עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי Radeon 9200 על מחשב נייד. כדאי לי להתקין עם הCCC, בלי הCCC... ומישהו מוכן להסביר לי מה בכלל עושה הCCC?!

• 5 תגובות
    • 542 צפיות
  2. אז קניתי מחשב חדש...הייעוד- מערכת קולנוע ביתית, מוזיקה, טלביזיה (כרטיס טלביזיה) וקצת משחקים (FS2004 מדי פעם) כרטיס מסך- XFX 6200 ומסך 19" BENQ 12 m/s ובהירות 1:600.... דעתכם? וזה המפרט המלא... מעבד P-4 3,0 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB S775) לוח אם ABIT-AG8 (915), S-775 זיכרון 512MB Kingston כרטיס מסך PINE-xfx 6200 256MB DVI,TV,PCI-E דיסק קשיח WD-120 GB 7200 ATA-100 (8MB) כונן LG X16 כונן LG 52 x 32 x 52 (kit) כרטיס טלויזיה ASUS PC-TV+FM מארז Thermaltake Xaser III VM-3000A midi מסך BENQ 19 רמקולים CREATIVE Inspire 5200 sub + 5Sp

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  3. Started by BURTON,

אני עובד כרגע עם שני מסכים(CRT) במוד של extended desktop. הבעיה היא שאת ה-TaskBar אני רואה רק במסך השמאלי ואני רוצה שהוא ישתרע גם על המסך הימיני יש לי Radeon 9600Pro עם הדרייברים האחרונים כולל CCC. מה אני צריך לעשות כדי ששורת המשימות תשתרע לי על שני המסכים? תודה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  4. Started by AvigdOr.GT,

אני אחרי פירמוט, ואני מחפש דריביר שמתאים לכרטיס שלי - 6600GT Leadtek אני כרגע עובד עם ה71.80 אבל נראה לי שהוא מגמגם במעט ואני רוצה להחליפו, יש המלצות?

5. Started by Itay Zafrir,

שלום, אפשר לקבל המלצה לכרטיס מסך בתקציב של 500 - 600 ש"ח. הכרטיס מיועד למשחקים. תודה

• 4 תגובות
    • 542 צפיות
  6. Started by foxil821,

ברשותי סמסונג B450 חיברתי את כבל ממחשב בחיבור VGA‏, אני שוקל לחבר את מDVI‏ ל-HDMI‏ ויש לי מספר שאלות: 1. ברשותי כרטיס מסך 7600GS‏ לא הצלחתי למצוא באתר על איזה רזלוציה מקסימלי יכול להגיע בחיבור DVI‏ לטלוויזיה? 2. ברשותי מסך מחשב LCD‏ בחיבור DVI‏ יכול להגיע מקסימום עד 1440X900, האם חיבור חלופי VGA‏ יכול להגיע למקסימום זהה לחיבור DVI?‎‏ ואין שינוי משמעותי באיכות המסך? (המסך המחשב לא תומך בHD FULL‏)‏. 3. איך אני יכול לחבר קול ממחשב לטלוויזיה עם חיבור DVI‏ לhdmi‏ בערוץ אחד?

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  7. Started by Riaz3r,

שלום, לאחרונה לאחר חצי שנה שלא נגעתי במחשב נתקלתי בבעיה עם פונטים בווינדוס, במשחקים, באינטרנט ואני לא מצליח להבין מאיפה הבעיה. הנה תמונה מתוכנה שאני משתמש בה וזה קורה גם במשחקים ובעוד כל מיני תוכנות (סקייפ,באטלפיילד) http://img718.imageshack.us/img718/9454/captureaj.png יש לי כרטיס מסך 5770, עם קצת אוברקלוק, ניסיתי גם בלי אוברקלוק וזה לא משנה כלום, יש לי את הדרייברים הכי חדשים (11.3) וזה קרה לי גם ב11.2. הצאט בפייסבוק הטקסט לפעמים עובר בין מצב מובלט (אבל ממש קצת) למצב רגיל כל כמה שניות. ביוטוב זה היה קורה לי ברגע שהגדרתי בסקריפט מיוחד להציג את הסרטונים ממצב של הכרטיס מסך, וברגע שביטלתי זה לא קורה כבר רק ביוטוב!! אבל עדין אפשר לראות מאיין blur כזה לטקסט. ניסיתי לשחק עם ההג…

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  8. Started by shaharor3,

יש לי מחשב לא כזה ישן.. 3-4 שנים. מפרט: מעבד- intel core 2 due, E4500. GB 1 כרטיס ראם. directX 9.0 כרטיס מסך- nvidia GeForce 7300 LE (זיכרון 512MB) ספק כוח 300W אם זה עוזר.. בעיה שלי היא במשחקים כמו- PES 2010, call of duty modern warfare 2, prototype... הם עולים לי על המחשב אבל ברגע שאני מתחיל לשחק הם זזים בתקיעות / קפיצות. רציתי לדעת האם הבעיה היא בכרטיס מסך? במעבד? בזכרון הראם? או בעיה אחרת. אשמח לעזרה שחר.

