עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. הסיקורים הם באנגלית הכרטיס המפלצתי (עם ה-OC הכי חזק) של חברת Asus : http://www.legionhardware.com/document.php?id=708 לפי מה שאני יודע הכרטיס של אסוס אפילו לא הגיע לארץ (ובחו"ל עדיין לא פרסמו את מחירו, ככה שיש זמן עד שהוא יגיע) הכרטיס של BFG (גם עם OC) שנמכר כבר בחלק מהחנויות כמו TMS : http://enthusiast.hardocp.com/article.html?art=MTQzMSwxLCxoZW50aHVzaWFzdA== הכרטיס הזה זמין למכירה בארץ.

2. הכרטיס הזה - nVIDIA GeForce 6200 256MB DDR2 יתאים ללוח אם ישן? אין לי כרגע את הדגם של הלוח אבל הלוח תומך AGP X 8 המעבד שיש במחשב הוא של AMD 1.2 (משהו כזה) אין לי כרגע יותר פרטים. בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  3. Started by matanya,

לצורך שימוש רגיל בוויסטה בריבוי חלונות (לא משחקים), יש חשיבות לכרטיס בעל 500 מגה זיכרון? או אפשר להסתפק בכרטיס פשוט יותר?

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  4. Started by pes7,

זה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4365 או זה? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3748

5. קיבלתי את הכרטיס לפני שבוע עכשיו אני צריך לחבר אותו לממיר של יס הבעיה היא שיש לי רק חיבורים של RCA (בננות) אמרו לי שאני צריך כניסה של 21 פינים מה שאין לי בממיר. הכרטיס: http://www.hauppauge.com/pages/products/data_pvr150.html עכשיו השאלה היא אולי אם יש כבל שיש בצד אחד rca ובצד השני שלו יש s-video האם ככה צריך לחבר.. ואיזה כבל של אודיו אם יש למישהו מדריך או משהו אודה מאוד.

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  6. Started by yakir8,

שלום רציתי לדעת אם הכרטיס הזה הוא טוב xfx 6800LE 128MB + TV + DVI? האם הוא PCI-E או כדי לקנות xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E? בקצת יותר תודה

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  7. אני כרגע בתהליכים לקניית מחשב חדש המחשב יהיה מחשב חזק מעבד core dua וזיכרונות 1 ג'יגה. אני מעוניין לקנות לחומרה שאוכל לחבר אליה מכשיר וידאו ישן vcr להמיר למחשב ולערוך את קסטות וידאו האלה. המטרות להגיע לביצועים טובים שלא יהיה בעיה של איסנכרוניזציה בין הסאונד לוידאו. ושהמחיר יהיה סביר ולא בשמיים. לבסוף כמובן צריבה למדיה dvd או קבצי avi כם איכויות טובות כמה שיותר. אני מתלבט בין כרטיס טלויזיה \ וידאו (שאין לי מושג מה נחשב איכותי ולא עושה בעיות ) לבין הצורב דיוידי החדש של LG מדגם LG GSA-5169D שאפשר לראותו כאן - http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3294032,00.html מכשיר בעל יציאות s-video שיכול להמיר ישירות ממכשיר הוידאו VCR או מהטלויזיה אל הצורב ולערוך האם מישהו ממליץ ע…

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  8. Started by alonkl,

אך אפשר לנקות אותו לבי פירוקים וכאלו? האם השפרצה של אוויר דחוס בלחץ נמוך לתוכו תנקה כמו שצריך?

9. היי, מאז שהכנסתי את הכרטיס החדש שלי למחש הוא עושה המון רעש. באמצע היום לא שמים לב אבל המחשב שלי עובד 24ש ובלילה זה מאד מפריע למרות שאני בכלל לא משתמש במסך. יש אפשרות לכבות את כרטיס המסך כשלא משתמשים בו ( כמו שמהסך נכבה לחיסכון בצריכת חשמל ) או אולי אפשר להעביר את הכרטיס לצב שקט יותר?

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  10. Started by parker,

באופן כללי אני מאוד מרוצה מהמסך שקניתי לפני מספר חודשים, אבל יש לו בעיה מוזרה. גודל התצוגה משתנה לפעמים, גם זווית התצוגה והצורה שלה, אתם יודעים, כל השטויות שאפשר לשנות בהגדרות. אני מחזיר את זה כל הזמן לצורתו הנורמלית אבל זה כל הזמן נדפק. מישהו מכם יודע משהו על זה ?

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  11. Started by dan9,

אולי חסר לי משהו??? מה צריך שהיה מותקן??

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  12. Started by Pika007,

על כל הכרטיסים של HIS (אפילו X700 הלא חזק במיוחד) אני רואה את מתקן הקירור המפלצתי הבא: http://www.hardavenue.com/reviews/hisx850xt_3l.jpg מישהו יכול להסביר לי אם יש תועלת בדבר שכזה? האם הטמפ' של HIS אכן נמוכות יותר?

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  13. Started by eitanb3,

האם יש מאמר\אתר שעושה השוואות\סיקורים על מסכים של מחשבים ניידים? תודה.

