עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by kingdavid,

מה אתם אומרים מי יותר טובה? עוד שאלה לאיזה כרטיס גרפיקה שלהם מתשווה כיום? הנה מאמר Apples to Apples on Graphics? The Xbox 360's ATI graphics core also throws a wrench into our graphics comparison since it uses a new-fangled Unified Shader Architecture that mixes up pixel- and vertex-pipelines and makes comparison to older video card technology very difficult. The Xbox 360 graphics core may have 48-pipelines, but we don't know how powerful they are compared to dedicated pixel and vertex pipelines. The PlayStation 3 has a pretty strong Nvidia graphics processor, but you can see how Sony may be afraid of the specification sheet comparison by the pipeline number convenientl…

• 3 תגובות
    • 946 צפיות
  2. Started by yotam_10,

אני קניתי מחשב חדש לפני חודש(ראה מפרט) והשאלה שלי היא האם הכרטיס שבמפרט יכול להריץ משחקים שיצאו בחצי שנה הקרובה.... האם הכרטיס שלי יכול להריץ: F.E.A.R....? q4??? ועוד מישחקים כבדים אחרים??

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  3. לחבר שלי יש כרטיס מדגם R9500PRO BBA . עכשיו יש לו רסיבר, טלויזיה ומחשב. הוא רוצה לחבר את המחשב (כרטיס מסך) לרסיבר\טלויזיה (אין לי מושג איך עושים את זה) בכדי ליראות סרטים של המחשב בטלויזיה. עכשיו לכרטיס הזה יש יציאת VIDEO OUT או S-VIDEO אין לי מושג (ממש לא מבין בזה) החיבור עגול שחור כזה, אבל הבעיה היא שאין לו שום כבל שמתחבר ליציאה הזאת בכרטיס. השאלה שלי היא איזה חוטים צריך לקנות לכרטיס בכדי לחבר את כל העסק ולקבל את התוצאה המבוקשת ?? כשאני שואל איזה חוטים, הכוונה היא לשמות של החיבורים האלה שהוא ידע מה להגיד למוכר בחנות... מקווה שתעזרו לי

• 9 תגובות
    • 660 צפיות
  4. Started by OgANDi_BoY,

GIL Forsa 6200 Max 256MB TurboCache, PCI-E (BULK) מזה הכרטיס מסך זה ? לא כתוב על איזה מנוע הוא עובד...

5. Started by do_k,

שלום יש לי מחשב עם מעבד DUAL CORE DUO וכרטיס מסך ATI1950XT. אני ממש לא מבין בזה הרבה, אבל אני שוקל לקנות מסך "27. השימושים שלי הם אינטרנט, סרטים וקצת משחקים. איך תהיה התצוגה, המפרט מספיק למסך כזה, או שיש צורך בשידרוג כלשהו? תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אין לי מושג אם כדאי לי לחבר את המסך לDVI כי בינתיים אני מחובר לחיבור VGA כבר שנה ואולי זה יתן לי בונוס מסויים אם מישהו יודע ויוכל להשיב לי אודה לו מאוד.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Asaf.Y,

שלום, חבר רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה בעזרת כבל HDMI. הבנתי שיש איזה כבל שצריך לחבר (SPDIF ללוח) , השאלה אם הכרטיס תומך באודיו דרך הכרטיס מסך ? בתודה , אסף.

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  8. https://www.tms.co.il/product/11861 פשוט בכרטיס דומה באתר של KSP רשום שהוא צריך 460W אבל אמרו לי שזה מספיק 430W המעבד שלי הוא Q8400 (ארבע ליבות) 2.66GHz 2.67GHz לוח האם שלי הוא Gigabyte EP45C-DS3 כרטיס המסך הנוכחי שלי הוא ATI RADEON HD 4670 1GB ספק כוח: אני אשתמש בספק הזה http://ksp.co.il/?select=.1108..140..546..549.&list=1&sort=2&glist=0&uin=8602&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by redti,

שלום חברי פורום גרפיקה. פתחתי את הדיון הזה עקב המקרה שהיה לי לא ניקיתי את המחשב לעיתים קרובות והמאורר של הכרטיס מסך היה סתום והוא נשרף לי. gainward GF4 TI 4200 128 mb vivo אז אנשים נקו את מחשבכם לעיתים קרובות שלא יקרה לכם מקרה כזה מצער...

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  10. Started by navk2,

דוד שלי קנה 9600 PRO אבל הוא עשה השהייה. יש לו מעבד 2.6 אני חושב שעם HT, ג'יגה זכרון וכרגע אנובורד אבל הוא כבר מת להחליף אותו.. הצרכים העיקריים שלו זה משחקים אבל לא יותר מידי כבדים וגם חשוב מאוד שתיהיה יציאה נוחה וטובה לטלוויזיה ! ראיתי בנעוץ ש 9600 PRO LITE מומלץ אבל מה שהוא קנה זה לא LITE והוא קנה את זה מפה : http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=372&category_id=193c86e6beabca7c6e519beb3878e90a מה אתם אומרים ^^^ משתלם ? אני חשבתי לקחת את ה- 6800 אבל הוא עם 128 זכרון, זה יפריע ? והאם יש עוד כרטיסים טובים בטווח מחירים הזה ? ולאיזה מהכרטיסים שהוזכרו עד עכשיו יש יצאיה לטלויזיה ?

