כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
שאלום אני חדש פה ורציתי לבקש קצת עזרה.... יש לי NVIDIA GFORCE 6200 128MB במצב שולחן עבודה הכרטיס עובד מצויין אבל לאחר שאני מפעיל משחק כלשהוא (AGE OF MYTHOLOGY) הוא נתקע ואז יוצא מהמשחק ונותן הודעה והופך את השולחן עבודה למפוקסל .... יש לי תמונה אבל לא הצלחתי להעלות אותה.... נסיתי להחליף מאוורר ושמתי את הדרייבר הכי חדש של סדרה 6 GEFORCE ... לא עבד.... בתודה מראש טל, [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
האם ניתן להגדיר שהטלויזיה תידלק על AV כברירת מחדל ולא על ה-HD?המחשב שמחובר אליה תמיד בכבל HDMI נימצא במצב שרק המסך כבויי ואולי מכך הוא מזהה את המחשב. שאני מכבה את ה-TV בערוץ רגיל או במקור אחר (נגיד DVD) ובהדלקה, ה-TV תמיד מתעורר עם כניסת המחשב ב-HD.הטלוויזיה היא -Philips 32 PFL 7962 לפני כ-4 שנים כרטיס מסך SAPPHIRE RADEON HD4830
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
-
שלום. כרגע אני עובד עם ג'יפורס 5700 של אסוס והייתי מעוניין להחליף אותו. כרגע התקציב שלי לא משהו והוא נע סביב ה - 300-350 שקל. חשבתי על הכרטיס A6200 של Point of View עם 256MB, אני יכול להשיג אותו ב - 280 שקל. הייתי מעוניין לדעת אם יהיו הבדלים בביצועים בין ה - 5700 לבין ה - 6200 הזה. אני לא משחק משחקים כבדים במיוחד אבל הייתי מעוניין לדעת אם הוא יעשה את העבודה יותר טוב מה - 5700. ניתן לעשות עם הכרטיס הזה אוברקלוק מסויים? המפרט שלו הוא: Engine:? ?NVIDIA 6200A GPU ? ? Video Memory:? ?256 MB ? ? Core Clock:? ?300 Mhz ? ? Memory Clock:? ?400 Mhz ? ? Memory Speed:? ?DDR 2 ? ? Memory Bus:? ?64 bit ? ? Interface:? ?AGP 8x ? ? RAMDAC:? ?Dual 400 Mhz ? ? D-Sub:? ?Yes ? ? DVI-I:? ?Yes…
-
- 6 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שמעו אני רוצה לקנות מחשב עכשיו החלטתי הכל חוץ מהכרטיס מסך כאילו החלתטתי איזה חברה והכל אבל אני מתלבט בינו לבין הגרסא המשופרת שלו: leadtek px7800gt my vivo leadtek px7800gt my vivo extreme ההבדל בינים הוא 255 שקל ולפי מה שהבנתי אין כמע ט הבדל מה לקנות....
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
מה עדיף ? 8600GTS 256MB או 8600GT 512MB או Sapphire HD 3650 512MB DDR3 שלושתם במחיר של 550 ש"ח זקוק לעזרתכם הדחופה
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
שלום חברים, קניתי מסך LG 194WT 1:2000 5MS dvi :LCD יש לי כרטיס מסך חזק X1950 ובכל זאת אני לא מרוצה בכלל מאיכות התמונה של המסך שלי. לא מתמונות סטטיות ולא מאיכות הצפיה בוידאו. התמונה לא חדה (לדעתי במסך הישן שלי ראו טוב יותר) ניסיתי לשחק עם האופציות של המסך עצמו וכן עם האופציות בכרטיס מסך אבל לא הצלחתי לשפר את האיכות. יש למישהו עצה איך משפרים זאת? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
http://www.tweaktown.com/articles/857/2/page_2_benchmarks_test_system_setup_and_3dmark03/index.html אני מתקין את ה 5.13 החדש נראה משפר ביצועים רציני או שאני אחכה ל OMEGA DRIVERS גרסת 5.13
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלם לכולם. אני עומד לקנות כרטיס מסך חדש... שאלתי היא, כמה זמן לפי דעתכם ישאר כרטיס Radeon 9800 Pro ככרטיס ש"עדבני" למשחקים. ז"א, אני יודע שאם הייתי שואל לפני 3 חודשים כולם היו ממליצים לי על הכרטיס הזה ורק הזה, השאלה היא אם אני אקנה אותו, מתי הצפי שבו אני אצטרך לשדרג שוב ? נ.ב. למרות שכיום תקציב זה לא כ"כ הבעיה, נשמע לי מגוכך לקנות כרטיס מסך כמו ה X800 Pro ב ~2500 ש"ח...
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
הנה הכרטיס http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=H195PRQT512DDA-R&cart=1174542646874380〈=heb יש לי ספק HEC 425W לוח אם NFORCE 3 250gb Gigabyte AMD ATHLON 64 BIT 939
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלומות ידידי השמנמנים! אני צריך כרטיס מסך חדש מכיוון שהכרטיס הנוכחי שלי כבר מתיישן (Radeon 9800P) ואני כבר משיג פריימים נמוכים יחסית במשחקים כבדים בהגדרות גבוהות. תקציב: 1500-2000 ש"ח. אני רוצה כרטיס מסך חזק, שיחזיק לי לשנתיים הקרובות. אני לא יודע אם צריך התאמה ללוח אם או משהו כזה, אבל אם צריך, אז הלוח אם שלי הוא: Asus p4p800. עדיפות על ATI, אבל אם יש יותר טוב של Nvidia במחיר הנ"ל, זה יהיה גם בסיידר. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
שלום רב, הדילמה המוסרית שלי היא כזו, האם N7600GS SILENT - טוב יותר מ-HD 2600 Pro 512MB GDDR2 DX10 HDTV 2xDVI ? למרות שה-HD 2600 זה 512MB's וDX10, או שאני אקח את הHD? שני הכרטיסי מסך של ASUS.
