כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! רציתי לדעת עם בכלל יש הבדל בביצועים בין שני הכרטיסים ועם כדי לשים עוד 200 שקל יותר ולקבל את הרדון 9800 256 ביט במקום ה128 ביט?? תודה לכל העוזרים!!!
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
נגיד עכשיו אני על ערוץ 10, קודם כל רצוי לציין שאני לא על ממיר דיגטאלי כרגע.. אני על חיבור כבלים אנלוגי, שיש את כל הערוצים הרגילים הישראלים.. בקיצור אני על ערוץ 10, ואין סאונד... במחשב אפשר לשמוע שירים והכל ככה שהבעיה לא שם... לא ניסיתי עדיין לסדר את זה או משו כי אני ממש לא מבין בחיבורי כבלים האלה והכל.. ולא יודע בכלל איפה יכולה להיות הבעיה תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
המחשב שלי דיי חדיש ואפשר להגיד טוב. אז למה לעזאזל הוא מוציא לי ב3דמארק 2003 רק תוצאה של 5491? אני לא מבין את זה.... אולי כי יש לי ספק מתח זול? אם יש לכם הצעות לפיתרון אני אעריך. ואם אין לכם אז רק תרשמו לי את התוצאות של המרק שלכם ואיזה מערכת יש לכם. אולי זה לא נמוך כמו שאני חושב.... :-\
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=686 http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=265 תודה על העזרה אני מתענין רק בסוני אז בבקשה תגידו לי אם כדי אחד מאלה או דגמים אחרים של סוני הסכום עד 2200
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
באיזה חברות של כרטיסי מסך החברות האלו תומכות (אם בכלל החברות האלו תומכות במישהו)? ubisoft ? EA ?
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
מישהו מכיר את המסך ? LG LCD FLATRON L1710B . מסך 17" . יש לי הזדמנות לקנות אותו מתצוגה עם 3 שנים אחריות במחיר של 1900-2000 שקל . הוא מגיע עם יציאת VGA ,DVI ,USB , קיים גם דגם ללא DVI,USB והוא זול בכ 100-150 ש"ח. המפרט: Color Support 24-bit (16.7 million colors Compliant Standards MPR II, DDC-2B, EPA Energy Star, TCO '99, VESA FPMPMI Power Consumption Operational 40 Watt Device Type Flat panel display / TFT active matrix Color Silver Dimensions (WxDxH) 16.6 in x 8.8 in x 14.6 in Weight 14.6 lbs Diagonal Size 17" Viewable Size 17" Dot Pitch / Pixel Pitch 0.26 mm Max Resolution 1280 x 1024 / 75 Hz
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
קניתי אותו לפני כמה ימים מrsm ושהגעתי הביתה מסתבר שאי אפשר לשלוט על המאווררים שלו והוא רועש כמו משאית. יש למישהו אולי רעיון איך אפשר להתחבר לביוס שלו ושנות שכן אני יוכל לשלוט עליו? תודה לכל העונים!
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום לכולם מקווה שהגעתי למקום הנכון כדי לקבל עזרה אז ככה השימוש שלי למחשב החדש הוא שימוש כללי ומשחקים משחקים בסגנון ה GTA IV FIFA 2009 וכאלה והכרטיסים הם GEFORCE 9800GTX+ 512MB DDR3 ATI RADEON HD4850 512 MB המחיר שקיבלתי מהחנות לגבי הGTX הוא 750 שלדעתי זה מחיר ממש זול ובכל זאת רציתי לדעת אם שווה יהיה לקחת את ה RADEON ולהתעקש איתו קצת כי הוא עובד רק עם GFORCE תודה מראש לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
זה http://tw.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-N57L128DP.htm או זה http://www.xfxforce.com/product_view.php?sku=PVT36LRA
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
יש לי כרטיס evga 7800gt ולפי מה שהבנתי המהירות של המאוור משתנה לפי הצורך למשל שאני נכנס למשחק המהירות נהיית גבוהה יותר ... ובעבודה רגילה המהירות נמוכה. אבללל שאני משחק הבנחתי שגם יש שיוני במהירות וברעש של המאוורר! הוא לא נשאר על מהירות גבוהה כל הזמן אלא לאט מהר לאט מהר כל הזמן...השינוי לא כזה מהיר אבל עדיין לא נראה לי שזה משהו שצריך לקרות. הוא לא אמור להישאר על מהירות גבוהה כל הזמן וזהו? אולי יש איתו בעיה? יש מצב שהמאוורר דפוק או שככה זה צריך להיות?
