עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שאלה1: לפי כל מה שקראתי זה היה הכרטיס הכי מומלץ , פשוט הרבה זמן לא התעדכנתי ורציתי לדעת אם יש משהו אחר שיותר משתלם ממנו * אחרי הכל 128MB זה קצת מאוד יחסית לכרטיסים שנמצאים היום בשוק... שאלה2: כמה BIT יש ב 6600GT? לצורך השוואה יש לי היום FX5200 עם 128MB ו 64BIT והוא כרטיס >>גרוע<<

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  2. היי, שאלה קטנה - האם יש יתרון משמעותי בלקנות כ.מסך של חברה טובה יותר לדוגמא ASUS או לשלם פחות ןלקנות כרטיס של חברה לא מוכרת כל כך? אני רוצה לקנות GEFORCE 7600GT וראיתי שיש הפרשים די גדולים בין חברות היצור... האם משמעותי לקנות מחברה טובה? או שיש המלצות על חברות זולות?

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  3. טוב, ברור ש_כדאי_ להחליף...השאלה אם שווה לשלם על זה 510 שקל. מה אתם אומרים? כדאי? קצת דואג לכסף...יש אולי איזה בנצ'מרק שמראה כמה פריימים כל אחד מוציא על אותו מחשב? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 582 צפיות
  4. 1. אני רוצה לקנות 1900XT מ newegg בשבוע הקרוב ורציתי לדעת אם מישהו עוקב אחרי המחירים שם ויודע אם הם כבר ירדו (אם עדיין לא - אני יכול לחכות עד שבוע מהיום - איסוף הרכיבים יכול להתעכב עד ה 25 לחודש). 2. אילו אתרים אחרים אתם מכירים אתרים אחרים ששווה לייבא מהם רכיבים (ארה"ב) והאם מחירי ה 1900XT כבר ירדו שם?

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  5. שלום, חבר שלי רוצה לקנות כ.מ חדש למחשב הנייד שלו-הוא נקנה לפני 3 שנים ואין לו מושג במחשבים.הוא רוצה לקנות כרטיס נחמד בסביביות ה 600-650 שקל בעיקרון שיריץ משחקים כמו פיפא 2006 ו הפיפא החדשה (מונדיאל). *בקיצור עצות לכרטיסי מסך. ** האם GeForce 5700FXLE של MSI יתאים בחיבורים? תודה מראש,תום.

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  6. Started by tal h,

יש ברשותי מחשב נוסף: פנטיום 3 , 866 MHZ , עם 288MB זיכרון. לוח של VIA. כרטיס מסך VOODOO3- 3000 XP רק עליו בחופשיות, ניתן לראות איתו סרטים, והוא מסתדר טוב עם פוטו שופ. אני מנסה להריץ עליו משחקים ישנים יחסית ,סתם לשם העברת זמן בחדר השני, כמו למשל MDK, ו GTA 1 ו 2. הבעיה שהוא מקרטע. יש לציין שפעם,(שהוא היה נחמדב חדש) משחקים אלה היו רצים עליו יפה וחלק! הורדתי את התוכנה 3DHQ TOLLS , OVER DRIVES, שיודעת לנהל את הכרטיס, ויודעת עם לעשות לו OC. אך עדיין, GTA1 למשל , זז בקירטועים. הינה מישהו שמריץ DOOM3 של VOODOO2 ! לחץ כאן מישהו יכול לעזור לי בזה ? האם יש PACH מסויים לכרטיס? אולי הגדרות שלי לא נכונות? תודה

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  7. Started by Dimetal,

שלום אני מתכנן לקנות לnVIDIA GeForce 8800GT של ASUS וכשסגרתי את העסקה ורציתי לבדוק מול המוכר האם הספק שלי יסחוב אותו כשאמרתי לו שיש לי GYRO 500W הוא אמרת שכנראה שלא ושצריך לקנות ספק חדש , רציתי לדעת האם זה באמת ככה ויש טעם לקנות ספק חדש ואם כן איזה מומלץ תודה רבה מראש אם זה רלוונטי כרגע יש לי: לוח אם - nforce4 K8triton PCIE/duak channel ddr400 מעבד - AMD athlon 64 3200 זיכרון של - 3G ram 2 כוננים קשיחים ו2 כונני דיסקים והכרטיס הגרפי שלי כרגע הוא 6600 GeForce

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  8. רכשתי מערכת מחשב בה מותקן לוח אם של Gigabyte GA-EG43-MS2H (מעבד E7400( במשולב עם כרטיס מסך מסוג: Nvidia geforce 9300gs 512 mb P. O. VIEW ידוע לי בדיעבד (אלא אם תתקנו אותי) שהכרטיס מסך חלש ולמעשה די מיותר מאחר ועל לוח האם מותקן כרטיס. השאלה שלי אם השילוב שלעיל עשוי להפריע? במידה וכן, אסיר בעצמי את הכרטיס. (המחשב כבר הוזמן) היתרון היחיד שאני מוצא בשילוב הוא בכך שאם הכרטיס מסך יישרף אז לא צריך להחליף לוח אם אודה על תגובותיכם

