כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
יש לי את הכרטיס שבחתימה ועכשיו ראיתי על הקופסא שרשום שזה ה- Turbo Force Edition. מישהו יודע מה ההבדל בין זה ל6600 הרגיל? יש בכלל הבדל?
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
שמעתי שכרטיסים של ATI עם סטוקים בצבע כחול במקום אדום הם בעייתיים ויש להם ביוס ישן.. חוץ מזה שיש כאלה אומרים ש-Gigabyte מרעישים כמו טרקטור.. ואני יכול להשיג אותם ביותר זול אז אני חייב לדעת.. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
אני בונה מערכת מחשב לעבודה יומיומית במחשב בסביבת מערכת הפעלה וינדוס ויסטה. (אפקט ה- AERO יהיה מופעל) מפרט חלקי נוכחי: מעבד Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe BOX ¤1007 לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L ¤528 כרטיס מסך Gigabyte Nvidia Geforce 8600GT 256MB DDR3 DualDVI HDCP Bulk ¤635 אני מחפש כרטיס מסך איכותי ומשתלם שיתן לי תמורה טובה. השיקולים הם שאני משתמש במסך 19 אינץ' רחב, מריץ וינדוס ויסטה עם אפקט האירו ומשתמש לעיתים בפוטושופ לעריכות קלות בלבד. כמו כן, המחשב מיועד להשמר לטווח ארוך אז אורך חיים גם חשוב. אפשרות נוספת שמצאתי זה: PowerColor Redeon HD3650 Xtreme 512MB GDDR3 PCIe אודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי ת'מסך הזה כרגע.. ואני משדרג בקרוב כ.מסך מהדור החדש.. האם המסך הזה יגביל אותי באיזשהו אופן ?
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות טלווזית 20 אינצ' lcd, והתקציב שלי ממש נמוך, הכי הרבה 3800 שקל, ואני רוצה להוציא הכי טוב מהתקציב הזה. אני יודע שזה לא גבוה, אבל מה לעשות. הכי טוב שמצאתי בנתיים זה http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=2855&CatCode= מה אתם חושבים על זה יחסית לתקציב? תהיה איכות תמונה סבירה? וראיתי שזה 16 ms, זה יגרום לכך שנגיד בסרטי פעולה יהיו "רוחות רפאים"? ומה אתם חושבים על האתר? בתודה, שאולי
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי שני מסכי LCD אחד LG 24" FHD והשני 19" ACER . הצלחתי לחבר את שניהם במצב Clone (ככה שאני מקבל על המסך הגדול את כל הדסקטופ וה-19" משמש לי עוד שטח עבודה מהצד ויש בתוכו רק רקע של השולחן עבודה.) הבעיה היא שכאשר אני מכבה את המחשב ומדליק מחדש רק המסך הקטן(19") מקבל את כל התמונה וה-24" יוצא מתפקוד (לא מקבל תמונה לגמרי), וכל פעם צריך להגדיר מחדש שהוא הראשי והמסך 19" הוא המסך השני. יש אפשרות לשמור את הנתונים שאני עושה? (כרטיס מסך Radeon X1950Pro) תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
מציעים לי אחד משני הכרטיסים הבאים . מה עדיף ????? Geforce FX6200 256MB TURBO Cache BULK ATI RADEON X300SE 256 mb PCIEX HYPER MEMORY צירפתי את מיפרט המחשב המלא
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אני מעלה את השאלה אחרי שביצעתי חיפוש ולא מצאתי משהו רלוונטי... יש לי כרטיס 9500PRO (ישן, אבל מספיק לי), ולפני שבועיים הוא הפסיק להציג לי סרטים - הסרט לא רץ (תמונה קפואה) ואחרי 10 שניות בערך גם המחשב קופא וצריך לאתחל אותו. אני מעלה את כל העובדות בנסיונות שלי לפתור את הבעיה המעצבנת הזאת (ללא הצלחה עד כה): # לא משנה באיזו תוכנה אני מנסה להריץ - media player 10, MV2Player או BSPlayer. הקובץ לא מנוגן והמחשב קופא. # עד לפני שבועים גירסת הדרייברים 6.9 עבדה יופי (בגרסאות אחרות היתה אותה הבעיה), אבל עכשיו שום גירסה לא עובדת (ניסיתי בין 6.9 ל-7.2) # אם אני לא מתקין את ה-CCC, אני יכול לראות סרטים בגודל המקורי שלהם בלבד, ולא יכול להגדיל למסך מלא (הוידאו קופא, אבל המחשב לא). בקבצ…
