כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
עכשיו יש לי GF 6200 LE בסירטי MKV 720p.X264 יש לי לפעמים קירטועים או אי התאמה בין הAUDIO לVIDEO. המעבד מגיע ל50% שימוש בערך בהרצה של סרט ולא יותר. השאלה אם כ"מ חדש בסביבות 400 ש"ח (אני חושב על 3650) יפטור את הבעיה, ואיזה דגם עדיף ? מפרט: P4 3GH 1G 667 זיכרון מסך "22 ספק 500W גנרי לוח אסוס P5PL2. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אני רוצהלקנות את ה Sapphire Atlantis Radeon 9600 Pro אבל אני מפחד קראתי בפורמים שיש בעיות עם הכרטיס בעיות ריצוד מאוד חשוב לי לדעת אם לקנות אותו ואם אכן יש לו בעיות האם שווה לקנות במקומו GF FX 5600 של MSI
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
עד ל-2000 שקלים על איזה מסך אתם ממליצים לא משנה lcd או crt.
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שבת שלום חברים מזה כחודש כשאני משכפל את התמונה כדי לצפות בסרטים בטלויזיה התמונה מופיעה שם בשחור לבן זה מעולם לא קרה,אלא רק בחודש האחרון הפתרון היחידי שמצאתי הוא להתקין מחדש את הדרייברים של הכרטיס מסך מה שפותר את הבעיה, אבל רק עד האתחול הבא, שאחריו (אם בכלל רואים משהו באלויזיה)שוב חוזרים לשחור לבן או להפרעות. מדובר ב NX7600GS ודיי מתסכל העניין הזה... אם יש לכם הצעות לתיקון הבעיה אני יותר מאשמח תודה מראש ישי
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
http://www.epinions.com/ אתר מאוד מומלץ! יש שם הרבה קטגוריות, ויש אנשים שמביאים את דעתם במוצר, אני אישית קראתי שם סיקורים של אנשים על הכרטיס ATI RADEON 9800 PRO שאולי חבר שלי קונה לי בארה"ב, וזה שיפר את מחשבתי על הכרטיס. נ.ב: יש שם גם לנושאים אחרים חוץ ממחשבים דרך אגב יש אפשרות של השוואה, שאתם לוקחים שתי מוצרים והאתר מארגן לכם דבר כזה שמשווה בין כל הדברים שלמוצר יש להציע
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך הכרטיס הזה BAXTER GEFORCE 8500 GT איש המחשבים אמר לי שכל המשחקים עובדים עליו בצורה חלקה ולא עושה בעיות .... אני רוצה לדעת אם יש למישהו הכרטיס הזה ....כי אמר ו ל שהמפעיל את כל המשחקים החדשיים כמו CRYSIS . האם כדיי לקנות אותו .....האם הוא שווה את הקנייה ....
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
מעניין אותי האם הצלחתם להביא אותו למקסימום שהדרייבר נותן (790 ו4400 במקרה של 4870), כמה חום זה הוסיף לו, וכמה שיפור ביצועים זה נתן לו ?
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
במסכי CRT קיים רענון מסך שכנראה פוגע בראייה... אבל ראיתי שבמסכי LCD אין בכלל רענון מסך! זה אומר שמסכי LCD בריאים יותר? למה צריך בכלל רענון מסך למסכי CRT?
-
- 5 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך רדון 9600 פרו של GIGABYTE. עד אתמול במשך חצי שנה לא היתה לי בעייה עם החיבור וראיתי מצויין. משום מה אתמול שרציתי לראות איזה סרט, התמונה בטלויזיה היתה מאוד חשוכה, איכות גרועה (כאילו משהו בקליטיה לא בסדר), תמונה מרצדת, ומן אזורים קטנים עם קטע אפור על המסך. יש לכם מושג למה זה? מה הפתרון? יכול להיות שמשהו בכרטיס, או בקבל (ארוך מאוד) נדפק? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
בבאנדל של הכרטיס מסך בד"כ אמור להגיע מתאם 6 פינים מ-4 פינים???
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
המסך שלי התמגנט ואי אפשר להוציא את זה האפשרות הזאת של המיגנות נדפקה או משהו יש לי מסך של MAG 17" 786FD מ 99 ואין לי עליו אחריות וגם לא ממש כסף למסך חדש..
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
היום שכנה הביאה לי את המחשב שלה ויש לו בעיה מאוד מוזרה... אני מחבר אליו מסך והמסך לא עובד.. המנורה שלו נשארת על כתום זה נוסה עם שתי מסכים (על הלוח יש כרטיס ONBOARD) לאחר מכן ניסיתי גם עם כרטיס שיש לי במחשב ישן שהוא תקין ועובד(בדקתי) וגם עדיין לא עבד לי.. מה זה יכול להיות? זה דחוף מאוד ואני יודה מאוד לעוזרים.. תודה,אופיר.
