עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by pinkmasta,

אני קונה מחשב חדש על הכל אני סגור חוץ מהכרטיס מסך תקציב עד 700 שקל.. מחכה להמלצותיכם תודה

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  2. זה הלוח אם שלי כרגע יש לי FX5200 128 מגה. בביוס יש לי אפשרות לבחירת 256 מגה לכ. מסך השאלה היא האם כ. מסך 256 מגה 256 ביט DDR 3 לא יעשה בעיות על הלוח הזה AGP*8! תודה Field Value Motherboard Properties Motherboard ID 63-5400-001169-00101111-040201-I865G$1I865XXXA6788IMS V5.4 070204 Motherboard Name MSI 848P Neo-S (MS-6788) Front Side Bus Properties Bus Type Intel NetBurst Bus Width 64-bit Real Clock 202 MHz (QDR) Effective Clock 809 MHz Bandwidth 6470 MB/s Memory Bus Properties Bus Type DDR SDRAM Bus Width 64-bit Real Clock 202 MHz (DDR) Effective Clock 404 MHz Bandwidth 3235 MB/s Chipset Bus Properties Bus Type Intel Hub Interface Bus Width 8-bit Real Clock 67 MHz (QDR…

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  3. Started by rikus,

בטח שאי אפשר, אבל בכל זאת אני שואל להיות בטוח כי שמעתי שהוא כרטיס PCI-E במקור. אני שואל פשוט כי יש לי מחשב די מעפן עם מעבד יחסית ישן שלא תומך בכרטיסי המסך של PCI-E ואני מנסה לקצץ בהוצאות.

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  4. Started by AVI.S.T,

בו נגיד יש לי לוח עם PCI16 ואני רוצה לשים כרטיס של AGP8 אני יכול או שאין אפשרות לכזה דבר

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  5. Started by puki,

יש לי מחשב חדש עם המפרט הבא : ADM64 +3000 MSI K8N NEO PLATINUM 512MB CAS2 120GB SATA בקשר לכרטיס מסך הייתה לי התלבטות - קניתי את המחשב מנעה, לא היה במלאי את ה-9800PRO שעולה 1500 עקרונית. היו 2 אפשרויות: 9700PRO ב-900 ש"ח, או 9800SE של POWERCOLOR, עם התקנה של אומגה ובדיקה שהצינורות תקינים ב-1350. ל-SE יש יתרון נוסף שהוא AIW- יש לו טיונר וכניסת וידאו ושלט רחוק - מעולה לצפיה בסרטים על הטלויזיה. לקחתי את ה-SE. ב-3DMARK03 עם 1024X1280 לא שיניתי שום הגדרות ושום OC, קיבלתי 5600 בערך. האם זה נחשב טוב ? מקביל ל-9800PRO ? למישהו יש מפרט דומה עם 9800PRO ?

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  6. אני מתלבט בין R9700 Pro חדש ב-750 ש"ח ובין R9800 Pro משומש ב-1100 ש"ח. הבנתי שההבדל בביצועים לא גדול ואם להגיד את האמת זה לא מעניין אותי. אני מחפש איכות תמונה. רק איכות תמונה. לאיזה מהכרטיסים יש את האיכות הגבוהה ביותר ואם ההבדל באיכות שווה תוספת כסף?

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  7. זה הכרטיס מסך שיש לי geforce 8500gt מעבד e6750 זכרון - 4gb אני הבנתי ששלוש המרכיבים האלה הם הכי חשובים לעריכה הלוח אם שלי נהרס ואני שוקל לשדרג את המחשב בלוח אם זכורנות מעבד וספק כוח שאלתי בפורום של לוח אם זכורנות ומעבדים בקשר לאיזה מפרט כדאי לי לקנות שיריץ לי טוב את התוכנות השאלה שלי זה אם יש מצב שהיכולות עריכה בתוכנות יכולה להפגע בגלל הכרטיס מסך העכשווי שלי ואם כן איזה כרטיס מסך כדאי לי כדי שיריץ לי את התוכנות האלה טוב? אני לא צריך כרטיס למשחקים רק לעריכה אבל ברמה דיי גבוהה

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  8. תודה.. אולי התמונה תעזור... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  9. Started by blue wings,

שלום לכולם. ברשותי כרטיס מסך מסוג Geforce 7300 GS והגעתי למסקנה שצריך להשתדרג. בעיקר בגלל FPS נמוך במשחקים ברשת כמו COD4 Multi... הצורך שלי בכרטיס מסך הוא למשחקים בעיקר עכשיו שאלתי היא כזאת הלוח אם שלי הוא: GA-8I945GZME-RH של GIGA-BYTE האם הוא תומך בכרטיסי מסך החדשים? (לא ידעתי אם לשים את השאלה כאן או בפורום לוחות אם, אז אם צריך להעביר מצטער על הטרחה) ועוד משהו קטן אם אפשר. איזו המלצה איזה כרטיס לרכוש ואני פתוח גם לגביי ATI רק שיעבוד ויפגין ביצועים כמו שצריך כמובן.

