כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מתלבט בין 2 כרטיסי מסך: 1. http://www.skypc.co.il/pl_product~GV260~8~0.htm 2. http://www.skypc.co.il/pl_product~28501~8~0.htm הכרטיס הוא למשחקים בלבד! תודה
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אני מצליח להציג את התמונה על הטלוויזיה, הבעיה היא שהתמונה מהמחשב יותר גדולה מהטלוויזיה, ולכן אני לא רואה את כל התמונה על הטלוויזיה, אלא רק חלק ממנה וכדאי לראות את חלקים שונים מהתמונה אני צריך לזוז עם העכבר ולכוון. מה שאני צריך לעשות זה להקטין את התמונה ומהמחשב שתהיה מותאמת בדיוק לטלוויזיה. בהגדרות של הטלוויזיה כתוב לי שהרזולוציה בטלוויזיה היא 1024*768, וזה נראה לי גבוה אבל אין דרך להקטין. ניסיתי לשחק גם עם ההגדרות של המידות זה לא עוזר (תמונה מצורפת) יש איזה תוכנה שיכולה לעזור? הכרטיס הוא Radeon 9550 עם דרייבר 5.7. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שאני מחבר את המחשב לטיזוה בכבל svideo-rca אז אני רואה את הכל אבל כשאני מפעיל את הסרט במסך של המחשב אני רואה את הסרט ובטלויזיה במקום את הסרט אני רואה סתם ריבוע שחור... זה לא שאני לא רואה כלום אני יכול לראות את הכל בטלויזיה את השולחן עבודה אבל המדיה פלייר אבל במקום הסרט יש שם ריבוע שחור תעזרו בבקשה....תודה!!
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
האם ניתן להגדיר שהטלויזיה תידלק על AV כברירת מחדל ולא על ה-HD?המחשב שמחובר אליה תמיד בכבל HDMI נימצא במצב שרק המסך כבויי ואולי מכך הוא מזהה את המחשב. שאני מכבה את ה-TV בערוץ רגיל או במקור אחר (נגיד DVD) ובהדלקה, ה-TV תמיד מתעורר עם כניסת המחשב ב-HD.הטלוויזיה היא -Philips 32 PFL 7962 לפני כ-4 שנים כרטיס מסך SAPPHIRE RADEON HD4830
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
-
יש לי את הדרייברים ה-4.7 ואני שומע פה על הפילטרים ושהכל על ADVANCD אז איך אני נכנס לזה ומה כל זה עושה?
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום,התקנתי היום את ה6600GT לאחר שהשתמשתי באחריות ... אוקיי ההתקנה שלו בסדר והכל,התקנתי את הדרייברים עם הדיסק לבנתיים כי אני מחפש את ה driver cleaner לא רוצה לסבך פה דברים. אוקיי התקנתי והכל הוא מזהה הטמפרטורה במנוחה עומדת על 45 - 43 כאשר הרצתי בדיקה של 3DMARK05 הלכתי להתקלח חזרתי והמחשב היה תקוע באמצע הבדיקה,עשיתי ריסט נלחצתי לאחר מכן נרגעתי חלפו להם כמה שעות והכרטיס נתקע לאחר שמשחקים בו חצי שעה ואני צריך לעשות ריסט,אני מפחד שהוא שוב ישרף לי הוא ידפק לי או משהו יש לכם הצעה מה לעשות? ועוד כמה דברים קורים לי,למשל שאני לוחץ על הNVIDIA DISPLAY כדי לבדוק טמפרטורות או משהו הוא מריץ מסך שחור ל2 שניות וחוזר ואז נכנס... מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום יש לי X800XL של GIGABYTE סחב יפה עכשיו (כבר 3.5 שנים),הכרטיס לא תומך בSHADER3 ולא מריץ כבר הרבה משחקים. לאיזה כרטיס כדאי לעבור שהמחשב הישן שלי לא יהיה צוואר בקבוק ,ובלי לרדת ברמה של הכרטיס,הנה המפרט הנוכחי : antec 1080b amg gigabyte k8n ultra9 amd 3000 venice 2000MHZ kingston 512mb*2 cl2.5 gigabyte x800xl silentpipe wd sata2 160gb lg f700p zalman 7700cu תקציב כ600 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום לכולם, עוד כמה ימים אני הולך להזמין את ה- 9800GTX+ ורציתי לשאול מספר שאלות כדי להיות בטוח בקניה שלי. 1.איך הכרטיס מתמודד עם משחקים על מסך 22'' ברזולוציה אופטימלית 1680 על 1050 עם פילטרים של 8xSAA ו- 16XAF 2.אני בעיקר משחק בMicrosoft Flight Simulator2004 ועתיד לעבור ל-FSX,איך הכרטיס יתמודד על הסימולטור עם הרזולוציה והפילטרים הנ''ל. האם הוא יתן לי 35 פריימים נעול כולל תוספים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי תקציב של 700 שקל גג ומחשב טיפה ישן עם יציאת AGP איזה כרטיס מומלץ ?
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
אחרי שעזרו לי כאן עם בחירת כרטיס מסך...אני צריך עזרה לגבי תוכנת שליטה . עבדתי עד היום עם ATI והבנתי שישנה תוכנה ב-NVIDEA שנקראת NVIEW . אני צריך בשביל להגדיר חיבור מחשב לטלוויזיה ותצוגה בשניהם ביחד (מסך מחשב+TV בו זמנית) . חיפשתי תחת השם NVIEW באתר הבית של NVIDEA ולא מצאתי . גם קישור כאן בפורום לא עובד . מישהו יודע מאיפה מורידים ? גם חיפוש בפורום כאן הביא אותי לתוצאות של דיונים על בעיות בתצוגות אבל לא ללינק הורדה ..אגב , אני מקווה שזו התוכנה הכי מתאימה .
