עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני מחפש איכות איכות איזה מסך נותן תמורה לכסף

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  2. Started by gimdy,

1.מהו הכטיס מסך האידאלי למשחקים מהסוג NBA GTA FIFA וכדומה .. המסך הוא 19 רחב של ASUS 2. מהו הכרטיס מסך המומלץ לצפייה בסרטים עם אפשרות ל HD (למחשב מבוסס AMD) ?

3. שלום אנשים, לצערי הרב, היום נשרף לי הכרטיס מסך. היה לי כרטיס מסך מדגם HD 2900 XT של ATI Radeaon. התקציב שלי לכרטיס מסך חדש הוא עד 1000 ש"ח. חשבתי על ATI Radeaon HD4770. אני כן גיימר לא קטן אבל אין לי כוונה להשקיע יותר מידי מאחר ואני מתגייס. המפרט שלי: לוח אם M2N-E של Asus זכרון 2GB של Crossair מעבד (אם אני זוכר נכון) +6200 Dual Core AMD ספק כוח 520W של Crossair מארז P90 של Antec אשמח אם תוכלו לעזור לי.

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  4. Started by Or_s2006,

שלום ! אז ככה אני רוצה לקנות כרטיס מסך אבל אני לא יודע איזה יש לי שתי אופציות או 8800GTS 640Mb או HD2900XT 512 mb ואללה זה ממש חשוב לי ועוד דבר מה יותר עדיף Q6600 E6750 E6850 בתודה אור..

5. שלום, האם הכרטיס מסך שמוכרים שם הוא עם Memory bandwith של 64 או 128 ביט? תודה. הוא עולה אגב רק 430 שקל אם זה אומר לכם משהו...

6. תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  7. Started by sagim194,

כן...... זה התקציב.... ראה שיש לי 4870 רצה גם כרטיס מסך. אז ככה יש לו כרטיס מסך עגלה של אינטל והוא רוצה לשדרג לכרטיס מסך בתקציב של 350 שקל. על איזה 2 כרטיסים אתם ממליצים בתקציב של 350 שקל ו300 שקל. ואיזה מהם טוב למערך של cf במקרה שירצה לקנות בקרוב מחשב חדש ולא יזרוק את הכסף סתם. אההה הכרטיס מסך למטרת משחקים (להריץ על מדיום ו-low יספיק לו)

• 7 תגובות
    • 588 צפיות
  8. המטרות גרפיקה ועריכת וידאו (שזה ממש לא דורש הרבה מה גם שאני עושה את זה עם הכרטיס אונבורד שלי) וקצת משחקים מה עדיץ ATI או NVIDIA עד עכשיו היו לי רק NVIDIA והיתי מבסוט מזה לאלה הסברים קצרים על ההמלצות יעזרו מאוד אגב מחשב P 2.8D + גיגה ראם בדואל המון תודה מראש גיא אגב כמובן מחיר מנימלי כי המחשב ממש שחט אותי לבערך מליון השנים הקרובות מה דעתכם על כרטיס גרפי nVIDIA GeForce PX6600LE 256MB Leadtek (Chipset )מעבדים: nVidia GeForce 6600 , (PCI-X/AGP) חיבור: PCI express , יציאות: DVI , HDTV , TV Out , יצרן: Leadtek , זכרון: 256 Mb, Memory Interface: 128 Bit מפרט מלא...

• 9 תגובות
    • 588 צפיות
  9. Started by viperain,

היי יש לי 20 קלטות וידאו שאני רוצה לגבות במחשב. אני מחפש כרטיס למחשב שולחני שבו אוכל לגבות באיכות סבירה את כל הקלטות אני יודע שרשמתי כרטיס טלוזיה אבל הכוונה רק לגבות קלטות. אין שום מצב שאחבר אותו לממיר אז אין צורך במשהו שתומך בערוצים וכל זה מקווה שזה הפורום הנכון. זה הכי רלוונטי שמצאתי המחיר הוא בין 300 ל500 הכי זול שאפשר . תודה

