כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
תקציב: כ-1500 ש"ח, אין לי התנגדות עקרונית להזמין מחו"ל. המחשב נקנה לפני 3.5 שנים ולא עבר שדרוג מאז. מפרט: כרטיס מסך קיים: ZoTac GTX 260 לוח אם: Gigabyte GA-EX58-UD4P מעבד: i7 920 ספק כוח: ThermalTake PurePower 600W ultra Silent PSU 24pin W0121RU מערכת הפעלה: win7 enterprise זכרון: OCZ Platinum XTC Triple Channel 3x1GB DDR3 1333MHz PC3-10666 OCZ3P1333LV3GK - יעבור שדרוג גם (כנראה ל-4x4=16GB). הצרכים שלי: משחקים (כמה שיותר יפה ומהר כמובן) וצפייה בסרטים/סדרות. חשבתי בכיוון של gtx660ti או hd7850 אבל אני לגמרי פתוח להצעות. אשמח כמובן להמלצה על יצרן ספציפי (gigabyte/asus וכו'). תודה רבה! silof
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שמעתי שעומד לצאת X1950 ל-AGP, האם זה נכון\מתי\כמה הוא יעלה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש ואני צריך שתתנו לי רעיונות לכרטיס מסך בטווח מחירים של 1200-1300 שקל. תודה לעוזרים...
-
- 6 תגובות
- 544 צפיות
-
-
התוצאה שלי היא 5478 ב3DMARK06 היא טובה יחסית למפרט שלי??? Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB S3 P965 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD Radeon® X1950 PRO 256MB GDDR3 DVI-I + DVI-I + VIVO Samsung SH-W162L DVD±R x16, DL x8, LightScribe Liberty ELT500AWT 500W KINGSTON 512X2 667MHz Sunbeam Transformer BLACK
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שאלה לגבי הזמנים ש ATI ו- NVIDIA מביאים דרייברים: אני לא כל כך יודע לנסח את השאלה אבל אני ינסה... כמו שכולם יודעים החברות נותנות דרייברים לא רק כדי יהיו יותר אופציות למשתמשים בכרטיסי המסך אלה גם כדי שהכרטיסי מסך יהיו "מעודכנים" בשביל המשחקים החדשים שפותחו לאחר יציאת הכרטיס... ^^ודבר זה מאוד חשוב כדי שלא יהיו לדוגמא באגים למיניהם במשחקים...^^ וזאת השאלה: איזה חברה מביאה (מספקת לנו) יותר דרייברים בפחות זמן (לדוגמא מי מביאה יותר דרברים בשנה...)? [אין צורך לענות על השאלה בסוגרים, אני רוצה תשובה על השאלה המרכזית- שמחוץ/לפני הסוגריים] *דרייברים זה דבר חשב, אז מי מביא דרייברים בקצב יותר גדול? והאם יש חברה שמביאה דרייבר פעם ב... (ההפרש בין הוצאת הדרייברים זה מזה גדולים) ?
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
מה דעתכם? 8ms "19 אחלה חברה ומחיר משתלם יש משהו יותר משתלם? תקציב 2000 ש"ח. http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1047
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
אהלן חברס, יש לי כרטיס מסך Leadtek 6600GT ואני לאחר פורמט ואין לי דרייבר נורמאלי, יש לי אחד מהאתר של NVIDIA אבל הוא דיי "חולה" בואו נקרא לזה הוא הרבה יותר חלש ממה שהוא היה תמיד, אז מישהו יכול להמליץ לי על דרייבר טוב שהוא משתמש בוא?
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
המסך הזה טוב? http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=70&Cat2Cat1ID=13&Cat2ID=11&aff=Zap# המחיר שרשום באתר הוא מחיר מתאים למסך כזה או שיש מקומות ביותר זול?
