עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Tom3bar,

איך המאוורר המקורי של הכרטיס הנ"ל ? האם יש צורך לקנות מאוורר אחר ? יותר חזק ? (לא ל OC!) תודה, תום.

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  2. אני קונה שבוע הבא כרטיס מסך, ואני רוצה להיות בטוח שאני קונה את הדבר הנכון. אוקיי, תגידו רק אם אתם בטוחים! מה לקחת: Gigabyte GeForce FX 5900XT 128MB DDR DVI Retail Video Card או Sapphire Atlantis Radeon 9600XT 256MB DDR DVI Retail Video Card אני רוצה שתגידו לי אם אתם בטוחים במאה אחוז מה יותר טוב :> ורציתי לדעת מה יותר טוב GeForce FX5900SE או GeForce FX5900XT? זה מאוד חשוב לי. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  3. אוקיי חברה אתמול רכשתי את כרטיס הr9800 pro שלי והייתי רוצה לדעת אם יש איזה שהוא פאטצ הוא משהוא שיתן לי לשונית חדשה בדריוורים דרכה אני יכול לדצע אוברקלוקינג לכרטיס. עד היום היה לי כרטיס של nvidia והיה אפשר לעשות את זה. נכון לרגע זה אני משתמש בrage3d tweak אבל הייתי מעדיף שלא. תודה על העזרה.

4. אורח
    Started by אורח,

אני עכשיו מוכר את ה 9600 פרו שלי ב500 שקל... בשביל לקנות 9800 פרו אז האם כדאי? או לחכות ל nv40 ול r420?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום לכולם הדרייבר האחרון מ ATI זה 4.3 אבל הכרטיס מסך שלי זה ASUS 9800XT ואני רוצה להוריד דרייבר מהאתר של אסוס הדרייבר האחרון באתר שלהם זה 7.97 והשאלה שלי האם הדרייבר הזה מהאתר של אסוס הוא מקביל ל 4.3 מהאתר של ATI ??? והשאלה השניה שלי היא האם הדרייברים שיש באתר של אסוס הם בעצם דרייברים של ATI שעברו איזה שהוא שינוי או שאסוס בונה את הדרייברים שלה באצמה ?? והשאלה האחרונה היא האם גם אסוס מוציאה דרייברים כל חודש כמו ATI ??

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  6. שלום לכולם, אני די בקיא בתחום הכרטיסי מסך, אני בודק הרבה בנצמרקים קורא חדשות על הכרטיסים הבאים והכל ומבין די טוב בתחום, אבל יש לי שאלה לאנשים שיודעים קצת יותר ממני וידעו לענות לי על השאלה. בעיקרון יש לי מספיק כסף עכשיו בשביל Radeon 9800 Pro 256 Retai (2300 ש"ח +-) קיצר אני יכול לחכות עוד קצת זמן עד שיהיה לי מספק כסף בשביל 9800 XT בערך בזמן של חודש. הבעיה היא ששאר המערכת שלי היא די ישנה... יש לי לוח אם MSI 533 MHZ AGP 4X בלי Dual DDR והמעבד שלי גם הוא לא High End ולא Mid End - p4 1.8 Ghz 512 k cach. 512 Mb DDr 333 MHZ אני יכול לקנות את ה- 9800 pro 128 BULK ב- 1500 ככה שבערך נשארים לי 900 ש"ח ואז אני אוכל לקנות לוח אם חדש של -800 Fsb עם Dual DDr ו Agp8X במחיר הזה, אבל עדיין…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Lethal_Acid,

שלום... אני רוצה לקנות מסך LG 17 דגם T710PU במחיר 765 ש"ח. מסך טוב? ואיך המחיר? תודה L.A

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  8. Started by sasa21,

הרצתי על המחשב 3dmark 01 והתוצאה שלי היא ,15787 רציתי לדעת אם היא נמוכה יחסית למפרט שלי ומה אני יכול לעשות כדי להעלות את התוצאה. המפרט שלי: P4 2.8 Ghz 800 fsb Asus p4p800 deluxe 400 \ ddr2*256 Ati Radeon 9800 pro 128 Mb ddr Western Digitial 120 Gb 8 Mb cach

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  9. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

רק בגלל שיש לו פחות צינורות עיבוד?

• 5 תגובות
    • 616 צפיות
  10. Started by Black_eagle,

שלום יש לי מסך SAMSUNG SYNCMASTER 753DF והבעיה שיש עליו שריטות קטנות בכמה מקומות. האם יש דרך להעלים את השריטות האלה? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by zobi1488,

אני משחק במקס פיין וכול קווי הרוחב מטושטשים ברגע שאני זז אם מקס וזה גם קורא קצת בut2004 עכשוו השאלה אם זה המסך או הכרטיס מסך מה אתם אומרים יש ליradeon 9600 ומסך proview 787 pure flat הצמדתי מגנט בגלל שאני רוצה להרוס אותו אבל רק כמה דקות בודדות נראה לכם שהרסתי או שזה הכרטיס מסך?

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  12. Started by Lee_see,

שלום לכולם! אני מחפש דריבר לכרטיס טלויזיה של חברת DIMMOND הנקרא TVIEW. כמובן דריבר שיתאים ל-WIN XP. תודה מראש. :

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  13. Started by G-SHOCK,

שלום אני מחפש כרטיס מסך לחבר עד 600 ש"ח.אמור לשמש לאינטרנט,משחקים לא כבדים וצפייה בסרטים. רצוי חיבור dvi ויציאת tv . חשוב לציין שהבחור לא מתמצא במחשבים ולכן דרוש כרטיס שלא מחייב התעסקות רבה מידיי(עדכוני דרייברים תכופים וכו') יבורכו כל העונים...