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  10. שלום לכולם, היום ניסיתי לעדכן את הדרייבר של כרטיס המסך שלי במחשב הנייד. הכרטיס המדובר הוא HD 5470. לאחר הורדת הדרייבר כראוי, הסרתי את הדרייבר דרך הקונטרול פאנל. במהלך ההסרה, מסך המחשב כבה לחלוטין, אך המחשב המשיך לדלוק. המתנתי כ-10 דקות וכשראיתי שאין שינוי, עשיתי ריסטארט ידני. לאחר מכן, המחשב הראה כאילו הסרתי את הדרייבר ולכן ניסיתי להתקין את החדש. לא ממש צלח. ניסיתי עוד כמה פעמים גם דרך דרייבר סוויפר וגם דרך הקונטרול פאנל. לאחר כל התקנה מופיעה לי בלוג של ההתקנה הודעת שגיאה, אשמח אם מישהו יאכל לפענח אותה, אולי הבעיה היא חומרתית ואני צריך להפעיל את האחריות. ההודעה היא כדלקמןקובץ מצורף). במידה שזה תקלת חומרה ארצה לדעת זאת במהרה, על מנת להפעיל את האחריות בהקדם האפשרי.…

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  11. שלום, אני צריך להחליף את כרטיס המסך שלי עקב תקלה בכרטיס הקיים, רציתי המלצה לגבי כרטיס חלופי, לפי המידע שאפרט: המחשב הוא בן פחות משתניים: לוח אם: Asus P5LD2-SE מעבד: Core 2 Duo E6300 1.86 2MB זיכרון: 3GB כרטיס מסך נוכחי ( פגום ): ATI CONNECT 3D Radeon X300 256MB מסך: "BENQ 17 מבחינת שימושים, אם אני כבר מחליף כרטיס מסך, חשוב שיתאים לחלונות 7 שתצא בסוף השנה, כלומר במילים אחרות התאמה מלאה לויסטה ללא בעיות, עם DirectX 10, ושאר הדברים שכרטיס מסך צריך בימנו ( אולי לכולם כבר יש את זה... ). אני עובד הרבה עם תוכנות סטטיסטיות ומתמטיות, ולכן צריך לראות גרפים ברורים וצבעים יפים, שוב, אני מניח שמרבית הכרטיסים יענו על דרישה זו גם כן. אני צריך כרטיס שמספק יכולת צפייה בוידאו ברמה סבירה ומ…

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  12. התקנתי ויסטה (לא פעם ראשונה) אבל הפעם אני לא יכול לעשות OC לכרטיס מסך כי הATI TOOL לא מזהה לי אותו (7300GS) וגם אחרי ההתקנה של הקובץ רג'סטרי הוא לא מזהה (אולי צריך להתקין את הדרייבר שבא עם הכרטיס ולא מהאתר של NV ? ) ..... כאמור עשיתי OC לכרטיס הזה בויסטה בעבר עם ATI TOL. והשאלה השניה היא, מכיוון שהATI TOOLS לא מזהה לי את הכרטיס חשבתי לעשות OC דרך התפריט הקלאסי (ולא דרך החדש המעצבן הזה), איך אני מחזיר אותו ? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  13. אני קונה מחשב חדש השבוע ואני רוצה לקנות איתו כרטיס טלוויזיה כך שאני אוכל להקליט תוכניות דרך הווינדוס מדיה סנטר... אין לי שום שמץ בכרטיסי טלוויזיה אז בבקשה מישו יוכל לעזור לי ולהמליץ על כרטיס טלוויזיה שתומך בוויסטה? תודה רבה..

