כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שאלה. מה יותר טוב X1950GT Super 512MB או X1950PRO 256MB . וגם איזה כרטיסים בטווח מחירים כזה יותר טובים מ ה X1950GT Super 512MB תודה לעונים.. ואם אתם אומרים מה יותר טוב אז תפרטו.. למה.. וגם יתרונות וחיסרונות לכרטיס..
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי R9800PRO 128MB 256 BIT ואני רוצה לשדרג אותול-X850. עכשיו העניין הוא שאני לא יודע מי מבין הגרסאות הנ"ל טובה יותר... 1.XL 2.XE 3.PRO 4.XT מישהו יכול להאיר את עיני? נ.ב לא יודע אם זה קשור אבל אני קונה את הכרטיס דרך EBAY ***עריכה*** אני צריך כרטיס AGP ואם אפשר לדרג לי את הכרטיסים מבחינת ביצועים...תודה!
-
- 6 תגובות
- 678 צפיות
-
-
קיבלתי מהם הוראה לעשות דבר כזה.. In Windows 2k/XP, ALWAYS disable DDC in the ATI "Displays/Monitor" CP after installing drivers to be able to use ALL the refresh rates and resolutions your monitor supports, also this is the best way to avoid the 60Hz RR bug איך אני עושה את זה.? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
-
אני מעוניין לקנות (קודם כל למצוא) מסך LCD בסביבות ה1000 ש"ח,אני לא מחפש איכות אלא רק בגלל חוסר מקום אני לוקח מסך דק. מישהו שמע או ראה באיזשהו מקום על מסכים בכזה מחיר?
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
מתי יוצאים כ. מסך שתומכים בDX10? בחודש הקרוב או עוד הרבה זמן?
-
- 5 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך למטרות צפייה בסרטים והרצת משחקים בינוניים כגון Need For Speed Most Wanted על מסך 22" ספק כוח: HEC 300W וכמה איכות הצפייה תשתנה בהגדלת מסך ל24"?
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
פשוט יש לי את הכרטיס והטמפ' במאמץ יכולה להגיע ל 80-90 ... אני רוצה לדעת עם זה קורה לכולם ולא רק לי...
-
- 7 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עכשיו מחשב חדש עכשיו המעבד שלו יהיה Intel Core i5 760 2.8 GHZ ואני קונה כרגע כרטיס מסך יחיד HD 6870 השאלה שלי היא האם שאני יוסיף בעתיד עוד כרטיס כזה, יהיה לי צוואר בקבוק בגלל המעבד והקרוספייר?
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
משחקים וכל דבר שאני שם על מסך מלא לא ממלא את כל המסף ותמיד יש מסביב "עודפים שחורים" (נראה כאילו זה רץ על 640X480)... איך מסדרים את זה?(יש לי X800XL על מסך CRT איכותי ורזולוציה 800X600)
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שאלה של - כן ,לא, אולי - שווה או לא שווה 600 ש"ח? : http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=2986903&type=2&product=1&category_name=%eb%f8%e8%e9%f1%e9+%ee%f1%ea
-
- 6 תגובות
- 719 צפיות
-
-
החלטתי לקנות כרטיס מסוג 1060 עם 6GB זיכרון ואני מחפש דיל טוב אשמח לכרטיס עם קירור טוב ועדיף שגם יהיה יחסית שקט אין מגבלת תקציב אבל כמובן שעדיף כמה שיותר זול תודה, המחשב שלי: CPU: Intel Ivy Bridge Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray Motherboard: MSI Z77A-G43 GAMING Memory: 2* Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 Case: Fractal Design Define R4 + FSP RAIDER 650W Screen: Dell Ultrasharp LED 23" U2312HM
-
- 19 תגובות
- 5.1k צפיות
- 1 follower
-
-
הבנתי שה crossfireX זה בעצם יכולת לשלב שני כרטיסי-מסך.אז עם אני קונה לוח אם שתומך בזה,אז כל כרטיס מסך שאקנה,בעתיד אוכל לקנות את אותו כרטיס מסך ולשלב בינהם? או שאני צריך לקנות גם מעבד ספציפי שתומך, או שבכלל אני לא חייב לקנות זוג כרטיסי מסך תואמים?
