עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by AlterEgo,

שלום, כיום יש לי מחשב עם מעבד AMD 3500+, ג'יגה ראם, וכרטיס מסך 7600GT. אני שוקל לשדרג את הכרטיס מסך ל8800GT, ורציתי לדעת האם לא יווצר צוואר בקבוק בהתחשב בשאר המרכיבים שמיושנים יותר. האם זו רכישה מומלצת כשמסתכלים על המפרט. דבר שני, נהרס לי הספק כוח ולכן אני צריך לדעת איזה ספק כוח צריך בשביל כרטיס מסך כזה?

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  2. נראה לי זה די ברור... אני לא מצליח לקרוא את האותיות מה TV כאשר זה מחובר מהכרטיס מסך. הכוונה לשמות קבצים וכו'... חיבור צהוב בננה רגיל. את הסרטים אני רואה באיכות טובה יחסית. יש למשהו רעיון? אגב, הורדתי ל 800 על 600 ורואים טיפה יותר טוב, אבל אצל חבר שלי רואים מעולה את הכתב, ממש חלק... יש לנו פחות או יותר אותה טלוויזיה. SONY 21 אינץ. יניב

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  3. Started by dRoyal,

שלום, אני מחפש כרטיס מסך שמתאים ללוח הנ"ל בתקציב של עד 800 ש"ח. חובה יציאת TVOUT. כרגע יש לי RADEON9800SE... האם השיפור יהיה משמעותי בכלל בתקציב הזה?

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  4. אני מעלה את השאלה אחרי שביצעתי חיפוש ולא מצאתי משהו רלוונטי... יש לי כרטיס 9500PRO (ישן, אבל מספיק לי), ולפני שבועיים הוא הפסיק להציג לי סרטים - הסרט לא רץ (תמונה קפואה) ואחרי 10 שניות בערך גם המחשב קופא וצריך לאתחל אותו. אני מעלה את כל העובדות בנסיונות שלי לפתור את הבעיה המעצבנת הזאת (ללא הצלחה עד כה): # לא משנה באיזו תוכנה אני מנסה להריץ - media player 10, MV2Player או BSPlayer. הקובץ לא מנוגן והמחשב קופא. # עד לפני שבועים גירסת הדרייברים 6.9 עבדה יופי (בגרסאות אחרות היתה אותה הבעיה), אבל עכשיו שום גירסה לא עובדת (ניסיתי בין 6.9 ל-7.2) # אם אני לא מתקין את ה-CCC, אני יכול לראות סרטים בגודל המקורי שלהם בלבד, ולא יכול להגדיל למסך מלא (הוידאו קופא, אבל המחשב לא). בקבצ…

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  5. Started by hakoki,

אוקיי אז ככה השאלה שלי היא מה עדיף לקחת דבר ראשון 7600gs super 512 או 7600gt רגיל אלה הדגמים: http://www.skypc.co.il/sg_product~28505~8~0.htm 7600gs http://www.skypc.co.il/sg_product~28510~8~0.htm 7600gt ויש לי שאלה מה ההבדל בין ה7600gt שלמעלה לבין ה7600gt sonic http://www.skypc.co.il/sg_product~28512~8~0.htm כי לפי מה שאני רואה ל7600gt הרגיל יש מהירויות שעון יותר גבוהות משל הסוניק אז נמקד את השאלות אני מקווה שתוכלו לענות לי על כולן 1)מה עדיף 7600gs עם 512 או 7600gt רגיל 2)האם ה 7600gs 512 עם oc יכול לגבור על ה7600gt הרגיל? (בגלל כמות הזיכרון הגדולה יותר בgs) 3)מה ההבדלים בין שני הדגמים של ה 7600gt שהבאתי,כי שוב לפי מה שאני רואה בפירוט ה7600gt הרגיל מוביל בהרבה במהירויות …

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  6. Started by MODI,

אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי ל5770. התקציב שלי הוא 800 שקל. הספק כוח הוא ליברטי 500 ואט מעבד 6400 וזיכרון 2 גיגה(בקרוב 4). לדעתכם יתאים ה5770? או שכדאי אחד אחר?

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  7. יש במכרז של ממון את המסך VIEWSONIC VA912 מה אתם אומרים עליו? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=8482 הם מוכרים אותו ב1870 שקל דבר שני לגבי הסטיקי אני חושב שזה גרוע מאוד אף אחד לא מתייחס ממש לסטיקי הזה , פירסמתי שם את ההודעה ואף אחד לא עונה לא מתייחס ,זאת דעתי!

