עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by lox,

hi im buying a new pc and like evrybody else im confused... should i buy 6800gt and stay with it or buy 6600 and wait until the next generation? and is it mater if the card is agp or pci express(for the feature)k and whats the featurs of the next generation video cards anyway? thanx bye

• 7 תגובות
    • 800 צפיות
  2. מה שבכותרת הכוונה היא שיש לי 8800GTS 320 ויש לי 2GB RAM אני יכול איכשהו לדוגמא לתת לGTS נגיד עוד 500MB מהRAM ?? (לא פיזית) כילו כשיגמר ה 320הוא ישתמש ב RAM .. אני צריך את זה לGTAIV אני יודע שזו שאלה מפגרת אבל יש תיקווה אז תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  3. שלום אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש בתקציב של עד 800 ש"ח הכרטיס מיועד בעיקר למשחקים המפרט שיש לי כרגע הוא מעבד: E6550 זיכרון: 2GB כרטיס מסך : X1950 ספק: 400W ליברטי של אנרמקס מסך 22" של סמסונג 226BW תודה למי שיעזור!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by nivrob123,

משהו אמר שיש בעיות אם החברה Club3d Club3d HD4870 OC Edition 512MB DDR5 Zerotherm Cooler כדיי לקנות את הכרטיס הזה?

• 12 תגובות
    • 861 צפיות
  5. Started by drBozo,

מישהו אולי יודע איזה סוג של כרטיס מסך מומלץ לגרפיקאי שמשתמש בתוכנות כמו 3DMax, PhotoShop ו-Maya? האם כרטיס שמתאים למשחקים כבדים בהכרח מתאים גם לתוכנות גרפיקה?

• 1 תגובה
    • 3.2k צפיות
  6. לא למשחקים, אבל שלא תהיה לו בעיה להריץ Win7 עם Aero על שני מסכים 22' ברזולוציה מקסימלית. הכל טוב חוץ מסדרת ה8400, רצוי משהו לא יקר מדי. הכי חשוב כאן זה צ'יפסט של NVIDIA קירור פסיבי וDual DVI. ועוד שאלה קטנה: במה מתבטא ההבדל בין כרטיסים של מותגים כמו Asus או Gigabyte לבין כרטיסים של Palit או Gainward, חוץ מהמחיר? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by elixvx,

אלהן, לאחרונה ניסיתי לעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך שלי (260GTX כמו שמוציין בכותרת) לאחר המון המון זמן שלא עדכני. (בן היתר על מנת לנסות את הBF3 החדש) עכשו העניין הוא שהכרטיס מחובר ל-2 מסכים. הראשון 17 אינץ' שעליו אני עובד רוב הזמן. ושני מסך LCD 32 אינץ' שמש בעיקר לסרטים\סדרות\משחקים. (מחובר בכבל DVI TO HDMI והסאונד יוצא מהרמקולים של המחשב) עכשו הבעיה היא שאחרי עדכון הדרייבר כשאני משנה רזולוציה במסך ה32 לרזולוציה שהיא לא הרזולוציה הטבעית של המסך יוצא שהתמונה לא "נמתחת" כמו בעבר אלה פשוט יש שוליים שחורים ורואים את המסך כמרובע. (הקטע של הרזולוציה חשוב לי כי יש סדרות\סרטים באיכות נמוכה שאני נאלץ להוריד רזולציה על מנת לראות אותם על כל\רוב המסך ולא כריבוע מעצבן) הדבר נורא מפריע…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by ORANGEJUICED,

מה הטמפ שלכם במנוחה ? בתמונה זה 48 34 אבל אחרי ניקיון זה 47 32 מה שלכם ? רק לאלה שיש להם תלידטק תענו לי בבקשה תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by llime,

