כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
הבנתי שיש מספר מהירויות לPCIE החל מ X1 ועד X16 אני רוצה שמישהו יסביר לי את העיניין 1.איך אני יודע שהלוח תומך ב X16 ולא פחות? 2.האם מהירות ירודה של חריץ PCIE כגון 1X פוגעת בביצועים? 3. http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=10654&catid= מה המהירות של הלוח הזה? 16X או 1X? אני מקווה שהאתר המוצלח הזה יוכל לעזור לי
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
מישהו מכיר את המסך ? LG LCD FLATRON L1710B . מסך 17" . יש לי הזדמנות לקנות אותו מתצוגה עם 3 שנים אחריות במחיר של 1900-2000 שקל . הוא מגיע עם יציאת VGA ,DVI ,USB , קיים גם דגם ללא DVI,USB והוא זול בכ 100-150 ש"ח. המפרט: Color Support 24-bit (16.7 million colors Compliant Standards MPR II, DDC-2B, EPA Energy Star, TCO '99, VESA FPMPMI Power Consumption Operational 40 Watt Device Type Flat panel display / TFT active matrix Color Silver Dimensions (WxDxH) 16.6 in x 8.8 in x 14.6 in Weight 14.6 lbs Diagonal Size 17" Viewable Size 17" Dot Pitch / Pixel Pitch 0.26 mm Max Resolution 1280 x 1024 / 75 Hz
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום כולם אני חושב ככה עוד איזה שנה שנה וחצי כפי שכולם אומרים פה להחליף את הראדון 9800 פרו שעבוד בנתיים כמו גדול למשהו יותר חזק אבל הענין פה שהקטע עם ה pci ו sli ובכלל עם כול האנפורס 4 תופס תאוצה ונראה לי שיסגרו לגמרי את סקוט 754 ובכלל את כול העניין ה agp האם זה נכון ? פתחתי נושא זה על מנת לדעת האם יש עתיד למערכת שלי (ראו חתימה) רק לפני חודש גמרתי להרכיב אותה ורציתי לדעת עם עוד שנתיים שלוש ככה ישארו כרטיסי מסך לagp והסקוט 754 יחייה ? כמו שהיה עם מעבדי הפנטיום 3 שנארו 5 שנים וכרטיס מסך פעם ב6 שנים היה צריך להחליף ? מה אתם חושבים ?
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לחבר את המחשב הנייד לטלוויזיה ישנה. במחשב יש לי רק כניסת VGA ובטלוויזיה כניסת RCA ו S-VIDEO בחיפוש אחר פתרון ראיתי שיש כבלים vga to rca אולם באחת התשובות נאמר שזה עבודה בעיניים וצריך ממיר שמחירו כמה מאות שקלים. איך אני עושה זאת שיראו טוב ובמחיר זול? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
יש לי כרטיס GEFORCE FX 5200 ולוח אם ASUS P4S800 . הכרטיס והלוח אם תומכים בside banding אבל כשאני מנסה להפעיל אותו הוא אומר שהלוח לא תומך בזה האם כאשר זה מופעל אני אראה שיפור בביצועים? ואיך אפשר להפעיל אותו
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום קיבלתי טלויזיה חדשה/ישנה לחדר אז כמובן ישר חשבתי על TV-Out הממיר של ג'יגהבייט שעליו מדובר (מהכרטיס מסך) הוא זה: http://www.gigabyte.com.tw/FileList/Acc ... _hdtv2.jpg (יש לו SVIDEO IN ו-SVIDEO OUT, שאר הדברים זה ל-HDTV) והטלויזיה תומכת בחיבור SCART בכל מקרה השאלה איזה כבל אני צריך ושאר הערות יתקבלו בברכה תודה מראש, לירן.
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GF6600 ואני ממש חייב לבטל את האופציה VERTICAL SYNC ואני לא מוצא איפה אני מבטל את זה. אה, והתוכנה של הכרטיס מסך היא בעיברית. בבקשה תעזרו לי כי זה דיי דחוף תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
יש לי Radeon 9200 על מחשב נייד. כדאי לי להתקין עם הCCC, בלי הCCC... ומישהו מוכן להסביר לי מה בכלל עושה הCCC?!
-
- 5 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת, יש לי את הכרטיס 9800GT. והתקנתי לו את הדרייבר שבא עם המחשב, לפי מה שהבנתי הדרייבר הזה הוא ישן. רציתי לשאול אם דרייבר מעודכן יותר (הגירסה החדשה ביותר) ישפיע על הביצועים של הכרטיס? תודה.
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום לכם רבותיי אז ככה יום ראשון אני כנראה ילך לקנות לי 9600GT אבל.. אני עדיין מתלבט אם לחכות עוד קצת שיצא ה9800GT בישיביל שתיהיה ירידת מחירים וגם כי מסקרן אותי לדעת כמה הוא יעלה כי אם הוא יעלה סתם דוגמא בסביבות 1200 בערך אני יקנה אותו בלי שום ספק אז אני מתלבט מה לעשות : ואם כבר איך הוינדוס ויסטה אחרי SP1 נעלמו כבר רוב הבאגים שהיו לפני יחסית..? (קניתי מקורי) ואני חושב להתקין לכבוד הכרטיס החדש וגם בגלל DX10 המפרט שלי: CORE 2 DUO/INTEL/E6550 GIGABYTE -GA-P35-S3 KINGSTON DDR2 667MHz 3GB WD/SATA2/250GB ספק כוח של ELZOO 420 (משהו כזה שכחתי ת'שם במדויק אני בטוח שאתם יודעים על איזה ספק מדובר)
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
השאלה שלי האם יש כרטיסי מסך חזקים יותר כיום לאפיק AGP וכמה הם עולים? X1300 XT ו X1650 PRO
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
שלום, על גב הקופסא של הכרטיס מסך אצלי רשום שיש תמיכה windows vista? מה זה נותן בעצם? ובנוסף מה זה אומר לגבי ה dirext 10?
