עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by nati87,

מישהו יכול להמליץ לי על מסך "21 LCD לחדר, בתור TV ... (או "24 לא כזה עקרוני אבל אני צריך המלצות/ביקורות..) (= תודהה!! ~נתי

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  2. Started by NewRig,

שלום, איפה ניתן לראות/לבחון/להתרשם ממסכי LCD בארץ ? מדובר במסכים 2405FPW של Dell, דגם S2410W של Eizo ו-VP231wb של Viewsonic, שלא ממש הצלחתי למצוא אותם בכל חנות מוכנים להדגמה תודה

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  3. Started by קלוקיי,

שלום, יש לי כרטיס עם אפשרות חיבור של 2 מסכים, ניתן לעשות שאחד יציג את המחשב והשני יציג רק טלוויזיה בו זמנית ? תודה.

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  4. ASUS טובה ביצור של כרטיסי מסך?? x1950pro נ.ב הדגם שהביאו לי הוא אסוס EAX1950PRO יש הבדל בינו לבין הX1950PRO??

• 5 תגובות
    • 568 צפיות
  5. Started by shimon1,

שלום לכולם! היום קיבלתי את הכרטיס 6600 GT של LEADTEK. כשקיבלתי את המחשב נכנסתי לFARCRY וראיתי שהקירות ועוד דברים נהיו "בהירים" מדי. חשוב לציין שהיה לי FX 5700LE ולא היו בעיות. הורדתי והתקנתי דריבר 71.84 מהאתר של NVIDIA. אשמח לקבל עזרה בתודה SHIMON1

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  6. Started by Y-T-M,

המחשב שיש לי הוא כזה: מעבד: intel core 2 duo e6300 ghz 1.86 כרטיס מסך:nvidia 7600 GT של ג'גהבייט זכרון:2x 512 mb 800 MHz נראה לי אלה הדברים החשובים השאלה אם המחשב יריץ את המשחק אה ויש לי וינדוס אקס פי פרופישונל

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  7. Started by Black_eagle,

שלום. היום התחילה אצלי בעיה מוזרה שבאמצע משחק (NFSU 2) המסך ניהיה שחור ואי אפשר לעשות כלום. פעם אחת הצלחתי לשחזר את המחשב והיה חלון של DRIVER ATI שכתב שהVPU או משהו כזה נכשל להפעיל משהו, מה אפשר לעשות בנידון?

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  8. מסך ומידע נוסף לפי דעתי זה צריך להיות איפשהו סטיקי http://users.rcn.com/chare/video.htm

9. שלום לכולם, יש לי מחשב חדש יחסית ומסך ''22 (1680X1050) איזה כרטיס מסך הכי מומלץ לפרו אבולושן (אני משחק רק בזה)? צריך לקחת בחשבון גם שאולי הדרישות של המשחק יעלו בשנה-שנתיים הקרובות ושהכרטיס יעמוד בהן. התקציב הוא בערך 500-600 ש"ח, אבל אם משהו זול יותר יספיק אני אשמח כמובן. תודה רבה למגיבים!

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  10. Started by t_eliran,

שלום יש לי כ.מסך של Nvidia דגם GeForce 9600M GT קניתי אותו לפני כ3 שנים בערך יש לו 512MB זכרון +1G משותף. והוא סיפק אותי עד כה לשביעות רצוני, הפעיל לי את מאפיה 2 חלק לצורך השוואה. משהו ששמתי לב אליו לאחרונה כשאני רואה סרטים ב720P\1080P דרך הHD out במחשב אני שם לב לבעיות בהחלקת התמונה. שללתי שהתקלה היא מהטלוויזיה כי באמצעות דיסק און קי רואים מעולה. התקלה עצמה היא לא בסנכרון של זמן דיבור תמונה אלא יותר כאילו הFPS הוא על 4-5 בערך ואז נוצרת תמונה רובוטית שלא זורמת כ"כ בעין. מישהו יודע אולי איפה נעוצה בדיוק הבעיה שבגללה זה קורה? וכיצד ניתן לצמצם את זה או לפתור לגמרי? תודה לעוזרים

11. Started by WhiteLen,

היי, אני מחפש כרטיס בסביבות 1000ש"ח עם קירור פסיבי, מצאתי כמה באינטרנט: Asus Extreme N7600GT SILENT/2DHT 256MB http://www.isracomp.com/define.asp?idd=3750 GIGABYTE NX76T256DB GEFORCE 7600GT 256MB DDR3 BULK http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=386&category_id=25e8ec6d3bc86e1dbe3c0c0e62ba4487& GAINWARD BLISS PCX GF 7600GT SILENTFX 256MB DDR3 http://www.lamir.co.il/product.asp?product=11115 יש המלצות או שפשוט ללכת על הכי זול?