היי אנשים. לפני חודש פתחתי את הת'רד הזה,שבו ביקשתי המלצה לכרטיס AGP שקט שיוכל להחזיק שני מסכים בו-זמנית ברזולוציות גבוהות,(אחד של 24" והשני 20" רחב). המלצתם לי על HD 3650 של Sapphire או על כל כרטיס מסדרה 7 של nVIDIA. יש לי שתי שאלות: 1.ראיתי ביד שניה 6600 עם קירור פאסיבי (סידרה 7 עם קירור פאסיבי אני לא מצליח למצוא). האם גם הוא יתמוך ברזולוציות שביקשתי בו-זמנית? 2. לגבי ה- HD 3650 (וגם לגבי ה 6600 למעשה),יש לי שאלה על צריכת החשמל שלו.יש לי מחשב מותג ישן של DELL עם ספק של 280W,ואני רוצה להיות בטוח אם הוא יוכל להחזיק את הכרטיס.כמו-כן,מאחר והכרטיס אינו מיועד למשחקים,עדיף לי כרטיס שלא יזלול יותר מדי חשמל גם אם הספק תומך. חיפשתי ברשת ומצאתי את הביקורת הזאת ב X-bit labs.מדו…

• 8 תגובות
    • 889 צפיות
  10. Started by ravid,

אז כמה עולה הזמנה בחנות של "כסף" לא מעניינים אותי האחרים!

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by 8-Ball,

אני מתכוון לקנות עכשיו את ה730B בבאג, המדיניות שלהם היא כזאת: בשבועיים הראשונים אם יש אפילו פיקסל אחד שרוף הם מחליפים את המסך ומביאים חדש ולאחר מכן ההחלפה תתבצע רק אם יש 7 פיקסלים שרופים ויותר. ניסיתי לבקש תנאים יותר טובים, המוכר דיבר עם הסוכן ואמר שאין מצב כזה, אני שואל אתכם אם יש מצב למשהו יותר טוב ואם זה נחוץ בכלל? יש מצב שאחרי שבועיים ראשונים יווצרו פתאום פיקסלים שרופים?

• 6 תגובות
    • 670 צפיות
  12. אהלן ברשותי המפרט שמפורט בצד ימין. לאחרונה החלפתי את כרטיס המסך מGeforce 9800GTX+ לGeforce 250GS בכל אופן, לאחר שכרטיס המסך הקודם נשרף, הותקן במקומו כרטיס של ATI, והדרייברים של NVIDIA הוחלפו בCATALYST [מן הסתם] ולפני יומיים הכרטיס הוחלף ב-250GS. עם התקנת הכרטיס החדש, מחקתי את הדרייברים של ATI והתקנתי את הFORCEWARE בגרסאתו האחרונה. לאחר כמה נסיונות כושלים להתקין אותו את הדרייבר [תקלה בגרסאות האחרונות של NVIDIA שמחרבשות את ההתקנה, עיינו בדיון הרשמי של הדרייברים של NVIDIA כדי לקבל אינסייט על העניין], הצלחתי להתקין את הדרייברים. אומנם ביצועי הכרטיס באמת מתעלים על הכרטיס הקודם ואני לא סובל מבעיות ביצועים במשחקים, אבל שמתי לב לבעיה מוזרה שהתעוררה פתאום. יש בעיות ביצועים בווינד…

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  13. Started by huber,

שלום חברים. ה GTX560TI שלי מתחיל להזדקן ובימים הקרובים אני מתעד להחליפו ב GTX970. ברשותי מעבד Core™ i5-750 עם 8 ג'יגה זיכרון, מה שמוביל לשאלה המתבקשת, האם המעבד הנ"ל יהווה צוואר בקבוק רציני לכרטיס שכזה? האם יש אתר כיום שעושה השוואה של מעבדים בקורולציה לכרטיסי מסך על מנת לבדוק את הנושא הנ"ל? תודה מראש.

