עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Amit_Alcobi,

יש חיה כזאת?

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  2. אוקיי אנשיםםם הבאתי מסך 19 רחב =] משו לפרצוף (940BW) ביקצורר אני ניכנס נגיד למשחק cs:Source ואני מנסה לשים אותו על הגדרות 1400X940 זה לא נותן לי זה פתאום עושה לי פוללל ארטיפקטים על המסך והכל!@ ואני חייב ריסטרט.. יש לכם מושג אולי מה הבעיה?? בבקשה צריך עזרההה בווינדוס סתם ככה אני כן גולש על 1400X940 בבקשה תעשו O:

• 7 תגובות
    • 581 צפיות
  3. עם קשר ישיר לכניסתה המתקרבת של אינטל אל התחום או שלא - עולם כרטיסי המסך המוזלים אמור לזכות לכמה השקות מעניינות בתקופה הקרובה, גם מצד NVIDIA וגם מצד AMDלכתבה

4. עם חומרה מרכזית על טהרת הצד האדום של AMD והחייאה של מותג ה-Voyager ששימש עבור כונני USB אי-שם בעבר - יש לנו מתמודדת טרייה מסקרנת בעולם ה-PC הניידלכתבה

5. יש לי X1650 של ספייר. מחשב חדש-עכשיו בניתי אותו. במחשב הקודם היה X700PRO שהיה מחובר לפלזמה- ככה הייתי רואה סרטים מהמחשב. כשאני מפעיל את הקטליסט, אני מבל שגיאת CLI, שסוגרת את הקטליסט. התקנתי את ה NET FRAME WORK - לא עוזר- עדיין אני מקבל שגיאה. כשאני לוחץ על מסך 2, ומנסה להעיל אותו, המחשב נעצר שנייה וחוזר למצב בו מסך 2 לא פעיל. מה הבעיה? מה עושים? אשמח לעזרה מהירה. תודה

• 8 תגובות
    • 581 צפיות
  6. קיווינו לקבל הרבה יותר פרטים אודות דגמי ה-Arc Alchemist המבטיחים במסגרת CES 2022 - אך נראה כי חלק מהמידע המשמעותי מגיע דווקא מחברת אייסר, שעשויה להיות הראשונה להציע מחשב עם הטכנולוגיה הזו בתוכולכתבה

7. Started by hidrox,

שלום אני צריך לדעת איזה כרטיס יש יותר ביצועים יותר טובים או איזה השווה.... הכרטיסים הם: Geforce 6800GT AGP 256Mb 256bit DVI Video Card Vs. Radeon X800PRO 256Mb 256bit TV/DVI Video Card תודה.

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  8. תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  9. Started by guy_pr,

שלום לכולם אני מעונין ליקנות את הכרטיס radeon 9100 העם הכרטיס הזה טוב ? והעם הוא יפעיל יפה את כול המישחקים החדשים ? גיא .

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  10. Started by יניב קופר,

יש לי 478 2.8 האם כרטיס 7600 gt יעבוד

• 6 תגובות
    • 581 צפיות
  11. שלום לצערי אני בור ועם הארץ גמור בעניין הזה, אשמח מאוד שההסבר יהיה מתאים לאדם מן השורה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  12. Started by hagay,

היי קיבלתי את הכרטיס החדש ה gigabyte 7800 gtx והוא עובד מעולה.. אבל יש לי שאלה, שאני משחק בדום 3 אני מסתכל על הפריימים וזה כל הזמן תקוע על 60! גם בהגדרות הכי גבוהות וגם בהגדרות הכי נמוכות? למה זה? תודה .

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  13. Started by asafgolan,

כל הנסיונות שלי לחבר את הכרטיס מסך לטלוויזיה עלו בתוהו. המקסימום שאני מגיע אליו הוא שאני מגדיר את התצוגה בטלוויזיה (CLONE, DUAL או SPAN), מקבל הודעה ששואלת אותי האם יש תצוגה, מסמן שלא (או שכן, זה לא משנה) ואז מקבל לשניה אחת תצוגה על הטלוויזיה. אני משתמש בכבל SVIDEO לRCA ומדובר בטלוויזיית CRT. כמובן שניסיתי להחליף כבלים וגם בדקתי על טלוויזיות נוספות והתוצאה היא אותה תוצאה. חשוב לציין כי עם כל הכרטיסים הקודמים שלי אף פעם לא היתה לי בעיה בחיבור לטלוויזיה ורק עם הכרטיס הזה אני שובר את הראש כבר כמעט שנה. יש פיתרון?

