עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by J.Dog-Christ,

אהלן, יש לי בעיה, אני מנסה להקליט מוידאו סרטון קצר למחשב בעזרת הVIVO, הבעיה היא שהדרייברים מדירים את הSTREAM בתור NTSC_M והוידאו שלי עובד בPAL כמובן. לא מצאתי שום שיטה לשנות את זה בדרייברים, ניסיתי דרייברים ללא CCC [של OMEGA] וגם שם לא מצאתי כלום. מישהו מוכן לעזור לי? איך אני מגדיר לכרטיס שיעבוד בPAL_B בVIVO? -ג'ו

2. אהלן. אני רוצה בקרוב לקנות מחשב חדש , היעוד - עריכת תמונות (אני צלם) , ואולי קצת משחקים. יש לי כרטיס מסך שקניתי לפני שנתיים וחצי ב750 ש"ח. sapphire 9600XT 128 MB הכרטיס הוא AGP8X , ונאמר לי שהלוחות אם החדשים תומכים רק AGP (או משהו דומה). זה נכון? אני מבין שהכרטיס הנ"ל שעלה לי בזמנו 750 היום לא עולה יותר מ400 ש"ח. הכרטיס מספק אותי לגמרי , השאלה אם הוא יתמוך? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  3. היי, אני קונה מחשב חדש, יש לי תקציב של כ2000~ שקל לכרטיס מסך - כלומר - מיינסטרים, חשבתי לחכות לליגת המיינסטרים של הG70, אבל הבנתי שזה יקח עוד הרבה זמן ולאף אחד אין ממש מושג מתי הם באמת יוצאים (אם מישהוא יודע, זה הזמן). אם אני לא מחכה להם זה משאיר אותי אם שתי אפשריות: 6800GT או שני 6600GT בSLI. אם אני לוקח 6800GT אז סבבה. אם אני לוקח שני 6600GT, הייתי רוצה לדעת אם עדיף כרטיס כמו של גיגהבייט, שמצרף את שני השבבים על כרטיס אחד אבל ממש ממש גרוע לאובר. או עדיף לי לקחת שני כרטיס רגילים ולחבר אותם, במקרה הזה האובר יהיה הרבהיותר טוב אבל נקודת המוצא תיהיה פחות מאחר והכרטיס של גיגהבייט כבר מהיר יותר מהרגיל ומכיל זיכרונות עם זמן תגובה שונה. עכשיוו גם נותר לבחור אם אני הולך על 6800GT …

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  4. Started by bobby323,

7800GT extreme של לידטק מעבד Dual AMD 3800 זיכרון 1G (צ'יפ אחד, מתכוון להוסיף עוד אחד) תודה

• 6 תגובות
    • 557 צפיות
  5. Started by someone5,

שלום, אני מחפש כרטיס טלווזיה, שאני יוכל לחבר אותו ל-YES ולהקליט ממנו תוכניות הישר אל ה-PC. אני מחפש כרטיס שלא עולה הרבה כסף ושהאיכות תהיה טובה. אשמח לשמוע את דעתכם, מחירים וכו... תודה כמו כן אבקש את דעתכם על הכרטיסים הבאים: LIFEVIEW FLY VIDEO 2000 LIFEVIEW FLYTV PRIME30 INTERNAL TV

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  6. Started by approx,

ה7600gs יותר טוב מהx800gt באותו המחיר הx800 http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7326 ה7600gs http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1688

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  7. Started by moris,

היי! אבקש המלצה לכרטיס עריכה איכותי עם כניסות אנלוגיות בסכום עד 1400 ש"ח תודה!

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  8. Started by Jules Winnfield,

שלום, יש לי תקציב של כ 850-900 שקל לכרטיס מסך, מה אפשר לקחת בסכום הזה? אם יש משהו ששווה להוסיף בשבילו אז תכתבו לי גם עליו תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 557 צפיות
  9. Started by QQQ,

הסתכלתי בחנויות באינטרנט וראיתי שפעם הוא מופיעה ככה: http://itc.ua/img/dpk/2005/6/010144.jpg ופעם ככה: http://www.ht.com.au/attach/Images/ATDM.JPG ואני אמור בדיוק להבין מזה...? ??? עריכה: סליחה, בטעות שמתי את הדיון כאן במקום בתצוגה וגרפיקה להעביר...