• 5 תגובות
    • 568 צפיות
  12. ראיתי ממזמן באתר שהכרטיס מסך ?7600GT Silent 256MB DDR III, TV, DVI, PCI-E? של גיגהבייט(אני יודע שזה היה גם על גירסאות אחרות) אבל בכל זאת אם הייתם יכולים לתת לו ציון כמה הייתם נותנים בהתחשב לעלות ולביצועים? ואיפה מדרגים אותו בכרטיסי מסך?

13. שלום לכולם, למען האמת אני לא יודע בדיוק לאיזה פורום זה יותר מתאים אבל אני מניח שלכאן. יש לי מחשב נייד שאני משתמש בו כמחשב נייח. כלומר אני לא משתמש במסך שלו, אבל מחבר אליו שני מסכים חיצוניים. הבעיה שיש מן הסתם רק כניסת HDMI אחת ובנוסף כניסות USB 3.0 SSD נוספות (ללא TYPE C) מסך אחד אני מחבר דרך כניסת ה-HDMI הרגילה, ואת המסך השני אני מחבר באמצעות מתאם USB ל-HDMI. אני משתמש במסנן אור כחול דרך הווינדוס וגם דרך FLUX. הבעיה היא שמסנן האור הכחול עובד אך ורק במסך שמחובר ישירות ל-HDMI, ולא במסך שמחובר דרך המתאם ל-USB. מישהו מכיר את התופעה או יודע על הפתרון? האם זה משהו שמתאם אחר יכול לפתור או שפשוט דרך כניסת ה-USB 3.0 זה ככה? כי אני יודע שדרך TYPE C המסנ…

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  14. Started by !_Evil_!,

יש לי 2 כרטיסי 6800 בSLI ועברתי לVISTA ואני לא מצליח להפעיל אטת הממשק SLI למרות שהדריוורים והכל מעודכנים המחשב רואה 2 כרטיסי מסך אבל איין לי שום אינדיקצייה לדעת או לוודא שאכן ה SLI עובד. אם משהו יודע מה לעשות על מנת לפתוח את האופצייה הזאת אני אודה לו מאוד.

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  15. בזה עוד לא נתקלנו - בצעד חריג החליטה NVIDIA לבטל את השקו את ה-GeForce RTX 4080 12GB. הסיבה? ובכן, יש הרבה כאלהלכתבה

16. Started by yarivot26,

בסביבות ה1,000 שקל, משהו שיריץ את כל המשחקים החדשים וכל מה שייצא (עד יולי) תודה

• 7 תגובות
    • 568 צפיות
  17. Started by skalar,

שלומות. מספר שאלות על הכרטיס הנ"ל : 1. להבנתי הוא כבר ממומהר מראש(750MHZ ?? ) האם ניתן להעלות את תדר הליבה/זיכרון שלו יותר - אם כן מה המגבלות ? 2. מה ההתרשמויות שלכם מהכרטיס הנ"ל ? 3. האם יש צורך גם בקינפוג ערוץ ה PCI-E דרך ה BIOS על מנת לקבל ביצועים מיטביים - אם כן מאיזה תדר המהרה ? חן חן SkAlaR

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  18. היי. רציתי לקבל ממכם עזרה עבור 2 מפרטים ישנים שיש ברשותי: מפרט ראשון, שהלך לו כרטיס המסך: לוח אם: M2N-E מעבד: AMD 5600+ כרטיס מסך: הלך לעולמו GF 9600GT זיכרון 4 ג'יגה RAM מפרט שני: לוח אם: M2V-TVM מעבד: AMD 5000+ כרטיס מסך: מובנה GF 6100 זיכרון 1 ג'יגה RAM עכשיו לשאלה המעניינת: כדאי בכלל להשקיע כסף ולהביא ל2 המחשבים הנ"ל כרטיסי מסך זולים? הראשון בשבילי כדי לראות סרטים, והשני זה של אח שלי, שיריץ משחקים בצורה סבירה (לא מחייב את הכי חדשים). במידה והתשובה חיובית, אשמח להמלצה על 2 כרטיסי מסך ל2 המפרטים. תודה!

