כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
הנה תמונה למה הוא כותב לי את זה ? יש לי את הדרייבר הכי חדש 7.3 ... http://img440.imageshack.us/img440/328/ddfj6.jpg תראו מה הוא כותב ... תודה
-
- 5 תגובות
- 515 צפיות
-
-
הכרטיס מיועד למשחקים, מסך 22". המחשב יחסית ישן(שנתיים), מעבד E6300. עדיפות לקנייה מRSM. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום, חשבתי להחליף את ה- GTX 260 216SP שלי ב- HD4890, לאחר שראיתי ב- SkyPC שהוא עולה 640 שקל, אבל עכשיו אני לא מוצא את דף המוצר שם... יש מצב שהוא נגמר? מפה לשם, יש גם איפשהו אותו ב- 720 ש"ח נראה לי, ככה שאם אני מוכר את שלי (נגיע לזה בהמשך) ומוסיף כמה גרושים, אני מקבל כרטיס חזק יותר. השאלה אם זה שווה את כל הבירבורציה הזאת (מכירה, קניה - אולי עם משלוח)... זה שווה את תוספת הביצועים הזו? אני משחק לרוב על FHD עם הגדרות גבוהות וכמה AA שאני יכול, במידה והמשחק LAGGING אני מוריד את ההגדרות עד שהוא רץ חלק - כי אני חייב. ובכמה נראה לכם שאוכל להעיף את הכרטיס? עם אחריות לעוד שנתיים וקצת (חודש-חודשיים) ב- SkyPC.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
nVIDIA's GeForce FX 5600 Ultra GPU לא יקר במיוחד ורציתי לדעת מה הוא באמת שווה ( כלומר עם איזה כ.מסך הוא מתחרה?) .
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
TV OUT - SVIDEO DVI HDMI ושאני אוכל לחבר את הטלבזיה במקביל למסך מחשב ולראות את אותו מסך. משחקים לא מעניינים אותי אם יש לוח אם עם כרטיס מסך מובנה עם הדרישות שלי גם הולך יש לי מעבד E 5200 תודה ויום טוב.
-
- 6 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום עליכם. אז ככה - מישהו טען בפניי שלכל וידאו יש טיונר מובנה בפנים. הוא אומר שבהנחה שיש לו מסך מחשב LCD רגיל עם יציאת RCA לדוגמה, הוא יכול פשוט לחבר מכשיר וידאו אל המסך ויש לו טלוויזית LCD לכל דבר ועניין. רציתי לשאול האם באמת לכל וידאו יש טיונר ואם כן אז למה? הרי הטלוויזיה באה גם ככה עם טיונר לקליטת שידורים אז למה משמש הטיונר הנוסף? ודבר אחרון - מישהו יכול להסביר לי פעם אחת ולתמיד מה זה למען השם היפרבנד (מלא/חלקי לא משנה מה). לידעונים תודה.
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1)חייבים להשתמש בתוכנת VIVO בשביל לראות TVIN או TVOUT? 2)במקרה שנעשה TVINשל הטלוויזיה וTVOUT של המחשב,מה עושים במקרה שהמסך של הטלוויזיה קולט רק את ההתחלה (הטעינה של Windows) ואז מפסיק לקלוט את המסך של המחשב? 3)מה עושים במקרה שנעשה TVIN של הטלוויזיה וTVOUT של המחשב וזה קולט רק בשחור-לבן? 4)מה עושים במקרה שנעשה TVOUT של הטלוויזיה וTVIN של המחשב וזה קולט רק בשחור-לבן ובלי קול? תודה
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
הגרסא המומלצת היא STRIX נכון? האם יש עוד חנויות שמוכרות את הכרטיס פרט ל ksp? האם יש גרסא אחרת מומלצת (העדפה asus\Gigabyte) אך מכיוון שרק ksp מוכרת אני כנראה לא אקנה את ה STRIX (אלה אם כן לא מולם אני ממש את האחריות). ה Gigabyte g1 קצת גדול מדי למארז שלי אז אעדיף כרטיס קטן יותר. בתורה. האם כדאי 390 ממה שראיתי הם פחות או יותר שווים ואני מעדיף את nvidia?
-
- 25 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
רציתי לקנות את הכרטיס הזה - palit x800gto agp כי מוכירם אותו ב-2 חנויות בסביבות 800 שקל וזה מחיר די טוב לX800GTO AGP וחיפשתי עליו ביקורות באינטרנט ולא מצאתי כלום, אפילו לא אתר שמוכר אותו חוץ מחברת מחשבים אוסטרלית וזה נראאה קצת מוזר.. כדאי לקנות את הכרטיס הזה? :-\
-
- 28 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה עדיף ? 8600GTS 256MB או 8600GT 512MB או Sapphire HD 3650 512MB DDR3 שלושתם במחיר של 550 ש"ח זקוק לעזרתכם הדחופה
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
הרי החריץ הוא אותו חריץ רק מתח שונה לא? אם כן, אפשר לעשות משהו בנידון ולהפוך AGP x4 ל-x8? אולי עדכון ביוס? jumper איפהשהו?
