עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ambc,

שלום לעוזרים יש לי הזדמנות לקנות כרטיס מסך מחו"ל - תקציב 200$. המחשב הנוכחי קצת חלש- מבוסס אטלן 64 3000+ וגי'גה זכרון- -אפוציה שידורג ל2 גיגה. מחפש כרטיס עלות תועלת לטווח ארוך, למשחקים כמו MOH AIRBORNE , COD4, CRYSIS וכדומה חשבתי על 8800GTS או ATI 3870 HD מה דעתם? תודה AMIRBC

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  2. יש לי בעיות עם הדרייבר החדש של ATI אני רוצה להחזיר את הקודמים 5.12 OMEGA עכשיו שאלה כדי להסיר עם הדרייבר קלינר דרך SAFE MODE.... אני מסמן בעצם את כל מה שרשום בו "ATI" ועושה START ? שאלה שניה לגבי CAB CLEANER שבתוכנה לעשות גם ל DRIVER.CAB וגם ל SP2.CAB ?

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  3. התחדשתי במסך 24 Full HD של DELL, אלא שיש לי מחשב דיי ישן - פנטיום 4 512MB וכרטיס מסך מובנה ללא יציאת DVI. נניח ובעתיד הקרוב ארצה לשחק ולנצל את מלוא יכולת המסך - האם נכון להשקיע בכרטיס דוגמאת ה-8800GT או שהמחשב פשוט עגלה מדיי ועדיף לשדרג לוח אם + זכרון ולהתפשר על כרטיס בינוני ? חן חן גל

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  4. טוב אז ככה סגרתי כבר על כל המפרט חוץ מעניין כרטיס המסך שבו אני מתלבט- האם כדי לקנות את בכרטיס הזה- ASUS Extreme AX 1300PRO Silent/TD של RADEON- http://www.asus.com/products4.aspx?l1=2&l2=8&l3=0&model=784&modelmenu=1 או שכדי לי לקנות את הכרטיס הזה-nVIDIA GeForce FX6800GS 256MB Evga- http://www.evga.com/products/moreinfo.asp?pn=256-P2-N386-AX&family=GeForce%206%20Series%20Family תודה מראש D:

• 7 תגובות
    • 574 צפיות
  5. מה יותר טוב? והאם יש בשניהם VIVO? זה: ALBATRON GeForce FX5900XTV 128MB , 256BIT , VIVO או זה: Prolink PixelView GeForce FX 5900XT 128MB AGP 8X, 128MB DDR (-2.8ns,Memory Clock :700MHz), nVidia GeForce FX 5900LE GPU (core Clock : 400MHz), Cooling fan, w/TV-OUT, DVI. w/DVI to VGA adapter, bundle with WinDVD, Power Director and 3D game בתודה מראש...

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  6. מישהו יכול להסביר איך בפירוט בבקשה

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  7. נראה לי זה די ברור... אני לא מצליח לקרוא את האותיות מה TV כאשר זה מחובר מהכרטיס מסך. הכוונה לשמות קבצים וכו'... חיבור צהוב בננה רגיל. את הסרטים אני רואה באיכות טובה יחסית. יש למשהו רעיון? אגב, הורדתי ל 800 על 600 ורואים טיפה יותר טוב, אבל אצל חבר שלי רואים מעולה את הכתב, ממש חלק... יש לנו פחות או יותר אותה טלוויזיה. SONY 21 אינץ. יניב

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  8. Started by Yoav,

לאחי ככל הנראה נדפק כרטיס המסך, ואני זקוק להמלצה לטוב ביותר.. עד כמה שאני מבין, 8600GT ו-HD2600XT הטובים ביותר בטווח המחירים הזה, והביצועים דומים - מי לוקח? הכרטיס ככל הנראה יקנה בנועה מחשבים (שם המחשב יכנס למעבדה כנראה). המפרט הוא אטלון 3500+ (חד ליבה!) עם ג'יגה ראם. עד כה היה מותקן על המחשב 6600GT שסיפק את צרכיו, המשחקים שיורצו עליו קלים יחסית.(פיפ"א, RPG כאלה ואחרים, CS:S וכו').

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  9. Started by zaroor,

מי יכול לייעץ מה עדיף LG 1750B או SAMSUNG 730BF משמש גם למשחקים

• 7 תגובות
    • 574 צפיות
  10. Started by avieini,

יש לי וויכוח די ילדותי עם חבר שלי בכל מקרה אשמח אם תוכלו להכריע... דרגו את הכרטיסים הבאים מן הטוב לפחות טוב: ati readon x1950gt super (יש לו 512mb זיכרון) ati 2600hd pro nvidia geforce 8400

