עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by De_Lu_xE,

כמה זמן יכולו עד להחזיק כרטיסי המסך MX שיפעלו בהם משחקים? אשמח לתשובה!!!!

• 8 תגובות
    • 778 צפיות
  2. טוב תראו התקנתי את הרדאונטור ונראה לי שיניתי משהו, עכשיו המהירויות הם על הכי נמוך 200.25mhz גם הליבה וגם הזכרון. יש לי Sapphire Radeon 8500LE 128MB מה זה הפסים הכחולים שבתוך הפסים הלבנים בתמונה?? לא שמתי שום אמצעי קירור........ איך שזה בא מהחברה... אתם יכולים לבדוק לי מה המהירויות של הכרטיס בלי אוברקלוק ואם אני יכול להעלות בלי חשש לשריפה.................. תודה. [

3. Started by asichen,

האם הכרטיס הזה : MSI FX 5900 VTD 128 VIVO DVI טוב? והאם הוא שווה 1490 ש"ח?

• 6 תגובות
    • 603 צפיות
  4. יש לי ATI RADEON 9800 PRO , האם קיים תוכנה שמראה לי את חום הכרטיס ו מהירות המאוורר? (כמו בכרטיס ה-ASUS ). הגיוני שהכרטיס עובר את ה-65 מעלות? (המאוור עובד טוב)

• 5 תגובות
    • 835 צפיות
  5. Started by crazy_wow,

אני צריך לקנות כבל מאריך למסך (כבל רגיל, VGA) באורך של 1.5-2 מטר. האם באורך כזה צריך לקנות כבל מסוכך, או שכבל רגיל יספיק וישמור על איכות תמונה טובה?

• 5 תגובות
    • 949 צפיות
  6. Started by RoyShefy,

http://www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/B00005IC60/dealtime-ce-feed-20/002-7398320-4121603

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  7. Started by JohnClark,

היי חבר שלי קונה כ.מסך חדש ואני לא יודע על מה להמליץ לו כמובן שבהתחלה אמרתי לו לקנות את הTi4200, אבל אף חנות לא מוכרת אותו כבר. איזה כרטיס הכי שווה לקחת בתקציב הזה?

• 5 תגובות
    • 932 צפיות
  8. Started by Access Denied,

איך המסך "17 753DFX של סמסונג?? טוב יחסית למחיר שלו? http://chayon.co.il/ProductsFiles/Samsung/Leaflet_753DFX.pdf

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  9. אופטימיזציות או לא אופטימיזציות. מהי הגירסא הטובה ביותר לדעתכם?

• 7 תגובות
    • 718 צפיות
  10. Started by coolmeen,

לאחרונה קניתיי club-3d 9600 xt ויש לי כמה שאלות דבר ראשון,על המחשב שלי קיים 128 mb rdram והבעיצועים של הכרטיס נראים חלשים,אני מתכוון להוסיף עוד 256 האם זה ישפר את הביצועים ברמה הדרגתית. דבר שני רשום שמהירות השעון של הזיכרון שלי הוא 325 ,וראיתי שהמהירות צריכה להיות על 600 וראיתי בפורום שאתם מבצעים הכפלה כזאתי כפול 2, למה מה זאת אומרת. דבר שלישי כשקניתי את הכרטיס אני לא רואה בדרייבר את האפשרות את הoverdrive,או איך שכותבים את זה,דבר שלישי מישהו יכול להסביר לי למה כולם אומרים שhalf-life 2 יפעל יותר טוב ב 9600 xt מה 5900 xt למרות שה5900 xt יותר טוב,האם הייתי צריך לקנות 5900 xt כשכמעט כל הביצועים שלו יותר טובים

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  11. Started by KingAlpaca,

למישהו יש את המסך הזה? למישהו היה בעיות איתו?

