עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם, יש לי מחשב חדש יחסית ומסך ''22 (1680X1050) איזה כרטיס מסך הכי מומלץ לפרו אבולושן (אני משחק רק בזה)? צריך לקחת בחשבון גם שאולי הדרישות של המשחק יעלו בשנה-שנתיים הקרובות ושהכרטיס יעמוד בהן. התקציב הוא בערך 500-600 ש"ח, אבל אם משהו זול יותר יספיק אני אשמח כמובן. תודה רבה למגיבים!

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  2. Started by Predator,

היי אני מחפש כרטיס מסך בתקציב של 1500 ש"ח שיתמוך ב DX10.1 אם אפשר. אני גם בונה על זה שאני אחבר את המחשב לטלביזיה, האם אפשר לבנות על יציאת V. OUT של כ. המסך או שכדאי כבר ללכת על כרטיס טלביזיה יעודי ? (לצורך העניין אני מתכוון לראות סרטים מהמחשב על הטלביזיה ואני רוצה שהאיכות של השידור תהיה ברמה של HD) בקיצור איזה שילוב ייתן לי את הפתרון המקבימאלי ? תודה

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  3. Started by Mr Gadget,

מישהו יודע את כתובת המייל של VS התמיכה שלהם? חוץ ממילוי טופס שבכתובת הזה שלא ממש חוזרים אלייך..

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  4. Started by Classify,

במחשב הרגיל תמיד נכנסתי לאתר של NVIDIA והוא הוריד לי את מה שצריך. עכשיו האתר של NVIDIA מצא את כרטיס המסך שלי וגירסת הדריברים וכתב לי: Quanta requires that you download the driver for your GPU from their support site. You can find more information at: http://www.quantatw.com. The GeForce M series and GeForce Go series notebook GPUs use drivers that have been customized by the notebook manufacturers to support hot key functions, power management functions, lid close and suspend/resume behavior. NVIDIA has worked with some notebook manufacturers to provide notebook-specific driver updates, however, most notebook driver updates must come from the notebook manufacturer. Additi…

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  5. לפני מה שקראתי כאן.... האם זה הכרטיס ההכי טוב במחיר 1000 ש"ח? את המפרט אני לא יודע אבל המחשב נקנה לפני חצי שנה...והשקיעו בו יותר מ 6K ... הכי הרבה אם יהיה בעייה יחליפו ספק.... זה לא משנה... ועוד שאלה...בלי קשר יש הבדל אם הכרטיס נקנה עבור משחקים או עבור תוכנות גרפיקה כגון פוטטושופ? כל ההתייחסות כאן באתר היא למשחקים כבדים.... או שמה שטוב למשחקים טוב גם לתוכנות האלו?

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  6. Started by ea666,

כמה לדעתכם שווה ati radeon 9800xt 256mb

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  7. תוכנה לעריכת תמונות ללא תשלום בחסות גוגל, מיועדת לציבור הרחב ומציעה אפשרויות רחבות לביצוע כגון סידור וארגון התמונות במחשבך, עיבוד התמונות, הוספת אפקטים לתמונות, טיפול בעיניים אדומות, בבעיות תאורה, קונטרסטיות וכדומה, אומנם לא פוטושופ... מן הסתם, אבל יש אפשרויות מדליקות לאפקים שלא מוצאים בשום מקום אחר! אפשרות לעשיית דיסק כמתנה, שיתוף התמונות ברשת, אפשרות נתינת שמות לאלבומים ולתמונות לפי תאריך, מיקום וכדומה ממש כמו אלבום אמיתי, התוכנה היא ללא פרסומות וללא התקנת מוצרי ספאם ופרסום במחשבך, היא חופשית וחינמית לחלוטין, התקנה פשוטה ומהירה והסרה פשוטה ומהירה: גוגל פיקאסה

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  8. אין מה להוסיף מעבר לכותרת - פשוט מחפש מחקר מוכח לגבי הפגיעה בעיניים של מסך חלש לעומת ה- LCD החדשים. תודה

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  9. Started by foxil,

אני מתכנן לקנות מחשב עם כרטיס מסך NVIDIA GFORCE FX 6200 256MB PCI EXP. בדקתי את סקירת כ. מסך בנושא ראשי "HWzone גאה להציג: סקירת כרטיסי מסך הדבר הבא. *חדש* |עודכן לאחרונה 25.3.2006| " ואני לא מוצא את סקירה שאני רוצה לדעת על כרטיס הזה... תודה

