כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
כזכור לכם, שאלתי פה שאלה לגבי פרוייקט שלי- לטמון 4 מסכי LCD בתוך קיר גבס, כולם יהיו מחוברים למפצל VGA אחד, וכולם יתנו את אותה תמונה בכולם, דרך DVD שיש לו יציאת VGA. לי יש מסך LCD של VIEW SONIC דגם VP171 ושחיברתי אליו את ה DVD דרך ה VGA זה עבד חלק וראיתי סרט כמו בכל טלויזית LCD/פלזמה. אני לא מעוניין להוציא תמונה מחשב,אלא מ DVD בלבד, כי מה שיש לי להראות זה בעצם דיסק ואני לא רוצה בכלל להכניס מחשב מאחורי הקיר. קניתי 4 מסכים של LG כאלה : http://66.241.251.119/product.asp?pID=88&cID=6&c=93140 מה גם שהשגתי אותם במחיר כל כך מצחיק... אבל בעיה- במסכים האלה אני לא רואה תמונה! פשוט המסך כותב לי הודעה "no signal,out of range". לפי מיטב ידיעתי זה משהו שקשור ברזולוציות, כאילו הו…
-
- 9 תגובות
- 923 צפיות
-
-
המאוורר של הכרטיס פועל אך שאני מחבר את הכבל אליו המחשב נדלק והמסך לא.. וכשנאי מחבר את הכבל על המובנה המחשב עולה... מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי את גרסת ה-512 MB של שפיייר חיברתי התקנתי דריברים מחדש הוא עובד הכל טוב אבל אני מקבל תוצאה נמוכה מאוד ב-3DMARK 2006 10900 ואני לא יודע למה.למישהו יש מושג :\? מפרט E6600 ספק ToughPower 550 2GB RAM לוח GA-965P-DQ6
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
אתמול קניתי HD4870 והתקנתי הכל והכל היה בסדר, שיחקתי איזה שעה וגם הרצתי כמה בנצ'מארקים עבד מצוין. הלכתי קצת לסלון וכשחזרתי באתי לשחק משחק והמחשב פשוט איתחל את עצמו לבד. ומאז זה קורה לי כל פעם שאני מפעיל משחק... מה עושים הספק לא משהו אני יודע.. EZCOOL 1050W ביטלתי OC,הגברתי מאווררים וזה גם קורס ב3DMARK ולא רק במשחקים. תודה..
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום לכולם, המפרט שלי מופיע בפרופיל בצד,המצב הוא שאני שוקל ברצינות להחזיר את הכרטיס אבל מקווה באיזה שהוא מקום למצוא פתרון לבעיה ולא להחזירו. הכרטיס מפעיל אפיליקציות תלת מימד רק במצב שהגדרת Catalyst a.i בCCC של ATI על Disable..ז"א מכובה.בכל מצב אחר המחשב קורס או לדסקטופ ומודיע על הודעת שגיאה בדרייבר או שמופיע מסך כחול והמחשב מאתחל את עצמו. ההגדרה במצב Disable אומרת לכרטיס עשה שימוש רק בליבה אחת ובמצב Standard/Advanced עשה שימוש בשתי ליבות.התקנתי כל דרייבר שאתם מתארים לעצמכם(את כל 5 האחרונים),הרצתי Driver Sweeper במצב בטוח,התקנתי מחדש את מערכת ההפעלה(ויסטה 64),החלפתי לכרטיס סלוט בלוח אם,כל מה שתרצו..הכרטיס מריץ 3Dmark06 כשההגדרה במצב מכובה בצורה תקינה,אבל,מקבל רק 15800 נקו…
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי 4870X2 לפני כמה ימים,הוא מצריך 2 חיבורים,האחד PCI E 6 והשני PCI E 8... יש לי ספק TT טאף פוואר 750וואט,הספק בהחלט ראוי להחזיק כרטיס מסך כזה ואפילו מעבר לזה..הבעיה היא שאני לא יכול להשתמש בכרטיס החדש וזה ממש מעצבן !! אני חייב מתאם..PCI E מ6 ל8 פינים והוא לא מגיע לא עם הספק ולא עם הכרטיס.. אני לא יודע באיזה חנות ניתן להשיג את המתאם בארץ...אחרי בירור באינטרנט הבנתי שאני לא היחיד: http://hardforum.com/showthread.php?t=1335462&page=17 אין לי בעיה להזמין את המתאם מחו"ל..אבל החנות היחידה שהזמנתי ממנה בעבר והיא עושה משלוחים לארץ..המתאם אזל מהמלאי :'( Out of Stock! http://www.frozencpu.com/products/6088/cab-97/6_Pin_PCI-E_to_8_Pin_PCI-E2_Adapter_Cable.ht…
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
מה צריכים להיות הנתונים?
