עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by netanel38121,

כפי שנאמר לעיל, אני רוצה לקנות את הכרטיס הנ"ל המפרט שלי הוא: לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS3R מעבד: DualCore Intel Core 2 Duo E8500, 3166 MHz (9.5 x 333) זיכרון: 8GB Kingston DDR2 800MHZ ספק: SEASONIC S12II-500 מארז מערכת הפעלה WIN 7 U 64BIT כמה שאלות: האם המחשב והספק יספיקו בשביל הכרטיס? והאם המעבד יגביל/צוור בקבוק ברוב המשחקים עם 6950 יש לציין שיש לי 5 כוננים קשיחים במחשב איזה חברה אתם ממליצים לי לקנות? ה 4870 שיש לי הוא של GIGABAYTE והכרטיס מסך הנוכחי שלי הוא 4870 שעד עתה שירת אותי נאמנה יותר משנה וחצי. אבל אני רוצה להשתדרג .. תודה רבה , וחג שמח, נאט.

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  2. שלום לכל התותחים ... בזמן האחרון יש לי בעיה עם כרטיס המסך שלי. מופיעים לי על המסך נקודות אדומות שנראות כמו פיקסלים שרופים. :s05: אבל, ברגע שאני מחשב את המסך שלי למחשב אחר לא מופיעים לי הפיקסלים השרופים. אז החלטתי לשדרג למשהו יותר טוב וחדשני יותר. הצרכים שלי הם: * סרטים וסדרות בחיבור לLCD ע"י יציאת 1080p HDMI. * משחקים כמו CIV IV, Heroes V, C&C Red Alert 3, Supreme Commander, Settlers IV ואחרון חביב C&C TW 3 * אני משחק ברזולוציה של 1680-1050 אני לא מבין ??? כל כך בכרטיסי מסך וחברים אמרו לי שפה יש את מי שמבינים באמת בלי חרטות. התקציב שלי הוא עד 1100 ש"ח. כרגע יש לי לוח אם של ASUS P5WDH DELUXE 975 מעבד של אינטל E6600 יש לי ספק כוח של Thermaltake TR2-500…

• 14 תגובות
    • 897 צפיות
  3. יש לי מחשב מדיה סנטר עם HD4850 VAPOR-X. קניתי אותו לפני שנה ומשהו והוא כרטיס מסך מצויין אבל אני רוצה לשדרג אותו. המעבד שיש כרגע הוא phenom X3 8650 אבל אני מחליף אותו עם המחשב של אח שלי כנראה לQX9770 של INTEL. רציתי לדעת איזה כרטיס מסך יתן ביצועים הכי טובים במחיר של 1500 שקל בערך. ואגב יש לי עוד שאלה: אבא שלי נוסע בקרוב לשוויץ. האם כדאי לקנות משם כרטיס מסך? האם המחירים שם זולים יותר?

• 5 תגובות
    • 934 צפיות
  4. Started by _DavidB,

אממ שבת שלום לכולם , הכרטיס מסך שלי כנראה סיים את עבודותו , זה היה ati 4850 1gb הריץ לי את את כל המשחקים על הכי גבוהה . ראיתי עכשיו את הכרטיסים החדשים של ati גרסאות 5000 6000 עכשיו ראיתי שהם זולים מאוד גם בערך 200-500 שקל משהוא כזה אני מחפש כרטיס מסך יותר חזק מה4850 אבל גם זול בסביבות ה200-500 שקל אתם יכולים להמליץ לי למה אני לא עדכני בנוגע לביצועים של כל הכרטיסים החדשים . שבת שלום לכולם

• 8 תגובות
    • 815 צפיות
  5. Started by CEHZI68,

אני רוצה ליקנות את הכרטיס מסך הזה תגידו לי עם הוא טוב תודה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=703 לי יש FX 5500 שהוא כבר ישן והוא מרעיש וניסיתי לנקות אותו וזה לא עוזר לי

• 47 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by 00x,

שלום רב, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש ואני צריך קצת עזרה עם זה. השימושים העיקריים שלי הם עיצוב (פוטושופ בעיקר) ומשחקים. אלו הם הפרטים של המחשב: לוח אם - intel core 2 quad cpu q9550 2.83 Ghz מעבד - Gigabyte - ep43-ds3l זיכרון - 4 giga ram ספק כוח - Zeus 520W רזולוציה - 1080:1920 מקסימלי. אשמח להמלצות לכרטיס עד 700 ש"ח.