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  10. Started by aderet,

שלום חברים!! מאיזו שהיא סיבה אני לא מצליח לחבר את המחשב שלי לטלויזיה..הגדרתי כמו שמוסבר במדריכים לכרטיס המסך שלי(7600GF GT + SVIDEO) אפילו שלא מצאתי מדריך לדריבר החדש שלו. חיברתי מיציאת ה S-VIDEO ליציאת ה S-VIDEO בטלויזיה בעזרת מתאם (היא דיי חדשה אבל לא LCD ) וללא המתאם ליציאת הוידאו הרגילה. חיברתי מיציאת הרמקולים (ירוקה) בכבל מפוצל לכניסות השמע בטלויזיה ניסיתי לעשות את זה בכל ערוצי ה AV במקלט שלי עם אנטנה ובלי אנטנה. לאור העובדה ששני הכבלים שלי אמורים להיות תקינים כי הם בני יומיים יש לי תחושה שמשהו בהגדרות לא נכון והמחשה לא "יודע " שהוא אמור לשדר ב S-VIDEO ולא ביציאת ה DVI השנייה. נסיתי להתקין TVTOOL אבל היא לא עבדה לי(הבנתי שיש בעיות עם ויסטה ואין גירסה חדשה). האם יש …

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  11. Started by Impreza,

המסך שלי התמגנט ואי אפשר להוציא את זה האפשרות הזאת של המיגנות נדפקה או משהו יש לי מסך של MAG 17" 786FD מ 99 ואין לי עליו אחריות וגם לא ממש כסף למסך חדש..

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  12. Started by gimdy,

1.מהו הכטיס מסך האידאלי למשחקים מהסוג NBA GTA FIFA וכדומה .. המסך הוא 19 רחב של ASUS 2. מהו הכרטיס מסך המומלץ לצפייה בסרטים עם אפשרות ל HD (למחשב מבוסס AMD) ?

13. Started by Godlike2k,

קניתי GF6600GT עם 128MB&BIT יש לי 3.00GHZ ו- 1GB RAM קיבלתי ב- 3dmark 2001 ציון של 6832 בבקשה תגידו לי מה הבעיה? אני יודע שאני אמור לקבל הרבה יותר וגם במשחקים שיפעל יותר טוב התקנתי דריברים מהדיסקים ומאתר של NVIDIA והחיבורים במחשב הכל טוב עזרה http://img4.imageshack.us/my.php?image=120hy.jpg

• 5 תגובות
    • 600 צפיות
  14. Started by dorish,

שלום יש לי את הכרטיס הנ"ל ואני לא מצליח להשתמש בכניסת הוידיוא שלו הוא פשוט לט מוצא אותה האם אני צריך להתכין איזה דרבייר נוסף ? או איזה תוכנה יוכולה למצוא את זה ? בקיצור מה אני צריך לעשות ? ניסיתי אם windvr

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  15. Started by The Ball,

יש הבדל ב- fps בין דרייברים שונים? אולי יש איזה השוואת דרייברים שאני לא יודע עליה? בכל מקרה אני מחפש את הדרייבר שיביא הכי הרבה fps, כי לפי מה שהבנתי לא מש שהכי חדש הוא בהכרח הכי טוב... וכמו שאמרתי, יש לי fx5200 magic. של asus אם זה משנה. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  16. אני יכול להבין שהסטנדרטים של איכות משתנים עם הזמן, אבל כשאומרים שרזולוציה של 1600*1200 עם קצב ריענון של 85HZ(!!!) זה "עלוב", את זה אני לא יכול לקבל, ועוד שהמסך בא מחברה טובה. למה לעזעזל אתם צריכים רזולוציות של 2000*1500?? הרי 75% ממשתמשי המחשב בעולם לא יכולים אפילו להפעיל UT2003 ב-1280*1024 (שזה רזולוציה עם חדות מצויינת), בלי שזה יקרטע, ואפילו בשביל סרטי WMV9, רזולוציה 1600*1200 זה מספיק בהחלט! ואני לא מכיר הרבה משחקים שמאפשרים מצב של מעל 1600*1200, ולא מכיר משחקים שעובדים חלק מעל הרזולוציה הזאת בהגדרות גבוהות, אפילו עם כרטיסי HI END. כך שתפסיקו להיות בררניים כאלה בקשר למסכים, כי אתם סתם מבזבזים כסף וגורמים למשתמשים שלא מבינים בחומרה לבזבז כסף .

