כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
העם הכרטיס מסך 1900xpro הוא כרטיס מסך חזק? העם הוא יפעיל לי את קרבון ואת crysis על ההגדרות הכי גבוהות?
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
דוד שלי קנה 9600 PRO אבל הוא עשה השהייה. יש לו מעבד 2.6 אני חושב שעם HT, ג'יגה זכרון וכרגע אנובורד אבל הוא כבר מת להחליף אותו.. הצרכים העיקריים שלו זה משחקים אבל לא יותר מידי כבדים וגם חשוב מאוד שתיהיה יציאה נוחה וטובה לטלוויזיה ! ראיתי בנעוץ ש 9600 PRO LITE מומלץ אבל מה שהוא קנה זה לא LITE והוא קנה את זה מפה : http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=372&category_id=193c86e6beabca7c6e519beb3878e90a מה אתם אומרים ^^^ משתלם ? אני חשבתי לקחת את ה- 6800 אבל הוא עם 128 זכרון, זה יפריע ? והאם יש עוד כרטיסים טובים בטווח מחירים הזה ? ולאיזה מהכרטיסים שהוזכרו עד עכשיו יש יצאיה לטלויזיה ?
-
- 7 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף וידאו אין למחשב ושמעתי שמוכרים אותו בנפרד גם בלי כרטיס מסך. אז רציתי לשאול איך זה נקרא וכמה דבר כזה עולה. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 537 צפיות
-
-
Geforce 6600GT PNY 128mg יש לי בעיה עם הכרטיס הנ"ל המוצגת כאקטיפקטים כל מי שיש לו את הכרטיס הזה מחברת PNY וAGP אשמח אם יצור איתי קשר דרך הפרטי\איסי\מסנגר\אימייל תודה מראש! זה ממש דחוף!
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
לפני כמה ימים לקחתי את הסך לתיקון והביאו לי מסך חלופי שלא עובד ברזולוציה של המסך הקודם, וכשאני מדליק את המחשב אז רק כאשר הוא מגיע לווינדוס הוא נכבה... אני צריך לדעת איך אני יכול דרך "מצב בטוח" (במצב בטוח הוא עובד) להקטין את הרזולוציה ושאני יוכל אח"כ להפעיל את המחשב מחדש ושזה ייפעל כשורה... (בעקרון לי אין בעיה להשאר בלי מסך כמה ימים אבל אבא שלי צריך את המחשב כי כל העבודה שלו על המחשב) תודה לעוזרים.. )
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
256MB NVIDIA GeForce Go 7300 TurboCache או 256MB ATI Mobility Radeon X1400 HyperMemory או ששניהם בסה"כ אותו דבר???
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום אנשים. יש לי שאלה כללית שהרבה זמן מבלבלת אותי, והיא כיצד מבטאים את שמות הכרטיסים של nvidia. אני אסביר את עצמי יותר טוב: מאז ומעולם האמנתי שמבטאים את שמותיהם של כרטיסי המסך של nvidia בצורה הזאת: נגיד 7600 אומרים שבעת אלפים שש מאות. אולם לפני שלושה ימים הופתעתי לגלות שלא כך קוראים לו אנשי מיקצוע אחרים. דוגמה לכך היא כשהלכתי לחנות המחשב הקרובה לביתי, ואז המוחר שם שאל אותי אם אני רוצה את הכרטיס מסך שבע שש מאות (7600). אז השאלה שלי היא צריך לבטא את השמות שלהם. בתודה מראש על העזרה.
-
- 5 תגובות
- 537 צפיות
-
-
בעיקרון אני עומד לקנות 7600GS, אך קיבלתי הצעה ל X800 לפי המפרט הבא : Memory 256MB Type GDDR3 Interface 256BIT GPU 400 MHz Memory 986 MHz DVI Yes TV-Out Yes Video-in No Ramdac 400 OpenGL 2.0 DirectX 9.0 PixelPipelines 12 הבעיה יחידה שמטרידה אותי הסוגייה של האי תמיכה ב HDR ו SM3 רציתי לדעת על היכן בא לידי בידוי HDR ו SM3 ועד כמה זה משפיע? האם כדי ללכת על 7600GS שנראה חלש ממנו בגלל שהוא כן תומכה בפונקציות הללו ??
