כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
חשבתי לקנות את ה8800GTS 320MB.. לא אכפת לי מבחינת טוב לא טוב.. וכאלה.. רק מה הכי משתל םמבחינת מחיר/ביצועים.. ואני לא רוצה לחכות להוזלת המחירים עד שזה ירד במחיר של 200 שקל יעבור הרבה זמן.. והבדל של 100 שקל יותר פחות משנה לי.. המסך הוא רזולוציה 1400X900.. אולי אולי אני יקנה מסך עם רזולוציה אחת יותר גבוהה..
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך X850 XT PE ואני מטלבט בין: Sapphire ATI Radeon X850 XT Platinum Edition PCIe 256MB ViVo שהיא היצרנית המובחרת של כרטיסי ATI לבין: ASUS Extreme AX850XT Platinum Edition שהוא כרטיס יותר חזק חומרתית (שעון ליבה ושעון זיכרונות) מהsapphire אולם ASUS לא יצרנית כזאת טובה מה אתם אומרים?????
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
האם כרטיס מסך שהוא PCI EXPRESS 2 יעבוד אצלי
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום לפורום. יש לי שאלה -החיבור DVI מתחבר מהמסך לאיזה רכיב במחשב?והאם יש מדריך שמסביר איך לחבר\לאיפה? עריכה:אני מתכנן לקנות מסך LCD כנראה החודש הזה ובעוד כמה ימים אני אקנה 7600GT עם PCI-E (אם זה משנה).כך שהבעיה היא שאני לא קונה את המסך והמחשב באותו זמן,וכנראה שלא תהיה אפשרות להביא את המחשב לחנות שיחברו (אם הם עושים את זה בכלל). תודה
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
Albatron GeForce 6800 256-bit 128MB - 1940 Nis Albatron GeForce 6800 GT 256-bit DDR3 256MB - 2550 Nis שאלה 1: האם ההבדל של 610 ש"ח עבור התוספת בזיכרון, שווה את זה? שאלה 2: מה המקבילים של הכרטיסים האלו ב- ATI? שאלה 3: האם חברה הזו טובה? שאלה 4: האם יש כרטיסים בסכומים האלו, טובים יותר?
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
מישהו מכיר??? יש לי במחשב FX5200 כדאי לי להחליף ביינהם..??? מה יותר טוב???
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
http://skypc.co.il/pl_product~28300~8~0.htm הייתי אומר שזה מעניין למדי
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום, אחרי שחרשתי על הפורומים לתשובות, קיבלתי יידע דיי נרחב, הבעיה שלי היא כזו, אני לא מצליח לראות סרט גם המסך של המחשב וגם בטלויזיה, תמונות רגילות DESKTOP ותוכניות אין בעיה, אבל כשמדובר בסרט אז במסך של הטלויזיה רואים שחור ובמסך של המחשב רואים את הסרט, בעיה זו נפתרת רק כאשר קובעים ב NVIEW את ה-TV כ-PRIMARY במצב זה לא רואים במחשב את הסרט אך רואים אותו בטלויזיה. השאלה היא כיצד ניתן לראות בשניהם ביחד, כך שאני לא יצטרך כל פעם להחליף בין אחד לשני (זה עבד לי פעם לפני שהתקנתי את המחשב מחדש אני פשוט לא זוכר את ההגדרות המדוייקות). לגבי התוכנה TVTOOL אני מנסה להסתדר בלעדיה, שהרי היא לא MUST והפונק' שאני נותנת ניתנות להשגה ע"י הPROPERTIES של הכרטיס מסך. תודה מראש, רן.
