כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
קודם כל תודה על העזרה. רציתי לשאול - זה אכן מסך ה- CRT 19" הטוב ביותר המוצע בישראל כמו שכולם אומרים? זה המסך שנועד להתחרות בסמסונג 959NF כביכול, נכון? כמה הרצים המסך שאני מדבר עליו מציג ב- 1024x768? כמה הוא מציג ב- 1280x1024, וכמה ב- 1600x1200? תודה. מה הרוחב פס שלו? 290HZ? וכמה של הסמסונג 959NF? מה בנוגע לאיכות תמונה וצבעים? הם אמורים להיות יותר טובים מהסמסונג בגלל של- 959NF יש את הבעיה של הפסים השחורים הללו לא? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
שלום לצערי אני בור ועם הארץ גמור בעניין הזה, אשמח מאוד שההסבר יהיה מתאים לאדם מן השורה. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
הי מה שרשום בכותרת המערכת שלי כמפורט מצד ימין איזה כרטיס מקסימלי אני אוכל לשים כך שלא יהיה לי צוואר בקבוק?
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
זהו אכלתי אותה סופית אחרי שהתקנתי לאחי הקטן מחשב עושים עלי עליהום עכשיו חבר טוב שלי מתקרצץ בהגיעו לכמעט 30 שנה אני צריך כרטיס מסך עם 650 שקל אולי אולי בלחץ 700 עדיף ראדאון!!!!!!לא שקל יותר רוצה שיסחוב את כל המשחקים בכבוד בלי גימגומיישן לשיקולכם תנו לי משהו פצצה שאני יגיד לו תשמע זה ה x800 שלי אולי קצת פחות טוב!!אוי שכחתי לא pcix בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
איזה יותר כדאי להתקין (GF 5200 LOL...) ה-91.47 או 93.71 כי אני זוכר שהיו כמה גירסאות שהיו ממש דפוקות... (חח שאלה נובית אני יודע אבל בל זאת זה חשוב..)
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אני חורש ת'אינטרנט ולא מצאתי מישהו בבקשה יכול לתת לי השוואה של שני הכטיסים האלו אחד כנג השני
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
כתוב פה את כל מה שהם אולכים להראות בתערוכה: http://origin-developer.nvidia.com/object/gdc-2006-sessions.html ופה משהו של ויסטה : http://developer.nvidia.com/object/windowsvista.html היא DX10?
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות את מערכת הזאת: e4400 @ ~3.2ghz gigabye ga-p35-ds3r 2 * 1gb cl5 g.skill pc2-6400 @ ~900mhz ונשאר לי תקציב של בערך 450 ש"ח בערך לקניית כ. מסך שכמובן לoc ושתעזרו לי כמובן לעשות לו vmod / pencil mod... הכ. מסך בעיקר למשחקי "מלחמה": medal of honor hitman stalker serious sam half life וגם לפעמים carbon תודה על העזרה מראש
-
- 8 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אני מנסיה למצוא את האמצע (הראיה שלי לא משהו) שגם אני יראה טוב וגם יהיה מספיק מקום שימוש בדסקטופ 1024 קטן מאוד בקושי אני יכול לקרוא טקסט 800 על 600 מצויין לקריאה בשבילי , אך אין מקום מרחב בדסקטופ בגלל הגודל (אגב לא הזכרתי אני מסך 19 אינ'צ) רציתי לשאול אז ....אם רזולוציית 920 על 720 פרופורציונלית ??? כי אני מרגיש לפעמים שדברים (אובייקטים במשחקים) קצת מכווץ ממה שאיך זה אמור להיראות ...על 800 על 600 או 1024 השאלה שלי אם אני רק מדמיין או שאילו באמת התופעות ברזולוציות "ביניים" כמו 920 על 720 ..... ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפשת כרטיס מסך איכותי ואמין, חד מפינה לפינה. אני עובדת על פוטושופ והדגש הוא על איכות גבוהה בדו מימד. התקציב הוא עד 400 ש"ח רצוי בפחות. מחכה להמלצות, תודה dindin
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה כרטיס מסך לקנות X800 XT או GeFORCE 6800 אולטרה כמובן שהשאלה הזאת כבר מוכרת לכלום אבל אני חייב תשובה כבר זה משגע אותי פעם אומרים זה יותר טוב פעם זה יותר טוב אז אני רוצה לקבל תשובה סופית מה יותר טוב למרות שאני חושב ש-X800XT יותר טוב אבל השמח לקבל דעות נוספות המחיר לא חשוב לי אני רק רוצה לדעת מה יותר טוב מה ישאר איתי יותר זמן ?