-
- 6 תגובות
- 579 צפיות
-
-
http://www.mabat2005.com/store/viewItem.asp?idProduct=4014 שווה משהו?
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול האם בשביל פוטושופ כדאי להשקיע בכרטיס מסך רציני או שאפשר להסתפק בכרטיס מסך פשוט יותר והאם יש הבדלים בין הכרטיסים?. בכלל איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לי לקנות במחשב החדש. אני מתעסק לרוב בפוטושופ,אילוסטרייטור,פלאש וסולידוורקס. תודה לכולם.
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
שלום לפני כ4 חודשים קניתי כרטיס מסך לאחר בירור מקיף GEFORCE FX660GT AGP X8 128M אכשיו יש לי לוח אם שתומך X4 אבל אמרו לי שלא תהייה בעיה. הבעיה היא שכאשר אני משחק במשחקים ברובם לאחר כמה זמן הגרפיקה נמרחת לי ונוצרים מין פסים. מה אני עושה? דרך הגב כבר ביקשתי מהחנות שתישלח את הכרטיס לבדיקה במעבדה הם שלחו ואמרו שאין איתו שום בעיה אני כבר לא יודע מה לעשות יש רעיונות? המפרט של המחשב: pentum 2.4 512mb memory
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=7412 או אחד מאלה.. http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=17883 http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=5848 ו KSP מוכרים את זה ב 315 שקל http://www.powercolor.com/global/main_product_detail.asp?id=150
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלויזיה והממיר לא נמצא בחדר שלי. אני מחבר את המחשב לממיר(HOT) יכול להקליט והכל אבל בשביל להעביר ערוץ אני צריך ללכת ולהעביר עם השלט של HOT ערוץ בממיר כדי שגם במחשב יתחלף הערוץ. האם יש דרך להעביר ערוץ בלי השלט של HOT? והאם אפשר לראות שני ערוצים שונים באותו הזמן - ערוץ אחד בטלויזיה ואחר במחשב? ויש לי עוד שאלה. לא מזמן התקנתי כרטיס מסך חדש ונשבר לי המחזק(פלסטיק לבן ליד הסלוט - AGP) אבל בכל זאת הצלחתי לחבר את המסך ובגלל שנשבר רק חצי מנו אז החצי השני מחזק אותו. האם זה בסדר? לא יקרה כלום? תודה
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש למחשב ששידרגתי ואני קראתי די הרבה בפורום הזה על הכרטיסים העלות שלהם והביצועים אבל עדיין לא הצלחתי להוציא תשובה ברורה על האם הכרטיסי מסך של הדור הישן כמו זה שאני רוצה לקנות R9600XT יחזיקו מעמד די טוב במנועי גרפיקה של המשחקים הכבדים שהולכים לצאת אפילו אחרי HL2 ןDOOM3 האם שווה לי לקנות אותו? או לחכות ממש ממש הרבה זמן עד שיהיה לי אם בכלל כסף לכרטיס מסך יותר חזק מהדור החדש. ואני שואל את זה בגלל שהיה לי למשל ג'י פורס 2 64 בזמנו שהוא היה די טוב ואחרי איזו שנה כבר לא ממש יכולתי לשחק בכלום וזה מבאס :\ האם זה מה שהולך לקרות עם הכרטיסי מסך מהדור הישן? שאחרי תקופה קצרה אני כבר לא יוכל להריץ משחק בצורה נורמלית וחלקה? תודה
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם המסך (הוא כהה מאוד ביישומי תלת מימד) שאלתי היא האם יש איזשהי תוכנה טובה שתגרום ליישומי התלת מימד להיות בהירים יותר? בתודה לעוזרים LIFESYSTEM
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
צריך שהחנות תהייה א.מחשבים( iqpc.co.il)- יש לי שם זיכוי תודה.
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
הביקורת ממש יפה ומקצועית למעט דבר אחד אם תבדקו בZAP אפשר לראות ש8500GT אפשר למצוא במחיר של 350-400 ש"ח ויתן למצוא 8600GT באזור 500-550 ש"ח אז כדאי להשוות אותו ולא את ה 8500GT שזול משמעותית זה מטעה את הקוראים נ.ב חשוב לציין שכרטיס 8600GT לוקחת יותר חשמל ומצריך ברוב המקרים ספק יותר חזק
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 578 צפיות
-
-
האם יש למישהו המלצה לכרטיס מסך לצורך חיבור מחשב יחסית ישן, 1.8ghz לטלויזיית LCD. האם האיכות של הכרטיס משפיעה על איכות התצוגה? על איכות הרינדור של סרטים? לא ישומש למשחקים משהו בין 400-800 ש"ח תודה
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום לכוווווווולם !! תגידו... יש אשכרה הבדל באיכות קליטה בין כרטיסי טלוויזייה ? לאיזה יש תאיכות הכי טובה ? וד.א ... סתם שאלה... כמה עולה עוד ממיר בערוצי זהב/הוט ? נדמה לי שזה תשלום חודשי..... צודההה
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
הי מסיבה כלשהי, זמות האיקונים מופיעים עם רקע כפי שניתן לראות בתמונה המצורפת. אודה על עזרה בהנחיות כיצד לבטל. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-