עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. ככה סתם פתאום הכ. מסך שלי התחיל להשתגע (R9800) - מותן לי ארטיפקטים בשולחן עבודה ובכל יישום שאני מפעיל (IE/FF וכו'). הארטיפקטים מופיעים בעיקר כשאני גולל עמ' מסויים לתחתית בדפדפנים, ובמיוחד עמ' שיש לו רקע כהה יחסית. בדקתי את החיבור של הכרטיס לספק - בסדר. הכרטיס עצמו יושב טוב (גם הוצאתי והכנסתי ליתר בטחון). דרייברים ATI Catalyst 5.10 מפרט בצד. מה עוד יכולה להיות הסיבה? [attachment deleted by admin]

• 60 תגובות
    • 4.1k צפיות
  2. Started by Silver Dragon,

רציתי לשדרג את הכ. מסך, תקציב 600-650 ש"ח זה המפרט (זה 4G RAM למען הפרוטוקול)

3. Started by orbachkl,

שלום אני מתכוון לקנות מחשב בחנות IQPC ומתלבט לגבי הכרטיס מסך . כרגע זה הכרטיס שאני מתכוון לקנות והוא עולה 630 שח. אני מתכוון להשתמש במחשב לכל מיני דברים כאשר אני רוצה להשתמש בו למשחקים כמו STARCRAFT 2 וHEROES 6 אשמח לקבל עצה בנושא לכרטיס מסך שבחרתי.

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  4. אז ככה! כמו רבים אחרים, המחשב דלוק 24 שעות וכמו כן המסך. אבל כמובן שכדי לחסוך בחשמל למסך, קבעתי שכאשר אין שימוש כלל במחשב אזי המסך יתכבה (כדי לחסוך בצריכת החשמל). בזמן האחרון, כשבוע לערך, החלה התופעה המוזרה הזו שהמסך לא נדלק ורק אחרי לחיצה על כפתור ריסטרט נפתרת הבעיה (שהמחשב נדלק מחדש). המסך בן 5.5 שנים בקירוב.

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  5. Started by ezman,

שלום לכולם הציעו לי באותו מחיר את הכרטיסים הבאים של אסוס באותו מחיר: 8600GT 512 MB 8600GTS 256MB מי עדיף? והשאלה השניה - היא שהם לא באים עם מאורר אלא SILENT PIPE עד כמה זה חיסרון למחשב סטנדרטי ללא עזרי קירור מיוחדים ספק כוח של טרמל- 470W מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 586 צפיות
  6. Started by BeBest,

התחדשתי היום ב2 מסכי Samsung S23C650D הגדרתי Eyefinity וזה פשוט לא זה... יש לי כמה שאלות / בעיות 1. בשונה מ-Extended Desktop כשאני מגדיל חלון מסויים לכל המסך הוא פשוט נמרח לי על 2 המסכים בעוד שאני רוצה שהוא יופיע בגודל מלא רק על מסך אחד, אפשר לסדר? 2. המסכים לא מחוברים כמו בExtended Desktop משמע החלק המת של המסך (פלסטיקה בין המסכים) עדיין נחשב כחלק מהתצוגה ודברים מסויימים לא מופיעים (מקווה שהצלחתם להבין...) 3. יש אפשרות שהמצב הזה יופעל אוטומטית רק במשחקים? תודה.

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  7. Started by rosher,

אני מתלבט בין שני הכרטיסים הבאים: ??? inno3D GeForce FX5700 128MB DDR TV DVi (ATI® Radeon 9550 128MB DDR+TV+DVi(128bit אנא פרטו כמה שיותר את הבעד והנגד לכל כרטיס המחיר שלהם זהה תודה

