עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by tm1988,

http://www.mabat2005.com/store/viewItem.asp?idProduct=4014 שווה משהו?

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  2. אז ככה אני מריץ 3DMARK06 עם המערכת הבאה: E5200 @ 3100 4GB G.SKILL 1000MHZ HD4830 @GPU:690 MEM:1180 ואני מקבל רק 12000 ב3DMARK06 כשאני ראיתי ביקורות שבהן ה9600GT מביא תוצאות כאלה בלי OC.... מה הבעיה פה?

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  3. מחפש לקנות כרטיס מסך במחיר משוער 700 ש"ח שהייעוד שלו עבור משחקי מחשב. הסלוט שיש בלוח הוא PCI EXPRESS הרגיל (לא גירסא 2.0) איזה כרטיסים טובים אתם ממליצים מניסיון שאפשר לקנות במחיר הזה?

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  4. Started by joni69,

רציתי לדעת מה הוא הכרטיס מסך הכי טוב שאפשר להשיג עד 1500 שח למשחקים כרטיס שהרוב קונים שמביא תמורה משתלמת לכסף ואיזה כרטיס הכי טוב לרינדורים ועבודה בתלת מימד עד 1500 שח

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  5. Started by gooz,

שלום אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש למחשב ששידרגתי ואני קראתי די הרבה בפורום הזה על הכרטיסים העלות שלהם והביצועים אבל עדיין לא הצלחתי להוציא תשובה ברורה על האם הכרטיסי מסך של הדור הישן כמו זה שאני רוצה לקנות R9600XT יחזיקו מעמד די טוב במנועי גרפיקה של המשחקים הכבדים שהולכים לצאת אפילו אחרי HL2 ןDOOM3 האם שווה לי לקנות אותו? או לחכות ממש ממש הרבה זמן עד שיהיה לי אם בכלל כסף לכרטיס מסך יותר חזק מהדור החדש. ואני שואל את זה בגלל שהיה לי למשל ג'י פורס 2 64 בזמנו שהוא היה די טוב ואחרי איזו שנה כבר לא ממש יכולתי לשחק בכלום וזה מבאס :\ האם זה מה שהולך לקרות עם הכרטיסי מסך מהדור הישן? שאחרי תקופה קצרה אני כבר לא יוכל להריץ משחק בצורה נורמלית וחלקה? תודה

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  6. Started by seren99,

מעניין אותי מהן המטרות לחיבור זה ,ואני משאר שלכל מטרה ישנם גם דרישות שונות מהכרטיס פשוט קונה מחשב חדש ורוצה ללמוד את הנושא

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  7. Started by Idan-h,

הCatalyst 5.1 או Omega 2.5.9.7a שמבוסס על הCatalyst 4.12? הכרטיס הוא רדאון 9550 128BIT שאני אקבל מחר או מחרתיים. תודה.

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  8. שלום לפורום.... מצאתי שני מסכים ואני מתלבט איזה אחד עדיף לבחור: http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=1694 http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=1426 המטרה של המסך היא לא מסך לגיימרים כבדים אלה מסך דק לקצת משחקים, קצת עבודה בפוטושופ וקצת גלישה. עם ניגודיות סבירה (1:600~1:700) ונתונים טובים... האם שני המסכים באלו ישמשו אותי טוב? אולי יש לכם מסכים יותר טובים להציע? באותו מחיר? ואולי יותר נמוך תודה רבה. :coolman:

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  9. Started by SharonSx,

אני צריך המלצה לכ.מ. בסביבות ה 600-650 ש"ח שיתאים לחיבור AGP, ושיהיה הכי חזק וטוב שאפשר להשיג במחיר הזה. תודה מראש,

• 6 תגובות
    • 584 צפיות
  10. צריך שהחנות תהייה א.מחשבים( iqpc.co.il)- יש לי שם זיכוי תודה.

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  11. שלום לכולם, חיפשתי ברשת תשובה לשאלה הנל ולא מצאתי. במידה ואני רוצה לשלב כרטיס FireMV 2450 וכרטיס RADEON 6950 באותה מערכת ע"מ לשחק על ה 6950 ולחבר ארבעה מסכים ל2450 עבור אפליקציות 2D. האם ניתן לעשות זאת? כרטיס FireMV צורך הרבה פחות חשמל מכרטיס Radeon 6950, אך לא מספק ביצועי 3D כלל. האם ניתן לשלב את שני הכרטיסים על אותו לוח? האם זה אפשרי מבחינת דריוורים?

