עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. השקת הנייד הראשון עם Arc A730M במזרח ממשיכה לספק לנו תובנות מסקרנות אודות המיזם השאפתנילכתבה

2. Started by bah10,

קניתי את הRADEON 9700 PRO של חברת GIGABYTE אבל הוא עושה לי בעיות במשחק שאני הכי אוהב... COUNTER STRIKE המשחק מקרטע לי והכרטיס חותך לי הגרפיקה במשחק (קשה להסביר ) כל המשחקים החדשים עובדים טוב ואפילו רואים טוב יותר מהGEFORCE 4 4600 של ASUS אבל דווקא בCOUNTER STRIKE הוא עושה לי בעיות. התקנתי את הדרייבר האחרון של ATI אבל זה לא עזר, הבעיה נשארה אז לפני שאני זורק לפח את הGIGABYTE הזה ומחזיר בחזרה את הGEFORCE 4 4600 של ASUS יש לכם עצות מה לעשות? אגב הרצתי את ה3DMARK 2001 SE על הGIGABYTE וקיבלתי את התוצאה הבאה: 14,325 נקודות הנה המפרט מחשב: WINDOWS 2000 PRO מעבד פנטיום 4 2.53 לוח ASUS P4T 533 עם זכרונות 32 ביט RDRAM SAMSUNG 512 RDRAM 32 BIT שפועלים ב1066 מגה"צ כרטיס…

• 95 תגובות
    • 11.3k צפיות
  3. שלום לכולם, ברשותי מחשב נייד (HP אם זה ממש מעניין) שמגיע עם כרטיס גרפי GeForce Go 7400. לאחר קבלת המחשב, הכל עבד כראוי - בחיבור s-video, התמונה נראית על מסך הטלוויזיה ללא בעיות מיוחדות. ביצעתי עדכון של הדרייבר (ניסיתי שלושה מקורות עדכון שונים עם rollback לדרייבר בין עדכון לעדכון) הן מאתר Nvidia, אתר העדכונים של HP, ואפילו (הייתי חייב לנסות) מ-windows update. כולם הביאו לי פחות או יותר את אותה גרסת דרייבר (עם שינויים מינוריים כמו שפת הממשק עברית/אנגלית או minor-version). לאחר עדכון זה, הפלט לטלוויזיה (s-video) לא עבד, כלומר - על המסך הופיעו פסים מרצדים כשהעברתי את הפלט לטלוויזיה. למיטב הבנתי, יציאת s-video או לפחות הטלוויזיות עצמן (פשוטה, 28" לא משהו מיוחד, דק או בעל תמיכה…

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  4. Started by לוח שנה,

ראיתי שאנשים כותבים פה על זה. איפה זה?

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  5. Started by mosheazran,

מישהו יודע אם שווה לקחת את הגרסה הזאת LEADTEK Geforce 8800GT 256B של 256 מגה בית הוא עולה 1200-1300 והאם יש הבדל רציני בין זה ל 512 מגה תודה

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Mozana,

שלום לכולם, אל תשאלו איך זה קרה, אבל כמה כנפיים מהמאוורר נשברו. שאלה היא האם ניתן להשיג מאוורר המתאים לכרטיס מסך שלי, אבל רק את המאוורר ולא גוף קירור שלם, כי לקנות גוף קירור שעולה 300 שקל על כ. מסך שעולה 700 זה לא שווה בכלל.

7. לאחרונה הופיעה חברת סאפהיר, יצרנית כרטיסי הרדאון (אלו שכביכול Made By ATi), וקצרה שבחים רבים, בעיקר על איכות התמונה. שזה הדבר העיקרי שמבדיל חברה טובה, מחברת קבר. מישהו יכול להעיד על איכות בניית הכרטיס? במחירו הגבוה (pro9700 - כpro2300 ש"ח, 9000 - לא זוכר, בסביבות ה700) האם הוא שווה את זה? אולי דברים מאדם שקנה את הנ"ל?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  8. בכל זאת אני צריך

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  9. Started by ZZR,

6600GT - 1180 6800NU - 1590 הורדה משמעותית של כ 10% מהמחיר בשבוע שעבר...

