כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,956 דיונים בפורום זה
-
היי כשאני מכוון בדרייברים של הכרטיס את הריפרשים ועושה לו OK זה תמיד מבטל את מה שעשיתי ואז אני משחק על 60 הרץ אז מישהו יכול בבקשה לתת לי תוכנה שתסד את כל הריפרשים ותתאים לכרטיס שלי? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אני לא מצליח לראות את המחשב דרך הטלויזיה חייב עזרה דחוף
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
יש לי redeon 9200 pro ובמשחקים יש לי רק מקסימום 72 אפ פי אס איזה עידכון אני צריך להוריד בישבילי לעלות את האף פי אס שלי ל100?
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
יש לי redeon 9200 pro וה אף פי אס שלי רק 72 מקסימום איזה עידכון אני צריך להוריד בישביל להעלות את האף פי אס שלי..?
-
- 11 תגובות
- 931 צפיות
-
-
כמו שאתם רואים עדיין הXT יותר טוב באיכות תמונה אפילו שה6800 הוא כרטיס הדור הבא לדעתי זה עוד פשלה לNVIDIA
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
חברה מה שונה בין Radeon 9600 256 mb dvi+tv לבין הגרסה הרגילה ??
-
- 7 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום !!! קבלתי מחבר כרטיס פריסה. הבעיה שהוא לא יודע של אזה חברה הכרטיס.ואין לו את ה-DRIVER. יש על הכרטיס שני צי'פים של Philips. SAA7145 R2 SAA7111 יש לו חיבור PCI התקנתי אותו במחשב עם מערכת הפעלה XP הוא לא זיהה אותו. אם משהו יכול לעזור לי ? תודה...
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
הי, אני מתכוון לקנות מסך בקרוב ורציתי לשאול האם זה נכון שלF900P יש עיוותים טרפזיים בקצוות המסך שלא ניתן לפתור על ידי כיוונון המסך? רציתי גם לשאול עם השירות של היבואן של סמסונג הוא באמת גרוע כמו ששמעתי. תודה.
-
- 4 תגובות
- 534 צפיות
-
-
על כל כרטיס מסך שניתקלתי בו יש בדרך כלל בחלקו העליון חיבור פינים למה החיבור נועד? (אני לא מדבר על החיבורים כלפי חוץ )
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
עכשיו כשנכנסה החברה ELSA שהייתה ידועה בכרטיסים איכותיים, השאלה אם זה באמת משנה לקנות אותם או שאפשר גם לקנות ג'יגה בית וזה יהיה אותו הדבר...
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
לשנות כותרת? איזה מסך הכי טוב בה 1000 שקל מסך 17-19
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אני צריך אתר עם השוואת FPS בין כל כרטיסי המסך שיש. תודה.
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
הצעות בבקשה רצוי לשלוח לי גם לינק לאימיל לאתר בו אפשר לקנות את הכרטיס... kiril2004 AT hotmail.com תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אחרי שראיתי כל בנצמרק אפשרי על הכרטיס הזה אני מאוד מאוכזב ב Nvidia הסיבות: ביצועים עדין לא מספיק טובים במיוחד עם ה פילטרים , עדין הקטע של הפילטרים מקרטע אצל nvidia דבר שני קירור ענקי שעושה הרבה רעש ( ברור שכל חברה תעשה קירור משל עמצה ,אבל לפי מה שאני מבין צריך קירור עוצמתי , וספק דיי עוצמתי , שוב חוזרים על אותה טעות של ה 5800) ושלישי ביצועים לא כאלו מרשימים הוא רק פי 2 יותר מהיר מהכרטיסים של היום לא כזה ביג דיל...הבעיה באה שוב בפילטרים ששם הוא מת. כמו שתראו ב review של hexus נראה לי הם יתקנו את הבעיה ב 6900 הכרטיס הכי מצופה לדעתי זה ה x800 של ATI ATI הקירור שלהם בטח יהיה קטן ושקט (ואיכותי) הפילטרים יפעלו מעולה (עם עכשיו הכרטיסים של ATI קורעים את הכרטיסים…
-
- 35 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
הוא באמת טוב, אבל האכות תמונה של הr98 עדיין יותר טובה. אבל הם שיפרו http://www20.tomshardware.com/graphic/20040414/index.html האתר איטי - עמוס
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על TV-0UT, 128BIT, AGP X8, DVI, CORE500M R9600PRO 128MB DDR ב-160$ של גיגהבייט והאם באמת שווה להחליף את ה 8500 128 שלי כי שמתי לב שהוא פשוט עושה קצת בעיות עם משחקים כגון הנסיך הפרסי פאר קראי וכולה מה אתם אומרים?
-
- 10 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אני בונה מחשב שרת לקולנוע ביתי אשר יפעל על מסך פלסמה. אני מחפש כרטיס מסך שיוציא לי עם הרזולוציה הטובה ביותר. הכרטיס צריך להיות שקט ועם יציאת DVI כדי שאוכל לחבר אותו לפלסמה. מה מומלץ?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם זה טוב ? SAPPHIRE RADEON 9600 256MB DVI + TV והאם יש במחיר הזה משהו יותר טוב ? אבל במחיר הזה!!! לא חמישים שקל יותר ,במחיר הזה!!
-
- 5 תגובות
- 703 צפיות
-
-
האם זו טמפ` רגילה או שמשהו לא בסדר???
-
- 29 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי רדאון 8500 אל אי 128 הבעיה היא שמעט מאוד מהמשחקים העדכניים עולים לי הורדתי את הנסיך הפרסי וכל הזמן מופיע לי ה וי פי יו ריקובר ניסיתי לבטל אבל זה לא ממש עזר וגם בסטינגס low זה לא ממש עוזר מה שמוזר זה שמשחקים כמו מקס פיין 2 וניד פור ספיד אונדר עולים לי פיצוץ ממש עם סטינגס גבוהה בדקתי את הכרטיס והוא נראה לי ממש חם למרות שהחלפתי את המאוור הישן שלו עם מאוורר של גי פורס וזה עובד טוב יש לי דרייבר 4.4 מה הבעיה לדעתכם????? האם יתכן שהכרטיס עשה את שלו?
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
האם השפורפרת DynaFlat היא שפורפרת טובה? האם המסך Samsung 955DF הוא מסך טוב? (גודל נקודה של 0.20) תודה!
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
או קי התקציב הוא 1200 ש"ח LG לא בא בחשבון-אני שונא את הצבעים. מה שכן בא בחשבון זה samsung\mag מה יותר שווה לקחת מסף 19 או 17? בתקציב הזה?
-
- 5 תגובות
- 651 צפיות
-
-
זה כותרת טובה:<? RADEON X800 SE RADEON X800 PRO יש סיכוי שהכרטיסים האלו יעלו איזה 2000 שקל?
-
- 6 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אנשים אני מתקשה להחליט בין הכרטיסים... מישהו יכול להביא לי מפקט טכני של הכרטיסים האלה?? איזה כרטיס עדיף?
-
- 6 תגובות
- 576 צפיות
-