עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by MagnuM_47,

אני מקווה שזה הפורום הכון אם לא אז תעבירו. אני רוצה להקליט סרטים וסדרות מהטלוויזיה למחשב. האם אני צריך בשביל זה כרטיס טלוויזיה? ואם כן על איזה אתם ממליצים? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  2. Started by og27,

שלום לכולם בדיוק קיבלתי את המחשב החדש, התקנתי את כל הדרייברים כולל הכרטיס מסך. לאחר שהרצתי 2 משחקים והכרטיס התנהג מוזר החלטתי לבדוק פרטים ב EVEREST: GPU VRM 68 GPU Ambient 48 אלו טמפ' נורמאליות כשאני יצאתי משעה משחק? ועוד משהו מוזר: GPU Clock 500 MHz (original: 500 MHz) Pixel Pipelines 16 Vertex Shaders 8 (v3.0 Pixel Shaders 48 (v3.0) Effective Clock 1188 MHz בנתוני הכרטיס כתוב מהירות שעון 575 ולא 500, כתוב 36 PIPELINES וכתוב מהירות זכרונות 1200 ולא 1188... מה קורה פה? בעיה בתוכנה או בעיה בכרטיס\הגדרות?? ??? דוגמא לסיבה שגרמה לי לחשוד במשהו: כשאני מריץ OBLIVION הוא מזהה אוטומטי ULTRA HIGH ורץ חלק מאד גם בחוץ (גרפיקה יותר דורשת). לעומת זאת, כשהתקנתי למש…

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  3. Started by rotman,

זהו! נראה לי שסוף כל סוף החלטתי על איזה מסך ללכת. עכשיו אני רק צריך את חוות דעתכם. אז בבקשה... וגם מה עדיף? LG או ASUS VW192S ?

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  4. שהמשימה גומרת להיטען מופיעה לי הודעה של VPU RECOVER -בפעמים הקודמות שזה קרה זה חזר אח"כ להיות רגיל, עכשיו זה הפסיק...אני מנסה לחשוב מה הסיבה של זה..זה לא קרה לי בבנצ'ים או במשחקים אחרים(גם לא גוטיק 3). רק ב COH... אולי להפעיל את המאווררים למקסימום ב RIVA TUNER?

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  5. Started by thegodx,

X700 או R9800P 256 BIT זה בישביל הידעה הכללי שלי עם אפשר גם השווה מאתר בחול..תודה מראש לא הצלחתי למצוא.

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  6. Started by elearteam,

פרטי הכרטיס: מפורסם באתר כרטיס מסך 7800 PX GT TDH חברת LEADTEK 256MB 256BIT PCI-E כרטיס בן 1/2 שנה . ב-700 ש"ח? תודה חברה, רונן

• 8 תגובות
    • 557 צפיות
  7. Started by qbnizp,

יש לי תקציב עד 1000 שח ורציתי לדעת איזה כרטיס מסך הכי משתלם לקנות בסכום הזה ואני לא צריך לעריכה וכאלה רק למשחקים כבדים

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  8. Started by ozba,

היי, יש לי שלוש שאלות: 1. יש לי בעיות עם 9600pro 256, כאשר אני מפעיל office word למשל, התמונות שיש במסמך "נמחקות" כאשר אני גולל את הדף, וצריך לעשות זום כדי לראות אותן שוב. ברור לי שזה לא בעיה עם office כי התקנתי שוב, וגם עם gforce4 אין בעיה. אז אם מישהו שמע על בעיה כזאת ויודע איך לפתור את זה אני שמח לשמוע. 2. האם יש הבדל בין x700 שבמחשב נייד לx700 על מחשב שולחני? ואם כן מה ההבדל? 3. ואיך ה x700 בנייד לעומת 9600pro 256 בביצועי משחקים? האם נייד 2.0 עם 1giga וx700 יריץ משחקים כיום בצורה טובה? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  9. האם יש הבדל גדול בין הX1900GT לבין הX1900XT?

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  10. Started by avishai555,

שלושת הכרטיסים הבאים (מ KSP) הם : ASUS : http://www.asus.com/Graphics_Cards/A...69502DI2S2GD5/ SAPPHIRE : http://www.sapphiretech.com/presenta...=0001&pid=1021 GIGABYTE : http://www.gigabyte.com/products/pro...px?pid=3667#sp הספייר הוא הזול מביניהם והאסוס הכי יקר (120 שקל יותר מהספייר) איזה מביניהם כדאי לקחת? למי יש דרייברים יותר טובים? והכי חשוב מי נפתח ל6970?

