כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
היי, נהרס לי הכרטיס מסך ועכשיו התקשרו אלי מאיפה שבדקו אותו להמליץ על אחרים... אמרו לי שיש 7100GF שזה כרטיס בסיסי וזול 240 ש"ח 8500GT ב-520 ש"ח ו-7600GF ב-690... הכרטיס מסך הקודם שהיה לי זה 6600GT, יש לי חיבור PCI-E. יספיק לי משהו באותה רמה או קצת יותר טוב. תודה רבה, אשמח לתשובה מהירה כדי שיספיקו לעשות את זה עוד היום נ.ב. תנו לי משהו בסביבות 500 ועוד משהו עד - 700 או טיפה יותר יקר אם זה שווה את ההפרש... תודה שוב.
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
טובב..אני קונה מחשב חדש בקרוב.. ואיתו מן הסתם גם כרטיס מסך חדש אז ככה.. אבא שלי הביא הצעה, שבה אמרו לו X1650PRO 512MB DDR3 ב840 שקל..(מKSP) ואמרו לי שכבר עדיף להוסיף 100 שקל.. ולקנות 1650XT 256MB.. ואז אח שלי החליט שבא לו כרטיס יותר חזק...ב1250 שקל יש גם 7900GS וגם X1900GT שניהם עם 256זכרון. איזה מכל ה-4 האלה עדיף? ברור שה2 האחרונים יותר חזקים מהשניים הראשונים.. אבל מבחינת ביצועם לעומת כסף, המחיר שווה את הביצועים? תודה
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
יכול להיות אני מחליף את הכרטיס מסך דרך החברת ביטוח.. יש לי ATI Radeon 9800 Pro. בזמנו שקניתי אותו לפני כמה שנים הוא עלה לי איזה 1800 שקל והיא מהטובים. מה אני יכול לדרוש היום מהביטוח שיקביל..? הרי היום אני לא מאמין שיתנו לי אותו לא יודע אם מוכרים אותו עדיין..
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נוסף: פנטיום 3 , 866 MHZ , עם 288MB זיכרון. לוח של VIA. כרטיס מסך VOODOO3- 3000 XP רק עליו בחופשיות, ניתן לראות איתו סרטים, והוא מסתדר טוב עם פוטו שופ. אני מנסה להריץ עליו משחקים ישנים יחסית ,סתם לשם העברת זמן בחדר השני, כמו למשל MDK, ו GTA 1 ו 2. הבעיה שהוא מקרטע. יש לציין שפעם,(שהוא היה נחמדב חדש) משחקים אלה היו רצים עליו יפה וחלק! הורדתי את התוכנה 3DHQ TOLLS , OVER DRIVES, שיודעת לנהל את הכרטיס, ויודעת עם לעשות לו OC. אך עדיין, GTA1 למשל , זז בקירטועים. הינה מישהו שמריץ DOOM3 של VOODOO2 ! לחץ כאן מישהו יכול לעזור לי בזה ? האם יש PACH מסויים לכרטיס? אולי הגדרות שלי לא נכונות? תודה
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
השתמשתי בחדש שממש האר לי את המחשב וקיבלתי באקווה מארק 31000 בערך. הורדתי את 4.8 (הגירסא הקודמת) והתקנתי חלק חלק קודם את הקטליסט אח"כ את הטאו ואח"כ את הקונטרול סנטר וקיבלתי 36500 באקווה מארק ואני מרגיש את ההבדלים .למרות שיש לי 9800 פרו 256 ביט 128 מגה ואני אמור בטח לקבל תוצאות יותר טובות. תגידו הAGP של כפול 4 זה משפיע על המהירות במידה משמעותית? יכול להיות שזה גורם למשחקים לא לעבוד אצלי חלק על 1024*768? (יש לי פנטיום 4 2.4B )
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי לינק מדויק באתר של LG לחלק של דרייברים למסכים (אפשר ללכת שם לאיבוד)
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
שלום. אני ושב לשדרג את המחשב שלי, ואני לא יודע איזה כרטיס מסך לקחת. ראיתי את הסטיקי שמשווה את הכרטיסים הקיימים בשוק, אבל הוא מדבר בעיקר לגיימרים. השימוש העיקרי של המחשב יהיה לסרטים (אני צריך יציאת S-Video לטלויזיה), כמו כן, אני רוצה שהכרטיס יוכל גם להריץ משחקים, אבל אני לא צריך להריץ אותם בהגדרות הגבוהות (הגדרות בינוניות ומטה יספיקו). התקציב לכרטיס הוא 500 ש"ח, ואני מעדיף שיהיה כמה שפחות, כל עוד אני מקבל יחס טוב של עלות-ביצועים. המסך שלי הוא מסך CRT ולכן אני צריך שתהיה לכרטיס גם יציאת מסך רגילה ולא רק DVI תודה.