14. אהלן חברה, הייתי רוצה לשדרג את המחשב למשחקים (בינוני עד גבוה) אבל מעבר לכרטיס מסך אני חושב שאני אצטרך עוד מספר שיפורים. המפרט הוא: i3 540 MB: H55M-S2H G.skill 2Gb x 2 sticks 1600 mhz (סה"כ 4 גיגה) כרטיס מסך נוכחי Geforce 240 HD 500gb 5400 rpm ספק 450 (חברה לא מוכרת) אני מניח שאם אני אקנה כרטיס חדש אז יהיה צורך בספק, השאלה היא האם המערכת לא תייצר בעיה לכרטיס, כרגע חשבתי על ה 7950 אבל כל המלצה תבורך. האם כדאי לבצע שדרוג או לחכות לתקציב גדול יותר ופשוט להחליף את כל המערכת? תודה מראש לעזורים

15. שלום לכולם אני עובד על תוכנות תלת מימד - ( זו עבודה מיקצועית ונידרשת כמובן רמה גבוהה ) התקציב שלי לא גבוה ( רק סיימתי לימודים ) והתחלתי ב- 2000 שח לכל המיפרט ( וכולל הלוואה כבר הגעתי כרגע ל-5000 שח ) אני מצרף מיפרט למחשב אותו בנו לי בפורום המקביל אבל רוצה למקד את השאלה בכרטיס המסך - האם ניתן לחסוך כאן ( הבנתי שלפחות בתוכנות הדמייה ורינדורים , המעבד חשוב הרבה יותר מהכרטיס ) האם להשקיע בכרטיס כזה ( כמו שהמליצו במיפרט ) כרטיס מסך: LEADTEK NVIDIA QUADRO PCI EXPRESS FX1500 256MB GDDR3 - RETAIL ¤1532 או לחסוך אני מניח 1000 שקל ולקנות נבידיה 9500 כל זה כאשר מדובר במעבד 4 ליבות ואולי לשדרג לכרטיס כזה או אפילו יותר טוב בהמשך אם ארגיש שזה הפך לצוואר בקבוק ( ודרך אגב לדעתכם זה…

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  16. Started by asilic,

הי יש לי רדאון 8500 עם יציאת SVIDEO רציתי לדעת אם ניתן למצוא מפצל מ S VIDEO לחיבור ליציאה הרגילה של הטלויזיה? כי הטלויזיה שלי לא מהחדשות ואין לה יציאת S VIDEO עוד שאלה בנושא האם האיכות תפגם? והאם ניתן לחבר את ה S VIDEO ליציאה דומה בDVD ואז לחבר את ה DVD לטלוזיה ואז לקבל TV OUT?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום, ברשותי המחשב הבא : CPU : Intel Core i5 3470 @ 3.20GHz Motherboard : Gigabyte H61M-S1 8GB RAM DDR3 גנרי. ספק 500W גנרי. מסך דיי ישן של LG. מארז גנרי : המרחק בין הכלובים לקצה של המארז הוא 20 ס"מ, ככה שכרטיס כמו GTX970 לא ייכנס לצערי... כיוון שקרוב משפחה ייבקר באמריקה בזמן הקרוב, אוכל לשלוח כרטיס מסך לאנשהו באמריקה והוא יאסוף אותו, ככה שזה ייצא יותר זול(?) בכל מקרה, התקציב הוא בערך 1000 ש"ח - אני לא מצפה להריץ משחקים כבדים על אולטרה ודברים כאלה, רק שיהיה מספיק למשחקים חדשים שייצאו גם באיכות טובה. אם צריך לשדרג ספק ו/או מסך אז אשמח להצעות גם כן. תודה רבה

• 17 תגובות
    • 3k צפיות
  18. Started by alomm,

יש לי כ.מסך גיפורס 5900xt ושאני מריץ סרטים יש פסים לאורך בצבעים ירוק-ורוד-שחור. זה גם קורה שאני מפעיל דיסק dvd, ויש לי את כל המקודדים וניסיתי גם ב bs player להריץ וחזרה אותה בעיה. גם ב fifa 2005 יש עיוותים בתמונה, למרות שיש משחקים שאין איתם שום בעיה. מחקתי את הדרייור ועידכנתי וזה לא פתר את הבעיה ויש לי את הדירקט איקס הכי מעודכן יש הצעות?