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת מה המעלות של הכרטיס אני מפעיל את התוכנה ולא רואה את המעלות רק את הלוגו כמו בתמונה שצירפתי [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום. אני ושב לשדרג את המחשב שלי, ואני לא יודע איזה כרטיס מסך לקחת. ראיתי את הסטיקי שמשווה את הכרטיסים הקיימים בשוק, אבל הוא מדבר בעיקר לגיימרים. השימוש העיקרי של המחשב יהיה לסרטים (אני צריך יציאת S-Video לטלויזיה), כמו כן, אני רוצה שהכרטיס יוכל גם להריץ משחקים, אבל אני לא צריך להריץ אותם בהגדרות הגבוהות (הגדרות בינוניות ומטה יספיקו). התקציב לכרטיס הוא 500 ש"ח, ואני מעדיף שיהיה כמה שפחות, כל עוד אני מקבל יחס טוב של עלות-ביצועים. המסך שלי הוא מסך CRT ולכן אני צריך שתהיה לכרטיס גם יציאת מסך רגילה ולא רק DVI תודה.
-
- 5 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אני צריך קישור מדוייק לעידכון הדרייברים של GFORCE 6600 GT יש לי PCI EXPRESS X-16 פליז מישו
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
GIGABYTE GEFORCE 6800GT 256MB GDDR3 PCI-E 6800 GT SLi וכמה הוא עולה אני מתקשה למצוא מחיר האמת..! חחח הוא יעבוד כנראה בשילוב עם AMD athelon 64 3700+ san diego
-
- 5 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום.. ואני מתנצל מראש על הפוסט הזה.. אני יודע שנפתחים פה 3 כאלה כל יום אבל עדיין שמוציאים 1000-200 שקל אי אפשר להיות יותר מדי בטוחים.. (: אמ.. אני מחפש כרטיס מסך חדש בתקציב של בערך 1700-1800 שקל.. בעיקרון רציתי ללכת על כרטיס של ATI אבל מה שמפחיד אותי זה חוסר התמיכה בפיקסל שיידר 3.. זה באמת כ"כ קריטי? אני מתכוון יש סיכוי שעוד שנה-שנתיים יצאו משחקים שאני לא יוכל להפעיל בלי PS3? אז נשארתי עם אנווידיה.. שהם חברה מעולה אבל אני אישית לא מת עליהם... בכל מקרה חשבתי ללכת על כרטיס כלשהו ממשפחת 6800.. יש הבדל רציני בין גירסאת ה-LE לכל השאר? (במיוחד לבין הגירסא הרגילה?..) משהו ש-OC לא יכול לפתור? ואיזה חברה מומלצת? ממה שהבנתי עם MSI יש הכי הרבה סיכוי לפתוח צינורות חסומים.. אבל…
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
קנתי מסך LCD חדש והיום קיבלתי אותו המסך הגיע במצב מאוזן בכאילו שוכב על המעמד שלו, ניסיתי להרים אותו וליישר אותו למצב נורמלי כמו שהוא צריך להיות והוא פשוט לא זז ונתקע, אני מפחד לשבור אותו וגם המסך מתרחק עצמו מן הבסיס למעלה ולמטה (משנה את הגובה מן הבסיס) אבל למצב מאוזן הוא לא מגיע אולי יש איזשהו מנעול או משהו שמונע אותו? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
רציתי לקנות לאח שלי כרטיס מסך חשבתי להשקיע משהו בסביבת 300 דולר ראיתי כמה דגמים איזה הכי טוב חשוב שהכרטיס היה מסוג GF6800GT דגמים 1 http://www2.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814122195 2 http://www2.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814121177 3 http://www2.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814145085 4 אם יש דגמים יות טובים השמח אם תגידו לי
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
מה זה VERTICAL SYNC ? אני רואה את האופצייה הזאת כמעת בכל המשחקים השאלה היא מה זה עושה ?
