כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
אפשר קישור לדריוור?
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
היי.. יש לי כרטיס מסך מהסוג INNOVISION I-Chill Geforce 8800GT OC 512MB איך לשנות לו את מהירות המאווררים?
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
שלום.. יש לי מפרט כזה מעבד : pentium 4 לוח אם : Asrock P4i65G זיכרון : 1 GB כרטיס מסך Sapphire Radeon 3650 AGP ואם זה משנה..יש לי מסך ישן..בחיבור הישן.. אז מה שקורה זה שכשאני מפעיל משחק..למשל פרו אבולושיין..אז המשחק עובד במין איטיות כזאת..כמו בסלומושיין קטן.. ניסיתי הכל לעשות.. אפשר לעשות משהו?
-
- 5 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום. ראיתי בנועה מחשבים מבצע ליום אחד בלבד על הכרטיס הנ"ל ומכיוון שכבר זמן מה חשבתי לרוכשו, נראה לי שאלך על זה. מה דעתכם? המחיר כדאי ביחס למחירו בארץ? כדאי לקחת אותו או את ה X800XT שגם אותו שמו במבצע הנ"ל? מצפה לתשובה מהירה - חבל לי לפספס את היום ולשלם יותר.
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
1.שמעו, אני משער לעצמי שכולם פה שמעתם על ה- G80 ועל המחירים שלו... אז מה שרציתי לשאול זה אם יהיה אפשרי לקנות כ.מ DX10 סביר במחיר של 1000 שקל עם ספק כוח [glow=red,2,300]ELITA 500W [/glow] כבעוד 3-5 חודשים ואין לי בעיה לחכות קצת... חשוב לציין שאני לא רוצה צוואר בקבוק 3hz HT p4 1.5 gig ram 2.מישהו פה שמע על עוד ליבות של DX10 ? 3. הודעה ראשונה שלי !!! יאי ~!!
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אהלן. אני רוצה בקרוב לקנות מחשב חדש , היעוד - עריכת תמונות (אני צלם) , ואולי קצת משחקים. יש לי כרטיס מסך שקניתי לפני שנתיים וחצי ב750 ש"ח. sapphire 9600XT 128 MB הכרטיס הוא AGP8X , ונאמר לי שהלוחות אם החדשים תומכים רק AGP (או משהו דומה). זה נכון? אני מבין שהכרטיס הנ"ל שעלה לי בזמנו 750 היום לא עולה יותר מ400 ש"ח. הכרטיס מספק אותי לגמרי , השאלה אם הוא יתמוך? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
ערב טוב. מה עדיף לבחור:ATI X 600 PRO 128MB GEFORCE 6600 LE 256 MB תודה
-
- 7 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שאני משחק במשחק הזה עוברים כאלה קווים, ריצודים על המסך גם במהלך המשחק וגם שאני נכנס אליו בתפריט וזה נהיה ברור יותר על רקע בהיר זה לא קרה לי בשום משחק... אני מדבר על כרטיס מסך X1800XT למה זה קורה בדיוק? יכול להיות שזה משהו ברזולוציה, בהגדרות של המשחק?
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מעוניין להחליף כרטיס מסך שיתאים ל- 1920X1080 כנראה ששלי כבר לא סוחב את הרזולוצייה הזאת. מעבד AMD II X4 965 3.4GHZ לוח אם GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H מארז COOLERMASTER ELITE 335 ספק SEASONIC 500W כרטיס מסך 5770 עכשיו אני רוצה שהכרטיס יוכל להיכנס פיזית למארז וללוח אם כי ראיתי שהכרטיסים החדשים דיי גדולים, הייתי מסתדר עם שלי אבל המסך שלי FHD וכל רזולוצייה נמוכה מזאת המשחק פשוט לא נראה טוב. תקציב בואו נגיד משהו כמו 1500-1700 רק שיתמזג כמה שיותר טוב עם המפרט שלי. תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
-
קניתי GF6600GT עם 128MB&BIT יש לי 3.00GHZ ו- 1GB RAM קיבלתי ב- 3dmark 2001 ציון של 6832 בבקשה תגידו לי מה הבעיה? אני יודע שאני אמור לקבל הרבה יותר וגם במשחקים שיפעל יותר טוב התקנתי דריברים מהדיסקים ומאתר של NVIDIA והחיבורים במחשב הכל טוב עזרה http://img4.imageshack.us/my.php?image=120hy.jpg
-
- 5 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום אני צריך לדעת איזה כרטיס יש יותר ביצועים יותר טובים או איזה השווה.... הכרטיסים הם: Geforce 6800GT AGP 256Mb 256bit DVI Video Card Vs. Radeon X800PRO 256Mb 256bit TV/DVI Video Card תודה.
-
קניתי לפניי שלושה ימים את ה9800GT,הבעיה היא שאני לא מוצא את הכבל הפנימי שאמור לתת כוח לכרטיס מסך מה אני יעשה? אפשר לקנות קבלים כאלה ביחידים? (אני כמעט בטוח שלא קיבלתי אותו עם האריזה)
-
- 7 תגובות
- 587 צפיות
-
-
-
כי לא ראיתי במפרט שלהם.... ראיתי רק בתוך חלון. הם מומלצים?