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  19. Started by c5123,

טוב אז יש לי כרטיס מסך מובנה על הלוח אם m-bord= asus p5kpl-cm יש לו pci 16x express אני צריך כרטיס מסך ב 300-400 שח שיאפשר לי לחבר גם את מסך המחשב וגם את טלוויזיה (tv size 50 inch) מה כדי לקנות?? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 842 צפיות
  20. היי אני סטודנט שמחפש כרטיס מסך רק לעבודה גרפיתב תוכנות פוטושופ, flash, illustrator, preimere aftereffects (שיהיה אפשר לעבוד איתו גם במאיה בעתיד). בלי משחקים. שמעתי על ה QUADERO (בטח אייתתי את זה לא נכון) ורציתי לדעת : 1. אם יש עוד כרטיסים ייעודים אחרים? 2. האם שווה לקנות אותם כי נאמר לי שהם מיושנים מעט וכריטיסים מהדור האחרון זולים יותר וטובים יותר נ.ב. הייתי מוכן להוציא עד 1000 ש"ח (רק אם נחוץ). תודה באמת אחלה פורום

• 5 תגובות
    • 532 צפיות
  21. שלום יש לי TI 4200 הבעיה היא כזאת : כאשר אני מפעיל וידאו במדיה פלייר ואז לוחץ כפתור ימיני בעכבר וניכנס להגדרות - מיתקדם - OVERLAY CONTROLS - ואז אני משחק עם הקטנה והגדלה (ZOOM ) , מה שקורה : פיתאום הסרט נעלם מהסך ואני רואה רק שחור במסך הוידאו של מדיה פלייר , ועד שאני לא מדליק מחדש את המחשב אני לא יכול לצפות יותר בוידאו. אנא תנסו אצלכם ותראו מה קורה? האם מישהו מכיר את הבעיה הזאת? האם מישהו יודע איך פותרים את זה? תודה

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  22. מה כדאי לקנות?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Radeon38,

שאלה קצת מעצבנת על בכל אני פונה לחברי הפורום אחרי שראינו את החידוש של ספיר בקירור החדש יותר ב 4870 הטוקסיק הרגיל עם הנחושת ובלי הנחושת ואחרי שכל כך הרבה חברות חיקו והוציאו עם מאווררים ופסיבי לזיכרון וכדומה מישהו מוכן להסביר לי למה לעזאזל ה4870 הדואלי ממשיך לצאת מפגר בכל הסיפור הזה?????? ראיתי עכשיו ביד 2 של האתר 4870 כפול ליבה למכירה אבל קירור רפרנס שכל כך אוהבים להשמיץ אותו פה מבחינת רעש ויחס עלות תועלת גרוע. האם חברת ספיר לא היתה יכולה להוציא גם לכפול ליבה קירור מעולה כמו הטוקסיק????? למה בכרטיס על ממשיכים במסורת ולא מטמיעים חידושים ונדבקים לגוף קירור הרגיל ולא מנסים חידושים???? ראיתי את הטוקסיק 1 גיגה חצי גיגה והם בעלי קירור מדהים.איפה השכל של מהנדסי ספיר היה שה…

• 2 תגובות
    • 884 צפיות
  24. Started by ZeppeliN,

אממ... יש לי בעיה מאוד מעצבנת! כל פעם שאני משחק במשהו אז אחרי איזה רבע שעה מופיעה לי השגיאה הזאתי יש לי כרטיס מסך מסוג Radoen X600XT 128MB PCI-e דרייבר קטליסט 6.4 ניסיתי למחוק ולהתקין דרייברים מחדש וניסיתי לבטל את הVpu Recover... שום דבר לא עוזר...! מה עושים?

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  25. כאשר אני עובר את השלב הראשון שבוא מראים את אישתו מתה המחשב טוען את השלב הבאה ואז יוצא מהמשחק לחלוטין ממש מוזר תודה רבה מראש על העזרה

• 6 תגובות
    • 883 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.