12. Started by kisin,

קניתי מסך חדש ואני מחפש לקנות כרטיס מסך לאפיק agpX8, שיהיה זול ככל שניתן ויהיה שימושי בעיקר לצפייה בסרטים. שיתמוך בHDCP אם אפשר. על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  13. Started by nadaw,

שלום לכוווווווולם !! תגידו... יש אשכרה הבדל באיכות קליטה בין כרטיסי טלוויזייה ? לאיזה יש תאיכות הכי טובה ? וד.א ... סתם שאלה... כמה עולה עוד ממיר בערוצי זהב/הוט ? נדמה לי שזה תשלום חודשי..... צודההה

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  14. Started by vourt,

קניתי מחשב חדש AMD 3000 + 512MB ADATA +Gigabyte Mother Board+ Radeon 9600XT Saphire הבעיה היא שכשמפעיל משחק, אחרי כמה דקות המשחק פשוט נופל חזרה לוידוס (ללא שום הודעה) או פשוט תוקע את המחשב למצב של - Power Off - זה הדבר היחיד שמשחרר אותו. מבחינת DRIVERS הכל מעודכן 1000%. יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות? להחליף את הכרטיס מסך?

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  15. Started by AreaDooM,

אני צריך המלצה למסך LCD טוב17'' שיתאים למשחקי מחשב ורצוי חיבור DVI אני לא ממש מבין בזה אז תחליטו אתם מה התקציב הממוצע למסך עם דרישות כאלו. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  16. Started by lior46,

מה יכולה להיות הבעיה? אם התוצאות שהוא מציג בתוכנות הבנצ'מרקים הם על הפנים לדוגמה 7000 ב 3d mark 2001 הדרייברים שהתקנתי הם הכי חדשים. המעבד הוא 3000MHZ 1 ג'יגה זכרון

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  17. Started by ambc,

שלום לעוזרים יש לי הזדמנות לקנות כרטיס מסך מחו"ל - תקציב 200$. המחשב הנוכחי קצת חלש- מבוסס אטלן 64 3000+ וגי'גה זכרון- -אפוציה שידורג ל2 גיגה. מחפש כרטיס עלות תועלת לטווח ארוך, למשחקים כמו MOH AIRBORNE , COD4, CRYSIS וכדומה חשבתי על 8800GTS או ATI 3870 HD מה דעתם? תודה AMIRBC

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  18. הת'רד הזה הוא בשביל להראות לחבר מהי התושבה הנכונה הוא אומר שאם הוא קונה 7800GTX כפול ליבה ושם את זה על לוח הSLI שלו ואז מחבר לחריץ השני 7800GTX רגיל אז הפ יעבדו אני אומר שהם לא יעבדו כי דבר אשון צריך לוח שתומך בquad sli ודבר שני צריך quad יכול לעבוד רק עם 4 GPU ולא 3 וSLI רגיל יכול לעבוד רק עם 2 ולא עם 3 מי צודק ?

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  19. Started by cohenkobi1,

הכנסתי את הפלאג אין של hollywood FX ל- premier שלי... אבל כשאני מבצע Export ההבעיה היא שרק באפקטים של ההוליווד' הוא מוסיף לי מין כתובית שקופה באמצע המסך של PRO PLUS אני לא יודע איך להוריד אותה.... אם למישהו יש רעיון...... בתודה מראש. קובי.

20. היי, קניתי טלווזיה חדשה LCD 37 אינצ' HD. חברתי אותו למחשב עם כבל HDMI ואני רואה הכל מצורה מדהימה, אבל שאני רואה בסרטים או כל מה שיש לו רקע\צבע שחור אני רוצה אותו בצבע ורוד או משהו מוזר ובאיכות לא טובה... והצבע משתנה מכל מיני זוויות. האם אתם יודעים מה הבעיה? האם פשוט ככה זה? (לא יכול להיות) אני רוצה לציין שלכרטיס מסך שלי יש יציאת DVI, אז קניתי מתאם של DVI ל HDMI, והחיבור עצמו הוא HDMI בסופו של דבר.. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  21. Started by VeR-MaN,

מחפש כרטיס מסך עד 300-400... תנוו לי את האופציה הכי טובה... כחו לדוגמה מהאתר ksp.co.il בשביל מחשב: אינטל דו קור של 1.6 512 זיכרון

22. Started by Yaniv.E,

שלום, איזה חברה מתאימה לשידור HD ויש לה דרייברים תקינים ל UBUNTU? מה מומלץ?

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  23. Started by Gangster,

מזה 16\12\8\20\25 MS ומזה רמת ניגודיות ומה יותר טוב למסך למחשב תודה

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  24. שלום לכולם, בהמלצת החברה פה אני קונה HD4770. בד"כ אני מכיר ואוהב מוצרי ASUS למיניהם, רק שלצערי (או שלא!) עוד לא מוכרים את הדגם שלהם בארץ, מה שהצלחתי למצוא זה רק GIGABYTE ו- SAPPHIRE שאין לי שום ניסיון איתם חוץ מזה ש- GB נשמעים לי מוכרים יותר! 1. מניסיונכם, מה עדיף ? 2. האם אפשר למצוא בארץ משהו אחר ? בכלל יהיה יתרון למשהו אחר ? ------------ -סופ"ש נעים- ------------

• 1 תגובה
    • 584 צפיות

דיונים חדשים בפורומים