עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by TermiNal,

יש פרו יש אקסטנדד יש NP לא פרו אבל מה זה SE ? תודה.

• 9 תגובות
    • 777 צפיות
  2. יש לי כרטיס מסך voodoo 3 3000 ואני רוצה להפעיל את הטיוי אאוט אבל בהגדרות אין לי את האפשרות ל enable של הטיוי אאוט. רשום לי גם במדריך שימוש שלא בכולם יש את הטיוי אאוט אבל לי יש את היציאה אבל אין לי אפשרות להפעילה! רציתי לדעת אם למישהו יש את הכרטיס מסך הזה ויכול לעזור לי או שיש לכם עצות למה יש לי את היציאה והיא לא פועלת?? סתם שמו אותה? תודה על העזרה..

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  3. Started by miki03,

שלום לכולם קניתי היום 9800NP ושהתקנתי את הדרייבר הוא זיהה 9800PRO !! ורציתי לדעת אם יש תוכנה שמזהה איזה כרטיס זה PRO או NP המהירויות של הכרטיס הם 325 לליבה 580 לזיכרון תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 637 צפיות
  4. Started by orior,

שלום לכולם, מאחר והGEFORCE 4 TI4200 שלי, מתקשה לעמוד בסטינגז של MEDIUM בFAR CRY, החלטתי בשעה טובה לשדרג אותו. אני חושב בכיוון של Leadtek Geforce FX 5700. יש 2 גירסאות בהפרש של בערך 200 ש"ח ביניהן. אחת 128 והשנייה 256 עם VIVO. האם זה בכלל משמעותי ההבדל של 128 ו-256? הVIVO - מה שזה לא יהיה, לא ממש מעניין אותי. מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 716 צפיות
  5. Started by Chaos,

שלום לכם חברי הפורום, שהוא ככל הנראה הפורום המקצועי בארץ. באפשרותי לקנות R9800P במחירי ארה"ב, שהם בערך כ 230$, ולקבלו בייבוא אישי. מחיר מצוין עבור כרטיס מצוין. אך, דבר אחד מעיק על החלטתי לקנותו, והוא הידיעה הזאת: http://www.igames.co.il/v6/news/view_news.php?Design=&News_ID=7700. בידיעה, הפריעה לי במיוחד הקטע הזה: איני רוצה לקנות כרטיס אשר לא יוכל להריץ את המשחקים החדשים שאמורים לצאת, ומהגדולים שבהם הוא ללא ספק DOOM 3. בנוסף, לא השכלתי להבין מדוע חברה מוציאה משחק אשר 90% מהמחשבים הביתיים לא יוכלו להריצו? מבקש את עזרתכם בהתלבטויותיי. בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 580 צפיות
  6. Started by ct-32,

שלום לכולם.... אני מחפש המלצה על כרטיס מסך של ATI (בלבד) בשווי עד 1000 שקל ... יש לי מחשב חזק (P4 2GHZ , 256 MB) שיתמוך בכל כרטיס מסך חדיש.. כרגע יש לי כרטיס מסך של GEFORCE 2MX 64MB ואני מעוניין להחליף ל-ATI ... אשמח לקבל הצעות מניסיון !! תודה רבה וחג שמח !

• 10 תגובות
    • 787 צפיות
  7. Started by gamer-8,

http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1581479

• 13 תגובות
    • 790 צפיות
  8. Started by 1nstall,

היי סתם הייתי באתרי מחשבים וראיתי גם את ATI 9800XT ןגם את ASUS 9800XT ולא הבנתי מה ההבדל בינהם (חוץ מהמחיר) אז סתם רציתי לדעת איזה מי מהן יותר טוב? לינק לATI: משהום מה אין להם באתר משהו עליו אלה רק על 9800PRO לינק לASUS: http://www.asus.com/products/vga/r9800xt/overview.htm

