עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מלחמת מחירים אמיתית ברמות מחיר של פחות מ-500 דולר? זה מה שעשוי להיות צפוי לנו בתוך כחודשלכתבה

2. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש. יש לי תקציב של 1200 ש"ח איזה כרטיס הכי משתלם ומאיזה חנות? לא משנה החברה. תודה מראש לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  3. יש לי ראדון 9800 פרו של MSI ליבה של R360. איבדתיח את המפצל הזה של MSI של היציאת SVIDEO זה לא חיבור SVIDEO רגיל זה כנראה כבל מיוחד של MSI.. למישהו יש מושג איזה קבל זה ואמיהפ להשיג תודה?

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  4. Started by ita123,

שלום לכולם אני רוצה לשדרג את כרטיס המסך שלי HD 3650 לכרטיס מסך שיוכל להריץ לי משחקים כמו FAR CRY 2 ו CRYSIS בצורה טובה כי הכרטיס הנוכחי קצת מקרטע. כרגע אני משחק ברזולציה של 1024/1280,אבל מדי פעם גם ב 32' LCD ברזולוציות גבוהות יותר. ההתלבטות שלי היא בין הכרטיסים הבאים : אפשרות ראשונה - http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1141 מבחינת המחיר הוא הכי זול שמצאתי לכרטיס הזה והאפשרויות השניות - http://www.skypc.co.il/pl_product~44013~8~0.htm או - http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1310 אם יש כרטיסים אחרים שעדיפים על הכרטיסים האלו באותו טווח מחירים פלוס מינוס אשמח לקבל עזרה ותגובות.

5. שבת שלום לכם תומכים חביבים אני כבר ממש עומד להזמין את המחשב הבא שלי ( ) ויש לי שאלה: מה עדיף לי,לקנות 2 Geforce 6600GT ושהם יפעלו יחד בSLI או לקנות כרטיס Geforce 6800GT יחיד?

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  6. השימוש העיקרי שלו יהיה משחקים, לא בטירוף דווקא ויזואליציות בווינאמפ וכו'... חשוב TV OUT באיכות גבוהה לא מעוניין באוברקלוקינג תודה מראש, נירטי

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  7. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://forums.overclockers.co.uk/showthread.php?s=&threadid=17258828 http://www.ixbt.com/video2/fc12-2.shtml זה ברוסית דרך אגב :-\ תשימו לב באתר הזה רשום SM3 אבל הכרטיס הזה לא תומך SM3 אלה רק SM2B!! אבל תראו את ההבדל בין SM2 ל-SM2B איזה הבדל ענקי ואני חשבתי ש-SM3 נותן בוסט לגיפורסים!! תראו מה זה עשה לרדאונים (SM2B)

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  8. http://ir.ati.com/phoenix.zhtml?c=105421&p=irol-newsArticle&ID=844437&highlight= עוד לא בדקתי את כל הכתבה רק דיפדפתי כי חזרתי לא מיזמן מהעבודה אבל אמור להיות דמו בגימספוט http://www.gamespot.com/pages/features/onthespot/index.php

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  9. החלפתי לאחרונה כרטיס מסך מ- NVIDIA GeForce 7300GT ל- ATI Radeon X1650 PRO. הכל עובד חלק חוץ מזה שמסך ההפעלה (שרשום בו את לוח האם שלי) של הביוס מופיע בצבעים מוזרים עכשיו. גם הצבעים של הביוס עצמו קצת השתנו. זה לא ממש מפריע אבל רק רציתי לדעת אם זאת בעיה ואיך אפשר לפתור אותה.

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  10. Started by nrg man,

כרגע יש לי redeon 4870 ובגלל שהוא רועש מאוד כבר תקופה ארוכה ואני לא מצליח לתקן את זה אני שוקל אולי לקנות כרטיס מסך חדש. אני כרגע סטודנט אז התקציב מצומצם ופחות חשוב לי עמידות למשחקים. עם הכרטיס הנוכחי עדין הצלחתי להריץ משחקים ברמה טובה. ראיתי שיש כבר סדרה 6000 ו-7000 באזור 200-400 שקל שזה בערך התקציב שלי. יש לי מספר שאלות: 1. אולי זאת שאלה תמימה אבל אני באמת לא כל כך מבין בדברים האלו, בזמנו שקניתי את הכרטיס הוא עולה לי באזור ה-1000 שקל ועכשיו אני רואה את הסדרות האלו ברבע מחיר, הם עדין מן הסתם יותר טובים ממש שיש לי כרגע נכון? 2. במידה ואני קונה החיבור שיש לי כרגע על לוח האם מתאים? 3. במידה ואני קונה אני צריך לפרמט את המחשב? 4. וכמובן אם אני מחליט לקנות, איזה דגם אתם הכי ממל…