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  12. אני שואל את זה לא כי אני נוב (למרות שאני קצת אחרי כל המושגים שאני קורא כאן ואין לי מושג מה הם אומרים ) כי אני יודע ש R9800 פרו הרבה יותר טוב מFX 5900 (לא XT ) . אבל כשמסתכלים על הנתונים שלהם רואים שהם בתכלס אותו דבר ואפילו ל 5900 יש יתרון אגב אני מדבר על גרסת ה 128 MB . Radeon 9800PRO\256 מהירות ליבה: 380MHZ מהירות זיכרון: 680MHz (בערוץ בודד 340MHZ) או 700MHz ( בערוץ בודד 345MHZ) לגרסאת ה256MB אפיק זיכרון: 256BIT (שני בקרי זיכרון של 128BIT) כמות זכרון: 128MB או 256MB צינורות עיבוד: 8 בנוי בארכיטקטורה של 1X8שזאת אומרת טקסטורה אחת לצינורית עיבוד בכל מחזור פעימת שעון ערוץ AGP X8 Geforce FX 5900: מהירות ליבה: 450MHz מהירות זיכרון: 850MHz (בערוץ בודד 425MHZ)…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by nas,

היתה באתר כתבה על מלחמת מחירים בין ATI ל NVIDIA ושהמחיר של ה רדאון 9800פרו של ספייר ירד ל 230$ , רציתי לדעת למה החנויות לא שינו את המחירים ואם זה בכלל עומד לקרות כי אני קונה כרטיס מסך חדש ואם אני יכול להשיג אותו בכזה מחיר אז אני ישקיע עוד מעט במקום ה9600XT

• 35 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. עם 3.10=3421 עם 4.2=3851 ואפילו לא הגדרתי הכל על OPTIMAL PERFORMANCE, השארתי את זה על BALANCED. מה אתם אומרים על זה?

• 8 תגובות
    • 761 צפיות
  15. של חברת POWER COLOR זיכרון HYNIX תודה....

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  16. Started by Tzion,

לפני כמה ימים הלכתי לחנות לקבל התעה על מחשב עם הכרטיס מסך גיפורס 5200. אני לא מעודכן כבר איזה שנה לגבי ציוד חומרה וכדומה ורציתי לדעת איך נחשב הכרטיס הזה. איפה הכרטיס עומד ביחס לשאר כרטיסי הגיפורס, ובאיזה כרטיס של רידון הוא מתחרה. העלות שלו נדמה לי היא 450 ש"ח (של חברת גינוורד) אז אם כדאי לשנות את המפרט ולהחליף לכרטיס אחר באותה עלות רצוי שתגידו לי עכשיו כי אני צריך לתת תשובה ביום ראשון.

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by hell,

אני ממש נואש אני שאלתי בכל פורום ואף אחד לא נתן תשובה הגיונית/חד משמעית... אני בסך הכל רוצה לעשות AA לUNREAL TOURNAMENT 2004 ואין לי שמץ בבקשה תעזרו לי! תודה

18. Started by Demon-Slayer,

שלום פורום גראפיקה ותצוגה אני מקווה שפתחתי את זה בפורום הנכון... ואני מקווה שתעזרו לי לפני שבוע קניתי את הכרטיס מסך ATI radeon 9800 pro 128 mb אני חיברתי את הכרטיס לפי ההוראות שהיו כתובתו בחוברת ( לחבר אותו דרך הכונן הכשיח ), ובדקתי כמה פעמים שהחיבורים טובים.. אחרי שהצלחתי להכני אותו סגרתי את המחשב. אני מפעיל את המחשב ומתקין את הדריברים ובנתיים הכל פעל לי טוב.... הורדתי את 3dmark 2003 וקיבלתי תוצאה של 5200+ ( אני לא זוכר את המס' המדוייק ) וזה הציג את זה ממש יפה וחלק אז שיערתי שהוא יפעל לי טוב הלכתי להגדרות של הכרטיס וסמתי אותם על המקשימום ואז הפעלתי את המשחק need for speed underground ופתאום הופיע בעיה, כאשר הפעלתי את הnos רכב כל המסך הפך לשחור לגמרי במקום שהיה טישטוש. אז…

