כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
שלום חברה יש לי מחשב חדש/ישן,אבל הבעיה היא שיש לי רק GEFORCE FX5200 AGP X4 אני רוצה לקנות כרטיס חדש שמתאים לAGPX4 כמובן מצאתי את הכרטיס Radeon X1600PRO 256MB AGP Sapphire בסכום של 749 ש"ח מה אתם אומרים על הכרטיס אפשר אופציות נוספות לכרטיסים מתאים לAGPX4 תודה
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס לכניסה של וידיאו (דיגיטלי ... כמו הממירים של YES והחדשים של HOT) עכשיו מאוד הייתי רוצה לעשות את זה בלי להביא עוד ממיר (אין לי בעיה להביא את הכרטיס ... פשוט אין מקום לממיר) האם זה אפשרי ? מי נחשב יצרן מומלץ... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך טוב בתקציב של עד 900 שקל. קראתי את הסקירה באתר על שוק כרטיסי המסך ועדין אני לא יודע מה לקנות? אני צריך כרטיס מסך למשחקים כמו GTA 3 ,Tony Hawk 3 ודומיהם
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
בירצוני ליקנות כרטיס מסך חדש! אני מיתלבת בין : MSI Geforce 4 TI4200-8X 64MB DDR DVI Video Card ל: Albatron Geforce FX 5600XT 128MB DDR DVI Retail Video Card בבקשה תגידו לי מה יותר טוב ומישתלם יותר ליקנות ? או שיש עוד כרטיסים בסדר גודל של 600 ש"ח ? תודה סתיו .
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום. הורי נוסעים לטיול בסין. האם הפרש המחירים מצדיק קניה של כרטיס מסך שם? (חשבתי על GTX460 - 768 או 5850, אם ההפרש לא גדול). מאיזה מחיר יהיה משתלם לקנות כרטיס כמו ה460 (במיוחד לאור הירידה הצפויה במחיר)? תודה
-
- 5 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש למחשב שלי מכייון שהכרטיס הקיים כבר זקן (sapphire 6950 2GB) ואני קצת דואג לגבי המשחקים החדשים של 2016 האם הכרטיס שלי יוכל להריץ אותם. המפרט שלי כרגע הוא: לוח : GIGABYTE Z68UD3-HB3 מעבד: I5 2500K @4.3GHZ קירור למעבד נוקטואה D12 זיכרון : corsair vengence 16GB cl9 1600 ddr3 ספק : antec HCG750 750w מארז CM690II מסך פיליפס 1920/1080 ועוד LCD FHD גם שמחוברת למחשב לסרטים. בעתיד כנראה מסכי 4K שניהם . ההתלבטות שלי הייתה אם בין ללכת על הכי טוב שזה 980TI G1 או של EVGA דגם CLASSFAID או פשוט לרדת קצת בכוח מפחד של צוואר בקבוק בעתיד. אני משאיר את שאר העזרה לכם. תודה רבה לעונים
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום חבר שלי הציע לי כרטיס מסך gt9600 1gb או כרטיס gt 9800 512mb המחיר הוא 60 שקל אני צריך לבחור 1 מהם אם אני רוצה עכשיו המחשב שזה הולך להיות מחובר זה i3 2100 bios star h61 4gb ram 400w ספק שימושי המחשב זה אינטרנט ואולי מחשקים שאני יתקין שם אבל לא רציני בתודה עדי
-
- 8 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי את הכרטיס HD7950 של סאפייר הגרסא הרגילה אני רוצה לקנות כרטיס נוסף (לשם שיפור ביצועים וסיבה מישנית כריית ביטקוין) איזה כרטיס מסך נוסף בתקציב של עד 1300 ש"ח אני יכול לקנות שיתן לי את הביצועיים הכי גבוהיים בשילוב CF עם מה שיש לי כיום מפרט: לוח אם:gigabyte z77-ud5h-wb מעבד: I5 2500K זכרונות: 12 גיגה DDR 3 קינגסטון 1600MHZ ספק:אנרמקס 550W ישן יחסית אני בקרוב מחליף בלי שום קשר לכרטיס מסך חדש כרטיס מסך: סאפייר HD7950 הרד דיסק:SSD MICRON C4 120GB + 2X WD 1.5T GREEN מארז:thermaltake chaser mk-i [h=1]מסך אני לא בטוח בדגם שלו אבא שלי הביא לי אותו במבצע שהיה אצלו בעבודה אני יודע שזה סמסונג LED ופנל IPS[/h]
-