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
לפני כחודש קניתי מחשב חדש הכולל כרטיס מסך ATI HD 4850 של Club3D ומעבד E8400. בהתחלה התקנתי עליו XP וכשניסיתי להפעיל משחקים המחשב איתחל לי את ההגדרות ויצא מהמשחק בשגיאת VPU RECOVER. חשוב לציין שהמעלות עומדות על 70+- במאמץ ולפי מה ששמעתי זה לא הרבה בכלל.. כשהתקנתי ויסטה הבעיה של ה VPU Recover נעלמה אבל יש עיוותים במשחקים ולפעמים גם במערכת הפעלה ואני לא שיחקתי עוד במשחקים כבדים (משחקים כמו FIFA ו Chicken invaders). בתוכנה של הדריבר יש אופציה של Test Custom Clocks כשאני מריץ אותה הוא כותב שהוא נכשל 8 מתוך 10 פעמים שאני מנסה.. אמרו לי כבר להתקין את הדריבר העדכני של הכ.מ והלוח אם ועדכנתי הכל וכלום לא עזר.. התקשרתי לSKYPC הם רוצים לעדכן לי את הביוס ושאני יביא את המחשב אליהם אבל …
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב שמיועד רק לצורכי עבודה, אני רוצה להריץ עליו את תוכנת "solidworks" ?((במקרה ומישהו מכיר), תוכנה לתכנון עצמים בתלת מימד על קצה המזלג) לשם מטלה זו אני צריך לשפר את כרטיס המסך, כרגע voodoo 3 3500.( מגמגם לחלוטין כאשר אני מנסה להריץ אותה ) חשבתי בכיוון של GeForce MX440 64MB אולם אני רוצה לדעת אם זו הבחירה הנכונה ביותר, כיוון שאני רוצה כרטיס שיספיק בדיוק למטלה ולא יותר אף במעט. כמו כן הקצבתי לשם כך 200 ש"ח, אחרי הכל מדובר בכרטיסים ישנים. אם תוכלו לומר לי איזה כרטיס יהיה מספק (אך ורק לשם מטלה זו), ואיפה ניתן להשיג כרטיס כזה במחיר המקסימלי שצויין אודה לכם מקרב לב תודה מראש גיא
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אני מרכיב עכשיו מחשב עבודה פשוט שרוב המטרה שלו זה להציג את מה שרואים על המסך גם על מס' טלויזיות (4 או 6). הרעיון שגם מסך LCD יהיה מחובר למחשב ויהיה אפשר לעבוד איתו כרגיל ואת כל מה שרואים על המסך יראו גם הטלויזיות שמפוזרות באזור (כמובן באמצעות כבלים). אני רוצה להעביר גם את התמונה וגם את השמע (Audio). אני יודע שאפשר לעשות דבר כזה כי כבר ראיתי חנויות שעושות את זה, אני פשוט רוצה לדעת איך עושים את זה ובאמצעות מה. תודה, עידו.
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
טוב, הבנתי שעוד מעט מגיעים לארצנו כרטיסי המסך מסדרת X850. עכשיו רציתי לדעת: 1.הם יגיעו רק בתושבת pci-e? 2.כמה גרסאות יצאו? ומה הם? 3.כמה יהיה מחירם בארץ (בערך)?(כל הגרסאות..) 4.יהיה ניתן לעשות משהו אם "ו" הם יהיו רק לpci-e?,כלומר דרך כלשהי להתאים אותם לAGP?(כרטיס נוסף או משהו כזה..?!מתאם...) תודה מראש לבינתיים..!
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שמעתי שעומד לצאת X1950 ל-AGP, האם זה נכון\מתי\כמה הוא יעלה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
שלום יש לי פנטיום 4 עם לוח אם: INTEL D850EMV2 אני רוצה לרכוש את הכרטיס: XFX 6600GT 128MB AGP המוכר בחנות אמר לי שהוא לא בטוח שלוח האם יתמוך בכרטיס הזה. מבקש לדעת האם הכרטיס מסך יעבוד על הלוח אם? אני יודע שהלוח אם עובד עד מקסימום AGP*4, האם הכרטיס יתמוך אחורה במהירות זו? תודה
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
שלום לכולם :hi: הרצתי 03' 3DM על מחשב עם המפרט הבא: INTEL Pentium 4 Northwood 2.8Ghz socket 478 ASUS P4S800 Micron technology 768MB DDR 400Mhz ASUS Radeon 9250SE AGPX8 הרצתי עליו את '03 כי הכרטיס לא תומך DX9. אבל עדיין משהו בתוצאה לא בסדר, 600 נקודות ועוד ב2003 ??? איך יתכן ?? יש לציין כי התקנתי דריוור חדש מהאתר של ATI אחרי שפירמטתי את המחשב. עוד מדד: NFS-MW רץ על המינימום של המינימום ועדיין נתקע לפעמים. מה ניתן לעשות ?? ראיתי כבר מחשבים יותר גרועים שהוציא יותר נקודות. תוודה !! :xyxthumbs:
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
איזה כרטיס הכי משתלם מבין אלה עד 200 שקל וכאשר אתם בוחרים בבקשה תגידו עד כמה הוא יותר טוב מה כה fx5200 תודה לכם,אם יש המלצות אחרות או עיסקאות אחרות אני מאוד אשמח לשמוע GFORCE FX6200 - 256 http://66.241.251.119/product.asp?pID=29&cID=9&c=18921 GECUBE RADEON 9250 128MB http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1934 6200 tc http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=15192 http://www.tritium.co.il/index.php?main_page=product_info&products_id=1245&language=he&ref=2 כמו שאמרתי איזה עסקה הכי טובה עד 200 ש"ח ל agp (אפשר גם עסקאות אחרות שאתם מכירים) ואיך הכרטיס החדש יהיה לעומת ה 5200? תודה.