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני מוריד את גירסה 2 המלאה, אך אין תמיכה ב 8600GTS התוכנה לא מזהה. מישהו יכול להביא לי קישור או את דף הבית המקורי של התוכנה (על מנת שאוריד את הגירסה התומכת...)?
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
-
יש לי את הכרטיס ורציתי לדעת אם ממולץ להתקין את כל התוכנות שיש בדיסק או מספקי רק את הקריסטלים שיש באתר ATI שכרגע זה 3.6
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום קניתי כרטיס מסך חדש ATI Radeon HD 5500 Series וחיברתי אותו לטלויזיה אבל אני לא שומע כלום דרך הטלויזיה (פוג'קום) מישהו יכול לומר לי מה אני יכול לעשות בכרטיס מסך יש לי חיבור displyport ובטלויזיה יש לי HDMI אני משתמש בווינדוס 7 בעברית
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום, עכשיו כשאין הרבה הבדל במחיר בין 260GTX CORE 192 ו 4870 512, מה עדיף לקחת? מי יותר טוב למשחקים? אני מעדיף 260 כי זו נווידיה... אבל מה אתם אומרים עדיף?
-
- 55 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
http://www.megagames.com/news/html/hardware/atinewboardwith32pipelines.shtml איזה כרטיס אני חושב אחד הכי טובים לא? ועוד משהו רציתי אתר שיש בו השוואות בין כרטיסי מסך, אבל בתמונות... (ראיתי את זה בG4TV)
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
האם אפשר לראות גם טלויזיה דרך הכרטיס מסך הזה ואיך אפשר לנצל זאת אשמח על עזרה בנושא
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לחבר 4 מסכים למחשב אחד כאשר בכל מסך יוצג משהו אחר. 1.האם ניתן לחבר שני כרטיסי מסך בלבד לצורך כך או ששני הכרטיסים חייבים להיות ב- SLI או CF ? 2.כמה מסכים ניתן לחבר כאשר יש SLI או CF ? תודה
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
ערכתי השוואה קטנה בין המחשב של חבר שלי למחשב שלי במשחקים הבאים: raven shield postal 2 המפרט שלי כתוב כבר. הנה המפרט של חבר שלי: amd athlon xp 1700 palomino 256mb DDR kingston pc2700 asus a7v333 ASUS geforce 2 mx 400 lg flatron "17 775ft seagate 40gb 7200rpm קירור מעבד מקורי, מאוורר מוציא אוויר למארז, מאוורר מתחת להרד דיסק, מארז פתוח עם מאוורר ענק דבוק אליו. מעלות: מעבד 52 idle 55 LOAD לוח: 30 על IDLE 34 על LOAD אצלי לעומת זאת, המארז סגור עם מזגן בחדר, מאוורר מוציא אוויר, מאוורר מכניס אוויר, HSF מקורי מעלות: cpu : 59 idle, 63 load mobo: 42 idle, 45 load יש אצלי NORTON ANTI VIRUS 2003 עכשיו הנה הנתונים אצלי: raven shield - 1024X768@high - 35 fps po…
-
- 45 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
http://digma.co.il/shop/product_info.php?products_id=1359&osCsid=5d2ea441615c40cdd32864f533cd6f76 אנשים זה לידטק...אח שלי מעונין באחד וזה נראה אמין...המחשב שלי משם והכל טוב ויפה.
-
- 14 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס מסך למטרות צפיה בסרטים בעיקר, חלקם HD. את כרטיס המסך אני אחבר לטלוויזית LCD בגודל 32" לכן צריך שהכרטיס יאפשר להפעיל רזולוציה גבוהה מאוד. הכרטיס ישמש גם למשחקים אך מעט מאוד ונכון לעכשיו, זה החלק השולי בין השיקולים. אשמח לקבל המלצה לכרטיס שמתאים לדרישות שלי.
-
- 7 תגובות
- 534 צפיות
-
-
חברים יקרים שאלה לי אליכם! מה עדיף - ג'יפורס 6600 עם 256 מגה או את הג'יפורס 6600 ג'י טי עם 128 מגה? למישהו יש לינקים להשוואות בין השניים? (שניהם בפי סי איי אקספרס) תודה!
-
- 4 תגובות
- 903 צפיות
-
-
הדלקתי את המחשב, עבד יפה כמה דקות. פתאום העכבר והמקלדת קפאו. אחרי ריסוט המערכת אני רואה נקודות והמחשב מסרב לעלות יותר. הקפאתי את הכרטיס מסך, התצוגה חזרה ואחרי כמה דקות שוב קרס. המפרט שלי כולל מעבד Q6600 ולוח אסוס P5K-E. מעוניין בכרטיס חזק יותר אך ברמת מחירים שפויה. תודה
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם... הגיע התקציב למסך. 1. האם מסך 19" מספיק גדול למשחקים ? (יותר גדול יותר טוב ?) ;D 2. מה עדיף למשחקים CRT/LCD (לפי מה שהבנתי CRT עדיף) 3. לפי התשובות לשאלות איזה מסך הייתם ממליצים ? 4. התקציב פחות רלוונטי (רק לשם הכותרת) - יכול להגיע עד 2.5K גג... תודה לכל מי שיעזור בבחירה...
-
- 7 תגובות
- 621 צפיות
-