כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,974 דיונים בפורום זה
-
-
שלום, האם כדאי לקנות כרטיס מסך HD RADEON 4850 ב-200 ש"ח? הכרטיס משומש אבל לא עבר OC האם המחיר משתלם ? האם הוא עדיין טוב יחסית היום? תודה לעוזרים
-
- 17 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
כרטיס 4770 אין במלאי באף חנות, מישהו יודע פרטים נוספים ?
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום, קניתי את הכרטיס מסך nvidia geforce 9800gt כי אמרו לי שיש שם חיבור HDMI וגם בפירוט כתבו שיש ואני לא מוצה אותו תודה לעוזרים (סליחה אם יש שגיאות כתיב)
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
בהתחלה חשבתי שהבעיה מהcodecs, אז התקנתי מחדש. ניסיתי ליונטורק פאק עם הפיקס, ניסיתי כול מיני מגה קודקים. לא עזר. פירמטתי. התקנתי מחדש קודק פאקים. לא עזר. המערכת היא: athlon xp 1800 (1533@1667) 256 MB generic GA-7vaxp gf fx-5200 128 MB 128 BIT win xp sp1 מישהו יודע מה עלולה להיות הבעיה? ד"א- ניסיתי בכל הנגנים הסטנדרטיים- bs player, mv2 playe vlc player& windows media player 10. ניסיתי לקחת תמונה מה BS באמצעות הcapture frame שלו, והתמונה יצאה בסדר! הסרט מתנגן עקום אבל התמונה בסדר! עריכה- אני יעלה תמונה תוך 5 דקות, שכחתי שאי אפשר פשוט לעשות print screen לסרט, ואני אחרי פירמוט אז אני יתקין תוכנה ויוציא פריים, 5 דקות וחזרתי
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
אני קונה את הכרטיס מסך גי פורס 6600gt זיכרון 1024 ומעבד ghz3.0 האם משחקים כמו gta sa ו-hl2 יעבדו כמו שצריך(אני רוצה שהמשחק יעבוד ברזולוציה הכי גבוהה... ובקיצור, הכי טוב..)? או שכדאי להחליף את הכטיס מסך?
-
- 6 תגובות
- 580 צפיות
-
-
Gigabyte GTX680 2GB GDDR5 Sparkle GTX670 2GB GDDR5 OC 700 שקל הפרש בין השניים, השאלה מה ההפרש בין הביצועים, אחד OC השני רגיל.
-
- 6 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אהלן, רציתי לקבל איזו שהיא השוואה: GIGABYTE - Geforce FX6600GT 128mb VIVO DDRIII PCIE + SLI Bulk GIGABYTE - Geforce FX6600GT 128 mb SLI DDR III bulk GIGABYTE - Geforce FX6600 256Mb bulk GIGABYTE - Geforce FX6600 128 Mb CLOCK 1000 MHZ DDR3 LEADTEK - Geforce FX6600 256Mb RETAIL LEADTEK - Geforce FX6600 256Mb RETAIL + VIVO LEADTEK - Geforce FX6600GT 128Mb RETAIL LEADTEK - Geforce FX6600GT 128Mb RETAIL EXTREME ובכללי איזה חברה עדיפה: GIGABYTE VS LEADTEK ? כעקרון רציתי לדעת איזה כרטיס עדיף וכמובן תתחשבו בהבדלי המחירים והאם הם מצדיקים את היתרונות. אשמח לשמוע על אופציות שמבוססות על ATI באיכות מקבילה עם עם יתרון במחיר, אבל חובה שיהיה PIXEL SHADER 3 תודה רבה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איפה אני שולח הודעה ל ATI באתר ? אפשר קישור ? תודה רבה לא מצאתי..
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
השאלה בכותרת אם אתם יכולים לפרט ולתת לי מבחני ביצועים אז אני מאוד ישמח תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום ברשותי מסך 24" ואני מעוניין לקנות כ.מסך שיוכל להריץ את המשחקים החדשים על ההגדרות הכי גבוהות..מה אתם ממליצים? תקציב עד 4K תודה..
