עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by reisel,

ענו לי על השאלה כבר.. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  2. אז ככה, כפי שמופיע בפרטים יש לי 9800XT, עם ATI COOLER VER 3 , מרוח במשחת AC5 על הזכרונות והליבה... הכרטיס אמנם חזק, אבל שמתי לב שמשחקים מתחילים לזייף בהגדרות אופטימליות (וכשאני אומר הגדרות אופטימליות אני מתכוון יותר לפרטים מקסימליים ופחות שם דגש על רזולוציה, אני לא מאלה שישחקו משחקים ב1600X1200 , רזולוציה שבהחלט מספיקה לי היא 1280X1024 , או אפשר להתפשר על 1024X768 - אבל לא מתחת) משחקים כמו ROME TOTAL WAR במסכים עמוסים מאוד- אז הFPS יורד לרמות מעצבנות ממש. והמערכת שלי בכללי מאוד חזקה- המעבד עובד על 2550 MHZ והמערכת על 255FSB , זה אמור להיות חזק- כך שאני מניח שהצוואר בקבוק הוא הכרטיס מסך... או הזכרון, למרות שהוא עובד ב510MHZ ... עדיין זה "רק" 512MB ... השאלה שלי מתחלקת : 1…

• 8 תגובות
    • 657 צפיות
  3. Started by israel44321,

זה : Nvidia GeForce NX8800GT OC 512 מה אתם אומרים עליו הוא עולה 1000 ומשהו שקל אם אני לא טועה למשחקים בנונים-כבדיםם

• 6 תגובות
    • 541 צפיות
  4. שלום, המפרט שלי הוא כזה: Intel Core Duo F7200 עבר OC ל3.2 DFI BloodIron P35 DDR2 2048MB (1024MBx2) 9800GT 512MB 400W ספק קניתי את המחשב לפני3 שנים לערך, לפני כחודשיים נשרף לי הכרטיס מסך ואני מעוניין בלקנות חלופי יותר טוב המשחקים שהוא צריך להריץ זה DODS, Battlefield 3 and 2, ושאר המשחקים כבר ישנים יותר וקלילים כמו QUAKE וUNREAL בבקשה זקוק לעזרה מכיוון שאין לי כבר מושג מה טוב ומה לא.. תודה מראש פתוח גם להמלצות לשיפורים אחרים

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by SilentBob,

לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%92%d7%9d-%d7%9c%d7%90%d7%a1%d7%95%d7%a1-%d7%99%d7%a9-gtx-970-%d7%96%d7%a2%d7%a8%d7%95%d7%a8%d7%99/

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Real_RockNrolla,

אני לא חזק בעניין כרטיסי המסך כי אני לא משחק הרבה במשחקים אני מחפש כרטיס מסך שיחזיק לי משחקים כמו PES2012\FIFA12\RED ALERT אבל שיפעיל בצורה נקייה ואם אפשר במקסימום איכות (במחיר הזה). אחרי קצת חיפוש בפורום חשבתי על הכרטיס Saphirre HD 6850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E מפרט המחשב שלי: לוח - Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 מעבד - ICore i5 2500 3.3Ghz, s1155 זכרון - 2x2GB G.Skill NQ Edition Dual Channel ספק - Antec Neo ECO 520C מסך - סאמסונג 32 נראה שרשמתי הכל במפרט.. אם שכחתי משהו שאלו בבקשה.. כמה שאלות לגבי ה 6850.. 1. הוא מתאים ללוח שלי למרות שזה כרטיס של AMD ? לא משנה שהלוח שלי של INTEL ? 2. הכרטיס הזה יתאים בכללי למחשב שלי ? המחשב ינצל את המקסימום של הכרטיס הזה ? 3…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אני פרמטתי תמחשב אתמול ומאז יש לי 2 בעיות - 1. הכרטיס מסך מזוהה כ r 9550 אך יש לידו סימן קריאה צהוב (אחרי שהתקנתי דריברים, בהנהל התקנים זה מופיע) 2. כשאני מפעיל תתוכנה של הכרטיס TV שלי (life view 2000) אז הוא כותב לי this graf cnnot be view (משהו כזה) ואז יוצא, איך מסדרים את הבעיות הנ"ל? תודה

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  8. Started by 6600GT,

אני מחפש לקנות כרטיס עד 1200 שקל...לagp... אני משחק הרבה במשחקים (quake, fear , doom) מה אתם ממליצים? תודה...