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
שמעו, לפני חודש קניתי מחשב חדש.. כל המשחקים שאני העלתי (Black&White - FEAR - NEEDFORSPEED MOST WANTED ועוד..) עובדים עם בעיות גראפיקה. יש "הימרחויות"במשחקים וכל מני דברים שלא אמורים לקרות.. גם אמרתי לטכנאי שלי פעם קודמת שיחליף לי את הכרטיס מסך וזה לא עזר. הדגם שלי - GeForce 6600 NX LE 256MB. עדכנתי את הכרטיס מסך לפני חודש בערך.. את הבעיה תוכלו לראות כאן: http://loading.co.il/uploads/1378171953.gif אם צריך עוד אני יכול לתת.. (אם צריך מפרט של המחשב..: 1024 MB RAM כרטיס מסך ידוע מעבד Pentium 4 3.0 GHZ 2mb דיסק קשיח 120 GB מסך ישן של 17 אינץ' אולי זה קשור O_O. ) מקווה שתעזרו לי לפתור, אייל D:
-
- 6 תגובות
- 544 צפיות
-
-
מי יכול לייעץ מה עדיף LG 1750B או SAMSUNG 730BF משמש גם למשחקים
-
- 7 תגובות
- 544 צפיות
-
-
החלפתי את כרטיס המסך במחשב. היה 9600XT. עכשיו 6800. האם לפרמט או פשוט למחוק DRIVERים? תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 544 צפיות
-
-
יש לי מחשב AMD Athlon xp 2600+ 1.9 GH ו512 ראם (שני סטיקים). זה די כל מה שאני יודע... עכשיו, אני רוצה לקנות את ה 6600GT... אני בדוק קונה את זה אז אל תנסו להמליץ לי מה יותר משתלם מבחינת מחיר וכו... רק רציתי לדעת אם זה בטוח יעבוד לי כמו שצריך על המחשב... זה די חשוב כי אני מזמין היום... תודה... אגב, יש איזו תוכנה או דרך לבדוק אם יש לי agp או pce i?
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אוף. אוף. ואוף. פעם שניה. אני לא מצליח להריץ סרטים. בפעם הראשונה נתנו לי תVLC מדיה פלייר ואמרו לשים את הכל על הגדרות יותר נמוכות. פעל, אבל לא יותר. מה אפשר לעשות? הכל על הגדרותנמוכות ולא פועל לי. כרטיס מסך : X1300PRO מסך : Mag AH 778
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אוקיי קיבלתי את ה7600GS שלי ועכשיו אני מפחד להרכיב אותוו למה? זה למה רציתי להחליף כרטיס כי ה6600 שלי עושה בעיות (אני חושב שההכטיס הבעיה ) בכיצור שיצא הדרייבר 91.31 BETA אז אני כמו מפגר התקנתי אותו ואז הייתי בעיה איזה בג של SIL טוב אז ישר מחקתי תדרייבר הזה באמצעות Driver Cleaner Pro ואז חזרתי לקודם שלי (84.21) ואז ראיתי שהתמונה לא כפי שהיית פעם שיצא התיקון של הבג של SIL התקנתי אותו וזה לא עזר וניסיתי פול דרייברים עשיתי פורמט +אףדיסק וזה לא עזר טוב אז שיצא 91.33 אז התקנתי אותו ואז באפשרויות ראיתי שהכרטיס שלי מכובן על SIL (תמונה למתה) והכרטיס ביכלל AGP ועוד זה היה בלוח הקודם שלי טוב קניתי לוח חדש אים AGP+PCI-E ואז הרכבתי ת'6600256MB PCI-E של חבר שלי והגדרתי בלוח שיפעל כ PCI-…
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
למה לפעמים רושמים את מהירות השעון של הזיכרון בכרטיסי מסך בכפולה של 2 כאשר מה שתאחלס מוצג במחשב הוא חצי ממה שנאמר באתר שלהם או כתוב על הקופסה
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
-
שלום הזמנתי את הכרטיס radeon 9600pro lite 256mb 128bit מהחנות pcnow אני יודע שהוא ישן אבל בכול מקרה זה לבינתיים כי בקרוב אני יחליף מחשב עכשיו ברשותי כמה שאלות: 1.האם יהיה לי צוואר בקבוק במערכת הבאה p4 2400 256mb 400 mhz(אני שוקל להוסיף עוד סטיק של זכרון של 256 או 512)? 2.איך הכרטיס ביחס למחיר שלו(313 ש"ח)? והאם הוא הכרטיס המשתלם ביותר לתקציב של 350ש"ח? 3.איזה משחקים חדשים בערך הוא יפעיל לי לא משנה לי באיזה הגדרות העיקר שיפעלו נורמלי(יש לציין שאני לא גיימר אז אני לא משחק במשחקים כבדים)? 4.יש באינטרנט מבחני ביצועים שלו?אם יש אפשר לתת פה קישורים? 5.איך הכרטיס בכללי? 6.יש למישהו את הכרטיס והוא יכול הלגיד איך הוא? תודה לעונים ומצטער על כול השאלות פשוט אני רוצה לדעת…
-
- 5 תגובות
- 544 צפיות
-
-
