עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. כרטיס המסך GeForce RTX 3080 Ti מושק באופן רשמי - ואנחנו אספנו לביקורת את ה-SUPRIM X של MSI, שנחשב לאחד מהדגמים המתקדמים ביותר בגל הראשוןלכתבה

2. לוח אם - Nf7-S2 מה עליי לעדכן ומאיפה בשביל לקבל תוצאות מירביות מהכרטיס מסך ? התקנתי את הדרייברים מהדיסקים , אבל מה להוריד כעת ? ומה עדיף ? Direct3D או OpenGL ?

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  3. Started by doreiny,

שלום לכולם יש לי כרטיס r9800pro 128mb של חברת gexcube אני מעוניין להחליף אותו בכרטיס של nvidia (אוהב אותם יותר) עכשיו ההתלבטות היא ביין 2 כרטיסים האחד של אסוס שהוא 5700 עם 256 זיכרון: http://www.asus.com/products/vga/v9570td/overview.htm והשני הוא של גיגה בייט והוא בעל מעבד 5900xt החסרון בו הוא שיש בו רק 128 זיכרון: http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-N59X128D.htm# אני בהתלבטות קשה ביין שנייהם יותר נוטה לכיוון הגיגה בייט בגלל המעבד הגרפי היותר חזק שלו האמת היא שאין לי מושג מה ההבדל ביין ה5700 ל 5900 וכאן אני צריך את עזרתכם .. מה אתם ממליצים? תודה מראש דור...

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by lior46,

יש לי כרטיס 7300gt עם יציאת tv-out,עכשיו כאשר יש תמונה בטלויזיה יש מן פס לבן עבה כזה שנע מלמעלה למטה...מה גם שכאשר אני מנסה לשחר במשחקים המסך מרצד. מה יכולה להיות הבעיה? ואיך אפשר לפתור אותה יש לציין שהטלויזה שאליה המחשב מחובר היא טלויזיה ישנה

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  5. Started by roes,

כל כמה זמן בערך יוצא DX חדש? אחרי שיוציאו DX10: כמה זמן בערך יעבור עד שיצא DX חדש? מהרגע שהוציאו DX8: כמה זמן בערך עבר עד שהוציאו DX9? שאלה חשובה.... *אל תגידו לי לחפש את התשובה בחיפוש של הפורום כי לא מצאתי.... (וחרשתי על זה)

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום לכולם. קניתי מחשב חדש לאחרונה. המחשב די חזק ויש לו בעיה בהפעלת משחקים. רציתי לדעת מה הבעיה וכיצד אוכל לשחק נקי וחלק במשחקים? קניתי משחקים כגון : PURE FALLOUT 3 וכאשר אני משחק בהם הם פשוט לא זזים והולכים מאוד איטי.הם לא נתקעים או יוצאים לווינדוס אבל פשוט אי אפשר לשחק. איך זה יכול להיות אם קניתי מחשב חדש בעל כרטיס מסך לא רע בכלל ומחשב טוב מאוד עם פנטיום 4 עם ליבה כפולה. המשחקים עוד על LOW ולא על HIGH ובכל זאת הם זזים נורא לאט. אני נורא אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי ולייעץ לי כדי לטפל בבעיה זאת. אני מביא בפניכם מפרט טכני מהיר של המחשב החדש : system: Microsoft Windows XP Proffesional Version 2002 Service Pack 3 Computer: Intel®Core2 Duo CPU E8200 @ 2.66Hz 2.66 GHz , 2.00 G…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. כמה אחוזים המחשב שלי יסחוט מכרטיס המסך RADEON 8500LE TV+DVI 128MB???? :AR15:

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by FatherBoard,

חשבתי בהתחלה לקנות ג'יפורס 4 חזק, אבל הבנתי שאני לא ממש משחק הרבה משחקים כבדים. האם שווה לי לקנות ג'יפורס 3 במקום?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Vortex,

שמעתי ש Gainward חברה טובה. לפני שאגיד לכם בכמה כסף מצאתי את הכרטיס הזה, תגידו לי בבקשה כמה הוא שווה...... תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by dwking3,

שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש, ואני לא יודע איזה כרטיס מסך הכי טוב והכי משתלם ביחס למחיר לטווח הרחוק. אשמח לעזרה.

