עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אוקיי , יש לי FX5200 עם זיכרונות Hynix HY5DV281622DT ואני לא מוצא מידע מספק עליהם , הייתי רוצה את עזרתכם , כל תגובה תתקבל בברכה , לא מצאתי ביקורות שאומרות משהו... אבל אני יודע שעשיתי לזיכרונות האלו 400@640!...

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  2. Started by itaim,

איזה כרטיס נותן הכי הרבה ביצועים בתקציב של 700 שקל?? (נ.ב גם פיצ'רים יכול להיות נחמד) ועוד שאלה איזה כרטיס יותר טוב? R9600np vs GF4TI4200 הבנתי של GF אין תמיכה של דיירקטX9 אז הוא פחות טוב... איזה עוד כרטיס משתווה בביצועים ל9600 ובאותו מחיר? ואם אני קונה R9600 איזה חברה עדיף? פיק או ספיר??

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  3. Started by idan14,

מה זה בדיוק החיבור הזה אני לא מבין? אני קונה מחשב חדש עכשיו יהיה לי תחיבור p4 2.8 abit is7

4. Started by nadav1379,

אני קניתי רדון 9600XT ואני רוצה לדעת אם אני צריך להחליף את הספק כי יש פעמים שהמסך לא נידלק ומתי שאני מחליף את הכרטיס מסך ל MX440 הישן שלי אז הוא כן נידלק יש לי ספק סטנדרט אם המחשב 300W?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by b-52,

שלום אני חדש בפורום ואני רוצה להגיד שזה אחלה אתר עכשיו השאלות יש לי מעבד p4 2.0 ואת הלוח אם הזה http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-8SRX.htm עריכה: יש לי 512 ddr ורציתי לדעת אם המעבד והלוח אם ינצלו את הכרטיס כמו שצריך תודה מראש ....

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  6. Started by ^DaGoN^,

קודם כל אני חדש, אז שלום לכם אני קונה עוד מעט Radeon 9600XT 256MB .. רציתי לדעת של איזה חברה שווה לקנות ? ואיפה מקבלים שובר חינם למשחק Half Life 2? תודה לעוזרים. עריכה: יש לי AMD 2000 Athalon XP הלוח אם: Gigabyte GA-7VAX 512 DDR ... 266 MHZ איך יעבדו לי המשחקים אם אני יקנה את הכרטיס מסך הזה?

• 31 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by LRa,

מישהו יודע איך זה נעשה מהרגע שיש לי את הביוס עצמו??? תודה

• 6 תגובות
    • 798 צפיות
  8. בדקתי בכל מני אתרים על שניהם, אני יודע שה Non Pro עולה 1700 ש"ח וה- Pro בסביבות 2000-2100 ש"ח, אני יודע של- Non Pro מהירות העון או איזו שהיא מהירות אחרת נמוכה יותר ב-100 Mhz - האם זה הרבה או שזה לא כל כך ישפיע? בעיקרון אני יכול לחסוך עוד 400 שקל, השאלה היא אם יש הבדל רציני בינהם. תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 797 צפיות
  9. Started by iCeCuBe,

יש FLYTV PRIME 34 FM ויש FLY VIDEO 2000 והשאלות שלי הן: מה יותר חדש? מה יותר טוב? מה ההבדלים? ניסיתי לבדוק אבל לא הבנתי מה שונה... תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  10. הרצתי את הבדיקה ויצא לי 17 אלף ומשהו ! אני רוצה לדעת אם זה גבוה /טוב . תודה לכולם !

• 4 תגובות
    • 499 צפיות
  11. Started by Crazy Ivan,

שלום, המסך שלי הלך לעולמו לפני כמה ימים ואני צריך מסך חדש. החלטתי לקנות מסך LCD 17 אינץ' אבל מכוון שאני לא כלכך מתמצא בנושא אני צריך עזרה בבחירת מסך טוב. התקציב לא ידוע אבל עדיף כמה שיותר זול. אם תוכלו לתת גם פרטים על המסכים שתציעו (זמן תגובה, רזולוציה מקסימלית, קצב רענון וכו') אני אודה לכם מאוד. כמו כן, חשוב לי שלמסך יהיה זמן תגובה נמוך בשביל משחקים. תודה.

• 7 תגובות
    • 780 צפיות
  12. Started by Tzion,

אני מדבר על כרטיס גיפורס FX5200. של איזה חברה הוא עדיף לדעתכם?

