כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
אתר לסופט מוד ל ATI כולל ביוסים ודריוורים. http://www.ocfaq.com/ ERO
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
ושתיהיה של חברה מצוינת עם קירור טוב ושלוש שנים אחריות או שנתיים.
-
- 5 תגובות
- 604 צפיות
-
-
הכרטיס מסך (FX 5500)של חבר INNO3D ניתקע כבר כמה חודשים ככה, לאחר מכן אין לי בררה לעשות ריסטרט כמה עשרות פעמים ואז ללחוץ על "last known good configration". למה זה קורה ואם מישהו שמע אי פעם על החברה הזאת INNO3D כי אני לא. כתוב לי על האריזה של הכרטיס שהוא TORNADO והוא באמת עושה הרבה רוח מהמאוורר.
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס מסך שמתאים ללוח הנ"ל בתקציב של עד 800 ש"ח. חובה יציאת TVOUT. כרגע יש לי RADEON9800SE... האם השיפור יהיה משמעותי בכלל בתקציב הזה?
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
-
http://www20.tomshardware.com/mobile/20040727/index.html תראו מה זה יש לו אותה ארכיטיקטורה כמו ל-X800!! יש לו 3DC,SMOOTHEVISOIN HD,256BIT MEMORY,HYPER Z HD,8 PIPELINES וממש כל מה שיש ל-X800 רק שהוא בא אם 8 צינורות עיבוד קיצר דבר שווה ויקר :-\
-
- 5 תגובות
- 604 צפיות
-
-
היי קניתי והתקנתי כרטיס MSI GEFORCE FX 5900 VTD VIVO וכשהיה לי את הכרטיס מסך הישן כשהפעלתי את המחשב בהתחלה בהתחלה כשהווינדוס עוד לא עלה הופיעו לי הפרטים של הכרטיס מסך ועכשיו עם ה 5900 כלום לא מופיע .. האם זה פסדר? ועוד משהו... עם איזה תוכנה אני יכול להקליט למחשב נגיד סרט מסויים מקלטת ווידאו דרך ה VIVO? עם WINDVD או מה?
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מדיה סנטר מבוסס intel core duo. מעבד E6600 לוח אם GA-965P-DS3 כרגע יש לי שם RADEON 1980 PRO, אני רוצה לשדרג כ"מ שיתמוך בDX החדש, תלת מימד (כלומר שהוא ידע לדווח לטלווזיה שהתוכן המשודר הוא תלת מימד לא שהוא יצור תמונת תלת מימד) ויהיה בעל יציאת HDMI. רצוי גם שהוא יוכל להחזיק משחקים, לא משהו רציני, פיפא וכאלה. מה הכי מומלץ מבחינת עלות-תועלת?
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אז ככה... סוף סוף אחרי חודש אני מקבל לי את ה9800פרו החדש מבית ספהייר... מתקין לי פאר קריי ....(משחק ע-נ-ק!!!) מתחיל לשחק ואז הדבר המעצבן קורה.... המסך נראה כאילו הוא נכבה... אבל כותב שהפאוור סאייבינג עובד ושהסמך ייסגר בעוד מספר שניות... אני מתחיל להילחץ.... ולאחר שניה-שניה וחצי אני מתעצבן!!!! שוב ושוב אני מנסה ואותו דבר קורה.... ניסיתי לשנות הגדרות של המסך(לא של הכרטיס) ולא עבד.... עם מישהוא יודע אולי איך אני יכול לתקן/להפסיק את הדבר המעצבן הזה?!!?!? תודה...
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
לאחר קריאה ומס' שאלות בפורום בנושא לקנית כרטיס מסך חדש, בשעה טובה מוצלחת (ובמסגרת התקציב הנכון) קניתי R9600 pro ulta שעובד יופי. אז תודה רבה על התמיכה והתשובות המקצועיות. תומר
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
יצרנית השבבים עתידה לגייס את כרטיס המסך הייעודי המתקדם ביותר שלה בדור ה-Alchemist עבור השוק הנייד כחיזוק למכשיר הבא במשפחת ה-NUC שמיועד לגיימינג קומפקטי - עם הכינוי Serpent Canyonלכתבה
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חבר'ה קניתי מסך סמסונג 943B. יש לו חיבור DVI וגם בכרטיס מסך שלי יש. הכרטיס שלי הוא ATI Radeon X300. הבעיה שלי היא שהמסך לא מזהה את החיבור הדיגיטלי את הdvi. הוא מזהה רק אנלוגי VGA חבר'ה ניסיתי את כל האופציות וחרשתי על הפורום ולא מצאתי פיתרון אני חייב עזרה!!! אין בהגדרות של הדרייבר שום דרך להורות לכרטיס להוציא DVI. הדרך היחידה לעשות זאת היא עם כפתור SOURCE וזה לא מצליח
-
- 5 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום כולם אני מתכנן כבר זמן רב לקנןת LCD הבעיה שכבר תקופה ארוכה אין דגם שממש שוה לקחת(כמן ההרקולס בזמנו) כבר ננעלתי על ה Q17 אבל הוא עולה כמעט 2800 ש"ח אז אני לא ממש סגור עליו, כל מקרה ראיתי בפומביות מסכים נחמדים ואם נביא אחד ב 2000+ אז אולי כן יהיה משתלם . עכשיו הדגמים מוגבלים אז אני צריך המלצות וחוות דעת. 1)LG L1710S 2)SONY S73 3)PHILIPS 170X
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
שלום אנשים הכרטיב לא מיועד למשחקים בכלל חשוב שאוכל להריץ סרטים ב איכות DVD על טלויזיה ובמקביל לעבוד ברזולוציה שונה על המסך של המחשב. כרגע שניהם אנאלוגיים אבל מעונין בכרטיב שיתמוך גם ב- DVI לשמוע עתידי בטליויזית LCD תקציב 400-500ש"ח אבל כמובן שאם יש כרטיס זול ב הרבה שיעשה את העבודה הנ"ל אשמח, שוב אין לי ענין במשחקים. אגב, האם כרטיב טלויויזה יעשה את העבודה הזו? תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח אם תוכלו להגיד לי איזה כרטיס מסך יותר טוב מבין השניים? 1. RADEON X700 256MB V/D/VO של SAPPHIRE 2. X550 PCI-E 256MB TV-OUT DVI על המאוורר כתוב XI אין לי יותר מדיי פרטים עליהם, העתקתי לפה את מה שכתוב על המדבקה שלהם, השני אני לא יודע אפילו איזה חברה הוא... בכל אופן, אשמח אם תגידו לי איזה כרטיס יותר טוב מבין השניים כי ע"פ הנתונים הבסיסיים שלהם אז הם די זהים עם אותם אפשרויות בתודה מראש, ליאור.