- 7 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום כולם, אוטוטו יש לי יומהולדת (מזל טוב לי) והחלטתי לפנק את עצמי עם ערכת תלת מימד שכוללת: nVidia 3D Vision Kit. + מסך מחשב שתומך ב3D (כמו שזה נראה כרגע, המסך היחיד שאפשר להשיג בארץ הוא: Samsung LCD 2233RZ במחיר מופרך, למרות שיצא מסך של Acer שטוב ממנו בחו"ל) + כרטיס מסך של nVidia. השאלה שלי היא האם יש כרטיס מסך (ואם כן, איזה דגם מומלץ?) שאני יכול לקנות בתקציב של 1,500 שיעבוד עם המחשב הנוכחי שלי (אפשר לראות אותו בפרופיל), או שאני אצטרך לקנות מחשב חדש? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ותודה על העזרה. ישלי מחשב מלפני שנתיים+ מעבד E6400 כרטיס מסך 7600GT ושתי ג'יגה זיכרון אני משחק בprototype על הרזולציה הכי נמוכה ועובד לא חלק אני רוצה לשדרג את הביצועים של המחשב מבחינת המשחקים אני צריך להחליף רק ספק וכרטיס מסך? או לקנות כבר מחשב חדש עוד חודשים שהיה כסף? אם זה רק להחליף כרטיס מסך וספק אז עד מתי המעבד היה טוב למשחקים.... תודה רבה
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
משהו יודע איפה אפשר לקנות מסכים קטנים בגודל 12" שטוחים שניתן לחבר כמה כאלה למחשב PC אחד
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני עובד כרגע עם כרטיס של ג'יגהבייט 8600. האם הכרטיס יחזיק את המסך הזה, מבחינת גלישה סרטים ומשחקים? אני מוכן להשקיע עד 1000 שקל על כרטיס. יש לי ספק כח של 500 וולט. נ.ב. המסך צריך להגיע רק בשבוע הבא. תודה, יוסי.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני ממש רוצה להגיד: תודה תודה תודה162X יש שיפור ענק בביצועים רק שאלה אחת: בCATALYST CC הוא מראה לי רזולוציה, רמת הצבע(32BIT) ו 0o במעלות. זה נורמלי? מה הבעיה(אם יש)? עריכה:איפה ATITOOL מראה את הטמפ', אולי אני פשוט לא יודע וסתם שואל שאלות דפוקות(אני לא ראיתי איפה, לא מוצא...) נ.ב מתאמץ מאד שלא להקפיץ כל 3 שעות
-
- 11 תגובות
- 979 צפיות
-
-
יש לי ויסטה על המחשב 32BIT..? אם אפשר אז קישור, כי אין לי מושג כל כך באיך שזה הולך אצלך ATI זה הכרטיס הראשון שלי שלהם והדיסק שקיבלתי איתו, הויסטה לא מעלה לי אותו..
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
פשוט מדהים ביצועים חבל על הזמן שלכם כל משחק רץ כ"כ חלק שזה פשוט תאווה לעיניים.. אז כשאתם מתסבכים עם כרטיסי ה- LOW END כגון 6200 6600 וחבריהם אני מריץ משחקים בצורה מושלמת אהאהאהאהאה ואתם יצאתם כ"כ קטנים טיפשים ולא חשובים איזה מצחיק זה לקרוא תגובות של חבורה של מוגבלים בני פחות מ- 15... אתם פתטים (אם אתם בכלל יודעים מה פירושה של המילה)
-
- 5 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי עכשיו את ה 260 SP216 של GAINWARD, ויש לי כמה שאלות: 1. חיברתי את הכרטיס, ולא מחקתי את הדרייברים של הכרטיס הקודם, כי פשוט לא הופיעו לי בכלל... זה בסדר? 2. חיברתי את החיבור 6PIN ל 6PIN, ו 6PIN ל 2 מולקסים מ 2 חוטים שונים. זה בסדר? 3. קיבלתי עם הכרטיס כבל SPDIF, שיש לו 2 יציאות אחד אדום ואחד שחור שרשום עליו GND. מה זה ולאן לחבר? 4. אפשר לעשות OC לכרטיס? תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי אתמול 260GTX ואחרי שחיברתי אותו ללוח אם+ספק כח, הדלקתי את המחשב והמסך לא מראה לי כלום. הלכתי לחנות עם הכרטיס,שם הכל עבד חלק. הגעתי הביתה לנסות שוב..ולא הלך גם בפעם השניה. ברשותי לוח אם של INTEL DG41TY וספק כח איכותי של 550W מה הבעיה אצלי?
-
- 4 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה זמן קניתי 3850 ב650 ש"ח. כיום אני רואה שיש את סידרה 9 שנחשבת מאוד משתלמת וחזקה. אז השאלה שלי: האם יצאתי פראייר שלא קניתי כרטיס מסדרה 9 ובמקום זה קניתי כרטיס "מהדור הישן"? תודה לעוזרים! אלון
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
הכרטיס הזה הוא פשוט עולם אחר! הביצועים האיכות הכל! קיבלתי 23,817 ב-AQUA MARK3 הסטנדרטי... זה יחסית קצת אבל זה בגלל שהמעבד הוא 2.4A, ובכלל שהזכרונות הם 2100... אבל חוץ מזה זה כרטיס תותח!