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  11. היי הבעיה שלי כזאת : יש לי מסך SONY מסוג HS94P שיש לו 2 כניסות וידאו (אחת DVI_D והשניה אנלוגי) שאלתי, איך ניתן לחבר לכניסת ה-DVI מחשב שיש לו רק יציאה אנלוגית (לכל המתאמים יש 4 פינים סביב הלוחית הקטנה) ובכינסה של המסך יש רק לוחית, אין חורים ל-4 הפינים (הבנתי שארבעת הפינים זה לאנלוג) מה עושים ? אני מצרף תמונות של החיבורים : אני צריך מתאם שיכול להכנס כמו DVI-D תודה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  12. Started by q1234,

אני מחפש מסך lcd 17 אינטש איכותי , בתקציב של 2000 ש"ח + הוא לא נועד למשחקים , אלא לסרטים ועבודה יום יומית (במשך כל היום כמעט) בדקתי כמה אופציות : LG L1720B LG L1710M LG L1780Q 1. האם שלושת המסכים האלה איכותיים ? 2.איזה הכי יתאים לשימושיים שציינתי ? 3בדגם השלישי , הוא יקר יותר עם סיבה או שאני בעצם משלם את תוספת הכסף על הפיבוט ? 4.איזה פאנל יש למסכים הנ"ל ? רצוי מאוד שהמסך יציג 16.7 מליון צבעים אמיתיים , יש מסכים כאלה בתווח המחירים שציינתי ? תודה .

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  13. Started by bobby323,

והאם למישהו פה יש איזה כרטיס AGP ברמת 6800GT שהוא רוצה למכור אותו?

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  14. Started by dsadude,

אנא עיזרו לי בשני לבטים. הראשון לגבי כרטיס המסך והשני לגבי המסך עצמן. תקציבי נמוך והמחשב מיועד בעיקר לעבודה ולא למשחקים(סליחה מהגיימרים). עדיין מבין הבחירות הבוודאי "עלובות" שאציע פה אנו ציינו את העלובה פחות: 1)כרטיס מסך - Geforce6200 256mb או Ati Radeon x300HM 128mb 2)מסך - acer1715, BenQ fp71g, Mag ms776- כולם LCD 17' 12MS

15. אהלן יש לי את הכרטיס XFX 8800GTX ואני משתמש בדרייבר שקיבלתי איתו בקופסא.... יש דרייבר שנחשב להכי טוב לכרטיס הזה ???כלומר,שיכול לשפר את רמת הביצועים ??ולתת עידכונים ??

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  16. Started by roc,

מצאתי חנות זולה מאוד לדעתי! הם מוכרים ספקים של ENERMAX וחברות אחרות במחיר ממש טוב, http://digma.co.il/shop/index.php?cPath=27_67&sort=4a&page=2&osCsid=75ec4bb82262541a0b822a936e7eb87d תראו בדף הזה יש שתי כרטיסי מסך של 6600GT AGP,אחד לידטק השני GIGBYTE, זה של GIGABYTE עולה 960 בזמן שהשני של לידטק 1050 כמעט הבדל של 100 שקלים! למה יש הבדל כל כך גדול במחירים, האם יש הבדל משמעותי בין הכרטיסים?