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
טוב השאלה דיי ברורה, האם ניתן לשדרג רדאון 9550 לרדאון 9700 ? או שאפשר רק עם 9500 ?
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
שלום קניתי כרטיס מסך ati hd 3650 agp סבבה והכל חיברתי אותו התקנתי דרייבאים כמו שצריך ושאני בא להפעיל משחקים קופץ לי דבר כזה VPU RECOVER ואני רואה מסך שחור אני שומע את המוזיקה אבל אני לא רואה כלום ושלא תגידו שהכרטיס לא טוב כי הלכתי והחלפתי אותו תראו נגעתי קצת בהגדרות של הכרטיס ופתאום התחלתי לראות את המשחק אבל בדפקות כאלה אז בבקשה תביאו לי מדריך שייסדר לי אותו שאני יידע מה לשנות בהגדות ורק שאנשים שמבינים בATI שיענו לי תודה לכל העונים.!!!
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
קניתי מסך חדש ואני מחפש לקנות כרטיס מסך לאפיק agpX8, שיהיה זול ככל שניתן ויהיה שימושי בעיקר לצפייה בסרטים. שיתמוך בHDCP אם אפשר. על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
היי, יש לי את הכרטיס MSI GeForce 5900XT VIVO ואני מחפש דריבר לVISTA. האם קיים כזה? חיפשתי באתר של NVIDIA, אך יש דריברים לXP ולא לVISTA. תודה.
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
http://rotter.name/User_files/nor/4627d79f3961197c.jpg הנה התמונה תודה 1
-
- 5 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי שאלה קטנה. ראיתי עכשיו שיש חברה של כרטיסים של nvidia בשם twintech. ראיתי שהיא חברה די חדשה אז אין הרבה ביקורות עליה כאן באתר... רציתי לשאול מבינים- האם כדאי לקנות מהם כרטיסי מסך? כאילו החברה בסדר? אמינה? אני שואל כי אני מתכנן עכשיו על 8800 gts, ובפוקס פיסי יש מחיר נמוך משמעותית ל 8800 gts של החברה twintech מאשר כל שאר החברות.... מה שכן גם יש להם איזה מבצע שלי לפחות נראה די משתלם- twintech gts 8800 512 m"b וגם 4 ג"ב זיכרון CL4, ב-1700 שקל- שזה די טוב לי עכשיו כי אני מתכנן לקנות מחשב חדש, הבאנדל הזה מתיישב עליי מצוין וגם במחיר טוב... הנה כאן http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1108 הקיצר- כדאי לקנות מהחברה הזאת? או שעדיף להוסיף ולקנות מחברה נורמל…
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למסך LCD טוב17'' שיתאים למשחקי מחשב ורצוי חיבור DVI אני לא ממש מבין בזה אז תחליטו אתם מה התקציב הממוצע למסך עם דרישות כאלו. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
היי, אני בדרכי לקנות מחשב חדש, המליצו לי על הכרטיס הזה...אבל... כרגע יש לי מחשב ישן, ואני מחובר לטלוויזיה דרך S-VIDEO בצד המחשב, וכניסת בננה ל-VIDEO IN בצד הטלוויזיה שזוהי הכניסה היחידה לטלוייזיה. ממה שראיתי הכרטיס לא תומך ב-S-VIDEO (בטח תצחקו עליי) , מה האפשרויות שלי? אני CLUELESS בנושא עוד קצת פרטים: משחקים ברמת גרפיקה בינונית ומעלה, התקציב הוא עד 800 שקל(מצאתי את הכרטיס הספציפי הזה ב-680 שקל) , יכול להיות שתהיה לי אפשרות להביא מארה"ב המחשב כנראה יהיה עם 2GB 800MHZ, QUAD 2.4 רעיונות? תודה
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום, איזה חברה מתאימה לשידור HD ויש לה דרייברים תקינים ל UBUNTU? מה מומלץ?
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך שבכותרת. הבעיה היא שבדרישות (בלינק: http://www.gecube.com/products-detail-sas.php?prod_id=65313#Requirements) כתוב שצריך ספק של 450W ואני רוצה לקנות את המארז HEC 6A19B 400W. האם יהיו לי בעיות עם הספק הכוח בשביל הכרטיס? ובכלל - מה אתם אומרים על הכ. מסך? יש טוב ממנו ב-1K ?
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
מזה 16\12\8\20\25 MS ומזה רמת ניגודיות ומה יותר טוב למסך למחשב תודה
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
סתם אני שואל עזבו את שאר הכרטיסים... היתי רוצה שמישהו יענה באחוזים בבקשה זה היה עוזר לי מאוד..... טוב תודה
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס מסך שמתאים ללוח הנ"ל בתקציב של עד 800 ש"ח. חובה יציאת TVOUT. כרגע יש לי RADEON9800SE... האם השיפור יהיה משמעותי בכלל בתקציב הזה?
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אני מקווה שלא תיכנסו בי על השאלה הזו,אבל באמת אחרי חיפושים לא מצאתי את התשובה. בלי קשר לכסף האם הכרטיס הGT8800 החדש טוב מכל הבחינות מכרטיס GTS8800 640 MB ASUS?
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-