עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by יניב קופר,

מה זה אומר [attachment deleted by admin]

2. Started by amirxbox,

AOC 7KLR מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  3. שלום לכולם אני מקווה ששמתי את ההודעה במקום הנכון אז יש לי מחשב נייד של IBM ואין לי חיבור ישיר לטלוויזה מה אני עושה יש פתרון שלא יהיה יקר כל כך? הדגם R50E http://www.gepbolt.hu/ii/ibm-thinkpad-r50_big.jpg

• 5 תגובות
    • 603 צפיות
  4. Started by 111111,

ברצוני לקנות את המסך 17 אינצ הכי טוב שאפשר בטווח החיר שנקבתי אני חשבתי על ה- LG F700P אם יש לכם עוד הצעות או משהו להגיד תודה

• 5 תגובות
    • 603 צפיות
  5. Started by הני,

קניתי מחשב חדש (P4) עם צורב DVD של NEC. כרטיס מסך: ATI RADEON 9250 128 MB + TV + DVI. רוצה בתור שלב ראשון לראות דיסק DVD קיים וחוקי ולא מצליחה!!! שומעת קול אך המסך שחור (מנסה לראות בתוכנת BSPLAYER). מה עושים? אני חדשה בעניין DVD ואשמח לקבל עזרא או הפנייה למידע מרוכז בנושא.

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  6. אני סגור לחלוטין על הכרטיס הנ"ל. רק לא יודע של איזו חברה לקחת. מדובר בהפרשמי מחירים קיצוניים... אני מתכנן לבצע OC בכרטיס מסך. נראה שלTWITECH יש חתיכת אוורור רציני. אולי בגלל זה הוא עדיף למרות הקפיצה במחיר? INNO3D: http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1723 830 שקל TWINTECH: http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?ProductID=1683 1185 שקל, נראה מדהים.. כמו כן, יש גם של POINT OF YOU, עם מחיר של 1000 שקל http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?ProductID=1458 מה אתם אומרים? להשקיע וללכת על הTWINTECH או שאין שום טעם? אני מוכן לשלם יותר, אם זה שווה. היה לי בעבר כרטיס של INNO3D והיו לו בעיות התחממות מזוויעות..

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  7. נראה לי זה די ברור... אני לא מצליח לקרוא את האותיות מה TV כאשר זה מחובר מהכרטיס מסך. הכוונה לשמות קבצים וכו'... חיבור צהוב בננה רגיל. את הסרטים אני רואה באיכות טובה יחסית. יש למשהו רעיון? אגב, הורדתי ל 800 על 600 ורואים טיפה יותר טוב, אבל אצל חבר שלי רואים מעולה את הכתב, ממש חלק... יש לנו פחות או יותר אותה טלוויזיה. SONY 21 אינץ. יניב

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  8. Started by Lirux,

תיסתכלו על הצל של הנסיך...כולו מפוקסל... מישהו מוכן להסביר לי למה זה קורה ואיך אפשר לסדר את זה?

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  9. אני מקווה שלא תיכנסו בי על השאלה הזו,אבל באמת אחרי חיפושים לא מצאתי את התשובה. בלי קשר לכסף האם הכרטיס הGT8800 החדש טוב מכל הבחינות מכרטיס GTS8800 640 MB ASUS?

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  10. אני מחובר לHOT (לא ממש רלוונטי) יש לי מסך LCD למחשב האם קיימת אפשרות לחבר את הLCD לכבלים בלי לרכוש כרטיס טלויזיה?

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  11. יש למישהו מושג? או לפחות לראות אותם בתצוגה? אני מדבר על מסכים של סוני...S73\S74 או VIEWSONIC VP171 מישהו ראה אותם בתצוגה איפהשהוא?? אני פשוט רוצה לקנות ואני חייב לראות אותם בסרטים וכאלו לפני שאני קונה...

12. Started by aviramb,

שלום אחרי שנים של שימוש בכרטיס Voodoo5 שידרגתי מחשב עם כ.מסך nVidia. החבילה מגיעה עם התוכנה nView של nVidia. שתי שאלות: 1. התוכנה מותקנת by default בעברית וזה דיי מעצבן. ניסיתי להוריד גרסה אחרונה מהאתר שלהם ולהתקין וזה עדיין בעברית (אני משתמש ב XP Enabled). ניסיתי גם להעביר בלוח הבקרה את המיקום שלי לארה"ב וזה עדיין התקין בעברית. מה קורה פה?? 2. אני חושב שהתוכנה שימושית - מה דעתכם? תודה

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  13. אני רוצהלקנות את ה Sapphire Atlantis Radeon 9600 Pro אבל אני מפחד קראתי בפורמים שיש בעיות עם הכרטיס בעיות ריצוד מאוד חשוב לי לדעת אם לקנות אותו ואם אכן יש לו בעיות האם שווה לקנות במקומו GF FX 5600 של MSI

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  14. Started by giloman,

ראיתי בחלק של אומגה שיש סופטמוד מ9500PRO אוNP ל9700 מה השינויים שזה עושה לכרטיס (פתיחת צינורות וכדומה ) ? האם אפשר לעשות OC פשוט ל9500 פרו - להעלות ליבה וזיכרון או שהו חסום ?

