כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
התקציב הוא 1300 שקל 19 אינץ' מה אתם מציעים ואם אפשר תסבירו לי על הפרמנטים של המסך ומה הם אומרים
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
עוד שאלה לגבי מערך HD4850CF...מה שכתוב בGPU-Z זה על ליבה אחת? הכוונה כתוב לי ב memory bandwidth : 71 GB/S זה לשני הליבות 71? או 142 לשני הליבות?
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
טלוויזיה אני רואה ללא צורך הדלקת המחשב. כיצד אוכל לראות ערוצי טלוויזיה בחלון על גבי המסך תוך כדי עבודת גרפיקה ובכלל? תודה.
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלוווזיה WinFast PVR במחשב וקראתי בביקורות כאן שיש פונקציה עצירת שידור חי פונקצית ה-PVR, עצירת שידור חי Time-Shifting w/ Hardware MPEG - פונקצית ה-PVR, מאפשרת עצירת שידור חי להמשך צפייה בזמן מאוחר יותר (תוך יצירת Buffer)
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך כמו שתוכלו לראות במפרט אם יציאת S-Video ואני מעוניין לחבר את המחשב לטלויזיה, עכשיו אני לא יודע אם זה אפשרי אבל אני רוצה שבמסך המחשב אני יראה משהו אחד ובטלויזיה אני יראה משהו אחר. השאלה שלי היא איך לעשות את זה? יש לי את הכבלים והכל, אך איך אני עושה שבמסך של הטלויזיה אני יראה משהו אחר?
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל לעבוד עם DVI אבל לא מצליח למצוא בCATALYST איפה לאפשר את החיבור הזה. כ. מסך X800 GTO 256MB , ו CATALYST 6.2 האחרונה שפורסמה בדף הראשי. תודה
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש על הכל אני סגור חוץ מהכרטיס מסך תקציב עד 700 שקל.. מחכה להמלצותיכם תודה
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב נייד כמו שכתוב בכותרת עם כרטיס מסך מובנה Intel Xtreme. למחשב נייד יש יציאת S.video. חיברתי את הכבל S.video לטלויזיה והתמונה יצאה ללא שום בעיה. אבל הבעיה היא שלא לכל טלויזיה יש S.video רק לאחוז קטן מהם. אז לקחתי מהכרטיס מסך שלי את המפצל S.video-Rca (יש לי 2 אחד גירסאת 7 פין ושניה 4 פין) וחיברתי את זה לנייד ואת הRCA הצהוב לטלויזיה (אני רואה את כל הסרטים שלי בטלויזיה עם המחשב הנייח שלי אז אני יודע מה אני עושה אז זה לא בעיה בחיבור כבל במקום לא נכון) . שזה מחובר רק בS.video שאני ניכנס למאפינים בדריבר מופיע הסימן של הטלויזיה. אבל שזה מחובר עם המפצל S.video (4pin and 7 pin)to rca הטלויזיה נעלמת. יש למישהו רעיון מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אני הולך לשפר קצת את הכרטיס מסך שלי החלטתי להוציא עד 500 שח והעלתי שתי כרטיסי מסך הספק כוח שלי הוא 300W עד עכשיו היה לי או 64 או 128 אני חושב ש 128 GFORCE 2MX ואני רוצה לשפר GIGABYTE R955256D-OEM AGP RADEON 9550 256Mb DDR DVI+TV-OUT 3Y הוא עולה 416 שח .... או ל כרטיס גרפי ATI Radeon X9600PRO 256MB Gigabyte שהוא עולה 475 שח אני לא מתקמצן על ה 60 שח ואבל האם יש באמת איזה שהוא הבדל בניהם והאם המתח מהספק יספיק????????? והאם כדאי לי לקחת GFORCE ועם כן איזה במחיר הזה???? שיימוד טוב במשחקים כבדים.....
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
הזמנתי את הכרטיס CONNECT3D Radeon HD3870 512MB DDR4 PCIe2.0 ורציתי לדעת מה הטמפ' שאמורה להיות אצלו במנוחה ובמאמץ.. תודה וחג שמח.