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  14. הזמנתי למחשב שלי 8800GTS של LEADTEK אך המוכר אמר כי הכרטיס של LEADTEK אזל מן המלאי והוא לא יודע מתי יגיעו עוד. במקום זאת המוכר הציע להוסיף 100 ש"ח ולקחת במקום את ה- 8800GTS של ASUS. אני מאוד אוהב את ASUS אך בתחום כרטיסי המסך אין לי מושג איך הם. רציתי בבקשה לדעת מה דעתכם על ASUS 8800GTS מבחינת ביצועים,קירור,חום וכו' לעומת ה8800GTS של LEADTEK. תודה רבה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 581 צפיות
  15. Started by night-fire,

אז ככה, יש לי כבר למעלה משנה ATI Radeon x1950P של חברת Gcube והוא פשוט עושה לי רעש נוראי וזה כבר בלתי נסבל. הקירור שלו זוועתי , ואי אפשר להוריד את מהירות המאוורר .. כבר בדקתי את זה בעבר ומסתבר שזה בלתי אפשרי בכרטיס הנ"ל. בזמן האחרון קניתי 24" בנוסף ל-19" שמחוברים יחדיו . במשחקים אני נאלץ להוריד רזולוציה והגדרות כמובן . חשבתי בהתחלה לקנות אוליי קירור אבל ראיתי שזה עולה בסביבות 150 שקל אז חשבתי גם על אפשרות לקנות כרטיס זול שיהיה אפילו יותר טוב מהקיים (בסביבות 300 -400 שקל אם זה אפשרי .) שימושים בעיקר עריכת ווידיאו בתוכנות כמו After Effect וכמובן גם משחקים כבדים כמו Crysis וכו .. רציתי לדעת מה דעתכם . האם כדאי להשקיע 350 שקל בכרטיס חדש או להסתפק בקירור חדש ב-150 שקל . …

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  16. Started by barak_11,

היי, חבר שלי רוצה כרטיס טלויזיה לצורך הקלטה מהטלויזיה וממצלמת הוידיאו שלו. חשוב שתיהיה כניסת VIDEO או S-VIDEO! רציתי לדעת איזה מבין ה-3 עדיף ב-KSP? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2922 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2921 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2850 או שאולי עדיף לקנות מפנדה? הכרטיסים בפנדה: http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_282&PHPSESSID=f947ca33b19a51889e2869e1503e3568 חבר שלי מוגבל לקניה מ-KSP או מפנדה והתקציב הוא עד 260 ש"ח! אז לא להציע כרטיסים ב-300+ בבקשה ... אשמח לקבל הצעות! בתודה מראש, ברק

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  17. קודם כל אני רוצה לדעת אם הכרטיס מסך הזה Geforce 6800 gs leadtek יספיק לי עם מעבד 3500 + של amd ולוח אם nfrorce 4 ultra או שכדאי ללכת על משהו אחר אבל כל זה בלי לעבור את ה קציב הכולל של 5800 להכל בלי ציוד היקפי או שאתם אומרים שהכרטיס לא יספיק לי להרצה טובה של המשחקיים האלו יענו doom 3 fear hl2 cod 2 וכו.... אני מתכוון הוא יעבוד טוב!?? ועוד שאלה מה זה bulk אני רואה את כולם מדברים על זה וגם מה זה retail גם את זה אני רואה LOL חחחח תודה מראש אחים שלי דרך אגב oc לא נראה לי כל כך

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  18. Started by coral,

אשמח אם תמליצו לי, על כרטיס מסך , PCI-E , עם יציאה ל- TV, למחשב חדש. (המחשב לא נועד ברובו למשחקים, אם בכלל)..

• 6 תגובות
    • 581 צפיות
  19. Started by Impreza,

יש לי נגיד בפאר קרי ובניד פור ספיד אנדרגראונד 2 ובעוד כמה משחקים רמה של אנטיאליסטינג 6X וכל אלה ובהגדרות בדרייברים כתוב שהתוכנה קובעת (מסומן ב V כזה) אז הם פועלים? וד"א מזה ה VSYNC הזה? מה הוא נותן?

