עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. קניתי תכרטיס ב יום חמישי האחרון וכנראה שעשיתי טעות , רציתי משו יחסית זול ושיתן ביצועים אבל הבנתי שאני צריך יותר מזה מה אתם ממליצים לקנות ל agp הכרטיס עלה לי 830 ואני עוד חייב 100 ביררתי ושאלתי אם אני יכול להחזיר ולהוסיף כסף ולקנות משו יותר רציני וזה אפשרי הכרטיס הנוכחי SAPPHIRE X1600PRO 512M AGP אני מוכן להוסיף 500-800 שקל היתי יכול לקנות בעוד 100 שקל x800gto אבל לפי מה שהבנתי הוא לא תומך ב hdr ועוד איזה משו .... בקיצור כמה כסף להשקיע אם בכלל, על מנת לקבל תוספת של ביצועים

• 7 תגובות
    • 617 צפיות
  2. אוקיי, בשעה טובה ומוצלחת קניתי את ה Connect 3D X1800 GTO + VIVO. רק הזמן יגיד האם זו הייתה קניה עדיפה על ה 7600GT (החשבתי בעיקר ב VIVO). המפרט שלי: מארז Foxconn TH-230 עם ספק FSP 350 GTF. (לא להסתמך על זה שמארזי פוקסקון באים עם ספק טוב. החברה טובה אבל זה הספק הכי פשוט שלהם) http://www.fsp-group.com.tw/english/1_product/2_detail.asp?mainid=1&fid=53&proid=463 Sempron 2800 @ 2000 (בנתיים) Thermaltake Silent boost K8 OCZ Platinum 1GB x 2 @200 Albatron KM51G Maxtor Diamondmax 10 250GB (IDE) NEC 3550A Leadtek Winfox TV XP Deluxe (כרטיס טלווזיה) התקנתי את הדרייבר החדש ביותר כמובן, את גרסה 6.4. כמובן שישר רצתי להתקין את 3D Mark, דום 3, גילד וורס, פאר קרי דמו…

• 78 תגובות
    • 5.3k צפיות
  3. Started by amit_amit,

קניתי את הכרטיס הנ"ל האם זה היה טעות או שהוא יספיק לי לעוד כמה שנים (DX10)? תודה עמית

• 85 תגובות
    • 5.5k צפיות
  4. Started by DDgeva,

קודם כל, מזל טוב לי. הזמנתי Palit X800 GTO 256MB AGP. יהיה מותקן והכל (אחריי פירמוט) בעוד שבוע +-. אני רק רוצה לוודא שהוא יתאים לשאר חלקי המחשב שלי.. בבקשה תענו מהר כדי שאני אוכל לבטל את ההזמנה אם חס וחלילה הוא לא מתאים: P4 3.0 Ghz Socket 478 1GB RAM Asus P4S800D

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by shalev7390,

שלום רציתי לדעת אם אפשר לפתוח לו את הצינורות מ12 ל16 ואני זקוק למדריך לאוברקלוינק (OC) . תודה לכול העוזרים . במידה וזה לא אפשרי תאמרו אך נסו למצוא לי כי אני לא מצאתי . . תודה בשנית .

6. קניתי היום XFX 8600GT 256MB יד שניה ב-400 ש"ח. משתלם? הוא נקנה לפני חצי שנה במחיר כפול... ויש לו עוד שנתיים וחצי אחריות. יש קצת אבק באיזור המאוורר אבל חוץ מזה נראה תקין. נקנה עקב קניית מחשב חדש + DELL 24'' 2407WFP 1900X1200. מכיוון שהמסך יקר טילים קניתי כרטיס זמני שהמטרה שלי היא בעיקר סרטי HD, ושגם יריץ עליו משחקים בצורה "סבירה". אפשר להוריד קצת את הרזולוציה... משתלם לדעתכם?