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
המפרט שלי: AMD 4200*2 Toledo(512KB*2 Cache) 2.2GHz (s939) Asus A8N-SLI Deluxe Kingston 512*2 + OCZ 1GB*2 400Mhz CL3 Asus 6600gt WD 160GB. Seagate 320GB Pioneer 212BK Hec 6AG1 + 400TRT Dell 2007WFP למטרת משחקים על רזולוציות רחבות. לא מצויין תקציב, מכיוון שטרם החלטתי אם לקנות כרטיס מסך עכשיו, לחכות לירידת מחירים או לדור הבא. ההחלטה תלויה בתשובה לשאלה שבכותרת. תודה.
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
רכשתי אתמול דיוידי וחיברתי אותו לטלויזיה בכבל scart (כי כרגע אין לי מערכת קולנוע ביתי... בקרוב...) העניין הוא שהכבל הזה נועל לי הטלויזיה על התחנה של הדיוידי ברגע שהוא דולק, עכשיו אני יודע שניתן לבטל את הפונקציה הזאת על ידי הסרת פין מסויים בכבל... מישהו יודע איזה פין צריך להסיר ?
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
חדש פה!!!! הכרטיס עומד על 67 מעלות במנוחה כיביתי את המחשב כדי להרגיע אותו קצת וכשהדלקתי אותו כמה שניות אחרי שעלה הוינדוס המסך נהיה כחול... יש לי מסך LCD 20 וחשבתי שהגודל של המסך מעמיס על הכרטיס יותר מידי...מה דעתכם???
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אהלן אהלן, הייתי מעוניין בהמלצה לכרטיס הטוב ביותר במסגרת התקציב, אפשרות לחריגה אם היא מוצדקת. עדיף שלכרטיס יהיה מפענח, HDTV יהיה בונוס נחמד (ראיתי אחד כזה של לידטק בבאג ב-420) האם אכן ה-PVR - 150 MCE הוא המומלץ ביותר במסגרת התקציב?(380 ב-KSP) בתודה מראש, אייל.
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שהמשימה גומרת להיטען מופיעה לי הודעה של VPU RECOVER -בפעמים הקודמות שזה קרה זה חזר אח"כ להיות רגיל, עכשיו זה הפסיק...אני מנסה לחשוב מה הסיבה של זה..זה לא קרה לי בבנצ'ים או במשחקים אחרים(גם לא גוטיק 3). רק ב COH... אולי להפעיל את המאווררים למקסימום ב RIVA TUNER?
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
בדרישות הכרטיס כתוב : An available 4-pin Molex hard drive power dongle, אינני מבין גדול במחשבים, אז למה הכוונה? והאם אוכל לחבר כ.מסך זה למחשב עם לוח אם מסוג Intel Rock Lake D865PERL? מפרט מחשב: לוח אם Intel Rock Lake D865PERL מעבד P4 3GHZ 512mb ddr pc3200 ספק כוח LC-B500E 2 כוננים קשיחים (30GB+80GB). תודה מראש. [code=actionscript-french]
-
- 5 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אהלן חברס, יש לי כרטיס מסך Leadtek 6600GT ואני לאחר פורמט ואין לי דרייבר נורמאלי, יש לי אחד מהאתר של NVIDIA אבל הוא דיי "חולה" בואו נקרא לזה הוא הרבה יותר חלש ממה שהוא היה תמיד, אז מישהו יכול להמליץ לי על דרייבר טוב שהוא משתמש בוא?
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
כידוע לי זה הוא כרטיס למעצבי גרפיקה תלת מימדית המחיר שלו מגיע כמעט ל 12 אלף ש"ח האם הכרטיס שווה את המחיר? והאם זה הכרטיס הכי מקצועי לגרפיקה תלת מימדית? או שיש יותר טובים ממני?
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
לדוגמא, מהירות גישה של 3.3NS לעומת 2.86 (R9600P). והאם למשתמש אשר לא מתכוון לבצע OC מהירות הזכרון רלוונטית? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
האם יש הבדל גדול בין הX1900GT לבין הX1900XT?
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
האם יש מאמר\אתר שעושה השוואות\סיקורים על מסכים של מחשבים ניידים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אני רוצה שיהיה למשחקים כבדים אז איזה כדאי לי לקחת אני מתלב בין שניים: הראשון: http://skypc.co.il/product.asp?pid=GV391 השני: http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV386 מה עדיף הראשון או השני ושוב למשחקים כבדים בעיקר
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל ומה כדאי? יש הבדל של 200 ש"ח בין שני הכרטיסים אני מחפש כרטיס TV למחשב נייד שאני אוכל לחבר אותו לממיר, גם רעיונות אחרים יתקבלו בברכה!! תודה.
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
שלום חברים אחותי רוצה לקנות מסך דק תקציב עד 1000 ש"ח אם מישהו מכיר מסך כזה אז בבקשה....הדרישות הם 17 אינצ' ו-8 ms אם אפשר..תודה
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום, איזה חברה מתאימה לשידור HD ויש לה דרייברים תקינים ל UBUNTU? מה מומלץ?
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-