כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברס, יש לי כרטיס מסך Leadtek 6600GT ואני לאחר פורמט ואין לי דרייבר נורמאלי, יש לי אחד מהאתר של NVIDIA אבל הוא דיי "חולה" בואו נקרא לזה הוא הרבה יותר חלש ממה שהוא היה תמיד, אז מישהו יכול להמליץ לי על דרייבר טוב שהוא משתמש בוא?
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
http://www.hisdigital.com/html/product_ov.php?id=350&view=yes דגם מדויק זה:HIS HD 2600XT IceQ Turbo 512MB/256MB GDDR3[glow=red,2,300] AGP[/glow] והאם יעזור לסחוב עוד קצת ? והאם ניתן להזמין אותו בארץ ? [glow=red,2,300][/glow]
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
17" Viewsonic VA712 + Speakers 8ms LCD Monitor המסך הזה טוב בשביל משחקים?
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני הולך לקנות מחשב חדש בקרוב (בערך אמצע ינואר) והמפרט בנוי לגיימר כבד (תקציב 7K) והוא יהיה על מסך 24" אז ככה..... אני החלטתי לשים את הHD4870x2 במפרט אבל עכשיו אני רואה את יציאתו של הכרטיס הנ"ל והרבה אנשים אומרים שעדיף לחכות לכרטיס הזה.. אז רציתי לשאול בכמה מגמת השיפור בין הכרטיס החדש של NVIDIA לכרטיס של ATI תהיה ניכרת? כמה הוא יעלה בערך? והכי חשוב מתי ישווקו אותו לארץ?
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
הבנתי שלסרטים ה 3870 יותר טוב אבל מה אם משחקים ? וגם בכללי כזה !
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
יש לי 4600 של אלבטרון, רוצה לעדכן ביוס כי הכרטיס עושה לי שבבים ירוקים כאלה כל פעם שאני רוצה לראות סרט של משחק מחשב או פתיחים של המשחק וכו', הורדתי את הקובץ של הביוס, מה הלאה...? קראתי את המדריכים ברשת ולא הבנתי... ! אניי ודע שיש משהו בדוס בקודות תוכנות וזה... ??? תודה..
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות כרטיס מסך AGP בטווח מחירים של 1500-2000 שהוא הכי משתלם ועושה את העבודה. וגם רציתי לדעת מה יותר מהיר כרטיס עם 512MB ו-128BIT או כרטיס 256MB ו-256BIT ? תודה! עומרי
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
פרטי הכרטיס: מפורסם באתר כרטיס מסך 7800 PX GT TDH חברת LEADTEK 256MB 256BIT PCI-E כרטיס בן 1/2 שנה . ב-700 ש"ח? תודה חברה, רונן
-
- 8 תגובות
- 592 צפיות
-
-
היי, אני מחפש המלצה לכרטיס מסך חדש. אם אפשר, מ - http://www.pandas.co.il המפרט שלי: רזולוציה: 1280*1024. מעבד: Core2Quad q6600 לוח אם: intel evo cove DG35EC 1333Mhz. (אם אתם צריכים עוד תגידו) תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
כל מה שאני מבקש מהכרטיס מסך זה שיריץ לי 2 משחקים שאני אוהב לשחק און ליין: NFS MW, ו RAINBOW SIX: RAVEN SHIELD וכמובן את ויסטה. מה שחשוב לדעת זה שהמסך הוא dell 2407wfp מה שאומר שהרזולוציה היא 1920x1200. אני לא רוצה/צריך יותר מזה אבל אני רוצה כרטיס מסך שיחזיק את הצרכים הללו, ברזולוציה הזאת, הכי טוב שאפשר. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 592 צפיות
-
-
רציתי לדעת כיצד ניתן לבדוק את תקינות הכרטיס ? תוכנה ? המאוורר שלו דיי מקרטע אבל אני לא בטוח שזאת הבעיה . במשחק מסויים ( Counter Strick ) הכל ב LOW והמשחק נתקע במשחק אחר ( BF2 ) הכל ב MEDIUM המשחק רץ. אודה לעזרתכם כיצד אדע מה לא תקין .
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
מישהו יודע איך הוא יריץ משחקים כמו סדרת total war לדורותיה, או call of duty מהי המקבילה שלו בכרטיסי מסך הנייחים של נבידיה ו-ati?
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שיריץ משחקים חדשים על הגדרות נמוכות-בינוניות ושלא יהווה צוואר בקבוק עם המעבד E6300. (מפרט בחתימה) ה9800GT שלי גוסס כמה קבלים התבקעו..
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שיחקתי במשחק ואז החלטתי לראות איך נראה כל על הכי גבוהה קיצר העליתי הכי גבוה במחשחק ובדריברים והמשחק בקושי עלה ובקושי זז אז יצאתי אחר החזרתי כרגיל להכי נמוך אבל זה כבר לא עבד טוב מאיזשהי סיבה זה נראה כאילו הBLUR עובד אז בדקתי בתוכנה מה ההגדרות של הכרטיס מסך וגיליתי שהליבה ירדה ל300 ניסיתי לעלות אותה היא לא עלתה אלא אם העליתי את השיידרים מחקתי דריבים הוצאתי את הכרטיס מסך מחקתי את המשחק שום דבר לא עוזר אפילו שאני מצליח לעלות בחזרה את הליבה ל 600 זה עדין לא פועל כמו מקודם ניסיתי לצרוב את הביוס של הכרטיס מסך והוא רושם לי NO NVIDIA DISPLAY ADAPTERS FOUND אפילו שני מנסה לראות את הביוס בתוכנה NiBiTor.v4.1 זה רושם אותו דבר אני לא יודע מה לעשות יש עצות?