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
הזמנתי למחשב שלי 8800GTS של LEADTEK אך המוכר אמר כי הכרטיס של LEADTEK אזל מן המלאי והוא לא יודע מתי יגיעו עוד. במקום זאת המוכר הציע להוסיף 100 ש"ח ולקחת במקום את ה- 8800GTS של ASUS. אני מאוד אוהב את ASUS אך בתחום כרטיסי המסך אין לי מושג איך הם. רציתי בבקשה לדעת מה דעתכם על ASUS 8800GTS מבחינת ביצועים,קירור,חום וכו' לעומת ה8800GTS של LEADTEK. תודה רבה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 587 צפיות
-
-
1. אני רוצה לקנות 1900XT מ newegg בשבוע הקרוב ורציתי לדעת אם מישהו עוקב אחרי המחירים שם ויודע אם הם כבר ירדו (אם עדיין לא - אני יכול לחכות עד שבוע מהיום - איסוף הרכיבים יכול להתעכב עד ה 25 לחודש). 2. אילו אתרים אחרים אתם מכירים אתרים אחרים ששווה לייבא מהם רכיבים (ארה"ב) והאם מחירי ה 1900XT כבר ירדו שם?
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי כבר למעלה משנה ATI Radeon x1950P של חברת Gcube והוא פשוט עושה לי רעש נוראי וזה כבר בלתי נסבל. הקירור שלו זוועתי , ואי אפשר להוריד את מהירות המאוורר .. כבר בדקתי את זה בעבר ומסתבר שזה בלתי אפשרי בכרטיס הנ"ל. בזמן האחרון קניתי 24" בנוסף ל-19" שמחוברים יחדיו . במשחקים אני נאלץ להוריד רזולוציה והגדרות כמובן . חשבתי בהתחלה לקנות אוליי קירור אבל ראיתי שזה עולה בסביבות 150 שקל אז חשבתי גם על אפשרות לקנות כרטיס זול שיהיה אפילו יותר טוב מהקיים (בסביבות 300 -400 שקל אם זה אפשרי .) שימושים בעיקר עריכת ווידיאו בתוכנות כמו After Effect וכמובן גם משחקים כבדים כמו Crysis וכו .. רציתי לדעת מה דעתכם . האם כדאי להשקיע 350 שקל בכרטיס חדש או להסתפק בקירור חדש ב-150 שקל . …
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
התשובה של המחנה האדום להכרזות המובייל של המחנה הירוק יתמקדו דווקא בדגמי הביניים, ללא קרב על פסגת הביצועים בשלב זהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
- 1 follower
-
-
לא קיבלתי תשובה לשאלה באשכול שפתחתי בפורום מפרטים.. האם לכידת וידאו ע"י כרטיס טלויזיה איכותית באותה מידה כמו בעזרת VIDEO IN של כרטיס מסך (RADEON 9250 במקרה הספציפי הזה)
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
למה כשאני מקליט ודאו שלי ב NTSC שזה 29.9 frame/s הקול מקדים את הודאו? יש לי כקטיס PCTV stereo
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
-
יש למישהו משהו טוב או רע לומר על הכרטיס? (החלטתי אולי להתפשרעליו פשוט כרגע בלי ללכת ולהוציא יותר כסף על אחד עם 256MB DDR) עד כמה ה 128 מגה הפרש יוצרים אשכרה איזשהו הבדל? אשמח לשמועכל דעה טובה או רעה על הכרטיס הנל שיש למישהו וכן על נוטשא הבדלי הזכרון.
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
שלום לאחרונה קניתי מחשב חדש c2d 2ghz@4400 1gram 250g hd עם הכרטיס מסך הבא: GeForce 8600GTS עכשיו הבעיה שלי, שבמשחקים כמו CS יש לי 60FPS בלבד! בעוד שלחברים שלי יש כרטיסי מסך מלפני שנתיים GeForce 5500fx 4400mx וכו'. השקעתי בכרטיס מסך הזה כ-1000 שקל רק בשביל משחקים כאלה. עכשיו - הרבה אנשים אמרו לי לבטל את הסנכרון האנכי, אבל הבעיה שלי שזה הפאנל החדש של הכרטיס ככה שאני לא יכול לעשות פה הרבה. אשמח לעזרה! תמונה של הפאנל שלי - http://img364.imageshack.us/img364/5582/nvidiawf4.jpg
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
היי, כבר קניתי מחשב אבל עד מחר אני יכול לשנות את הכרטיס מסך. המטרה העיקרית של המחשב זה לראות סרטים במחשב ולראותם בLCD32. כרגע רכשתי את ה 4650, אולם אני מפחד שסרטים לא יעבדו חלק ממש עם כרטיס זה אלא יעבדו בסדר+. האם כדאי להוסיף עוד כסף ולקנות את ה4850(אני לא מתכוון לשחק משחקים)? האם אולי כדאי לקנות את ה4670 שבא עם ג'יגה ועובד במהירות של DDR3? שאלה נוספת, האם לוח אם שעובד עם DDR2 יצליח להתמודד עם כרטיס מסך של DDR3? תודה רבה,
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-