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  7. עם החומרה שלי אני כבר לא מריץ על הכי גבוה ובא לי לשדרג. אני רוצה להריץ באטלפילד 4, HARDLINE, GTA V, WATCH DOGS וכו' על רמה מקסימלית המפרט שלי: לוח אם: P55-7A89TG0DC-00 מעבד: Intel® Core i7 CPU 870 @ 2.93GHz כרטיס מסך: Radeon HD 7870 2GB זיכרון: 8 GB RAM ספק כח: תמונה דגם מסך: SAMSUNG SyncMaster P2350 מארז: GIGABYTE 3D AURORA GZ-FSCA1-ANB Black Aluminum ATX Full Tower Computer Case - תמונה אז התקציב שלי הוא 2700-3200 משה וכזה... תמליצו איך לשפר את האיכות תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 4.1k צפיות
  8. שלום, אני רוצה לקנות כרטיס מסך שהוא הכי Cost-Effective, ז"א שיתן מקסימום ביצועים ביחס למחיר. התקציב מוגבל ל- 750 ש"ח ואני קונה אותו כחלק ממחשב חדש (רצוי ב- TMS). משחק לדוגמא שאני רוצה להריץ בהגדרות גבוהות: Civilization 5 אשמח להמלצות

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך הקיים שלי בסכום של עד 500 שקל כ.מסך NVIDIA GeForce 9500 GT 1GB לוח M ASUS P5P43TD מעבד Intel Core 2 Duo E8400 זיכרון G.SKILL 2X2GB DDR3 667MHZ WIN7 32BIT היום משחק משחקים יחסית ישנים BF2, GTA SA, FIFA 12 רוצה להריץ משחקים שיותר בכיוון 2009-2011 מה האופציות? ואם בכל שווה? עדיפות מKSP תודה

10. Started by Wairth,

שלום לכולם. מתכוון לקנות כ"מ חדש בתקציב של עד 2000 ש"ח. המפרט מתאים והכל, מתעניין פה האם כדאי לקנות 970GTX ? או שלאחר ה"בעיות" שהתגלו בנצילות הזיכרון שלו, עדיף ללכת על ה R9 (ולחסוך כמה גרושים) ? אגב, כיום אני משתמש ב 470GTX והייתי מאוד מרוצה, האם שידרוג שכזה ייתן שינוי משמעותי בביצועים ? תודה.

11. שלום, אני מחפש כרטיס מסך חדש שיתאים למשחקים חדשים ושיפעיל אותם על המקסימום. המפרט שלי הוא: quad q8400 מעבד asus p5g41c-m לוח אם mushkin 2gb זכרון golden riger 550w ספק כוח asus vh192c wscreen מסך המליצו לי על שני כרטיסים לבינתיים: Radeon 5850 Xtreme 1GB GDDR5 ו Giada GTX560 TI 1GB GDDR5 HDMI Retail אני מחפש בגדול כרטיס טוב שיריץ את המשחקים בצורה טובה אבל בגדול מה שאני לא יכול להבחין בו עם מחשב כזה אז זה לא משנה לי אז אפשר להתפשר על משהו זול יותר שייתן ביצועים טובים מאוד. אתם יכולים להמליץ על כרטיסים אחרים בכיף. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  12. קודם כל שלום לכולם... אני חדש בפורום הזה וזאת תגובה ראשונה שלי.. מקווה להשתלב פה. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש ל AGP יש לי לוח של ASUS עם צ'פסט של SIS 648 הלוח הו ASUS P4S8X-X . התקציב הוא בסביבות עד 1200 שקל פלוס מינוס.. חשבתי על 6800GS אבל אמרו לי שזה לא מסתדר עם SIS האם זה נכון ?

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  13. קניית כרטיס מסך חדש צריך עזרה! -------------------------------------------------------------------------------- קודם כל שלום לכולם... אני חדש בפורום הזה וזאת תגובה ראשונה שלי.. מקווה להשתלב פה. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש ל AGP יש לי לוח של ASUS עם צ'פסט של SIS 648 הלוח הו ASUS P4S8X-X . התקציב הוא בסביבות עד 1200 שקל פלוס מינוס.. חשבתי על 6800GS אבל אמרו לי שזה לא מסתדר עם SIS האם זה נכון ?

