עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by n1r,

לפני שבוע קניתי כרטיס מסך R7 250, מסתבר שהכרטיס מסך הזה לא תומך ב120HZ. לפני זה היה לי HD4890 והוא תמך ב120HZ. עכשיו הוצאתי את הכרטיס מסך שקניתי (R7) והחזרתי את ה-HD4890 וגם איתו אין אפשרות ל120HZ (פירמטתי תמחשב,ניסיתי להחליף כבלים). במסך שלי יש 120HZ, יש לי אותו בערך שנתיים ותמיד היה (Samsung 2233rz). מה אני יכול לעשות?

2. Started by hakoki,

http://www.skypc.co.il/sg_product~28512~8~0.htm 7600gt sonic הבנתי שה7600gt הרגיל כרטיס מעולה,האם לקחת את הרגיל או את הגרסה של הסוניק? מה ההבדלים ביניהם? וכמה ה 7600gt טוב מבחינת hdr?(אל תציעו לי סדרה 8 בבקשה)

• 10 תגובות
    • 776 צפיות
  3. Started by tomz,

אני גר כעט אצל אחותי לכמה ימים הבאים ואני פה כבר שבוע חבר שלה איש הייטק מקבל הכל חינם ויש לו קשרים אז הוא השיג לי מסך LCD SONY HS73 http://www.sony-cp.com/en/products/lcd/hs_designer/hs73/index.html מסך מ-ד-ה-י-ם לא רק העיצוב שלו שהוא נורא יפה חלק לגמרי הכל נוח ופועל מצויין אני משחק איתו במשחקים והוא פשוט מדהים, אני מרגיש איתו יותר טוב מאשר הרבה מסכי CRT יש לו גם זמן תגובה מצויין 16MS פשוט מסך אדיר מי שיש לו כסף (והרבה) אני ממליץ לו אישית לקנות מסך כזה כולה 3700 שקל

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  4. שבת שלום- או קיי חברה, אני יודע איך מחברים את המחשב לטליוויזיה באמצעות הכאבל הצהוב, ואני עושה clone (ששתי המסכים יציגו אותו דבר), כלומר, מתי שאני לוחץ על "המחשב שלי " רואים אותו דבר מה שקורה גם במסך המחשב וגם בטלויזיה, הבעיה מתרחשת כאשר אני רוצה לראות סרטים. אני מפעיל סרט, ומה שקורה זה שרואים את התוכנה שבאמצעות אני רוצה לראות את הסרט והכל, אבל החלון שבתוכות אמור להופיע הסרט, בטלויזיה הוא שחור, רואים רק במסך המחשב(ד"א, את הכתוביות רואים בשני המסכים). מה אני צריך לעשות כדי שאראה את הסרט גם במסך הטלויזיה וגם במסך המחשב במקביל? עריכה: אם זה עוזר יש לי כרטיס של nvidia 6800nu עם הדרייוור הכי עדכני.. תודה מראש..

• 10 תגובות
    • 816 צפיות
  5. כרגע קראתי ב-INQ ש-ATI מתכננת להוציא כרטיס מסך חדש ל-AGP בשם Torpedo 2 שיהיה החזק ביותר בשוק, כנראה יותר חזק מ-7800GS מן הסתם. הכרטיס יבוסס על ליבת RV560 שתפעל ב-450MHz וזיכרון 256MB GDDR3 שיפעל ב-650MHz ברוחב פס של 128bit. הכרטיס צפוי להגיע לחנויות בסביבות אוקטובר. מה דעתכם? מישהו שמע על זה בכלל? כדאי לחכות ל-Torpedo 2 או לחכות ל-7600GT או לקנות 6800 של Apollo?