• 9 תגובות
    • 703 צפיות
  19. השאלה בכותרת... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  20. Started by rs6,

המבחן :אקווה מרק הכ . מסך 9100 של ספייר המחשב : עלוב 1000MHZ P3 256 RAM 100MHZ לוח פי סי פרטנר עם AGP X2 :'( גם ב4.1 וגם ב 4.2 הכל היה מקוון ל "ביצועים אופטימליים" גם במבחן Codecreatures היה שיפר רציני מה 11.3 ל 14.2 אז השאלה היא אופטימיזציות או דרייבר מעולה ?

• 8 תגובות
    • 946 צפיות
  21. Started by hell,

אני ממש נואש אני חרשתי על הארכיון ועשיתי חיפוש ואין לי שמץ מה הכי מתאים לי חלק אומרים הכי חדש וחלק אומרים אומרים ישן אני ממש לא יודע מה הכי מתאים לי יש לי מחשב ממש ישן P3-800 256 SDR G4 4200 128 MB כ.מסך הוא הסיבה היחידה שהמחשב עדיין נושב ולא שבק חיים אנא עזרו לי אני רוצה ליסחות עוד כמה חודשים מהכרטיס עלמנת לחסוך עוד כמה מאות שקלים לשידרוג רציני! ועוד שאלה אני שומע המון אנשים מדברים על AA אין לי שמץ על מה מדובר אבל אומרים שזה מחליק את הגרפיקה פלאים וממש משנה את הגרפיקה לטובה אשמח אם מישהו יסביר איך אני עושה את זה בכ.מסך שלי ואם הדריבר המתאים בתודה רבה HELL

22. Started by JimmaH,

מה עדיף? ה Catalyst החדש בגירסת 4.2 או Omega? מה ישפר לי יותר ?

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  23. Started by Transfer,

כרגיל, שיניתי עמדה. אני אוסיף למחשב שלי עוד 256 זכרון ואקנה כרטיס מסך חדש. רציתי לדעת איזה באנדל של איזו חברה הכי כדאי לי לקנות, מדובר על 5900XT כמובן. טווח מחיר 1000-1200 סבבה... בעניין קצת שונה, על איזה מסך הייתם ממליצים לי בסביבות ה 850 שקל? אני מדבר כמובן על 17" שטוח לחלוטין, CRT. תודה רבה חברים!

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by sahargt,

מה המצב חברים יש לי בעייה אני צריך את העזרה של התותחים של הפורום בקיצור היה לי על המחשב חלונות גירסה רגילה היה לי בעיות אז מחקתי והתקנתי xp profetional עד לכן הכול בסדר התקנתי את כול הדרברים על המחשב הכול עובד בסדר התחלתי להריץ את 3DMark2001 SE SE והתוצאות שאני מקבל בפשוט על הפנים אני רושם לכם את התוצאות של לפני מחיקה ואחרי לפני 3DMark2001 SE-19300 3DMark2003-6700 אחרי 3DMark2001 SE-16500 מה בדיוק הולך פה מה לא בסדר? אני משתמש בגירסה ATI 3.9 אני ממש לא יודע מה לעשות זה בגלל הגירסה של החלונות? זהו אני מודה לכול העוזרים

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  25. Started by nadnad,

ההודעה שקיבלתי:"Tip T2525 - Current AGP data rate not optimal, i.e. less than chipsets maximum AGP data rate. E.g. current AGP data rate is 1x while the chipset and the AGP card both support 2x. You should get better performance with a higher data rate but this depends on the application. Fix: First, use the PCI & AGP Information module to confirm that the AGP card also supports the maximum chipset data rate. If it does not, dont worry about it. For non-Intel chipsets, make sure you install the latest version of their AGP mini-drivers. You should update the video card drivers as well. Some non-Intel chipsets can only work in 1x mode with some video cards. SiSoftware S…

• 1 תגובה
    • 570 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.