• 7 תגובות
    • 554 צפיות
  11. Started by zahi74,

שווה לחכות חודש ובמקום לקנות HD2900PRO לקחת DX10.1 HD 2950PRO RV670 עכשיו מעניין מחיר http://www.digitimes.com/mobos/a20071001PD211.html

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by כהןישרק1,

אינטל 3820 מסך 1440P משחקי כדורגל 14 / כדורסל 14 / A VS P השאלה שלי האם 780 יתן לי משהו ש- 770 לא יתן בתמונה אני אוהב להפעיל את כל הפילטרים במקסימום בדרייבר והאם יש הבדל בין היצרנים השונים , לא במהירת עבודה אלא יתרונות בדרייבר שיתן תמונה טובה יתר מהמתחרים

• 10 תגובות
    • 937 צפיות
  13. כרטיס המסך הפופולארי Geforce RTX 2070 של NVIDIA מקבל את טיפול ה-Super והופך לחזק יותר - בדקנו עד כמה שווה המלך החדש של תג המחיר 500 דולר לכתבה

14. Started by barlevi321,

שלום לכם. הייתי רוצה לדעת מה זה בכלל sli משולב בלוח האם , מה זה בכלל, ומה זה עושה. ואם יש לכם מאמר על העניין הזה אני מאוד יודה לכם , (בעברית אם אפשר). בתודה מראש בר לוי!!!

15. Started by EpoXi,

שלום חברים, ברשותי טלוויזיה 42" שמשמשת כמסך המחשב שלי. רציתי לדעת אם יש אפשרות להציג את המחשב רק נגיד על 70% מהמסך? ניסיתי לחפש בדרייבר של הכרטיס מסך (GTX 560 TI) אבל לא מצאתי. תודה רבה. - - - תגובה אוחדה: - - - בטעות פתחתי את הנושא פה ולא בתמיכה טכנית, יש אפשרות להעביר?

16. Started by Vendome,

שלום לכולם בסקיי PC , מאיפה שאני קונה את המחשב מוכרים את הכרטיס הנ"ל במחיר מגוחך על 530 ש"ח. האם החברה בעקרון טובה, והביצועים זהים גם לX800GTO של חברת GB לדוגמא? תודה ניב

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. שלום אני צריך המלצה לכרטיס מסך למערכת htpc + יציאת hdmi שיהיה nvidia (בבקשה לא להמליץ לי על ATI ) התקציב 500 שקל ושמעתי על משהו שהיציאות hdmi לא תומכות בסאונד או משהו כזה, אשמח להסבר גם על העניין הזה תודה

18. Started by yoni206,

שלום לכולם אני לא רואה הרבה המצלות עליהם, ומצד שני גם לא השמצות. מצד שלישי הם זולים יותר מ SAMSUNG ו LG מה הבעיה איתם?

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  19. שלום חברה בדקתי באתר של חנות מחשבים כלשהי מחירים של כרטיסי מסך וראיתי שGeForce 6600GT עם תמיכה בSLi עולה כ1000 שקל. ראיתי גם שGeForce 6800GT עולה כ2000 שקל. אז רציתי לדעת מה עדיף לקנות? 6800GT בודד או שני 6600GT שיעבדו ביחד על אותו מחשב? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 668 צפיות
  20. איך אפשר לדעת איזה מארז יש לי? ואם יש לי AGP X2 או X4 ????

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. מסך MAG InnoVision 810FD יד שניה ב1000 ש"ח, כדאי לי לקנות? מחבר של אחותי מה אתם אומרים ?

• 7 תגובות
    • 860 צפיות
  22. Started by RoNeR,

נתחיל מהתחלה.. שהיה לי xp הכל היה בסדר.. במשחקים המשחק היה על מסך מלא נימתח לרוחב המסך.. לאחר מעבר לויסטה שניכנסים למשחק לדוגמה nfsu2.. המשחק ניראה כיאלו הוא במסך מרובע ויש שתי פסים שחורים בצד.. למישהו יש פיתרון לזה שגם בויסטה המשחקים יעבודו על מסך מתוך..?? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 573 צפיות
  23. פשוט כדי להריץ DESKTOP על שתי מסכים, לא מעבר לזה, ושהיה בתקן PCIEX רב תודות

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  24. שלום וברכה, הודעה ראשונה שלי פה ואני מקווה שאני עושה את זה נכון יש לי מערכת מחשב "ישנה" Amd 64 3200{754} Asus k8v dlx 1024 A-data 400 mhz and a 9800 pro בקיצור... הRADEON המסכן לא סוחב כבר... מה כרטיס הAGP הכי משתלם\חזק שאני יכול לקנות , תקציב = אין בעיה... תודה מראש Imbashama {סליחה על הניק , אבל אני לא בנאדם מקורי } אהה כן , אני מכיר את הפורום דרך אח שלי שהיה משתמש כאן מזמן... אבל היו לו "תקלות " עם המנהלים, סומך עליכם!

• 34 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. איזה כרטיס מסך קדאי לי לקנות בין 600-1000 שח ?

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.