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  15. Started by Flow-Style,

יש לי שאלה..איזה כרטיס מסך יותר טוב? ATI Radeon 1900XT 256 או Gigabyte NVIDIA GeForce 7900GT 256MB PCI-3 GV-NX79T256DB-RH ואם אפשר גם שתסבירו לי מה ההבדלים בערך? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 603 צפיות
  16. Started by mimzak,

שלום חברים יש לי את הכרטיס הנ"ל חיברתי כבל HDMI ליציאת וחיברתי לפלזמה אבל משום מה לא שומעים סאונד עד כמה שהבנתי הוא אמור לשדר סאונד בכבל אחד יש לציין שהיציאה היא HDMI ולא עם מתאם DVI ל-HDMI מישהו מכיר את הפתרון לזה???[br]פורסם בתאריך: 14.12.2009 בשעה 20:49:38 חברה מצאתי איך להוציא סאונד אבל אני יכול לבחור רק רמקולים של המחשב או יציאת HDMI איך אפשר להוציא סאונד משני המצבים לוח GB MA770 UD3 תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  17. למפרט של מחשב שמיועד לעריכת סרטים צריך כרטיס מסך חזק? ואם כן למה? הרי אין שם איזה משהו שקשור לגראפיקה כמו במשחקים לא? אמרו לי שצריך ליקנות למחשב כזה כרטיס מסך של MATROX ולפי מה שאמרו לי הכרטיס מסך הזה טוב לעריכת סרטים, במה הוא שונה נגיד מ7800GTX? ה7800GTX לא חזק מספיק? או שאלה 2 כרטיסים שונים לגמרי? כי קצת התבלבלתי בקטע הזה

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  18. Started by Kazuma,

היי, רציתי לדעת עבור הכרטיס Leadtek GeForce 8800GTS 640mb להוריד את הדרייבר מהאתר של nVidia או מהאתר של Leadtek? באתר nVidia הם מציעים דרייבר כללי לגרסת ג'יפורס 8 בעוד שבאתר של Leadtek ספציפית את 8800GTS. אז מה להתקין?

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  19. Started by Royz,

היי, קניתי אותו עכשיו וזה מראה 62 כאשר לא במאמץ.. זה נורמאלי?

• 5 תגובות
    • 603 צפיות
  20. אני רוצה לחבר את המחשב שלי לטלויזיה מהסוג הישן (מסך גדול עם כניסת RCA יחידה) ומחפש כרטיס מסך טוב אך לא יקר מדי. מפרט מחשב: מעבד core i5 2500 לוח אם asrock z68 pro3 זיכרון kignston ddr3/2Gb/1600Mhz ספק כוח antec earthwatts EA500d מסך: teac 20.1" 1680x1050@60hz אני צריך כרטיס מסך עם יציאת s-video, וכזה שאוכל לחבר אליו גם את מסך המחשב וגם את הטלויזיה לשימוש בו-זמני.

21. Started by amit71,

שלום אני בונה מחשב שמלבד השימוש הקלאסי(אופיס וכו')ישמש גם כ HTPC (מחובר בחדר אחר מהסלון) המעבד יהיה Q6600 לוח אם כנראה GIGABYTE דגם GA-P35-S3L .המחשב ישמש למשחקים 30% ו70% לסרטים HD כולל קידוד כאשר איכות האודיו והוידאו בעלי עדיפות ראשונה המחשב יחובר למגבר של ימהה RXV1800 הכולל HDMI ויכולת DTSHD ואני מתלבט בקשר לכרטיס מסך אשמח לקרוא מה אתם חושבים איזה כרטיס עדיף מבין השתיים או אולי עדיף 8600GT 512MB אם יש הערות ו/או הצעות לגביי לוח אם שונה שיתן תוצאות טובות יותר למה שציינתי אשמח לשמוע .

22. Started by refael11,

הורדתי את המשחק Armed_Assault הורדתי לו קראק וכשאני בא להפעיל אותו הוא נותן לי את השורה הבאה שהוא זקוק ל- pixel shader 2.0 תמיכה מישהו יודע במה המדובר?? ואיך ניתן להתגבר על תקלה מסוג זה?? בתודה מראש לכול העוזרים תמישכו להיות שפיצים כמו שאתם!!

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  23. יש לי מעבד פנטיום4 1.6Mhz RDR 512 board intel 850mv radeon 9800 NP מה הדריבר הכי מומלץ למערכת הזאת לפחות לפי דעתכם...

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  24. הפעלת פילטרים היא באפשרויות של המשחק או בדרייברים? כי ראיתי שגם בדרייברים יש x4 x8 וכו..

• 5 תגובות
    • 603 צפיות
  25. Started by Pc-Master,

יש לי מצלמת וידיאו ואני מעוניין להעתיק את הסרטים שיש על הקלטת שבמצלמה לתוך המחשב. כאשר אני מחבר את המסרטה לוידיאו ומנסה להעתיק את הסרט לוידיאו זה יוצא שחור לבן. לכן המליצו לי לקנות כרטיס עריכת וידיאו ולהעביר את הסרט לתוך המחשב ואז לצרוב את זה לדיסק- dvd. האם יש לכם המלצה לכרטיס עריכת וידיאו באיזור ה- 400 שקל? הכרטיס חייב להיות חיצוני כיוון שהוא מיועד לשימוש עם מחשב נייד. במחשב יש חיבור- usb2. http://www.avermedia.com/cgi-bin/products_capture_ezmakerusb2.asp האם הכרטיס הזה יתאים לי? והאם למישהו יש ניסיון עם הכרטיס הזה או דומה לו? בתודה מראש, דורון ריבניק.

• 0 תגובות
    • 603 צפיות

דיונים חדשים בפורומים