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  19. היי, יש לי בעיה בעת כניסה לאתר של AMD/ATI להורדת דרייבר לכרטיס המסך שלי,והיא:כאשר אני ממלא את כל הנתונים הדרושים בצורה נכונה כמובן,ואז לוחץ על כפתור Display Results - אז ה"כפתור" הנ"ל פשוט לא עובד.אולי הסיבה היא,שכרגע כבר מותקן אצלי במחשב הדרייבר העדכני (11.6)?! - מה יכולה להיות הסיבה/סיבות לכך?,האם זה קורה לעוד מישהו,והאם הבעיה היא בעצם באתר עצמו? תודה רבה מאוד מראש .

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  20. Started by nirtaz,

הבנתי שאין בדריברים החדשים של NVIDIA אופציה לעשות ENABLE לFULL SCREEEN מה עושים ? יש עוקף?

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  21. תראו יש לי תקציב ואני שואל האם שווה לחרוג את התקציב בשביל הכרטיס הספציפי שאני אראה לכם פה. SAPPHIRE ATI RADEON X1950PRO ULTIMATE 256MB DDR3 DUAL DVI PCI-E http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1202&category_id=2932ab02ea4da9374b275476c04d56d7 SAPPHIRE X1950XT ATI RADEON X1950XT 256MB DDR3 DVI VIVO PCI-E http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=484&category_id=2932ab02ea4da9374b275476c04d56d7& אוקיי האם הכרטיס הספציפי הזה של החברה שפיר כי כל חברה אחרת עולה 1200 1300 שזה נראה מחשיד בעיני האם שווה להשקיע את 150 שקל יותר בשבילו. תראו אני בעיקרון הייתי נעול על ה X1950PRO אבל אחרי שראיתי תהבדל מחירים הקטן הזה, לא שווה פשוט א…

• 5 תגובות
    • 568 צפיות
  22. אני רוצה להוציא וידאו מהמחשב כלומר " לשדר " ממנו האם אני חייב כרטיס שתומך VIVO ? ( שמתי לב שאין VIVO בכרטיסים החדשים ) האם אפשר להסתפק ביציאת S-VIDEO ! האם צריך צ'יפסט מיוחד כמו X38 של אינטל ? ומה עם האפשרות של עיבוד וידאו שדיברו עליו בכרטיסים החדשים 8800 ו הסדרה החדשה של AMD- ATI

23. Started by -Blaze-,

טוב, אז ככה, יש לי כרטיס VIVO וכרטיס קול רגיל, ואני רוצה להקליט דברים מהטלויזיה, עכשיו, אני צריך להקליט את הוידאו והסאונד בנפרד, יש תוכנה שאולי מקליטה אותם ומשלבת אותם בזמן אמת? או שאני אהיה חייב להקליט בשתי תוכנות נפרדות ואז לחבר בMOVIE MAKER או משהו כזה? והכל של ההקלטת סאונד, יש לי כבל שמצד אחד הוא כבל שמחברים לחיבור אוזניות בנגנים או במחשב, ומצד שני הוא אדום-לבן. אני יכול לחבר אותו לאדום-לבן בטלויזיה ולמיקרופון במחשב? או שאני צריך להשתמש בכבל שהוא פשוט אוזניות-מיקרופון? כי יש לי גם כזה איפשהו...

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  24. או שאני חייב כרטיס וידיאו ייעודי בשביל לחבר אותו? בכל אופן החיבורים של הS-Video לא מתאימים למכשיר וידיאו שלי. אם צריך לקנות כרטיס וידיאו על מה הכי כדאי ללכת? חברה, דגם,? תודה לכם.

• 5 תגובות
    • 568 צפיות
  25. שלום אני מחפש דרייבר (אפילו של צד שלישי) שיוכל להריץ את הכרטיס עם מערכות הפעלה ישנות כמו 98 וME

• 1 תגובה
    • 568 צפיות

דיונים חדשים בפורומים