עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. השקת הנייד הראשון עם Arc A730M במזרח ממשיכה לספק לנו תובנות מסקרנות אודות המיזם השאפתנילכתבה

2. Started by omri_drums,

טוב, נתחיל מזה שאני לא מבין גדול במחשבים ..חח קניתי מסך wide 19" ויש לי כרטיס מסך פשוט . עכשיו את התמונות במסך אני רואה מעוותות ורחבות .. השאלה שלי אם צריך לקנות כרטיס מסך מיוחד . או שאפשר לתקן את זה בדרך אחרת ? תודה (:

• 9 תגובות
    • 584 צפיות
  3. Started by Kreedy,

שלום לכולם מקווה שהגעתי למקום הנכון כדי לקבל עזרה אז ככה השימוש שלי למחשב החדש הוא שימוש כללי ומשחקים משחקים בסגנון ה GTA IV FIFA 2009 וכאלה והכרטיסים הם GEFORCE 9800GTX+ 512MB DDR3 ATI RADEON HD4850 512 MB המחיר שקיבלתי מהחנות לגבי הGTX הוא 750 שלדעתי זה מחיר ממש זול ובכל זאת רציתי לדעת אם שווה יהיה לקחת את ה RADEON ולהתעקש איתו קצת כי הוא עובד רק עם GFORCE תודה מראש לכל העוזרים

4. היי, השאלה בכותרת. תודה רבה מאוד מראש .

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  5. שלום! לאחרונה רכשתי כרטיס Radeon X1950pro של חברת GeCube ולאחר שהתקנתי את הדרייברים, גיליתי שאין לי את אפשרות ה OverDrive! מדוע? מישהו יכול לעזור לי בכך ? תודה!

• 7 תגובות
    • 584 צפיות
  6. מחפש כ.מסך 400 שקל הטוב ביותר שאפשר להוציא במחיר כזה.. בגלל צימצומים במחיר של כלל המפרט זה מה שנישאר לכ.מסך מה אפשר להוציא מזה? תודה. אני רוכש ב SKYPC - אז אם אפשר הצעה משם. תודה

• 5 תגובות
    • 584 צפיות
  7. Started by N N C,

רכשתי אתמול דיוידי וחיברתי אותו לטלויזיה בכבל scart (כי כרגע אין לי מערכת קולנוע ביתי... בקרוב...) העניין הוא שהכבל הזה נועל לי הטלויזיה על התחנה של הדיוידי ברגע שהוא דולק, עכשיו אני יודע שניתן לבטל את הפונקציה הזאת על ידי הסרת פין מסויים בכבל... מישהו יודע איזה פין צריך להסיר ?

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  8. כרטיס שיכול לקלוט,וללכוד טלוויזה באיכות טובה,וכמובן במחיר טוב. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  9. בן 8 שנים 17 MAG שטוח דגם 786FD 200 שקל בן שנה וחצי IBM 17 דגם E71 250 שקל איזה עדיף? מסכים של חברים שלי... אני מתלבט איזו מסך מצוין?

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  10. Started by gt6,

רציתי לשאול ככה: אין לי windows מקורי ואני עושה עדכונים אוטומטיים העם זה טוב? העם זה לא יעשה בעיות למחשב שלי? או שעדיף לא לעשות את העדכונים האלה?

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  11. Started by yakir8,

שלום רציתי לדעת אם הכרטיס הזה הוא טוב xfx 6800LE 128MB + TV + DVI? האם הוא PCI-E או כדי לקנות xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E? בקצת יותר תודה

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  12. Started by p-o-i,

מה בעצם הרזולוצייה משנה במשחק...מה ההבדל בין 1024X768 ל 1600X1200...ז"א מה משתנה לי בעצם??? הכי גבוה שאני אי פעם הגעתי היה 1024X768....בגלל הFX5200 שלי..(חדש אה...) ואני מת מעצבים!!!...אבל בקיצר מה משתנה לי??

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  13. האם 7990gt יכול להריץ משחקים על ה 2007WFP ברזולוציה טבעית?