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  8. חבר שלי קנה לפני שבועיים GEFORCE FX5200 של ABIT (חדש חדש מחברת KSP הידועה בצפון) וכשהוא הרכיב את הכרטיס הוא גילה שהכרטיס פשוט לא עובד. העניין הזה מעלה את השאלה - איזה יצרנים הם אמינים. לפני כמה שנים היה לי כרטיס של חברה בשם ARK. מישהו מכיר אותם היום? אני נאלצתי לקנות כרטיס של DIAMOND כתחליף, וגם הם לא קיימים יותר אם אני לא טועה... לפני שנה הייתי בסין וראיתי כרטיסים מהשורה הראשונה בחצי מחיר. כשניסיתי לבדוק מאיזה יצרן הם, גיליתי אתרי אינטרנט בסינית בלי תמיכה ובלי כלום. נכון שאין כזה דבר בארץ פיראטי, השאלה היא האם שווה לשלם את ה 100-200 שקל תופסת (לפעמים זה בכלל חצי מזה) ולקנות כרטיס מחברה ידועה באמינותה, או שאפשר לקנות את הכרטיס הכי זול מאותה קבוצה ולהיות גם מרוצים עם זה לא…

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  9. Started by LermanIsUberCool,

ת'קרציה. אמממ... בקשר לגראפיקה.... בואו נראה.... אהההההה [glow=red, 2, 300]היום אני מקבל ת'לדטק!!!!!!!!!!!!!!! TI 4400!!!!!!!![/glow]

• 18 תגובות
    • 3.7k צפיות
  10. Started by TAMIRRR013,

יש לי כמה שאלות במחשב שאני קונה עוד שבוע אני קונה את הכרטיס hd4850 sapphira והשאלה היא איך החברה sapphira היא מביאה קירור טוב יחסית? 2)מתי שאני קונה את הכרטיס לא צריך להתקין משהוא מיוחד חוץ מהדרייברים? לעדכן ביוס או משהוא שלא יהיו בעיות? 3)ל ati אין בעיות אם הכרטיס הזה אאני מפחד שיהיו בוא תקלות כי שמעתי שיש הרבה ילדים עם בעיות בכרטיסים של ati יהיה לי לדעתכם בעיות? בבקשה תענוו זה דחוף ליי רצחח

11. Started by sxs,

יש לי באג מוזר בדריברים. ניסיתי OC פעם אחת כדי לבדוק את ההשפעה ב3DMARK. במקום 370\1000 עשיתי 400\1100 (זה שיפר רק ב 800 נקודות) אבל העניין הוא, שעכשיו אני מחזיר ל no overclocking ואחרי ריסטרט הוא חוזר ל OC הורדתי את ה V מ apply these changes at startup אבל זה לא עוזר... what can i do?

• 4 תגובות
    • 521 צפיות
  12. האם יצא עדכון כרטיסי מסך עם HDMI 2.0 משהו יודע על איזה מאמר בנושא

13. Started by simonsix,

אני רוצה לקנות לאיזה ילד כרטיס מסך יד-שניה שיריץ לו את המשחק SPORE דרישות מערכת של המשחק: http://www.joystiq.com/2008/06/10/spores-system-requirements/ מצאתי שני כרטיסים: Nvidia 6600 GT NV43,500 MHz,1000 MHz,128 MB במחיר 150 ש"ח Nvidia 7600 GS G73,400 MHz,800 MHz,256 MB במחיר 200 ש"ח על איזה כרטיס הייתם ממליצים בהנחה שיריץ לו גם משחקים אחרים ברמה סבירה

• 9 תגובות
    • 898 צפיות
  14. מה ההבדל בין מעבד QUARD למעבד ליבה-בודדת? ולמה אומרים שה-880GTX/S הוא הכי טוב כאשר יש לו רק ליבה אחת בכל סדרותיו השונות?? והאם אני אוכל לשלב במערך שבבים של SLI גם כרטיס גרפי וגם כרטיס מסך למשחקים?? האם נכון לומר שהכרטיס הנ"ל הכי טוב בעולם כיום למשחקים??ואם אחליף באותו מחשב לכרטיס גרפי מה יהיה ההבדל?? וה-SLI פירושו שאני אוכל לשים שתי 8800 GTX באותו מחשב?! תודה!

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  15. Started by Impact,

אהלן. רציתי לדעת משהו. יש לי את הכרטיס X1650Pro 256MB של GeCube. אני רוצה לקנות עוד אחד כזה (הלוח שלי 975, תומך קרוספייר). אם אני אקנה עוד אחד כזה, כמות הזיכרון תוכפל (512MB)? ובאחוזים, כמה אחוזים לדעתכם זה ישפר לי? 30-40%? שווה לי לקנות עוד אחד כדי להריץ את קרייסיס חלק? תודה רבה.

