עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. קניתי מסך חדש DELL E228WFP מסך בגודל 22 אינץ כרטיס המסך שיש לי במחשב הוא GEFORCE 6200 TURBO CACHE האם כדאי לי לשדרג את כרטיס המסך או שהוא חזק מספיק לצרכים שלי, שהם: אינטרנט ומקסימום צפיה בסרטים.

• 7 תגובות
    • 589 צפיות
  2. יש במכרז של ממון את המסך VIEWSONIC VA912 מה אתם אומרים עליו? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=8482 הם מוכרים אותו ב1870 שקל דבר שני לגבי הסטיקי אני חושב שזה גרוע מאוד אף אחד לא מתייחס ממש לסטיקי הזה , פירסמתי שם את ההודעה ואף אחד לא עונה לא מתייחס ,זאת דעתי!

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  3. Started by Classify,

במחשב הרגיל תמיד נכנסתי לאתר של NVIDIA והוא הוריד לי את מה שצריך. עכשיו האתר של NVIDIA מצא את כרטיס המסך שלי וגירסת הדריברים וכתב לי: Quanta requires that you download the driver for your GPU from their support site. You can find more information at: http://www.quantatw.com. The GeForce M series and GeForce Go series notebook GPUs use drivers that have been customized by the notebook manufacturers to support hot key functions, power management functions, lid close and suspend/resume behavior. NVIDIA has worked with some notebook manufacturers to provide notebook-specific driver updates, however, most notebook driver updates must come from the notebook manufacturer. Additi…

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  4. כותרת! תודה לעוזרים... PCIE

• 7 תגובות
    • 589 צפיות
  5. Started by gnagar,

CONNECT3D Radeon® X1950 PRO 256MB GDDR3 DVI-I + DVI-I + VIVO או sapphire ?Radeon X1900GT 256MB, DDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E? או PCX - Radeon X1950Pro 256MB DDR-III 256bit אם אפשר להסביר קצת אני אשמח ... תודה.

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  6. Started by Dano,

קניתי וכבר קיבלתי ViewSonic VE710s והוא יפהיפה אז נכון שזה מאוחר מדיי אבל רציתי לשאול אם הוא טוב למשחקים?

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  7. שלום לכולם , אני מעוניין לרכוש בקרוב את המסך החדש של VS הזה : http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/xseries/vx922/ אני אשמח אם למישהו יש מידע מתי הוא אמור להגיע לארץ ואשמח לקבל גם לינקים לביקורת עליו ברשת במידה ויש. חיפשתי בגוגל ולא מצאתי אבל בכל זאת במידה ומישהו מצא אשמח לקבל לינק.

8. שלום לכולם, אבא שלי החליט לשדרג את המחשב שלי בזמן שהייתי בבית הספר בלי להגיד לי.. היה לי GEFORCE 5300 ואבא שלי קנה לי עכשיו את הג'יפורס 8400.. מישהו יכול בבקשה איך הכרטיס הזה..? תודה לעוזרים, יובל.ע.

• 5 תגובות
    • 589 צפיות
  9. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_88&products_id=1775 אני מחפש ביקורת בונה מאתר עולמי\ישראלי על המוצר הזה בדיוק. תודה ;D

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  10. היי, יש לי בעיה בעת כניסה לאתר של AMD/ATI להורדת דרייבר לכרטיס המסך שלי,והיא:כאשר אני ממלא את כל הנתונים הדרושים בצורה נכונה כמובן,ואז לוחץ על כפתור Display Results - אז ה"כפתור" הנ"ל פשוט לא עובד.אולי הסיבה היא,שכרגע כבר מותקן אצלי במחשב הדרייבר העדכני (11.6)?! - מה יכולה להיות הסיבה/סיבות לכך?,האם זה קורה לעוד מישהו,והאם הבעיה היא בעצם באתר עצמו? תודה רבה מאוד מראש .

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  11. Started by ell100,

מה דעתכם על המסך LCD L1720P של LG ? ואם מישהו יכול להסביר לי מה החשיבות הרבה של יציאת DVI במסך ואם זה שווה את ההפרש של מאות שקלים במחיר. השאלה על המסך הספיציפי הזה באה בעקבות מבצע בשקם אלקטריק כשהמחיר הוא 2496 ש"ח + צורב DVD LG , אז אם אפשר תנו דעתכם גם על המחיר - לפי זאפ הוא אטרקטיבי מאוד במיוחד למי שמעוניין גם בצורב DVD.

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  12. Started by eyaler,

מעבד Q6600 מסך 24'' האם 2600pro יחזיק משחקי RTS סטייל starcraft2 ברזולוציה 1920X1200 עם אפקטים מלאים?

13. Started by -Blaze-,

טוב, אז ככה, יש לי כרטיס VIVO וכרטיס קול רגיל, ואני רוצה להקליט דברים מהטלויזיה, עכשיו, אני צריך להקליט את הוידאו והסאונד בנפרד, יש תוכנה שאולי מקליטה אותם ומשלבת אותם בזמן אמת? או שאני אהיה חייב להקליט בשתי תוכנות נפרדות ואז לחבר בMOVIE MAKER או משהו כזה? והכל של ההקלטת סאונד, יש לי כבל שמצד אחד הוא כבל שמחברים לחיבור אוזניות בנגנים או במחשב, ומצד שני הוא אדום-לבן. אני יכול לחבר אותו לאדום-לבן בטלויזיה ולמיקרופון במחשב? או שאני צריך להשתמש בכבל שהוא פשוט אוזניות-מיקרופון? כי יש לי גם כזה איפשהו...

