עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אוקיי אנשיםםם הבאתי מסך 19 רחב =] משו לפרצוף (940BW) ביקצורר אני ניכנס נגיד למשחק cs:Source ואני מנסה לשים אותו על הגדרות 1400X940 זה לא נותן לי זה פתאום עושה לי פוללל ארטיפקטים על המסך והכל!@ ואני חייב ריסטרט.. יש לכם מושג אולי מה הבעיה?? בבקשה צריך עזרההה בווינדוס סתם ככה אני כן גולש על 1400X940 בבקשה תעשו O:

• 7 תגובות
    • 561 צפיות
  2. Started by tomer12345,

חוץ מהמחיר והשם מה ההבדל בין Sparkle לGigabyte בכרטיס 8800GTS 320? http://tms.co.il/product_info.php?products_id=3483 http://tms.co.il/product_info.php?products_id=3453 תודה..

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  3. Started by hidrox,

שלום אני צריך לדעת איזה כרטיס יש יותר ביצועים יותר טובים או איזה השווה.... הכרטיסים הם: Geforce 6800GT AGP 256Mb 256bit DVI Video Card Vs. Radeon X800PRO 256Mb 256bit TV/DVI Video Card תודה.

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  4. שאלה1: לפי כל מה שקראתי זה היה הכרטיס הכי מומלץ , פשוט הרבה זמן לא התעדכנתי ורציתי לדעת אם יש משהו אחר שיותר משתלם ממנו * אחרי הכל 128MB זה קצת מאוד יחסית לכרטיסים שנמצאים היום בשוק... שאלה2: כמה BIT יש ב 6600GT? לצורך השוואה יש לי היום FX5200 עם 128MB ו 64BIT והוא כרטיס >>גרוע<<

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  5. Started by ding,

ישלי מחשב ישן עם מעבד פנטיום 4 וכרטיס ישן של ATI REDION 9200 כשאני מפעיל HD זה פועל לאט לכן אני מחפ שכרטיסב מסך חדש שיפעיל לי HD הכי גבוה שאפשר בלי שום בעיה ..הכרטיס ישמש קצת למשחקים כמעט לא אפילו.. תנו המלצות ב350 - עדיפות לATI והכרטיס צריך להיות מחובר למסך 24" בקרוב.. תודה

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  6. אני רוצה להסיר קודם את כל הדרייברים של GTO איזו תוכנה מסירה לי את כל הדרייברים שלהם ?

• 5 תגובות
    • 561 צפיות
  7. Started by asafgolan,

כבר המון חודשים שאני מחפש מתאם TV-OUT לRADEON 9800 PRO הקשיש שלי ולא מוצא. מישהו יודע אולי מאיפה בכל זאת אפשר להשיג את המתאם? http://www.overclockers.co.nz/ocnz/reviewimage.php?id=04vga00r9800promsi00000r9800pro0105&file=panel.jpg

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  8. Started by SamurAchzar,

אנא מכם. הייתי לוקח את הסמסונג 193P, אבל הוא מחוץ לתקציב... זמן תגובה של 20 מילישניות יספיק, לא צריך 16 או 12 (זה לא לגיימר). DVI חובה (אלא אם אין אף מסך מתאים עם DVI, ואז נתפשר). המלצות?

• 5 תגובות
    • 561 צפיות
  9. הזמנתי למחשב שלי 8800GTS של LEADTEK אך המוכר אמר כי הכרטיס של LEADTEK אזל מן המלאי והוא לא יודע מתי יגיעו עוד. במקום זאת המוכר הציע להוסיף 100 ש"ח ולקחת במקום את ה- 8800GTS של ASUS. אני מאוד אוהב את ASUS אך בתחום כרטיסי המסך אין לי מושג איך הם. רציתי בבקשה לדעת מה דעתכם על ASUS 8800GTS מבחינת ביצועים,קירור,חום וכו' לעומת ה8800GTS של LEADTEK. תודה רבה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 561 צפיות
  10. 1. אני רוצה לקנות 1900XT מ newegg בשבוע הקרוב ורציתי לדעת אם מישהו עוקב אחרי המחירים שם ויודע אם הם כבר ירדו (אם עדיין לא - אני יכול לחכות עד שבוע מהיום - איסוף הרכיבים יכול להתעכב עד ה 25 לחודש). 2. אילו אתרים אחרים אתם מכירים אתרים אחרים ששווה לייבא מהם רכיבים (ארה"ב) והאם מחירי ה 1900XT כבר ירדו שם?

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  11. Started by dudidu08,

אהלן יש לי טלויזיה 32 אינץ' ומחשב עם כרטיס מסך 8600GT שיש לו 2 יציאות DVI יציאת DVI אחת מחוברת למסך מחשב (שכרגע אני רואה בו) וליציאה השניה חיברתי כבר DVI-HDMI מהמחשב לטלווזיה אבל אני רואה רק במחשב... איך אני עושה שאני אראה גם במחשב וגם בטלוויזיה כלומר שכפול תמונה? ושהרזולוציה במחשב תהיה הרזולוצית מסך (1680X1050) והרזולוציה לטלוויזיה תהיה של HD REDY כלומר 1360X768 בטלוווזיה? תודה על העזרה...

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  12. ככה, אני הגעתי מהזמנים שה7900GTX היה הכי טוב והיו לו 24 צינורות שיידרים ו8 צינורות VERTEX... עכשיו אני הבנתי שעכשיו יש את הSTREAM PROCCESORS וקניתי גם 8800GT עכשיו עם 112 וG92 לעומת הG92 האחרות(של ה8800GTS 512 ושל סדרת ה9800) שלהן יש יותר.. עכשיו איך הSTREAM PROCCESORS עובדים ובמה הם שונים מהVERTEX והSHADERS... ?