-
- 5 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שאלה כללית בכלל ובפרט לגבי 7900GT האם בכרטיסי מסך האלה יש הבדלים בחומרה , כמו זכרונות מהירים יותר ? בקיצור האם יש סיבה לקנות כרטיס מסך מומהר ולשלם יותר , אם אני יכול לעשות את זה בעצמי ?
-
- 9 תגובות
- 593 צפיות
-
-
רכשתי מערכת מחשב בה מותקן לוח אם של Gigabyte GA-EG43-MS2H (מעבד E7400( במשולב עם כרטיס מסך מסוג: Nvidia geforce 9300gs 512 mb P. O. VIEW ידוע לי בדיעבד (אלא אם תתקנו אותי) שהכרטיס מסך חלש ולמעשה די מיותר מאחר ועל לוח האם מותקן כרטיס. השאלה שלי אם השילוב שלעיל עשוי להפריע? במידה וכן, אסיר בעצמי את הכרטיס. (המחשב כבר הוזמן) היתרון היחיד שאני מוצא בשילוב הוא בכך שאם הכרטיס מסך יישרף אז לא צריך להחליף לוח אם אודה על תגובותיכם
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
-
הי, יש לי כבל COMPOSITE מ2 צדדיו (יענו צהוב-לבן-אדום מ2 הצדדים). כשאני מחבר צד אחד לטלוויזיה שלי (LCD), אני מחבר תאדום ותלבן במקום האדום והלבן של YES, ואת הצד השני אני מחבר ל"ממיר" כזה שהופך את זה ליציאה כמו של אוזניה/רמקולים, ומחבר למחשב. ככה אני שומע מהLCD את מה שהמחשב... "משדר". אבל הבעיה היא שכשאני מחבר במקום הצהוב של הYES את הצהוב מהכבל שלי, ומהצד השני אני מחבר למחשב (הוא מתחבר לאיזה "ממיר" כזה שהופך אותו ל... כמו חיבור של מקלדת ועכבר, רק בצבע שחור, אני מחבר אותו בשורה של החיבור של הכבל של המסך, בצד הכי מיני (מארז של INTEL). אבל אז לא רואים בTV את מה שהמחשב מראה, וגם כבונוס גם לא שומעים (וכשהחיבור הצהוב של YES מחובר כן שומעים). מה לעשות? בן דוד שלי יש לו כמעט בדיוק א…
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
ה9600GT מגיע עם DDR3. הלוח אם שציינתי מגיע עם DDR2. לא יודע לגבי המעבד. האם העובדה שהלוח הוא DDR2 זה אומר שהDDR3 של הכרטיס מסך לא יהיה אפקטיבי ולא יהיה מנוצל ? האם זה אומר שיותר משתלם לי לקחת כרטיס מסך עם DDR2 ? כמו ה-9500 ? קישורים לחלקים: 1. כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 9600GT 512MB PCIe, http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=44404 2. מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box, http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 3. לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך כדי לשדרג את המחשב שלי קצת. ה gf4mx440 נהיה קצת מיושן ואני רוצה לחדש לי אבל במסגרת תקציב צנוע של עד 700 שקל. בתחילה התחלתי לצוד דעות את אנשים תמימים הציעו לי את MSI K8N Neo4-F NFORCE4 אבל לאחר בדיקה התאכזבתי לראות כי הוא PCI EXPRESS ולא AGP ולאחר מחשבה של כ2 דקות תמימות החלטתי שאין לי מושג בשיט ושאלתי את עצמי וואט דה פאק איז AGP ומה זה PCI EXPRESS? :nixweiss: פה אתם נכנסים מישהו יכול להסביר לי בקצרה מה ההבדל? ואם יש לי לוח אם שמזכיר את הצירוף INTER CHIPSET 845E מה מתאים לי ומה לא? ואולי גם להציע לי כרטיס מסך אידיאלי בשביל משחקים אני מאוד מאוד אשמח בברכת חג שמח ושנה טובה, תודה מראש לכולם. מוטי
-
- 7 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אהלן , ברשותי מחשב חדש(חזק מאוד) עם כרטיס מסך Radeon 1950XTX. המחשב היה מחובר לטלוויזיה באמצעות כבל S-Video וכבל נוסף(חיבור צהוב שאת שמו אני לא זוכר) והכל עבד כשורה. לאחרונה, העברתי את המחשב מקום והוא מחובר למסך 17 אינץ CRT רגיל(הכל עובד כשורה). כעת ברצוני להעביר את המחשב למקומו המקורי(טלוויזיה) אך כאשר אני מפעיל אותו נוצרת בעיה. להלן הבעיות והמסקנות שהסקתי: 1. כאשר אני מעלה את המחשב כרגיל, זהו המסך האחרון שאני רואה(תמונה מצורפת - מסך הטעינה של ווינדוס - לא לשים לב לגרסא, אין לי 64 BIT אלא XP PRO). לאחר מסך הטעינה, המסך מגיע לשלב ה-LOGIN בו אני כבר לא רואה כלום חוץ ממסך אפור-שחור. 2. חשוב לציין שהמחשב ממשיך לפעול, כאשר אני לוחץ על ENTER ווינדוז עולה(אני יודע לפי ה…