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  9. Started by seffi,

לא קיבלתי תשובה לשאלה באשכול שפתחתי בפורום מפרטים.. האם לכידת וידאו ע"י כרטיס טלויזיה איכותית באותה מידה כמו בעזרת VIDEO IN של כרטיס מסך (RADEON 9250 במקרה הספציפי הזה)

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  10. Started by Yamabushi,

פתאום כל פעם שאני נכנס למשחק התצוגה שבמסך הפכה לכאילו המשחק יצא בזמניו של דום, וזה לא רק במחשק. הסתדר

• 5 תגובות
    • 582 צפיות
  11. תמיד יש טקסטורות כמובן ...כל מה שקשור ל SHADOWS .....ו ANTI ANALYSING למה אין אפשרות אף פעם ל AF ? כי יש לי בעיות שאצלי משום מה זה לא פועל דרך הדרייבר ניסיתי הכל כל דרייבר יש אצלי בעיה ב 3D3 נקווה שזה ייפתר לי ב DX 10 כי ממש ניסיתי הכל אבל משום מה אם אני משנה מהמשחק למשל ה AA כן פועל ...... אז שוב למה אין ב VIDEO OPTION במשחקים אפשרות AF ? או שיש בשם אחר פשוט (למרות שלא הגיוני כי כמו ב AA צריך לבחור מ X8 - X16) ???

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  12. היי, כבר קניתי מחשב אבל עד מחר אני יכול לשנות את הכרטיס מסך. המטרה העיקרית של המחשב זה לראות סרטים במחשב ולראותם בLCD32. כרגע רכשתי את ה 4650, אולם אני מפחד שסרטים לא יעבדו חלק ממש עם כרטיס זה אלא יעבדו בסדר+. האם כדאי להוסיף עוד כסף ולקנות את ה4850(אני לא מתכוון לשחק משחקים)? האם אולי כדאי לקנות את ה4670 שבא עם ג'יגה ועובד במהירות של DDR3? שאלה נוספת, האם לוח אם שעובד עם DDR2 יצליח להתמודד עם כרטיס מסך של DDR3? תודה רבה,

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  13. הי, יש לי מחשב ישן עם מעבד AMD athlon 64 3000 ולוח אם Gigabyte GAk8NF9 הכרטיס מסך הלך וחשבתי לקנות כבר כרטיס עם יציאת HDMI ולהפוך את המחשב למרכז מדיה שתי שאלות: 1. האם המעבד יוכל להריץ סרטי HD? 2. מצאתי בזאפ את הלוח Sapphire HD 6450 512MB DDR3 , האם יעשה את העבודה? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=798454 אני לא רוצה להשקיע בכרטיס יותר מ-200, 250 ש"ח מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  14. Started by ROTEMan,

מיכוון שאני לא מבין הרבה במסכים אני צריך את העזרה שלכם.. החלטתי לקנות מסך 19 שטוח אבל אין לי מושג במסכים אז בבקשה אני רוצה לדעת מה יותר טוב.. , LG FLATRON F900B או SyncMaster 900NF של סמסונג ועוד שאלה .. יש לי את הכרטיס מסך fx5200 אני יודע שזה כרטיס מסך ישן , זה משנה לביצועים של המסך עצמו כלומר אם אני יקנה מסך עם קצב ריענון גבוהה או רוזולציה גבוהה והכרטיס מסך שלי לא תומך בוא אז לא יהיה טעם לקנות אותו תודה מרותם

• 5 תגובות
    • 582 צפיות
  15. מפרט- זכרון- 2GBRAM מעבד- 3.00 GHZ ספק- ג'נרי 500W ( או 400 , אני לא בטוח) לוח אם - Asus P4S800D-X יש לי שלוש אפשרויות בקשר לכרטיס מסך- כולם AGP 1. הכרטיס HD6350 (אם זה 400, הספק יחזיק?) 2. הכרטיס HD2600XT 3. הכרטיס X1950GT (אם זה 500, הספק יחזיק?) -אם אני בוחר באפשרות הזאת אז אני מוריד 1GB זיכרון ) מה אתם מציעים? אולי יש הצעה אחרת? בכל מקרה, אבא שלי הולך לקנות את זה מחר....אני אשמח אם תוכלו לעזור לי עד אז... תודה מראש -=] עריכה: צפויה ירידת מחירים בשבוע הקרוב?

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  16. אני מתכנן לקנות לוח עם צ'יפסט nforce של NVIDIA וכרטיס מסך חדש. האם עדיף לקחת כרטיס של NVIDIA (אינטגרציה טובה יותר עם הלוח ?) או שזה לא משנה ? האם מישהו כאן נתקל בבעיות עם כרטיסי ATI על לוחות עם צ'יפסטים של NVIDIA ?

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  17. הזמנתי את הכרטיס CONNECT3D Radeon HD3870 512MB DDR4 PCIe2.0 ורציתי לדעת מה הטמפ' שאמורה להיות אצלו במנוחה ובמאמץ.. תודה וחג שמח.