-
- 7 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אם כן איךך אני בודק ... טמפ' של הכרטיס מסך...??... אני רוצה לדעת טמפ' לפני שאני שם מאורר 80 מעל הצלעות ויש לי בתקייה של ההתקנה VTuner.exe .. מה זה?........ ראייתי שם מהירות שעון ועוד אחד
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום וברכה, במזל טוב התחדשתי ב-660GTX OC ושמתי לב ש-BF3 אוכל לי את המעבד הגרפי. אז הבנתי שמהירות השעון של ה-GPU נמוכה מאוד. כשניסיתי קצת להעלות אותו זה עלה ואז אחרי 2 שניות ירד כפי שאתם שמים לב ב-Afterburner. אשמח לדעת איך לפתור את הבעיה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברים, קניתי את ה 6800 AGP. קיבלתי 3151 במארק 05, זה מעולה בהתחשב בשאר המפרט שלי (לא לשכוח שהמעבד והלוח ישנים. בטום הארדוור הוא קיבל 3500 על AMD 4000 אז זה נראה לי בסדר). בכל מקרה הצלחתי לפתוח לו 4 צינורות וצינור של ורטקס, אבל הוא עושה כאלה אטיפקטים בשלב ה3 של 05 (עם הדינוזאור בים והספינת אווייר). רק עם הורטקס הכל בסדר, אז הורדתי את ה4 צינורות. יש איזשהי דרך לסדר את זה או שלא? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
ברגע שהתקנתי את הכרטיס, ישר שמתי לב שהצבעים על הדסקטופ קצת בהירים מדי, או יותר נכון יש מן חוסר פרופורציה קלה בין הלבן לבין השאר...בכל אופן הנחתי שזה בראש שלי או שאולי פשוט יש הבדלים קלים בין הכרטיסים....... המשחק הראשון שהפעלתי זה אנ בי איי 2004(אני יודע שאתם צוחקים.. ;D) ואז כבר חוזקה אצלי ההרגשה שמשהו עם הצבעים לא בסדר, הלבן שבמשחק, למשל הסל, נראה לבן בצורה חסרת פרופורציות, ממש זוהר..... אוקי עזבתי את זה והפעלתי פאר קריי. אז בא עלי השוק הגדול: חוף הים שחור במקום צהוב :o הקירות נראים זוהרים כאילו הגברתי את הBRIGHTNESS לאיזה 300 אחוז(כל ההגדות בסדר, בדקתי הכל). נתקלתי בנוסף בעוד שלוש תופעות מוזרות, כשאחת מהן(אולי היא דווקא תקינה) שהמאוורר של הכרטיס פועל על מקסימום כש…
-
- 6 תגובות
- 584 צפיות
-
-
כרגע יש לי ספק ג'נרי 500W בעל 18A ל12V.... השאלה שלי היא כזאת.. אני מתכנן בעוד כשנה לקנות מחשב חדש, אולי אפילו יותר, הספק שיש לי כרגע מחזיק פרסקוט 2.8 עם אוברקלוק ל3.2... האם הספק יספק לי מספיק מתח לכרטיס ע"מ שיעבוד במלוא הפוטנציאל או שמה זה ייצור צוואר בקבוק.. ואני רוצה בבקשה תשובות ענייניות. במידה ואתם בטוחים שתהיה איזשהי בעיה, איזה ספק כן כדאי לקנות..???... טוב... וכמובן תקציבי. אין לי תקציב מסויים לתת כי בספקים אני לא הכי מבין, אז תזרקו הצעות , שוב במידה וצריך, וקחו בחשבון שהספק לא ישמש למחשב החדש שאני יקנה בעוד שנה+. עריכה: הכרטיס הוא לAGP...
