כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
מתי זה אמור לצאת כי פשוט נמאס כבר לחכות?
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אם למישהו יש כבר פתרון, שישתף. תודה לעונים.
-
- 7 תגובות
- 605 צפיות
-
-
?האם קיים כרטיס שממיר את רזולוציית המסך מחשב לרזולציית מסך טלויזיה (הנמוך בהרבה ממסך מחשב) לכדי 720 על 656 זאת משום שהגעתי למסקנה שבכדי להנות מסרט באיכות הטובה ביותר זקוקים להרבה יותר ממה שחשבתי...למה זה? כאשר היום אני שם סרט די וי די במחשב וחושב כי האיכות היא איכות עילאית...הכל שטויות..סרטים מצולמים במקורם על רזולוציה נמוכה (זהה למסכי טלויזיה) שהיא או 720 על 576 במסכים שהיחס גודל שלהם הם 4:3 או רזולוציה של 1024 על 576 במסכים שהיחס גודל שלהם הוא 16:9 מה שקורה למעשה כאשר אנחנו מפעילים סרט די וי די במחשב ומגדילים אותו על כל המסך התמונה נמתחת בהרבה משום שרזולוצית המחשב גבוהה בהרבה משל מסך טלויזיה לכן בכדי לראות הכי טוב שאפשר צריכים לקנות מסך טלויזיה...(אני כבר הייתי משקיע בא…
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס מסך הזה אתמול ויש לי שאלה , בדרייבר יש לי אפשרות של Triple Buffer משהו כזה שאני יכול לסמן אותה , זה נמצא תחת OPENGL , מה זה עושה אם אני מסמן אותה ? על מה זה משפיע ?
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
העפתי את טלויזה מחדר ואני רוצה עדיין מידי פעם לראות פה משהו... הבעיה שפעם בכבלים היו קולטים (אולי עדיין) תחנות רדיו דרך השקע של רדיו (לא לא השירות הזה עם הממיר של מוזיקה אלא סתם ככה), אז חיברתי את מערכת לשקע ובמקביל היה לי חיבור למחשב אז נוצר צליל תמידי של ממממ... (כל עוד המחשב היה דולק ושקע של כבלים היה מחובר) בסוף התייאשתי למרות שככה שמעו מצויין וגם היה אפשר לקלוט ערוץ 3 ו- 4 במערכת מה שהיה נחמד במיוחד לסרטים! בקיצור עכשיו אני חושש שאם אני יקנה כרטיס טלויזיה לצפייה בשידורים תווצר בעיה דומה משהו מכיר את תופעה ? נתקל בה? פתר? לחילופין עובד עם כרטיס טלויזיה מול הכבלים ישירות (ללא ממיר דיגיטלי או אחר? , בעצם תגידו גם אם כן רק תציינו למה הוא מחובר) חוץ מזה המלצה לכרטיס זול ו…
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
תמונות נוספות טריות מתיימרות לספק לנו הצצה אל האריזה והעיצוב של כרטיס המסך מ-NVIDIA שעתיד להפוך לעוצמתי ביותר בעולם בקרובלכתבה
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
- 1 follower
-
-
קיצור tms לא היה להם את ה-TwinTech 8800GT 512MB DDR3 HeatPipe Fan Retail. והם אמרו לי שהם יביאו לי כפיצוי את ה-XFX 8800GT Alpha Dog XXX 512MB . השאלה שלי אם זה כרטיס מסך טוב כמו מה שביקשתי מההתחלה? לפי המחיר הוא יותר יקר בקצט.. סליחה שפתחתי נושא שני כי זה לא אותו הדגם שרשמתי בהתחלה.. ועוד שאלה האם יש כרטיס מסך באתר של t.m.s בסביבות ה1000 ש"ח שהוא יותר שווה מה xfx? תודה מראש לעוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש 2 מסכים דקים. 1. 17 אינטץ'. 2. 19 אינטץ'. מחיר לא גבוה. דרישות: זמן תגובה נמוך. אני משחק קצת לא הרבה- משהו בסיגנון של קאנטר סטרייק וכאלה שלא יהיה גרוע במשחקים. איכות תצוגה טובה אני רגיל לCRT שיהיו יורשים נאים, אם מסך מבריק זה איכותי אז עדיף מבריק. צבע: שניהם שחורים. מסך אמין. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב P3 1000 עם 512 MB זיכרון ו WINXP יש לי תקציב של 500 ש"ח לכרטיס מסך אני מבקש עזרה בבחירת הכרטיס יש לי את הדגמים הבאים: Gigabyte Geforce FX5500 (64 bit) 128 mb - Retail Gigabyte RADEON 9000 Pro 128 mb DDR TV DVI Retail Gigabyte RADEON 9200 - 128MB DDR - DVI - TV OUT AGPx8- RETAIL GIGABYTE RADEON 9600SE 128 mb TV OUT DVI אם יש לכם דגם אחר אשמח לקבל