• 5 תגובות
    • 594 צפיות
  11. Started by PMP,

מישהו עובד איתו ויכול לתת עליו חוות דעת? מסך דק בעיצוב מרהיב, בעל זווית צפייה רחבה, המפיק תמונה איכותית וברורה, ללא ריצוד, ועיוותים אופטיים; כולל מערכת מתקדמת לכיוון צבע - להתאמה מושלמת לסביבת העבודה וליישום - מושלם למשחקים, לגלישה באינטרנט וכו'. עומד בתקנים המחמירים ביותר: TOC 03, TCO 99, TCO 95. מהירות תגובה: 8ms; יחס ניגודיות: 1:600; זווית צפייה: 160>/160> בהירות: cd\m2 300; רזולוציה:Dpi 1024 X 1280; גודל נקודה: 0.264 מ"מ; חיבוריות: חיבור דיגיטלי DVI-D וחיבור אנלוגי. פונקציות ייחודיות: MagicBright - כיוון בהירות מהפנל ביחס לסוג היישום, ב3- מצבים: T-MODE - עבודה עם קבצי TEXT, EXCEL וכדומה I-MODE - לגלישה באינטרנט E-MODE - ליישומ…

• 4 תגובות
    • 543 צפיות
  12. Started by Eran-s,

אני צריך כרטיס מסך חזק למשחקים עד הסכום 1500... תודה...

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  13. Started by elibadra,

שלום אנשים! מה דעתכם לגבי GTX550 אני יכל להביא אותו בזול. (550 ש"ח). האם הוא ברמה של ה GTX460 או HD6850 ? אשמח לקבל תשובה.

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  14. Started by piniman,

שלום אנשים מתלבט אם לקנות כרטיס מסך חדש כרגע יש לי 9800gtx+ והייתי רוצה לשדרג לgtx 560 עכשיו השאלה שלי האם כדיי והאם זה לא ייצור לי צוואר בקבוק המפרט שלי הוא .. מעבד.Q6600 לוח אם.msi p35 neo ראם.4 giga corsair כרטיס מסך. 9800GTX ספק כוח.CORSAIR 750 WAT מארז ANTEC 902 מסך LG E2360T LED FULL HD 23

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  15. Started by arielbarsheshet,

מפרט: BIOS: Award Modular BIOS v6.00PG Processor: AMD Phenom II X6 1075T Processor (6 CPUs), ~3.0GHz Memory: 8192MB RAM mothre board:GA-870A-UD3 power supply:ANTEC-650W case:thermaltech v9 תקציב 1500 שקל צריך המלצה לכרטיס שמוצלח ויש לו ביצועים טובים ושמצדיק את המחיר שלו אם יש כרטיס שעולה1300 שקל ויש לו ביצועים פחות טובים במידה קטנה אז אעדיף את ה1300

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by redti,

יש לי TI 4200 של GAINWARD 128DDR . קיבלתי בלי OC 6444. PIII 933 256 SDRAM. אם זה לא הגיוני אז תתנו לי דרכים לשפר את התוצאה. תודה

• 3 תגובות
    • 983 צפיות
  17. Started by lox,

hi im buying a new pc and like evrybody else im confused... should i buy 6800gt and stay with it or buy 6600 and wait until the next generation? and is it mater if the card is agp or pci express(for the feature)k and whats the featurs of the next generation video cards anyway? thanx bye

• 7 תגובות
    • 789 צפיות
  18. מה שבכותרת הכוונה היא שיש לי 8800GTS 320 ויש לי 2GB RAM אני יכול איכשהו לדוגמא לתת לGTS נגיד עוד 500MB מהRAM ?? (לא פיזית) כילו כשיגמר ה 320הוא ישתמש ב RAM .. אני צריך את זה לGTAIV אני יודע שזו שאלה מפגרת אבל יש תיקווה אז תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  19. שלום אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש בתקציב של עד 800 ש"ח הכרטיס מיועד בעיקר למשחקים המפרט שיש לי כרגע הוא מעבד: E6550 זיכרון: 2GB כרטיס מסך : X1950 ספק: 400W ליברטי של אנרמקס מסך 22" של סמסונג 226BW תודה למי שיעזור!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by nivrob123,

משהו אמר שיש בעיות אם החברה Club3d Club3d HD4870 OC Edition 512MB DDR5 Zerotherm Cooler כדיי לקנות את הכרטיס הזה?

