כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
היי, השאלה בכותרת. תודה רבה מאוד מראש .
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
שלום! לאחרונה רכשתי כרטיס Radeon X1950pro של חברת GeCube ולאחר שהתקנתי את הדרייברים, גיליתי שאין לי את אפשרות ה OverDrive! מדוע? מישהו יכול לעזור לי בכך ? תודה!
-
- 7 תגובות
- 584 צפיות
-
-
מחפש כ.מסך 400 שקל הטוב ביותר שאפשר להוציא במחיר כזה.. בגלל צימצומים במחיר של כלל המפרט זה מה שנישאר לכ.מסך מה אפשר להוציא מזה? תודה. אני רוכש ב SKYPC - אז אם אפשר הצעה משם. תודה
-
- 5 תגובות
- 584 צפיות
-
-
רכשתי אתמול דיוידי וחיברתי אותו לטלויזיה בכבל scart (כי כרגע אין לי מערכת קולנוע ביתי... בקרוב...) העניין הוא שהכבל הזה נועל לי הטלויזיה על התחנה של הדיוידי ברגע שהוא דולק, עכשיו אני יודע שניתן לבטל את הפונקציה הזאת על ידי הסרת פין מסויים בכבל... מישהו יודע איזה פין צריך להסיר ?
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
כרטיס שיכול לקלוט,וללכוד טלוויזה באיכות טובה,וכמובן במחיר טוב. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
בן 8 שנים 17 MAG שטוח דגם 786FD 200 שקל בן שנה וחצי IBM 17 דגם E71 250 שקל איזה עדיף? מסכים של חברים שלי... אני מתלבט איזו מסך מצוין?
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
רציתי לשאול ככה: אין לי windows מקורי ואני עושה עדכונים אוטומטיים העם זה טוב? העם זה לא יעשה בעיות למחשב שלי? או שעדיף לא לעשות את העדכונים האלה?
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם הכרטיס הזה הוא טוב xfx 6800LE 128MB + TV + DVI? האם הוא PCI-E או כדי לקנות xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E? בקצת יותר תודה
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
מה בעצם הרזולוצייה משנה במשחק...מה ההבדל בין 1024X768 ל 1600X1200...ז"א מה משתנה לי בעצם??? הכי גבוה שאני אי פעם הגעתי היה 1024X768....בגלל הFX5200 שלי..(חדש אה...) ואני מת מעצבים!!!...אבל בקיצר מה משתנה לי??
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
האם 7990gt יכול להריץ משחקים על ה 2007WFP ברזולוציה טבעית?
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
האים כרטיס מסך זה יתן ביצועים טובים במישחקים כגון: COD4 CRYSIS ומה ההבדל בינו לבין ה- INNOVISION Geforce 9600GSO 384MB DDR3 PCI-E חוץ מהמחיר שהוא הבדל של 10 ש"ח והאים שני הכרטיסים הנ"ל יתאימו למארז שלי: NZXT ALPHA
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
כ.מסך ASUS EN8800GTS/HTDP/640M GF 8800GTS PCI-E 640Mb 2*DVI+HDTV 3Y מידע נוסף: http://lamir.co.il/product_print.asp?product=11841 מה דעתכם עליו?? תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אממ... אני עומד לקנות מחשב ואני מתלבט איזה חברה לקחת ... בג'יקיוב רשום שיש לו תמיכה ב-hdcp ובספייר רשום שיש תמינה ב-hdtv זה אותו דבר ? ועוד משהו, הבנתי שספייר מגיע עם OC "מהקופסא", ועם בנדל גדול יותר... ההבדל הוא בערך 100 שקל, שווה לי להוציא את זה אם הוא באמת טוב יותר המלצות? ניסיון? כל דבר שאפשר להעזר בו ?
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
שלום, הוצע לי כרטיס מסך 7900GT יד שניה (כולל אחריות, ולא עבר OC) ב-750 ש"ח. השאלה שלי היא: האם כדאי לי לקנות אותו או להשקיע עוד 150-200 ש"ח ב-1950PRO חדש. :s05: אני לא רוצה להוציא יותר מידי כסף ובכול זאת לנסות למצוא משהו טוב שיוכל להחזיק לפחות שנתיים. תודה מראש, יונתן ל.