-
- 10 תגובות
- 715 צפיות
-
-
יש לי לוח אם עם כניסת AGP עכשיו אני רוצה לקנות כרטיס מסך עם כניסת PCI-X יש איזה מתאם משהו שיכול לעזור לי???? תודה לעונים
-
- 10 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש את הכרטיס 7600GT של INNOVISION עליו שמעתי המלצות חמות מהאתר של נועה מחשבים, באתר של נועה רשום שהכרטיס AGP*8 כך גם אמרה לי הנציגה שלהם, אך באתר של INNOVISION יש לכרטיס זה רק גירסת PCIE, גרסת AGP* 8 כאילו לא קיימת באתר היצרן. האם מישהו יכול לבאר לי את הסוגייה? אשמח לעזרה במהרה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אני בונה מחשב חדש (לא משהו מפוצץ, גג ב2700ש"ח) שייעודו יהיה- חוץ מווינדוס, אופיס ואינטרנט מהיר- לצפייה בסרטים, ומשחק במשחקים "כבדים" (כגון SPLINTER CELL, CALL OF DUTY, MATRIX, RAINBOW SIX וכד'...). מכירי המשחקים יבינו את כוונתי. אני יודע שאולי היום הם כבר לא נחשבים "כבדים" אבל על הכרטיס הנוכחי שלי- SIS 315 יימח שמו!!!- הם לא עולים. אני לא מתכוון לערוך סרטים, לעצב גרפית או כל דבר אחר חוץ מצפייה בסרטים ומשחקים. אה, ושיהיה גם TV OUT כמובן. אז מישהו מכיר כרטיס כזה שעונה על צרכיי המסכנים ולא יקרע לי את הכיס? ואם יש הבדל (שרלוונטי אליי) בין הזכרונות- 64MB או 128MB אז אשמח לקבל הסבר למה זה משנה. המון תודה.
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
ולאיזה כרטיס של הדור החדש אפשר להשוות אותו? תודה.
-
- 27 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם בימים אלה אני קונה מחשב ואני צריך כ.מסך שיעמוד ללא כל דופי בדרישות הבאות: 1. משחקים כבדים, והרבה... 2. צפייה בסרטים 3. חיבור לטלויזיה (יש לי 21 של טושיבה), כולל עבודה עם שני מסכים במקביל (של טלויזיה ומסך של מחשב) כרגע אני הולך בכיוון Radeon9600 xt 128 MB של ספיר, וזה בערך גם לפי התקציב שלי... יש כ.מסך שעדיף מזה??? נ.ב הבנתי שהכרטיסים של Radeon עדיפים משל nvidia בכל הנוגע לחיבור לטלויזיה... תודה מראש...
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
19" LG F900P NEW Flatron Monitor + USB Hub
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אם לדוגמא אני קונה אחד מהATI החדשים, 4850 או 4870, וכעבור שנה אני ארצה להוסיף עוד כרטיס, האם אני אוכל לקנות עוד אחד בודד מהם ולעשות איכשהו מערך CF ? אם לא, אז פשוט יהיו לי שני כרטיסים ?
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
GTX 660 Vs 7870 צריך את דעתכם מה דעתם ? בעיקרון הדגמים הם , MSI GTX660 OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E N660 TF או Sapphire Radeon HD 7870 GHZ Edition 2GB GDDR5
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
-
שלום חברה, איזה כרטיס טלוויזיה תוכלו להמליץ לי בטווח של עד 550ש"ח שיעודו להקלטה מוידאו+טלוויזיה באיכות גבוהה [מומלץ שיתמוך כבר ב HD]. תודה רבה מראש, יאן.
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
מה מיוחד בכרטיס הזה שהוא עולה 2000 שח?? http://www2.pny.com/NVIDIA-Quadro-FX-1700-P2530C0.aspx
-
- 7 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים קיבלתי את FX 5700 של SPARKLE, התקנתי את המשחק PRINCE OF PRICIA ויש לי עיוותים וקפיצות במשחק עד כדי כך שאי אפשר לשחק, אותו דבר קרה לי בFAR CRAY אולם כשעשיתי את ANISOTROPIC בהגדרות מסך ל כפול 4 העיוותים והקפיצות נעלמו לי והמשחק עבד בצורה חלקה. אולם פה זה לא לא עובד, הורדתי את הדרייברים 56.72. מה יכולה להיות הבעיה??
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-