עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by D@nny,

שלום יש משחקים שבהם כדי לקבוע את רמת הפילטרים צריך לגשת למאפיינים של כרטיס המסך ושם לשנות, אז השאלה שלי: אם יש דרך אחרת לשנות את רמת הפילטרים בגלל שלא בכל המשחקים הכרטיס שלי עומד על אותה הרמה?...(6600gt) כאילו בלי להכנס למאפיינים לפני שאני מתחיל לשחק.. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  2. Started by ms,

בוקר טוב לכולם כאשר אני מחבר את כרטיס הקול למגבר הסטראו שלי אני שומע בשני הרמקולים משהו כמו הממממ........ כזה מעצבן, מפריע, ודי חזק גם מבלי שום יציאת סאונד( מבלי אפילו לנגן משהו) דרך הכרטיס. עליי לציין: גם כשחיברתי למחשב השני קיבלתי בדיוק אותה התופעה. כרטיסי הקול הם o.b בשני המחשבים. כאשר חיברתי דיסקמן למגבר עם אותם כבלים ולאותם הכניסות (וכיוונתי את הווליום למקסימום גם בדיסקמן וגם במגבר מבלי לנגן) הכל היה תקין. אגב גם יציאת הוידאו לא משהו. כרטים מסך: ג'יפה 4 עם יציאות s-video וגם rca - תוכנת tvtool . התופעה: תמונה לא משהו (divx) וקוים (גלים) רצים על מסך הטלוויזיה. מבקש ממי שיכול להנחות אותי לסדר את הבעיות להסביר לי בדיוק מה לעשות. בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  3. שלום לכולם ,אני חדש כאן .... מקווה שתוכלו לעזור. אני צריך לחבר שני מסכים למחשב אחד (בכל מסך משהו אחר). הבנתי שאני זקוק לכרטיס מסך דואלי,ואמרו לי שכל כרטיס מסך שיש לו שתי יציאות -אנלוגית ו-dvi יעשה את העבודה (כמובן בתנאי שלפחות באחד המסכים יש כניסת dvi ) .כרגע יש לי מסך אחד 19 אינץ' 1920P של LG והוא מצויין. קניתי לפני כמה חודשים כרטיס של גיגהבייט ATI 9600pro(בין השאר בגלל שהוא בלי מאוורר -יש לי מחשב שקט במיוחד אז למה לקלקל...) ולהפתעתי התצוגה היתה הרבה פחות טובה . לא ציפיתי לניסים ונפלאות מכרטיס של 400 ש"ח אבל לפחות ציפיתי שהוא לא יראה תמונה גרועה יותר מהכרטיס הפשוט שהיה לי, במיוחד שסוף סוף היתה לי הזדמנות לחבר אותו ב- DVI .....! אבל לא עזר .שיחקתי עם ההגדרות של הדרייבר, …

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  4. שמעתי שכרטיסים של ATI עם סטוקים בצבע כחול במקום אדום הם בעייתיים ויש להם ביוס ישן.. חוץ מזה שיש כאלה אומרים ש-Gigabyte מרעישים כמו טרקטור.. ואני יכול להשיג אותם ביותר זול אז אני חייב לדעת.. תודה רבה

5. Started by MagnuM_47,

הכרטיס מסך שלי הלך לעולמו ואני צריך חדש צריך המלצה עד 1300 שח PCI-E

• 8 תגובות
    • 610 צפיות
  6. Started by romany2005,

שלום יש לי כמה שאלות: - האם כדאי לקנות Geforce FX5500 256MB 128 BIT ב450 ש"ח? ובכמה הוא יותר טוב מה 5200? ואם אני אקנה(אני לא בונה על זה) Geforce 6600 הספק יחזיק לי את זה? נראה לי שיש לי ספק של ג'נרי 400 וואט, תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 610 צפיות
  7. Started by Tomersoni,

אני מעוניין להבין אחת ולתמיד: 1)מתי יוצאים הכרטיסים החדשים של ati ומתי יצאו הכרטיסים התקציביים שלהם? באותו הזמן? 2)האם יהיה כרטיס ברמה של 8800gts 320 שיתחרה בו ומתוכנן להיות טוב כמוהו: יעלה כמוהו וייתן ביצועים לפחות כמו שלו?

