עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי בעייה מוזרה, שהתחילה כשהתקנתי Vista 64bit והחלפתי כרטיס מסך [שני האחרונים קרו ביחד]. פעם בכמה שבועות כשאני משחק משחק כזה או אחר המחשב נתקע, עם צבע מסויים במסך, לפעמים כחול, לפעמים כתום, ועכשיו היה אפור. נתקע לגמרי, גם אחרי ריסטרט עדיין תקוע המסך המוזר. צריך לכבות ולהדליק על מנת שזה יסתדר. הכרטיס בOC ל 675/1455/1224, מעולם לא עבר את ה65 מעלות, גם אחרי כמה שעות טובות בCrysis Wars. המעבד בתדרי Stock. מעולם לא עבר את ה 55 מעלות. מפרט מלא בחתימה. במשך ארבעה חודשים זה כבר קרה לי ארבעה פעמים באקראיות, פעמיים בTeamFortress 2, פעם אחת ב Crysis, ופעם אחת ב Crysis Wars. מישהוא מכיר את הבעייה ? קרה לי שוב כרגע ב Crysis Wars הכרטיס היה ב60 מעלות.

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  2. Started by ilaysk,

בדריבר של הכרטיס (7800 GTX ) כתוב טמפרטורה 54 ובאותו זמן כתוב בתוכנה של EVERST שהטמפרטורה היא 46 אז למה להאמין?!? ולמה יש הפרשים כאלה P: ?

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  3. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

המחשב שלי דיי חדיש ואפשר להגיד טוב. אז למה לעזאזל הוא מוציא לי ב3דמארק 2003 רק תוצאה של 5491? אני לא מבין את זה.... אולי כי יש לי ספק מתח זול? אם יש לכם הצעות לפיתרון אני אעריך. ואם אין לכם אז רק תרשמו לי את התוצאות של המרק שלכם ואיזה מערכת יש לכם. אולי זה לא נמוך כמו שאני חושב.... :-\

4. Started by Idan-h,

אני מצליח להציג את התמונה על הטלוויזיה, הבעיה היא שהתמונה מהמחשב יותר גדולה מהטלוויזיה, ולכן אני לא רואה את כל התמונה על הטלוויזיה, אלא רק חלק ממנה וכדאי לראות את חלקים שונים מהתמונה אני צריך לזוז עם העכבר ולכוון. מה שאני צריך לעשות זה להקטין את התמונה ומהמחשב שתהיה מותאמת בדיוק לטלוויזיה. בהגדרות של הטלוויזיה כתוב לי שהרזולוציה בטלוויזיה היא 1024*768, וזה נראה לי גבוה אבל אין דרך להקטין. ניסיתי לשחק גם עם ההגדרות של המידות זה לא עוזר (תמונה מצורפת) יש איזה תוכנה שיכולה לעזור? הכרטיס הוא Radeon 9550 עם דרייבר 5.7. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  5. הוא מריץ לי קריסיס על HIGH עם FPS בין 35 ל 40 עם רזולוציה של 1280 על 1024 יש לי כרטיס מסך CLUB3D READON HD 4850

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  6. Started by Domestic,

היי ברצוני לחבר את המחשב לטלויזיה, כי אני צופה בהרבה סרטים, ויותר נוח לי בטלויזיה לראות מאשר מול המסך של המחשב. עכשיו , העניין הוא שיש לי כרטיס מסך GT7600 של ליטידיק, שיש לו שתי כניסות של 21 פין של מסכים, ועוד כניסה אחד של S-VIDEO של 5 פין. עכשיו, העניין הוא שבטלויזיה אין לי כניסה של 5 פין. יש רק כניסה של 21 פין כמו שמחברים סוני פלייסטיישן(לפחות בסוני 1 אני יודע שזה ככה). האם קיים מפצל/מתאם כלשהו שנכנס לS-VIDEO ה5 פין של הכרטיס מסך, ויוצא לכיוון הטלויזייה עצמה ונכנס בעצם ל21 פין שדיברתי עליו? ואם כן, איך קוראים לו? איפה אני יכול לרכוש אחד כזה? ולא יהיו בעיות? כלומר אני אחבר את זה, תוך כדי שהLCD שלי מחובר ב21 פין, אוכל לראות בשניהם בו-זמנית? או שאני אצטרך להגדיר כל מיני דב…

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  7. Started by eliXir,

טוב אז.. אני קונה מחשב בימים הקרובים ורציתי לדעת עד כמה הכרטיס הזה: ALBATRON PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ירד במחיר בחודש הקרוב. במילים אחרות: האם צפויה להיות ירידה משמעותית במחירים במהלך החודש הקרוב או שמה הירידה לא תהיה עד כדי כך רצינית ועדיף לקנות כבר עכשיו אם אין סבלנות לחכות? ודרך אגב הוא עולה 1730 ש"ח

• 6 תגובות
    • 558 צפיות
  8. Started by Doron404,

אני זוכר שפעם מיקרוסופט לא אישרה את זה, (כדי לקדם את וויסטה) זה כבר אפשרי היום? כלומר משחק DX10 מודרני שיופעל בXP יראה עם האפקטים העדכניים ביותר?