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  17. Started by UnkownK,

היי תשמעו יש לי כרטיס מסך 9600xt יש לי יציאת s-video אני מחבר את הs-video למחשב ובקצה השני של הכבל יש לי חיבור rca שאני מחבר לרסיבר, אח'כ הסאונד זה חיבור לכרטיס קול רגיל וזה, ואז אני שם ברסיבר על video ומדליק את המקרן (זה רסיבר שמחובר אליו מקרן) והמחשב עולה אבל רואים בשחור לבן.. מה לעשות חברה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  18. Started by I.Robot,

שלום. אני רוצה לקנות כרטיס מסך באזור ה300 ש"ח )כמה שיותר למטה יותר טוב(. אני מתלבט בעיקר בין ה3 שבכותרת. מי מהם עדיף? יש לציין שאני לא משחק ממש במשחקים כבדים וגם אם כן אז בהגדרות די נמוכות, אני משחק בעיקר דברים כמו NBA LIVE, EURO ולפעמים UT2004. הכרטיס אמור לשמש אותי בשנתיים הקרובות לפחות אז עדיף שתהיה תמיכה בDX גבוה ככל שאפשר )אני מניח שבגלל זה כדאי למחוק את הGF4).

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  19. Started by halifax,

שלום. אני זקוק לעזרה בנושא שימוש בפונקצית ה tvout בכרטיס radeon 8500 עם דריבירים מותקנים של ati catalyst. האופציה של העברה לצפיה בטלויזיה משם מה כבויה (מצורפת תמונה), למרות שהכבל מחובר. לכרטיס יציאת טלויזיה בצורת svideo בלבד. ברשותי מתאם svideo to rca , וכבל rca רגיל שמחובר לטלויזיה. באחד הפורומים בחו"ל , קראתי שיכול להיות שהבעיה היא שביציאת ה svideo בכרטיס ישנם 7 נקבים, בעוד במתאם , בצד של ה svideo ישנם 4 פינים בלבד. לא הצלחתי למצוא מתאם עם 7 פינים בצד ה svideo . המצב כעת, הוא שכאשר אני רוצה להשתמש ב tvout אני מחליף לכרטיס מסך הישן , gforce 2, שם יש לכרטיס יציאת rca בנוסף ליציאת svideo. האם מישהו נתקל בתופעה דומה? אנא עזרתכם , תודה! ???

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  20. השותפה ארוכת השנים של AMD מבצעת הכרזה על צמד כרטיסי מסך חדשים שעשויים להעיד על מצבו הקשה של עולם הכרייה הקריפטוגרפיתלכתבה

21. Started by naoriko,

אני צריך עזרא הצעות של מכירים של כרטייסיי מסך במחיר 600 עד 800 ש"ח בבקשה כל המגיב תודה

• 6 תגובות
    • 591 צפיות
  22. שלום, הX800 שלי התחיל בשלוש ימים האחרונים אחרי שעה של משחק בערך לעשות ריבועים ציבעוניים על כל המסך(ארטיפקטים?) הכרטיס עדיין באחריות ואני בתור טכנאי יכול לשדרג אותו אצל הספק לכרטיס יותר מתקדם בתוספת הפרשים השאלה שלי היא כזאת, לשדרג את הכרטיס עכשיו או לחכות שיצאו הכרטיסים החדשים של ATI ואז בטח תהיה הוזלה במחירים(אמרו סוף ינואר לא?) קראתי את הסטיקי פה ועוד איזה 5 השוואות בTOMS HARDWARE והבנתי שהכי שווה לי לקחת את הX1950 PRO אני לא רוצה להוסיף עוד אלפייה על הכרטיס שלי לXT או לXTX ול1950 זה רק עוד 500 ש"ח בערך שזה בסדר אבל לא יהיה אכפת לי לשים עוד 100 200 ש"ח בשביל כרטיס יותר טוב(לא התלהבתי מהביקורות של x1950 ultimate אם זה מה שתמליצו לי) אם יש לכם כרטיס אחר להמליץ עליו גם אם …

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  23. Started by yiftahorad,

שלום, רציתי לדעת האם אני צריך כרטיס מסך מיוחד כדי להשתמש במסך דק. ורציתי גם לדעת מזה DVI.

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  24. מקרים יוצאי דופן של תקלות שונות ומשונות אינם זרים לעולם החומרה, אך הסיוט הזה של NVIDIA לא מראה שום סימני הפוגה - האם צפויה התערבות חיצונית של גוף אכיפה בנושא מחברי הכח הנמסים בספינות הדגל היוקרתיות?לכתבה

דיונים חדשים בפורומים