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  6. Started by RoyShefy,

31K בAQU3 ע"י R9500 PRO זה הרבה?? אחרי OC

7. Started by raYo,

שלום. כרגע אני עובד עם ג'יפורס 5700 של אסוס והייתי מעוניין להחליף אותו. כרגע התקציב שלי לא משהו והוא נע סביב ה - 300-350 שקל. חשבתי על הכרטיס A6200 של Point of View עם 256MB, אני יכול להשיג אותו ב - 280 שקל. הייתי מעוניין לדעת אם יהיו הבדלים בביצועים בין ה - 5700 לבין ה - 6200 הזה. אני לא משחק משחקים כבדים במיוחד אבל הייתי מעוניין לדעת אם הוא יעשה את העבודה יותר טוב מה - 5700. ניתן לעשות עם הכרטיס הזה אוברקלוק מסויים? המפרט שלו הוא: Engine:? ?NVIDIA 6200A GPU ? ? Video Memory:? ?256 MB ? ? Core Clock:? ?300 Mhz ? ? Memory Clock:? ?400 Mhz ? ? Memory Speed:? ?DDR 2 ? ? Memory Bus:? ?64 bit ? ? Interface:? ?AGP 8x ? ? RAMDAC:? ?Dual 400 Mhz ? ? D-Sub:? ?Yes ? ? DVI-I:? ?Yes…

• 6 תגובות
    • 578 צפיות
  8. בדרייבר של ATI יש את האופציה הזו ומדי פעם כשאני נכנס למשחקים (זה קורה בעצם רק ב GRAW ) אז אני עף מהמשחק ומקבל את הודעת השגיאה המצורפת בתמונה. השאלה שלי היא אם אפשר לבטל את ההגדרה הזו ולהתעלם ממנה או שהיא אלמנט חשוב בשמירה על הכרטיס מסך. תודה. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 942 צפיות
  9. נראה שהלחץ של NVIDIA עשוי להביא את AMD להשקה מוקדמת מהצפוי של כרטיסי המסך החזקים באמת, תחת שם הקוד Vega במשך החודשים האחרונים קיבלנו את מפת הדרכים של AMD בכל הנוגע להשקת כרטיסי המסך הקרובים שלה, שיבוססו על ארכיטקטורות חדשות בתהליך יצור חדש לגמרי. דור ה-14 ננומטר של AMD יושק עם כרטיסי המסך הנושאים את שם הקוד Polaris 10, עם כרטיסי מסך פשוטים יותר שקרויים Polaris 11. ה-Polaris 10 צפוי ככל הנראה להיות R9 480, משמע כרטיס מסך מהיר למדי, שיהיו מהירים ממנו בהמשך. הדור שיגיע אחרי Polaris יקרא Vega והוא צפוי להכיל את מה שרבים מחכים לו, שדרוג אמיתי ומשמעותי על פני ה-Radeon Fury X ובעצם כל מה שראינו עד כה. כרטיסי המסך מבוססי Vega צפויים להגיע ברבעון הראשון של 2017. האמ…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by a_halachmi,

כשאני משחק בכל מיני משחקים למשל vice city או san andreas אני רואה את האנשים שקופים והמשחק נתקע ואז משתחרר אחרי איזה דקה ניסיתי לעדכן את הדרייבר להכי חדש ואז לא רואים אנשים שקופים אבל שזה נתקע שוב ומשתחרר אז רואים את כל המסך בפסים צבעוניים ולא רואים את התמונה. ואותו דבר קורה לי עם דרייבר לא הכי חדש ולא הכי ישן. האם אני צריך להחליף כרטיס מסך? נ.ב הכרטיס מסך שלי הוא geforce fx 5200 עם 128 mb זכרון

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  11. Started by Chronick,

מקור: http://www.theinquirer.net/?article=23929 לא בידיוק מה שציפו כולם מהכרטיס (היה מדובר על 22000 עם 2 כרטיסים האלו ב SLI) אבל יש שיפורים בGPU, נחכה לתוצאות של ATI החדשים.

• 3 תגובות
    • 978 צפיות
  12. Started by NNI123,

שאלה. מה יותר טוב X1950GT Super 512MB או X1950PRO 256MB . וגם איזה כרטיסים בטווח מחירים כזה יותר טובים מ ה X1950GT Super 512MB תודה לעונים.. ואם אתם אומרים מה יותר טוב אז תפרטו.. למה.. וגם יתרונות וחיסרונות לכרטיס..

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  13. שלום לכולם! ברשותי R9800PRO 128MB 256 BIT ואני רוצה לשדרג אותול-X850. עכשיו העניין הוא שאני לא יודע מי מבין הגרסאות הנ"ל טובה יותר... 1.XL 2.XE 3.PRO 4.XT מישהו יכול להאיר את עיני? נ.ב לא יודע אם זה קשור אבל אני קונה את הכרטיס דרך EBAY ***עריכה*** אני צריך כרטיס AGP ואם אפשר לדרג לי את הכרטיסים מבחינת ביצועים...תודה!