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  9. שלום לכולם, ברשותי מחשב נייח לא חדש, עם לוח אם GA-K8NS-939. לאחר כמה הודעות בווינדוס על בעיה עם מאיץ ה-AGP, המחשב התחיל לקפוא בעת העלאת הווינדוס. הבנתי שאני צריך כרטיס מסך חדש, שאלתי היא איזה כרטיס מסך אני צריך מבחינת מאפיינים על מנת שיתאים ללוח האם? אני מעוניין בכרטיס מסך PCI למקרה והתקלה היא לא בהכרח בכרטיס המסך אלא בסלוט של - ה-AGP. האם יש לי אפשרות בלוח זה להתקין כרטיס שהוא PCI EXPRESS? תודה מראש, צחי

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  10. שלום שאלה שעלתה בעקבות כתבה באתר http://hwzone.co.il/news/133113 כמה מסכים ניתן לחבר לכרטיס 5750 יש לו 4 יציאות שני DVI, HDMן, DP, לפי מה שהבנתי כרגע ניתן לחבר 3 מסכים שונים. בכתבה כתוב כי יצא כרטיס 5870 עם 6 יציאות DP שניתן יהיה לחבר לו 6 מסכים שונים כך שטכנית אפשרי לחבר לכל יציאה מסך. השאלה האם בעקבות עדכון תוכנה יהיה ניתן לחבר 4 מסכים לכרטיס 5750? תודה

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  11. Started by nadav2605,

שלום לכולם, לאחרונה יצא לי להתעניין בדגמי ומחירי כרטיסי מסך למחשבי משחקים. ראיתי שבעוד שרוב החברות מוכרות למשל את כרטיס ATI HD4850 512MB GDDR3 בסביבות המחיר 700 ש"ח (ממוצע - תלוי איזה חברה), חברת Power Color מוכרת את כרטיס זה עם זכרון 512MB GDDR5 ב550 ש"ח בלבד. איך זה ייתכן? האם יש פה קאץ'? רק אני חשדן בגלל זה והאם יש לחשדנות הזו סיבה? אגב, תופעה דומה לזו קוראת גם עם הרבה כרטיסים אחרים. תודה רבה!

12. Started by nwbugo,

שלום, אני מחפש כרטיס מסך מומלץ של Nvidia עד 1200 ש"ח, לגיימרים.

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  13. Started by GORDY,

אני מעונין להתקין מערכת הפעלה חדשה ווינדוס 7.האם להסיר כרטיס אחד בהתקנת המערכת .או אין צורך פשוט להשאיר את שניהם?

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  14. Started by zorba17,

היי הכרטיס מסך שלי כבר מתחיל לעשות בעיות ואני רוצה לרכוש כרטיס חדש, כרגע יש לי radeon HD 4850 1GB ובעיקרון התקציב שלי לכרטיס זה לא יותר מ750 ש"ח. סתם מתוך עניין הסתכלתי על שני דגמים: [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]HD 6850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E‎ ‎GTX550 Ti 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E [/td][/tr][/table]בכל מקרה אני כרגע עם ראש פתוח בנושא אז עם יש דגם אחר שממליצים אני אשמח. תודה מראש[/t][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  15. Started by ohad80,

אני מעונין לרכוש כרטיס מסך ולפי מה שקראתי ה 6850 במחיר הכי אטרקטיבי המפרט: i5 2400 8gb g.skill ram gigabyte ga z68x-ud3h-b3 כמה שאלות 1. האם PES/FIFA 2012 וסירטי 3D יעבדו חלק על LG LED "42 2.האם יש כרטיס עדיף בתקציב שלי 3.איזה ספק טוב במחיר מינימלי לכרטיס

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  16. Started by הקוסמת מארץ עוץ,

היי, מקווה שזה אכן הפורום הנכון. יש לי מחשב כמעט בן 4, שעדיין רץ כמו מלך. יש לי כרטיס מסך ג'יפורס 7300 LE, הבעיה היא בחיבורים: אם מחברים את המסך מאחורה ליציאת כרטיס המסך, אני מקבלת הודעה "נו סיגנל". רק כאשר מחברים את המסך לכרטיס המובנה בלוח האם אפשר להשתמש בו. בדקתי בביוס שהמחשב אכן מוגדר להשתמש בג'יפורס ולא במובנה, אבל הבעיה לא נפתרה. הסיבה שזה מפריע לי, היא שלעיתים קרובות אני צופה בסרט/סדרה כלשהי, יש לאג מסויים (לרוב רק התמונה, הקול ממשיך כרגיל) ושומעים שהמחשב ממש מתאמץ.אני רוצה לבדוק אם הבעיה הזו תיפתר במידה והמחשב ישתמש סוף סוף בג'יפורס. אגב, בדקתי שהכרטיס יושב טוב בסלוט שלו. מה ניתן לעשות? תודה.

