עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by EyalNem,

שמעו, לפני חודש קניתי מחשב חדש.. כל המשחקים שאני העלתי (Black&White - FEAR - NEEDFORSPEED MOST WANTED ועוד..) עובדים עם בעיות גראפיקה. יש "הימרחויות"במשחקים וכל מני דברים שלא אמורים לקרות.. גם אמרתי לטכנאי שלי פעם קודמת שיחליף לי את הכרטיס מסך וזה לא עזר. הדגם שלי - GeForce 6600 NX LE 256MB. עדכנתי את הכרטיס מסך לפני חודש בערך.. את הבעיה תוכלו לראות כאן: http://loading.co.il/uploads/1378171953.gif אם צריך עוד אני יכול לתת.. (אם צריך מפרט של המחשב..: 1024 MB RAM כרטיס מסך ידוע מעבד Pentium 4 3.0 GHZ 2mb דיסק קשיח 120 GB מסך ישן של 17 אינץ' אולי זה קשור O_O. ) מקווה שתעזרו לי לפתור, אייל D:

• 6 תגובות
    • 544 צפיות
  2. Started by zaroor,

מי יכול לייעץ מה עדיף LG 1750B או SAMSUNG 730BF משמש גם למשחקים

• 7 תגובות
    • 544 צפיות
  3. החלפתי את כרטיס המסך במחשב. היה 9600XT. עכשיו 6800. האם לפרמט או פשוט למחוק DRIVERים? תודה לעוזרים.

4. יש לי מחשב AMD Athlon xp 2600+ 1.9 GH ו512 ראם (שני סטיקים). זה די כל מה שאני יודע... עכשיו, אני רוצה לקנות את ה 6600GT... אני בדוק קונה את זה אז אל תנסו להמליץ לי מה יותר משתלם מבחינת מחיר וכו... רק רציתי לדעת אם זה בטוח יעבוד לי כמו שצריך על המחשב... זה די חשוב כי אני מזמין היום... תודה... אגב, יש איזו תוכנה או דרך לבדוק אם יש לי agp או pce i?

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  5. אוף. אוף. ואוף. פעם שניה. אני לא מצליח להריץ סרטים. בפעם הראשונה נתנו לי תVLC מדיה פלייר ואמרו לשים את הכל על הגדרות יותר נמוכות. פעל, אבל לא יותר. מה אפשר לעשות? הכל על הגדרותנמוכות ולא פועל לי. כרטיס מסך : X1300PRO מסך : Mag AH 778

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  6. אוקיי קיבלתי את ה7600GS שלי ועכשיו אני מפחד להרכיב אותוו למה? זה למה רציתי להחליף כרטיס כי ה6600 שלי עושה בעיות (אני חושב שההכטיס הבעיה ) בכיצור שיצא הדרייבר 91.31 BETA אז אני כמו מפגר התקנתי אותו ואז הייתי בעיה איזה בג של SIL טוב אז ישר מחקתי תדרייבר הזה באמצעות Driver Cleaner Pro ואז חזרתי לקודם שלי (84.21) ואז ראיתי שהתמונה לא כפי שהיית פעם שיצא התיקון של הבג של SIL התקנתי אותו וזה לא עזר וניסיתי פול דרייברים עשיתי פורמט +אףדיסק וזה לא עזר טוב אז שיצא 91.33 אז התקנתי אותו ואז באפשרויות ראיתי שהכרטיס שלי מכובן על SIL (תמונה למתה) והכרטיס ביכלל AGP ועוד זה היה בלוח הקודם שלי טוב קניתי לוח חדש אים AGP+PCI-E ואז הרכבתי ת'6600256MB PCI-E של חבר שלי והגדרתי בלוח שיפעל כ PCI-…

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  7. Started by lior46,

למה לפעמים רושמים את מהירות השעון של הזיכרון בכרטיסי מסך בכפולה של 2 כאשר מה שתאחלס מוצג במחשב הוא חצי ממה שנאמר באתר שלהם או כתוב על הקופסה

8. Started by יניב קופר,

מה זה אומר [attachment deleted by admin]

