עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Tommy,

יש לי ATI Radeon 9600PRO הדרייברים החדשים של OMEGA 4.7 טובים?

2. מה גרסא הדרייברים הכי טובה לNvidia Geforce FX5200?, כעת אני משתמש ב76.10 שהם יותר טובים מהאחרונים שהחברה נוידיה שיחררה ואני רוצה לדעת מבחינת הביצועים מה הכי טוב? איזה גרסת דרייברים? :s05:

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  3. אני מקווה שזה מתאים לפה.. יש לי כרטיס מסך: gigabyte R9550 128MB 128BIT אני מתכוון לעשות לו OC, ושמעתי שכדי להתקין אומגה דרייבר במקום הדרייבר שמותקן לי עכשיו. 1. מישהו יכול להגיד לי איזה גרסה של אומגה דרייבר אני צריך להוריד, ואם אפשר גם קישור. 2. בנוסף ראיתי שבהתקנה של הדרייבר יש בחירה בין 3 אפשריות: (התמונה נלקחה מהאתר הבא: http://www.driverheaven.net/articles/omegadna ) במה אני צריך לבחור? תודה.

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  4. Started by avi2014,

לפני כמה חודשים דיברו שההכרזה של הכרטיס תיהיה במאי בינתיים אני לא שומע כלום מישהו יכול לחדש לי בנושא?

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  5. Started by dorariel,

ערב טוב ברשותי מחשב intel i5 2500 intel b3 4gb ram אשמח להמלצה לכרטיס מסך שיריץ לי את המשחקים שרצים כעת - BF3 , COD MW טווח עד 1000 , זה מספיק ? אשמח לייעוץ כי אני יודע שלכרטיסים אין סוף תודה !

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  6. http://www.glabs.co.il/Product.aspx?ProductID=124

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  7. Started by Reze,

יש לי מחשב שתומך בלחבר שני כרטיסים... עכשיו הכרטיס שיש לי זה 6600GT 128 MB אם אני יחבר עוד אחד אז יהיה לי 256MB או רק 128MB??

• 5 תגובות
    • 607 צפיות
  8. שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מחשב נייד של dell Latitude d820 הוא בא עם שני כרטיסי מסך עיקריים: NVIDIA® Quadro® FX 350M graphics card 256MB עם הכרטיס הזה - המחשב מגיע עם 2GB RAM NVIDIA® Quadro NVS 120M 512MB DDR - ועם הכרטיס הזה המחשב מגיע עם 1GB RAM ההבדל בין המחירים בין הראשון לשני עם ההבגדלים בזיכרון הוא 100 ש"ח - הבדל לא משמעותי. השאלה היא מה ההבדל בין הכרטיסים ומי עדיף? וכמובן שאלת השאלות איך ירוצו במחשב הזה VISTA עם AERO ועם משחקים חדשים שיצאו/ייצאו תודה! אבירם

• 5 תגובות
    • 607 צפיות
  9. Started by alergic,

כל פעם שאני נכנס ללוח בקרה של נוידיה או בכנסה למחשב המסך נכבה ונדלק מספר פעמים. על איזו בעיה זה יכול להצביע? חיברתי מחשב אחר למסך וניסיתי גם להיכנס ללוח הבקרה של כרטיס המסך ולא היו כיבויים- זה לא הבעיה במסך.

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  10. Started by slater,

היי יש ברשותי כ2000 שקלים לקניית מסך lcd בגודל 17 אינץ'. האם תוכלו להמליץ לי על המסך הטוב ביותר לתקציבי?

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  11. Started by Boidem,

שלום לכולם. רכשתי לפני שלושה ימים כרטיס מסך חדש Sapphire 4870 1gb . התקנתי את הדרייברים מהאתר של ATI ובאתי להפעיל את המשחק NFS UNDER COVER, ואני קולט במשחק שכל שניה המסך עוצר לפריז קצר תוך כדי אני שומע את הסאונד של חיבור וניתוק USB או התקן PNP אחר, והמשחק ממשיך להתקע. עברתי למשחק אחר PES 08 . הוא טוען ש"הכרטיס מסך שלי לא מספיק כדי לשחק במשחק זה" ניסיתי להפעיל את הSETTINGS של המשחק וגם הוא טוען שאין לי מספיק זיכרון בכרטיס מסך , שצריך מינימום 64 MB RAM ... ושוב, אותו כנ"ל לגבי הרעשים של החיבור וניתוק בכל פעם שיש אינטראקציה עם הכרטיס. חשוב לציין שאני עובד עם מתאם DVI-HDMI שמחובר לטלויזיה שלי LCD 42 . ניסיתי להחליף מתאם, לא עוזר, ניסיתי לחבר ל DVI ללא מתאם, לא עוזר, החלפתי מע…

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  12. Started by YinnoN,

שלום. יש לי fx5200 והתקנתי את הace mega codecs אבל הצבעים אצלי לא טובים זה פועל כאילו יש רק 16 צבעים. אני על הדרייברים של ה78 נדמה לי או משהו כזה ואני לא יודע איך לסדר את זה, זה קורה בכל תוכנה לסרטים. תודה.