-
- 15 תגובות
- 917 צפיות
-
-
אני אשמח אם תסבירו לי את המהפך עד עכשיו שחיפשתי כרטיס מסך ל AGP הוא יקר במאות שקלים מדגם מקביל ל PCI-E הכרטיס הוא של חברת innovision עם 256 MB זכרון בשניהם ובקישור לאתר יצרן ההבדל היחיד בינהם הוא שה AGP לא תומך במערך SLI ולי זה נראה פשוט לא מספיק להנחה של 400 שקלים . אם אחד ממכם יודע על הסיבה שתפו גם אותי בתודה מראש
-
- 28 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://tms.co.il/product/9006 זה הכרטיס שבחרתי, בעצם הבנתי שאין לו את הסוויטש' שמחליף ל-ביוס כפול. יש לו בכלל ביוס כפול? אז רציתי לדעת האם זה כל כך משנה? האם אפשר לפתוח אותו ל-6970 ולהחזיר אותו ללא בעיה (אם ניתן לפתוח נגלה ביום הקבלה אם אני יבצע את התהליך)? והאם ניתן להגיע ב-OC לביצועים זהים לשל ה-6970 (או לחלופין לביצועים טובים יותר משל ה-570)? (במידה וניתן יש אפשרות אפשר לעזור לי להשיג את התוכנות/ביוסים/דברים שצריך לשם המטרה כלל הסברים לא חשוב אנגלית או עברית העדפה לעברית) תודה מראש shahar0592
-
- 7 תגובות
- 747 צפיות
-
-
-
קניתי את הכרטיס מסך הזה לפני 3 שבועות ביחד עם מחשב חדש: GYGABYTE 7600GT SILENT PIPE 2 ותאמינו לי אני לא מתחרט על כך קראתי את הכתבה הבאה http://hwzone.co.il/reviews/7600gt/11/ והחלטתי לקנות והכרטיס מסך הזה הוא פשוט מצויין!!!!!!!!!!! x1800gto של ati והכרטיס שמה שאני קניתי הם כמעט אותו דבר!!!!!!!!!!!!!!!!כמו שהיה רשום לחבר שלי יש x180gto ואין כמעט הבדלים בגלל שיש לי סילנט פיפ 2 אז הטמפרטורות שלי יותר נמוכות משלו כדאי גם לקנות את GYGABYTE 7600GT SILENT PIPE 2 בגלל שזה יותר זול באיזה 200 שקל מה-x1800 אז זאת עצה שלי
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמעתי שאפשר לפתוח לו כמה צינורות שיהיה 7800GT. איך? עם איזה תוכנה? זה נכון? ובקיצור, הסבר קצר. תודה מראש, נמרוד..
-
- 7 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם פירסמתי לא מזמן שאני מחפש למחשב שלי כרטיס מסך שתומך בAGPX2 וקניתי היום ATI 9500 PRO במצב חדש הכרטיס לא עבר אוברקלוק והמפרט של המחשב שלי הוא לוח אם של פי פרטנר ציפסט של VIA פנטיום 3 1000 מגה הרץ 512 זיכרון ספק כוח של סאנשיין 400ATX ככה רשום לי על הספק וראיתי שהכרטיס מסך דורש חיבור לחשמל של הפלופי אז חיברתי אותו בינתיים אין לי פלופי בזמן ההתקנה הוא עשה לי 3 ציפצופים בזמן ההדלקה ואז חיברתי מחדש כמה פעמים וזה עבד עכשיו התקנתי את הדרייבר של ATI 5.11 קטילסט קונטרול סנטר ושיניתי בהגדרות את המהירות לAGPX2 אז המחשב לא נכנס לווינודס מישהו יודע למה? והאם אני צריך להתקין דרייבר אחר? תודה רבה לעוזרים
-
- 57 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היה לי כרטיס 9600SE המוחלש ביותר בסדרת ה 9600, אז אמרתי נשדרג ל 9600XT ביד שניה, אבל מאז ששידרגתי הרעש שהוא מפיק בלתי נסבל! האם זה נורמלי, האם אפשר להפחית קצת את הרעש? על ה SE לא היה מאוורר. ועל ה XT יש. גם הבנתי שהXT מומלץ OC. יש לי מחשב ישן יחסית: פנטיום 4 1600 512 זיכרון DDR במהירות של 266 והכרטיס 9600XT האם שווה לי לעשות OC כלשהו?