9. שלום הזמנתי את הכרטיס radeon 9600pro lite 256mb 128bit מהחנות pcnow אני יודע שהוא ישן אבל בכול מקרה זה לבינתיים כי בקרוב אני יחליף מחשב עכשיו ברשותי כמה שאלות: 1.האם יהיה לי צוואר בקבוק במערכת הבאה p4 2400 256mb 400 mhz(אני שוקל להוסיף עוד סטיק של זכרון של 256 או 512)? 2.איך הכרטיס ביחס למחיר שלו(313 ש"ח)? והאם הוא הכרטיס המשתלם ביותר לתקציב של 350ש"ח? 3.איזה משחקים חדשים בערך הוא יפעיל לי לא משנה לי באיזה הגדרות העיקר שיפעלו נורמלי(יש לציין שאני לא גיימר אז אני לא משחק במשחקים כבדים)? 4.יש באינטרנט מבחני ביצועים שלו?אם יש אפשר לתת פה קישורים? 5.איך הכרטיס בכללי? 6.יש למישהו את הכרטיס והוא יכול הלגיד איך הוא? תודה לעונים ומצטער על כול השאלות פשוט אני רוצה לדעת…

• 5 תגובות
    • 544 צפיות
  10. Started by owen10,

חיפשתי לבנות מחשב בכמה חנויות מחשב אבל ברובם לא היה את הכרטיס מסך הזה אם תוכלו להביא לי לינק לכרטיס הזה בזול זה יהיה סבבה תודה!

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  11. לדוגמא משחק כמו RoboBlitz דורש את הדרייבר הזה..והמשחק לא רוצה להיות מותקן..

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  12. קודם כל...אני שמח שעידכנתם למעלה את הכרטיסים הממולצים!! לאחר שקראתי והבנתי כי עדיף X1800GTO על פני 7600GT (נכון????).. אני מתלבט בין הכרטיסים הבאים שהם בעצם הם אותו כרטיס, רק שחברות אוהבות לסבך לאנשים את החיים CONNECT3D Radeon® X1800 GTO 256MB GDDRIII Dual DVI-I + VIVO עולה 1250 ש"ח http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4961 או SAPPHIRE RADEON X1800GTO 256MB PCI-E עולה 1390 ש"ח http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5019 "הבעיות" הם כאלה: 1. מצד אחד CONNECT3D היא חברה קצת עלומת שם..וSAPPHIRE חברה הרבה יותר מוכרת עם מוניטין.. 2. אבל מצד שני רשום שיש ב- GDDR3 CONNECT3D לעומת GDDR2 בוSAPPHIRE ...זה אומר שזה יפעל לי יותר מהר בקונקט? 3. ב-בוSAPPHIR…

• 5 תגובות
    • 543 צפיות
  13. Started by artyom,

אפשר לחבר מסך של מחשב נייד למחשב רגיל? בחיבור של הנייד יש חיבור של 40 פינים אבל רק 26 מחוברים יש תמונה של החיבור http://www.freewebs.com/zipstar/DSC00656.JPG אם זה אפשרי ויש איזה מדריך או שאתם יודעים... תודה בהקדם! עריכה: החלפתי את התמונה בלינק כי היא ענקית

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  14. Started by trxman,

שלום לכולם חבר שלי, מבקש המלצה למסך דק, אשר מיועד למשחקים. התקציב: 1500-2000 ש"ח. תודה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  15. Started by jenia11,

שלום רב.שאני מנסה לחבר מסך בחיבור דיגיטאלי מקבל הודעה שאני צריך להיות ברזולוציה 1280x 1024 ו60HZ.אלו ההגדרות שאני עובד איתם.בחיבור אנאלוגי המחשב מזהה את המסך ו דיגיטאלי לא.יכול להיות אני מפספס משהאו?

