כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
היי יש לי כאמור GF4 TI4200 וניסיתי כל דרייבר אפשרי ואני לא מצליח להריץ משחקים...ולא ממש חדשים ואפילו משחקים שרצו בקלילות עם הGF3 שהיה לי לפני... ניסיתי לריץ את GTA3,WARCRAFT3 ואת GENERALS וכולם מציגים לי את אותה השגיאה שמשהו לא טוב בדיירקט איקס או בדרייברים של הכרטיס מסך....אז התקנתי דיירקט איקס 9...ועדיין אותה שגיאה, הורדתי דרייברים עדכניים מניבדיה ועדיין אותה בעיה...השתמשתי בדרייברים שבדיסק המצורף לכרטיס מסך...עדיין אותה בעיה... אני כבר אובד עיצות. הכרטיס הוא של גיינווארד אם זה משנה עם 128 MB וAGPX8 למרות שהלוח שלי תומך עד 4. יש לי מחשב פנטיום 4 1.6A עם 256 RDRAM וXP בעברית. אם צריך עוד פרטים אני אשמח לתת. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אבא שלי מחפש כרטיס גראפי מקצועי (QUADRO). הלוח אם שלו הוא GA-8ST800 GIGABYTE. לוח אם AGP עכשו יש לו 6200GT. הוא מעוניין לקנות את FX 1000 והוא רצה לדעת אם הוא שווה 50 $( קונים מחו"ל) ואם הכרטיסים האלה באמת יותר טובים לשימוש בתוכנה SOLIDWORKS לעומת הכרטיסים הרגילים ב 500 שקל ולאיזה כרטיס רגיל הוא בערך משתווה מבחינת התוכנה הזאת. חיפשתי ביקורות שמשוות בין הכרטיסים המקצועיים לרגילים ולא מצאתי. אשמח אם תמצאו לי אחת. תודה רבה על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
יש כול כך הרבה מאמרים ו כתבות על שתי הכרטיסים וכול אתר אומר משהו אחר....... הרוב לפי דעתי יודע ש ה 6800 ULTRA עדיף על ה X800 XTPE מהרבה סיבות http://www.pcper.com/article.php?aid=38&type=expert&pid=1 הנה תתקראו פה .... עכשיו נרגענו קצת ? והמבחן הזה נעשה לא עם הדריברים הכי עדכניים של NVIDIA וגם לא נראה לי של ATI והם לא השתמשו ב DIRECTX 9.0C מה ש ה 6800 תומך ו ה ATI למינהם תומכים רק עד 9.0B ויש עוד הרבה מאוד דברים שאפשר להגיד ..... ואפילו יש פה מבחנים מפתיעים ש ה GT לקח על כול הכרטיסים אפילו על האלוטרה ואני לא מבין איך?!?!?
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
הוא מריץ לי קריסיס על HIGH עם FPS בין 35 ל 40 עם רזולוציה של 1280 על 1024 יש לי כרטיס מסך CLUB3D READON HD 4850
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
טוב אז.. אני קונה מחשב בימים הקרובים ורציתי לדעת עד כמה הכרטיס הזה: ALBATRON PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ירד במחיר בחודש הקרוב. במילים אחרות: האם צפויה להיות ירידה משמעותית במחירים במהלך החודש הקרוב או שמה הירידה לא תהיה עד כדי כך רצינית ועדיף לקנות כבר עכשיו אם אין סבלנות לחכות? ודרך אגב הוא עולה 1730 ש"ח
-
- 6 תגובות
- 571 צפיות
-
-
הכרטיס HD2900 PRO הושק. הכרטיס בא בשתי גירסאות: אחת עם 512MB GDDR3. אחת עם 1GB GDDR4 . מקור: http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=9050
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
-
אני מחפש מסך LCD 17 בסביבות ה-2 אלף.... ואני לא מבין בזה כלום!!! מישהו יכול לעזור לי למצוא מסך טוב?