20. כשאני רואה סרטונים ביוטיוב בעיקר זה לפתע נתקע לכמה שניות , וכל המסך וורוד . כעין התנגשו חומרה או משהו ... ואחרי 3 שניות זה משתחרר ורושם למטה בבועה בצד שמאל מנהל התקן הפסיק לפעול וביצע שחזור בהצלחה .... מה זה ? זה מחשב חדש כולה שבוע וכל הדרייברים מותתקנים כמו שצריך ומעודכנים . עזרה !! זה הכרטיס : NVIDIA GeForce GTX 560 Ti

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  21. Started by Shbd,

בן דודה שלי קנה מחשב עם מסך דק של proview המחשב נמצא אצלי כרגע, אני מסדר לו כמה דברים. זה ניסיון ראשון שלי עם LCD ויש לי כמה שאלות 1.המסך מוגדר על 60HZ ויש אפשרות עד 75.. האם להגדיר על 75? או להשאיר על 60? 2. הצבע הלבן נוטה קצת לצהוב וזה מציק לפעמים בעין. יש דרך לסדר את זה? 3. איך המסך בעיקרון? וסתם עוד שאלה הרצתי את CSS על המחשב שלי ועל המחשב שלו שני המחשבים הציגו אותו דבר בכמעט FPS זהה (ההגדרות של פילטרים אותו דבר למעט רזולוציה ב- LCD , 1024X1280 ואצלי על 1024X768 , מסך CRT) ובכלל לי יש RX800XL ולו X800GT מוזר קצת לא? ניסיתי לבדוק במשחק אחר כמו NFS והביצועים אצלי היו כמעט כפולים... ד"א איך התוצאה של הכרטיס? 4000 נקו' ב- 3dmark עריכה: שיט, לא שמתי לב שיש דיון רשמי, אתם …

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  22. אם אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש למחשב שלי מה אני אמור לבדוק בכרטיס ובחומרת המחשב שלי כדי לבדוק שהכרטיס החדש יתאים למחשב שלי בדיוק? דהיינו אם יש לי עכשיו giforce 7300gt ואני רוצה להחליף אותו לדגם חדש יותר ואני רוצה להחליף רק אותו לא את שאר רכיבי המחשב איך אני ידע איזה כרטיס לבחור? אני מחפש כרטיס למשחקים תודה על העזרה ואגב איזה כרטיס באמת מתאים להחליף במקום geforce 7300gt? אני מודה לכם

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  23. Started by see4,

יש לי 7900GT של XFX EXTREME EDITION ומעונין להוסיף עוד 7900GT האם הוא צריך להיות של XFX אם לא האם מהירויות שעון צריכות להתאים...?

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  24. לפני שנה בערך קנו מחשב לאחיות שלי, המפרט הכיל את כרטיס המסך הבא: Gigabyte ATI Radeon X600-XT 128MB + VIVO כאשר המחשב הגיע הכרטיס התרסק כל הזמן ועל כן שלחנו את המחשב לתיקון. נמסר לנו שהיה מדובר בדפקט בייצור וכי הכרטיס הוחלף. לאחרונה כששמתי לב שהביצועים שלו אינם משביעי רצון כמצופה, ערכתי בדיקה ובמנהל ההתקנים מופיע הכרטיס בתור: Gigabyte ATI Radeon X600-PRO 128MB + VIVO בדקתי בדקתי את המפרטים של 2 הגרסאות: נמצא כי גרסת הXT היא בעלת מהירות שעון גבוה יותר ב100Mhz במעבד הגרפי וב70Mhz בכל ערוץ זיכרון (140Mhz) בסה"כ. ההפרש בין 2 הגרסות ב3DMark05 הוא מעל 250 נק'. על הכרטיס שרכשתי כגרסת XT שילמתי לפני כמעט שנה 811 ש"ח. אינני יודע כמה עלתה אז גרסת הPRO, אך סביר שמדובר בהפרש של כ250 ש…

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  25. Started by Alfies,

למה כשאני מקליט ודאו שלי ב NTSC שזה 29.9 frame/s הקול מקדים את הודאו? יש לי כקטיס PCTV stereo

• 3 תגובות
    • 581 צפיות

דיונים חדשים בפורומים