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
היי יש לי gForce mx2 64 ישן בן 4-5 שנים של חברה צרפתית וציפ-סט של nvidia יש לי מסך 17# ישן של הנסול (נראה לי מותג יצרן שמייצר מותגים אחרים) שעובד (בלי עין הרע) מצוין בזמן האחרון הצבעים נראים לי יותר ויותר דהויים בייחוד אחרי קניית מחשב חדש- amd64 3000+ 512ram, הצבעים נראים לי לא אי אי אי, ואולי זה רק בראש שלי עכשיו שאלותי הן כאלה: 1. האם אני צריך כרטיס מסך טוב יותר ממה שיש לי כעת ,אם הנוכחי סוחב את כל צרכי כפי שאני מבקש ממנו (פיתוח בפלאש, דריםוויבר, דפדפנים ותוכנות ftp) אולי אני לא יודע איך המחשב שלי כן מסוגל להתנהג עם רטיס מסך טוב יותר וופשוט יש לי חוסר ידיעה והבנה 2. האם צבעים דהויים (שוב- אולי זה פסיכולוגי) קשורים למסך או לכרטיס? 3. אין לי רעשים מהכרטיס והאם יש…
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
המחשב עם הוודו (יש אשכול בעמוד הראשון כבר של 5 עמודים) עכשיו חיברתי אותו לטלויזיה והזולוציה הכי גבוהה שאני יכול לקבוע למסך היא 800X600 וזה לא תופס את כל המסך ורואים מטושטש (זה מסך CRT של טושיבה) . יש אפשרות לסדר שיראו טוב מה כתוב כי מה שכתוב מטושטש. ועוד שאלה אפשר להעלות את הקצב ריענון של המסך? כאילו רק לדעת אם זה אפשרי במסך טלויזיה אני יודע שאתם לא מכירים את הפאנל שלו בעל פה.
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
-
שלום, לאחרונה קניתי כרטיס מסך חדש ATI Radeon 9250 ויש לי מספר שאלות בנוגע לשימוש ב-TV out (בעיקר בגלל שהייתי רגיל לדרייבר של nVidia עד כה): 1. האם יש אפשרות לעשות קיצור כלשהו (מקש קיצור או קיצור דרך על שולחן העבודה וכו') בכדי להרחיב את שולחן העבודה ל-TV out (במקום "מאפייני תצוגה->מתקדם->בחירת מסך 2 -> הרחב...") ? 2.א. כאשר אני משתמש ב"מתג בין תצוגות" (כלומר רק מסך מחשב או רק TV) אז כשאני עובר למצב ה-TV הכל בסדר, אבל כשאני חוזר רק למסך המחשב הוא לא חוזר לקצב הריענון שהיה לי (85Hz) אלא קובע ל-60Hz וצריך לשנות ידנית. יש דרך להגדיר שיחזור לקצב ריענון שהיה לי (כלומר ל-85Hz) ? 2.ב. דבר דומה ל-2.א. - כאשר אני משתמש במצב "חפיפה", כשאני חוזר למצב של צג יחיד גם אז הוא מחזי…
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות מסך 22 רחב של סמסונג ברזולציה 1680*1050 הוא אמור להתחבר למחשב פשוט עם כרטיס מסך מובנה GF6100 (חיבור VGA) הבנתי מחיפוש בגוגל שייתכן וכרטיס המסך לא יתמוך ברזולציה זו ? בנוסף הזכירו בנושא אחר תוכנה בשם POWERSTRIP שיכולה לכפות כל רזולציה, האם מישהו התנסה, עד כמה פשוטות ההגדרות ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
יש צורך להתקין את התוכנה הזאת, היא עוזרת במשהו בכלל? וגם, מה זה Color Calibration ?... זה גם קשור לMagicTune ויושב בSTARTUP
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
החלטתי לפנק את המחשב עם כרטיס חדש מה יותר כדאי http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1309 או http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1239