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  7. לאחר שהמאוורר של הכרטיס הפסיק לעבוד ושמנתי אותו אין ספור פעמיים החלטתי לקנות את ZM80C-HP ללא מאווררים - עכשיו אני רוצה לבדוק אם הרכבתי אותו כמו שצריך וכו .. אבל אני לא יודע איזו תוכנה בודקת טמפרוטרת מעבד גרפי אנא עזרו לי http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=46&code=013

• 3 תגובות
    • 486 צפיות
  8. שלום היום קניתי את האלברטון 6800 הרגיל לא הגירסה המקוצרת הינה לינק http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=1652&catcode=153 ככה כמה שאלות.. 1. קודם כול איך הכרטיס טוב? 2.העם אפשר למצוא אותו בפחות כסף? 3.העם אפשר לפתוח לו את הצינורות כמו שאפשר לפתוח לגירסה היותר נמוכה ה- le?? ועם כן אז העם בגירסה הזאת הפתיחת צינורות תעבוד בטוח או לא?? כי בגירסה היותר נמוכה זה אחד ל-5... 4. יש לי קירור מיים מטורף (מעבד 15 מעלות) וכמובן רכשתי גם בלוק קרור לכרטיס מסך של dd לאיזו רמה נאי יוכל להגיע? העם אני יוכל להגיע לאולטרה?? 5. עם מישהו יכול לתת לי עוד כמה דברים לידע על הכרטיס?? 6.וכמובן העם יש כרטיס יותר טוב מזה בתווך מחירים האלה?? תודהה נ.ב וכמובן העם כדי לי להישאר עם זה או לחכות (…

• 5 תגובות
    • 591 צפיות
  9. המפרט הטכני שלי הוא כזה: כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon HD 4870 X2 2GB מעבד intel core 2 CPU 6600 2.40GHz ספק כח Thermaltake ToughPower 750W לוח אם Gigabyte 965P-DS3 (עובד עם PCIe 1.0) כונן קשיח Western Digital WD250KS-00MJBO ATA זיכרונות 4GB DDR2 800MHz התקנתי את הדרייבר של סדרת 4800 מהאתר של ATI... הציונים שקיבלתי מ-3DMark06 הם: SM2.0 Score - 3324 SM3.0 Score - 3390 3DMark Score - 6646 כאשר בתוצאות שאמורות להיות לכרטיס מסך שלי על פי tomshardware הם: SM2.0 Score - 9502 SM3.0 Score - 11781 3DMark Score - 24412 אני יודע שלוח האם שלי עובד עם PCIe 1.0 בלבד ושכרטיס המסך עובד עם PCIe 2.0 אבל ממה שראיתי בתרשימים באינטרנט ההבדלים צריכים להיות זעירים אם כרטיס המסך נאצץ לרדת לרמת P…

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by Silver Dragon,

אני אתן את הדוגמא על BF2, הצל מפוקסל וגם האופק חתוך כזה, בקרייסיס שמתי על HIGH וזה לא מריץ לי אותו בכלל, FPS כנראה ממש נמוך לא בדקתי, אני יודע שזה לא צריך להיות ככה, ושיש פיתרון, (אני מקווה מאד לעצמי) הכרטיס של LEADTEK מפרט: 8800GT מעבדC2D E6420 זיכרון 2GB 800Mhz לוח אם: Gigabait 965P ספק כוח ליברטי 500W. עידכנתי דרייברים מהאתר של NVIDIA אני מבואס רצח שמתי על זה 1500 ש"ח שעבדתי בשבלם, אני אשמח לעוזרים. תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. http://rapidshare.com/files/118864826/__1496___1502___1508___1512___1496___1493___1512___1493___1514_.JPG.html זה הצג טמפרטורות 54 נראה לי גבוה שאני לא משתמש בשום משחק כרגע חוץ מהדפדפן במידה וזה גבוה אתם חושבים שצריך להוסיף קירור? אם כן איזה אתם ממליצים תודה לכול העונים

• 5 תגובות
    • 583 צפיות
  12. שלום קניתי כרטיס מסך חדש Gainward ATI Radeon 4850 512Mb DDR3 בהמלצת המוכר את המעבד לא החלפתי, יש לי מעבד ליבה אחת,Intel Pentium 4 630, 3000 MHz 15 x 200 בנוסף לוח האם שלי גם די ישן D915GUX כיצד זה ישפיע על הביצועים במשחקים? בתודה מראש.