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אבקש עזרתכם כיצד לחבר 2 מסכי lcd dvi לשני כרטיסי מסך-האם צריך לחבר כ-sli? הלוח תומך sli,ויש לי 2 כרטיסים 7300gt sli המחשב לא מיועד למשחקים,רק לשימוש 2 מסכים במקביל(תוכנות עריכה) המעבד e-2140 תודה מראש-אם חסרים פרטים אשמח להוסיף
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
האם אני יכול להרכיב שתי כרטיסי מסך למטרות שונות על אותו מחשב הכרטיסים הם:NVIDIA Quadro FX 500 ו NVIDIA 8800 gts
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
יש לי רדיון 4670 ואני מנסה לחבר את המחשב לטלויזיה רגילה בעזרת כבל S-VIDEO ל RCA. במחשב השני הכל מתחבר יפה. מה שקורה כאן זה שאני נכנס ל ATI Catalyst Center ושם אני לא מצליח לבצע Clone או Extended . אני מצליח לעשות רק SWAP ,שזה אומר או מסך מחשב דלוק או מסך טלויזיה דלוק. ניסיתי את כל האפשרויות להתחבר גם דרך ווינדווס XP וגם דרך ויסטה,עשיתי עדכון גרסה לכל הדרייברים ללא תועלת . המחשב מזהה את המסך של הטלויזיה אבל לא נותן לי אפשרות להתחבר אליה. הכבל תקין 100% וגם כ.מסך כי הרי אפשר להציג תמונה ע"ג הטלויזיה במצב SWAP. מישהו יודע אולי ממה זה נובע? איך אני פותר את הבעיה הזאת ?זה מאוד חשוב לי . אני אודה למי שנתקל במצב דומה ויוכל לעזור לי.
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
אהלן אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש, וברשותי כ-500 שקלים. אני צריך שזה יתפוס רק סלוט אחד. אני משחק ברזולוציה של 1600x1200. בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אני יודע שזה לא הכי הרבה עבור כרטיס מסך.. אבל זה מה שיש לי אני צריך כרטיס מסך שיעבוד בעיקרון טוב ושיחזיק משחקים דיי גדולים אני לא משחק בהרבה משחקים רק GTA IV החדש למי שלא מכיר.. וגם אולי COD5 וגם לפעמים קאנטר שזה שטויות זה יריץ לי בלי בעיה אני חושב הא וגם אני מעצב אתרים וזה אז שיהיה כרטיס מסך כאילו דיי טוב שיוכלו לראות את הצבעים בבירור וחדים.. אני לא יודע מה בדיוק להביא לכם אז אני יביא הכל.. המפרט של המחשב: והינה תמונה של הספק: http://www.siz.co.il/up.php?i=mmwfdoczyowz.jpg אמרו לי שזה ספק ג'נרי וגם 300W לא מבין בחרא הזה תודה
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
כרגע יש לי redeon 4870 ובגלל שהוא רועש מאוד כבר תקופה ארוכה ואני לא מצליח לתקן את זה אני שוקל אולי לקנות כרטיס מסך חדש. אני כרגע סטודנט אז התקציב מצומצם ופחות חשוב לי עמידות למשחקים. עם הכרטיס הנוכחי עדין הצלחתי להריץ משחקים ברמה טובה. ראיתי שיש כבר סדרה 6000 ו-7000 באזור 200-400 שקל שזה בערך התקציב שלי. יש לי מספר שאלות: 1. אולי זאת שאלה תמימה אבל אני באמת לא כל כך מבין בדברים האלו, בזמנו שקניתי את הכרטיס הוא עולה לי באזור ה-1000 שקל ועכשיו אני רואה את הסדרות האלו ברבע מחיר, הם עדין מן הסתם יותר טובים ממש שיש לי כרגע נכון? 2. במידה ואני קונה החיבור שיש לי כרגע על לוח האם מתאים? 3. במידה ואני קונה אני צריך לפרמט את המחשב? 4. וכמובן אם אני מחליט לקנות, איזה דגם אתם הכי ממל…
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-