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  13. שאלה כללית בכלל ובפרט לגבי 7900GT האם בכרטיסי מסך האלה יש הבדלים בחומרה , כמו זכרונות מהירים יותר ? בקיצור האם יש סיבה לקנות כרטיס מסך מומהר ולשלם יותר , אם אני יכול לעשות את זה בעצמי ?

• 9 תגובות
    • 561 צפיות
  14. רכשתי מערכת מחשב בה מותקן לוח אם של Gigabyte GA-EG43-MS2H (מעבד E7400( במשולב עם כרטיס מסך מסוג: Nvidia geforce 9300gs 512 mb P. O. VIEW ידוע לי בדיעבד (אלא אם תתקנו אותי) שהכרטיס מסך חלש ולמעשה די מיותר מאחר ועל לוח האם מותקן כרטיס. השאלה שלי אם השילוב שלעיל עשוי להפריע? במידה וכן, אסיר בעצמי את הכרטיס. (המחשב כבר הוזמן) היתרון היחיד שאני מוצא בשילוב הוא בכך שאם הכרטיס מסך יישרף אז לא צריך להחליף לוח אם אודה על תגובותיכם

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  15. Started by hosham,

מה דעתכם? 8ms "19 אחלה חברה ומחיר משתלם יש משהו יותר משתלם? תקציב 2000 ש"ח. http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1047

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  16. Started by zaroor,

שלום לכם מישהו יכול להסביר למה משמש יציאה בלוח אם מאחור S/PDIF Output בצבע צהוב צורת RCA ?

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  17. Started by a-gold,

עד לפני כמה ימים הייתי עם כרטיס מסך מובנה על הלוח של אינטל השבוע קניתי סוף סוף כרטיס מסך חדש .. ורציתי לדעת ם אני צריך להתקין directX שהגיע עם הכרטיס או שאני יכול להשאיר את הdurectX של הכרטיס המובנה?

18. Started by tal_m9,

כרטיס גרפי Albatron nVIDIA GeForce FX7300GS 256M או כרטיס גרפי GeCube Radeon X1300 512MB AGP והאם ישפרו משמעותית את הביצועים מ FX5600

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  19. Started by K0sTa,

מה ההבדל בין שניהם?

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  20. Started by lirancoh85,

הבנתי שה 7600GT זה הכרטיס טוב בשביל המחיר שאני מוכן להשקיע על המחשב השאלה היא איזה חברה ודגם כדאי להביא ? האם GIGABYTE עם 128BIT שעולה 980 + - היא בחירה נכונה ? תודה

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  21. אני רוצה לקנות כרטיס מסך X850 XT PE ואני מטלבט בין: Sapphire ATI Radeon X850 XT Platinum Edition PCIe 256MB ViVo שהיא היצרנית המובחרת של כרטיסי ATI לבין: ASUS Extreme AX850XT Platinum Edition שהוא כרטיס יותר חזק חומרתית (שעון ליבה ושעון זיכרונות) מהsapphire אולם ASUS לא יצרנית כזאת טובה מה אתם אומרים?????

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  22. Started by paton1973,

מדוע יש כל כך הרבה כרטיסי מסך עם הקידומת 7600GT , איך מבדילים איזה הוא הטוב ביותר?

• 6 תגובות
    • 561 צפיות
  23. Started by raz002,

שלום אני מעוניין לקנות מסך LCD טוב שיוכל לשרת אותי להרבה זמן במחיר נמוך יחסית (1500 זה המקסימום). מצאתי מסך ממש זול של HP הבעיה היא שאני לא שמעתי אף פעם על מסכים של HP: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=371020 אשמח לקבל עוד הצעות!

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  24. Started by Zeliran,

כבר יותר מדי שנים שאני תקוע עם ה geforce 2 mx אז החלטתי שהגיע הזמן לשדרג קטן כרגע המצב הוא כזה: Intel Dual Core 2.8ghz 1gb RAM תקציב ה"גג" שקבעתי לעצמי הוא 1000 ש"ח, ככה שאני מתלבט עכשיו בעיקר בין 6800gt לבין 7600gt. מצאתי את שני המקומות הבאים: http://www.pcdiscount.co.il/Product.asp?productid=571 http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1686 מדובר בהפרש של 200 שקלים שאני אשמח לחסוך (משכורת צבאית.. =]), אבל השאלה שלי היא האם כדאי להשקיע אותם? ההפרש הזה ממש מתבטא בביצועים של הכרטיס? איך שבטח הבנתם עד עכשיו, אני לא בדיוק גיימר כבד, אלא אני מחחפש כרטיס שיתן ביצועים טובים ושיחזיק לזמן רב. על מה אתם ממליצים? תודה

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  25. Started by adirze,

אוקיי אני מתכוון בחודש הקרוב לקנות מחשב חדש מבוסס קונרו ורציתי להתעייץ איתכם בקשר לדילמה שיש לי לגביי הכרטיס מסך כרגע במחשב הנוכחי שאותו אני מעביר לשימוש של ההורים שלי יש radeon 9800pro מכווין שההורים לא צריכים כרטיס כזה רציתי לשאול אם כדאי לשמור אותו ולהחליף אותו בעוד X זמן שתצא הטכנולוגיה החדשה של DX10 או שבכל זאת כדאי להחליף לאיזה X1900XT תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 561 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.