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. זה אחלה כרטיס, ודרך אגב מחר אני יקבל עוד 1GB זיכרון וכונן קשייח.. בקיצור, אני רוצה לבדוק את היכולות של הכרטיס מסך... ושמעתי שיש תוכנה שמראה כזה סרטון כבד, לא יודע בדיוק...אני רק רוצה לבדוק תיכולות..

• 6 תגובות
    • 602 צפיות
  14. Started by tombraider,

שלום לכולם קניתי את הראדיאון X800 PRO של חברת ספייר והוא באמת תותח!!!!!!

15. היי, רציתי לקנות את ה-6600GT רק שהוא די אזל כמעט לצמיתות כי הדבר הכי מוצלח בשוק...אז מתוך חוסר סלבנות קניתי את ה 6800 (כי הרי אין ביניהם בכלל הבדל של 600 ש"ח...שזה פלוס מינוס המשכרות הצבאית העלובה שלי) בקיצור...המקום היחיד שבו אני מוצא את הטמפרטורה של הכרטיס היא בהגדרות כרטיס של nVidia בתוך הגדרות צוגה...ושם מופיע 64..שני קווים מתוך עשרה...בצבע ירוק אני מניח שזה אומר שהטמפרטורה תקינה...אבל איך אני יכול לוודא מה הטמפרטורה ומה באמת הטמפרטורה התקינה? תודה, שחר

• 8 תגובות
    • 708 צפיות
  16. Started by Lady bird,

התקנתי והכל בסדר . כמה שאלות. 1.יש לי מחשב P-4 2.6 תחת אוברקלוק ל-2.8. זכרון 512m-ddr400mhz. האם המערכת מהוות צוואר בקבוק לכרטיס? האם כדאי לשדרג ל-1 ג'יגה זכרון? 2.איך אני עושה אוברקלוקינג לכרטיס? 3.הרצתי את פיפ"א 2007 ברמת פרטים בינונית ורזולוציה של 1024 על 768 ובקטעי אנימציה שהדמויות מוגדלות כמו אחרי שער או בתחילת המשחק שמראים את השחקנים יוצאים מחדש ההלבשה, התמונה קרטעה בצורה רצינית,הרבה יותר גרוע מהfx5500, הכרטיס הקודם שלי. האם זה קשור לזכרון שיש לי במחשב? האם זה בגלל השיידר 3 שאין לוכרטיס? או שזה היכולת המקסימלית של הכרטיס הזה. אגב את fear הוא מריץ די טוב באותה רזולוציה. אשמח לשמוע תגובות.

• 4 תגובות
    • 513 צפיות
  17. שלום הזמנתי את הכרטיס radeon 9600pro lite 256mb 128bit מהחנות pcnow אני יודע שהוא ישן אבל בכול מקרה זה לבינתיים כי בקרוב אני יחליף מחשב עכשיו ברשותי כמה שאלות: 1.האם יהיה לי צוואר בקבוק במערכת הבאה p4 2400 256mb 400 mhz(אני שוקל להוסיף עוד סטיק של זכרון של 256 או 512)? 2.איך הכרטיס ביחס למחיר שלו(313 ש"ח)? והאם הוא הכרטיס המשתלם ביותר לתקציב של 350ש"ח? 3.איזה משחקים חדשים בערך הוא יפעיל לי לא משנה לי באיזה הגדרות העיקר שיפעלו נורמלי(יש לציין שאני לא גיימר אז אני לא משחק במשחקים כבדים)? 4.יש באינטרנט מבחני ביצועים שלו?אם יש אפשר לתת פה קישורים? 5.איך הכרטיס בכללי? 6.יש למישהו את הכרטיס והוא יכול הלגיד איך הוא? תודה לעונים ומצטער על כול השאלות פשוט אני רוצה לדעת…

