כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
1.מהו הכטיס מסך האידאלי למשחקים מהסוג NBA GTA FIFA וכדומה .. המסך הוא 19 רחב של ASUS 2. מהו הכרטיס מסך המומלץ לצפייה בסרטים עם אפשרות ל HD (למחשב מבוסס AMD) ?
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום לכם. אני קודם כל מעוניין בכרטיס טלויזיה טוב ומוכן להשקיע 400-500 ש"ח. אני צריך כרטיס טלויזיה טוב עם כל האפשרויות העיקריות כמו הקלטה, אפשרויות תצוגה וכו'.. אבל אני בעיקר מחפש כרטיס טלויזיה שיודע להקליט וידאו זורם מהמסך. למשל אני נכנס לאתר ובו מוצג סרטון שמוקרן ישירות מהדפדפן אז אני לוחץ על הסרט ומגדיר אותו כמסך מלא ואז מקליט אותו. אם זה לא תפקידו של הכרטיס טלויזיה אולי כרטיס וידאו או משהו כזה, תעזרו לי בזה ותגידו איזו חומרה עושה את זה. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס טלווזיה, שאני יוכל לחבר אותו ל-YES ולהקליט ממנו תוכניות הישר אל ה-PC. אני מחפש כרטיס שלא עולה הרבה כסף ושהאיכות תהיה טובה. אשמח לשמוע את דעתכם, מחירים וכו... תודה כמו כן אבקש את דעתכם על הכרטיסים הבאים: LIFEVIEW FLY VIDEO 2000 LIFEVIEW FLYTV PRIME30 INTERNAL TV
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
היי! אבקש המלצה לכרטיס עריכה איכותי עם כניסות אנלוגיות בסכום עד 1400 ש"ח תודה!
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
-
שלום, האם הכרטיס מסך שמוכרים שם הוא עם Memory bandwith של 64 או 128 ביט? תודה. הוא עולה אגב רק 430 שקל אם זה אומר לכם משהו...
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
קניתי לפניי שלושה ימים את ה9800GT,הבעיה היא שאני לא מוצא את הכבל הפנימי שאמור לתת כוח לכרטיס מסך מה אני יעשה? אפשר לקנות קבלים כאלה ביחידים? (אני כמעט בטוח שלא קיבלתי אותו עם האריזה)
-
- 7 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום לכולם העניין הוא כזה, הכרטיס מסך שלי כבר התיישן ואני צריך חדש אבל המערכת שלי יחסית ישנה, AMD barton 2500+, 512 ddr 400, לוח עם AGP X8. התקציב שלי סביר לדעתי ועומד על 1000 שקל. האופציה הכי טובה שהעלתי אחרי חיפוש כמובן זה הGF6600GT של nVidia. לפי מה שראיתי פה באתר החתיכה של LEADTEK היא הכי ממולצת, יש את הכרטיס הנ"ל בAGP8X? ועוד משהו אני יכול להביא Giga-Byte GV-N66T128VP nVidia 6600GT במחיר טוב דרך חבר של אבי מה אתם אומרים עליו? זה המפרט שלו : http://tw.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-N66T128VP.htm . שמתי לב גם שהוא SILENT PIPE ואין לו מאוורר אקטיבי, למה זה ככה? כרטיס כל כך חזק לא צריך קירור טוב? תודה רבה קובי.
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך חדש... albatron 6800 http://www.albatron.com.tw/english/it/vga/specification.asp?pro_id=102 ואני מחפש לו דרייבר שיוציא ממנו את הביצועים המירביים. על איזה דרייבר אתם ממליצים?
-
- 6 תגובות
- 584 צפיות
-
-
-
יש לי GIGABYTE 6600GT עם VIVO התקנתי תדרייבירים של הWDM את ההכי חדש הורדתי ניסית בשתי התוכנות WIN DVR ו POWER VCR זה קולט רק את הקול של הליין אין אבל בתמונה זה לא מראה כלום עכשו זה לא עובד לי למרות שהכל מחובר כמו שצריך ההוכחה לכך היא שב WINDOWS MOVIE MAKER זה כן קולט לי את השידורים אבל הבעייה ששמה אני לא יכול לצפות כמו בנאדם אלא רק לראותת על מסך קטן ורק אחרי שאני מקליט אני יכול לראות על מסך גדול עזרה בבקשה למה זה לא הגיוני מה שהולך פה
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אם יש לי לוח אם שתומך ב2 חיבורי PCI-E x16, אוכל לחבר 2 כרטיסי מסך? נגיד לוח אם Gigabyte GA-X48-DQ6 X48, תומך ב2 PCI-E x16 אוכל לחבר 2 כרטיסי מסך? והאם זה ישפיע על המשחקים? כלומר ישפר את החוזק של המחשב להריץ משחקים כבדים? מקווה שהבנתם אותי נכון
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
למישהו יש מושג עם איזו תוכנה אפשר לבדוק את הטמפ' אם בכלל אפשר לבדוק לכרטיס כזה?