16. Started by ymalool,

please tell me if the gigabyte radeon 8500 will work with elsa gladiac 3d glasses.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by xgamer,

שלום לכולם חיברתי את המחשב שלי אל הTV ואני רואה את המסך של המחשב בטלויזיקה הבעיה שלי שאני שם סרט אני לא רואה אותו במסך של ה TV אך במסך של המחשב אני רואה מה יכולה להיות הבעיה? ומהם ההגדרות המומלצות לכוון את הגדרות המסך כדי שיראו הכי טוב שניתן... נ.ב יש לי כרטיס 9700NP

• 6 תגובות
    • 716 צפיות
  18. Started by Swed,

שלום.. לפני שבוע וחצי קניתי LCD חדשה של LG דגם 31R יש לי מתאם מDVI לHDMI עכשיו חיברתי את הכרטיס מסך לLCD בHDMI ופשוט אני לא רואה כלום.. למה זה דגם הכרטיס מסך 9800GTX

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  19. האם אפשר לחבר 2 מסכים בו זמנית ליציאה OB וליציאה של הכרטיס החיצוני(PCI,AGP)? לא מצאתי תשובה מתאימה ב-FAQ.

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  20. Started by oogi,

שלום, איזה כבל DV-I אני צריך כדי לחבר בין שני אלה? שימו לב שבכרטיס המסך ישנם 4 פינים שבמסך אינם. תודה רבה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  21. אני צריך כרטיס מסך שיעבוד כמו שצריך עם photoshop cs2 שצורכת די הרבה זכרון ואולי עם עוד תוכנות גרפיות בעתיד, לא למשחקים. הדרישה היחידה שלי היא רק שיהיה מעל 128 מגה זכרון ושיהיה זול פניתי לשוק היד השניה והוצעו לי ההצעות הבאות פחות או יותר באותם מחירים: 1. ATI 9200 SE עם 128MB זיכרון 2. Geforce mx440 עם 128MB זכרון 3. Geforce fx5200 עם 128MB מגה זכרון אנא עזרו לי... תודה אביעד

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by ea666,

שלום. יש לי ati radeon 9800xt 256mb p.4 2.8 512mb rdram 800pc יש לי למה לעשות OC בכלל לכרטיס מסך? ומה ההבדל אם אני משתמש ב AGPX4 או ב AGPX8?

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  23. Started by Pika007,

שמישהו יעדכן אותי- הם הוכרזו בכלל? http://www.noacomp.co.il/Category.asp?q=3850 http://www.noacomp.co.il/Category.asp?q=3870 אישית אני מופתע, הם לא יקרים כמו שחשבתי שיהיו- וזה עוד לפני ההשקה בכלל S: עכשיו למישהו יש כבר בנצ'ים נורמליים??? לא יודע מה איתכם, הדבר היחיד שאני חושב עליו שאני רואה את הגרסה הפסיבית זה לתקוע שם מאוורר 120 מ"מ, S-flex או משהו כזה, ולטחון לו את הצורה באוברקלוקינג....

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  24. הרכבתי מערכת HTPC המבוססת על לוח של Asrock דגם H67M B3 עם מעבד Intel CORE i3 S1155 3.1GHz 2100 המחשב מחובר לטלוויזית פלזמה, 50" ברזולוצייה של 1920 על 1080. אני משתמש ב XP+SP3. בזמן ההתקנה השתמשתי בדרייוורים שסופקו בדיסק ההתקנה -כאשר אני מתחבר דרך היציאה האנאלוגית (D15) אני מקבל תמונה תקינה בכל רזולוצייה מ 800 על 600 עד 1920 על 1080. -כאשר אני מתחבר דרך יציאת ה HDMI אני מקבל תמונה עד רזולוצייה של 1680 על 1050 (התמונה מעט לא ממורכזת ולא יפה לצפייה). כאשר אני מנסה לשנות ולעבור לרזולוצייה של 1920 על 1080 המחשב קורס ומאתחל את עצמו. התקנתי את הדרייוורים המעודכנים מאתר היצרן "VGA_XP(14.46.3.5328)" אולם הבעייה לא נפתרה, למישהו יש רעיון?

25. Started by דובי770,

האם sli כזה אפשרי? של יחידה אחת מכל סוג

• 1 תגובה
    • 950 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.