• 5 תגובות
    • 545 צפיות
  18. שלום לכולם, קניתי את הכרטיס טלוויזיה Hauppauge WinTV PVR150 MCE, ואין לי בממיר של HOT הדק את החיבור של ה S-VIDEO... יש לי כמה שאלות: 1. יש אולי ממיר שיש לו חיבור S-VIDEO מאחורה? 2. מאיפה אני יכול להוציא חוט מהממיר שיש לי? מהאנטנה שנכנסת לממיר או האנטנה שיוצאת מהממיר כדי שאני יוכל לראות את כל הערוצים של הוט ולהקליט? ובאיזו איכות זה יהיה אם זה יהיה מחובר באנטנה ובננות ולא ב S-VIDEO? 3. אם אני אחבר את הממיר למחשב אז אני יהיה יכול לראות במחשב ערוץ מסוים ובטלוויזיה ערוץ אחר? תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  19. שלום לכולם, קניתי את הכרטיס Hauppauge WinTV PVR150 MCE וכשאני מחבר את HOT דרך ה RCA אני רואה גלים!! חיברתי דרך אותו הכבל (RCA 10M) את המצלמה לכרטיס וראיתי טוב... חיברתי גם את הוידאו דרך אותו כבל וגם איתו ראיתי טוב! וכשחיברתי דרך אותו כבל את הממיר של HOT למחשב אני רואה גלים והפרעות בתמונה! הורדתי מקודדים וזה לא עזר!! דיברתי עם HOT והם אומרים שהם לא עוזרים בזה!! מה לעשות???

20. Started by aviel131,

אהלן קניתי את הכרטיס ATI Radeon HD 5750 אני משחק עכשיו במשחקים על רזולזיה גבוהה ועובד טוב מאוד קניתי ב775 ש"ח שווה?

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  21. א. איזה ספק רצוי שיהיה על מנת שהמחשב יריץ אותו במלוא הדרו. ב. לא ברור לי למה הכרטיס הקודם שלי BFG 8800GTS היה לו ביצועים טובים יותר, הייתכן?! (אגב מוכר אותו ב300 שקל למעוניינים) ג. במשחקים הוא מציג לי תוצאות פושרות, תאמתו לי את העיניין אם זו הבעיה של הספק שלי.. Enermax Liberty 400W אחד אמר לי שהוא קצת חלש בשביל הכרטיס ובגלל זה אני לא ממצא אותו כמו שצריך..צודק? :s05:

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  22. היום קיבלתי את המסך IIYAMA 454 חיברתי אותו והכל עובד כמו שצריך, אבל הורדתי את הדריברים מהאתר של IIYAMA ושאני מנשה להתקין אותם(בעידכון דריברים למסך אני מסמל את התיקיה שבה הדריברים) ההתקנה אומרת לי שאין בכלל דריברים התיקיה שבחרתי. אז השאלה שלי איך אני בכלל מתקין את הדריברים למסך ובמה בדיוק הם עוזרים? וגם אני רואה שיש 4 יציאות usb בצד הימני של המסך אז רציתי לשאול אם הם יכולים לשמש כמו כל USB רגיל ואפשר לחבר אליהם כל מכשיר בעל חיבור usb.... תודה מראש

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  23. שלום אני קניתי את 710T וקיבלתי איתו שתיי דיסקים אחד זה driver שהתקנתי אותו והשני זה תוכנה עכשיו אני חיב להתקין אותה ועוד משהו אני מרגיש שהמסך מהיר מדי אך אני משנה את זה? או שזה קשור לזה שעכשיו עברתי ממסך רגיל ולוקח זמן להיתרגל? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 733 צפיות
  24. אני קצת מאוכזב מהמסך :-\ כל אתר ואתר פתאום בהירים הכל בהיר מדי.. יש אפשרות לכוונן את המסך שיראו כמו בCRT ?

• 6 תגובות
    • 820 צפיות
  25. קניתי אותו היום , ומשום מה על המחשב שלי כאשר אני מפעיל אותו הוא מרצד לי ואפילו מעוות את המסך כל פעם במקום אחר... כאשר חזרתי לחנות בדקנו את הכרטיס על מחשבים אחרים והוא עבד כמו שצריך.... יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות ? איזה כרטיסים אחרים באותה רמה יש שאני אנסה מקסימום להחליף אותו? ובבקשה דחוףףף אני רוצה מחר כבר לנסות להחליף אותו.....

• 14 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים