כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
יש לי את הכרטיס שבחתימה ועכשיו ראיתי על הקופסא שרשום שזה ה- Turbo Force Edition. מישהו יודע מה ההבדל בין זה ל6600 הרגיל? יש בכלל הבדל?
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
קיבלתי כאן הרבה המלצות על NVIDIA Geforce 6600GT PCI-E SLI 128MB עבור מחשב חזק שנועד למשחקים. האם תוכלו להשוות אותו לכרטיס הבא: ASUS ATI RADEON AX300-SE 128Mb PCI - EXPRESS יותר טוב? פחות טוב? וככלל, מה המקבילה של ה-6600GT אצל ATI ? אשמח לקבל המלצות.
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום חבר'ה. חבר שלי רוצה להחליף כרטיס מסך, יש לו 1000 שקל ולוח PCIE. איזה כרטיס כדאי לקנות? עדיפות לחנות בראשון (SKYPC לדוגמא). תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות טלווזית 20 אינצ' lcd, והתקציב שלי ממש נמוך, הכי הרבה 3800 שקל, ואני רוצה להוציא הכי טוב מהתקציב הזה. אני יודע שזה לא גבוה, אבל מה לעשות. הכי טוב שמצאתי בנתיים זה http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=2855&CatCode= מה אתם חושבים על זה יחסית לתקציב? תהיה איכות תמונה סבירה? וראיתי שזה 16 ms, זה יגרום לכך שנגיד בסרטי פעולה יהיו "רוחות רפאים"? ומה אתם חושבים על האתר? בתודה, שאולי
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס עם אפשרות חיבור של 2 מסכים, ניתן לעשות שאחד יציג את המחשב והשני יציג רק טלוויזיה בו זמנית ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
עם איזו ליבה הכרטיס מגיע? R480? כך שיהיה אפשר לפתוח את הצינורות החסומים ולקבל X850PRO
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום. היום התחילה אצלי בעיה מוזרה שבאמצע משחק (NFSU 2) המסך ניהיה שחור ואי אפשר לעשות כלום. פעם אחת הצלחתי לשחזר את המחשב והיה חלון של DRIVER ATI שכתב שהVPU או משהו כזה נכשל להפעיל משהו, מה אפשר לעשות בנידון?
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי מחשב AMD64 3200 עם 1024 זכרון DDR2 וכ.מסך GFORCE6800GS עם 256 זכרון ו256 BIT בכל משחק בשאני עושה AUTO DETECT ל PREFORMENCE הוא מראה את הכל על LOW לדוגמה : בF.E.A.R FARCRY ועוד המשחקים עובדים טוב מאוד גם ב- VERY HIGH . השאלה היא למה המחשב מזזה את הכל ב LOW ?? תודה
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
משהו יודע האם קיים דייבר ל4870 עבור vista 64 לא הצלחתי למצוא באתר הבית של ATI וגם לא באתר הבית של SAPHHIRE
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה השאלה שלי היא מה עדיף לקחת דבר ראשון 7600gs super 512 או 7600gt רגיל אלה הדגמים: http://www.skypc.co.il/sg_product~28505~8~0.htm 7600gs http://www.skypc.co.il/sg_product~28510~8~0.htm 7600gt ויש לי שאלה מה ההבדל בין ה7600gt שלמעלה לבין ה7600gt sonic http://www.skypc.co.il/sg_product~28512~8~0.htm כי לפי מה שאני רואה ל7600gt הרגיל יש מהירויות שעון יותר גבוהות משל הסוניק אז נמקד את השאלות אני מקווה שתוכלו לענות לי על כולן 1)מה עדיף 7600gs עם 512 או 7600gt רגיל 2)האם ה 7600gs 512 עם oc יכול לגבור על ה7600gt הרגיל? (בגלל כמות הזיכרון הגדולה יותר בgs) 3)מה ההבדלים בין שני הדגמים של ה 7600gt שהבאתי,כי שוב לפי מה שאני רואה בפירוט ה7600gt הרגיל מוביל בהרבה במהירויות …
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
חיפשתי באתר בית שלהם ולא מצאתי, מישהו יודע מי היבואן ?
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
אני חושב לקנות מסך 19" LCD של חברת LG דגם L1970HR עם זמן תגובה 2MS ויש לי כמה שאלות לפני שאני קונה: איך אני מבצע בדיקה שאין פיקסלים שרופים? האם חשוב לבצע את הבדיקה בחנות לפני הקניה? מה קצב הרענון של המסך ברזולוציה 1280X1024 (לא מצאתי תשובה לכך)? והאם מסך עם זמן תגובה 2MS כבר דומה למסך CRT טוב? יש לי כרגע מסך CRT שטוח 19" של LG דגם F900B, האם שווה לי לעבור למסך LCD שציינתי או שעדיף לי להישאר עם ה CRT הכבד ומפיץ החום? אני בעיקר משתמש במחשב לסימולטורים (כמו FS9 של מיקרוסופט) וצפיית סרטים כך שחשוב לי שלא יהיו מריחות וקצב רענון גבוה. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
מעניין אותי האם הצלחתם להביא אותו למקסימום שהדרייבר נותן (790 ו4400 במקרה של 4870), כמה חום זה הוסיף לו, וכמה שיפור ביצועים זה נתן לו ?
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
עם כרטיסי מסך מחוזקים ומעבדים מרובי ליבות חדשים - מדליף טוויטר פופולרי מציע לנו הצצה אל המבחר שממתין מעבר לפינהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום,עד היום תמיד רציתי 6800 עד שראיתי לאחרונה של6600GT יש מהירות זכרונות וליבה הרבה יותר מהירות משל 6800 אז למה כולם ממליצי םעליו??
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
1.שמעו, אני משער לעצמי שכולם פה שמעתם על ה- G80 ועל המחירים שלו... אז מה שרציתי לשאול זה אם יהיה אפשרי לקנות כ.מ DX10 סביר במחיר של 1000 שקל עם ספק כוח [glow=red,2,300]ELITA 500W [/glow] כבעוד 3-5 חודשים ואין לי בעיה לחכות קצת... חשוב לציין שאני לא רוצה צוואר בקבוק 3hz HT p4 1.5 gig ram 2.מישהו פה שמע על עוד ליבות של DX10 ? 3. הודעה ראשונה שלי !!! יאי ~!!
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
או לחקות ל-6600 GT (שזה יכול להיות הרבה זמן )?
-
- 7 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מה אתם חושבים על כרטיס העריכה הבא: Matrox RT.X100 Extreme (אני לא מתכוון לקנות אותו).. תודה למגיבים
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
שאלה: האם כדאי לקנות מחשב נייד עם GeForce 9800M GS ויש לו משהו Dedicated או משהו כזה זה משנה או עדיף לקנות מחשב עם HD 4850 אבל לא Dedicated ומה זה בכלל? משהו עם ה-RAM לא הבנתי.. אם כן יש לי 4GB RAM עם ה-9800M GS אני אוכל לשחק CoD ומשחקים בסגנון הזה ברזולוציה מקסימלית?
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה בעת כניסה לאתר של AMD/ATI להורדת דרייבר לכרטיס המסך שלי,והיא:כאשר אני ממלא את כל הנתונים הדרושים בצורה נכונה כמובן,ואז לוחץ על כפתור Display Results - אז ה"כפתור" הנ"ל פשוט לא עובד.אולי הסיבה היא,שכרגע כבר מותקן אצלי במחשב הדרייבר העדכני (11.6)?! - מה יכולה להיות הסיבה/סיבות לכך?,האם זה קורה לעוד מישהו,והאם הבעיה היא בעצם באתר עצמו? תודה רבה מאוד מראש .
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
היום שכנה הביאה לי את המחשב שלה ויש לו בעיה מאוד מוזרה... אני מחבר אליו מסך והמסך לא עובד.. המנורה שלו נשארת על כתום זה נוסה עם שתי מסכים (על הלוח יש כרטיס ONBOARD) לאחר מכן ניסיתי גם עם כרטיס שיש לי במחשב ישן שהוא תקין ועובד(בדקתי) וגם עדיין לא עבד לי.. מה זה יכול להיות? זה דחוף מאוד ואני יודה מאוד לעוזרים.. תודה,אופיר.
-
- 6 תגובות
- 606 צפיות
-
-
דגם מודרני חסכוני ויעיל במחיר מומלץ של 200 דולר יגיע אל החנויות בתוך שבועיים - לפחות על פי הפנטזיה של מפתחת השבבים האדומהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש ביקורות על הכרטיס מסך הנל... וכמובן מה דעתכם על הכרטיס והקירור שלו? שמעתי Sparkle לא רעים אבל אני ממש מעוניין בחוות עת ובביקורות... והמחיר ¤ 1,958 שווה לכרטיס לא?
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
אז ככה...את המפרט אתם יכולים לראות בחתימה... בדרייברים שיניתי את ה"תיקוני צבע" למה שנראה יפה בעיניי עם צבעים חדים... עכשיו שאני בשולחן עבודה יש צבעים טובים וכמו שאני רוצה... ושאני משחק..(לדוגמא GTA SA)...הצבעים לא כמו שהגדרתי אותם...משמשע השחור הוא לא שחור עמוק... וזה אחרי שעשיתי "החל שינוי צבע:" (ובחרתי ב) הכל.... יש איזה פיתרון...??
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום, מישהו יכול לומר לי מה ההבדל בין זוג הכרטיסים הבא? סקאיי - 262 http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2337 אייבורי - 245 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=222&CatCode=145 מה מומלץ מביניהם? הוספתי שאלה: המלצה לכרטיס זול ושקט - AGP - ביצועים נמוכים (סגנון 6200).
-
- 6 תגובות
- 606 צפיות
-