עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by liortaib,

השאלה בכותרת אם אתם יכולים לפרט ולתת לי מבחני ביצועים אז אני מאוד ישמח תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  2. Started by Silol,

שלום ברשותי מסך 24" ואני מעוניין לקנות כ.מסך שיוכל להריץ את המשחקים החדשים על ההגדרות הכי גבוהות..מה אתם ממליצים? תקציב עד 4K תודה..

• 10 תגובות
    • 707 צפיות
  3. Started by dodoboy,

יש לי לוח אם עם כניסת AGP עכשיו אני רוצה לקנות כרטיס מסך עם כניסת PCI-X יש איזה מתאם משהו שיכול לעזור לי???? תודה לעונים

• 10 תגובות
    • 792 צפיות
  4. אני מעוניין לרכוש את הכרטיס 7600GT של INNOVISION עליו שמעתי המלצות חמות מהאתר של נועה מחשבים, באתר של נועה רשום שהכרטיס AGP*8 כך גם אמרה לי הנציגה שלהם, אך באתר של INNOVISION יש לכרטיס זה רק גירסת PCIE, גרסת AGP* 8 כאילו לא קיימת באתר היצרן. האם מישהו יכול לבאר לי את הסוגייה? אשמח לעזרה במהרה. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  5. Started by domuzy,

אני בונה מחשב חדש (לא משהו מפוצץ, גג ב2700ש"ח) שייעודו יהיה- חוץ מווינדוס, אופיס ואינטרנט מהיר- לצפייה בסרטים, ומשחק במשחקים "כבדים" (כגון SPLINTER CELL, CALL OF DUTY, MATRIX, RAINBOW SIX וכד'...). מכירי המשחקים יבינו את כוונתי. אני יודע שאולי היום הם כבר לא נחשבים "כבדים" אבל על הכרטיס הנוכחי שלי- SIS 315 יימח שמו!!!- הם לא עולים. אני לא מתכוון לערוך סרטים, לעצב גרפית או כל דבר אחר חוץ מצפייה בסרטים ומשחקים. אה, ושיהיה גם TV OUT כמובן. אז מישהו מכיר כרטיס כזה שעונה על צרכיי המסכנים ולא יקרע לי את הכיס? ואם יש הבדל (שרלוונטי אליי) בין הזכרונות- 64MB או 128MB אז אשמח לקבל הסבר למה זה משנה. המון תודה.

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  6. Started by evman007,

ולאיזה כרטיס של הדור החדש אפשר להשוות אותו? תודה.

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום לכולם בימים אלה אני קונה מחשב ואני צריך כ.מסך שיעמוד ללא כל דופי בדרישות הבאות: 1. משחקים כבדים, והרבה... 2. צפייה בסרטים 3. חיבור לטלויזיה (יש לי 21 של טושיבה), כולל עבודה עם שני מסכים במקביל (של טלויזיה ומסך של מחשב) כרגע אני הולך בכיוון Radeon9600 xt 128 MB של ספיר, וזה בערך גם לפי התקציב שלי... יש כ.מסך שעדיף מזה??? נ.ב הבנתי שהכרטיסים של Radeon עדיפים משל nvidia בכל הנוגע לחיבור לטלויזיה... תודה מראש...

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by ranyr,

????

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  9. 19" LG F900P NEW Flatron Monitor + USB Hub

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  10. Started by liav25,

אם לדוגמא אני קונה אחד מהATI החדשים, 4850 או 4870, וכעבור שנה אני ארצה להוסיף עוד כרטיס, האם אני אוכל לקנות עוד אחד בודד מהם ולעשות איכשהו מערך CF ? אם לא, אז פשוט יהיו לי שני כרטיסים ?

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  11. Started by eididan1987,

GTX 660 Vs 7870 צריך את דעתכם מה דעתם ? בעיקרון הדגמים הם , MSI GTX660 OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E N660 TF או Sapphire Radeon HD 7870 GHZ Edition 2GB GDDR5

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Alex Kidd,

תקציב עד 1000 ש"ח מעוניין לקנות אך ורק מפה

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by computer_freak,

מה ההבדל בין vivo ל svideo ו vivo זה יציאה או כניסה?

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  14. שלום חברה, איזה כרטיס טלוויזיה תוכלו להמליץ לי בטווח של עד 550ש"ח שיעודו להקלטה מוידאו+טלוויזיה באיכות גבוהה [מומלץ שיתמוך כבר ב HD]. תודה רבה מראש, יאן.

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  15. מה מיוחד בכרטיס הזה שהוא עולה 2000 שח?? http://www2.pny.com/NVIDIA-Quadro-FX-1700-P2530C0.aspx

• 7 תגובות
    • 825 צפיות
  16. שלום לפני כמה ימים קיבלתי את FX 5700 של SPARKLE, התקנתי את המשחק PRINCE OF PRICIA ויש לי עיוותים וקפיצות במשחק עד כדי כך שאי אפשר לשחק, אותו דבר קרה לי בFAR CRAY אולם כשעשיתי את ANISOTROPIC בהגדרות מסך ל כפול 4 העיוותים והקפיצות נעלמו לי והמשחק עבד בצורה חלקה. אולם פה זה לא לא עובד, הורדתי את הדרייברים 56.72. מה יכולה להיות הבעיה??