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  14. האים כרטיס מסך זה יתן ביצועים טובים במישחקים כגון: COD4 CRYSIS ומה ההבדל בינו לבין ה- INNOVISION Geforce 9600GSO 384MB DDR3 PCI-E חוץ מהמחיר שהוא הבדל של 10 ש"ח והאים שני הכרטיסים הנ"ל יתאימו למארז שלי: NZXT ALPHA

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  15. Started by dor18,

כ.מסך ASUS EN8800GTS/HTDP/640M GF 8800GTS PCI-E 640Mb 2*DVI+HDTV 3Y מידע נוסף: http://lamir.co.il/product_print.asp?product=11841 מה דעתכם עליו?? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 584 צפיות
  16. Started by gurden,

אממ... אני עומד לקנות מחשב ואני מתלבט איזה חברה לקחת ... בג'יקיוב רשום שיש לו תמיכה ב-hdcp ובספייר רשום שיש תמינה ב-hdtv זה אותו דבר ? ועוד משהו, הבנתי שספייר מגיע עם OC "מהקופסא", ועם בנדל גדול יותר... ההבדל הוא בערך 100 שקל, שווה לי להוציא את זה אם הוא באמת טוב יותר המלצות? ניסיון? כל דבר שאפשר להעזר בו ?

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  17. Started by jonathan_l,

שלום, הוצע לי כרטיס מסך 7900GT יד שניה (כולל אחריות, ולא עבר OC) ב-750 ש"ח. השאלה שלי היא: האם כדאי לי לקנות אותו או להשקיע עוד 150-200 ש"ח ב-1950PRO חדש. :s05: אני לא רוצה להוציא יותר מידי כסף ובכול זאת לנסות למצוא משהו טוב שיוכל להחזיק לפחות שנתיים. תודה מראש, יונתן ל.

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  18. Started by haimon_v,

שלום רציתי לדעת מה יותר מומלץ ונותן ביצועים יותר טובים במשחקים כבדים. הכרטיס הזה -WinFast PX7900 GS TDH או זה WinFast PX7800 GTX TDH MyVIVO Extreme הראשון עולה כ מאה ש"ח יותר. אגב שניהם עם זיכרון של 256m ורוחב של 256 bit תודה

• 5 תגובות
    • 583 צפיות
  19. שאלה בכותרת .

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  20. Started by alonkl,

אך אפשר לנקות אותו לבי פירוקים וכאלו? האם השפרצה של אוויר דחוס בלחץ נמוך לתוכו תנקה כמו שצריך?

21. Started by cxxc,

ראיתי שיש 9800GTX רגיל ויש את 9800GTX פלוס אז רציתי לדעת מה ההבדל בניהם. תודה.

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  22. היי, מאז שהכנסתי את הכרטיס החדש שלי למחש הוא עושה המון רעש. באמצע היום לא שמים לב אבל המחשב שלי עובד 24ש ובלילה זה מאד מפריע למרות שאני בכלל לא משתמש במסך. יש אפשרות לכבות את כרטיס המסך כשלא משתמשים בו ( כמו שמהסך נכבה לחיסכון בצריכת חשמל ) או אולי אפשר להעביר את הכרטיס לצב שקט יותר?

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  23. Started by Tranquility,

אני רוצה לקנות כרטיס לכניסה של וידיאו (דיגיטלי ... כמו הממירים של YES והחדשים של HOT) עכשיו מאוד הייתי רוצה לעשות את זה בלי להביא עוד ממיר (אין לי בעיה להביא את הכרטיס ... פשוט אין מקום לממיר) האם זה אפשרי ? מי נחשב יצרן מומלץ... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  24. Started by tic0n,

שלום לכם. רכשתי מחשב מלפני כמה חודשים, ומהיום הראשון אני עדיין נתקל באותה בעייה מעצבנת. היות ואני בקושי בבית (צבא) הבלגתי... אבל החלטתי לשים לזה סוף. הבעיה היא מוזרה. מדי פעם באופן רנדומאלי לחלוטין. צג המסך יראה צבע כחול\אפור\שחור\כל צבע שבא לכם באמת. אציין שתוכנות כגון הנגן ואפילו משחקים פועלים. אבל כאמור אי אפשר לראות אותם בגלל המסך. וריסט זוהי האפשרות היחידה. הבעיה היא לא במסך המחשב היות וניסיתי זאת עם כמה מסכים הדרייברים שלי מעודכנים לגרסא האחרונה של ATI המפרט : ATI RADEON X1600 AMD athlon 64 3500+ אם למישהו יש איזשהו רעיון מלבד לקחת את המחשב לטכנאי, או אפילו בעיה שלא דרוש בא לפתוח את המחשב עצמו... אשמח לקבל הצעות ורעיונות.

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  25. Started by sgsg,

מישהו שמע על תקלות במסכים האחרונים שהגיעו לארץ? מחזירים מסכים ???

• 0 תגובות
    • 583 צפיות

דיונים חדשים בפורומים