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  10. Started by Elite_Sniper,

מה עדיף לי למשחקים של הדור הבא?

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  11. שלום לכולם יש לי כרטיס של ATI 9500 PRO מיוצר על ידי ATI והורדתי את הדרייבר של אומגה מהאתר של WWW.OMEGADRIVERS.NET ושאני פותח את הקובץ לפניי שהוא מתקין את הדרייבר הוא שואל אותי איזה סוג של דרייבר אני רוצה ורציתי לדעת מה זה כל דבר האפשרויות שלי הם: 1.NORMAL OMEGA DRIVER 2.SOFTMOD 9500 OMEGA DRIVER 3.SOFTMOD 9800SE OMEGA DRIVER רציתי לדעת מה זה כל דרייבר ומה הכי מומלץ לכרטיס שלי יש לי את הקירור המקורי של הכרטיס תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  12. שלום, אחרי שחרשתי על הפורומים לתשובות, קיבלתי יידע דיי נרחב, הבעיה שלי היא כזו, אני לא מצליח לראות סרט גם המסך של המחשב וגם בטלויזיה, תמונות רגילות DESKTOP ותוכניות אין בעיה, אבל כשמדובר בסרט אז במסך של הטלויזיה רואים שחור ובמסך של המחשב רואים את הסרט, בעיה זו נפתרת רק כאשר קובעים ב NVIEW את ה-TV כ-PRIMARY במצב זה לא רואים במחשב את הסרט אך רואים אותו בטלויזיה. השאלה היא כיצד ניתן לראות בשניהם ביחד, כך שאני לא יצטרך כל פעם להחליף בין אחד לשני (זה עבד לי פעם לפני שהתקנתי את המחשב מחדש אני פשוט לא זוכר את ההגדרות המדוייקות). לגבי התוכנה TVTOOL אני מנסה להסתדר בלעדיה, שהרי היא לא MUST והפונק' שאני נותנת ניתנות להשגה ע"י הPROPERTIES של הכרטיס מסך. תודה מראש, רן.

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  13. Started by Raul,

אודות ל Guarding angel שלקח יוזמה והשקיע רבות, הועלה מדריך מפורט אודות פתיחת חיישן הטמפרטורה של ה 6600. את המדריך תוכלו למצוא ב FAQ הרשמי של הפורום. >>המדריך<< נ.ב. כל מי שמעוניין לבנות מדריך בתחום הגראפיקה ולקחת יוזמה, מוזמן ליצור איתי קשר בהודעות פרטיות.

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  14. Started by David-Z,

אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש, תואם AGP 8X כרגע יש לי Radeon 9600XT 128Mb המליצו לי על Gigabyte GeForce 7600GS 256Mb, ולכן אני שוקל ללכת על זה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=465267 אבל אז ראיתי את ה-Palit Radeon X800GTO 256MB, שאותו ניתן לראות כאן: http://zap.co.il/model.asp?model_id=424453 ובנוסף ראיתי את ה-GECUBE RADEON X1550 512MB שאותו ניתן לראות כאן: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=501714 אז.. מה אתם אומרים? מה כדאי משלושתם? או שיש לכם הצעה יותר טובה במסגרת המחיר של הכרטיסים האלו? ואגב, איך הם יריצו משחקים כמו Rainbow Six Vegas או ביושוק וכו'? תודה רבה לכולם על התשובות! צה"ל, ובעיקר אני, מודים לכם

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  15. Started by Mr.Pepo,

לחבר את המחשב לטלוויזיה זה קלי קלות, אבל אני מעוניין לחבר את המחשב שלי לטלווזיה בסלון כדי לראות ולשמוע דרך מערכת הקולנוע הביתית שלי. עכשיו כדי שלא יהיו חוטים ברחבי הבית אני הייתי רוצה לנצל את מערכת הכבלים של הבית בכדי לעביר את שדר הווידיאו. השאלה שלי אם אפשר בעזרת VIVO שמתפצל לחיבור S-Video להתחבר למערכת הכבלים של הבית, ואז, לחבר את החוט של הכבלים שבחדר שלי לחוט המוביל לסלון דרך קופסת המיתוג. הבעיה שלי היא אם אפשר לחבר את הS-Video למערכת הכבלים של הבית... תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  16. Started by mordidot,