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  9. חיברתי עוד כמה מאווררים היום וזה התחיל לעשות בעיות כאשר במשך השבוע האחרון לא היתה שום בעיה עם ארטיפקטים בכלל והכל עבד יפה מאוד וטוב זה ספק 300 שלHEC לפי ההאתר של ספיר צריך שייהיה מינימום 20A על 12V+ אצלי זה 15 וגם לפי כמה אתרים של בדיקה של כמה כח צריכה המערכת זה רושם לי שאני צריך איזה 350 + יש לי פנטיום 4 1.6 לוח אינטל -כ.רשת מובנה מופעל כרטיס קול live מודם רגיל radeon 9800 5 מאווררים זה כולל את אלה של הספק כח +זה של המעבד וגם הרגילים של המארז 2 ארדיסקים 7200 RPM כונן דיסקטים כונן dvd צורב 4 סטיקים זיכרון RDR 3 USB (מדפסת,מקלדת,עכבר) אז כנראה הספק הזה באמת לא מספיק לי וזה מה שגורם לבעיות.... מה לקנות במקום? enermax טוב ? 420W?

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  10. Started by avihy,

הכרטיס HD2900 PRO הושק. הכרטיס בא בשתי גירסאות: אחת עם 512MB GDDR3. אחת עם 1GB GDDR4 . מקור: http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=9050

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  11. Started by dorish,

אז ככה יש לי מחשב AMD 2.2 512 זיכרון 80 ג"גה והכי חשוב TI4200 אם יצאית תמונה וכנסת תמונה אז ככה אני רוצה להעביר את הסרטים ולערוך אותם אז אם איזה תוכנה לעשות את זה בשביל גם שזה לא יתפוס הרבה כול כך (אני רוצה שבערך שעה צילום הייה 500 מגה) הבעיה היא שבשבילי האיכות זה הכי חשוב לפני הכול כי זה סרטים שלי בחו"ל ואני רוצה לצרוב את זה בסוף ב VCD ולשמור את זה (כדי שאני יכול לראות את זה בכיף ב DVD) אז בנתיים מה שהצלחתי להעביר לא היה באיכות טובה מדי בשבילי אני רוצה יותר טוב האיים בכלל כדי לי לקנות עוד כרטיס מיוחד שיעביר לי לתוך המחשב (אני מוכן להשקיע כסף כי יש לי יותר מ 50 שעות צילום לערוך) המצלמה שאני משתממש אין לה יצאה USB או משהו דומה רק בננה ואם אני ישיג מצלמה כז…

12. משמעות הדבר הכרטיסים לא יכולים להגיע למיצוי PCIe 5.0 כל החדשנות הזאת לא שווה קניית מחשב חדש שימו לב מדובר כאן בכרטיס הכי חזק בעולם משמעות הדבר גם בדור הבא כרטיס 6080 לא יצטרך PCIE 5.0

13. שלום לכולם, התקנתי כרטיס מסך חדש 7300 GT עם זיכרון של 512 וכשאני מנסה להריץ פרו 2008 אני מקבל הודעה כזו the video card does not have necessary specifications (VRAM 64MB) מה הבעיה במחשב/כרטיס/משחק? תודה

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  14. מדוע לאחר שאני מתקין דרייבר ל voodoo 3 3000 על חלונות 2000 כל הצבעים של מערכת ההפעלה מתעוותים - משתנים ומתכערים לעומת הדרייבר המקורי שבא עם מערכת ההפעלה, ניסיתי לשחק בכל ניני הגדרות אך ללא הועיל, גם עם ההגדרה של "השתמש בכל הצבעים האפשריים" - החלה של הגדרה זו רק פגעה עוד יותר במצב הצבעים, מה דעתכם האם יש פיתרון?

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  15. היי... עד לפני היום הFPS שלי היה 60-80 בגרפיקה בינונית (5700le) והיום אחרי העידכון האחרון של המשחק הFPS פשוט צנח ל5-20 על גרפיקה הכי נמוכה!!!! פשוט אי-אפשר לשחק ככה.... עכשיו אני לא יודע אם זה בעיה במחשב שלי או בעידכון האחרון, ביררתי עם חברים שלי וגם אצלם אותה בעיה...אבל לחלק הFPS עלה (והגיע ל250!!!) יכול להיות שיש בעיות תאימות עם הדרייבר שלי? (71.89...) מה אני יכול לעשות כדי לסדר את הבעיה? תודה מראש install

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  16. Started by ZUMARA1,

אני רוצה להתקין את הDRIVER החדש של NVIDIA ואני רוצה לדעת בבקשה את כל השלבים כדי שלא יהיו תקלות ולהסביר כל שלב תודה .