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי: Amd 64 3000 Gigabyte Ga-K8nf9 nForce4 Adata 1024DDR (dual channel) Albatron FX-6600GT WD 160GB 8MB 6.93 NVIDIA FORCE FARE (הרשמי האחרון) בקיצור קיבלתי ב3D Mark 2005 3200, זה נמוך נראה לי לא ? יכול להיות שמשהו לא בסדר במערכת שלי ? תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
איזה כרטיס מהבאים עדיף לקנות אני לא משחק הרבה שניהם במחיר של כ-200 שקל תודה
-
- 8 תגובות
- 592 צפיות
-
-
לפני שאני מספר אני רק אגיד,שכן אני מודע לזה שזה מפרט ישן והכל.אז אם לא אכפת לכם,לעבור לבעיה עצמה. הנה מה שכתוב לי בEVEREST לגבי הנתונים של המחשב. הבעיה התחילה כשניסיתי לשים פה כרטיס מסך,המוכר בחנות לא נשמע כזה מבין בכל הסיפור ,אז העדפתי לשאול פה. כמו שהבנתי המחשב הזה עובד על זכרונות (DDR-SDRAM) ,בכרטיס מסך שהוא הביא לי ,יש מדבקה שאומרת שהכרטיס עובד על DDR2. אני יודע שחלכקם פה אמרתם שלא תמיד זאת הבעיה ,שיכולות להיות סיבות נוספות שהכרטיס לא יתאים בגללן.אבל אני רוצה פשוט להבין,אם לא זאת הבעיה.אז מה כן. החיבור של הכרטיס הוא -AGPx8. ברגע שאני מחבר את הכרטיס ואני מדליק,אני שומע צפצוף אחד ארוך ושני מהירים אחריו.הבנתי שזה אומר שיש בעיה עם הכרטיס מסך. ניסיתי לחפש את השם ש…
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
ראיתי מחשב טוב והיה כתוב את זהIntel Graphics X3000 ולמה הוא מישתווה לאלה של GEFORCE(למי שלא הבין הכרטיס משולב בלוח אם)
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
היי קניתי והתקנתי כרטיס MSI GEFORCE FX 5900 VTD VIVO וכשהיה לי את הכרטיס מסך הישן כשהפעלתי את המחשב בהתחלה בהתחלה כשהווינדוס עוד לא עלה הופיעו לי הפרטים של הכרטיס מסך ועכשיו עם ה 5900 כלום לא מופיע .. האם זה פסדר? ועוד משהו... עם איזה תוכנה אני יכול להקליט למחשב נגיד סרט מסויים מקלטת ווידאו דרך ה VIVO? עם WINDVD או מה?
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
-
יש לי את הכרטיס 8800gt של לידטק. משום מה מאתמול אני לא מצליח להפעיל פילטרים דרך הדרייבר, לא משנה איזה הגדרות אני שם זה לא משפיע על שום משחק. הפילטרים עובדים רק דרך המשחקים... ועוד משהו מוזר זה שה-af לא עובד כלל גם כשאני מפעיל אותו דרך משחקים. ניסיתי להתקין גירסה קודמת של הדרייבר ולא עזר. מה עושים? :s05:
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
אם למישהו יש כבר פתרון, שישתף. תודה לעונים.
-
- 7 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח אם תוכלו להגיד לי איזה כרטיס מסך יותר טוב מבין השניים? 1. RADEON X700 256MB V/D/VO של SAPPHIRE 2. X550 PCI-E 256MB TV-OUT DVI על המאוורר כתוב XI אין לי יותר מדיי פרטים עליהם, העתקתי לפה את מה שכתוב על המדבקה שלהם, השני אני לא יודע אפילו איזה חברה הוא... בכל אופן, אשמח אם תגידו לי איזה כרטיס יותר טוב מבין השניים כי ע"פ הנתונים הבסיסיים שלהם אז הם די זהים עם אותם אפשרויות בתודה מראש, ליאור.
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
מסך 24'' משתדל להיות ברזולוציה גבוהה והגדרות מקסימאליות.
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
היי, היום סוף סוף קניתי כבל S-Video ל PS2 שלי (שאני לא ממש נוגע בו), בשביל לחבר אותו באיכות נורמלית למחשב (עם composite ראו לא משהו). חיברתי אותו ל VIVO בכרטיס מסך- והאיכות הייתה לא טובה. היו מעיין הפרעות מעצבנות בתצוגה. כאשר חיברתי אותו לכרטיס טלווזיה (Leadtek Xp deluxe) לעומת זאת, האיכות הייתה טובה בהרבה. התצוגה הייתה חלקה ונקיה יותר. מסקנה- כנראה שעדיף לקנות כרטיס טלוויזיה זול לשימושים אלו (אפילו Lifeview).
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-