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
דגם הביניים מדור ה-Turing מאמץ את מספר היחידות הפעילות בגרסת ה-Super המרועננת שלו, מצטייד בנפח כפול של זכרון גראפי - ויוצא לספק מענה על חלק מהביקוש הבלתי פוסק לעוד ועוד כרטיסי מסךלכתבה
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
- 1 follower
-
-
אני בונה מחשב שהכרטיס מסך הוא320mb 8800GTS אמרו ל שבעוד חודש יוצא כרטיס חדש 9800 שבעיקבותיו ירדו המחירים של הכרטיסים הישנים יותר.. האם כדאי לקנות עכשיו את320mb 8800GTS או לחכות לעוד חודש שהמחיר של ה8800GTS 640mb ירד..
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
הי, מישהו יודע מתי יגיעו לחנויות הכרטיסים שיצאו בפברואר (נראה לי) השנה (כגון quadro fx580 & fx1800)? ומה לדכתכם יהיו המחירים, אותו דבר כמו ה FX570 & FX1700 או הרבה יותר? איך זה הולך והאם הכרטיסים הישנים יוזלו?
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אני קונה כניראה את המסך P2350 כי אין את ה2209WA כניראה אני לא גיימר אלא רק משחק משחקים פה ושם הרזולוציה של המסך היא 1920X1080 הכרטיס HD4850 512MB יעשה לי בעיות בגלל הזיכרון הנמוך? שמעתי שאפשר להוסיף לו זיכרון מהזיכרון של המערכת זה נכון? ראיתי את זה פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=440518.0
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
-
שלום.. יש לי מפרט כזה מעבד : pentium 4 לוח אם : Asrock P4i65G זיכרון : 1 GB כרטיס מסך Sapphire Radeon 3650 AGP ואם זה משנה..יש לי מסך ישן..בחיבור הישן.. אז מה שקורה זה שכשאני מפעיל משחק..למשל פרו אבולושיין..אז המשחק עובד במין איטיות כזאת..כמו בסלומושיין קטן.. ניסיתי הכל לעשות.. אפשר לעשות משהו?
-
- 5 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום! יש כל כך הבדל ביניהם?? כי ה 9800 עולה פי שתיים מ 9600 בבקשה עזרה דחופה אני רוצה להחליט מה לקנות תודה רבה....
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב עם כרטיס מסך NVIDIA GFORCE FX 6200 256MB PCI EXP. בדקתי את סקירת כ. מסך בנושא ראשי "HWzone גאה להציג: סקירת כרטיסי מסך הדבר הבא. *חדש* |עודכן לאחרונה 25.3.2006| " ואני לא מוצא את סקירה שאני רוצה לדעת על כרטיס הזה... תודה
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
מה ההבדל בין כרטיס מסך מובנה- GF6100 ל- ATI Radeon HD3200 ?
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ATI RADEON 9600 ותמיד אני מעדכן את הדרייברים , אך ללא ה CCC . רציתי לדעת מה זה בעצם משנה? מה ה-CCC מאפשר לי לעשות שהדרייברים הרגילים בלעדיו לא נותנים לי? והאם התקנתו משפרת את הביצועים של הכרטיס יותר מאשר הדרייברים בלעדיו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת עבור הכרטיס Leadtek GeForce 8800GTS 640mb להוריד את הדרייבר מהאתר של nVidia או מהאתר של Leadtek? באתר nVidia הם מציעים דרייבר כללי לגרסת ג'יפורס 8 בעוד שבאתר של Leadtek ספציפית את 8800GTS. אז מה להתקין?