• 5 תגובות
    • 558 צפיות
  17. חבר טוב שלי קנה כרטיס מסך חדש (GF9800GT). הוא ביקש ממני לשאול שאלה בשמו. אז ככה: יש לי כרטיס מסך 9800GT, בכרטיס מסך קיימות 3 יצאות, 2 של DVI והיציאה השלישית HDMI אני רוצה לעבוד על שני יציאות במקביל,זאת אומרת DVI ו-HDMI בשני מסכים שונים. הבעיה היא שרק יציאת ה-DVI משדרת. יציאת ה-HDMI לא משדרת למסך השני (טלויזיה). הבנתי שצריך להגדיר את ההגדרות של הכרטיס מסך כך שתתקבל התוצאה הרצויה. השמח לעזרה בשם החבר.

18. ואני משחק הרוב במשחקי ea games לכן מצד אחד אני חושב לקחת את הכרטיס מסך 7600gt במקום את ה 1800gto האם הדעה שלי נכונה ? יש לי כיוון להשקיע על הכרטיס מסך x1950p הבעיה שהוא reduon

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  19. Started by tranquil,

מישהו מכיר את המסך ? LG LCD FLATRON L1710B . מסך 17" . יש לי הזדמנות לקנות אותו מתצוגה עם 3 שנים אחריות במחיר של 1900-2000 שקל . הוא מגיע עם יציאת VGA ,DVI ,USB , קיים גם דגם ללא DVI,USB והוא זול בכ 100-150 ש"ח. המפרט: Color Support 24-bit (16.7 million colors Compliant Standards MPR II, DDC-2B, EPA Energy Star, TCO '99, VESA FPMPMI Power Consumption Operational 40 Watt Device Type Flat panel display / TFT active matrix Color Silver Dimensions (WxDxH) 16.6 in x 8.8 in x 14.6 in Weight 14.6 lbs Diagonal Size 17" Viewable Size 17" Dot Pitch / Pixel Pitch 0.26 mm Max Resolution 1280 x 1024 / 75 Hz

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  20. אהלן, כרגע יש לי Geforce9800GT אני לא מרוצה ממנו גם עובר למאקינטוש, אבל יש לי צורך בכרטיס מסך למשחקים. המפרט הינו: CPU: E8400 MOTHERBOARD: GIGABYTA 45DSL RAM: DDR 2 4GB 1000MHZ איזה כרטיס מסך יתאים לי? אפשר גם קצת יותר במחיר.

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  21. שלום רב לאחר רכישת מחשב - ללא מסך - הגיע זמן קניית המסך. אני גרפיקאית וצלמת מקצועים הזקוקה למסך באיכות טובה - אך אינני יודעת כמעט כלום לגבי המושגים של המסכים ולכן אשמח לעצותיכם. האם עדיף CRT או LCD? מכיון שחשובה לי מהירות ואיכות צבע -מה מומלץ? האם זה נכון שעדיף מסך של APPLE? ואם כן האם הוא יכול להתחבר גם לPC רגיל? ואין לי מושג מה סדר גודל של מחיר..... ממש אודה על עזרתכם.

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  22. אהלן! המערכת: מעבד core2quad Q8300 זכרון 4GB RAM לוח אם Gigabyte EP43-UD3L ספק huntkey 550w WIN 7 רוצה כרטיס למשחקי מחשב כי הX1950pro כבר לא סוחב (פשוט לא נדלקים בגלל החומרה שלו) עד 700 שח יש איזושהי עדיפות ATI מול NVIDIA ? תודה.

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  23. Started by shloosh,

יש לי כרטיס evga 7800gt ולפי מה שהבנתי המהירות של המאוור משתנה לפי הצורך למשל שאני נכנס למשחק המהירות נהיית גבוהה יותר ... ובעבודה רגילה המהירות נמוכה. אבללל שאני משחק הבנחתי שגם יש שיוני במהירות וברעש של המאוורר! הוא לא נשאר על מהירות גבוהה כל הזמן אלא לאט מהר לאט מהר כל הזמן...השינוי לא כזה מהיר אבל עדיין לא נראה לי שזה משהו שצריך לקרות. הוא לא אמור להישאר על מהירות גבוהה כל הזמן וזהו? אולי יש איתו בעיה? יש מצב שהמאוורר דפוק או שככה זה צריך להיות?

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  24. יש לי כרטיס מסך GF6600 ואני ממש חייב לבטל את האופציה VERTICAL SYNC ואני לא מוצא איפה אני מבטל את זה. אה, והתוכנה של הכרטיס מסך היא בעיברית. בבקשה תעזרו לי כי זה דיי דחוף תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  25. שלום וערב טוב-הטכנאי המחשבים התקין לי כרטיס מסך שקניתי ממנו,הנה הקישור: http://www.pointofview-online.com/GF6200Aagp.html זה הכרטיס שהוא אמר שהוא מביא לי-אבל זה בא עם צלעות ולא מאורר ואני רציתי לשאול אם זה משנה או לא כי אני לא מבין בזה כלום ואני מאוד מודה לכם שתעזרו לי

• 0 תגובות
    • 558 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.