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה יותר מומלץ ונותן ביצועים יותר טובים במשחקים כבדים. הכרטיס הזה -WinFast PX7900 GS TDH או זה WinFast PX7800 GTX TDH MyVIVO Extreme הראשון עולה כ מאה ש"ח יותר. אגב שניהם עם זיכרון של 256m ורוחב של 256 bit תודה
-
- 5 תגובות
- 583 צפיות
-
-
-
אך אפשר לנקות אותו לבי פירוקים וכאלו? האם השפרצה של אוויר דחוס בלחץ נמוך לתוכו תנקה כמו שצריך?
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
ראיתי שיש 9800GTX רגיל ויש את 9800GTX פלוס אז רציתי לדעת מה ההבדל בניהם. תודה.
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
היי, מאז שהכנסתי את הכרטיס החדש שלי למחש הוא עושה המון רעש. באמצע היום לא שמים לב אבל המחשב שלי עובד 24ש ובלילה זה מאד מפריע למרות שאני בכלל לא משתמש במסך. יש אפשרות לכבות את כרטיס המסך כשלא משתמשים בו ( כמו שמהסך נכבה לחיסכון בצריכת חשמל ) או אולי אפשר להעביר את הכרטיס לצב שקט יותר?
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס לכניסה של וידיאו (דיגיטלי ... כמו הממירים של YES והחדשים של HOT) עכשיו מאוד הייתי רוצה לעשות את זה בלי להביא עוד ממיר (אין לי בעיה להביא את הכרטיס ... פשוט אין מקום לממיר) האם זה אפשרי ? מי נחשב יצרן מומלץ... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום לכם. רכשתי מחשב מלפני כמה חודשים, ומהיום הראשון אני עדיין נתקל באותה בעייה מעצבנת. היות ואני בקושי בבית (צבא) הבלגתי... אבל החלטתי לשים לזה סוף. הבעיה היא מוזרה. מדי פעם באופן רנדומאלי לחלוטין. צג המסך יראה צבע כחול\אפור\שחור\כל צבע שבא לכם באמת. אציין שתוכנות כגון הנגן ואפילו משחקים פועלים. אבל כאמור אי אפשר לראות אותם בגלל המסך. וריסט זוהי האפשרות היחידה. הבעיה היא לא במסך המחשב היות וניסיתי זאת עם כמה מסכים הדרייברים שלי מעודכנים לגרסא האחרונה של ATI המפרט : ATI RADEON X1600 AMD athlon 64 3500+ אם למישהו יש איזשהו רעיון מלבד לקחת את המחשב לטכנאי, או אפילו בעיה שלא דרוש בא לפתוח את המחשב עצמו... אשמח לקבל הצעות ורעיונות.
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
מישהו שמע על תקלות במסכים האחרונים שהגיעו לארץ? מחזירים מסכים ???
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
בקיצור.. בתוך הכרטיס כמובן יש לי TV-OUT.. עכשיו אני מחבר את זה הכל עובד ויפה אין בעיות ואני רוצה להקליט משחקים שלי שאני משחק דרך הטלווזיה.. זאת אומרת שאני מקליט דרך המחשב עצמו זה מוריד לי מאוד את האיכות כי זה בהקלטה.. אפשר לעשות את זה כי ראיתי ילדים אחרים בחו"ל שעשו את זה וזה ממש עובד טוב דיברתי עם חבר והכל והוא אמר לי שהוא חושב שאני צריך TV In... אני לא כל כך מבין בזה ואין לי כל כך מושג למה הוא התכוון אז השאלה הראשונה שלי בסוף... איך אני מקליט משחקים שלי שאני משחק דרך הטלווזיה וזה שומר במחשב.. ולא דרך המחשב " " " " והשאלה השניה... TV IN שלא שמעתי בכלל על זה ולא ראיתי את זה על כרטיסי מסך.. מזה? עם אני צריך את זה? ועם יש לזה מתאם לTv out? --עריכה-- קשה טיפה לנסח את זה... א…
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום רב! קניתי את כרטיס המסך NVIDIA 8800GTS של חברת LEADTEK. מאיזה אתר מומלץ להוריד דרייבירים? של NVIDIA או של LEADTEK? ולמה? בתודה מראש אופיר
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני מעוניין לקנות גם מסך... למשחקים... שיהיה לו זמן תגובה טוב 17 אינצ' ועד 2000 שקל תודה.... חחח דרך אגב איזה פרצוף מגניב
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-