• 6 תגובות
    • 695 צפיות
  14. Started by com555,

קיבלתי מהם הוראה לעשות דבר כזה.. In Windows 2k/XP, ALWAYS disable DDC in the ATI "Displays/Monitor" CP after installing drivers to be able to use ALL the refresh rates and resolutions your monitor supports, also this is the best way to avoid the 60Hz RR bug איך אני עושה את זה.? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  15. Started by avihai007,

אני רוצה לקנות מסך אך ורק בשביל לחבר אותו ל-DVD ווידאו(לא עקרוני הוידאו), וחשבתי שאולי במקום לקנות טלוויזיה 21, אני יוסיף קצת כסף ויקנה מסך LCD 19. מה דעתכם? תודה רבה!!!

• 32 תגובות
    • 3.1k צפיות
  16. אני מעוניין לקנות (קודם כל למצוא) מסך LCD בסביבות ה1000 ש"ח,אני לא מחפש איכות אלא רק בגלל חוסר מקום אני לוקח מסך דק. מישהו שמע או ראה באיזשהו מקום על מסכים בכזה מחיר?

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  17. Started by fp581,

מתי יוצאים כ. מסך שתומכים בDX10? בחודש הקרוב או עוד הרבה זמן?

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  18. אני מחפש כרטיס מסך למטרות צפייה בסרטים והרצת משחקים בינוניים כגון Need For Speed Most Wanted על מסך 22" ספק כוח: HEC 300W וכמה איכות הצפייה תשתנה בהגדלת מסך ל24"?

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  19. פשוט יש לי את הכרטיס והטמפ' במאמץ יכולה להגיע ל 80-90 ... אני רוצה לדעת עם זה קורה לכולם ולא רק לי...

• 7 תגובות
    • 645 צפיות
  20. אני רוצה לקנות עכשיו מחשב חדש עכשיו המעבד שלו יהיה Intel Core i5 760 2.8 GHZ ואני קונה כרגע כרטיס מסך יחיד HD 6870 השאלה שלי היא האם שאני יוסיף בעתיד עוד כרטיס כזה, יהיה לי צוואר בקבוק בגלל המעבד והקרוספייר?

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  21. משחקים וכל דבר שאני שם על מסך מלא לא ממלא את כל המסף ותמיד יש מסביב "עודפים שחורים" (נראה כאילו זה רץ על 640X480)... איך מסדרים את זה?(יש לי X800XL על מסך CRT איכותי ורזולוציה 800X600)

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  22. Started by albert,

שאלה של - כן ,לא, אולי - שווה או לא שווה 600 ש"ח? : http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=2986903&type=2&product=1&category_name=%eb%f8%e8%e9%f1%e9+%ee%f1%ea

• 6 תגובות
    • 742 צפיות
  23. החלטתי לקנות כרטיס מסוג 1060 עם 6GB זיכרון ואני מחפש דיל טוב אשמח לכרטיס עם קירור טוב ועדיף שגם יהיה יחסית שקט אין מגבלת תקציב אבל כמובן שעדיף כמה שיותר זול תודה, המחשב שלי: CPU: Intel Ivy Bridge Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray Motherboard: MSI Z77A-G43 GAMING Memory: 2* Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 Case: Fractal Design Define R4 + FSP RAIDER 650W Screen: Dell Ultrasharp LED 23" U2312HM

• 19 תגובות
    • 5.2k צפיות
  24. Started by mishka562000,

הבנתי שה crossfireX זה בעצם יכולת לשלב שני כרטיסי-מסך.אז עם אני קונה לוח אם שתומך בזה,אז כל כרטיס מסך שאקנה,בעתיד אוכל לקנות את אותו כרטיס מסך ולשלב בינהם? או שאני צריך לקנות גם מעבד ספציפי שתומך, או שבכלל אני לא חייב לקנות זוג כרטיסי מסך תואמים?

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. שלום לכולם, חיברתי את המחשב שלי עם כרטיס 8800GTS לטלויזיה שתומכת ב-HDMI ורואים מטושטש. מה אפשר לעשות כדי לקבל איכות תמונה טובה יותר? -הדרייבר מעודכן. -הכרטיס מסך מחובר דרך DVI והיציאה השניה היא HDMI שחיברתי לטלויזיה. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 728 צפיות

דיונים חדשים בפורומים