כרגע יש לי redeon 4870 ובגלל שהוא רועש מאוד כבר תקופה ארוכה ואני לא מצליח לתקן את זה אני שוקל אולי לקנות כרטיס מסך חדש. אני כרגע סטודנט אז התקציב מצומצם ופחות חשוב לי עמידות למשחקים. עם הכרטיס הנוכחי עדין הצלחתי להריץ משחקים ברמה טובה. ראיתי שיש כבר סדרה 6000 ו-7000 באזור 200-400 שקל שזה בערך התקציב שלי. יש לי מספר שאלות: 1. אולי זאת שאלה תמימה אבל אני באמת לא כל כך מבין בדברים האלו, בזמנו שקניתי את הכרטיס הוא עולה לי באזור ה-1000 שקל ועכשיו אני רואה את הסדרות האלו ברבע מחיר, הם עדין מן הסתם יותר טובים ממש שיש לי כרגע נכון? 2. במידה ואני קונה החיבור שיש לי כרגע על לוח האם מתאים? 3. במידה ואני קונה אני צריך לפרמט את המחשב? 4. וכמובן אם אני מחליט לקנות, איזה דגם אתם הכי ממל…
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום אני חושב לקנות כרטיס מסך של ATI אבל אין לי אפשרות להתנסות עם אחד כדי לבדוק את האפשרות המדוברת. אני מחפש תשובה ממישהו שהתנסה באפשרות הזאת ברזולוציות ביחסים שונים במשחקים (במקרה וקיימת כזאת) והאם זה עובד כמו שצריך? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
המחשב עם הוודו (יש אשכול בעמוד הראשון כבר של 5 עמודים) עכשיו חיברתי אותו לטלויזיה והזולוציה הכי גבוהה שאני יכול לקבוע למסך היא 800X600 וזה לא תופס את כל המסך ורואים מטושטש (זה מסך CRT של טושיבה) . יש אפשרות לסדר שיראו טוב מה כתוב כי מה שכתוב מטושטש. ועוד שאלה אפשר להעלות את הקצב ריענון של המסך? כאילו רק לדעת אם זה אפשרי במסך טלויזיה אני יודע שאתם לא מכירים את הפאנל שלו בעל פה.
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
משהו יודע האם קיים דייבר ל4870 עבור vista 64 לא הצלחתי למצוא באתר הבית של ATI וגם לא באתר הבית של SAPHHIRE
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום אני עומד לקנות SAPPHIRE Radeon HD3850 512MB DDR3 AGPX8 ואני מתכוון לקנות אותו בשביל שימוש FULL HD הבעיה היא שהמעבד קצת חלש..למרות שהוא מריץ 720P חלק אני יותר שואף ל1080I כמובן שעם אוברקלוק ל3.6 הכול סבבה.. אבל מכיוון שקיץ אני מעדייף להשאיר את המעבד על תדר רגיל... אני קונה את הכרטיס כי רק דרך קומפוננט אני יכול לשדר HD לטלוויזיה שלי.. והכרטיס הנוכחי שלי 7800GS חסר קומפוננט. השאלה היא האם הכרטיס יכול להריץ עליו את סרטי הHD בפורמט MKV X264? וכמובן עם איזה תוכנה הכי מומלץ? ועוד שאלה: שמעתי על הדבר הזה שאם אתה מריץ סרט "פרוץ" אז הכבל מזהה ומוריד את האיכות לאיכות SDTV האם קומפוננט זה הכבל? והאם זה גם מתייחס לכרטיס? תודה מראש[br]פורסם בתאריך: 20.07.2008 בשעה 19:59:54 …
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
מחפש לקנות כרטיס מסך במחיר משוער 700 ש"ח שהייעוד שלו עבור משחקי מחשב. הסלוט שיש בלוח הוא PCI EXPRESS הרגיל (לא גירסא 2.0) איזה כרטיסים טובים אתם ממליצים מניסיון שאפשר לקנות במחיר הזה?
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
http://skypc.co.il/pl_product~28300~8~0.htm הייתי אומר שזה מעניין למדי
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום, אני צריך להחליף את כרטיס המסך שלי עקב תקלה בכרטיס הקיים, רציתי המלצה לגבי כרטיס חלופי, לפי המידע שאפרט: המחשב הוא בן פחות משתניים: לוח אם: Asus P5LD2-SE מעבד: Core 2 Duo E6300 1.86 2MB זיכרון: 3GB כרטיס מסך נוכחי ( פגום ): ATI CONNECT 3D Radeon X300 256MB מסך: "BENQ 17 מבחינת שימושים, אם אני כבר מחליף כרטיס מסך, חשוב שיתאים לחלונות 7 שתצא בסוף השנה, כלומר במילים אחרות התאמה מלאה לויסטה ללא בעיות, עם DirectX 10, ושאר הדברים שכרטיס מסך צריך בימנו ( אולי לכולם כבר יש את זה... ). אני עובד הרבה עם תוכנות סטטיסטיות ומתמטיות, ולכן צריך לראות גרפים ברורים וצבעים יפים, שוב, אני מניח שמרבית הכרטיסים יענו על דרישה זו גם כן. אני צריך כרטיס שמספק יכולת צפייה בוידאו ברמה סבירה ומ…
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-