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
אני מנסה לעדכן את הדרייבר החדש 177.83 אבל אני מקבל את ההודעה הזאת (מצ"ב תמונה) כל פעם שאני מנסה לעדכן. המערכת הפעלה שלי היא ויסטה 32 BIT חוקית לגמרה.. מה עושים???? היום אני עם הדרייבר 7.15.11.7783 [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
המצלמת וידאו המדוברת היא Panasonic nv-gs200 , עד כמה שהבנתי מצלמת וידאו דיגיטלית שמקליטה ע"ג כרטיס SD תמונות סטילס ווידאו ע"ג mini dv - מה זה? דיסק קטן? קלטת ? (אין לי שום ידע בנוגע למצלמות וידאו...אני בסה"כ עוזר לחבר) בכל אופן, תועד ארוע מסויים בעזרת המצלמה הזו וכעת חברי רוצה לצרוב את הסרט ע"ג מדיית DVD... כיצד הדבר נעשה? מישהו יכול להסביר לי את התהליך ובאיזה תוכנות יש להשתמש וכיצד? תודה מראש =)
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
או שאני חייב כרטיס וידיאו ייעודי בשביל לחבר אותו? בכל אופן החיבורים של הS-Video לא מתאימים למכשיר וידיאו שלי. אם צריך לקנות כרטיס וידיאו על מה הכי כדאי ללכת? חברה, דגם,? תודה לכם.
-
- 5 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שאלה1: לפי כל מה שקראתי זה היה הכרטיס הכי מומלץ , פשוט הרבה זמן לא התעדכנתי ורציתי לדעת אם יש משהו אחר שיותר משתלם ממנו * אחרי הכל 128MB זה קצת מאוד יחסית לכרטיסים שנמצאים היום בשוק... שאלה2: כמה BIT יש ב 6600GT? לצורך השוואה יש לי היום FX5200 עם 128MB ו 64BIT והוא כרטיס >>גרוע<<
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
היי, אני לא מצליח למצוא מידע על מהירויות זיכרון, ליבה ואפיקי זיכרון של ה5700 או ה5700le , מישהו יכול להגיד לי מי מבין השלושה הוא הכי טוב ומה ההבדלים בינהם?
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
קניתי לפניי שלושה ימים את ה9800GT,הבעיה היא שאני לא מוצא את הכבל הפנימי שאמור לתת כוח לכרטיס מסך מה אני יעשה? אפשר לקנות קבלים כאלה ביחידים? (אני כמעט בטוח שלא קיבלתי אותו עם האריזה)
-
- 7 תגובות
- 604 צפיות
-
-
-
שלום, לאחר שהתייאשתי מכל הקומבינטורים שמנסים למכור מסכי מחשב משומשים במחירים מוגזמים החלטתי לנסות את מזלי בקניית מסך חדש. איזה מסך 17 CRT מומלץ לקנות היום מבין אלה שעדיין נמכרים בשוק ? חושב לי שקצב הרענון יהיה גבוה ככל האפשר (אני עובד ב-768 1024 בדר"כ) ואם אפשר שגודל פיקסל יהיה נמוך ככל האפשר. תודה
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אבא שלי הביא לי מחול את הכרטיס בדיוק כמו זה שמוכרים בארץ, אבל הלוח אם שלי לא תומך בו בכלל..... עכשיו נתקעתי עם הכרטיס התותח הזה .... מה אתם ממליצים? למכור או שאולי להחליף לוח אם? האמת היא שאני מעדיף למכור אותו...... אז אם מישהו מעוניין שיצור קשר... ואם י שלכם רעיון לפתרון אז אני מחכה לשמוע.... איזה באסה.
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
מה אני צריך לחפש בכרטיס מסך שכזה? האם הם כרטיסים שמסוגלים גם להריץ משחקים לא כבדים באיכות מסוימת? האם אני צריך לדאוג לכמות זיכרון במחשב מינימלית לשם צפיה נורמלית? ובכלל הוא הולך טוב עם כל מסך שהוא או שבעיקר עם CRT ? תודה על כל עזרה.
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-