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  14. Started by general328,

שלום חברים, רכשתי מחשב לפני 3 חודשים והנה הפירוט: 4 ליבות Q6600 לוח אם EP35C DS3R 2 ג'יגה זיכרון 800 ספק EZCOOL 500W REAL כרטיס מסך 9600GT היום אני רוצה להחליף את הכרטיס שלי במספר כרטיסים, אני מעוניין ב HD4850' HD4870 נאמר לי שאצטרך להחליף ספק בשביל 4870 וחבל כי אין לי תקציב לשניהם. כלומר יש לי עד 1250-1300 בלחץ האם יש עדיין אפשרות להשאר עם הספק ולקנות את ה4870 ולהחליף בהמשך, או שיש כרטיסים נוספים חזקים שתוכלו להציע לי ללא החלפת ספק אני אשמח לקבל תשובות בהקדם כי אני כבר השבוע קונה. תודה רבה

• 30 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. אז ככה- הרבה זמן לא ראיתי צורך בשידרוג חומרה למחשב כיוון שמה שיש שם עכשיו (athlon 64 3500+ ו-Geforce 8600 GT) עשו את העבודה עבור כל דבר שרציתי. עכשיו אני רוצה לשחק בדברים קצת... יותר מתקדמים, כמו למשל Hawken, ומה לעשות, זה כבר לא כ"כ מחזיק טוב. עכשיו, עוד בערך שנה הצבא חוטף אותי מהבית, ולכן קניית מכונה חדשה ועדכנית היא דבר שדי חסר טעם לדעתי, ולכן הגעתי למסקנה שזהו כבר השלב של עבודת הטלאים. מעבד מצאתי ביד 2 פנום II X3 720 ב200 שקל , ואני אחליף איתו את האתלון שלי. כרטיס מסך זה כבר יותר בעייתי. אני מוכן לשלם עבורו עד 250 שקלים, ולחרוג בעוד 100 שקלים מקסימום, ורק אם ממש ממש כדאי. אם אני קונה חדש אני מעדיף בKSP, כי זה קרוב לי וזול. מה הכי מומלץ שם? כמובן שאם אתם מוצאים לי משהו…

16. שלום לכולם! אני מתלבט אם לקנות את הכרטיס GTX 670 (הגירסא של gigabyte, קירור windforce) http://ksp.co.il/?uin=15704 מפרט המחשב שלי הוא: מעבד: i7 2600K Sandy Bridge לוח אם : Asrock Pro-3M זיכרון : 16 GB (4x4) Kingston ספק כח : MODU82+ Enermax - 425W אני כבר יודע שאני אצטרך לשדרג את הספק כח שלי (ואשמח לשמוע הצעות לספק כח מומלץ שמקביל לספק הקיים, רק חזק יותר) האם זה יעבוד כמו שצריך עם מפרט כזה או שאני צריך לשדרג משהו נוסף? תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום לכולם עד לאחרונה היה לי כרטיס 7600GT שהלך לעולמו השבוע בצער רב אני שוקל לקנות כרטיס מסך חדש, דודים שלי מגיעים עוד חודש מארה"ב ויוכלו להביא לי כרטיס משם ככה שקניית הכרטיס שם זה בהחלט אופציה. התקציב זה בערך 100 דולר , אבל סה"כ יש גמישות, הרף העליון שאני לא אעבור אותו בכל מקרה יהיה 600 שקל בקניית כרטיס בארץ. אני לא גיימר כבד , אבל אוהב לשחק מדי פעם ורוצה כרטיס שגם יחזיק מעמד קצת קדימה כי אני לא מחליף כרטיס כל שנה כמו שבטח הבנתם. כרגע יש לי מסך רק 17 אינץ' אבל כנראה שזה ישתנה בקרוב (היה אמור להיות הדבר הבא שאני קונה אבל הכרטיס שהלך קצת שינה את סדר הדברים) ככה שאני גם צריך כרטיס שיש לו יציאת DVI אחת ויציאה "ישנה" אחת ראיתי שלאחרונה מחירי ה HD4850 צנחו בטירוף וזה נראה כרגע…

18. איזה כרטיס מסך ייתן לי מקסימום ביצועים למסך 19 אינץ'?

