוא טוב ואיזה פירמה מייצרת אותו? כל הצעה/המלצה תתקבל בברכה. תודה גיל.
-
- 34 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
מתוך סקרנות, מה הוא הכרטיס המודרני ששווה בערך לכוחו של הATI HD4870x2 העתיק?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך רק שאני לא בטוח אם כדאי לקחת את הכרטיס הזה: http://www.tigerdirect.ca/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=5316156&sku=P450-5770 או להשקיע קצת יותר בGTX 460.... יש לי לוח אם דיי מיושן של ג'יגה בייט GA-M55SLI-S4 והבנתי שהלוח יתמוך בכרטיסים, אבל השאלה אם הם יכנסו במארז Compucase 6A19 בעיקר הGTX460... אין לי כ"כ בעיה להריץ משחק על הגדרות בינוניות אני לא כזה גיימר...
-
- 1 תגובה
- 988 צפיות
-