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  17. Started by amirx19,

איזה כרטיס מסך מומלץ לעבודה עם תוכנה כזו.הנחת העבודה היא שעובדים עם 10 פרוייקטים פתוחים.האם יהיה הבדל אם עובדים עם 8500 או עם 8800GTX?

• 6 תגובות
    • 815 צפיות
  18. חברה אני מעוניין לקנות כרטיס מסך למחשב ,עכשיו הבעיה היחידה שאני לא יודע מה הכי שווה לקנות כדי שייתמוך בלוח-אם ויינצל את המקסימום שלו. כרגע יש לי 6600GT אני יודע שאני יכול לקנות את ה 6800GT ויעבוד,אך אני רוצה לראות אם אפשר לשים משהו יותר מתקדם(כי המחירים של היום לא יקרים),למשל את ה 7800 וכו'.. הינה מידע של הלוח אם,אולי זה יעזור אין לי מושג בזה... http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13065&catid=877#details תודה.

• 10 תגובות
    • 854 צפיות
  19. Started by ajl,

המחשב שלי מחובר לשני מסכים ע"י DVI ובנוסף מחובר לטלויזיה LCD ע"י מחבר (כבל יחיד שבקצהו קופסה ובה 3 יציאות RCA ו s-video ) בקיצור המחבר הזה כנראה נדפק כי אני לא יכול לראות בטלויזיה (בדקתי עם מחבר דומה מהשכן וזה עובד) השאלה היא איפה אני יכול לקנות מחבר כזה? או האם אני יכול להחליף את זה במסגרת האחריות (אני חושב שיש על הכרטיס 3 שנות אחריות) ועברה כבר שנה או יותר, לא בטוח.

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  20. Started by n0fo,

יש לי גי פורס 6600GT של גיגבייט ותמיד הוא היה מראה לי תטמפ בכרטיס....לא מזמן עשיתי עידכון דרייבר לכרטיס ומאז אין את האפשרות של לראות את הטמפ יש לזה פיתרון? ועוד בעיה : עשיתי עידכון BIOS לכרטיס שלי מאתר החברה http://www.giga-byte.com/VGA/Support/BIOS/BIOS_GV-N66T128D.htm ומשום מה לא השתנה מהירות ה CORE CLOCK ונישאר על 300 Mhz במקום על 500 אחרי העידכון... באתר החברה גם מצויין שהעידכון משנה את מהירות הליבה ECLK/MCLK is 500/1000MHz תודה לכל העוזרים!!!

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  21. היי חברה אני מעוניין לברר האם יש מסך שיכול לשמש גם כטלוויזיה שיכול להתחבר ל YES/HOT ומסוגל להתחבר גם למחשב עם יציאת TV-OUT או DVI ושיראה את המחשב בצורה ברורה שתאפשר עבודה יום יומית כי כרגע בטלוויזיה שלי המחשב מראה סרטים טוב אבל הכתב לא מספיק ברור בשביל לעבוד איתו בצורה יום יומית. האם יש טלוויזיה/מסך כזה שיאפשר לי את שני הדברים בצורה ברורה לפחות כמו מסכי מחשב רגילים או שזה בלתי אפשרי?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by ReL_1,

מה עדיף במידה ויש לי AGP וזה רק לשדרוג זמני? האם הX850XT PE AGP יציג תוצאות טובות יותר מהX1600 ומה7300 7600? מה כדאי ? מבחינת מחיר יש לי X850XT PE שאני מביא בסביבות ה600 שקל.. השאלה אם כדאי היחס מחיר-ביצועים להשקיע עוד 300 נגיד..

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  23. יש לי כ.מסך חיצוני ati sapphire hd 6850 http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?leg=&psn=000101&pid=497&lid=1 הלוח אם הוא למעבד AMD והדגם הוא GIGABYTE GA-880GM-UD2H http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3475#ov ע"פ קריאה במפרט הלוח אם, אני חושב שאפשר לשלב בין שני כרטיסי המסך ככה שיעבדו יחד נגיד במשימות עיבוד גרפיות קשות. אומנם הכ.מסך הלא מובנה הוא חזק אבל יש משחקים שזזים לי על 20 ו-15 FPS (למשל METRO 2033) וגם הכ. מסך המובנה הוא לא פרייר בכלל (צ'יף 880). אז אם אפשר למזג את העיבוד הגרפי של שניהם יחד או שאחד חייב להיות מכובה כדי שהשני יעבוד? אם אפשר איזו תוכנה צריך?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by FFOP,

SAMSUNG 17' 757NF עכשיו בחנות אמרו לי שיש למסך הזה מחליף מה השם של המחליף הזה? אמרו לי עכשיו שהמחליף של המסך 757MB 757MB זה מסך יותר טוב מי 757NF?

• 6 תגובות
    • 576 צפיות
  25. Started by zoyaniv,

שלום אני מחפש כרטיס מסך למחשב חדש עד שיצאו כרטסים תומכי DX10 במחירים שפויים חשבתי על 7300DDR3 אקסטרים ואז ראיתי שיש את ה 7600GS במחירים קרובים מאוד של 600 וקצת אז מה עדיף ואם יש הצעה אחרת אני אשמח לשמוע והאם יש איזשהו הבדל בין ה GS השונים ראיתי הפרשים רצינייים במחיר בין 620 ל 800+ וכולם 256 מגה זיכרון תודה מראש

• 10 תגובות
    • 719 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.