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
בזמן שפרוטוקול HDMI מקבל תהילה, בארגון VESA עסוקים בין היתר בקידום של DisplayPort 2.0 שיוביל למהירויות שוברות שיא עבור אמצעי תצוגה, ונראה שכרטיסי המסך שיכילו אותו מגיעים ממש בקרוב מהצד של AMDלכתבה
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
- 1 follower
-
-
לדוגמא משחק כמו RoboBlitz דורש את הדרייבר הזה..והמשחק לא רוצה להיות מותקן..
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
עוד שאלה לגבי מערך HD4850CF...מה שכתוב בGPU-Z זה על ליבה אחת? הכוונה כתוב לי ב memory bandwidth : 71 GB/S זה לשני הליבות 71? או 142 לשני הליבות?
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
יש לי ראדון 9800 פרו של MSI ליבה של R360. איבדתיח את המפצל הזה של MSI של היציאת SVIDEO זה לא חיבור SVIDEO רגיל זה כנראה כבל מיוחד של MSI.. למישהו יש מושג איזה קבל זה ואמיהפ להשיג תודה?
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אני כבר מבולל מכל הסוגים, חשבתי בהתחלה ללכת על כרטיס מסך מסוג Quadro FX 580 512MB GDDR3 ואז מישהו אמר לי שה GTX275 יותר מתאים לעריכה, במחיר הזה ראיתי גם דגמים של 5770,ATI HD 5830 עם DDR5 אני חוזר ומדגיש הכרטיס ישמש אותי אך ורק לעריכה גראפית עם תוכנות מהסוג של: finel cut, premier, Avid מישהו יכול להסביר לי מה היתרון של הQuadro על פני האחרים כי ראיתי שהוא הכי נפוץ לכרטיסי עריכת ווידאו אשמח אם מישהו יענה בהקדם זה דחוף תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
איזה דרייבר מאפשר את הביצועים הכי טובים ו-OC לכרטיס FX5600 ULTRA של NVIDIA, (כן, אני יודע שהוא ענתיקה) לWINDOWS XP, ומאיפה מורידים אותו?
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
שלום. היום פתרתי את בעיית ספק הכח שלי והכרטיס עובד בלי הודעות שגיאה ובתדרי הסטוק שלו. אבל... נתקלתי בבעיה קטנה... הכרטיס מקבל 6600 ב- 3dmark05.... הוא אמור לקבל סביבות ה- 7700. בדקתי את המתחים והם בסדר גמור ב- 3.3, 5 וה12.... המפרט שלי הוא prescott 3GHz 2*512 samsung 400MHz 915 WD 120GB 7200RPM 7800GTX 256MB DDR3 הכרטיס נמצא בדיוק בתדרים שהוא צריך להיות והתקנתי את הדריברים האחרונים. כמו כן, עשיתי אוברקלוק ל- 470 לליבה (במקום 430) וקיבלתי את אותה התוצאה בדיוק, 6600 +-. אני חושד שהמעבד שלי מגביל אותי... מה אתם חושבים בעניין? יש דרך כלשהי לפתור את הבעייה?
-
- 7 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל לעבוד עם DVI אבל לא מצליח למצוא בCATALYST איפה לאפשר את החיבור הזה. כ. מסך X800 GTO 256MB , ו CATALYST 6.2 האחרונה שפורסמה בדף הראשי. תודה
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אל תסבכו אותי עם אוברקלוק וכל הדברים האלה כי אני לא מבין בזה!... פשוט תגידו לי מה יותר עדיף??? 1. geforce 4 mx440 64 mb 2.DVI RADEON 9200SE 128 MB- ATI מתוצרת POWERCOLOR 3. GFORCE FX5200 +128MB T.V OUT תוצרת INNOVISION ???
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס טלויזיה חיצוני שיתמוך במדיה סנטר של ויסטה בתקציב של 400 שקל אשמח לקבל המלצות
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
חשבתי לשדרג את המחשב לקראת מבול המשחקים בחודשים אוקטובר-נובמבר, אבל כל פעם ראיתי ידיעה על איזה כרטיס מסך חדש פה וכרטיס מסך חדש שם... וכבר יצאתי מבולבל יש כרטיסים משתלמים היום בטווח של עד 2000 ש"ח? שיהיו טובים גם למשחקים הקרובים כמו CRYSIS? ואם אין, אני אשמח לדעת אם משהו יוצא בקרוב, ואם כן מתי והאם שווה לחכות. תודה לעוזרים מראש
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-