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  14. שלום לכם. אני קודם כל מעוניין בכרטיס טלויזיה טוב ומוכן להשקיע 400-500 ש"ח. אני צריך כרטיס טלויזיה טוב עם כל האפשרויות העיקריות כמו הקלטה, אפשרויות תצוגה וכו'.. אבל אני בעיקר מחפש כרטיס טלויזיה שיודע להקליט וידאו זורם מהמסך. למשל אני נכנס לאתר ובו מוצג סרטון שמוקרן ישירות מהדפדפן אז אני לוחץ על הסרט ומגדיר אותו כמסך מלא ואז מקליט אותו. אם זה לא תפקידו של הכרטיס טלויזיה אולי כרטיס וידאו או משהו כזה, תעזרו לי בזה ותגידו איזו חומרה עושה את זה. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 589 צפיות
  15. אז קניתי מחשב חדש...הייעוד- מערכת קולנוע ביתית, מוזיקה, טלביזיה (כרטיס טלביזיה) וקצת משחקים (FS2004 מדי פעם) כרטיס מסך- XFX 6200 ומסך 19" BENQ 12 m/s ובהירות 1:600.... דעתכם? וזה המפרט המלא... מעבד P-4 3,0 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB S775) לוח אם ABIT-AG8 (915), S-775 זיכרון 512MB Kingston כרטיס מסך PINE-xfx 6200 256MB DVI,TV,PCI-E דיסק קשיח WD-120 GB 7200 ATA-100 (8MB) כונן LG X16 כונן LG 52 x 32 x 52 (kit) כרטיס טלויזיה ASUS PC-TV+FM מארז Thermaltake Xaser III VM-3000A midi מסך BENQ 19 רמקולים CREATIVE Inspire 5200 sub + 5Sp

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  16. Started by yosi yosef,

אני צריך המלצה לכרטיס מסך עד 1200 שקל לתושבת agp שהייה במצב סטוק

• 6 תגובות
    • 589 צפיות
  17. Started by 7278608,

שלום לכל התותחים יש לי כרטיס מסך HD4870 של AMD האם הוא ייתמוך במישחקי תלת מימד יוציאו דרייבר או משהו?< או שאם אני רוצה לשחק בתלת מימד אני צריך לקנות כרטיס חדש של NVDIA ואם כן אז מאיזה גירסה שלהם הם תומכים בזה?

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  18. צריך עזרה במציאת כרטיס מסך בתקציב של עד כ-900 ש"ח.... הכרטיס הוא חלק ממפרט מבוסס E8400 ו-4G זכרון..... (ללא OC וגם לכרטיס המסך לא מתוכנן OC) למשחקים (CRYSIS ,WORLD OF WARCRAFT) ברזולוציות גבוהות (מסך 22) על HIGH.... לפני כמה ימים המליצו לי על Connect3d Radeon HD4850 512MB DDR3 AC Cooler PCIe אבל אין אותו ב- SKYPC ששם אני רוצה לקנות את כל המפרט.... האם יש אלטרנטיבה טובה בSKYPC או שעדיף שאקנה בנפרד? (אני לא רוצה להתפשר על כרטיס מסך בינוני או פחות טוב) תודה רבה! נ.ב. שחשוב שהוא יהיה שקט ומאוורר טוב!.... ושיהיו לו 2XDVI ו-HDMI....

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  19. שאלה1: לפי כל מה שקראתי זה היה הכרטיס הכי מומלץ , פשוט הרבה זמן לא התעדכנתי ורציתי לדעת אם יש משהו אחר שיותר משתלם ממנו * אחרי הכל 128MB זה קצת מאוד יחסית לכרטיסים שנמצאים היום בשוק... שאלה2: כמה BIT יש ב 6600GT? לצורך השוואה יש לי היום FX5200 עם 128MB ו 64BIT והוא כרטיס >>גרוע<<

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  20. Started by guy_pr,

שלום לכולם אני מעונין ליקנות את הכרטיס radeon 9100 העם הכרטיס הזה טוב ? והעם הוא יפעיל יפה את כול המישחקים החדשים ? גיא .

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  21. שלום !!! יש לי את הכרטיס הנ"ל והמחשב בחתימה וניסיתי לחבר את הכרטיס לטלויזיה ע"י חיבור RCA (הבננה הצהובה) ואני מקבל תמונה שחור לבו. אני ניסיתי לשנות בהגדרות של הטלויזיה לNTSC ובחזרה ל PAL ולא עוזר בבקשה תעזרו לי תודה SHIMON1

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  22. ?

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  23. Started by michael.oks,

שלום איזה כרטיס מסך אתם מציעים, עד 400 שקל

• 7 תגובות
    • 589 צפיות
  24. אני מועניין בקניית X1900XT מחו"ל... עכשיו השאלה היא איפה בארצות הברית אפשר לשלום בויזה...ולשלוח את הכרטיס למקום בתוך ארה"ב שהכתובת של בעל הכרטיס לא זהה לכתובת של המשלוח?... ודיי זול.. ואיפה יש אתר כמו זאפ לחנויות של מחשבים..

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  25. לצרכנים סוף כל סוף יש אפשרות ליהנות מיכולות ה-Radeon RX 6800M - שלפי הביקורות הראשונות מסוגל לספק קרב גם ל-GeForce RTX 3080 הנייד בחלק מן המקריםלכתבה

דיונים חדשים בפורומים