• 14 תגובות
    • 785 צפיות
  9. שלום, יש לי כרטיס מסך geforce fx 5200 אני רוצה לחבר אותו לטלוויזיה בעזרת יציאת ה Svideo כדי לראות סרטים וכד' בטלוויזיה (לא בהכרח את השולחן עבודה) איך עושים את זה? - איזה תוכנה אני צריך? - אילו הגדרות? אשמח אם מישהו יסביר בצורה מפורטת..... תודה רבה TOM

• 9 תגובות
    • 533 צפיות
  10. Started by levimadman,

האם יש הבדלים בין הליבות של GTX לבין GTS , כלומר, האם הם עובדים על מתחים שונים? ולצורך העניין- מה יכול להגרם ע"י צריבת ביוס של GTX על GTS.

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  11. כרגע אני משחק רק Battlefield 2142 ולא יודע אם זה יקרה במשחקים אחרים. אבל לא תמיד זה קורה. אבל למה יש את ההודעה הזאת? זה התחיל לפני שבועיים משהו כזה. תודה על העזרה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  12. Started by bennash,

אני מעוניין להמיר קבצי וידאו ב Total Video Converter יש לי ספק 230W איזה כרטיס מסך יתאים לי?

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  13. בן דוד שלי קונה מחשב חדש ואני מסדר לו מפרט, אני מכניס לו 8800GT, ואני מתלבט מה קחת, אני רואה את ה-BFG עם OC2, נראה טוב, ולא יקר יותר מדי, אבל אם אני לא טועה הקירור שלו הוא לא החדש עם המאוורר הגדול יותר, ואני מפחד שבגלל ה-OC הוא יתחמם יותר מדי, ואני ממש לא רוצה את זה, מעדיף גרסה רגילה אם יש בעיות חום. אם אני אקנה אחד בלי OC אני לא מתכוון לעשות OC בעצמי. אז מה אתם אומרים? שווה? ד"א, 88GT של GB עם הקירור של זלמן הזה ( http://tms.co.il/product/4622 ) נראה קטן מהרגיל, אני טועה?

14. צרבתי ביוס של HD 6970 ל HD 6970 ריפרנס זה עבד יופי כמה זמן אחרי כמה זמן התקנתי את MSI AB מאז כול פעם כשאני מדליק ומכבה את המחשב הקלוק של המעבד נופל ל 800 (במקום 880 ) ולא משנה איזה תדר אני שם ב CCC זה לא מגיב רק אם אני נכנס ל MSI AB כול פעם כשאני מדליק את המחשב ועושה את ה OC מחדש אז זה עולה ל 880 איך אני עושה שזה ישאר על 880 בלי התעשקות ? תודה

• 9 תגובות
    • 932 צפיות
  15. Started by shloosh,

מה ההבדלים בכלל??? אני מניח שלהרקולס יש קירור יותר טוב!,אבל עד כמה ?? ולא עדיך לקנות ב-200 שקל שההרקולס עולה יותר עוד 256 זיכרון??? או כרטיס קול נורמלי??

16. מאחר והתברר שיש בעיות עם הכרטיס מסך שלי , אני צריך להחליף חדש. אני מחפש כרטיס מסך למשחקים עד 1,000 ש"ח שיתאים למפרט שמופיע בפורפיל.

• 5 תגובות
    • 891 צפיות
  17. Started by kobibo,

נראה לי שכבר השבוע מחירי ה 3870 ירדו ויגיעו פחות או יותר לרמת ה 9600 ולכן רציתי לדעת מהן היתרונות והחיסרונות בין הכרטיסים.

