עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. ראיתי ש יש דרייבר ל כרטיס מסך ל BIOS בשביל מה צריך אותו?

2. Started by ybit,

אני רוצה לקנות את הכרטיס בקרוב למטרת עריכת וידאו ורציתי לשאול אותכם כמה שאלות... http://www.pny.com/products/quadro/fx/540PciExV.asp 1- במפרט הכרטיס יש נתונים קצת מיושנים כגון DDR וכו', האם יכולים להיות לו בעיות תאימות עם הE6300? 2- האם משהו יכול למצוא את הדגם הצפציפי (מיועד לווידאו)באחת מהחנויות בארץ? 3- מה דעתכם על הכרטיס מסך הזה?

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  3. Started by lir@n,

שלום כולם, הגיע הזמן שלי להתחדש במסך חדש, אני פוזל לכיוון LCD אך לא בטוח, מה אתם אומרים על המסך הבא? http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=1771 ובאופן כללי איזה מסכי LCD מומלצים בתקציב של עד3K והאם בכלל עדיף לקנות איזה CRT מאוד איכותי בתקציב הנ'ל מאשר LCD בינוני+ ? תודה.

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  4. Started by rlord,

זה המחשב שיש לי: PD 2.8 1gb ram ולוח אם http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=CONROE945G-DVI והספק 500W אני צריך שתמליצו לי על הכרטיס הכי טוב שאפשר למצוא בתקציב של 350 ש"ח בלי לחרוג יותר מידי כי באמת אין לי יותר מזה עכשיו. אני חשבתי על הכרטיס הזה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1328 או זה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1325 מה אתם אומרים? ואם אתם יכולים בבקשה רק מחנויות שבאזור המרכז. תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  5. אני יודע שיש נושא דביק אבל עדיין משהו מוזר לי שום מאורר לא נראה כמו מה שאני קיבלתי ואני רק רוצה להבין מה אני קיבלתי לא מצאתי שום דבר בעברית על זה, אשמח לקישור או להסבר קטן

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  6. מישהו יודע מתי יצא הדרייבר החדש של ATI אם אני לא טועה אז 7.6

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  7. אני מתכוון לקנות מחשב בימים הקרובים (למשחקים עם OC), הבעייה היחידה שלי זה הכרטיס מסך... כרגע יש לי כרטיס מסך AGP 6600GT ומן הסתם אני קונה לוח אם עם כניסת PCI אז אין דיבור על להעביר את הכרטיס הישן. אני מתלבט עם לקנות איזה כרטיס פשוט ב-700 ש"ח (נניח 7600GS) ולקנות עוד חצי שנה איזה כרטיס תומך DX10, או לקנות עכשיו כקטיס טוב ב1500 ש"ח, נניח X1950PRO או X1950XT. דר"א אין לי מה לעשות עם ה-7600GS עוד חצי שנה... כמה דברים: 1. מה נראה לכם עדיף? כמובן שיש להתייחס ליחס תועלת/מחיר. 2. יש כרטיס יותר טוב במחיר ~700 ש"ח מה-7600GS? אולי במחיר יותר זול שכן יחזיק לי משחקים עד אז... 3. איזה כרטיס עדיף (מבחינת מחיר/תועלת) X1950PRO או X1950XT? או שעדיף משהו אחר? 4. אין מצב ללקנות 8800GTS כרגע…

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  8. Started by dor_la,

המלצה לכרטיס מסך למשחקי יש לי 1000-2000 שח והייתי רוצה המלצה לכרטיס מסך למשחקים טובים איזה כרטיס מסך??? חשבתי על ה-8800 אבל מה ההבדל בין ה-GS לGTS ל-GTX ועוד שאלה אם אני קונה זכרונות אני צריך שכולם יהיו באותה מהירות נכון??

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  9. הורדתי את הדרייברים החדשים של אומגה וראיתי שבתחילת ההתקנה הם שואלים על אפשרות הFAST WRITE ואומרים שעדיף על OFF ורק לבעלי R9600 שלא עובדים בלי FW עדיף ON ולי יש 9600 אז אני לא יודע מה לבחור ON או OFF?? בנוסף יש לי עוד שאלה אני יצרף אותה לכאן במקום לפתוח ת'רד חדש: יש לי R9600PRO של GeCube הליבה היא 400MHz אבל הזכרונות הם רק 200MHz שבכל 9600PRO הם אמורים להיות על 300MHz איך הגיוני דבר כזה?

