כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
הבנתי שאין בדריברים החדשים של NVIDIA אופציה לעשות ENABLE לFULL SCREEEN מה עושים ? יש עוקף?
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
ממ... בעיה מוזרה עם הדרייברים של סדרת ה8800, משום מה, אני לא מצליח להפעיל פילטרים דרך היישומים, אני חייב להפעיל אותם דרך הדרייברים, למרות שבהגדרות הגדרתי שזה יהיה בשליטת היישום. למישהו יש מושג איפה אני טועה\מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
בבקשה אני חייב לדעת איפה אני מכוון פוקוס. במסך MAG FD2 . אני עכשיו עם המסך פתוח ואני רואה מלא חלקים ואני לא יודע במה לגעת תעזרו לי אני לא יודע איפה ה בורג של הפוקוס אני מפחד להרוס משהו.. רק תגידו לי אם זה בדרך-כלל הכיוון הבורג של הפוקוס נמצא איפה שהחיבור שמחברים את המסך? כי אני רואה ש ב 786FD זה מאחורה. אבל לי יש FD2 :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אוקי אז אני רוצה לשדרג\לקנות כרטיס מסך ורציתי לדעת מה הכרטיסי מסך הכי טובים של ATI ו GEFORCE ומה שווה יותר לקחת אני בעיקר רוצה למשחקים לא לעיבוד גרפי ואם אפשר גם אתר או השוואות מחיר איפה אפשר לקנות...
-
- 7 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום! הכרטיס אמור לתמוך בVIVO עם אני לא טועה.. ככה גם כתוב עליו, אין לי את הכבל המיוחד של הVIVO יש מצב לעשות VIVO בחיבור SVIDOE ישיר?? שנית נניח וצריך את הכבל המיוחד, אז הכרטיס אמור להזתהות במובי מייקר ככרטיס עריכה?. תודה לעוזרים. והאם זה אותו דבר צריך להיות ל8400GS ו4200TI??
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אני מדבר על המשטח עצמו זה משנה? אדום? ירוחק? או כחלחל?
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
הפעלת פילטרים היא באפשרויות של המשחק או בדרייברים? כי ראיתי שגם בדרייברים יש x4 x8 וכו..
-
- 5 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש 2 מסכים דקים. 1. 17 אינטץ'. 2. 19 אינטץ'. מחיר לא גבוה. דרישות: זמן תגובה נמוך. אני משחק קצת לא הרבה- משהו בסיגנון של קאנטר סטרייק וכאלה שלא יהיה גרוע במשחקים. איכות תצוגה טובה אני רגיל לCRT שיהיו יורשים נאים, אם מסך מבריק זה איכותי אז עדיף מבריק. צבע: שניהם שחורים. מסך אמין. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום !!! יש לי את הכרטיס הנ"ל והמחשב בחתימה וניסיתי לחבר את הכרטיס לטלויזיה ע"י חיבור RCA (הבננה הצהובה) ואני מקבל תמונה שחור לבו. אני ניסיתי לשנות בהגדרות של הטלויזיה לNTSC ובחזרה ל PAL ולא עוזר בבקשה תעזרו לי תודה SHIMON1
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
-
http://www.xfxforce.com/web/product/listConfigurationDetails.jspa?series=GeForce זה מה שהזמנתי שימו לב שזה מומהר המוכר בפנדה אמר שהוא מגיע לרמה של ה GTS . מה אתם אומרים איפה הוא עומד ואיך הוא ביחס ל 1950PRO שרציתי?
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
היי. אני מרכיב לחבר מפרט והוא מעוניין לבחור בלוח אם שתומך במערך SLI על מנת לקנות עכשיו 8800GTS ובהמשך, כאשר הוא יצטרך עוד כוח עיבוד גרפי הוא יוסיף עוד 880GTS אחד. השאלה שלי היא כמה תוספת בביצועים הוא יקבל? האם לא עדיף להשקיע כבר עכשיו ב 8800GTX למשל? קראתי איפשהו שתוספת הביצועים שמספק כרטיס נוסף היא לא גבוהה. אשמח להרחבה. תודה!
-
- 9 תגובות
- 556 צפיות
-
-
כי לא ראיתי במפרט שלהם.... ראיתי רק בתוך חלון. הם מומלצים?
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
מה דעתכם ? מה עדיף ?
-
- 6 תגובות
- 556 צפיות
-
-
היי קיבלתי את הכרטיס החדש ה gigabyte 7800 gtx והוא עובד מעולה.. אבל יש לי שאלה, שאני משחק בדום 3 אני מסתכל על הפריימים וזה כל הזמן תקוע על 60! גם בהגדרות הכי גבוהות וגם בהגדרות הכי נמוכות? למה זה? תודה .
