כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם רציתי לבדוק טמפ' של המחשב עם הEVEREST (כדי להשוות עם הSPEEDPAN) ונוכחתי לדעת שהמהירות המעבד של הכרטיס היא רק 275MHz !!!! יכול להיות הדבר ? או שאני לא מסתכל או מבין נכון ... וגם מהירות הזיכרונות למעלה רשום 400MHz למטה רשום 525MHz ?!? השתגעתי או שזו התוכנה ? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום רב, מעוניין לקבל המלצה בעבור כרטס מסך עם יחס עלות לביצועים גבוה, אשר יתמוך בכל הGPU שמבוסס באדובי CS4 חשבתי ללכת על ATI HD4550 מה דתעכם על הכרטיס הזה? איך הוא באופן כללי ? בסכום של עד 350 שקל, אפשר לחרוג ל 400 אך ורק אם זה באמת הבדל כלכך מהותי ! תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
חבר שלי קונה מחשב והוא רוצה לקחת גיפרוס ואני צרייך להראות שגיפורס יותר חלש משיהו יכול לתת כמה השוואות בניהם בבקשה זה דחוף כמו מבחני ביצועים ועוד תודה
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס מסך טוב שמתאים ל- DDR2 עם ממשק AGP 8X בעיקר למשחקי יריות תקציב:עד 1000
-
- 5 תגובות
- 554 צפיות
-
-
לפני שפתחתי את הנושא, הסתכלתי בסטיקי אבל לא מצאתי את מה שרציתי אז הנה: 1. מה יותר חזק: GEFORCE 6600 GT 256 MB או RADEON 9600 XT 256 MB ? 2. האם אחד מהכרטיסים הנ"ל/שניהם יוכלו להריץ את המשחק TEST DRIVE UNLIMITED?(בהנחה שכל הרכיבים האחרים במחשב מתאימים) באיזו רמת גרפיקה?(נמוכה,בינונית,....) תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 554 צפיות
-
-
-
טוב, נתחיל מזה שאני לא מבין גדול במחשבים ..חח קניתי מסך wide 19" ויש לי כרטיס מסך פשוט . עכשיו את התמונות במסך אני רואה מעוותות ורחבות .. השאלה שלי אם צריך לקנות כרטיס מסך מיוחד . או שאפשר לתקן את זה בדרך אחרת ? תודה (:
-
- 9 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך FULL HD עם כניסת HDMI כרגע המסך שלי מחובר לכרטיס מסך בכבל DVI אם אני יחבר את המסך לכרטיס מסך ב HDMI יראו אותו דבר איכות זהה?או יותר טוב ?
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
שבוע טוב,אני מעוניין לקנות מסך 22'' רחב של סמסונג. איזה דגם של הgforce 8800 הכי יתאים,באיזה אני יפיק את המקס' ? אני מתכוון כמובן ל 320/640 מגה וכו' תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 554 צפיות
-
-
?EN7600GT 256MB, HDTV, DVI, PCI-E? האם כדאי לקנות אותו? כמה שנים הוא יפעיל משחקים כמו שצריך?
-
- 5 תגובות
- 554 צפיות
-
-
השאלה שלי האם יש כרטיסי מסך חזקים יותר כיום לאפיק AGP וכמה הם עולים? X1300 XT ו X1650 PRO
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
1) למה אני לא מוצא שום דבר (בשום מקום) בנוגע לביוס בכרטיס שלי?.... 2) האם יש איזו תוכנה ל-OC לכרטיס? 3) ראיתי באתר של 3DMARK שהגיעו ל-9K+ עם אותו כרטיס! איך זה יכול להיות?? :s05: ** הכרטיס כמובן בחתימה..
-
- 5 תגובות
- 553 צפיות
-
-
טוב השאלה דיי ברורה, האם ניתן לשדרג רדאון 9550 לרדאון 9700 ? או שאפשר רק עם 9500 ?
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
לא, זה עוד לא ה4.9, אבל יצאה גרסאת ה4.8 עם הקונטרול פאנל החדש. שווה הורדה: http://www.ati.com/products/catalystcontrolcenter/index.html
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
מישהו שמע על תקלות במסכים האחרונים שהגיעו לארץ? מחזירים מסכים ???