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  8. Started by amirfefer,

איך הGeforce 5900XT שלה? הוא יותר חזק ה9600XT של רידון?

9. Started by Shay08,

אני משתמש בכרטיס מסך מסוג NVIDIA GeForce 8400M GS במחשב נייד אני מחבר אותו לTV בS וידאו בריבוי צגים כך שמסך הלפטופ פועל וגם הTV הבעיה היחידה שיש לי זה הגבולות בTV הם יותר גדולים מהמסך של הטלויזיה ואז אני לא רואה את כל התפריטים של המדיה סנטר או בסרט לא רואים את כל התמונה כי הכל פשוט גדול איך משנים זאת ושולטים על הגבולות מסך חיפשתי בגל פינה בתפריטים של NVIDIA ולא מצאתי

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  10. קניתי כרטיס מסך X1950GT 256MB ויש לי כמה שאלות... קודם כל הציון בVISTA לא משתנה... מישהו יודע מה אני צריך לעשות? דבר נוסף הכרטיס עובד על כ-50-55 מעלות במנוחה האם זה בסדר? הספק שלי לא נותן 30AMP במסילה של 12V כמו שרשום בדרישות המומלצות של הכרטיס , זה משנה משהו?... מה זה AGP APERTURE SIZE בביוס?העליתי את זה מ64MB ל128MB...כדי לעלות את זה עוד?מה זה עושה בכלל? דבר נוסף הכרטיס הוא HDCP, מה זה אומר? תודה למגיבים.

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  11. אני מעוניין להחליף את הכרטיס העתיק שלי FX5200 לכרטיס מתקדם יותר במחיר של עד 750 ש"ח שיתאים למשחקים החדשים ברמת תצוגה טובה. ברשותי פנטיום 4 , 3 ג'יגה הרץ - HT,אחד ג'יגה זיכרון, לוח אם של אינטל- רוק לייק אם אינני טועה. אשמח לקבל עצות בקניית כרטיס שעונה לדרישותי ואם ניתן לצרף גם קישור לאתר עם מחירים הוגנים ושרות טוב. כמו כן ראיתי בפורום זה עצות לגבי ספק הכוח והכרטיס אשמח אם תעזרו לי גם בנושא זה. תודה מראש.

12. Started by חובב,

(אל תגידו לי שנווידיה או ATI הם מיצרות את השבבים כי את זה אני יודע) כל תגובה תתקבל בברכה

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  13. Started by הקוסמת מארץ עוץ,

היי, מקווה שזה אכן הפורום הנכון. יש לי מחשב כמעט בן 4, שעדיין רץ כמו מלך. יש לי כרטיס מסך ג'יפורס 7300 LE, הבעיה היא בחיבורים: אם מחברים את המסך מאחורה ליציאת כרטיס המסך, אני מקבלת הודעה "נו סיגנל". רק כאשר מחברים את המסך לכרטיס המובנה בלוח האם אפשר להשתמש בו. בדקתי בביוס שהמחשב אכן מוגדר להשתמש בג'יפורס ולא במובנה, אבל הבעיה לא נפתרה. הסיבה שזה מפריע לי, היא שלעיתים קרובות אני צופה בסרט/סדרה כלשהי, יש לאג מסויים (לרוב רק התמונה, הקול ממשיך כרגיל) ושומעים שהמחשב ממש מתאמץ.אני רוצה לבדוק אם הבעיה הזו תיפתר במידה והמחשב ישתמש סוף סוף בג'יפורס. אגב, בדקתי שהכרטיס יושב טוב בסלוט שלו. מה ניתן לעשות? תודה.

