עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by badini,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב והכרטיס מסך שהמליצו לי עליו הוא Gainward ATI Radeon HD4850 512MB DDR5 PCIe. קראתי באחד האתרים שהחסרון שלו הוא שהוא מתחממם יותר מידיי. האם זה נכון? האם יש חסרונות נוספים לכרטיס מסך?

2. האם יש מידע מהתערוכה מה מתכנתת AMD בדור הבא ? 20NM 89XX 99XX האם לאיש שלכם יש קשר לנציגים של AMD ?

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  3. Started by BoRiS.K,

יש לי GEFORCE 6800 GT עכשיו הבעייה בדרייברים החדשים 70+ המעלות שלי עומדות במנוחה על 54 ככה וכשאני מתקין את הדרייברים המעלות עולה ב-10 ל-65 ככה במנוחה מישהו יכול להסביר לי מה יכולה להיות הבעייה ואיך מתקנים אותה..

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  4. אני מתלבט בין שלושה: (אם יש לך המלצות אחרות תגידו) 1) http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2981 2) http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4623 (שיש לו גם תמיכה ב-HDTV, שאני לא יודע מה זה אומר בכרטיס טלווזיה, אם מישהו יוכל להסביר זה יהיה נחמד) 3) http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4623 תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  5. Started by gambitaw,

*

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  6. Started by D-Bang,

יש צורך להתקין את התוכנה הזאת, היא עוזרת במשהו בכלל? וגם, מה זה Color Calibration ?... זה גם קשור לMagicTune ויושב בSTARTUP

7. Started by Omri643,

שלום, אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה למחשב הייתי מת לPVR150 של הפג' אבל אבא שלי מזמין לי את הכרטיסים בזול מספקים והוא לא יכול להזמין אותו האופציות שלי הן: Leadtek PVR2000 Leadtek PVR2000 Global (מישהו שמע על זה?) עוד כמה של Leadtek כמה של COMPRO השאלה שלי היא: האם PVR2000 נותן איכות טובה מספיק? אבא שלי ממליץ לי לקחת אותו כי הוא יותר טוב מPVR150 הדבר שהכי חשוב לי זה תמיכה בויסטה מדיה סנטר אני רוצה שהכרטיס יופיע לי במסך של המדיה סנטר(ז"א שאני אכנס לטלוויזיה דרך המדיה סנטר) וגם שמעתי שאפשר, אם יש לי עינית של השלט של הכרטיס אני יכול גם להפעיל שלט מדיה סנטר,זה נכון? כי יש לי שלט מדיה סנטר אבל בלי שום דרך חיבור למחשב אם אתם יכולים אני צריך תגובות דחוף כי אבא שלי עושה היום הזמנה …

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  8. יש לי בעייה מוזרה, שהתחילה כשהתקנתי Vista 64bit והחלפתי כרטיס מסך [שני האחרונים קרו ביחד]. פעם בכמה שבועות כשאני משחק משחק כזה או אחר המחשב נתקע, עם צבע מסויים במסך, לפעמים כחול, לפעמים כתום, ועכשיו היה אפור. נתקע לגמרי, גם אחרי ריסטרט עדיין תקוע המסך המוזר. צריך לכבות ולהדליק על מנת שזה יסתדר. הכרטיס בOC ל 675/1455/1224, מעולם לא עבר את ה65 מעלות, גם אחרי כמה שעות טובות בCrysis Wars. המעבד בתדרי Stock. מעולם לא עבר את ה 55 מעלות. מפרט מלא בחתימה. במשך ארבעה חודשים זה כבר קרה לי ארבעה פעמים באקראיות, פעמיים בTeamFortress 2, פעם אחת ב Crysis, ופעם אחת ב Crysis Wars. מישהוא מכיר את הבעייה ? קרה לי שוב כרגע ב Crysis Wars הכרטיס היה ב60 מעלות.