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
שלום רב לאחר רכישת מחשב - ללא מסך - הגיע זמן קניית המסך. אני גרפיקאית וצלמת מקצועים הזקוקה למסך באיכות טובה - אך אינני יודעת כמעט כלום לגבי המושגים של המסכים ולכן אשמח לעצותיכם. האם עדיף CRT או LCD? מכיון שחשובה לי מהירות ואיכות צבע -מה מומלץ? האם זה נכון שעדיף מסך של APPLE? ואם כן האם הוא יכול להתחבר גם לPC רגיל? ואין לי מושג מה סדר גודל של מחיר..... ממש אודה על עזרתכם.
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
הבנתי שזה אמור למנוע דמיעה אבל מוריד ביצועים האם צריך את זה גם ב lcd?
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
האם אפשר לראות גם טלויזיה דרך הכרטיס מסך הזה ואיך אפשר לנצל זאת אשמח על עזרה בנושא
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום לכולם :hi: הרצתי 03' 3DM על מחשב עם המפרט הבא: INTEL Pentium 4 Northwood 2.8Ghz socket 478 ASUS P4S800 Micron technology 768MB DDR 400Mhz ASUS Radeon 9250SE AGPX8 הרצתי עליו את '03 כי הכרטיס לא תומך DX9. אבל עדיין משהו בתוצאה לא בסדר, 600 נקודות ועוד ב2003 ??? איך יתכן ?? יש לציין כי התקנתי דריוור חדש מהאתר של ATI אחרי שפירמטתי את המחשב. עוד מדד: NFS-MW רץ על המינימום של המינימום ועדיין נתקע לפעמים. מה ניתן לעשות ?? ראיתי כבר מחשבים יותר גרועים שהוציא יותר נקודות. תוודה !! :xyxthumbs:
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
-
מה בעצם הרזולוצייה משנה במשחק...מה ההבדל בין 1024X768 ל 1600X1200...ז"א מה משתנה לי בעצם??? הכי גבוה שאני אי פעם הגעתי היה 1024X768....בגלל הFX5200 שלי..(חדש אה...) ואני מת מעצבים!!!...אבל בקיצר מה משתנה לי??
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אני יודע שיש חיבור VGA פשוט שנועד למסכי CRT פשוטים/ישנים. DVI נועד לחיבור מסך LCD ומעביר אותות דיגיטלים ולכן נחשב לחיבור טוב/איכותי יותר מאשר VGA (תקנו אותי בכל שלב שבו אני אולי טועה). אני מתחיל ללכת לאיבוד כאשר מתחילים לדבר על HDMI וHDCP - שאין לי מושג מה זה אומר. מחיפוש פשוט בוויקיפדיה הגעתי להבנה שהHDCP הוא איזשהו פרוטוקול העברת מידע דיגיטלי של סאונד ו/או תמונה בצורה מאובטחת - האם זוהי באמת המשמעות? ומה זה HDMI בעצם - תקן של העברת סאונד ותמונה בו זמנית??? חשבתי לקנות לוח אם ASUS M2A-VM HDMI, אשר מכיל כ.מסך מובנה X1250 עם יציאת HDMI. איתו אני מעוניין לשלב עם מסך Samsung SyncMaster 932B אשר מגיע עם חיבור DVI-D (אין לי מושג מה אומר ה"D") ללא תמיכה בHDCP. האם מישהו מוכן לה…
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אני כרגע בתהליכים לקניית מחשב חדש המחשב יהיה מחשב חזק מעבד core dua וזיכרונות 1 ג'יגה. אני מעוניין לקנות לחומרה שאוכל לחבר אליה מכשיר וידאו ישן vcr להמיר למחשב ולערוך את קסטות וידאו האלה. המטרות להגיע לביצועים טובים שלא יהיה בעיה של איסנכרוניזציה בין הסאונד לוידאו. ושהמחיר יהיה סביר ולא בשמיים. לבסוף כמובן צריבה למדיה dvd או קבצי avi כם איכויות טובות כמה שיותר. אני מתלבט בין כרטיס טלויזיה \ וידאו (שאין לי מושג מה נחשב איכותי ולא עושה בעיות ) לבין הצורב דיוידי החדש של LG מדגם LG GSA-5169D שאפשר לראותו כאן - http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3294032,00.html מכשיר בעל יציאות s-video שיכול להמיר ישירות ממכשיר הוידאו VCR או מהטלויזיה אל הצורב ולערוך האם מישהו ממליץ ע…