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, חיברתי את המחשב שלי עם כרטיס 8800GTS לטלויזיה שתומכת ב-HDMI ורואים מטושטש. מה אפשר לעשות כדי לקבל איכות תמונה טובה יותר? -הדרייבר מעודכן. -הכרטיס מסך מחובר דרך DVI והיציאה השניה היא HDMI שחיברתי לטלויזיה. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
האם אחרי שקניתי מסך ושמתי כרטיס מסך תומך ומשקפיים (חבילת תלת מימד של NVIDIA). האם כל התפריטים של המחשב כולל אינרטנט ועד משחקים וסרטים הופכים לתלת מימד? או אפשר הסבר מדויק יותר של מה זה התלת מימד הזה? והאם הוא איכותי יותר מהקולנוע?
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
עד כמה משמעותי ההבדל בין המסכים, בהנחה שאני עובד רק ב 1024x768@85hz ? האם הם זהים חוץ מקצבי הרענון? התנסיתי בעבודה עם ה-F700P, אבל אני רוצה לדעת אם אני אוכל לחסוך את ההפרש במחיר (200 ש"ח)
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
המעבד oc to 3.5) intel p4 d820 2.8 זיכרון 2.5 במהירות 800 mhz איזה כרטיס מסך יכול להיות טוב למערכת הזאת?
-
- 3 תגובות
- 840 צפיות
-
-
היי, אשמח להמלצה לכרטיס מסך בתקציב של 600ש"ח ופחות. הכרטיס יהיה מיועד להריץ מעט משחקים כמו skyrim או counter strike בהגדרות בינוניות/נמוכות. מה שבאמת חשוב לי מהכרטיס זה השקט - אם יש אפשרות לכרטיס עם קירור פסיבי זה פלוס משמעותי. אם צריך, אין בעיה למוצרים יד 2. המערכת שלי: לוח אם: gigabyte h170 d3h מעבד : Core i7 6700 3.4Ghz LGA1151 ספק כוח : antec eco 650w זיכון : 16gb
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום לכולם אני חדש בפורם וגם במחשבים אני לא הכי מבין, קיבלתי הצעה על שתי מחשבים זהים רק שמחשב אחדעם כרטיס מסך fx580 quardo nvidia 500 mb והשני ati hd 4500 500 mb אני רוצה לערוך סרטי וידיאו קצרים אשמח לקבל הצעתכם תוד תודה
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
מה יותר חזק הX1800XT או הX1900GT לא הבנתי! אני כל הזמן רואה השוואות בינהם ולא הבנתי כלום! בקיצור מה יותר חזק?! במשחקים הכוונה!
-
- 11 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אהלן חברים, התוכנית המקורית שלי הייתה לרכוש כעת LIGHTNING אחד ובעוד כחודש להוסיף את השני (אני בונה מחשב חדש). עכשיו כשיש את המבצע הזה של 7970 DUAL X ב-1800 שקל שזה 800 שקל פחות מהלייטנינג שאני מתכוון לקנות, אני תוהה לעצמי מה הכדאיות הכלכלית של דבר כזה. האם התוספת 800 שקל מצדיקה את עצמה כאן לדעתכם? אשמח לשמוע דעות, X
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
יש לי ATI RADEON 9800 PRO , האם קיים תוכנה שמראה לי את חום הכרטיס ו מהירות המאוורר? (כמו בכרטיס ה-ASUS ). הגיוני שהכרטיס עובר את ה-65 מעלות? (המאוור עובד טוב)
-
- 5 תגובות
- 845 צפיות
-
-
הרי עד היום כדי להתקין שתי כרטסי מסך ב SLI הם צריכים להיות זהים אבל האם בעתיד יהיה ניתן לחבר 2 כרטיסי מסך (של אותה חברה) אבל לא זהים שיעבדו ביחד האם זה תלוי בענין של תוכנה או חומרה SOMEBODY.......???
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יודע שהיה דיון בנושא מתי יתחילו לשדר בארץ ממש לא מזמן, אבל לא היה נראה לי במקום להקפיץ... אז בכל זאת, לענייננו: למרות שהוט הכריזו על זה קודם, יס מתכוונת להקדים אותם ולהתחיל לשדר ערוצים עם תכני HD כבר בסוף השנה! לפי דעתי אלה חדשות מצוינות ואני מאוד מקווה שהפעם זה יצליח לא כמו בניסיון הקודם של הוט, זה נראה יותר רציני הפעם, עם השקעה של 80 מיליון שקל ורכישה לא של ערוץ אחד בלבד. אני מאוד מקווה שזה גם יתרום לירידה במחירים של הטלויזיות התומכות. לקריאת הכתבה: http://computers.walla.co.il/?w=/21/1141150
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-