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  10. Started by sbwolf,

לא מצאתי בשום מקום ביקורת על כרטיסי pci express עם מישהו יודע דברו

11. ומישהו יודע כמה הוא צריך לעלות?

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  12. כן, אני יודע שיש פה אלף הודעות כאלה...קראתי גם חלק אבל אף הודעה לא ממש עזרה לי אז ננסה נושא חדש... המסך 19" CRT של LG שלי עשה את העבודה שלו.. אחרי כמעט 5 שנים הוא פשוט מכאיב לי בעינים אם אני יושב מולו הרבה זמן (למרות שאולי זה קשור לכרטיס מסך, משהו שאני עוד צריך לבדוק - אם למישהי יש משהו להגיד בנושא הזה זה גם יבורך - הכרטיס הוא R9800 Pro של ATI.). וזה מביא אותי לזה שאני מחפש מסך חדש. למה LCD? כי הבנתי שאפשר כבר לשחק עליהם משחקים בצורה טובה, הם יותר קלים על העינים וזה גם יפנה לי קצת מקום בשולחן... בעקרון התקציב שלי זה בסביבות ה-2000 שקל אבל אולי אני אוכל למתוח את זה ל-2500, אם הסיבה לכך תהיה טובה. ממה שקראתי באינטרנט הבנתי שאני מחפש מסך עם קצב רענון של 16MS אמיתי, אולי פחו…

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  13. יש לי כרטיס מסך voodoo 3 3000 ואני רוצה להפעיל את הטיוי אאוט אבל בהגדרות אין לי את האפשרות ל enable של הטיוי אאוט. רשום לי גם במדריך שימוש שלא בכולם יש את הטיוי אאוט אבל לי יש את היציאה אבל אין לי אפשרות להפעילה! רציתי לדעת אם למישהו יש את הכרטיס מסך הזה ויכול לעזור לי או שיש לכם עצות למה יש לי את היציאה והיא לא פועלת?? סתם שמו אותה? תודה על העזרה..

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  14. Started by mikezaush,

(למחשב נייח)7600gt 256 mb agpx8 או (למחשב נייד)8600m gt 256 mb pcie ?

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  15. Started by itzikcore,

יש לי התלבטות ממש קשה.אני יודע שיצא הכרטיס 8800gt,ואני יודע שהוא ממש חזק בביצועים...שהוא יכול להגיע לgtx [לא לאולטרה] אבל חשבתי שאם כבר שווה לקנות את האולטרה למרות שהוא יקר.אבל הכרטיס הזה הכי חזק שקיים היום,וחשבתי על זה שאם נגיד עוד איזה שנתיים ככה... יצאו משחקים ממש חזקים,אז עדיין האולטרה יתמוך בהם חזק.ונגיד עוד שנתיים לדוגמא הוא לא יתמוך במשחקים גדולים יותר משל היום.אז אני יכול להוסיף עוד אולטרה אחד וזה יעלה כבר ממש זול,וגם משתלם.ותחשבו על זה,שתי 8800 gt 512 ביחד יגיעו לאולטרה[אני חושב]אז לא שווה לקנות אחד כזה?.. אז אני עשיתי את החושבים שלי.ואני שואל אתכם....האם כדאי לי לעשות את זה?אם לא...אז תציעו לי מה לעשות.

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  16. שלום ! רציתי לשאול אותכם לפני קניה של R9800PRO של ספייר , האם יש לו יציאה לשני מסכים ? (או אולי אפילו יותר) במקרה ולא וגם אם כן אשמח לשמוע המלצות לעוד כ.מסך שיאפשרו לי לראות את התמונה מפוצלת בכמה מסכים . תודה מראש !