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  9. Started by AvigdOr.GT,

אני אחרי פירמוט, ואני מחפש דריביר שמתאים לכרטיס שלי - 6600GT Leadtek אני כרגע עובד עם ה71.80 אבל נראה לי שהוא מגמגם במעט ואני רוצה להחליפו, יש המלצות?

10. בס"ד אני צריך כרטיס מסך למחשב המיועד לעבודה בלבד לא למשחקים וכו... הלוח אם הוא GA-P55-UD3L של גיגהבייט. התוכנות השימושיות הם פוטושופ קורל אקרובט אילוסטרטור. וכן "ווגאס" ואפטר אפקט. היתי מאד רוצה כרטיס לא יקר שמעולה בתחום הזה. לתחום אחר חבל לי על כל שקל. יש סיכוי למשהוא באיזור ה250 300 ש"ח ? ואם לא אז כמה צריץ להשקיע? האים יש ענין דווקא ב Quadro או שיש גם כרטיסים אחרים טובים לנושא זה? זה קצת חשוב לי קניתי עכשיו מחשב חדש ואיני יכול להשתמש בו בלי הכרטיס. תודה מראש לכל העונים.

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  11. Started by lipa,

http://www.trustedreviews.com/article.aspx?art=2685

• 6 תגובות
    • 583 צפיות
  12. כאשר אני מחבר את המחשב לטלויזיה בכדי לצפות בסרטים מחבר את הכבל למחשב ולטלויזיה ומפעיל מחדש את המחשב. ואז כאשר המחשב נפתח זה עובד ואני רואה את המחשב דרך הטלויזיה אך כאשר אני מגיע לרגע שמתחיל לעלות הwindows המסך נהפך לכחול וזהו.. אני חושב שאולי צריך לשנות משהו בdriver של הכרטיס מסך אבל אני לא בטוח, הכרטיס שיש לי הוא: Redeon x1950 Pro בבקשה תעזרו לי זה ממש מציק לראות סרט במחשב :\

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  13. זה קורה לבד או שצריך תוכנה מיוחדת? כי ניראה לי שאני לא יכול דרך הביוס...

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  14. קניתי אותו לפני כמה ימים מrsm ושהגעתי הביתה מסתבר שאי אפשר לשלוט על המאווררים שלו והוא רועש כמו משאית. יש למישהו אולי רעיון איך אפשר להתחבר לביוס שלו ושנות שכן אני יוכל לשלוט עליו? תודה לכל העונים!

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  15. אהלן, כרגע יש לי Geforce9800GT אני לא מרוצה ממנו גם עובר למאקינטוש, אבל יש לי צורך בכרטיס מסך למשחקים. המפרט הינו: CPU: E8400 MOTHERBOARD: GIGABYTA 45DSL RAM: DDR 2 4GB 1000MHZ איזה כרטיס מסך יתאים לי? אפשר גם קצת יותר במחיר.

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  16. Started by yuval1101,

חברים יקרים שלום! ברצוני לרכוש מסך 19 LCD ואני מנסה לדעת הבדלים בין SYNC MASTER 913 לבין 930 או אם כדאי לרכוש את 930FB המהיר יותר. לעזרתכם אודה. יובל.

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  17. Started by gameplan,

איזה כרטיס הכי משתלם מבין אלה עד 200 שקל וכאשר אתם בוחרים בבקשה תגידו עד כמה הוא יותר טוב מה כה fx5200 תודה לכם,אם יש המלצות אחרות או עיסקאות אחרות אני מאוד אשמח לשמוע GFORCE FX6200 - 256 http://66.241.251.119/product.asp?pID=29&cID=9&c=18921 GECUBE RADEON 9250 128MB http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1934 6200 tc http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=15192 http://www.tritium.co.il/index.php?main_page=product_info&products_id=1245&language=he&ref=2 כמו שאמרתי איזה עסקה הכי טובה עד 200 ש"ח ל agp (אפשר גם עסקאות אחרות שאתם מכירים) ואיך הכרטיס החדש יהיה לעומת ה 5200? תודה.