• 9 תגובות
    • 793 צפיות
  10. Started by Dj Tal Doek,

שלום .. אני רוצה לשדרג כרטיס מסך .. תקציב שלי עד 500 שקל ועדיף כמה שפחות... המערכת שלי עכשיו היא כזאת : AMD 4200 אני עושה לה OC לוח אם: K9N Ultra 2GB Ram ספק 450W של EZ COOl אני רוצה להריץ מישחקים חדשים על גבוהה ושירוץ לי טוב.. (המסך שלי לא תומך ברזולוציה מעל 1024X768 ככה שלא ניראה לי תהיה בעיה .. ואני לא רוצה לשדרג מסך ) זה די דחוף.. ואני צריך סניף פה בחיפה .. תודה לעוזרים :-)

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  11. Started by dino,

אני מתלבט בין שתי מסכים ה-IIYAMA 452PRO לבין ה-LG F900B, אני לא ממש יודע מי יותר טוב כי המפרטים שלהם דומים. אני צריך את עזרתכם בבחירה. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום לכולם, זו הודעה ראשונה שלי בפורום, מקווה להצלחה. אני עומד לרכוש כרטיס מסך יד שניה (X800PRO של POWERCOLOR ב-200ש"ח) איך אני יכול לבדוק האם הוא תקין לחלוטין ? אשמח לעזרה, DAVID

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by FuZuL,

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3677 זה שווה ?

• 3 תגובות
    • 895 צפיות
  14. אני מעוניין לקנות את ה 6600GT בעל 128MB ,הוא יחסית יקר ולמרות שהוא 128MB ובכל זאת הוא מקבל ביקורות טובות האם זהו נתון שהוא קריטי עבור קנית כרטיס או שעדיף להוסיף זיכרון למחשב אני די מבולבל או לקנות כרטיס פחות טוב עם 256MB

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by segev22,

אני מעוניין לרכוש את הכרטיס הנל. ברשותי ספק כח 520 וואט של OCZ. יש לי תקע אחד של 6 פינים לכרטיס מסך.ולפי מה שהבנתי בכרטיס יש חיבור אחד של 6 ואחד של 8. השאלה שלי אם אני מקבל מתאם עם הכרטיס מסך גם ל8 פינים או שאני יהיה חייב לרכוש ספק כח חדש יותר? ??? בתודה מראש שגב שטובי.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום חברים , יש לי כרטיס מסך Quadro FX1100 ועדיין לא הצלחתי להבין אם יש אפשרות של TV-Out. יש איזשהו חיבור בכרטיס שאין לי מושג מהו מה שבטוח זה לא S-Video מישהו יכול להגידלי מה זה החיבור הזה???? תודה !

• 6 תגובות
    • 567 צפיות
  17. Started by erashel,

שלום, המחשב שלי הוא: I5 3750K 8 GB RAM HD6850 CROSSFIRE אני שוקל לשדרג לכרטיס מסך 280X במבצע של TMS שעולה 1022 ש"ח הביצועים של הכרטיסים שלי כבר לא משהו, השאלה אם זה ייתן לי שדרוג ששווה את הכסף? אני לא משחק כ"כ אבל בקרוב יוצא GTA שבו אני כן ארצה לשחק. ראיתי שיש גם 670 באותו מחיר בערך אבל נראה לי שפחות כדאי, ויש גם 7970 ב900 ש"ח מה כדאי לקחת ואם כדאי משהו אחר בכלל אז גם טוב. בנוסף רציתי לדעת, במידה ואני רוצה למכור את הכרטיסים שלי, כמה הם שווים בערך ביחד? תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Selinko,

