עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. היי קיבלתי לפטופ חדש T42 של IBM ואני מחפש דריבר לכרטיס מסך mobility 7500 radeon על המחשב מותקן דרייבר ישן מאוד ..מישהו יודע איזה דרייבר הכי חדש קיים לכרטיס זה? ראיתי שיש ל-IBM גרסא יותר חדשה באתר אבל היא גם יחסית ישנה...יש משהו יותר חדש? תודה

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  2. Started by NDickler,

שלום לכולם... קיבלתי מחבר כרטיס מסך שאני עדין לא יכול להתקין (אין PCI-E) ורציתי לדעת מה הוא שווה.. הכרטיס הוא Asus EAX800GTO 256MB GDDR3 ... הכרטיס שלי קיום הוא GeForce FX 5200 128MB אז אני בטוח שהוא יותר טוב השאלה היא מה באמת קיבלתי.. כי אני לא מבין בזה הרבה,

• 8 תגובות
    • 717 צפיות
  3. שלום לכולם , קיבלתי מסך חדש samsung syncmater 710n אתמול והוא בא לי עם דיסק יש לי שאלה מה זה הדיסק הזה?מה הוא עושה?תודה לעוזר

• 4 תגובות
    • 528 צפיות
  4. הבעיה היא שלא כלכך יש לי את המשחק.... :\ אפשר לשחק עם זה על בטא איכשהו ?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  5. משומה בהתחלה היתה לי בעיה לא יודע אם זה היה קשור במעבד או בכרטיס אבל בסוף אחרי שיחקתי בOC של המעבד זה הסתדר בכול מקרה קבלו תוצאות סטוק לכרטיס קודם כול מפרט: INTEL 805 2.66GHZ@3.77 ASUS P5LD2 SUPER TALENT DDR2 512MBX2 533MHZ 7600GT ותגידו לי אם זה טוב ? איך הכרטיס? וזה בלי OC

• 5 תגובות
    • 863 צפיות
  6. בקשר לכרטיס מסך! יש כבל מהספק כוח שנקרא PCI-E ויש מולוקס שקיבלתי עם הכרטיס את מה לחבר ? מהספק או את המולקוס? תודה

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  7. Started by ToXiN,

LP717 17 אינג'. 12 מיליסקונד. המסך מצויין בעיניי. מה דעתכם עליו? האם הוא באמת טוב כמו שהוא ניראה?

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  8. התקנתי את הדרייבר שמגיע עם הכרטיס לא רואה אות ב CP יש רק WDM שם רוצה לעדכן דרייבר סתם להתקין על? טוב התקנתי, עכשיו אני רואה את הדרייברים אבל 3DMARK05 קורס במבחן השלישי,קשור?

• 3 תגובות
    • 506 צפיות
  9. קיבלתי עם הכרטיס מסך שלי svidout עם יציאות נוספות של y pr fb/av ועם חוט לכבל שיש לי חיבור כזה בכרטיס מסך... מה אפשר לעשות עם זה? והאם צריך משהו נוסף כדי לחבר את זה לטלוויזיה?

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  10. Started by Eugene,

http://service.madonion.com/servlet/Index?pageid=/orb/projectdetails&projectType=6&projectId=4293054 רציתי לדעת האם הציון שקיבלתי הוא סביר למעבד(AMD ATHLON XP 2000+) זיכרון 256(DDR333) וכרטיס מסך TI 4200 אם לא, אז כדאי לי לעשות אובקלוקינג לכרטיס מסך(או למשהו אחר)?

• 4 תגובות
    • 925 צפיות
  11. שלום לכולם אני יודע ששאלות ציון הן לא מקובלות אבל לא מצאתי פתרון הציון הוא רק חלק מהבעיה שתיארתי בת'רד הזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=105053.new;topicseen#new הציון שקיבלתי הוא : 2652 זה הגיוני למיפרט הבא או שיש לי בעיה רצינית: מעבד - amd 64 3000 לוח - gigabyte k8ns pro זיכרון - 512 כרטיס מסך - gigabyte 6800 מארז - asus 300w אם 2 מאוררים מאחור 80 ממ +המאורר של הספק תודה לכולם גיא

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by MAOR,

יש לי מחשב פנטיום 3 800 256 Ram Geforce2 Mx 400 64mb וקיבלתי רק 1800 נקודות בתוכנה 3DMARK זה הגיוני ????? זה ממש מעט ! איך אני יכול להעלות את הנקודות (ביצועים) ושלא יהיו סיכויים לשריפת, פגימת הכרטיס

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. מתלבט איזה מסך כדאי בשביל הכרטיס הזה.. בפורום מסכים אמרו 22 אבל לא יודע אני רוצה להיות בטוח... אני רוצה לראות כמה שיותר איכותי.. תודה מראש!!