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
כזכור לכם, שאלתי פה שאלה לגבי פרוייקט שלי- לטמון 4 מסכי LCD בתוך קיר גבס, כולם יהיו מחוברים למפצל VGA אחד, וכולם יתנו את אותה תמונה בכולם, דרך DVD שיש לו יציאת VGA. לי יש מסך LCD של VIEW SONIC דגם VP171 ושחיברתי אליו את ה DVD דרך ה VGA זה עבד חלק וראיתי סרט כמו בכל טלויזית LCD/פלזמה. אני לא מעוניין להוציא תמונה מחשב,אלא מ DVD בלבד, כי מה שיש לי להראות זה בעצם דיסק ואני לא רוצה בכלל להכניס מחשב מאחורי הקיר. קניתי 4 מסכים של LG כאלה : http://66.241.251.119/product.asp?pID=88&cID=6&c=93140 מה גם שהשגתי אותם במחיר כל כך מצחיק... אבל בעיה- במסכים האלה אני לא רואה תמונה! פשוט המסך כותב לי הודעה "no signal,out of range". לפי מיטב ידיעתי זה משהו שקשור ברזולוציות, כאילו הו…
-
- 9 תגובות
- 944 צפיות
-
-
המאוורר של הכרטיס פועל אך שאני מחבר את הכבל אליו המחשב נדלק והמסך לא.. וכשנאי מחבר את הכבל על המובנה המחשב עולה... מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי את גרסת ה-512 MB של שפיייר חיברתי התקנתי דריברים מחדש הוא עובד הכל טוב אבל אני מקבל תוצאה נמוכה מאוד ב-3DMARK 2006 10900 ואני לא יודע למה.למישהו יש מושג :\? מפרט E6600 ספק ToughPower 550 2GB RAM לוח GA-965P-DQ6
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
אתמול קניתי HD4870 והתקנתי הכל והכל היה בסדר, שיחקתי איזה שעה וגם הרצתי כמה בנצ'מארקים עבד מצוין. הלכתי קצת לסלון וכשחזרתי באתי לשחק משחק והמחשב פשוט איתחל את עצמו לבד. ומאז זה קורה לי כל פעם שאני מפעיל משחק... מה עושים הספק לא משהו אני יודע.. EZCOOL 1050W ביטלתי OC,הגברתי מאווררים וזה גם קורס ב3DMARK ולא רק במשחקים. תודה..
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום לכולם, המפרט שלי מופיע בפרופיל בצד,המצב הוא שאני שוקל ברצינות להחזיר את הכרטיס אבל מקווה באיזה שהוא מקום למצוא פתרון לבעיה ולא להחזירו. הכרטיס מפעיל אפיליקציות תלת מימד רק במצב שהגדרת Catalyst a.i בCCC של ATI על Disable..ז"א מכובה.בכל מצב אחר המחשב קורס או לדסקטופ ומודיע על הודעת שגיאה בדרייבר או שמופיע מסך כחול והמחשב מאתחל את עצמו. ההגדרה במצב Disable אומרת לכרטיס עשה שימוש רק בליבה אחת ובמצב Standard/Advanced עשה שימוש בשתי ליבות.התקנתי כל דרייבר שאתם מתארים לעצמכם(את כל 5 האחרונים),הרצתי Driver Sweeper במצב בטוח,התקנתי מחדש את מערכת ההפעלה(ויסטה 64),החלפתי לכרטיס סלוט בלוח אם,כל מה שתרצו..הכרטיס מריץ 3Dmark06 כשההגדרה במצב מכובה בצורה תקינה,אבל,מקבל רק 15800 נקו…
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי 4870X2 לפני כמה ימים,הוא מצריך 2 חיבורים,האחד PCI E 6 והשני PCI E 8... יש לי ספק TT טאף פוואר 750וואט,הספק בהחלט ראוי להחזיק כרטיס מסך כזה ואפילו מעבר לזה..הבעיה היא שאני לא יכול להשתמש בכרטיס החדש וזה ממש מעצבן !! אני חייב מתאם..PCI E מ6 ל8 פינים והוא לא מגיע לא עם הספק ולא עם הכרטיס.. אני לא יודע באיזה חנות ניתן להשיג את המתאם בארץ...אחרי בירור באינטרנט הבנתי שאני לא היחיד: http://hardforum.com/showthread.php?t=1335462&page=17 אין לי בעיה להזמין את המתאם מחו"ל..אבל החנות היחידה שהזמנתי ממנה בעבר והיא עושה משלוחים לארץ..המתאם אזל מהמלאי :'( Out of Stock! http://www.frozencpu.com/products/6088/cab-97/6_Pin_PCI-E_to_8_Pin_PCI-E2_Adapter_Cable.ht…
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-