-
- 8 תגובות
- 537 צפיות
-
-
מה יותר טוב מהבאים x1600pro 256mb 7600gt 128mb 7600gs extreme 256mb 7600gs 512mb כולם עולים פחות או יותר אותו דבר... ועוד דבר, מה עדיף קירור פסיבי[ללא מאוורר] או אקטיבי[עם מאוורר]? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
רציתי לדעת בקשר לCHUCK PATCH , אותו אחד שמאפשר להפעיל HDR+AA בכרטיסי ATI, האם הוא עובד רק למשחק OBLIVION, או שעובד לכל המשחקים והאם חייב אותו בשביל להפעיל את הHDR והAA ביחד, במשחקים????
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
-
אני נתקל בזמן האחרון בבעיה די מעצבנת.. במשחקים מסויימים, אחרי כמה דקות משחק, ה-6800GT שלי פשוט עולה לטמפ' גבוהות מדי (120 מעלות.. שזה הרבה מאוד ל-6800).. הקטע המוזר זה שזה קורה רק במשחקים ספציפיים.. זה קרה לי למשל בנסיך הפרסי האחרון (לא זוכר את השם), שזה לא כזה משחק מטורף מבחינת גרפיקה.. בפריי זה קרה לי כל הזמן.. מצד שני אובליביון רץ חלק, CS:S אף פעם לא עשה בעיות.. Battlefield 2 עובד אחלה.. ככה שזה די מוזר.. בעבודה שוטפת (אינטרנט, מוסיקה וכאלה) הכרטיס על 70-75, אבל טמפ' החדר היא 27-28 בקיץ והמארז לא מאוורר מדהים (מארז קטן עם בעיית אבק מציקה). אני חושב שזה אולי קשור לדרייבר.. אני ידוע שיש דרייברים קצת דפוקים שגורמים לבעיות חימום.. אני משתמש ב-84.25 (forecware). זה די מעיק…
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
מותגי ה-Red Dragon וה-Red Devil הוותיקים זוכים להמשכיות מעניינת גם בדור החדש מבית AMD, לשמחתנולכתבה
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב ישן שאני אוהב לעבוד עליו יש שם HD 5770 ויש לו דרייבר עדכני באתר יצרן רק עד 2015 נכנסתי לאתר amernimezone והורדתי דרייבר חדש 2022 לאותו כרטיס מה שמוזר שבמנהל התקנים במקום 5770 כתוב HD 6750 עשיתי בדיקה ב 3DMARK לראות אם יש הבדל בביצועים אין הבדל 1 ל 1 אותו דבר אותו ציון , מה שכן אולי זה רק הרגשה הכול נתפח מהר יותר תיקיות וכו' הכול רץ יותר אפילו בהקלדה , רשום לי במנהל התקנים דרייבר 2022 מה זה עושה בעצם ? זה סתם שטויות ? הדרייבר של 2015 ו 2022 צד שלישי הם אותו הדבר ? ביוטיוב אומרים שהדרייבר עוזר פלאים במשחקים נותן יותר פרמים אני אישית מרגיש את זה בעבודה בשולחן העבודה , מישהו יודע מה הדרייבר הזה עושה ? בניגוד למקור ?
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
- 1 follower
-
-
זה המחשב שלי כרגע - Intel Core I5 750 2.66GHz 8MB LGA1156 GIGABYTE GA-P55A-UD3 (P55) LGA1156 I5 - ATX PATRIOT Sector5 Gaming Dual Channel DDR3 4GB 1333MHZ 9.9.9.24 PowerColor ATI Radeon HD5850 1GB DDR5 SAMSUNG 1000GB (HD103SJ) -32MB - 7200RPM S-ATA 1 אני מחפש לשדרג לו את הזיכרון, לקנות כונן SSD וגם להחליף את הכרטיס מסך לאחד שמיועד לעריכת ווידאו בתוכנת פרימייר, אפטר אפקטס ואביד. מעוניין לדעת איזה כרטיס מסך עדיף לתוכנות אלה (כשקטגוריית המחיר היא בסביבות ה-2000 ש"ח) תודה רבה, יואב
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
- 1 follower
-
-
אפשר קישור לדריוור?