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  8. Started by shaharor3,

יש לי מחשב לא כזה ישן.. 3-4 שנים. מפרט: מעבד- intel core 2 due, E4500. GB 1 כרטיס ראם. directX 9.0 כרטיס מסך- nvidia GeForce 7300 LE (זיכרון 512MB) ספק כוח 300W אם זה עוזר.. בעיה שלי היא במשחקים כמו- PES 2010, call of duty modern warfare 2, prototype... הם עולים לי על המחשב אבל ברגע שאני מתחיל לשחק הם זזים בתקיעות / קפיצות. רציתי לדעת האם הבעיה היא בכרטיס מסך? במעבד? בזכרון הראם? או בעיה אחרת. אשמח לעזרה שחר.

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  9. חבר של אחי דיבר איתי בקשר לכרטיס מסך ATI RADEON HD3870 הוא ביקש ממני לדעת מה יותר טוב ולא יכולתי לענות לן כיוון שאני לא מבין בזה כמוכם(אתם בשוק הזה הרבה זמן),מבין שתי החברות האלה מי יותר טוב מבחינת נתונים והכל? SAPPHIRE - http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=198&grp=3 GIGABYTE - http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2709 תודה רבה

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  10. Started by david18,

אני עובד בעריכת וידאו streaming ואני משתמש עמון בתורנית encoder מאז שאני עובד בwindows xp יש לי בעיות ש encoder 9 לא מצליח לעבוד עם הכרטיס ati all wonder pro וגם כרטיס פשוט כמו lifeview לא עובד יותר בwindows98 לא היו לי בעיות אני די מיואש האם אתם יכולים לעזור או אני חייב לקנות כרטיס עריכה יקר מאוד ? האם כרטיס Radeon 9200 Vivo TV-Out יעבוד לי עם encoder9 אני ראיתי את הרשימת של כרטיסי עריכה שאמור לעבוד עם encoder9 וזה כרטיסי יקרים ביותר . חבל שהמצב זה מחייב אותנו לעבוד עם כרטיסי יקרים אני חייב את לעבוד עם פורמת של : Windows media video - wmv :'(

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  11. ראיתי ממזמן באתר שהכרטיס מסך ?7600GT Silent 256MB DDR III, TV, DVI, PCI-E? של גיגהבייט(אני יודע שזה היה גם על גירסאות אחרות) אבל בכל זאת אם הייתם יכולים לתת לו ציון כמה הייתם נותנים בהתחשב לעלות ולביצועים? ואיפה מדרגים אותו בכרטיסי מסך?

12. 17 אינץ, רגיל. לא אכפת לי מאיפה, מכירה קבוצתית או מכירה רגילה, תשלומים. מחפש מסך טוב למשחקים ולשהות ארוכה מולו. תודה, דן.

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  13. שלום יש לי RADEON 9800 PRO ויש לי את ה ATI Catalyst Control Center ואני עושה CLONE למסך ואז את הסרט רואים או רק בטלויזיה או רק במחשב (אפשר לשנות את ע"י SWAP DISPLAY MAPPING איך אני עושה שאני אראה את הסרט גם במחשב וגם בטלויזיה? ועוד משהו קטן..אני רואה את השולחן עבודה בטלויזיה אבל הוא לא נכנס במסך, אני לא רואה את הצדדים של המסך נגיד את השעון של הXP ואת הצד השמאלי של תפריט הSTART

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  14. Started by Baridy,

בנתיים יש לי את המסך Mag E786 . הוא מיתחבר לכרטיס??

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  15. Started by Amit_Alcobi,

יש חיה כזאת?

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  16. שלום לכולם, ברשותי מחשב נייח לא חדש, עם לוח אם GA-K8NS-939. לאחר כמה הודעות בווינדוס על בעיה עם מאיץ ה-AGP, המחשב התחיל לקפוא בעת העלאת הווינדוס. הבנתי שאני צריך כרטיס מסך חדש, שאלתי היא איזה כרטיס מסך אני צריך מבחינת מאפיינים על מנת שיתאים ללוח האם? אני מעוניין בכרטיס מסך PCI למקרה והתקלה היא לא בהכרח בכרטיס המסך אלא בסלוט של - ה-AGP. האם יש לי אפשרות בלוח זה להתקין כרטיס שהוא PCI EXPRESS? תודה מראש, צחי

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  17. היי, תכננתי לשדרג את הכרטיס מסך הנוכחי שלי ל Gigabyte GeForce 8800GT 512MB ואני חושב שאני צריך גם לשדרג את הPSU אני מקווה שכולם יודעים של-8800GT יש שקע PCIe שצריך לחבר אליו כבל PCIe מהPSU עכשיו השאלה שלי האם אני חייב לחבר כבל PCIe מהPSU ל8800GT או לא??? אם אני צריך לחבר כמה Watts וAmps אני צריך שיהיה לי (שמעתי משהו כמו 500-600 Watts ו12V rail/s at 22-26 Amps אבל אני לא בטוח...) בכל מקרה הPSU שלי עכשיו: LC-B500E - 500Watts ו-12V rail at 18Amps 1. האם אני חייב לחבר כבל PCIe מהPSU אל ה8800GT??? 2.האם אני צריך לשדרג את הPSU הנוכחי שלי בכדי לקבל בצועים גבוהים ב8800GT???