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
מה דעתכם על המסך LCD L1720P של LG ? ואם מישהו יכול להסביר לי מה החשיבות הרבה של יציאת DVI במסך ואם זה שווה את ההפרש של מאות שקלים במחיר. השאלה על המסך הספיציפי הזה באה בעקבות מבצע בשקם אלקטריק כשהמחיר הוא 2496 ש"ח + צורב DVD LG , אז אם אפשר תנו דעתכם גם על המחיר - לפי זאפ הוא אטרקטיבי מאוד במיוחד למי שמעוניין גם בצורב DVD.
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
שאני משחק במשחק הזה עוברים כאלה קווים, ריצודים על המסך גם במהלך המשחק וגם שאני נכנס אליו בתפריט וזה נהיה ברור יותר על רקע בהיר זה לא קרה לי בשום משחק... אני מדבר על כרטיס מסך X1800XT למה זה קורה בדיוק? יכול להיות שזה משהו ברזולוציה, בהגדרות של המשחק?
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
שלום אנשים, לצערי הרב, היום נשרף לי הכרטיס מסך. היה לי כרטיס מסך מדגם HD 2900 XT של ATI Radeaon. התקציב שלי לכרטיס מסך חדש הוא עד 1000 ש"ח. חשבתי על ATI Radeaon HD4770. אני כן גיימר לא קטן אבל אין לי כוונה להשקיע יותר מידי מאחר ואני מתגייס. המפרט שלי: לוח אם M2N-E של Asus זכרון 2GB של Crossair מעבד (אם אני זוכר נכון) +6200 Dual Core AMD ספק כוח 520W של Crossair מארז P90 של Antec אשמח אם תוכלו לעזור לי.
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אינטל מכריזה על מקצה שיפורים עבור דרייבר כרטיסי המסך שלה לגיימינג וגם מקצצת במחיר הרשמי של ה-ARC A750, שחולם לזכות בליבם של ההמוניםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי GF6600GT עם 128MB&BIT יש לי 3.00GHZ ו- 1GB RAM קיבלתי ב- 3dmark 2001 ציון של 6832 בבקשה תגידו לי מה הבעיה? אני יודע שאני אמור לקבל הרבה יותר וגם במשחקים שיפעל יותר טוב התקנתי דריברים מהדיסקים ומאתר של NVIDIA והחיבורים במחשב הכל טוב עזרה http://img4.imageshack.us/my.php?image=120hy.jpg
-
- 5 תגובות
- 582 צפיות
-
-
בזמן האחרון קורות לי במחשב 2 בעיות מוזרות, אני לא יודע אם יש קשר ביניהם או לא. אחת כבר קורית הרבה זמן, וקרתה לי גם עם מספר דרייברים (ניסיתי את כל הדרייברים מ-9.3, ועכשיו אני על 9.9). הבעיה הראשונה היא קריסת משחקים וקבלת ההודעה הבאה: זה קורה לי בכל משחק לאחרונה, כולל NFS החדש. אני נתקל בבעיה הזאת הרבה זמן, וחוץ מלנצל את האחריות על הכרטיס מסך אני לא יודע מה עוד נותר לי לעשות, בכל זאת אני שואל כי אולי יש פיתרון. אבל לאחרונה נתקלתי במשהו חדש כאשר אני מפעיל סרטים במחשב: אני לא יודע אם זה כ"כ קשור לכרטיס מסך, אם לא תגידו למה זה כן קשור ואני אפרסם בפורום אחר. זה התחיל לקרות לי גם בסרטים שפעלו פעם, ואני לא מבין למה זה קורה. גם שאני רוצה לצרוב את הסרט, הנרו מודיע לי ע…
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-