• 9 תגובות
    • 850 צפיות
  9. מסך בסביבות ה-800 ש"ח, אפילו פחות

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  10. Started by Id0,

אז ככה, אני משחק הרבה במחשב במשחקים שדורשים כרטיס מסך טוב אז אני רוצה לקנות אחד שיעמוד בדרישות לכמה שנים, אני מחבר גם את המחשב לטלויזיה ורואה סטרים לכן אני צריך שלכרטיס גם יהיה tvout... אין לי כל כך הרבה תקציב זתומרת בסביבות 300-400 בלחץץץ אם משהו יכול למצוא לי כרטיס מתאים אני מאוד ישמח.. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 724 צפיות
  11. Started by tavor21,

חיברתי את המחשב הנייד לטלויזיה בעזרת חיבור SVIDEO והתמונה שאני רואה על המסך כאילו שיש גלים מעיין תנודות והיא לא כל כך טובה האם אפשר שתהיה אותה תמונה כמו במחשב ?? ואיך אני פןתר את הבעיה שלי?? למה אף אחד לא נותן לי עצה או טיפ כבר שבועיים ???????

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  12. Started by abnatan,

קניתי מחשב חדש ואיתו מסך viewsonic p70f, במסך רואים מצויין בדרך כלל, אבל לפעמים מופיעים קווים דקים שנראים בעיקר איפה שיש צבע לבן או אפור המסך עובד על 85 הרץ וכרטיס המסך הוא albatron geforce fx 5900xt ניסיתי לבדוק אם בהגדרות של הג'יפורס יש משהו, או שאפשר לסדר את זה דרך הכיוונים של המסך(ה-OSD)אך לא מצאתי שום דרך מישהו עוד נתקל בבעיה כזאת או בעיה דומה עם המסך המסויים הזה, או עם מסכים אחרים של החברה? תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  13. Started by Bessmertniy,

מה יותר טוב מישהו יותר? איזה דרייברים יותר טובים? http://softmod.ocfaq.com/download.php או של www.omegacorner.com

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  14. קניתי לפני כחודשיים מצלמה דיגיטלית של קאנון עכשיו שאלתי היא כזו. איזה כרטיס עריכת וידיאו אתם ממליצים לחובבן מתחיל משהו פשוט לא מסובך מדי בסביבות ה - 500 שקל אם יש וכמו כן אם יש תוכנה ממולצת לעריכת ויודיאו או שאפשר להשתמש בכול דבר גם התוכנה אני מוכן להוציא בסביבות ה - 1000 שקל האם זה הרבה בשביל לקנות תוכנ האיכותית אשמח לקבל תשובה בהקדם. ברדק

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  15. שלום... המסך שעכשיו בשימוש במחשב הוא- Packard Bell 15' Model 1015 המסך 19 שלי בתיקון כבר שבוע הוא יחזור עוד שבועיים.. בנתיים אני לא יכול לשחק בכלל על רזולוצייה 800 600 ולא ניתן להעלות מעל זה... המסך משתגע.... ניסיתי 3 דברים.. דרייברים שונים למסך גם לכרטיס מסך וגם את העוזר של מייקרוסופט... אלה לא עזרו.. אולי אתם תוכלו?.... תודה.... צ'יקו

• 6 תגובות
    • 630 צפיות
  16. Started by JT,

יש לי טלבזית מסך רחב רגילה של טושיבה שמקבל קומפוננט ו S-VIDEO יש לי גם כרטיס מסך של הרקולס רדאון 9600PRO ניסיתי לחבר אתה המחשב לטלבזיה אבל לא הצלחתי שהמחשב יוציא רזולציה רחבה רק רגילה למרות ששינתי את הרזולציה של המסך עדיין ביציאה של ה TV OUT זה הוציא 1024X768. למישהו יש רעיון איך המחשב יוציא רזולצוליה של מסך רחב. בתודה מראש, יונתן

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  17. Started by Lethal_Acid,