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  11. Started by A2K,

שלום לכולם: ברצוני לשדרג את כרטיס המסך שלי וחשבתי שבמקום לקנות כרטיס יותר חדיש לעשות מערך של CF עם אותו דגם של הכרטיס... הנה פרטים על המחשב שלי : CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6750, 2666 MHz (8 x 333) 1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-18 @ 400 MHz) 4-4-4-13 @ 270 MHz) 1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-18 @ 400 MHz) 4-4-4-13 @ 270 MHz) Video Adapte ATI Radeon HD 2600 XT 256 רציתי לדעת אם יהיה הבדל משמעותי בביצועים?ואם כדי בכלל לעבור למערך של CF? יש אפשרות לעשות OC עם הכרטיס?השמח למדריך בנושא? תודה והמשך שבוע טוב :]

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  12. אני לא אוהב שאומרים חג אורים! שמח.... אני מחפש מסך דק 17" dvi (רואים הבדל בין החיבור הזה לרגיל אתם אומרים?) מהירות 12 ms או 85הרץ יספיק אני לא יודע אם זה המקביל לזה... אם מישהו חושב ש16 מספיק למשחקים שיגיד לי קונטרסט 450-500 גודל פיקסל הגיוני טוב אם יהיה מתכוונן גם לגובהה עד מחיר גגגגגגגגגגגגגג ג 2300 תודה מראש וגם אחכ! נ.ב אם אין מסך שעונה לכל הדרישות הללו במחיר זה, נא להוריד אותי בבקשה מהעץ.

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  13. קניתי לפני כחודשיים מצלמה דיגיטלית של קאנון עכשיו שאלתי היא כזו. איזה כרטיס עריכת וידיאו אתם ממליצים לחובבן מתחיל משהו פשוט לא מסובך מדי בסביבות ה - 500 שקל אם יש וכמו כן אם יש תוכנה ממולצת לעריכת ויודיאו או שאפשר להשתמש בכול דבר גם התוכנה אני מוכן להוציא בסביבות ה - 1000 שקל האם זה הרבה בשביל לקנות תוכנ האיכותית אשמח לקבל תשובה בהקדם. ברדק

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  14. Started by OuTsIDe,

ראיתי מחשב טוב והיה כתוב את זהIntel Graphics X3000 ולמה הוא מישתווה לאלה של GEFORCE(למי שלא הבין הכרטיס משולב בלוח אם)

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  15. Started by ZyBeX,

קניתי את הכרטיס מסך הבא: Sapphire - Radeon HD3650 512MB DDR2 AGP כאשר אני מנסה להפעיל את המחשב יחד עם הכרטיס מסך החדש המחשב אינו עולה בכלל, ניסיתי להחזיר חזרה לכרטיס מסך הישן והמחשב כן עולה. יש לי מחשב יחסית ישן, לוח אם: P4VXASD מעבד פנטיום 4 בקיצור הלוח אם תומך בAGP אבל משום מה הכרטיס מסך הזה לא פועל, ניסיתי את הכרטיס מסך הזה (החדש) על מחשב אחר גם לא הכי חדש עם מתאם AGP ושם הוא כן עבד. גלשתי קצת בגוגל והבנתי שיש סוגים של AGP.. החלפת הלוח האם לסוג שמתאים ללא ספק תעזור אך אני רוצה לפעול בדרך אחרת.. תודה ענקית לעוזרים. --------------------------------------------- עריכה --------------------------------------------- באתר החברה של הכרטיס מסך מצאתי במה תומך הלוח אם שלי והמתאם…

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  16. שלום לכולם , אני מעוניין לרכוש בקרוב את המסך החדש של VS הזה : http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/xseries/vx922/ אני אשמח אם למישהו יש מידע מתי הוא אמור להגיע לארץ ואשמח לקבל גם לינקים לביקורת עליו ברשת במידה ויש. חיפשתי בגוגל ולא מצאתי אבל בכל זאת במידה ומישהו מצא אשמח לקבל לינק.

17. אם למישהו יש כבר פתרון, שישתף. תודה לעונים.

• 7 תגובות
    • 574 צפיות
  18. שלום לכולם, יש לי בעייה כבר שבוע שלם ואני מקווה שכאן מישהו יוכל לעזור לי . אז ככה, יש לי כרטיס טלוויזיה ASUS SILICON WDM VIDEO CAPTURE עד לפני שבוע לא היה לי ממיר דיגטלי והתחברתי דרך הנקודה בקיר דרך אנטנה לחיבור האנטנה שלי במחשב, ז"א קלטתי אנלוגי בלבד, וראיתי ושמעתי ממוצע. לפני שבוע עשינו ממיר דיגיטלי של הוט, אני רוצה להתחבר ישרות מהממיר לכרטיס הטלוויזיה שלי ולקלוט בו זמנית במחשב מה שיש בטלוויזיה, הבעייה היא שאני לא מצליחה באף דרך עד כה. לחברתי שיש בדיוק אותו כרטיס אמרה לי לחבר חיבור SCART- 21 פינים מהממיר לכבל הS-VIDEO שקיבלתי עם הכרטיס(אדום לבן צהוב) וזהו אצלה זה עובד, ואצלי בדיוק החיבור הזה לא, לא רואים ולא שומעים כלום, רק שומעים אחרי הקלטה. אני אציין שלה יש יס ולי…