שלום לכולם אני יודע שהנושא נטחן פה אבל איזה מבין הכרטיסים יותר טוב? האם הגיפורס אחרי אוברקלוק גדול יחסית יהיה יותר טוב מהרדאון? והתמיכה בDX9 היא ממש קריטית או שהיא מהווה שיקול מרכזי? בכלל היכולות אוברקלוק שלו כאלה טובות ?? (של הגיפורס) ועוד שאלה קטנה... יש לי RIVA TNT 32MB MODEL64 מרחתי עליו משחה טרמית והוספתי מאוורר 40MM על המאוור שבא איתו הרצתי RIVA TUNER והשעון ליבה היה על 120MHZ הצלחתי לשנות את זה למקסימום משמע 165 MHZ (CORECLOCK) יש סכנה שהוא יישרף או שבשעת מאמץ הוא פשוט יקפוץ לי מהתוכנית ??? אני יודע שזה יותר קשור לפורום אוברקלוק אבל אני לא רוצה לפתוח סתם נושאים. תודה לכל העונים ;D

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. ביחס לקופיגורציה. 2923, זו התוצאה ב 3DMARK05 P4 2.6 HT 478 צ'יפסט 915P 256MB DDR 400 (השני נשרף, אקבל חדש שבוע הבא) HD 40GB 7200 ללא OC. מה אתם אומרים על התוצאה, הזכרון הנוסף ישפר הרבה? כשאני עובד על תכנות תלת מימד, הוא מאד מאד איטי (זה אולי לפורום אחר) תודה רבה

• 5 תגובות
    • 835 צפיות
  20. Started by Dj Matan,

שלום, אני מחפש מסך LCD 7" שעמיד בפני לחות ועוד דברים.. בגלל שאני הולך לשים אותו בשירותים אצלי (איזשהו פרוייקט שלי....) כמובן שכמה שיותר זול...... תודה רבה לכם!!

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  21. השאלה בכותרת :

• 7 תגובות
    • 536 צפיות
  22. אפשר להחליף כטיס מסך באיי מק גי 5???

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  23. Started by Swed,

שאלתי את השאלה בפורום לוחות אם אבל המענה שם הוא לא ב100% ואני ישאל פה עוד פעם כדי לקבל 100% תשובה. יש לי לוח אם P35C-DS3R האם אני יוכל לשים את הכרטיסים החדשים כמו 3870X2/9800X2/7950X2... האם יש הבדל בין כרטיס 8800GT רגיל לבין כרטיס 8800GT SLI ? תודה על העזרה...אם המנהלים רואים בבקשה לא להעביר.

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  24. Started by RadeonXt,

אהלן , כרגע , יש לי 9600SE ואני מאוד מעוניין להחליפו. במקרה , בעוד שבוע וחצי דוד שלי מגיע מארה"ב. רציתי 9800PRO , אבל יקר מידי להורים.. אז חשבתי על 9600XT. האם שווה להביאו מארה"ב? תוכלו לתת לי לינקים לחנויות מחשבים בארה"ב (עדיפות לחנויות באיזור ניו יורק)? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 803 צפיות
  25. שלום אנשים, אז ככה יש לי מחשב בין 4 שנים, אלו הנתונים שלו: מעבד: AMD Athlon 64Bit 3000 לוח אם:Epox 8KDA3J (nf3) + SB(8ch) + S-ATA + LAN זכרון: PQI DDR 400MHz 3GB CL3 כרטיס מסך:ATI RADEON 9600XT 128Mb TV +DVI דיסק קשיח: WD 120Gb 7200rpm 8Mb S-ATA כמו שאתם רואים לא משהו מטורף, אני רוצה להחליף לו כרטיס מסך למשהו מתקדם יותר כדי שאני אוכל להריץ עליו גם משחקים. הכניסה במחשב שלי לכרטיס מסך היא AGP לא PCI-EX התקציב שלי הוא 700 ש"ח. אשמח גם אם תסבירו לי בבקשה מה הכוונה בצוואר בקבוק. חשבתי על הX1950 של ATI או ה- HD3850 גם של ATI. האם החלפת כרטיס המסך תאפשר לי להריץ משחקים ואילו משחקים. בברכה, אלדד כהן.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.