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  11. טוב אז ככה סגרתי כבר על כל המפרט חוץ מעניין כרטיס המסך שבו אני מתלבט- האם כדי לקנות את בכרטיס הזה- ASUS Extreme AX 1300PRO Silent/TD של RADEON- http://www.asus.com/products4.aspx?l1=2&l2=8&l3=0&model=784&modelmenu=1 או שכדי לי לקנות את הכרטיס הזה-nVIDIA GeForce FX6800GS 256MB Evga- http://www.evga.com/products/moreinfo.asp?pn=256-P2-N386-AX&family=GeForce%206%20Series%20Family תודה מראש D:

• 7 תגובות
    • 557 צפיות
  12. Started by Rיה,

שלום חברים אחותי רוצה לקנות מסך דק תקציב עד 1000 ש"ח אם מישהו מכיר מסך כזה אז בבקשה....הדרישות הם 17 אינצ' ו-8 ms אם אפשר..תודה

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  13. שלום לכולם. אני רוצה לקנות טלווזית 20 אינצ' lcd, והתקציב שלי ממש נמוך, הכי הרבה 3800 שקל, ואני רוצה להוציא הכי טוב מהתקציב הזה. אני יודע שזה לא גבוה, אבל מה לעשות. הכי טוב שמצאתי בנתיים זה http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=2855&CatCode= מה אתם חושבים על זה יחסית לתקציב? תהיה איכות תמונה סבירה? וראיתי שזה 16 ms, זה יגרום לכך שנגיד בסרטי פעולה יהיו "רוחות רפאים"? ומה אתם חושבים על האתר? בתודה, שאולי

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  14. Started by zaroor,

מי יכול לייעץ מה עדיף LG 1750B או SAMSUNG 730BF משמש גם למשחקים

• 7 תגובות
    • 557 צפיות
  15. Started by shuky123,

אני זקוק למידע על משך חיי מסכים, בארגון שלנו ישנם מסכים בני למעלה מ-7 שנים שנמצאים עדיין בשימוש, אחד מאנשי הצוות טוען כי משך החיים של המסך צריך לעמוד על 5 שנים כי לאחר מכן יש ירידה בעוצמת הנורה ופגיעה בעיניים שתורגש לאחר שנים. האם יש אמת בדבריו? האם יש מקום עם תיעוד רשמי בנושא? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  16. חיפשתי מלא פעמים ולא מצאתי ההוטפיקס הזה מעלה ת'ניקוד בבדיקה לא זוכר איזו גרסא אבח אני מקווה להכי חדשה היה לי אותו פעם אבל נמחק לי... תודה!

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  17. Started by RonTwins,

1. האם לקבל 3300 בתוכנת 3DMark2006 זה בסדר עם X1650XT+PD820+1GB? .2 אני משתמש בATITool כתוכנת OC,אך שאני מנסה להעלות את הזכרונות המחשב עושה ריסט...למה זה?

• 6 תגובות
    • 557 צפיות
  18. Started by yakir8,

שלום רציתי לדעת כמה מקבל הכרטיס מסך X800GT ב3DMark05 סתם מענין אותי לדעת תודה מראש

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  19. אני מחפש כרטיס טלווזיה כדי לראות טלווזיה במחשב (לחבר את הממיר ישירות למחשב), להקליט דברים ישירות למחשב וכ'ו תקציב משוער 500-1000 (לא מבין בנושא הזה בכלל, אז סתם זרקתי סביבת מחיר) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  20. קניתי לפני כחודשיים מצלמה דיגיטלית של קאנון עכשיו שאלתי היא כזו. איזה כרטיס עריכת וידיאו אתם ממליצים לחובבן מתחיל משהו פשוט לא מסובך מדי בסביבות ה - 500 שקל אם יש וכמו כן אם יש תוכנה ממולצת לעריכת ויודיאו או שאפשר להשתמש בכול דבר גם התוכנה אני מוכן להוציא בסביבות ה - 1000 שקל האם זה הרבה בשביל לקנות תוכנ האיכותית אשמח לקבל תשובה בהקדם. ברדק

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  21. Started by Voodude,

המחשב של סבתא שלי פועל כרגע עם מסך 15' של Hitachi שכבר מזמן עבר זמנו. היא מתכוונת לרכוש אחד חדש. חשבתי על ה LG 700B אבל קשה למצוא אותו עכשיו. באחת החנויות הציעו כאלטרנטיבה את הLG T710BH. איזה מסך מומלץ בתקציב הזה?

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  22. שלום לכולם, יש לי Radeon 9800 Pro שעובד על הדרייברים האחרונים של ATI. הלוח הוא Gigabyte 7vax. קבעתי בביוס AGPX8 אך הדרייבר של ATI קובע שה-AGP הוא OFF. אני משנה בדרייבר ל-AGPX8, שומר ומאתחל ושוב הוא מופיע בדרייבר ב-OFF! מישהו יודע איך פותרים את זה?

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  23. אני רוצה לקנות מחשב נייד - יש לו אחלה מפרט הדילמה היחידה שלי זה הכרטיס מסך שהוא 8400GS - האם הכרטיס הזה יכול להריץ את כל המשחקים כיום? לא חייב שהמשחקים ירוצו על הגדרות מקסימליות רמה בינונית מספיקה לי תודה מראש לכל העונים

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  24. Started by ROTFL,

שלום. ראיתי בנועה מחשבים מבצע ליום אחד בלבד על הכרטיס הנ"ל ומכיוון שכבר זמן מה חשבתי לרוכשו, נראה לי שאלך על זה. מה דעתכם? המחיר כדאי ביחס למחירו בארץ? כדאי לקחת אותו או את ה X800XT שגם אותו שמו במבצע הנ"ל? מצפה לתשובה מהירה - חבל לי לפספס את היום ולשלם יותר.

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  25. Started by avsb,

8800GS או HD2900PRO ?

• 1 תגובה
    • 557 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.