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אז ככה יש לי את הכרטיס הזה והבעיה שהמאוורר שלו קצת נתקע בהפעלה וכעבור דקה מהפעלה הוא מתחיל להסתובב וגם כן בסיבובים נמוכים. רציתי להוריד אותו ,לפרק,כדי לשמן,אבל יש בעייה לפרק בגלל הברגים שיש להם צורה כזאת שאי אפשר להוריד. טוב לא עקרוני, מה שכן ,שימנתי אותו עם החדרה עדינה של שמן על גבי להב הסכין ועדיין הסיבובים לא מרחיקים לכת. מישהו יודע מה לעשות בנידון? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
קיבלתי את הכרטיס החדש שלי היום מדגם: inno3D GeForce 9600GT 512MB DDR3 OC PCI-E האים הוא עים OC באמת? אני מעלה דו"ח מה-EVEREST מישהו יכול לענות לי? לוח-האם שלי הוא: GIGABYTE M61-SME-S2 והוא תומך רק ב-PCI-E X8 האים יש לזה השפעה על ה-OC של כרטיס המסך? Field Value Graphics Processor Properties Video Adapter nVIDIA GeForce 9600 GT (p545) BIOS Version 62.94.11.00.04 GPU Code Name G94GT PCI Device 10DE-0622 / 10DE-0545 (Rev A1) Transistors 505 million Process Technology 65 nm Die Size 238 mm2 Bus Type PCI Express 1.0 x16 @ x8 Memory Size 512 MB GPU Clock (Geometric Domain) 700 MHz (original: 700 MHz) GPU Clock (Shader Domain) 1600 MHz (original: 1625 MHz) RAMDAC Clock 400 MHz P…
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום. מאז שפירמטתי המחשב לא מראה לי טמפרטות של המעבד והכרטיס מסך. מה שכן, בeverest מראה לי טמפרטורה של שני הארדיסקים ולוח אם. מה גם שהתוכנה לא מזהה את הלוח אם שלי, רשם Unknown. בביוס אני מקבל קריאה רק של המעבד והלוח אם. למרות שגם לפני הפירמוט התוכנה לא זיהתה את הלוח, לפחות בתוכנות כמו ati tools וriva tuner היתי יכול לראות בזמן אמת את מידת החום וגם לעשות OC (מה שכרגע לא מתאפשר לי משום מה). מפרט: E6400 -2.13Hz Asus P5B delux Nvidia Geforce 8800 GTS 512 2 Gb ram מערכת הפעלה: XP והתקנתי כבר את כל הדרייברים וכל המשחקים והתוכנות עובדים מצויין, אבל זה מציק שאין אפשרות להמהיר את הכרטיס. תוקן הדגם של הלוח אם**
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
מישהו מכיר את אחד הדגמים: ACER AL1712 MAG MS776 ה-MAG יקר יותר בכ-350 ש"ח. למה? יש יתרונות המצדיקים את המחיר? תודה....
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
היי קיבלתי את הכרטיס החדש ה gigabyte 7800 gtx והוא עובד מעולה.. אבל יש לי שאלה, שאני משחק בדום 3 אני מסתכל על הפריימים וזה כל הזמן תקוע על 60! גם בהגדרות הכי גבוהות וגם בהגדרות הכי נמוכות? למה זה? תודה .
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
כפרות אני צריך עזרה.. איך לסדר את המאפיינים זה מראה שהכל מחובר אבל אני רואה מסך שחור ויש כל מיני הגדרות כמו תקן PAL PAL B PAL G PAL D PAL H וכו' מה עושים אחים שלי??
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
1. אני רוצה לקנות 1900XT מ newegg בשבוע הקרוב ורציתי לדעת אם מישהו עוקב אחרי המחירים שם ויודע אם הם כבר ירדו (אם עדיין לא - אני יכול לחכות עד שבוע מהיום - איסוף הרכיבים יכול להתעכב עד ה 25 לחודש). 2. אילו אתרים אחרים אתם מכירים אתרים אחרים ששווה לייבא מהם רכיבים (ארה"ב) והאם מחירי ה 1900XT כבר ירדו שם?