14. אני מתכוון לקנות מחשב בימים הקרובים (למשחקים עם OC), הבעייה היחידה שלי זה הכרטיס מסך... כרגע יש לי כרטיס מסך AGP 6600GT ומן הסתם אני קונה לוח אם עם כניסת PCI אז אין דיבור על להעביר את הכרטיס הישן. אני מתלבט עם לקנות איזה כרטיס פשוט ב-700 ש"ח (נניח 7600GS) ולקנות עוד חצי שנה איזה כרטיס תומך DX10, או לקנות עכשיו כקטיס טוב ב1500 ש"ח, נניח X1950PRO או X1950XT. דר"א אין לי מה לעשות עם ה-7600GS עוד חצי שנה... כמה דברים: 1. מה נראה לכם עדיף? כמובן שיש להתייחס ליחס תועלת/מחיר. 2. יש כרטיס יותר טוב במחיר ~700 ש"ח מה-7600GS? אולי במחיר יותר זול שכן יחזיק לי משחקים עד אז... 3. איזה כרטיס עדיף (מבחינת מחיר/תועלת) X1950PRO או X1950XT? או שעדיף משהו אחר? 4. אין מצב ללקנות 8800GTS כרגע…

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  15. Started by stone cold,

טוב אז ככה אתמול התקנתי דריבר חדש של הנווידה ויש לי את תוכנה בשם SmartDoc5084 פועלת למי שלא מכיר זאת תוכנה ששולטת על המאוורר ומאפשרת OC למי שרוצה אני לא עשיתי אף OC אבל אני משתמש בזה בגלל דיווחים שבלי זה המאווררים על 60% קבוע לפחות בדגמים הישנים אחרי התקנת הדריבר המאווררים החליטו לפעול לאט והיה סימן תקלה במאווררים וגם לא הייתה לי אף אפשרות להגדיל את מהירות הסיבוב לבעיה יכולות להיות 3 סיבות אפשריות 1-בעיות תאימות אם הדריבר שלא מגיע בקופסה (לא בדקתי עוד התקנה אז עדיין לא רישמי) 2-בעיה בהתקנה 3-אולי צריך למחוק ולהתקין את SmartDoc5084 אחרי ההתקנה אני דווקה חושד במספר 3 כרגע הכל פועל בסדר למזלי ואני לא צריך להיגרר לחנות מה שהיה מאוד מעצבן בשלב הזה שהמחשב חדש בכל …

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  16. Started by Bruce,

צריך כרטיס מסך לHTPC שיתמוך בHD 1080. מה מומלץ? תקציב 1000 שח. תודה

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  17. מזה בעצם אומר? הוא הגיע כברירת מחדל על 60 hertz ועכשיו שיניתי ל-75 מה עשיתי בעצם? מה הכי מומלץ?

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  18. Started by MODY69,

שלום. היום פתרתי את בעיית ספק הכח שלי והכרטיס עובד בלי הודעות שגיאה ובתדרי הסטוק שלו. אבל... נתקלתי בבעיה קטנה... הכרטיס מקבל 6600 ב- 3dmark05.... הוא אמור לקבל סביבות ה- 7700. בדקתי את המתחים והם בסדר גמור ב- 3.3, 5 וה12.... המפרט שלי הוא prescott 3GHz 2*512 samsung 400MHz 915 WD 120GB 7200RPM 7800GTX 256MB DDR3 הכרטיס נמצא בדיוק בתדרים שהוא צריך להיות והתקנתי את הדריברים האחרונים. כמו כן, עשיתי אוברקלוק ל- 470 לליבה (במקום 430) וקיבלתי את אותה התוצאה בדיוק, 6600 +-. אני חושד שהמעבד שלי מגביל אותי... מה אתם חושבים בעניין? יש דרך כלשהי לפתור את הבעייה?