עד לפני יומיים הכול היה בסדר אבל פתאום CRYSIS ן GOW קורסים לי,קרייסיס פשוט נתקע וגירס אוף וור קורס ויוצא לווינדוס יש לי את הדרייברים האחרונים 8.8 וגם התקנתי אותם מחדש והכל ד"א מישהו יכול לתת לי תוכנבה שאני פשוט ינקה פעם אחת ויתקין פעם אחת וזהו? אני ינסה גם בעוד משחקים [br]פורסם בתאריך: 28.08.2008 בשעה 15:47:03 טעות יצא לי דאבל למחוק

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  17. אני יודע בזמן האחרון שיגעתי אותכם קצת אבל ראיתי שהביצועים של שניהם דומים תחליטו אתם: Pine XFX nVIDIA GeForce 7900GT 256RAM או Sapphir Radeon X1950XT 256RAM תודה

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  18. ???????????????????????????????????????

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  19. Started by orenash,

איך אפשר לקבל מידע לגבי פונקציות של כרטיסי מסך כמו VIVO DVI ועם איזה כרטיס אוכל לשלב שתי מסכים לעריכת וידאו התקציב הוא עד 900 ש"ח. מה מומלץ?

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  20. Started by Ibrow-Now,

חוץ מזה שהם מגיעים לרזולוציות יותר גבוהות, באותה רזוציה כמו מסכי XGA, יש להם אותה איכות?

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  21. Started by HaVoC_850,

היום קניתי את הכרטיס מסך הזה ולומר לכם את האמת הוא על הפנים האתרים נגללים לי בצורה מזעזעת ואין כזה שיפור ברמת הFPS יש לי פנטיום 4 3.0 2 גיגה RAM דרייברים מעודכנים לכרטיס וללוח אם יש למישהו מושג מה נסגר ==================== עריכה לא משנה ריסט מסדר הכל =)

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  22. היי חברה מה יותר איכותי וטוב? GEFORCE 7300 GS 256MB UP TO 512 או RADEON X 1050 128MB DVI PCI-E

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  23. Started by ToyMan,

שלום... יש לי Ati Radeon 3870 HD רגיל של חברת Gigabyte רציתי לשאול לגבי המאווררים.. אם הם נשארים על אותה המהירות כל הזמן |או| שהם נשארים על מהירות נמוכה במצב מנוחה ושאני משחק במשחקים והטמפרטורה עולה גם מהירות המאוורר עולה.. איך אני יכול לבדוק את זה? יש איזה תוכנה מיוחדת לשליטה במאוררים? כי אני לא רוצה לגלות שהמאוורר שלי מתעצל על 40% שאני משחק במשחקים דרך הCatalyst אני לא מוצא קטגוריה של מאוררים ועוד שאלה.. בקרוב אני קונה HD4890 Vapor-X רק רציתי לשאול על הקירור הזה..... גם המאוררים שם במצב מנוחה על מהירות נמוכה ושהטמפרטורה קצת עולה המהירות של המאוררים עולה? כי אם לא אני ישר שם על 100% כי זה קירור Vapor-X אני רוצה להנות מכרטיס קפוא (ואולי אני גם יעשה OC)

24. Started by achiya1,

אוקי אז ככה אני מתבלט בין המסכים האלה http://www.tronics.co.il/Product.asp?productid=785 http://www.karish.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=1564&catId=185 מי שמבין באמת במסכים בבקשה עזרה.. אני לא יודע מה יותר טוב כי ב-LG יש ניגודיות 1600 ו4MS בסוני יש 1500 ו-8 אמרו לי שבסוני יש גודל נקודה יותר טוב...בכל זאת מה כדאי לבחור מה יותר עדיף גודל נקודה טוב? ניגודיות? אני לא ממש מבין בזה לא יודע מה יותר כדאי תודה רבה לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  25. Started by alex5000,

טוב אז יש לי כרטיס מסך radeon 9600 pro lite ואני צריך את הגרסה האחרונה של הדרייבר. אז אם מישהוא בבקשה יכול להביא לי לינק? תודה מראש לכל העוזרים. ותעבירו אם הנושא לא שייך לפה.

• 3 תגובות
    • 610 צפיות

דיונים חדשים בפורומים