-
- 6 תגובות
- 586 צפיות
-
-
איזה קירור הוא היעיל והמשתלם ביותר לכרטיס מסך מבין הבאים ומה ההבדלים ביניהם? 1. Thermaltake Scooner = 170 ומה פירוש המשפט הבא לגביו? (NOTICE: CL-G0009 does not support VGA card with HSI bridge chip) 2. Thermaltake Crystal Urb = 55 3. Zalman Fatal1ty FC-ZV9 = 280 4. Zalman VF900-Cu = 190 http://www.zalman.co.kr/ http://www.thermaltake.com/product/Cooler/VGAnCHIPnMEM/cmv_index.asp אם זה משנה אני עדיין לא סגור על כרטיס (או 1950 או 8800) אבל רוב הסיכויים שאני אלך על ה- 1950PRO
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס טלוויזיה LIFE VIEW TVR עם התוכנה שלו ובניסיון לחבר וידאו לטלוויזיה אני מצליח להקליט וידאו ללא סאונד. חיברתי לאודיו IN בכרטיס ועדיין לא מקליט עם סאונד ,אפילו שהסאונד נשמע דרך הרמקולים . אשמח אם תעזרו לי .בתודה מראש....
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
א. האם מערך של 7600GT SLI יעיל יותר לדוגמא מכרטיס X1950PRO/X1950XT. ב. מהי יעילות הSLI,Crossfire והאם זה משמעותי ג. האם הHis X1950PRO ניתן לרכישה בארץ. בכבוד רב, אורי
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
-
המצלמת וידאו המדוברת היא Panasonic nv-gs200 , עד כמה שהבנתי מצלמת וידאו דיגיטלית שמקליטה ע"ג כרטיס SD תמונות סטילס ווידאו ע"ג mini dv - מה זה? דיסק קטן? קלטת ? (אין לי שום ידע בנוגע למצלמות וידאו...אני בסה"כ עוזר לחבר) בכל אופן, תועד ארוע מסויים בעזרת המצלמה הזו וכעת חברי רוצה לצרוב את הסרט ע"ג מדיית DVD... כיצד הדבר נעשה? מישהו יכול להסביר לי את התהליך ובאיזה תוכנות יש להשתמש וכיצד? תודה מראש =)
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לכרטיס מסך עד 1200 שקל לתושבת agp שהייה במצב סטוק
-
- 6 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום לכל התותחים יש לי כרטיס מסך HD4870 של AMD האם הוא ייתמוך במישחקי תלת מימד יוציאו דרייבר או משהו?< או שאם אני רוצה לשחק בתלת מימד אני צריך לקנות כרטיס חדש של NVDIA ואם כן אז מאיזה גירסה שלהם הם תומכים בזה?
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
קודם כל תודה על העזרה. רציתי לשאול - זה אכן מסך ה- CRT 19" הטוב ביותר המוצע בישראל כמו שכולם אומרים? זה המסך שנועד להתחרות בסמסונג 959NF כביכול, נכון? כמה הרצים המסך שאני מדבר עליו מציג ב- 1024x768? כמה הוא מציג ב- 1280x1024, וכמה ב- 1600x1200? תודה. מה הרוחב פס שלו? 290HZ? וכמה של הסמסונג 959NF? מה בנוגע לאיכות תמונה וצבעים? הם אמורים להיות יותר טובים מהסמסונג בגלל של- 959NF יש את הבעיה של הפסים השחורים הללו לא? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב עם כרטיס 7600 המחובר לטלויזיה וגם לLCD. כאשר מפעילים סרט DIVX בכל נגן שיש(!) באחד מהמסכים (זה שאינו מוגדר כראשי) התמונה הופכת לFULL SCREEN. אציין שהמחשב סוחב מצויין את COD2 +סרט במסך השני, אך מה שמטריד אותי הוא חוסר האפשרות לשלוט בכך שתמיד מופיע FULL SCREEN. מישהו מכיר? כיצד אני משנה את ההגדרות המעפנות האלו.
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אני משתמש במסך LG דגם E700B ושמתי לב שבתפריט של המסך יש אופציה של שינוי טמפ' במסך... המסך שלי עובד על 9300K והורדתי אותו ל6500K והצבעים במסך נהפכו לגוון צהוב... יש לכם מושג מה בדיוק האופציה הזאת ולמה היא משמשת?
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
כבר המון חודשים שאני מחפש מתאם TV-OUT לRADEON 9800 PRO הקשיש שלי ולא מוצא. מישהו יודע אולי מאיפה בכל זאת אפשר להשיג את המתאם? http://www.overclockers.co.nz/ocnz/reviewimage.php?id=04vga00r9800promsi00000r9800pro0105&file=panel.jpg
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חושב לקנות מחשב חדש בעיקר כדי להוריד , לצפות ולקודד סרטים ולעיתים רחוקות לשחק! מקווה שתוכלו להמליץ לי על כ. מסך שמיועד למטרות אלו. חושב גם על קניית אחד ממסכי DELL אבל לא החלטתי האם להשקיע בגדול ולקנות את ה-24" או להסתפק ב-20". אז מה אתם חושבים?
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים וומסך אחד ונמאס לי כל פעם לחבר את הכבל מהמחשב ה1 למסך ושאני רוצה ישר להחליף למחשב השני אז להחליף ולחבר את הכבל של המשחב 2 למסך האם יש סויץ' שיעשה את זה?
-
- 5 תגובות
- 586 צפיות
-