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך מדגם ASUS 1. 2900XT 512MB GDDR3 Video Memory : 512MB Engine Clock : 740MHZ Memory Clock : 1.65GHz (825MHz DDR3)x Memory Interface : 512-BIT 2. 8800GTS 640MB GDDR3 Video Memory : 640MB DDR3 Memory Clock : 1.6GHZ (800MHZ DDR3)x Memory Interface 320-bit Engine Clock : 500MHZ אני מזכיר שמודבר על דגמים של ASUS
-
- 7 תגובות
- 575 צפיות
-
-
כי כולם בינתיים DDR2 כולל הגרסא של גייוורד שמופיעה בפלונטר, אם תכנסו ללינק המוצר תראו שזה DDR2. לפי דעתי הגרסא של אינו3D שהייתה פה באתר הוא הכרטיס הכי משלם עד 550 שקל. אבל אני לא רואה אותה בחנויות. מישהו יודע מתי היא תוצע למכירה? כמו כן האם מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס מסך אחר סביבות המחיר הזה, למשחקים כגון AOE3, FIFA2006, UT99 וכדומה לא משחקים כבדים מאוד יורכב על מחשב חזק 930D עם 2GB זכרון. תודה
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
יש לי 1950 pro ובזמן האחרון היתי משחק קוד 4 והיה עולה לי שגיאה של ati כאילו הכרטיס מתחמם . הורדתי atitool ובמנוחה הכרטיס על 70 מעלות וכשאני מחפש ארטיפקטים תוך 2 דקות הכרטיס מגיע ל 107 מעלות . למה זה קורה? ומה אפשר לעשות בקשר לזה ?
-
- 6 תגובות
- 575 צפיות
-
-
http://www.trustedreviews.com/article.aspx?art=2685
-
- 6 תגובות
- 575 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות : 1) האם זה משנה באמת איזה חברה המסך לגבי האיכות תמונה וכל השאר? 2)מה עוזר לי חיבור DVI האם הוא יותר טוב? 3)בבקשה תנו המלצות ונתונים שאני צריך לברר במיוחד לפני הקניה? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
בצעתי חיפוש בפורום על הנושא הזה וניסיתי כמעט את כל הפתרונות שהוצעו כולל עדכון דרייברים. משהו יודע איזה גירסת דריבר פותרת את הבעייה הזו,כי יש המון גרסאות ואני ניסיתי רק את : catalyst 5.9
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שניי 6800 של LEADTEK אחד GT ואחד ULTRA... אני רוצה לצרוב ל GT ביוס של ULTRA אבל התוכנה המקורית של LEADTEK לא מביאה לי לעשות את זה... רשום שהכרטיס אינו תואם לביוס... עכשיו אני רוצה תוכנה שצורבת ביוסים לכרטיסי מסך ולא שואלת יותר מידיי שאלות... אני יודע שיש תוכנה כזאת אפילו הביאו לי את השם שלה היום !! אבל שחכתי אותו :-\ תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
חיברתי עוד כמה מאווררים היום וזה התחיל לעשות בעיות כאשר במשך השבוע האחרון לא היתה שום בעיה עם ארטיפקטים בכלל והכל עבד יפה מאוד וטוב זה ספק 300 שלHEC לפי ההאתר של ספיר צריך שייהיה מינימום 20A על 12V+ אצלי זה 15 וגם לפי כמה אתרים של בדיקה של כמה כח צריכה המערכת זה רושם לי שאני צריך איזה 350 + יש לי פנטיום 4 1.6 לוח אינטל -כ.רשת מובנה מופעל כרטיס קול live מודם רגיל radeon 9800 5 מאווררים זה כולל את אלה של הספק כח +זה של המעבד וגם הרגילים של המארז 2 ארדיסקים 7200 RPM כונן דיסקטים כונן dvd צורב 4 סטיקים זיכרון RDR 3 USB (מדפסת,מקלדת,עכבר) אז כנראה הספק הזה באמת לא מספיק לי וזה מה שגורם לבעיות.... מה לקנות במקום? enermax טוב ? 420W?
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-