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  10. החלטתי שאני לא רוצה לקנות מחשב בזמן הקרוב, אלא רק קצת להשתדרג. במקרה גם מצאתי מישהו שמוכר Asus V8460 Ultra Deluxe Geforce 4600 TI ב-500 ש"ח, הבנתי שזה הכרטיס החזק ביותר בסדרה. אין לי בעיה לקנות את הכרטיס, אבל השאלה שלי היא האם אני אקבל ביצועים טובים יותר במשחקים? כרגע יש לי TNT2 וכשניסיתי להריץ NFS:U1, המשחק לא זז בכלל (פחות מ-2FPS כנראה) וכם היו רק 3 צבעים (ירוק, לבן ושחור) - כלומר, אי אפשר לשחק. האם הכרטיס החדש יתן לי ביצועים טובים יותר? האם אוכל להריץ משחקים חזקים כמו NFS:MW? אשמח לקבל תשובה, המפרט למטה בחתימה.

• 9 תגובות
    • 557 צפיות
  11. Started by jon-E,

באיזה גודל של מסך הכי מומלץ לשחק עם הכרטיס מסך שבכותרת [חוץץץץץץ מ- 22 אינץ'] לא בעיקר המשחקים הכי כבדים. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  12. Started by asafgolan,

כל הנסיונות שלי לחבר את הכרטיס מסך לטלוויזיה עלו בתוהו. המקסימום שאני מגיע אליו הוא שאני מגדיר את התצוגה בטלוויזיה (CLONE, DUAL או SPAN), מקבל הודעה ששואלת אותי האם יש תצוגה, מסמן שלא (או שכן, זה לא משנה) ואז מקבל לשניה אחת תצוגה על הטלוויזיה. אני משתמש בכבל SVIDEO לRCA ומדובר בטלוויזיית CRT. כמובן שניסיתי להחליף כבלים וגם בדקתי על טלוויזיות נוספות והתוצאה היא אותה תוצאה. חשוב לציין כי עם כל הכרטיסים הקודמים שלי אף פעם לא היתה לי בעיה בחיבור לטלוויזיה ורק עם הכרטיס הזה אני שובר את הראש כבר כמעט שנה. יש פיתרון?

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  13. Started by חן מ,

מקווה שתיהיה לכם תשובה על השאלה אוקיי....נגיד והיום או עוד כמה זמן אני הולך לקנות מחשב סוס עם חלקים טובים והכל ואני שם 8800GT והיום בתקופה הזאת הוא מריץ משחקים בצורה תותחנית הכי טוב שיש והכל.האם נגיד בעוד כמה שנים שיצאו משחקים חדשניים יותר,המערכת מחשב הזו תחזיק את המשחקים על אותם נתונים שהיא מחזיקה משחקים של התקופה של עכשיו?זאת אומרת אני מתכוון על הגדרות גבוהות(HIGH) ולא פחות מיזה,או שההגדרות ירדו והאיכות של המשחק תיהיה פחות טובה עם הכרטיס מסך 8800GT?ושוב אני מדבר על משחקים שהולכים לצאת עוד כמה שנים נגיד ב2010 2011 וכו' או שאי אפשר לדעת מה יהיו הדרישות של המשחקים בעוד כמה שנים? תודה

• 5 תגובות
    • 557 צפיות
  14. המחיר הוא 100 ש"ח יותר ל-1900 ה-7900 הוא של חברת אסוס ה-1900 הוא של חברת ספייר האם כדאי לי לשלם עוד 100 ש"ח? ולמעשה בלי קשר למחיר...מה מהם עדיף?

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  15. המטרות גרפיקה ועריכת וידאו (שזה ממש לא דורש הרבה מה גם שאני עושה את זה עם הכרטיס אונבורד שלי) וקצת משחקים מה עדיץ ATI או NVIDIA עד עכשיו היו לי רק NVIDIA והיתי מבסוט מזה לאלה הסברים קצרים על ההמלצות יעזרו מאוד אגב מחשב P 2.8D + גיגה ראם בדואל המון תודה מראש גיא אגב כמובן מחיר מנימלי כי המחשב ממש שחט אותי לבערך מליון השנים הקרובות מה דעתכם על כרטיס גרפי nVIDIA GeForce PX6600LE 256MB Leadtek (Chipset )מעבדים: nVidia GeForce 6600 , (PCI-X/AGP) חיבור: PCI express , יציאות: DVI , HDTV , TV Out , יצרן: Leadtek , זכרון: 256 Mb, Memory Interface: 128 Bit מפרט מלא...

• 9 תגובות
    • 557 צפיות
  16. Started by F430,

אני משתמש בתוכנה Sapphire TRIXX והיא לא שומרת את המתח חוץ מהאובברקלוק...

