כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,974 דיונים בפורום זה
-
http://www.sonystyle.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/en/-/USD/SY_DisplayProductInformation-Start?ProductSKU=SDMHS75P%2FB 17 אינץ בעל זמן תגובה של 8 חיבור אנלוגי ודיגיטלי בהירות של 400 ניגודיות של 600:1 זווית צפיה של 160/160 ומחיר שנראה מאוד מגוחך....מעניין כמה יעלה בארץ נראה אחלה מסך, אני בספק שהוא ימכר ב2000 שח בארץ.... ליותר מידע (גם על מסך ה19 אינץ החדש): http://www.biosmagazine.co.uk/article.php?id=1448
-
- 14 תגובות
- 993 צפיות
-
-
יש לי עכשיו כרטיס מסך ati redon 9250 עם 256 זיכרון ו128 bit . אני צריך למשחקים חזקים כמו fifa 07 need for speed יותר מ256 bit ו256 זיכרון תודה
-
- 14 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אוקיי אז נגיד שכבר החלטתי מה אני רוצה לקנות השאלה הבאמת קשה (לפחות לי) של איזה יצרן? הכוונה היא להישאר בטווח המחירים הראלי לכרטיס הזה אך להתפשר כמה פחות על איכות לגבי שאר מפרט המחשב אני מתכוון לקנות את זה ביחד עם מעבד Core 2 Duo 6300 או 6400 ולוח אם מתאים SLI כמובן או של ASUS או GIGABYTE תודה
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך אני עושה לו אוברקלוק? מה היא טמפ' מסוכנת לכרטיס? (מתי להפסיק את האוברקלוק) לאיזה רמות הוא בדר"כ יכול להגיע עם קירור טוב ואוברקלוק יציב בלי פאקים ובאגים וכו'? לרמה של איזה כרטיס?
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
הבנתי שזה אמור למנוע דמיעה אבל מוריד ביצועים האם צריך את זה גם ב lcd?
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום לכולם, נכנסתי ל- Manual של הכרטיס TI4800 של חברת GainWard TI4800SE. והיה רשום כך: "Windows will allow displaying its desktop on TV But DVD Playback is not possible..." והם מסבירים בהמשך כי ה- DVD מגיע עם הגנת Macrovision - MV7. ולכן הם לא מאפשרים את יציאת ה- TVout כאשר מריצים DVD. " DVD Decoder software will be stopped from oparetaing" רציתי לדעת אם מישהו נתקל בזה בפועל או בכרטיס זה ספציפי או באחר (חברה אחרת) ? והאם בכרטיסים נוספים המבוססים על Nvidia גם קיימת ההגנה הזו ??? בתודה מראש, גיא. מצורף החלק ב- Manual שמדבר על מה שהצגתי
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה ההבדלים בין 9800PRO ל9700PRO? :s05: אם אפשר איזה דף נתונים או משו... של שני הכרטיסים.. אבל מלבד זאת רציתי לדעת מה ההבדלים מבחינה פרקטית, מבחינת ביצועים... מה אופי ההבדלים, ומה גודל, האם זה משמעותי?! ומה ההבדל ביכולות ה OC? מי יותר מסוגל לOC? תודה רבה! =) :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump:
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ככה ניראה המחשב, כרטיס מסך נורמלי לא ניכנס במחשב, בגלל שהמארז לא מספיק גדול מישהו מכיר כרטיסים שמיוצרים למחשב מהסוג הזה?
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן את הGTS ואני לא מצליח להפעיל את הטלוויזיה דרך הNVIEW. גם כשאני עושה FORCE TV DETECTION זה עדיין לא מזהה את הטלויזיה, יכול להיות שיש בעיה עם הויסטה?? אני משתמש ביציאת הS-VIDEO שמתחברת לSCART בטלויזיה. יש למישהו את אותה הבעיה??
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
הנה תמונה למה הוא כותב לי את זה ? יש לי את הדרייבר הכי חדש 7.3 ... http://img440.imageshack.us/img440/328/ddfj6.jpg תראו מה הוא כותב ... תודה
-
- 5 תגובות
- 533 צפיות
-
-
הכרטיס מיועד למשחקים, מסך 22". המחשב יחסית ישן(שנתיים), מעבד E6300. עדיפות לקנייה מRSM. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום, חשבתי להחליף את ה- GTX 260 216SP שלי ב- HD4890, לאחר שראיתי ב- SkyPC שהוא עולה 640 שקל, אבל עכשיו אני לא מוצא את דף המוצר שם... יש מצב שהוא נגמר? מפה לשם, יש גם איפשהו אותו ב- 720 ש"ח נראה לי, ככה שאם אני מוכר את שלי (נגיע לזה בהמשך) ומוסיף כמה גרושים, אני מקבל כרטיס חזק יותר. השאלה אם זה שווה את כל הבירבורציה הזאת (מכירה, קניה - אולי עם משלוח)... זה שווה את תוספת הביצועים הזו? אני משחק לרוב על FHD עם הגדרות גבוהות וכמה AA שאני יכול, במידה והמשחק LAGGING אני מוריד את ההגדרות עד שהוא רץ חלק - כי אני חייב. ובכמה נראה לכם שאוכל להעיף את הכרטיס? עם אחריות לעוד שנתיים וקצת (חודש-חודשיים) ב- SkyPC.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
nVIDIA's GeForce FX 5600 Ultra GPU לא יקר במיוחד ורציתי לדעת מה הוא באמת שווה ( כלומר עם איזה כ.מסך הוא מתחרה?) .