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  17. שלום, יש לי HD3870 חדש ועכשיו לא מזמן לא נגעתי במחשב איזה דק' ושאני חוזר אני רואה את ההודעה הזאת שאני מצרף.. ולפעמים אני רואה ריבועים צהובים,ירוקים וכחולים על המסך וכאלו דברים... הטמפ' היא 55 מעלות (מנוחה) אני חייב עזרה כמה שיותר מהר... תודה. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 600 צפיות
  18. קודם כל שלום לכולם... אני חדש בפורום הזה וזאת תגובה ראשונה שלי.. מקווה להשתלב פה. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש ל AGP יש לי לוח של ASUS עם צ'פסט של SIS 648 הלוח הו ASUS P4S8X-X . התקציב הוא בסביבות עד 1200 שקל פלוס מינוס.. חשבתי על 6800GS אבל אמרו לי שזה לא מסתדר עם SIS האם זה נכון ?

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  19. היי השאלה בכותרת http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3674 האם יש טעם לזכרון כזה בכלל?(או ש512 יספיק)? תודה למגיבים

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  20. Started by ITSIK86,

יש לי כרטיס מסך X1950 PRO משום מה KSP המטומטמים לא נתנו לי כבל לטלויזיה לחיבור, עכשיו מאוחר מדי לבקש,לא משנה, שמתי לב שהחיבור של כרטיס ATI שונה מאלה של NVIDIA,כי יש לי מלא כבלים כאלה אבל של ATI אין לי אז איזה כבלים יש לחיבור בין כרטיס מסך של ATI לטלוויזה,ואיך מחברים את הסאונד גם, זה בא ביחד? ויש כבלים טובים יותר או טובים פחות או HD וכל הדברים האלה?

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  21. Started by x-amin,

אני ככל הנראה קונה מחשב בימים הקרובים ובחרתי בכרטיס המסך Leadtek Geforce PX7900GS-TDV256 NVIDIA LV182 אך רציתי לדעת אם הוא תומך בVIVO(חוץ מיציאת וידיו גם כניסת וידיו) ואם לא אז האם יש כרטיס מסך באותה רמה ובאותו מחיר שתומך בVIVO? אפילו של ATI אם הוא מומלץ.. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  22. שלום לכולם, היום ניסיתי לעדכן את הדרייבר של כרטיס המסך שלי במחשב הנייד. הכרטיס המדובר הוא HD 5470. לאחר הורדת הדרייבר כראוי, הסרתי את הדרייבר דרך הקונטרול פאנל. במהלך ההסרה, מסך המחשב כבה לחלוטין, אך המחשב המשיך לדלוק. המתנתי כ-10 דקות וכשראיתי שאין שינוי, עשיתי ריסטארט ידני. לאחר מכן, המחשב הראה כאילו הסרתי את הדרייבר ולכן ניסיתי להתקין את החדש. לא ממש צלח. ניסיתי עוד כמה פעמים גם דרך דרייבר סוויפר וגם דרך הקונטרול פאנל. לאחר כל התקנה מופיעה לי בלוג של ההתקנה הודעת שגיאה, אשמח אם מישהו יאכל לפענח אותה, אולי הבעיה היא חומרתית ואני צריך להפעיל את האחריות. ההודעה היא כדלקמןקובץ מצורף). במידה שזה תקלת חומרה ארצה לדעת זאת במהרה, על מנת להפעיל את האחריות בהקדם האפשרי.…

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  23. Started by STRENGTH,

שאני שם על 1024*1280 הכל בסדר אבל שאני על 960*1280 הכל ניהיה מטושטש וכתב ניהיה מרוח ולא יפה זה אמור להיות ככה ב 960*1280?

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  24. אם יש לי לוח אם שתומך ב2 חיבורי PCI-E x16, אוכל לחבר 2 כרטיסי מסך? נגיד לוח אם Gigabyte GA-X48-DQ6 X48, תומך ב2 PCI-E x16 אוכל לחבר 2 כרטיסי מסך? והאם זה ישפיע על המשחקים? כלומר ישפר את החוזק של המחשב להריץ משחקים כבדים? מקווה שהבנתם אותי נכון

25. אני רוצה להוסיף וידאו אין למחשב ושמעתי שמוכרים אותו בנפרד גם בלי כרטיס מסך. אז רציתי לשאול איך זה נקרא וכמה דבר כזה עולה. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 600 צפיות

דיונים חדשים בפורומים