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב חדש ב3500 בערך. תוכלו להלמליץ לי על כ. מסך? 1. צריך שתי יציאות - אחת תחובר לlcd 32 בסלון ואחת למסך. אני צריך אפשרות להגדרות מסך שונות לשתי היציאות כולל רזולוציות שונות וגודל פונטים (אולי כל כרטיס עם שתי יציאות כולל תכונה זו ?!) 2. השימושים שלי הם: אינטרנט, אופיס אבל גם תוכנת שרטוט אוטוקאד (בעתיד גם תלת מימד) בחנות המליצו על GAINWARD nVidia 8500GT 512MB PCI-E, מה דעתכם? דרך אגב, זה המפרט המלא - אם בא לכם להתייחס......- תודה מראש! 1. לוח אם אינטל dragonTail peak DP35DPM (בהצעה יש פה עוד פירוט רב של המאפיינים של הלוח.....) 2. מעבד Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz/4MB/1333 3. זיכרון 2GB DDR2 667 MHZ (2X1GB) 4. כרטיס מסך GAINWARD nVidia 8500GT 512MB PCI-E 5. …
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום יש לי 9550 128 עכשיו ה ליבה עם 250 והזכרונות 200. זה נחשב ממש לכלום נכון? OC עד כמה הייה ללא פגע? תודה.
-
- 5 תגובות
- 586 צפיות
-
-
קניתי אותו בזמנו ב 1500 שקל .... כיום באיזה מחיר הוא אמור להימכר עם קירור VF-700 ובל הקירור ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אממ... אני עומד לקנות מחשב ואני מתלבט איזה חברה לקחת ... בג'יקיוב רשום שיש לו תמיכה ב-hdcp ובספייר רשום שיש תמינה ב-hdtv זה אותו דבר ? ועוד משהו, הבנתי שספייר מגיע עם OC "מהקופסא", ועם בנדל גדול יותר... ההבדל הוא בערך 100 שקל, שווה לי להוציא את זה אם הוא באמת טוב יותר המלצות? ניסיון? כל דבר שאפשר להעזר בו ?
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
וגם פלוס הקופון ל-HL2 כל זה ב-700 שקל שווה אההה ויש גם אחריות כמובן שזה יד שניה
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
לחבר שלי יש כרטיס מסך 6600 של גיגהביט והוא מנסה לחבר אותו לטלוזיה עם קבל S-V והוא רואה בטלוזיה רק שחור לבן, ניסיתי לעבור איתו בטלפון על כל ההגדרות וכלום לא עזר , הקבל שלו עובד כי הוא שלי והשתמשתי בו מלא למישהוא יש מושג אולי אם לכקטיס הספציפי הזה יש בעיות כלשהן. תודה מראש לעונים במיוחד על זה שתחסכו לי נסיעה לסדר לו את זה
-
- 7 תגובות
- 585 צפיות
-
-
באופן כללי אני מאוד מרוצה מהמסך שקניתי לפני מספר חודשים, אבל יש לו בעיה מוזרה. גודל התצוגה משתנה לפעמים, גם זווית התצוגה והצורה שלה, אתם יודעים, כל השטויות שאפשר לשנות בהגדרות. אני מחזיר את זה כל הזמן לצורתו הנורמלית אבל זה כל הזמן נדפק. מישהו מכם יודע משהו על זה ?
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
תיראו זה ה88GTS עם 112 מעבדים במחיר סביר עוד..
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
האם יש מאמר\אתר שעושה השוואות\סיקורים על מסכים של מחשבים ניידים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום. השאלה שלי היא, האם אני יכול לחבר לאפיק PCI-E x8, כרטיס מסך שהוא מתאים ל-PCI-E X16?. שאלה נוספת, האם אלו הם הדגמים הקיימים ל-PCI-E?: 1X 4X 8X 16X (מצטער שההודעה לא כתובה בצורה כל כך נוכה) תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך מסוג:7600GS Silent 512MB, TV, DVI, PCI-E רציתי לדעת אם אוכל לחבר בנוסף למסך שלי גם טלויזיה
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום חברים אחותי רוצה לקנות מסך דק תקציב עד 1000 ש"ח אם מישהו מכיר מסך כזה אז בבקשה....הדרישות הם 17 אינצ' ו-8 ms אם אפשר..תודה
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום, איפה ניתן לראות/לבחון/להתרשם ממסכי LCD בארץ ? מדובר במסכים 2405FPW של Dell, דגם S2410W של Eizo ו-VP231wb של Viewsonic, שלא ממש הצלחתי למצוא אותם בכל חנות מוכנים להדגמה תודה
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-