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
TV OUT - SVIDEO DVI HDMI ושאני אוכל לחבר את הטלבזיה במקביל למסך מחשב ולראות את אותו מסך. משחקים לא מעניינים אותי אם יש לוח אם עם כרטיס מסך מובנה עם הדרישות שלי גם הולך יש לי מעבד E 5200 תודה ויום טוב.
-
- 6 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום עליכם. אז ככה - מישהו טען בפניי שלכל וידאו יש טיונר מובנה בפנים. הוא אומר שבהנחה שיש לו מסך מחשב LCD רגיל עם יציאת RCA לדוגמה, הוא יכול פשוט לחבר מכשיר וידאו אל המסך ויש לו טלוויזית LCD לכל דבר ועניין. רציתי לשאול האם באמת לכל וידאו יש טיונר ואם כן אז למה? הרי הטלוויזיה באה גם ככה עם טיונר לקליטת שידורים אז למה משמש הטיונר הנוסף? ודבר אחרון - מישהו יכול להסביר לי פעם אחת ולתמיד מה זה למען השם היפרבנד (מלא/חלקי לא משנה מה). לידעונים תודה.
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1)חייבים להשתמש בתוכנת VIVO בשביל לראות TVIN או TVOUT? 2)במקרה שנעשה TVINשל הטלוויזיה וTVOUT של המחשב,מה עושים במקרה שהמסך של הטלוויזיה קולט רק את ההתחלה (הטעינה של Windows) ואז מפסיק לקלוט את המסך של המחשב? 3)מה עושים במקרה שנעשה TVIN של הטלוויזיה וTVOUT של המחשב וזה קולט רק בשחור-לבן? 4)מה עושים במקרה שנעשה TVOUT של הטלוויזיה וTVIN של המחשב וזה קולט רק בשחור-לבן ובלי קול? תודה
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
הגרסא המומלצת היא STRIX נכון? האם יש עוד חנויות שמוכרות את הכרטיס פרט ל ksp? האם יש גרסא אחרת מומלצת (העדפה asus\Gigabyte) אך מכיוון שרק ksp מוכרת אני כנראה לא אקנה את ה STRIX (אלה אם כן לא מולם אני ממש את האחריות). ה Gigabyte g1 קצת גדול מדי למארז שלי אז אעדיף כרטיס קטן יותר. בתורה. האם כדאי 390 ממה שראיתי הם פחות או יותר שווים ואני מעדיף את nvidia?
-
- 25 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
רציתי לקנות את הכרטיס הזה - palit x800gto agp כי מוכירם אותו ב-2 חנויות בסביבות 800 שקל וזה מחיר די טוב לX800GTO AGP וחיפשתי עליו ביקורות באינטרנט ולא מצאתי כלום, אפילו לא אתר שמוכר אותו חוץ מחברת מחשבים אוסטרלית וזה נראאה קצת מוזר.. כדאי לקנות את הכרטיס הזה? :-\
-
- 28 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה עדיף ? 8600GTS 256MB או 8600GT 512MB או Sapphire HD 3650 512MB DDR3 שלושתם במחיר של 550 ש"ח זקוק לעזרתכם הדחופה
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
הרי החריץ הוא אותו חריץ רק מתח שונה לא? אם כן, אפשר לעשות משהו בנידון ולהפוך AGP x4 ל-x8? אולי עדכון ביוס? jumper איפהשהו?
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני מוריד את גירסה 2 המלאה, אך אין תמיכה ב 8600GTS התוכנה לא מזהה. מישהו יכול להביא לי קישור או את דף הבית המקורי של התוכנה (על מנת שאוריד את הגירסה התומכת...)?
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
-
יש לי את הכרטיס ורציתי לדעת אם ממולץ להתקין את כל התוכנות שיש בדיסק או מספקי רק את הקריסטלים שיש באתר ATI שכרגע זה 3.6
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום קניתי כרטיס מסך חדש ATI Radeon HD 5500 Series וחיברתי אותו לטלויזיה אבל אני לא שומע כלום דרך הטלויזיה (פוג'קום) מישהו יכול לומר לי מה אני יכול לעשות בכרטיס מסך יש לי חיבור displyport ובטלויזיה יש לי HDMI אני משתמש בווינדוס 7 בעברית
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום, עכשיו כשאין הרבה הבדל במחיר בין 260GTX CORE 192 ו 4870 512, מה עדיף לקחת? מי יותר טוב למשחקים? אני מעדיף 260 כי זו נווידיה... אבל מה אתם אומרים עדיף?
-
- 55 תגובות
- 3.5k צפיות
-