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. היה לי מסך פקרדבל ישן ממש.........אפילו לא שטוח 15 אינצ' דפוק עכשיו קיבלתי ת700P והוא כמובן יותר טוב.....מה הקטע של השפורפרת? מה היא עושה? יש מצב שהוא פולט פחות קרינה מהפקרדבלל הישן ? ועוד ועוד באמצע בתר'ד ;D

• 40 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. קיבלתי תוצאה בקוואה מארק 48k עם xfx6800 עלוב?! אני לא אמור לקבל יותר =[ ?

• 5 תגובות
    • 720 צפיות
  16. סוף סוף הגיע כבל 6 הפינים מנועה מחשבים (שאגב מגיע להם צל"ש על זה, הם הביאו משהו שלא בא בבאנדל). ברוב טמטומי שמתי אותו על מצב שינה, אז המצב שינה לא הצליח לשחזר את הווינדוס ונאלצתי לרסטרט אותו (נראה לי לגיטימי). אחרי זה המחשב עלה, נפתח לי ה"אשף חומרה שזוהתה" - כמובן שלא התקדמתי בזה. שמתי את דיסק הדרייברים והתקנתי הכל.. ביקש ריסט עשיתי ריסט. אחרי הריסט המחשב עלה על 640*480 ואז חזר ל800*600. כשהעברתי ל1024*768, המחשב הציג את הטקסט במין טשטוש. זה דיי ברור, אבל לא כמו מקודם. חשבתי שאולי זו בעיית דרייברים, אז הורדתי מATI את הדרייבר המעודכן והתקנתי. אפשר לומר שכאן התחילו הבעיות, הוא ביקש ריסט ועשיתי - ואז המחשב לא עולה (אחרי הצגת טעינת הWIN). אחרי עוד ריסט זה ביקש ממני סיי…

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  17. http://www.extremetech.com/article2/0,1697,1880749,00.asp בקיצור: ATI הדגימה גרסה ראשונית של תוכנה אשר מקודדת קבצי וידאו בעזרת שימוש במעבד הגרפי בכרטיסים מסדרת X1000. בהדגמה, קודד סרט של בערך 5 דקות על גבי מחשב מבוסס X2 4800+ ו- 1GB זכרון מהיר , בזמנים שבין 2 ל- 4 וחצי דקות. כרטיס X1800XT על אותו מחשב, והתוכנה החדשה של ATI, קודד את אותו הסרט ב- 17 עד 23 שניות, שיפור של פי 5 !!! התוכנה רק בשלבי הפיתוח הראשונים (הקידוד עדיין לא כולל את פס הקול) ותשוחרר לקראת סוף השנה.

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  18. http://www.tomshardware.com/reviews/x265-hevc-encoder,3565.html מצורף מאמר המדבר על דור הקידוד הבא אלינו בקרוב דבר זה חשוב לרוכשי כרטיסי מסך החפצים בכרטיס שיוכל למקסם את יכולות הצפייה שלהם סרטים ,סטרימינג , וידאו אינטרנט להלן תמצית המאמר : 1. תקן H265 הוכרז רשמית ומביא יורש אמיתי לקידוד H264 הוותיק והטוב אלגוריתם קידוד שונה , קצב סביות שונה ( כל זה אמור להוריד בעשרות אחוזים גודל קובץ בלי לפגוע באיכות ,עפ"י המפתחים ). 2. החומרה בכרטיס מסך אמורה להאיץ פענוח של תוכן מבוסס H.265, למזער את עומס העבודה של מעבד, התקנים ניידים, הארכת חיי סוללה , קידוד מבוסס תוכנה באיכות גבוהה עדיין יכול להיות די מפרכת למעבד . 3. חברות גדולות כמו נטפליקס, Hulu, אמזון, YouTube חפצות ב…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by X-Gamer,

??

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  20. Started by sLoGy,

חבר מתעניין לגבי כרטיס בסכום סמלי לאפיק AGP יש בכלל 7300gt\7600gs ל AGP? אם כן אז אפשר קישור לחנות? תודה

21. Started by Blackbird72,

שלום לכלום,יצא לי לראות את הכרטיס הנ"ל http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1579 ורציתי לשאול אתכם האם זה אמיתי?

• 5 תגובות
    • 800 צפיות
  22. Started by redead,

כרטיס מסך HD5850 ומסך 24 אינץ FHD.

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  23. שלום! המקרה הוא כזה.. מגיע אלינו מקרן אבל אין לו כניסת VGA.. והשימוש העיקרי הוא להקרין סרטים(!) מהמחשב(!!).. מה לעשות??? קיים כבל שבצד אחד יש לו VGA ובצידו השני בננות RCA? תודה!!

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by Chymes,

קראתי בארכיון חדשות שלפני שנה ATI ו-ASUS הכריזו (כל אחת לחוד) על פיתוח כרטיס מסך חיצוני למחשב נייד. זה יצא לפועל/נמצא בפיתוח או שכל הפרוייקט בוטל?

• 0 תגובות
    • 682 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.