• 7 תגובות
    • 588 צפיות
  19. Started by TheSlidead,

היי, יש לי כרטיס מסך של ATI X1650Pro, אני יכול להשיג כרטיס מסך Gainward 7600GT PCI-e 256mb והשאלה שלי היא, מה עדיף מבין שניהם? והאם יש דרך לחבר את שניהן ומה זה יתן לי? תודה

• 6 תגובות
    • 588 צפיות
  20. Started by zxcvbn2,

אני מעוניין לקנות כרטיס TV ואני רוצה לדעת קצת פרטים איך ..? למה..? וכמה...? 1) איך הכרטיס עובד..? 2) האם אני צריך להיות מחובר לכבלים YES/HOT בשביל לקלוט משהו עם הכרטיס? 3) במידה ולא איזה ערוצים הכרטיס יכול לקלוט ? 1 , 2 , 10 ? 4) איזה כרטיס ממולץ ? (אנטנה פנימית או חיצונית?) 5) היכן יש להרכיב אותו לאחר הקנייה אצלי במחשב? 6) האם איכות הצפייה בערוצים השונים תלויה מאוד במחיר הכרטיס? או גם בכרטיס מסך עצמו? ( GEFORCE 5200) תודה רבה לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 588 צפיות
  21. Started by weissby,

א. לאחותי יש מחשב עם כ.מסך מובנה (הלוח אם זה ‏P5B-VM של אסוס), בהמשך היא תוסיף לו כ.מסך נורמלי, האם יהיה חלוקה של העבודה בין שני הכ.מסך? כמו סוג של SLI או CF כזה? וד"א אגב ,פתחתי אצלה את הcondition zero ועוד בקטע של התפריטים (עוד לפני שנאי מגיע למשחק עצמו) זה זז ממש לאט, האם זה בגלל שאין כרטיס מסך נורמלי? כי לא נראה לי שזה בגלל המחשב עצמו, כי יש לה אחלה מחשב - E6600, 2GB 533 MHz. כי חשבתי שהעבודה של הכרטיס נעשית ממש במהלך המשחק עצמו (ולא כשאני זסתם עוד על התפריטים =\ ב. יש לי LCD של טושיבה 32" 32WL55, קיים אצלה הנתון של HDTV, אבל לא מוזכר HDMI.. אז קודם מה זה HDMI? כי אני מפחד שזה לא תומך בעצם בהיי דפינישן הזה, כי עד כמה שאני מבין שניהם (HDTV ו-HDMI) קשורים להיי דפינישן א…

• 5 תגובות
    • 588 צפיות
  22. Started by Bone-Breaker,

רציתי לדעת איזה כרטיס עדיף מבין השניים האלה: Club3D Geforce 4 MX440-8X 64Mb 64bit TV/DVI Video Card או Gigabyte Radeon 9250 GV-R925128T 128Mb 64 bit Bulk Video Card אני יודע ששניהם ישנים וגרועים אבל בכל זאת אני צריך לדעת מי מהם עדיף. תודה.

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  23. מפרט- זכרון- 2GBRAM מעבד- 3.00 GHZ ספק- ג'נרי 500W ( או 400 , אני לא בטוח) לוח אם - Asus P4S800D-X יש לי שלוש אפשרויות בקשר לכרטיס מסך- כולם AGP 1. הכרטיס HD6350 (אם זה 400, הספק יחזיק?) 2. הכרטיס HD2600XT 3. הכרטיס X1950GT (אם זה 500, הספק יחזיק?) -אם אני בוחר באפשרות הזאת אז אני מוריד 1GB זיכרון ) מה אתם מציעים? אולי יש הצעה אחרת? בכל מקרה, אבא שלי הולך לקנות את זה מחר....אני אשמח אם תוכלו לעזור לי עד אז... תודה מראש -=] עריכה: צפויה ירידת מחירים בשבוע הקרוב?

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  24. אני מתכנן לקנות לוח עם צ'יפסט nforce של NVIDIA וכרטיס מסך חדש. האם עדיף לקחת כרטיס של NVIDIA (אינטגרציה טובה יותר עם הלוח ?) או שזה לא משנה ? האם מישהו כאן נתקל בבעיות עם כרטיסי ATI על לוחות עם צ'יפסטים של NVIDIA ?

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  25. ;D מחפש כרטיס מסך חזק וטוב לתקופה ארוכה שיעבוד למשחקים כבדים עד 2000 ש"ח בבקשה תגובות תודה!

• 1 תגובה
    • 588 צפיות

דיונים חדשים בפורומים