• 5 תגובות
    • 579 צפיות
  19. Started by Shlomi32,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ... השאלה שלי היא: אם אני רונה כרטיס מסך חדש, האם הוא יפעל טוב כמו במחשב חדש? או שהוא יפעל פחות טוב? המחשב שלי: p4 1.5 jetway 401i 128+128+256 sdram GeFroce mx 200\100 מדובר בכרטיס מסך Sapphire Atlantis Radeon 9600XT 256MB DDR DVI Retail Video Card או Sapphire Atlantis Radeon 9800SE 128MB DDR DVI Bulk Video Card וגם מה עדיף לי לקנות?

• 9 תגובות
    • 662 צפיות
  20. שלום... אני מעוניין להחליף כרטיס מסך... הכרטיס שיש לי עכשיו הוא Ati Radeon 9800pro. הבעיה היא ככה: הלוח אם שלי הוא AGP.. עכשיו השאלה היא האם כדאי לי להחליף לכרטיס מסך חדש AGP או שעדיף לי בכלל להחליף לוח אם חדש עם PCI-E ... ו SLI..... אני לא ממש מעוניין להחליף גם לוח אם ... בעיה תקציבית.. אבל השאלה היא האם יהיה לי יותר משתלם בשביל העתיד....? מפרט בחתימה.

• 12 תגובות
    • 695 צפיות
  21. Started by t-mac1,

שלום... יש לי את המפרט הבא: מחשב נייח של דל GX280 זיכרון בנפח 2 גיגה מעבד Intel Pentium 4 3.0GHz דיסק קשיח בנפח 120 ג'יגה כ.מסך 6600GT 120MB אני רוצה לשים גג 500 שקל על כרטיס שיפעיל לי משחקים כמו פיפא, פרו, קול אוף דיוטי ומשחקים ברמות הללו.. כמו כן שהמחשב יריץ HD בצורה חלקה או אפילו חיבור המחשב למסך גדול (32 אינץ') יש לכם כרטים מסויים להמליץ לי.? תודה רבה וחג שמח.

• 4 תגובות
    • 852 צפיות
  22. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חזק לגיימרים ולצרכי עריכה, ושיתאים גם למסך 22 אינץ'. אני מעדיף לקנות כרטיס של חברת ATI מסדרת הHD. אני רוצה שהכרטיס יהיה שקט, בלי הרבה חימום ובלי רעש (עם גוף קירור).

• 37 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by iliagildin,

שלום קניתי את הלפטופ ASUS ZENBOOK PRO ויש לו 2 יציאות THUNDERBOLT האם ניתן (וגם כיצד כי לא מצאתי) כרטיס מסך חיצוני ולחבר אליו מעוניין ב 1080TI והאם זה ממש יאמץ את המעבד ויגרום למחשב להיתחמם (המחשב גם משמש לעבודה (מחשב העיקרי שלי) ככה שרוצה שיחזיק כמה שיותר זמן) בקיצור האם ניתן,כדאי,וכיצד לקנות ולחבר 1080TI למחשב שלי?

• 12 תגובות
    • 6.3k צפיות
  24. Started by tomey,

שלום אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך יד שניה ישנו 3dclub 4850 oc ו- Inno3D Geforce 9800GTX ישנם שני אנשים המוכרים את ה-3dclub וזה קצת מפחיד אותי שאולי יש בעיה איתו ומחפשים להתפטר ממנו איך חברת Inno3D. הבנתי שהיא חדשה בתחום. האם איכותית??. האם מאוורר שקט ???? תודה על כל עזרה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by phoenixtb,

שלום לכולם, החלטתי סופית ואני כבר בשלבי רכישה על קניית מסך dell2407. לאחר שיצא לי לצפות בו לא הייתי יותר מידי יכול לסרב . עקב חוסר תקציב אחרי קניית המסך ולפי חיפוש וקריאה בפורום הבנתי שכרטיס המסך הטוב ביותר הינו 8800GTS. הייתי מעוניין לדעת האם כרטיס המסך 8600GTS 256 גם מספיק טוב בישביל להחזיק את המסך הנ"ל ולהריץ עליו משחקים וסרטים?? המון תודה

• 4 תגובות
    • 487 צפיות

דיונים חדשים בפורומים