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
כאשר אני מפעיל את המישחק על רזולוציה של 1680X1050 המישחק מוצג באמצע המסך ןלא כל כל המסך למרות שבהגדרות התצוגה הוא מוגדר על הרזלוציה המדוברת ולמרות שבתפריט המישחק אני מציין את הרזולוציה אני עם דרייבר 8.12 וגם ב CCC הרזולוציה 1680X1050 מוגדרת וזה קורה רק במישחק הזה בכל שאר המישחקים אין לי בעיה מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
הבנתי שה 7600GT זה הכרטיס טוב בשביל המחיר שאני מוכן להשקיע על המחשב השאלה היא איזה חברה ודגם כדאי להביא ? האם GIGABYTE עם 128BIT שעולה 980 + - היא בחירה נכונה ? תודה
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
מה עדיף לקחת? http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4852DDO או http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=28300 בהתחשב בעובדה ש ה80 שקלים הבדל לא ממש מפריעים לי. כיום אני משתמש במסך 19".
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
כמו בכותרת.
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
intel core 2 duo e6300 gigabyte ga-945-s3 twinmos 667 512*2 segate 80 gb 7200 rpm sata2 fsp 400thn COMPUCASE CI-6A19 BLACK NO PSU big typhoon LG GSA-H10A 16x Black Bulk DVD-R/RW+-R/RW זה המחשב שאני קונה...עכשיו אני מתלבט בבחירת כרטיס מסך או x1950 pro 512 1650 nis x1900xt 256 1650 nis x1950 pro 256 1350 nis מה הכי שווה ומשתלם?
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
ראיתי שבפורום הרבה אנשים קוטלים את הכרטיס הזה ורציתי לדעת למה מה כל כך רע בו?? ד"א אני מתלבט לגבי קנייה שלו למשחקים כמו unreal 3 וכו'.... הוא יריץ אותם חלק על הגדרות מקסימאליות?? יש לי 2 GB ראם מעבד E6750 ולוח אם GIGBAYTE GA965P S3
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
-
התקציב שלי הוא עד 800 ש"ח ואני צריך כ. מסך PCI-E שיחזיק כחצי שנה עד שנה איזה מבין הכרטיסים הנ"ל עדיף? כאשר אם זה 7600GS אז אני מדבר על גרסת אקסטרים/OC כלשהי..
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
קיבלתי כמה הצאות לכרטיס מסך 1. nVIDIA FX 5500 256 ב 450 שקל 2. רדיון 9600 256 של גיגביט ב 650 3. רדיון 9800 256 של ATI ב 750 הדרישות שלי זה משהו שיחזיק לי זמן ויתמוך במשחקים החדשים ויעבוד חלק וטוב ושאני לא יצתרך להחליף אותו אחרי שנה..משהו שיחזיק לי זמן במחר סביר עד 800-+ אז אם יש לכם הצאות יותר טובות תשתפו אותי בבקשה רון
-
- 7 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי כרטיס מסך מסוג Geforce 7300 GS והגעתי למסקנה שצריך להשתדרג. בעיקר בגלל FPS נמוך במשחקים ברשת כמו COD4 Multi... הצורך שלי בכרטיס מסך הוא למשחקים בעיקר עכשיו שאלתי היא כזאת הלוח אם שלי הוא: GA-8I945GZME-RH של GIGA-BYTE האם הוא תומך בכרטיסי מסך החדשים? (לא ידעתי אם לשים את השאלה כאן או בפורום לוחות אם, אז אם צריך להעביר מצטער על הטרחה) ועוד משהו קטן אם אפשר. איזו המלצה איזה כרטיס לרכוש ואני פתוח גם לגביי ATI רק שיעבוד ויפגין ביצועים כמו שצריך כמובן.
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
בעיקרון הכרטיס הוא להצגת סרטים דרך MCE. הוא צריך להיות תומך ב- DirectX 9 ושלא יהיה לו מאורר כי זה למחשב סלוני. תקציב..כמה שיותר זול. תודה
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-