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
יש מקומות ששולחים לארץ ? במחיר עד כ 320 ש"ח כולל משלוח
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני מעוניין לקנות גם מסך... למשחקים... שיהיה לו זמן תגובה טוב 17 אינצ' ועד 2000 שקל תודה.... חחח דרך אגב איזה פרצוף מגניב
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
-
אני בונה מערכת מחשב לעבודה יומיומית במחשב בסביבת מערכת הפעלה וינדוס ויסטה. (אפקט ה- AERO יהיה מופעל) מפרט חלקי נוכחי: מעבד Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe BOX ¤1007 לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L ¤528 כרטיס מסך Gigabyte Nvidia Geforce 8600GT 256MB DDR3 DualDVI HDCP Bulk ¤635 אני מחפש כרטיס מסך איכותי ומשתלם שיתן לי תמורה טובה. השיקולים הם שאני משתמש במסך 19 אינץ' רחב, מריץ וינדוס ויסטה עם אפקט האירו ומשתמש לעיתים בפוטושופ לעריכות קלות בלבד. כמו כן, המחשב מיועד להשמר לטווח ארוך אז אורך חיים גם חשוב. אפשרות נוספת שמצאתי זה: PowerColor Redeon HD3650 Xtreme 512MB GDDR3 PCIe אודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
היי, אני בדרכי לקנות מחשב חדש, המליצו לי על הכרטיס הזה...אבל... כרגע יש לי מחשב ישן, ואני מחובר לטלוויזיה דרך S-VIDEO בצד המחשב, וכניסת בננה ל-VIDEO IN בצד הטלוויזיה שזוהי הכניסה היחידה לטלוייזיה. ממה שראיתי הכרטיס לא תומך ב-S-VIDEO (בטח תצחקו עליי) , מה האפשרויות שלי? אני CLUELESS בנושא עוד קצת פרטים: משחקים ברמת גרפיקה בינונית ומעלה, התקציב הוא עד 800 שקל(מצאתי את הכרטיס הספציפי הזה ב-680 שקל) , יכול להיות שתהיה לי אפשרות להביא מארה"ב המחשב כנראה יהיה עם 2GB 800MHZ, QUAD 2.4 רעיונות? תודה
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש, ולא מצאתי. אני מחפש השוואה בין כרטיסים ישנים (של סידרת 9XXX של ATI לדוגמא...) לחדשים... תודה.
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-
היי חבר'ה, יש לי את המחשב הבא: * לוח אם P5B *E6600 @ 2.4Ghz * Geforce 7950GT 512Mb * 2GBRam 800Mhz * 450W Corsairתאכלס, היו תכנונים ממזמן לשדרג, לא יצא, התגייסתי, 3 שנים אני במערה מבחינת טכנולוגיה - אני לא מבין פאקינג כלום.אני מתכוון בעתיד לקנות מחשב רציני, אבל לעכשיו - אני רוצה לשדרג את המחשב הנוכחי, בשביל להריץ את כל המשחקים שפספסתי ב3 שנים האחרונות. (BF:BC2 לדוגמא, שרץ קקה) תמליצו לי על כ. מסך טוב, שפשוט יחזיק לי בצורה סבבה את המשחקים של היום, ובצורה טובה מאוד את המשחקים של ה3-4 שנים האחרונות. אני צריך גם להוסיף עוד 2 ג'יגה למחשב, נכון? אם כן, איזה? אני כבר לא מבין בזה, בכלל \= אני אפילו מוכן להחליף את ה2 שיש לי, ב4 GB חדש לחלוטין מסדרה חדשה, גם ככה ה…
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אני סגור לחלוטין על הכרטיס הנ"ל. רק לא יודע של איזו חברה לקחת. מדובר בהפרשמי מחירים קיצוניים... אני מתכנן לבצע OC בכרטיס מסך. נראה שלTWITECH יש חתיכת אוורור רציני. אולי בגלל זה הוא עדיף למרות הקפיצה במחיר? INNO3D: http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1723 830 שקל TWINTECH: http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?ProductID=1683 1185 שקל, נראה מדהים.. כמו כן, יש גם של POINT OF YOU, עם מחיר של 1000 שקל http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?ProductID=1458 מה אתם אומרים? להשקיע וללכת על הTWINTECH או שאין שום טעם? אני מוכן לשלם יותר, אם זה שווה. היה לי בעבר כרטיס של INNO3D והיו לו בעיות התחממות מזוויעות..
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
עד כמה שהבנתי.. זה לא ממש אידיאלי לעשות oc לכרטיס מסך הזה.. מישהו מוכן להסביר לי למה..? יתרונות/חסרונות? מה השיפור אחרי זה בביצועים..? ואיך בכלל עושים את זה? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 553 צפיות
-