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  17. שלום לכולם, היום ניסיתי לעדכן את הדרייבר של כרטיס המסך שלי במחשב הנייד. הכרטיס המדובר הוא HD 5470. לאחר הורדת הדרייבר כראוי, הסרתי את הדרייבר דרך הקונטרול פאנל. במהלך ההסרה, מסך המחשב כבה לחלוטין, אך המחשב המשיך לדלוק. המתנתי כ-10 דקות וכשראיתי שאין שינוי, עשיתי ריסטארט ידני. לאחר מכן, המחשב הראה כאילו הסרתי את הדרייבר ולכן ניסיתי להתקין את החדש. לא ממש צלח. ניסיתי עוד כמה פעמים גם דרך דרייבר סוויפר וגם דרך הקונטרול פאנל. לאחר כל התקנה מופיעה לי בלוג של ההתקנה הודעת שגיאה, אשמח אם מישהו יאכל לפענח אותה, אולי הבעיה היא חומרתית ואני צריך להפעיל את האחריות. ההודעה היא כדלקמןקובץ מצורף). במידה שזה תקלת חומרה ארצה לדעת זאת במהרה, על מנת להפעיל את האחריות בהקדם האפשרי.…

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  18. או שאני חייב כרטיס וידיאו ייעודי בשביל לחבר אותו? בכל אופן החיבורים של הS-Video לא מתאימים למכשיר וידיאו שלי. אם צריך לקנות כרטיס וידיאו על מה הכי כדאי ללכת? חברה, דגם,? תודה לכם.

• 5 תגובות
    • 541 צפיות
  19. מזה בעצם אומר? הוא הגיע כברירת מחדל על 60 hertz ועכשיו שיניתי ל-75 מה עשיתי בעצם? מה הכי מומלץ?

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  20. Started by gambitaw,

*

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  21. Started by Amit_Alcobi,

יש חיה כזאת?

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  22. שלום שוב, לפני כחודש ניסיתי להמהיר את הPowerColor x1950pro שלי באמצעות התוכנה שבאה עם הכרטיס (CCC - Overdrive). הכרטיס הגיע לתדרים סבירים אבל לא החזיק מעמד בOC וקרס לאחר בדיקת מאמץ קצרה ו/או במשחקים. גם OC מזערי גרם לכרטיס לקרוס, והחלטתי שחבל על המאמצים לסחוט עוד ביצועים מהכרטיס. במהלך כל הניסיונות לבצע OC הכרטיס לא התחמם מעבר ל65 מעלות, לכן הבעיה כנראה היא במתח. בכל מקרה, מאז אותם נסיונות אני סובל מבעיות שונות בכרטיס - החל מקריסות בעת מאמץ: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=240884.30 ועד לביצועים גרועים (הכרטיס מקרטע (!) לפעמים בCOD2, בהגדרות גבוהות). ישנם גם משחקים שאני זוכר שלפני הOC רצו חלק, וכעת עם אותן הגדרות הם לא סוחבים. רזולוציה של 1280x1024 היא מילה …

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  23. התקנתי ויסטה (לא פעם ראשונה) אבל הפעם אני לא יכול לעשות OC לכרטיס מסך כי הATI TOOL לא מזהה לי אותו (7300GS) וגם אחרי ההתקנה של הקובץ רג'סטרי הוא לא מזהה (אולי צריך להתקין את הדרייבר שבא עם הכרטיס ולא מהאתר של NV ? ) ..... כאמור עשיתי OC לכרטיס הזה בויסטה בעבר עם ATI TOL. והשאלה השניה היא, מכיוון שהATI TOOLS לא מזהה לי את הכרטיס חשבתי לעשות OC דרך התפריט הקלאסי (ולא דרך החדש המעצבן הזה), איך אני מחזיר אותו ? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  24. Started by omri_drums,

טוב, נתחיל מזה שאני לא מבין גדול במחשבים ..חח קניתי מסך wide 19" ויש לי כרטיס מסך פשוט . עכשיו את התמונות במסך אני רואה מעוותות ורחבות .. השאלה שלי אם צריך לקנות כרטיס מסך מיוחד . או שאפשר לתקן את זה בדרך אחרת ? תודה (:

• 9 תגובות
    • 541 צפיות
  25. Started by hj4ever,

הזמנתי מחברה מחשב מותג DELL optiplex gx745, ורציתי לשדרג את כרטיס המסך המובנה לכרטיס 1950gt super. לאחר שקיבלו את החלקים והחלו להרכיב לי את המערכת, קיבלתי טלפון שכרטיס המסך לא נכנס לי במארז, רק בלי התופסנים שלו, דבר אשר עלול לגרום לקצר. המארז הוא מסוג mini tower (מסתבר), והנה שני לינקים לתמונות שלו שמצאתי בגוגל.. http://www.uhasselt.be/cid/aankoop-pc/gx_mt_front_314x314.jpg (תמונה יותר טובה) http://www.colindiponio.com/images_wp/gx1024x768.JPG השורה התחתונה היא: איזה כרטיס, עד 1000 שקל ככה, אתם ממליצים לי לקנות שבטוח ייכנס לי למארז? או שאין סיכוי ובכלל כדאי את המארז להחליף..? תודה מראש עריכה: מצאתי שגודל המארז באינצ'ים הוא: H: 16.20" W: 7.40" D: 17.00"

• 6 תגובות
    • 541 צפיות

דיונים חדשים בפורומים