• 14 תגובות
    • 867 צפיות
  13. Started by starter,

אני צריך שאתם (המומחים) תמליצו לי על כרטיס מסך עד 1000 שקל.... אפשר לגלוש קצת יותר אולי ב100 שקל אם זה משהו באמת טוב.. המטרה היא בעיקר מישחקים וביצועים... תודה מראש חן.

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by tamir2,

שמישהו יגיד לי בקשה איך הגרפיקה של הכטיסים שלהם (הכרטיסים החדשים) ובמה הם יותר טובים מכרטיסים אחרים?? תודה לכל מי שעזר לי!!!

15. Started by levihaim,

הי, חבר שלי רוצה כרטיס ב-500 ש"ח. הוא תכנן לקנות משהוא זול ב-200 ש"ח למחשב קיים ולקחת משם riva tnt2. אמרתי לו (ואני מקווה שאני צודק) שעדיף להשקיע 500 ש"ח בכרטיס חדש עם ביצועים נחמדים. הוא לא גיימר מטורף אבל משחק מדי פעם כמו כן חובה להכיל TV OUT. בבקשה אל תציעו יותר ממחיר זה (50 ש"ח יותר זה הגג) זה פשוט לא יהייה רלוונטי תודה

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  16. Started by tamir2,

בקשה כל מי שיודע משהו על החברה והכרטיסי מסך שלה שיכתוב לי ויגיד לי איך הם... תודה

• 5 תגובות
    • 966 צפיות
  17. Started by pooowa,

היי הייתי אמור לקנות בכלל את ה-Q17 הדק של יונדאי, אבל אילוצים הורידו את המחיר ל 1800+- ככה שאני רוצה CRT הכי איכותי שיש. עכשיו רציתי ללכת על הP95+ (או טעיתי באות ) אבל הוא כבר לא בארץ :-\ האופציה האחרת היא ה-959NF של סמסונג, אבל אני די סולד ממנו בגלל מה שאומרים על פסים (למרות הטכנולוגיה היותר מתקדמת), בעיות עם המסך והיבואן ה"לא בשיא"... אחרי שהראשון ירד בגלל אי יבוא והשני אני די מפחד ממנו , נשארתי עם G90F של ויוסוניק שעולה 1600 שקל, אומנם הוא לא דיימנוטרון אבל אין לו 2 פסים והוא די מומלץ מביקורות שקראתי (ואין דיווחים לפי מה שאני יודע על בעיות עם המסך כמו שיש ב-959NF). למישהו יש עוד הצעה למסך עד גג 2000 שקל? האם ה-G90F הוא הבחירה הנכונה למרות שלא תהיה לי אפשרות לראות …

• 220 תגובות
    • 20.8k צפיות
  18. Started by Transfer,

החלטתי ללכת על ה 5900XT, רק אני לא יודע של איזו חברה הכי עדיף? ה ALBATRON ששמעתי דברים טובים עליהם לא זמינים. היה להם FUCK בכל הפס יצור והם הפסיקו לייצר, אני לא יודע מתי המלאי יתחדש בכרטיסים תקינים, כך אמרו לי מפנדס. אז על מה אתם ממליצים? o_0

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by crazydiamond,

איזה כרטיס יותר חזק: voodoo 4 4500 32 MB או TNT RIVA 2 32 MB מבחינת משחקים וכו' (למרות ששניהם ישנים) מה עדיף?

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  20. Started by Sake,

היי...אז פירמטתי את המחשב..שמתי את הדרייסרים החדשים של ATI Cat 4.2 ועכשיו משום מה אני לא יכול לעלות את הAGP Speed ???זה נשאר על off מה עושים בבקשה?

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  21. Started by tamir2,

שמישהו יסביר לי בקשה על הכרטיסים של החברה הזאת!! אז כל מי שיודע שיגיד לי בבקשה.... ביי ותודה

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  22. Started by 114508534,

איך המסכים השטוחים שלהם?

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  23. Started by aviyefet,

יש לי כרטיס מסך גיפורס gefors 440 mx ולוח אם via p4x333 וברגע שאני מתקין את הדרייברים של ניבידה יש לי בעיות מוזרות בתצוגה מה אפשר לעשות. הבעיה ידועה??

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  24. Started by maxxy,

משהו יודע אם יש חנויות שאפשר לראות בהן מסכי יונדאי? או אולי את שם היבואן? אני מעוניין במסכי LCD של NEC, HERCULES או HYUNDAI... 17 אינץ תודה מראש

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  25. Started by H.I.V,

הסתדרה הבעיה שהייתה ב4.1 שבתוכנה שמסדרת את הריפרש רייט המשחקים היו פועלים תמיד על 60 הרצ??

• 3 תגובות
    • 553 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.