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אני יודע שזה לא הרבה לכרטיס מסך, אבל אני בטוח שאפשר לקנות כרטיס שיהיה טוב יותר מה F-FORCE 2 64 MB שלי אז מה אתם ממליצים?
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
לדוגמא, מהירות גישה של 3.3NS לעומת 2.86 (R9600P). והאם למשתמש אשר לא מתכוון לבצע OC מהירות הזכרון רלוונטית? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
מה יותר טוב? והאם יש בשניהם VIVO? זה: ALBATRON GeForce FX5900XTV 128MB , 256BIT , VIVO או זה: Prolink PixelView GeForce FX 5900XT 128MB AGP 8X, 128MB DDR (-2.8ns,Memory Clock :700MHz), nVidia GeForce FX 5900LE GPU (core Clock : 400MHz), Cooling fan, w/TV-OUT, DVI. w/DVI to VGA adapter, bundle with WinDVD, Power Director and 3D game בתודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקבל אותו. הכרטיס עצמו מחו"ל. האם ישנה דרך להפוכו שיעבוד בארץ? האם הוא טוב בכלל?
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס הנ"ל, ולפני זמן מה כאשר ניסיתי לחבר אותו לטלויזיה, ה tv-out לא עבד לי. מישהו יכול להגיד לי מה אני צריך להגדיר בדיוק בדריברים כדי שהוא יפעל? כי החלפתי דריברים כמה פעמים מאז הפעם האחרונה שה tv out עבד לי, מה שמוזר הוא שפעם גם ב dos היציאה הייתה עובד, אז ככה"נ זה לא שקור לדריברים. יש למישהו מושג מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש על הכל אני סגור חוץ מהכרטיס מסך תקציב עד 700 שקל.. מחכה להמלצותיכם תודה
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
חבר טוב שלי קנה את ה-GeForceFX 5950 Ultra 256MB של Asus רציתי לדעת מה דעתכם על כרטיס המסך..... אהה וגם איך הוא ביחס לRadeon 9800 pro כי זה מה שאני קונה ואני והוא כל הזמן מתוכחים מי יותר טוב........... (תענו לי על השאלות בלי שום שום שום יחס למחירים....כי הוא קנה את הכרטיס הנ"ל בחו"ל) תודה
-
- 6 תגובות
- 537 צפיות
-
-
יש לי תקציב עד 1000 שח ורציתי לדעת איזה כרטיס מסך הכי משתלם לקנות בסכום הזה ואני לא צריך לעריכה וכאלה רק למשחקים כבדים
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מחשב AMD 2.2 512 זיכרון 80 ג"גה והכי חשוב TI4200 אם יצאית תמונה וכנסת תמונה אז ככה אני רוצה להעביר את הסרטים ולערוך אותם אז אם איזה תוכנה לעשות את זה בשביל גם שזה לא יתפוס הרבה כול כך (אני רוצה שבערך שעה צילום הייה 500 מגה) הבעיה היא שבשבילי האיכות זה הכי חשוב לפני הכול כי זה סרטים שלי בחו"ל ואני רוצה לצרוב את זה בסוף ב VCD ולשמור את זה (כדי שאני יכול לראות את זה בכיף ב DVD) אז בנתיים מה שהצלחתי להעביר לא היה באיכות טובה מדי בשבילי אני רוצה יותר טוב האיים בכלל כדי לי לקנות עוד כרטיס מיוחד שיעביר לי לתוך המחשב (אני מוכן להשקיע כסף כי יש לי יותר מ 50 שעות צילום לערוך) המצלמה שאני משתממש אין לה יצאה USB או משהו דומה רק בננה ואם אני ישיג מצלמה כז…
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-