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  14. Started by IG,

עשיתי את הבנצ' למחשב הנייד שלי (לא נשמתי בערך רבע שעה ;D) וזה התוצאה (זה עוד כשהמתח בא מהמטען- לא מהסוללה...). היו כמה מבחנים שהתצוגה הייתה 2 FPS ... בנייד יש R7500M, P-M 1500 (סנטרינו) 512MB זיכרון. איך התוצאה הזו ביחס למערכות אחרות, בכלל, מה קנה המידה לתוצאה סבירה?

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  15. Started by Lion,

אהלן חברה...אז נמאס לי שכל משחק שיוצא לא עובד אצלי בגלל הshader 3 המזדיין הזה... .. אני מחפש כרטיס שיריץ את COD4 נורמאלי...לא משהו מיוחד אתם יודעים אל תתפרעו אז הנה המפרט ממירק... 17:34:24 @vG|Lazy: (CPU2) Intel® Core2 CPU 4300 @ 1.80GHz @ 1808MHz ( 4CoreDual-VSTA mainboard) , 447.81MB free (HDDs) 309GB, 24.5GB free 17:34:24 @vG|Lazy: (VGA1) NVIDIA GeForce FX 5200 (128MB), 1024x768x32, 85Hz (OS) Microsoft Windows XP Professional (SP1), 9h 8m 21s uptime, 2d 18h 48m 35s uptime record בקיצור.. מה אתם אומרים כמה אני צריך לבזבז (השקעה זה לא .. >.>)? תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 578 צפיות
  16. Started by GazzA,

אני קונה מחשב חדש ואני מעוניין לקנות גם מסך... למשחקים... שיהיה לו זמן תגובה טוב 17 אינצ' ועד 2000 שקל תודה.... חחח דרך אגב איזה פרצוף מגניב

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  17. מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q66000 STEPING G0 - BOX ¤1443 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤566 כרטיס מסך: GIGABYTE NVIDIA 8800GT 512MB,256BIT ¤1440 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 250GB 16MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3250620AS ¤364 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT ¤443 מארז: ANTEC SONATA 3 MINI TOWER CASE + 500W EARTHWATTS PSU ¤761 קרור למעבד: ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU COOLER FOR INTEL S775 ¤109 זה המפרט.. תחליפו את הכרטיס מסך הנוכחי למשהו אחר בסביבות ה1700 שקלים שיתאים כמובן למערכת.... נמאס לי לחכות...וגם אמרו לי שהכרטיס הזה עושה בעיות לאנשים, ושולחים אותו לתיקונים כל הזמן.. תודה לכולם! נ.ב רק מ iqpc בבקשה..

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  18. יש לציין שכאשר אני מפעיל משחק "כבד" המהירות נשארת אותו דבר ואלו כאשר אני רק פותח ATITOOL המהירות קופצת למה שצריך. כרטיס של ספייר. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 578 צפיות
  19. Started by MOFRA,

nVIDIA GeForce FX6200 128MB Gigabyte או ATI Radeon X9250 128MB Gigabyte

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  20. Started by MagnuM_47,

הכרטיס מסך שלי הלך לעולמו ואני צריך חדש צריך המלצה עד 1300 שח PCI-E

• 8 תגובות
    • 578 צפיות
  21. חברת Cadence מכריזה על פתרון הוורפיקציה הראשון של שבבי הזכרון הגראפי של הדור הבא ומספקת עוד כמה פרטים אודות שיטת העבודה שתאפשר לנו לזנק מ-24Gbps כיום ל-36Gbps ויותרלכתבה

22. נראה לי זה די ברור... אני לא מצליח לקרוא את האותיות מה TV כאשר זה מחובר מהכרטיס מסך. הכוונה לשמות קבצים וכו'... חיבור צהוב בננה רגיל. את הסרטים אני רואה באיכות טובה יחסית. יש למשהו רעיון? אגב, הורדתי ל 800 על 600 ורואים טיפה יותר טוב, אבל אצל חבר שלי רואים מעולה את הכתב, ממש חלק... יש לנו פחות או יותר אותה טלוויזיה. SONY 21 אינץ. יניב

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  23. Started by dRoyal,

שלום, אני מחפש כרטיס מסך שמתאים ללוח הנ"ל בתקציב של עד 800 ש"ח. חובה יציאת TVOUT. כרגע יש לי RADEON9800SE... האם השיפור יהיה משמעותי בכלל בתקציב הזה?

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  24. אני מחובר לHOT (לא ממש רלוונטי) יש לי מסך LCD למחשב האם קיימת אפשרות לחבר את הLCD לכבלים בלי לרכוש כרטיס טלויזיה?

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  25. Started by Predator,

היי אני מחפש כרטיס מסך בתקציב של 1500 ש"ח שיתמוך ב DX10.1 אם אפשר. אני גם בונה על זה שאני אחבר את המחשב לטלביזיה, האם אפשר לבנות על יציאת V. OUT של כ. המסך או שכדאי כבר ללכת על כרטיס טלביזיה יעודי ? (לצורך העניין אני מתכוון לראות סרטים מהמחשב על הטלביזיה ואני רוצה שהאיכות של השידור תהיה ברמה של HD) בקיצור איזה שילוב ייתן לי את הפתרון המקבימאלי ? תודה

• 1 תגובה
    • 578 צפיות

דיונים חדשים בפורומים