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
פרסמתי כבר בלוח יד2 שבאתר פה אבל לא תגובות ולא נעליים חשבתי אולי מישהו פה יהיה מוכן להחליף איתי כרטיס חדש נקנה לפני חודש בTMS מגיע עם כל הכבלים, דרייברים, חוברת הכל. מעוניין להחליף את שלי בHD3650 DDR3 512/256MB אם למישהו/י יש מה שאני מחפש נא לפנות אליי, פה או בפרטי תודה רבה רבה לכל מי שיעזור, גיל
-
- 5 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום לכולכם יש לי שאלה התחדשתי בכרטיס מסך חדש לאור התיעצויות שהיו לי כאן בפורום , החלטתי לקחת את ה LEADTEK 9600 geforce gso extreme 384mb לאחר שהרכבתי אתו די בקלות והכל היה תקין בהחלט הכנסתי את הדיסק והתקנתי בו את הדרייברים שהיו בו כולל הגרסא הנחמדה של WIN FOX II שעדיין אני מנסה ללמוד אותה. האובר קלוקינג מפחיד אותי האמת אני גם לא צריך נכנסתי לאתר של NVIDIDA הורדתי את הגרסא החדשה ביותר של החברה אבל יש לי עדיין שאלה בעצם שתיים. מדוע אני לא רואה שינוי מהותי ברזולוציה בדסק טופ ? הכל גדל למקסימום ויש לי כולה מסך 17 אינץ' של LG FLATRON L1752TQ צריך לשנות עוד משהו או להתקין משהו מאיזה אתר ? בסה"כ יש שינוי ע-נ-ק במשחק החדש של MOTOGP 08 , ואי איזה שינוי ממש כמו פלייסטייש…
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום. לאחי הקטן יש P3 450mhz מהסדרה הראשונה (KATAMAI) ולוח אם מבוסס Intel 82440bx. כרגע יש לו RAGE 8MB שאין לו אפילו האצת תלת מימד ואני רוצה לקנות לו כרטיס שיוכל להריץ באופן סביר על ההגדרות הכי נמוכות (מעל 20FPS) משחקים שלא לוקחים יותר מידי משאבים, ספיידמן, הארי פוטר, NBA LIVE וכל שאר השיט שילדים קטנים משחקים. מבדיקה שלי בEVEREST הלוח אם שלו תומך רק בAGP 1X/2X, איזה כרטיס אני יכול לקנות? יש לציין שהכניסה הזו של הAGP היא הפוכה לAGP4 ו8 ואיאפשר להכניס כרטיס שתומך באחד מאלה, כאילו זה בלתי אפשרי פיזית, רק כרטיסי 1 או 2X. נא לא לעבור את ה200 שקל כי סך הכל המחשב שלו לא ינצל לגמרי אפילו משהו כמו GF4MX. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
והאם זה יעבוד על מחשב רגיל ? איזה דגמים יש
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה Sapphire TRIXX והיא לא שומרת את המתח חוץ מהאובברקלוק...
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
הי, משיקולי תקציב כרגע אני מעדיף לא לקנות QUADRO אלא להסתפק בשני כרטיסים "רגילים" האם 550GTX יהיה מספיק טוב? תודה רבה על העזרה וחג שמח
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
החלטתי לקנות מסך LCD 17 אינץ' לבית. בעקרון יש שניי דגמים שאני מתלבט בינהם: 1.?TFT 17'' 721S 8MS +PIVOT? המחיר שלו:1590 ש"ח 2.?TFT 17'' 730B 8MS +DVI? מחיר שלו :1670 ש"ח אני שמח אם תוכלו להמליץ לי אחד מהם+נימוק. אם זה עוזר במשהו אז אני גיימר,לא כבד אבל משחק מדיי פעם. ואגב עדיף לחבר ל LCD כניסה אנלוגית או DVI(במידה וקיימת)? תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
-
למישהו יש מושג כמה +\- אפשר להגיע עם הכרטיסי מסך הבאים באובר קלוק?? 7300GT 256M שלPalit\gainward Leadtek WinFast PX7600GS TD256M Leadtek WinFast PX7900GT TDH 256M 6600gt במיוחד חשוב לי ה-7300 ומאיפה אני יכול להשיג כזה: http://product.pcpop.com/000029051/Index.html הוא של jetway
-
- 6 תגובות
- 605 צפיות
-