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
להסכים להצעה? (ללא תוספת תשלום כמובן) אני פשוט לא יודע מה ההבדל המהותי בין sapphire ל- powercolor
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
לא, זה עוד לא ה4.9, אבל יצאה גרסאת ה4.8 עם הקונטרול פאנל החדש. שווה הורדה: http://www.ati.com/products/catalystcontrolcenter/index.html
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
איזה כרטיס לדעתם הוא חזק יותר (מבחינת ביצועים במשחקים ללא קשר למחיר הכרטיס) ה- x800xl ה- x800gto (fireblade)1 ה- 6800gs
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני מעוניין לקנות גם מסך... למשחקים... שיהיה לו זמן תגובה טוב 17 אינצ' ועד 2000 שקל תודה.... חחח דרך אגב איזה פרצוף מגניב
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
שלום. השאלה שלי היא, האם אני יכול לחבר לאפיק PCI-E x8, כרטיס מסך שהוא מתאים ל-PCI-E X16?. שאלה נוספת, האם אלו הם הדגמים הקיימים ל-PCI-E?: 1X 4X 8X 16X (מצטער שההודעה לא כתובה בצורה כל כך נוכה) תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
שלום, רכשתי מחשב לפני שנה ואיבזרתי את כל המחשב אבל עדיין לא קניתי כרטיס מסך. אני מעוניין בהמלצה לכרטיס מסך שיהיה חזק ושיתמוך במשחקים חדשים ובתוכנות עריכה\גרפיקה(photoshop,after effect,premiere וכו'..). יש לי מסך 22 רחב (226bw samsung) ויש לי את המפרט של המחשב בצד שמאל תודה!
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
יש לי את ה7950GT כרגע ,,רציתי לדעת איזה כרטיס היום הכי משתלם בסביבות ה1000 ש"ח שיהיה שיפור בשבילי..
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי שני מסכי LCD אחד LG 24" FHD והשני 19" ACER . הצלחתי לחבר את שניהם במצב Clone (ככה שאני מקבל על המסך הגדול את כל הדסקטופ וה-19" משמש לי עוד שטח עבודה מהצד ויש בתוכו רק רקע של השולחן עבודה.) הבעיה היא שכאשר אני מכבה את המחשב ומדליק מחדש רק המסך הקטן(19") מקבל את כל התמונה וה-24" יוצא מתפקוד (לא מקבל תמונה לגמרי), וכל פעם צריך להגדיר מחדש שהוא הראשי והמסך 19" הוא המסך השני. יש אפשרות לשמור את הנתונים שאני עושה? (כרטיס מסך Radeon X1950Pro) תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
אהלן! אני קונה מחשב בתקציב נמוך יחסית, ובגלל שאני עושה פוטושופ פלאש וקצת משחקים (פיפא, נבא בעיקר) אני מנסה להשיג את הכרטיס מסך הכי טוב שאפשר. איזה כרטיס מסך לקחת בין הבאים: ?X300-SE PCI-E 128MB +TV, DVI? ?RADEON 9550 256MB TV, DVI? ?GF FX5500 256MB, TV, DVI? ? 6200 Max 256MB TurboCache, PCI-E (BULK)? ?XFX FX5500 256MB TV, DVI 128bit? אני יודע שחלק זה PCIE וחלק זה AGP, אני אקח לוח אם כאשר אני אדע איזה כרטיס מסך אני לוקח.. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-