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  19. Started by foxil,

אני מתכנן לקנות מחשב עם כרטיס מסך NVIDIA GFORCE FX 6200 256MB PCI EXP. בדקתי את סקירת כ. מסך בנושא ראשי "HWzone גאה להציג: סקירת כרטיסי מסך הדבר הבא. *חדש* |עודכן לאחרונה 25.3.2006| " ואני לא מוצא את סקירה שאני רוצה לדעת על כרטיס הזה... תודה

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  20. שמעתי על חיבור של כרטיס מסך שאפשר לחבר אותו ישר לחשמל ואני לא מתכוון ל-TT250W Xpress זה נראה לי מתחבר במקום של PCI-E 6pin מישהו יודע על מה אני מדבר ויכול להביא קישור אני יודע שכבר יש את זה בכרטיס 7800GT 2Xcore

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  21. אני מעוניין לקנות כרטיס 8800GT, ויש לי כרגע הזדמנות לקנות אותו בארה"ב. בדקתי ב-Newegg.com ויש שם מס' אופציות לכרטיסים במחיר של 280$ - 300$. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי להחליט איזה כרטיס כדאי לקנות מבין האופציות שמוצעות שם: 1) XFX PVT88PYDF4 GeForce 8800GT 512MB 256-bit GDDR3 PCI Express 2.0 HDCP Ready SLI Supported Video Card - Retail * Core clock: 600MHz 2) GIGABYTE GV-NX88T512H-B GeForce 8800GT 512MB 256-bit GDDR3 PCI Express 2.0 HDCP Ready SLI Supported Video Card - Retail * Core clock: 600MHz 3) Leadtek PX8800GT 512MB Standard GeForce 8800GT 512MB 256-bit GDDR3 PCI Express 2.0 HDCP Ready SLI Supported Video Card - Retail * Core clock: 600MHz 4) EVGA 512-P3-N802-A…

• 9 תגובות
    • 574 צפיות
  22. הframewrok 1.1 מוקתן וגם הsp1 שלו....אחרי שהתקנתי את הדרייברים החדשים עם הקונטרול סנטר יש משו שלא מסתדר לי בתהליכים שרצים ברקע יש לי פעמים את הקובץ CLI.exe זה צריך להיות ככה? וגם כשאני לוחץ פעמיים על האייקון החדש של ati הקונטרול סנטר לא עולה רק אם אני לוחץ לחצן ימני ואז על catalyste control center הוא עולה..וגם פעם אחת שסתם בדקתי קצת את הקונטרול סנטר זה כתב לי שקרתה איזה תקלה עם הframework 1.1..

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  23. Started by avirank,

אהלן חברים, אני מעוניין להחליף כרטיס מסך שיתאים ל- 1920X1080 כנראה ששלי כבר לא סוחב את הרזולוצייה הזאת. מעבד AMD II X4 965 3.4GHZ לוח אם GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H מארז COOLERMASTER ELITE 335 ספק SEASONIC 500W כרטיס מסך 5770 עכשיו אני רוצה שהכרטיס יוכל להיכנס פיזית למארז וללוח אם כי ראיתי שהכרטיסים החדשים דיי גדולים, הייתי מסתדר עם שלי אבל המסך שלי FHD וכל רזולוצייה נמוכה מזאת המשחק פשוט לא נראה טוב. תקציב בואו נגיד משהו כמו 1500-1700 רק שיתמזג כמה שיותר טוב עם המפרט שלי. תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  24. קודם כל, המחיר והקטוגריה תואמים? תקנו אותי אם אני טועה. הציעו לי לקנות ATI X1950PRO. לפי מה שהבנתי זה כרטיס HIGH-END רציני, אך הוא עולה כסף רב (1,200). יש לכם דגמים קצת יותר זולים להמליץ לי עליהם ? בסביבות ה700-800 שקל. אולי גם 900, אפשר גם להציע כרטיסי MID RANGE. (כרטיסים כאלה עדיין יריצו משחקים בכבוד הראוי, הלא כן?) בנוסף, לשם וידוא הבנתי בתחום, אני הבנתי שNVIDIA עובדת בתאימות טובה יותר עם מעבדי AMD ואילו ATI עובדת טוב יותר עם INTEL. קשקוש בריבוע או שיש משהו בדבריי? ??? ורק לשם ההבהרה, אני מניח שהתשובה לשאולתיי נמצאת איפשהו בFAQ או ברשימה של כל הכרטיסים המצויים בשוק בהודעות הנעוצות, ניסיתי לעבור עליהם, אך הלכתי לאיבוד בין כל המידע הטכני. לכן אשמח לקבל המלצה. תודה

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  25. Started by guy_pr,

שלום לכולם אני מעונין ליקנות את הכרטיס radeon 9100 העם הכרטיס הזה טוב ? והעם הוא יפעיל יפה את כול המישחקים החדשים ? גיא .

• 3 תגובות
    • 574 צפיות

דיונים חדשים בפורומים