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
המפרט שלי: AMD 4200*2 Toledo(512KB*2 Cache) 2.2GHz (s939) Asus A8N-SLI Deluxe Kingston 512*2 + OCZ 1GB*2 400Mhz CL3 Asus 6600gt WD 160GB. Seagate 320GB Pioneer 212BK Hec 6AG1 + 400TRT Dell 2007WFP למטרת משחקים על רזולוציות רחבות. לא מצויין תקציב, מכיוון שטרם החלטתי אם לקנות כרטיס מסך עכשיו, לחכות לירידת מחירים או לדור הבא. ההחלטה תלויה בתשובה לשאלה שבכותרת. תודה.
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
ביום יום אני שם פרופיל 35% זה לא כל כך מרעיש וזה מוריד 30 מעלות, אבל בלילה, זה יחסית מרעיש. ואני לא רוצה לכבות את המחשב, לפי מה שהבנתי הוא אמור לעבוד במעלות האלו, אז אני מניח שאין סכנה שבלילה אני אשים אותו על פרופיל אוטו ואתן לו להגיע ל 80 מעלות. למרות שזה נשמע, ומרגיש חם ( כן נגעתי וזה היה לוהט) ,אבל לא מפריע לי גם אם יגיע ל 1000 מעלות, כל עוד אין סכנה לכרטיס. אז מה אתם חושבים? , אני צודק? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
יש בדרייבר של ati שתי אפשרויות בהגדרות של ה-3d: performance ו quality , באיזה אני צריך לבחור על מנת שהכרטיס שלי יציג ביצועים גרפיים טובים יותר? בתודה לעוזרים, אלי
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
מחפש לקנות כרטיס מסך במחיר משוער 700 ש"ח שהייעוד שלו עבור משחקי מחשב. הסלוט שיש בלוח הוא PCI EXPRESS הרגיל (לא גירסא 2.0) איזה כרטיסים טובים אתם ממליצים מניסיון שאפשר לקנות במחיר הזה?
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
קודם כל...אני שמח שעידכנתם למעלה את הכרטיסים הממולצים!! לאחר שקראתי והבנתי כי עדיף X1800GTO על פני 7600GT (נכון????).. אני מתלבט בין הכרטיסים הבאים שהם בעצם הם אותו כרטיס, רק שחברות אוהבות לסבך לאנשים את החיים CONNECT3D Radeon® X1800 GTO 256MB GDDRIII Dual DVI-I + VIVO עולה 1250 ש"ח http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4961 או SAPPHIRE RADEON X1800GTO 256MB PCI-E עולה 1390 ש"ח http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5019 "הבעיות" הם כאלה: 1. מצד אחד CONNECT3D היא חברה קצת עלומת שם..וSAPPHIRE חברה הרבה יותר מוכרת עם מוניטין.. 2. אבל מצד שני רשום שיש ב- GDDR3 CONNECT3D לעומת GDDR2 בוSAPPHIRE ...זה אומר שזה יפעל לי יותר מהר בקונקט? 3. ב-בוSAPPHIR…
-
- 5 תגובות
- 589 צפיות
-
-
-
לפני כמה זמן פתחתי נושא והיה לי בעייה שלא היה לי צבע במסך בטלויזיה שחיברתי אותה. אז בדקתי את זה בסוף מחקתי את הדריבר של הכרטיס מסך ופיתאום היה לי צבע ושהתקנתי אותו שוב עוד פעם ראיתי רק שחור לבן אז רציתי לדעת מה אני יכול לעשות כי זה מעצבן לימחוק ולהתקין כול פעם יש לי כרטיס של Nvida.
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
אהלן. ניסיתי לחבר היום את המחשב לטלוויזיה , ושיניתי דבריבר מהמסך של המחשב - לטלוויזיה (כרטסי ישן של NVIDIA). עכשיו אין לי תמונה על המסך של הטלוויזיה - מה אפשר לעשות ? כדי להחזיר את זה למחשב ? יש איזה משהוא לאפס או משהוא בסגנון?
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
האם יש הבדל גדול בין הX1900GT לבין הX1900XT?
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-