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  17. Started by tal h,

יש ברשותי מחשב נוסף: פנטיום 3 , 866 MHZ , עם 288MB זיכרון. לוח של VIA. כרטיס מסך VOODOO3- 3000 XP רק עליו בחופשיות, ניתן לראות איתו סרטים, והוא מסתדר טוב עם פוטו שופ. אני מנסה להריץ עליו משחקים ישנים יחסית ,סתם לשם העברת זמן בחדר השני, כמו למשל MDK, ו GTA 1 ו 2. הבעיה שהוא מקרטע. יש לציין שפעם,(שהוא היה נחמדב חדש) משחקים אלה היו רצים עליו יפה וחלק! הורדתי את התוכנה 3DHQ TOLLS , OVER DRIVES, שיודעת לנהל את הכרטיס, ויודעת עם לעשות לו OC. אך עדיין, GTA1 למשל , זז בקירטועים. הינה מישהו שמריץ DOOM3 של VOODOO2 ! לחץ כאן מישהו יכול לעזור לי בזה ? האם יש PACH מסויים לכרטיס? אולי הגדרות שלי לא נכונות? תודה

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  18. Started by coral,

אשמח אם תמליצו לי, על כרטיס מסך , PCI-E , עם יציאה ל- TV, למחשב חדש. (המחשב לא נועד ברובו למשחקים, אם בכלל)..

• 6 תגובות
    • 557 צפיות
  19. התקנתי ויסטה (לא פעם ראשונה) אבל הפעם אני לא יכול לעשות OC לכרטיס מסך כי הATI TOOL לא מזהה לי אותו (7300GS) וגם אחרי ההתקנה של הקובץ רג'סטרי הוא לא מזהה (אולי צריך להתקין את הדרייבר שבא עם הכרטיס ולא מהאתר של NV ? ) ..... כאמור עשיתי OC לכרטיס הזה בויסטה בעבר עם ATI TOL. והשאלה השניה היא, מכיוון שהATI TOOLS לא מזהה לי את הכרטיס חשבתי לעשות OC דרך התפריט הקלאסי (ולא דרך החדש המעצבן הזה), איך אני מחזיר אותו ? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  20. Started by NHHEU,

היי אני מחפש איפה אפשר לקנות את הכרטיס בסביביות ה-1300 ש"ח תכננתי במקום מסויים אבל עלה להם היום המחיר באיזה 200 ש"ח אולי אתם מכירים מקום אחר GAID אמרת שקנית את הכרטיס מסך ב1300 ש"ח איפה בדיוק כי שהתקשרתי הם אמרו לי 1670 ש"ח

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  21. Started by Alduin,

אני כבר הרבה זמן מנסה להזמין את המסך הזה וכבר 3 פעמים קיבלתי את הדגם הישן. פתחתי את התרד הזה כדי שכל מי שמעוניין להזמין אותו ידע רוב הסיכויים שהוא יקבל את הדגם הישן ולא החדש, ואם בכל זאת מעוניין להזמין שידע שקיימים שני דגמים (ה VP171-1 שהוא הישן, וה VP171-2 שהוא החדש) ויוודא שהוא מקבל את החדש. כדי לא להאריך אני רק אציין שלמרות שמצויין בכל האתרים שאנחנו בונים בהם את המפרטים שהמסך הוא 8MS אני ממליץ לכל מי שמעוניין להזמין את המסך להתעקש ולוודא שהם מקבלים באמת אותו ולא את הישן עם ה16MS. כל המקומות שמהם אנחנו מזמינים, לא מיביאם את המסך אלא קונים מיבואן. היבואן הכי גדול בארץ למסכי ViewSonic זה אומניטק ולהם לא היה מושג בכלל שקיימים שני דגמים של המסך כשאני התקשרתי להודיע להם …

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  22. מזה בעצם אומר? הוא הגיע כברירת מחדל על 60 hertz ועכשיו שיניתי ל-75 מה עשיתי בעצם? מה הכי מומלץ?

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  23. יש לי אפשרות לקבל אותו. הכרטיס עצמו מחו"ל. האם ישנה דרך להפוכו שיעבוד בארץ? האם הוא טוב בכלל?

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  24. Started by shoeyal,

עדיף מזיגזג אבל מקסימום נקנה במקום אחר(כמו כן נא להתחשב בשירות של היבואן)

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  25. Started by yaadhadar,

אני רוצה להתחיל לעבוד עם DVI אבל לא מצליח למצוא בCATALYST איפה לאפשר את החיבור הזה. כ. מסך X800 GTO 256MB , ו CATALYST 6.2 האחרונה שפורסמה בדף הראשי. תודה

• 4 תגובות
    • 557 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.