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
מה אתם אומרים עליו? במחיר טוב של 1000ש"ח אם אחריות חצי שנה של כלנית... המחיר חדש לגמרי ורואים עליו שום ליכלוך שום כלום לא עבר שימוש בכלל... אני מקבל 4416 נקודות ב-3DMARK03 אם מעבד 1800+ ותוצאה מדהימה של 5386 נקודות אם מעבד 2200+ הדרביירים של אומגה ואחרי שאני שם אותם זה מזוהה שיש לי סמארשיידר 2.1 ולא 2 וככה גם בסמוטויזיון זה מזוהה כ-2.1 ולא 2 כמו ב-9700פרו רגיל אבל רק אם דרייברים שלא אומגה ;D
-
אהלן כולם!! לאחרונה קנו לי את הכרטיס 9800GTX של eVGA. חיברתי אותו למחשב ( פעם ראשונה שלי... אבל אני כמעט בטוח שעשיתי נכון * פירוט בהמשך*) והכול התקנתי את הדרייברים, וזה נראה בסדר. ( המחשב מזהה את הכרטיס) הבעיה היא שבכמה משחקים ששיחקתי כדי לבדוק אותו (ליתר דיוק: Team Fortress 2 ו-Bioshock) לאחר זמן ממושך של כ 10-30 דקות המחשב פשוט נתקע ושומעים את הפסקול האחרון שנשמע במשחק כמו בדיסק שבור, (מלא פעמים) עד שאני עושה restart. למי שרוצה לדעת איך חיברתי את הכרטיס, אז זה היה קצת מסובך להכניס אותו למארז (Midtower) , אבל הסתדרתי. הבעיה הייתה בחיבור לספק. לכרטיס הזה מומלץ לחבר, כידוע - שתי חיבורי 6 pin. אחד כזה אני בטוח שחיברתי נכון ואת השני חיברתי בעזרת הערכה שהם כללו באריזה של 6…
-
- 8 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום לכולם אני בעליו הגאה של הכרטיס הנ"ל אבל אני לא יודע על איזה הגדרות כדאי להגדיר אותו.... המערכת שלי היא: amd 2400+ asus a7v8x 512 mb 80 gb WD עוד משהו???? בכל אופן תודה! נ.ב מישהו יכול להסביר לי את המושגים הבאים: anti alaising smart shader FFx
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
אז טוב קניתי se של sapphire והתוצאות די עלובות איך אני יכול לשפר אותם?
-
- 10 תגובות
- 882 צפיות
-
-
סוף סוף אחרי הרבה זמן קניתי את המסך שרציתי.. עלה לי 1827 בבאג + נוזל לניקוי מסכי LCD! בסה"כ אני נראה לי מרוצה חוץ מזה שזה בהיר בטירוף!! צריך להתרגל לזה.. עכשיו דבר ראשון, גיליתי שיש פיקסל אחד שרוף בצד ימין למטה(בערך בלמעלה של שורת ההתחל) האם להתקשר ולנסוע להחליף את המסך או שזה דבר זניח??? (בהתחלה נסעתי לרחובות שם חיברנו את המסך ומצאנו פיקסל שרוף, אח"כ נסעתי לרשל"צ לקניון הזהב ושם בדקנו גם את המסך ולא גיליתי פיקסלים שרופים, אבל עכשיו בבית אני מגלה אחד!) בנוסף בהגדרות של המחשב ב: PROPERTIES\SETTING\ADVANCED\MONITOR\SCREEN REFRESH RATE כמה הרץ צריך לשים????[ האפשרויות הן 60,70,72,75,76) זה היה על 60 אבל אולי צריך על הכי גבוה?? אני לא מבין בזה !! בנוסף המסך בהיר מאוד, ככה כל …
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום. הכרטיס החדש הגיע ואין מאושר ממני. השאלה מה הלאה? איך אני מוודא שאני מקבל את כל מה שהוא יכול לתת? התקנתי את התוכנה של Gainward שנותנת למשל OC. האם זה בטוח לבחור את האפשרות של OC מאקסימלי שהתוכנה נותנת? התקנתי את ה- Detonator 4 החדש. יש עוד דברים שמומלץ לי לעשות? יש לי כרגע שני מסכים. אחרי כמה ניסיונות כושלים הצלחתי להריץ את המחשב בתצורה שמאפשרת לי לשלוח חלון למסך השני וזה מאוד נוח בינתיים. השאלה מה הפגיעה בביצועים למשל? האם למישהו יש המלצות בעניין?
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-