• 5 תגובות
    • 555 צפיות
  18. אני רוצה לקנות לוח חדש של pci-x עכשיו אני עוד לא התייעצתי בפורום אחר לגבי לוח זה הדבר הבא אחרי הכרטיס מסך שאני הולך לעשות כשאני אומר פורום אחר אני מתכוון ל hwzone רק בקטגוריה אחרת תודה לכולם אורן עריכה: המחשב שלי כרגע הוא מעבד: amd 64 bit 3000 מאוורר למעבד: CoolerMaster-hyper 6 לוח: ASUS | a8v-x זיכרונות: Princton 400Mhz 256mb *2 כרטיס מסך: Sparkel nvidia GeForce 5700le 256mb דיסק קשיח1: HItachi 80GB SATA דיסק קשיח2: WestranDigital 120GB SATA צורב די וי די: LG DVD RW זה לא הכל אבל אני חושב שזה יספיק בשביל להעריך מה יתאים למחשב עם לוח רציני בשווי 1000 ש"ח ומעלה

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  19. שלום אני מחפש דרייבר (אפילו של צד שלישי) שיוכל להריץ את הכרטיס עם מערכות הפעלה ישנות כמו 98 וME

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  20. זה לא זול מידי? club3d 9600XT 256M משהו בסגנון הזה 'http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=703

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  21. Started by redead,

אני מתכנן בעתיד הקרוב לרכוש אחד מכרטיסי ה8600 כנראה ורצתי רק לברר משהו שנראה לי לא הגיוני.. כבר היום בכל משחק שאני מתקין הדרישות המומלצות הם שלכרטיס מסך יהיה יותר מ128 מגה זיכרון , השאלה היא למה לקנות כרטיס מסך חדש מסדרת ה8600 ולקנות אותו עם פחות מ256 מגה? נראה לי פשוט צעד ממש לא הגיוני בהתחשב בדרישות המשחקים..

• 5 תגובות
    • 555 צפיות
  22. Started by sroolik,

יש לי לוח שתומך AGP X4 ולא יותר אני יכול להפעיל עליו כרטיס AGP X8 כמו ה- 9550 ? ? ? תודה ! ! !

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  23. Started by SEangel,

אני מתלבט בין שני הכרטיסים האלה: http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=5843 http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=5765 אני לא מפחד מאובר קלוקינג (אם כי הייתי מעדיף לא להשקיע בקירור נוסף). האם גם הGT אובר קלוקר? ומי מהם טוב יותר אחרי אובר קלוקינג (על קירור סטוק)

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  24. שלום רציתי לשמוע המלצות או חוות דעת על איזה מסך מתאים יותר לעבודה עם מולטימדיה (גרפיקה ווידיאו) בנייד: 1) המסך של דגם 1520 של דל: Dell TrueLife - WXGA 1280 X 800 רזולוציה UltraSharpTM 2) המסך של דגם 6515 של HP: WXGA High Definition BrightView 1280x800 הבנתי שאחד מאט והשני מבריק. ראיתי היום באופיס דיפו את המסך של HP ורואים מצויין, חוץ מהתשקפויות לפעמים. לא היה להם שמה דוגמה של דל. המוכר בחנות אמר לי שזה לא ממש משנה, אבל בכל זאת אני אשמח לשמוע עוד חוות דעת.

25. Started by Mikispike,

היי שלום לכולם ומקווה שפרסמתי את ההודעה במקום הנכון. אז ככה אחרי 16 שנה בלי מחשב נייח קניתי לי מחשב חדש משומש. המחשב עצמו פרי בילט. יש לי את הכרטיס מסך שציינתי בכותרת והבעיה שיש לי היא שהכרטיס מסך באופן אקראי פשוט קורס ומאבד אות, לאחר מכן הדבר היחיד שאני יכול לעשות הוא לכבות את המחשב ולהדליק כמה וכמה פעמים עד שכרטיס מסך עובד ורואים הכל רגיל וזה יכול לקרות דקה אחרי שהמחשב עולה או אפילו כמה שעות אחרי.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.