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  16. Started by J.Dog-Christ,

אהלן, יש לי בעיה, אני מנסה להקליט מוידאו סרטון קצר למחשב בעזרת הVIVO, הבעיה היא שהדרייברים מדירים את הSTREAM בתור NTSC_M והוידאו שלי עובד בPAL כמובן. לא מצאתי שום שיטה לשנות את זה בדרייברים, ניסיתי דרייברים ללא CCC [של OMEGA] וגם שם לא מצאתי כלום. מישהו מוכן לעזור לי? איך אני מגדיר לכרטיס שיעבוד בPAL_B בVIVO? -ג'ו

17. היי חברה, מה המצב? יש איזושהיא שאלה שמטרידה אותי וידיד שלי והחלטתי שהתיעצות עמכם תהיה הדרך הטובה ביותר לישב את זה......אז ככה: ידיד שלי זכה לאחרונה בתחרות בצמד כרטיסי מסך x1900xtx ולוח אם תומך crossfire עכשיו הקטע הוא שעם יציאת כרטיסי הדור הבא הידיד שלי חושב שיהיה יותר חכם למכור את צמד הכרטיסים ולקנות (עם הוספת סכום סמלי) כרטיס 8800GTX. מה דעתכם? האם הייתם ממליצים לו למכור או להישאר עם מה שיש לו? למה הייתם ממליצים?

• 4 תגובות
    • 543 צפיות
  18. הכוונה פונטים כלליים לWIN ולא לתוכנה ספציפית

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  19. Started by Bruce,

צריך כרטיס מסך לHTPC שיתמוך בHD 1080. מה מומלץ? תקציב 1000 שח. תודה

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  20. Started by zerocool15,

האם אני יכול לחבר ישירות מהקיר לכרטיס כדי לצפות טי וי או שאני צרי ךלחבר ממיר? בארץ יש לנו Pal או Ntsc? אני יודע שאירופה זה פאל, ואיך האיכות של הכרטיסים?

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  21. אני רוצה לקנות כרטיס מסך שהוא Dual DVI אני הולך לחבר אליו שני מסכי 19 (LCD) של חברת Eizo מדגם - FlexScan 1910S אני צריך כרטיס חזק ושל חברה אמינה. האם יש כרטיס שהוא בעל יחס "תמורה -מחיר" טוב עד 2000 ש"ח או שהכרטיסים בעלי חיבור Dual DVI יקרים יותר והכרטיסים הטובים הם מעל ל- 2000 ש"ח תודה למי שיעזור לי לעשות סדר בסלט תודה ירון

• 5 תגובות
    • 543 צפיות
  22. Started by Zod,

צריך בנצים לכרטיס הנ"ל... וכמה הוא צריך להוציא בערך ב 3DMARK05. תודה :-)

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  23. Started by rikus,

"Radeon X1950 Pro is the first GPU with build-in Compositing CrossFire Engine, therefore there are nomore master/salve card. With the build-in engine, the die size is similar to R580+ although it has less pinelines than R580." מפה: http://www.hkepc.com/bbs/itnews.php?tid=637016&starttime=0&endtime=0&page=2 קראו גם לסיפור הזה DONGLE-LESS CROSSFIRE? מה הכוונה שלהם שאין יותר מאסטר וסלייב? שהביצועים הם יהיו סימטריים יותר בין הכרטיסים הכפולים? לא הבנתי, אם מישהו שמבין יכול להסביר. 2. GDDR4 - זה רק ל1950XTX או גם ל PRO? וגם-איך זה יכול להיות שהכרטיס יוצא עוד פחות מחודש ואין לאף אחד מהאתרים באינטרנט אותו בשביל להראות בנצ'ים?

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  24. Started by alergic,

אוקי אז אני רוצה לשדרג\לקנות כרטיס מסך ורציתי לדעת מה הכרטיסי מסך הכי טובים של ATI ו GEFORCE ומה שווה יותר לקחת אני בעיקר רוצה למשחקים לא לעיבוד גרפי ואם אפשר גם אתר או השוואות מחיר איפה אפשר לקנות...

• 7 תגובות
    • 543 צפיות
  25. בהתבסס על המפרט הנוכחי שלי, אני רוצה לדעת אם החלפת כרטיס המסך שלי ב7800GS ישפר את הביצועים שלי בצורה משמעותית?

• 6 תגובות
    • 543 צפיות

דיונים חדשים בפורומים