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  14. אני מעוניין לקנות מסך מהאתר הזה: http://www.wallashops.co.il/ws/Cat.aspx?p=7-31 המסכים פה לא משהו. הקישור הוא למסכים של 19 אינץ', אני רוצה מסך במכירה קבוצתית. אני ממש ממש לא מבין במסכים, מבין המסכים האלה מה הכי טוב? טווח מחירים עד1650 ש"ח בערך.

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  15. Started by artyom,

ראיתי בפנדה 6600 של לידטק וכתוב שהוא HDTV... יש הבדל בינו לבין 6600 רגיל של גיגהביט למשל?? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1271&products_id=11979

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  16. יש לי את הכרטיס 8800gt של לידטק. משום מה מאתמול אני לא מצליח להפעיל פילטרים דרך הדרייבר, לא משנה איזה הגדרות אני שם זה לא משפיע על שום משחק. הפילטרים עובדים רק דרך המשחקים... ועוד משהו מוזר זה שה-af לא עובד כלל גם כשאני מפעיל אותו דרך משחקים. ניסיתי להתקין גירסה קודמת של הדרייבר ולא עזר. מה עושים? :s05:

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  17. Started by sergey_kendis,

בבאנדל של הכרטיס מסך בד"כ אמור להגיע מתאם 6 פינים מ-4 פינים???

18. שלום לכולם!!! רציתי לשאול אם למישהו יש דרייבר של כרטיס מסך: PX8600GT Extreme 256MB nVDIA LEADTEK תודה רבה מראש!!!

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  19. Started by maor1style,

שלום, היום נכנסתי דרך פקודה כלשהי שמראה לי את הפרטים על הכרטיס מסך.. ופתאום ראיתי שורה שרשום בה approx total memory 1016MB. מזה בדיוק אומר לי? לפי מה שהבנתי בכלל היה אמור להיות לי על הכרטיס מסך 256MB.. למישהו יש הסבר לזה?

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  20. Started by nirtaz,

הבנתי שאין בדריברים החדשים של NVIDIA אופציה לעשות ENABLE לFULL SCREEEN מה עושים ? יש עוקף?

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  21. Started by puuma,

ברשותי כרטיס טלוויזיה LIFE VIEW TVR עם התוכנה שלו ובניסיון לחבר וידאו לטלוויזיה אני מצליח להקליט וידאו ללא סאונד. חיברתי לאודיו IN בכרטיס ועדיין לא מקליט עם סאונד ,אפילו שהסאונד נשמע דרך הרמקולים . אשמח אם תעזרו לי .בתודה מראש....

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  22. Started by alonlior,

כרטיס מסך XFX GF7900GT 256MB DDR3 256MB/256BIT , CORE CLOCK 450MH לעומת זה (הבדל של 80 שקל) 256MB/256BIT , CORE CLOCK 470MH לעומת זה (הבדל של 90 שקל מה470) כרטיס מסך XFX GF7900GT 256MB DDR3 Extreme Edition וככה זה ממשיך השאלה שלי אם ההבדל הוא משמעותי והאם הוא מצדיק הבדל מחירים כזה, עד שכדאי לקנות את היותר יקרים

23. Started by Systema,

איזה כ"מ טוב יותר- 7600 GT של ASUS או של GB? (ואני לא מדבר על הבדלים קטנים מה יותר טוב?)

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  24. Started by alergic,

אוקי אז אני רוצה לשדרג\לקנות כרטיס מסך ורציתי לדעת מה הכרטיסי מסך הכי טובים של ATI ו GEFORCE ומה שווה יותר לקחת אני בעיקר רוצה למשחקים לא לעיבוד גרפי ואם אפשר גם אתר או השוואות מחיר איפה אפשר לקנות...

• 7 תגובות
    • 610 צפיות

דיונים חדשים בפורומים