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  17. Started by coolmeen,

אני צריך למצוא דרייבר דחוף דחוף כי אני מוכר את המחשב שלי עם הכרטיס מסך הזה ששמו cirus cl-6d5446bv בעצם זה מה שרשום עם הציפ לא יודע בבקשה שם החברה היא cirus

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  18. Started by bar21,

שלום! רכשתי את הלוח ASUS M2A-VM HDMI עם מעבד Athlon X2 4000+Amd וזיכרון של 1 גיגה PQI TURBO DDR2 667 כמו כן יש לי ויסטה ULTIMATE עכשיו ,לאחר משחקים רבים:עידכון BIOS עידכון CATALYST וכו' המחשב עדיין אינו מדורג ב3.0 ב:Desktop performance for windows aero ע"מ שאוכל להנות מהAERO של ויסטה. האם ניתן לעשות עוד משהו(עליי לציין שלאחר כל העידכונים הSUBSCORE 2.9 ) האם הכרטיס הנ"ל בכלל תומך בAERO ושאלה אחרונה:האם יכול להיות שבגלל הMEMORY SHARING שהכרטיס לוקח מהזיכרון (128 MB) זה משפיע וכל אשר עליי לעשות זה להוסיף עוד סטיק? אודה לתשובה מהירה.

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  19. RADEON X850XT DVI 256MB PCI-E כי בקי אס פי רשום רק את זה אני רוצה לדעת עם זה ddr 3 או לא יודע מה עם אפשר יותר פרטים עליו תודה!

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  20. יש לי במחשב יציאת SVIDEO = כתוב אומנם VIDEO אבל היציאה ניראת כמו SVIDEO כמו כן באזור כרטיס הקול יש לי יציאה נוספת של שכתוב עליה S/P OUT הטלויזיה מחוברת בערך 3 מטר מהמחשב שלי = ואני רוצה להקרין בה סרטי DVD מהמחשב (DIVIX וכו' ) 1. האם מספיק כבל שיחבר לTV ? האם תיצא תוצאה סבירה ? עם כרטיס המסך הזה? 2. אם כן = איזה כבל מומלץ ? היכן ליקנות ? 3. איך אני מחבר את הSOUND ? 3. איזה תוכנות כדאי להתקין להקרנת הסרטים ? 4. האם אוכל גם להקליט סרטים מהממיר ? TV ? THX

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  21. http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1219&catcode=153 כיוון שיוצאים עכשיו המשחקים שחיכיתי להם שנים ואני עדיין תקוע עם הGF2 שלי החלטתי שאני קונה כרטיס מסך חדש! מה דעתכם עליו ? והאם יש משהו יותר טוב באותו מחיר + - תודה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  22. כותרת אני מדגיש את הכיום!!

23. Started by esaly,

היי אנשים! יש לי כרטיס מסך חדש כאמור של XFX 7600GT ,מאז התקנתו יש לי כל הזמן בעיות. הבעיה עכשיו לאחר פירמוט והתקנת הדרייברים הכי חדשים היא שיש הבזקים כשאני גורר חלון בווינדוס.. יש כאלה ריצודים בצד של החלון - דבר שלא היה לי עם הATI העלוב הקודם שלי X550... יש גם מריחות כאלה שאני גורר חלון... אלה תופעות שלא היו לי יכול להיות שזה בגלל המסך שלי? LG 1750SQ? יכול להיות שזה בגלל שאני מחבר את הכרטיס מסך עם מתאם לVGA מDVI??? אולי יש בעיה בהגדרות??? הדברים האלה די מרגיזים....יש פתרון? אשמח לעזרה....

24. Started by timac,

ככה אז יש לי 1600-1700 שקל להשקיע בכרטיס מסך.. חשבתי ללכת על ה 1950xt שעולה 1600 בKSP אבל אז ראיתי שעומד לצאת ה8800 320 מגה בעוד חודש. מה אתם אומרים כדאי לקנות עכשיו או לחכות ולקנות את ה8800?? לא להסתכל על הפרט שבצד כי אני קונה מחשב חדש שיתאים לכרטיסים הנ''ל

• 6 תגובות
    • 576 צפיות
  25. וואי וואי והיו לי פרנציפים נגד ATI חחח הייתי רק Nvidia

• 3 תגובות
    • 576 צפיות

דיונים חדשים בפורומים