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן בן שלוש וחצי שנים ככה, המפרט: AMD 3000 GA-K8NF-9 512 ראם מסך 19 אינצ' כרטיס מסך נוכחי 8400GS השאלה...האם רכישת כרטיס מסך חדש והוספת זיכרון תוכל לסחוב את החומרה שבשבל שתוכל להרציץ משחקים חדשים+לעוד שנה ככה בהגדרות סבירות איכשהו, אני משחק בעיקר בתפקידים ואסטרטגיה אז המשחקים שלי לא דורשים בדרכ יותר מדיי משאבים. מה אומרים המומחים שפה?
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
קודם כל אני רוצה לדעת אם הכרטיס מסך הזה Geforce 6800 gs leadtek יספיק לי עם מעבד 3500 + של amd ולוח אם nfrorce 4 ultra או שכדאי ללכת על משהו אחר אבל כל זה בלי לעבור את ה קציב הכולל של 5800 להכל בלי ציוד היקפי או שאתם אומרים שהכרטיס לא יספיק לי להרצה טובה של המשחקיים האלו יענו doom 3 fear hl2 cod 2 וכו.... אני מתכוון הוא יעבוד טוב!?? ועוד שאלה מה זה bulk אני רואה את כולם מדברים על זה וגם מה זה retail גם את זה אני רואה LOL חחחח תודה מראש אחים שלי דרך אגב oc לא נראה לי כל כך
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
והאם זה יעבוד על מחשב רגיל ? איזה דגמים יש
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך : ati 1950X איזה דרייבר אפשר להתקין בווינדוס 7 כי בהורדות באתר שלהם ראיתי שאין את הדרייבר הזה בקטגוריה של 7. בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
יש לי GIGABYTE 6600GT עם VIVO התקנתי תדרייבירים של הWDM את ההכי חדש הורדתי ניסית בשתי התוכנות WIN DVR ו POWER VCR זה קולט רק את הקול של הליין אין אבל בתמונה זה לא מראה כלום עכשו זה לא עובד לי למרות שהכל מחובר כמו שצריך ההוכחה לכך היא שב WINDOWS MOVIE MAKER זה כן קולט לי את השידורים אבל הבעייה ששמה אני לא יכול לצפות כמו בנאדם אלא רק לראותת על מסך קטן ורק אחרי שאני מקליט אני יכול לראות על מסך גדול עזרה בבקשה למה זה לא הגיוני מה שהולך פה
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
זה המחשב שיש לי: PD 2.8 1gb ram ולוח אם http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=CONROE945G-DVI והספק 500W אני צריך שתמליצו לי על הכרטיס הכי טוב שאפשר למצוא בתקציב של 350 ש"ח בלי לחרוג יותר מידי כי באמת אין לי יותר מזה עכשיו. אני חשבתי על הכרטיס הזה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1328 או זה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1325 מה אתם אומרים? ואם אתם יכולים בבקשה רק מחנויות שבאזור המרכז. תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אני בתהליך של קניית מחשב חדש, ויש לי בעיה להחליט בשני נושאים: 1. לקנות GTX או GTS 2. כמה זיכרון לקחת? נגיד אני לוקח GTS, כמה זה באמת משנה אם אני אקח 320MB או 640MB? זה יגרום לאימפקט רציני על משחקים? ובקשר לGTX, מכיוון שהכרטיס הזה עולה יותר ממחשב ממוצע - אני מתלבט מאוד לגביו. מצד אחד, אני ממש לא רוצה לשבור שום חשבונות בנק בשביל לקנות אותו, אבל מצד שני אני רוצה לקנות מחשב טוב, שיחזיק הרבה זמן (נגיד שנתיים) ושיוכל להריץ כל מה שתעשיית המשחקים תזרוק כנגדו, ולהריץ טוב. אבל זהו הכרטיס הראשון שתומך DX10 אז אני מפחד שעוד כמה חודשים יצא אחד חדש, שישאיר אותו באפר ואז אני אולי אוכל להריץ משחקים אבל על הגדרות נמוכות... אז מה אתם מציעים? חשבתי אולי גם על האפשרות לקנות GTS עכשיו (נגיד 3…
-
- 9 תגובות
- 556 צפיות
-
-
יש לי 7900GT של XFX EXTREME EDITION ומעונין להוסיף עוד 7900GT האם הוא צריך להיות של XFX אם לא האם מהירויות שעון צריכות להתאים...?
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
למה כשאני מקליט ודאו שלי ב NTSC שזה 29.9 frame/s הקול מקדים את הודאו? יש לי כקטיס PCTV stereo
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הכרטיס 4870 ואני רוצה לשאול אם הספק ENERMAX MODU82+ 425W יחזיק את הכרטיס עם המערכת הזו CPU- AMD 6000 RAM-4GB 800MHZ MUSHKIN MATHER BORD- GIGABYTE GA-MA78G-DS3H האם הספק יחזיק את המערכת? וגם יהיה צוואר בקבוק לכרטיס אם יש לוח אם שיש לו PCI 1 ולא PCI 2? עוד לא קניתי את החלקים אז אם תמליצו לי על משהו אחר אני ישמח תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-