בבעלותי 9600XT. הגדרות תצוגה שלי 1152*864. כאשר אני נכנס להגדרות של DISPLAYS ולוחץ על TV אני רואה שה MAX RESOLUTION של ה TV הוא 1024*768 על 60HZ שזה בסדר אין לי תענות. הבעייה שלי מתחילה כאשר אניי מעביר מ תצוגה על המסך ל TV. ה שולחן עבודה לא מותאם לגודל ה TV כאשר אני מזיז את העכבר ימינה שמאלה אני יכול לראות את שארית שולחן העבודה שלא נכנסת בTV. האם אני צריך לקטין את הרזלוציה של המסך לפני שאני עובר ל TV? (זה פשוט קצת מסורבל כי הרבה פעמים לא אני עובד על המחשב אלה מישהו שאין לו מושג בהגדרות אלו). אני משתשמ בעיקר ב POWER DVD, BSPLAYER,VLCPLAYER. ההתי רוצה לדעת מה ההגדרות עצלכם ובאיזו רזלוציה מוגדר המסך והTV. תודה מראש L.A

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  18. Started by gamer-8,

יש לי מחשב חלש: p-3 933mhz 128+256 sdram g-force 2 mx 400 אין באפשרותי נכון לעכשיו להחליף מחשב אבל אני יכול אולי להחליף כרטיס מסך כדי שלפחות משחקים חדשים יעבדו אצלי איזה כרטיס מסך כדאי לי לקחת בהתאם לחומרה של המחשב שינצל את המחשב שלי. ( כמובן שעם כרטיס מסך טוב אני לא אצליח להוציא כלום, ככה שאין טעם לקנות ) איך הכרטיס זה: Gigabyte RADEON 9200SE - 128MB DDR TV OUT AGPx8- RETAIL

• 34 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by dani,

אוקיי אני חייב להעיף כבר את הג'י פורס אם איקס שלי כי אפילו דייב הוא בקושי מריץ ;D ורציתי לדעת של איזה חברה הכי טוב הראדון 9600XT אבללל..... עד 1300-1400 שקל... תודה

• 11 תגובות
    • 765 צפיות
  20. Started by hammer_of_light,

שלום. איזה מבין הכרטיסים הבאים עדיף-ראיתי שהם עולים פחות או יותר אותו הדבר: 1)Albatron Geforce FX 5900XT 128MB DDR DVI Retail Video Card או: 2)Sapphire Atlantis Radeon 9600XT 128MB DDR DVI Retail Video Card תודה רבה...

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  21. Started by Cooler-Master,

בזמן האחרון כמעט כל משחק שאני משחק לאחר כמה דקות המחשב נתקע ומקפיץ לי הודעת שגיעה שקשורה לVPU Recover ואני כבר משתגע ולא יודע איך לפתור את הבעיה הזאת. וחשבתי שאם אני יבין בכלל מה זה הVPU RECOVER הזה יהיה לי יותר קל לנסות לפתור את הבעיה הזאת. אז מישו יכול לתת לי הסבר על זה בבקשה?

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  22. Started by Bessmertniy,

מה עושה ה VPU recover ??? מישהו מכיר אולי אתר שנותן עצות לכל מיני שיפורים או איזה שהם טויקים שאפשר לעשות שיעבוד יותר טוב.

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  23. Started by ccc,

רציתי לשאול, אם מסך CRT 17" ברזולוציה מומלצת על 100 הרץ יכול להזיק לעין.. האם הסתכלות על המסך הזה כמה שעות ביום יכולה לפגום בראייה? לגרום לצורך במשקפיים? מה מומלץ לעשות כדי שזה לא יזיז לעין בכלל? אני עכישו מתחיל להבין את הסיבה למה לכל החנונים יש משקפיים 8)

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  24. Started by amir.o,

אני מחפש כבל שיחבר בין הכרטיס מסך שלי - g force 4 ti 4200 לטלוויזיה עם כניסת ווידיאו רגילה (חיבור בננה) לכרטיס מסך יש יציאה עגולה עם בערך 7 חורים מישהו מכיר את סוג החיבור ? (זה דומה ל- s-video )

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  25. Started by avimorp,

אני צריך לקנות כרטיס מסך בסביבות ה150-200 שקל דחוף!!!!!!!!!!

• 2 תגובות
    • 601 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.