• 5 תגובות
    • 732 צפיות
  14. Started by gigi,

אהלן.... הבעיה היא כזאת... כשאני עושה שומר מסך אז זה מראה אותו אבל זה עושה כאילו זה מכבה את המסך ואז מראה את השומר... זה משמיע מין קליק כזה שעושה רעש של כיבוי מסך ואז שאני מזיז את העבר אז זה לא חוזר ישר אל שולחן העבודה....לוקח לזה כמה שניות לעלות עד שהמסך נדלק.. בעבר זה לא היה ככה כנראה נגעתי באחת האפשרויות... בעבר:הייתי שם את השומר מסך עובר בלי בעיה וכשאני מזיז את העכבר אז באותה שנייה אני חוזר לשולחן העבודה... אני לא יודע אם פירטתי מספיק טוב כדי שתעזרו לי לפתר את הבעיה זה די מציק מכיוון שהוא נכבה כל דקה לפי השומר מסך אז נראה לי שהוא נכבה ונדלק די הרבה פעמים ואולי זה יכול לקצר את חייו? בכל מקרה לבעלי מסך -mag או למי שיודע לפתר אז בבקשה שיגיד לי איך.. הדבר קורה גם …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by status,

שלום! יום הלדתו של אחי חל בעוד כשבוע ואני והאח השני רוצים להפתיע אותו במסך LCD. למישהו יש המלצה על LDC בגודל 15" עד 2000 ש"ח? (אם אפשר משהו בפנדה כי זה הכי נגיש) תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  16. ati radeon 9600 128mb+tvout+dvi ב-400 שקל.... שווה?

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  17. ATI RADEON 9800 PRO איך הקרור שלו? המרכיב של הכרטיס הוא ATI ועכשיו אני רוצה לדעת איך הקרור כי אם זה חרא קרור אני קונה קריסטל אורב ומכריב עליו עם משחה טרמית סילבר 5 משהו BSET וגם מה כדאי לשים על הזכרונות שלו? חשבתי http://pch.co.il/docs/pd-1025959623.htm או שהסקינים יותר מדי גדולים המלצות בבקשה ואם אפשר גם מידע על הקריסל אורב מה אתם חושבים עליו ?

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  18. אני מחפש כרטיס טלויזיה טוב, איכותי (עד כמה שאפשר) במחיר של עד בערך 350 ש"ח אני חושב. קראתי ביקורות שונות על כל מיני כרטיסים ואני חושב על אחד מהכרטיסים האלה: MSI TV@nywhere TV Tuner + Remote (עולה 312 ש"ח). FlyVideo 3000 Internal TV Card + Remote (עולה 282 ש"ח) או Life View FlyVideo TV PRO (שעולה 361 ש"ח). מה ההבדל ביניהם? איך הכרטיסים האלו? הוצאתי את ה Leadtek WinFast TV2000 Deluxe XP מהרשימה כי קראתי שהאיכות תמונה שלו לא משהו (ראיתי דוגמאות וזה אכן כך).

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  19. שלומות, חשבתי ש--אתם-- תוכלו להסביר לי מה לעזאזל קורה פההההה אין מצב שמה שרשום פה [ראה חלק מודגש בתמונה הבאה] הוא נכון... אך גם לא יכול ליהיות שזה מוטעה... אני התקנתי אומגה והאומגה עברה בהצלחה וכמובן שאצלי ה agp על 8x ולא על 4x כמו שנתון בתמונה... הפרטים על המפרט שלי ב"מפרט שלי" כמובן (!) אשמח לקבל קצת עזרה וכמובן שגם הסברים! תודה מראש. עריכה : תמונה קטנה יותר.

• 28 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by alon_gafni,

שלום לכולם ! אני עובר בעוד כמה ימים לבית חדש, ומתכנן להשתמש במחשב שלי בתור הטלויזיה. מותקן אצלי כבר כרטיס הטלויזיה (הטיונר), אך יש לי מסך 17" בלבד. ראיתי פעם התקן אופטי שנועד להגדיל את שטח המסך הנצפה, על חשבון איכות התמונה (מעיין זכוכית מגדלת). מישהו יכול להמליץ לי על משהו טוב ? תודה !

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  21. Started by amisha,

אל משנה לי באיזו דרך נעשה את זה כלומר בכרטיס מסך עם הפונקציה הזאת של ה VIVO או כרטיס מסך ועוד כרטיס קליטה בנוסף לכך אני רוצה ביצועים בשניהם עד 1600 שקל הצעות ?

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  22. Started by lover323,

geforce 3 ti200 128mb ASUS FX5200 128mb 128bit

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  23. ערב טוב אם יש למישהו ניסיון עם המיצובישי pro 930 sb ,אבקש לשמוע חוות דעת. (2700 ש"ח,19"-crt) תודה

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  24. Started by Storm Bringer,

כרטיסי OEM כידוע מגיעים בלי אף דרייבר התקנה עליהם, אז איך הם פועלים ויוצרים פיקסלים על המסך לפני שהותקן עליהם דרייבר? האם הכרטיסים של ATI החדשים מגיע עם התוכנות האלה: Smart Shader, Smoth Vision ,DX9 וכד' או שצריך להתקין אותן על המחשב? או שהן בכלל מגיעות עם הדרייבר? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 636 צפיות
  25. Started by lumi,

שלום לכולם, שאלה מאוד חשובה בנוגע ל RADEON 9600... מה ההבדל בין הרגיל לבין ה SE? איזה עדיף לקנות? אני רוצה לקנות כרטיס מסך, ואני לא יודעת מה ההבדל בינהם... אודה מאוד לעזרה.

• 15 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.