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  18. Started by og27,

שלום לכולם בדיוק קיבלתי את המחשב החדש, התקנתי את כל הדרייברים כולל הכרטיס מסך. לאחר שהרצתי 2 משחקים והכרטיס התנהג מוזר החלטתי לבדוק פרטים ב EVEREST: GPU VRM 68 GPU Ambient 48 אלו טמפ' נורמאליות כשאני יצאתי משעה משחק? ועוד משהו מוזר: GPU Clock 500 MHz (original: 500 MHz) Pixel Pipelines 16 Vertex Shaders 8 (v3.0 Pixel Shaders 48 (v3.0) Effective Clock 1188 MHz בנתוני הכרטיס כתוב מהירות שעון 575 ולא 500, כתוב 36 PIPELINES וכתוב מהירות זכרונות 1200 ולא 1188... מה קורה פה? בעיה בתוכנה או בעיה בכרטיס\הגדרות?? ??? דוגמא לסיבה שגרמה לי לחשוד במשהו: כשאני מריץ OBLIVION הוא מזהה אוטומטי ULTRA HIGH ורץ חלק מאד גם בחוץ (גרפיקה יותר דורשת). לעומת זאת, כשהתקנתי למש…

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  19. Started by אלון פ,

שלום לכולם אני רוצה לשדרג את המחשב שלי, ואני רציתי להיות בטוח שהאפשר לשים עליו את ה8800 GF. להלן המפרט: 2 processors running - Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz 502.7 MB (אני עומד לשדרג ל 4GB) על XP. כדאי לי? אם כן איזה סוג הכי מומלץ?

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  20. Started by thegodx,

X700 או R9800P 256 BIT זה בישביל הידעה הכללי שלי עם אפשר גם השווה מאתר בחול..תודה מראש לא הצלחתי למצוא.

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  21. Started by N N C,

טוב השאלה דיי ברורה, האם ניתן לשדרג רדאון 9550 לרדאון 9700 ? או שאפשר רק עם 9500 ?

22. Started by Myt0s,

חבר טוב שלי קנה את ה-GeForceFX 5950 Ultra 256MB של Asus רציתי לדעת מה דעתכם על כרטיס המסך..... אהה וגם איך הוא ביחס לRadeon 9800 pro כי זה מה שאני קונה ואני והוא כל הזמן מתוכחים מי יותר טוב........... (תענו לי על השאלות בלי שום שום שום יחס למחירים....כי הוא קנה את הכרטיס הנ"ל בחו"ל) תודה

• 6 תגובות
    • 582 צפיות
  23. Started by noy165,

אני מתלבט בקשר לרכישה של אחד משני המסכים האלה הראשון: ILYAMA 17'' E431S DVI LCD השני : HYUNDAI IMAGE QUEST Q17 DVI USB המחיר לא חשוב מבחינתי , מה שחשוב לי זה האיכות והאמינות של המוצר וגם של היבואן במקרים של תקלות תודה מקרב לב לכל העונים.

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  24. Started by qbnizp,

יש לי תקציב עד 1000 שח ורציתי לדעת איזה כרטיס מסך הכי משתלם לקנות בסכום הזה ואני לא צריך לעריכה וכאלה רק למשחקים כבדים

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  25. מה יותר טוב? והאם יש בשניהם VIVO? זה: ALBATRON GeForce FX5900XTV 128MB , 256BIT , VIVO או זה: Prolink PixelView GeForce FX 5900XT 128MB AGP 8X, 128MB DDR (-2.8ns,Memory Clock :700MHz), nVidia GeForce FX 5900LE GPU (core Clock : 400MHz), Cooling fan, w/TV-OUT, DVI. w/DVI to VGA adapter, bundle with WinDVD, Power Director and 3D game בתודה מראש...

• 2 תגובות
    • 582 צפיות

דיונים חדשים בפורומים