• 8 תגובות
    • 740 צפיות
  18. Started by sirexrv,

מצטער אבל אני לא מבין, היום כשהתמיכה לDX10 עדיין לא נראת קרובה (תקנו אתי אם אני טועה...) והמחירים בערך אותו דבר וב3DMARK 2006 התוצאה לטובת X1950XTX (לפי http://www23.tomshardware.com/graphics.html?modelx=33&model1=608&model2=606&chart=231 ההפרש הוא בערך 800 ברזולוציה הכי גבוהה ועם כל הפילטרים) למה בפורום מפרטים בכלל לא "שמים" על X1950XTX ומייד ממליצים על 8800GTS? בגלל התמיכה העתידית? או משהו שלא רשמתי?

• 7 תגובות
    • 899 צפיות
  19. Started by benshy,

שלום לכולם יש לי מחשב ישן של AMD 3000 עם כרטיס מסך נוכחי GEFORCE 6600GT ו 756 RAM. כאשר אני מקרין סרטים בHD על ה (LCD (1366*756 אני מקבל חוסר סינכרון עם הקול ולעיתים גם גמגום של תמונה. הבנתי שהחלפה של כרטיס מסך לכרטיס תומך HD תסייע לפיתרון הבעייה. כמובן שיציאת HDMI או DVI תהיה עדיפה. חשוב לציין שכאשר אני מקרין סרטים בHD הCPU נמצא על 100% ושבסרטים רגילים אין בעיה.

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  20. אני מקווה שזה הפורום הנכון ??? מה הdriver שיתן לי את הביצועים הטובים ביותר ? תודה

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  21. Started by tibia,

כרטיס מסך ב 500 למשחקים ובבקשה אל תגידו לי תגדיל את התקציב ... אם זה משנה אז זה למשחק כמו counter strike חשבתי על ה6200 הגיגבייט לא TC !! אבל אמרו שהוא לא מהיר במשחקים אז לא יודע מה לעשות ... מבקש עזרה תודה.. תנסו עד הערב כי היום אני מזמין .. ואם זה אפשרי תתנו לי לינק למוצר באיזו חנות תודהההההההההההההההההה

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by HeDesXs,

מישהו יודע מה צריכת החשמל של 8600GTS?

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  23. Started by iyehuda,

מכרו לי GT430 יותר יקר מ GT 520 בטענה שהוא יותר טוב האם ניתן לראות השוואת ביצועיים בין שני הכרטיסים ?

• 4 תגובות
    • 972 צפיות
  24. Started by Syrex,

שלום לכולם יש לי מסך LG F900P,אני רוצה לנקות אותו,ניקיתי עם מטלית עדינה ועדיין לא עוזר,יש כתמים ולכלוך. ערכתי חיפוש בפורום,ומצאתי שיש חומר שמותאם לזה, אבל קראתי שבחלק מהמסכים זה עלול להזיק למסך,האם זה תקף לגבי המסך הנ"ל?

• 8 תגובות
    • 669 צפיות
  25. כן גבירותי ורבותי, שמעתם נכון, מחיר כרטיס הפיזיקה היחיד שנמכר בישראל ירד ל1100 (במקום 1600), ביום 500 ש"ח הבדל!!!. נו אז למה? טוב, לא יכולתי להתעלם ממחירו הגבוהה של כרטיס הפיזיקה היחיד בארץ. התלוננתי בפני חנות נועה, והם הסכימו להוריד את המחיר ל1100 ש"ח, כשכתבתי את תלונה זו באימייל, בנוסף, שיווחתי את פלונטר על מחיר הQ6600 הנמוך ביותר בארץ, והם הבטיחו לי שישמרו על המעמד שלהם, ואפילו יורידו עוד יותר אני לא יודע מה אתכם, אך לפי מה שלמדתי, אם כולנו נעיר ונאיר הערות לחנויות, הם בטוח ישפרו את עצמם. מה שצריך זה לכתוב נושא, סיבא, דוגמא, מילים יפות ובבקשה, תראו את התוצאה. אני שמח שהצלחתי לשכנע להוריד את מחירי הפיזיקה, אולי גם אתם תתחילו להוריד מוצרים אחרים. קרדיט לעצמי …

• 28 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.