• 12 תגובות
    • 853 צפיות
  21. Started by drBozo,

מישהו אולי יודע איזה סוג של כרטיס מסך מומלץ לגרפיקאי שמשתמש בתוכנות כמו 3DMax, PhotoShop ו-Maya? האם כרטיס שמתאים למשחקים כבדים בהכרח מתאים גם לתוכנות גרפיקה?

• 1 תגובה
    • 3.2k צפיות
  22. לא למשחקים, אבל שלא תהיה לו בעיה להריץ Win7 עם Aero על שני מסכים 22' ברזולוציה מקסימלית. הכל טוב חוץ מסדרת ה8400, רצוי משהו לא יקר מדי. הכי חשוב כאן זה צ'יפסט של NVIDIA קירור פסיבי וDual DVI. ועוד שאלה קטנה: במה מתבטא ההבדל בין כרטיסים של מותגים כמו Asus או Gigabyte לבין כרטיסים של Palit או Gainward, חוץ מהמחיר? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by elixvx,

אלהן, לאחרונה ניסיתי לעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך שלי (260GTX כמו שמוציין בכותרת) לאחר המון המון זמן שלא עדכני. (בן היתר על מנת לנסות את הBF3 החדש) עכשו העניין הוא שהכרטיס מחובר ל-2 מסכים. הראשון 17 אינץ' שעליו אני עובד רוב הזמן. ושני מסך LCD 32 אינץ' שמש בעיקר לסרטים\סדרות\משחקים. (מחובר בכבל DVI TO HDMI והסאונד יוצא מהרמקולים של המחשב) עכשו הבעיה היא שאחרי עדכון הדרייבר כשאני משנה רזולוציה במסך ה32 לרזולוציה שהיא לא הרזולוציה הטבעית של המסך יוצא שהתמונה לא "נמתחת" כמו בעבר אלה פשוט יש שוליים שחורים ורואים את המסך כמרובע. (הקטע של הרזולוציה חשוב לי כי יש סדרות\סרטים באיכות נמוכה שאני נאלץ להוריד רזולציה על מנת לראות אותם על כל\רוב המסך ולא כריבוע מעצבן) הדבר נורא מפריע…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by ORANGEJUICED,

מה הטמפ שלכם במנוחה ? בתמונה זה 48 34 אבל אחרי ניקיון זה 47 32 מה שלכם ? רק לאלה שיש להם תלידטק תענו לי בבקשה תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by llime,

היי אנשים. לפני חודש פתחתי את הת'רד הזה,שבו ביקשתי המלצה לכרטיס AGP שקט שיוכל להחזיק שני מסכים בו-זמנית ברזולוציות גבוהות,(אחד של 24" והשני 20" רחב). המלצתם לי על HD 3650 של Sapphire או על כל כרטיס מסדרה 7 של nVIDIA. יש לי שתי שאלות: 1.ראיתי ביד שניה 6600 עם קירור פאסיבי (סידרה 7 עם קירור פאסיבי אני לא מצליח למצוא). האם גם הוא יתמוך ברזולוציות שביקשתי בו-זמנית? 2. לגבי ה- HD 3650 (וגם לגבי ה 6600 למעשה),יש לי שאלה על צריכת החשמל שלו.יש לי מחשב מותג ישן של DELL עם ספק של 280W,ואני רוצה להיות בטוח אם הוא יוכל להחזיק את הכרטיס.כמו-כן,מאחר והכרטיס אינו מיועד למשחקים,עדיף לי כרטיס שלא יזלול יותר מדי חשמל גם אם הספק תומך. חיפשתי ברשת ומצאתי את הביקורת הזאת ב X-bit labs.מדו…

• 8 תגובות
    • 877 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.