18. היי יש לי gForce mx2 64 ישן בן 4-5 שנים של חברה צרפתית וציפ-סט של nvidia יש לי מסך 17# ישן של הנסול (נראה לי מותג יצרן שמייצר מותגים אחרים) שעובד (בלי עין הרע) מצוין בזמן האחרון הצבעים נראים לי יותר ויותר דהויים בייחוד אחרי קניית מחשב חדש- amd64 3000+ 512ram, הצבעים נראים לי לא אי אי אי, ואולי זה רק בראש שלי עכשיו שאלותי הן כאלה: 1. האם אני צריך כרטיס מסך טוב יותר ממה שיש לי כעת ,אם הנוכחי סוחב את כל צרכי כפי שאני מבקש ממנו (פיתוח בפלאש, דריםוויבר, דפדפנים ותוכנות ftp) אולי אני לא יודע איך המחשב שלי כן מסוגל להתנהג עם רטיס מסך טוב יותר וופשוט יש לי חוסר ידיעה והבנה 2. האם צבעים דהויים (שוב- אולי זה פסיכולוגי) קשורים למסך או לכרטיס? 3. אין לי רעשים מהכרטיס והאם יש…

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  19. המחשב עם הוודו (יש אשכול בעמוד הראשון כבר של 5 עמודים) עכשיו חיברתי אותו לטלויזיה והזולוציה הכי גבוהה שאני יכול לקבוע למסך היא 800X600 וזה לא תופס את כל המסך ורואים מטושטש (זה מסך CRT של טושיבה) . יש אפשרות לסדר שיראו טוב מה כתוב כי מה שכתוב מטושטש. ועוד שאלה אפשר להעלות את הקצב ריענון של המסך? כאילו רק לדעת אם זה אפשרי במסך טלויזיה אני יודע שאתם לא מכירים את הפאנל שלו בעל פה.

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  20. ;D מחפש כרטיס מסך חזק וטוב לתקופה ארוכה שיעבוד למשחקים כבדים עד 2000 ש"ח בבקשה תגובות תודה!

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  21. Started by amit16114,

האם המסך הבא שווה את המחיר שלו: מסך LCD גודל "17 LG L1770HQ ב1327 ש"ח.

22. חברה מה אתם חושבים על הכרטיס הזה: Pinnacle STUDIO-DC10-OEM יש כאן פרטים:http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=STUDIO-DC10-OEM&cart=10904421983570582〈=heb זה כרטיס לכידה!!!ולא כרטיס טלוויזיה!!! באיזה פורמטים הוא מקליט??? האם הוא יקליט לי באיכות טובה???(DVD) ואיזה כרטיסים נוספים יכולים להקליט כמוהו???? והם החברה מומלצת?? ויש את הכרטיס הזה: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=OSPREY-100&cart=10904421983570582〈=heb ויש את הדבר הזה: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=EZMAKER-USB&cart=10904421983570582〈=heb זה לא כרטיס מה זה??? זה מתחבר ל-USB??? [move]תודה מראש![/move]

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  23. זה הכרטיס מסך שיש לי geforce 8500gt מעבד e6750 זכרון - 4gb אני הבנתי ששלוש המרכיבים האלה הם הכי חשובים לעריכה הלוח אם שלי נהרס ואני שוקל לשדרג את המחשב בלוח אם זכורנות מעבד וספק כוח שאלתי בפורום של לוח אם זכורנות ומעבדים בקשר לאיזה מפרט כדאי לי לקנות שיריץ לי טוב את התוכנות השאלה שלי זה אם יש מצב שהיכולות עריכה בתוכנות יכולה להפגע בגלל הכרטיס מסך העכשווי שלי ואם כן איזה כרטיס מסך כדאי לי כדי שיריץ לי את התוכנות האלה טוב? אני לא צריך כרטיס למשחקים רק לעריכה אבל ברמה דיי גבוהה

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  24. אני רוצה לקנות כרטיס מסך X850 XT PE ואני מטלבט בין: Sapphire ATI Radeon X850 XT Platinum Edition PCIe 256MB ViVo שהיא היצרנית המובחרת של כרטיסי ATI לבין: ASUS Extreme AX850XT Platinum Edition שהוא כרטיס יותר חזק חומרתית (שעון ליבה ושעון זיכרונות) מהsapphire אולם ASUS לא יצרנית כזאת טובה מה אתם אומרים?????

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  25. היי הבעיה שלי כזאת : יש לי מסך SONY מסוג HS94P שיש לו 2 כניסות וידאו (אחת DVI_D והשניה אנלוגי) שאלתי, איך ניתן לחבר לכניסת ה-DVI מחשב שיש לו רק יציאה אנלוגית (לכל המתאמים יש 4 פינים סביב הלוחית הקטנה) ובכינסה של המסך יש רק לוחית, אין חורים ל-4 הפינים (הבנתי שארבעת הפינים זה לאנלוג) מה עושים ? אני מצרף תמונות של החיבורים : אני צריך מתאם שיכול להכנס כמו DVI-D תודה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 582 צפיות

דיונים חדשים בפורומים