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  13. Started by afikn,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך טוב שיתאים למשחקי מחשב חדישים ומשוכללים. הבעיה היא שאין לי מושג ירוק בכל מה שקשור בכרטיסי מסך: דגמים, יכולות, חיבורים, מושגים בסיסיים, בקיצור אני לא מבין כלום. הבעיה היא שאני תקוע ען משחק מדהים שלא מתפקד בגלל כרטיס מסך ישן, ואני מעוניין לקנות כרטיס חזק ומשוכלל בסכום של עד 1500 ש"ח - לא משומש. אשמח לקבל הסברים בסיסיים על כרטיסי מסך, דגמים, יכולות, חיבורים, מושגים בסיסיים ואיזה כרטיס מומלץ ואיפה הכי כדאי לקנות.. תודה רבה-רבה על העזרה!

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  14. Started by The UnKnown,

I am using LG795FT PLUS, my cuurent setting for the monitor are 1024*768 85HZ... should i increase the HZ to 100HZ, anyway, it has any influence on the frame rate in games ? Thanks! 8)

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  15. Started by אלון פ,

שלום לכולם אני רוצה לשדרג את המחשב שלי, ואני רציתי להיות בטוח שהאפשר לשים עליו את ה8800 GF. להלן המפרט: 2 processors running - Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz 502.7 MB (אני עומד לשדרג ל 4GB) על XP. כדאי לי? אם כן איזה סוג הכי מומלץ?

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  16. זאת התוצאה שאני מקבל כרגע עם המיפרט הבא: AMD64 3000+ 2000mhz@2200 GIGABYTE ?K8U s754, ULI, AGP, SATA? 1024 ddr a-data ?Radeon 9600XT TV, DVI 128MB ? מה תיהיה התוצאה בערך עם הכרטיס 6800GS ללא OC ?(סטוק )

• 5 תגובות
    • 607 צפיות
  17. Started by N N C,

טוב השאלה דיי ברורה, האם ניתן לשדרג רדאון 9550 לרדאון 9700 ? או שאפשר רק עם 9500 ?

18. Started by MORHAZAN,

שלום לכולם יש ברשותי שני מסכי lcd אחד של המחשב ואחד טלויזיה אני רוצה לחבר את שניהם במקביל ויש לי כרטיס מסך מובנה ובנוסף כרטיס מסך ג'י פורס 4 איך אני יכול לחבר את שניהם ביחד ?..(יש לי גם כרטיס טלויזיה אם זה עוזר)

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  19. Started by weissby,

הDVI יותר איכותי מהVGA, איך בדיוק? מה היתרון של הDVI מול הVGA כרגע אני על חיבור VGA בקרוסב אעבור לחיבור DVI (באותו במסך) השינוי הוא ברמה כזאת שגם אני עם העין הבלתי מזוינת שלי אוכל לשים לב לשינוי?

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  20. מפתחת הליבות הגראפיות NVIDIA ממשיכה לפנק אותנו, ואחרי Fallout 4 גם הכותר המוביל של אקטיוויזן מקבל מדריך רחב היקף שינסה לעזור לכל שחקני ה-PC לקבל תוצר ויזואלי מרשים יותר לכתבה: http://hwzone.co.il/מדריך-ביצועים-גראפיים-מפורט-עכשיו-גם-ע/

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  21. אני מתלבט בין 2 מסכים: סמסונג 173V "17 או LG L710S מה אתם אומרים? יש לכם אולי רעיונות יותר טובים?

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  22. Started by Sheirf,

אהלן חברה .. רציתי לדעת קצת פרטים על הכרטיס 7300GT הוא יצא בגירסאת AGP גם? מתי הוא מגיע לארץ? מה יהיה בערך המחיר שלו בארץ? ואם יהיה אפשר להגיע איתו בערך לרמה של 7600GS?(באוברקלוק/פתיחת צינורות) תודה רבה מראש לעונים יום טוב :]

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  23. יש לי בעיות עם הדרייבר החדש של ATI אני רוצה להחזיר את הקודמים 5.12 OMEGA עכשיו שאלה כדי להסיר עם הדרייבר קלינר דרך SAFE MODE.... אני מסמן בעצם את כל מה שרשום בו "ATI" ועושה START ? שאלה שניה לגבי CAB CLEANER שבתוכנה לעשות גם ל DRIVER.CAB וגם ל SP2.CAB ?

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  24. Started by athi,

אני רוצה ליקנות geforce 7900gt אבל עוד מעט יוצא DirectX®10 אז הוא לא יפעיל את DirectX®10 ? או DirectX®10 זה רק תוכנה?

• 2 תגובות
    • 606 צפיות

דיונים חדשים בפורומים